Snart är det dags!

Hanna ligger just nu och sover i soffan, rolig hon är :/ haha. Vi kollade på film och nu i slutet somnade hon typ mer och mer, hon kan aldrig vara vaken, somnar jämt haha. Får väl ta och kolla på fyrverkerierna själv :) Sen hade jag tänkt lägga en ansiktsmask men inge kul när Hanna sover ju. Aja, vi hörs imorgon år 2011! Och igen, Gott nytt år allesammans! <3
PUSS

Hos Hanna!

Vi håller på med maten nu, eller Hanna rättare sagt! Fast jag har iaf skärt grönsaker! :D Det är typ klart nu ropar Hanna så jag ska gå och äta nu,  det blir helstekt fläskfilé i ugn och potatisgratäng! Mums!
PUSS

Drar snart till Hanna

Ska strax dra till Hanna, har nyss gjort iordning mig lite, det är ju trots allt nyår! Har satt på lite ögonskugga och "fluffat" håret lite. Har på mig lång svart cardigan med grå strumbyxor :) Det får duga. Vi hörs kanske senare ikväll, vi får se. Ha så kul ikväll allihopa!
PUSS

Hos mormor

Hann inte blogga imorse, för jag skulle till mormor och hjälpa henne lite, sydde våra gardiner hem till köket, jag älskar att sy, det är kul :D Sen hjälper jag henne lite smått med maten, skalade lite ägg, skärde lite korv och så. Hon ska ju bjuda oss på mat idag, tycker synd om er som inte får chans att smaka mormors mat för hon är jätte duktig! hihi ^^

Det är ju nyårsafton idag, så jag passar på att säga gott nytt år nu utifall att jag skulle glömma det sen, så: Gott nytt år på er! Har ni några nyårslöften? Jag har inga, håller dem ändå inte så :P Ikväll blir det nog rätt så låg uppdatering men jag ska ju sova hos Hanna och då kommer jag inte ha tid att blogga :) Nu ska jag gå och se om mormor vill ha hjälp med något!

PUSS

Lösnaglar!

Gillar egentligen inte lösnaglar eftersom dom egentligen bara förstör nageln och sen så ser man oftast att det är fejk också, men va fan en gång om året liksom? :)
Dålig cambild men har inte tid med att fixa bättre nu! Jag och Familjen var iaf och åt på restaurang nu på kvällen, tog en kycklingsallad, jag verkligen älskar det. Kyckling kan aldrig bli äckligt! Men nu ska jag titta på film och sen sova! Vi hörs imorgon,  nyårsafton äntligen! ^^
PUSS

Färdig fixad.

Nu har jag fixat mig och väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka och handla. Efter det ska jag ta itu med det sista i garderoben och rummet. Sen ikväll blir de nog en film igen, älskar att jag äntligen har teven nu så att jag kan ligga i sängen och se på tv.
Längtar lite tills imorgon! Nyårsafton med bästa Hanna. Blir god mat och lite god dricka ;) Ska bli kul! Ska ladda kameran nu för den ska med :) Nu ska jag och lillebror plocka bort julpyntet och granen, så skönt!
PUSS

God dag!

Vaknade 11 idag, kan ni ana hur skönt det är att sova ut? LOVE IT! Jag behöver lov för att kunna orka plugga så som jag gör, fast nu på slutet så gick det väl inte super i skolan, men det var för att jag var helt slut, orkade inte mer. Men nu känner jag mig redo för skolan igen, för skolan! Har iaf hållit på med min walk in closet sen jag vaknade, massa skit där inne som ska kastas. Men nu är det bara min del kvar för mamma har plockat bort allt som var deras. Så det ska jag fixa efter jag duschat för jag är så ofräsch som man kan bli just nu känns det som. Men vi hörs senare!
PUSS

snodde ett test från min vän :)

Just nu sussar jag gott så ni får under tiden läsa igenom ett sånt här små drygt test haha :)

Lycklighets-testet


[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[x] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[?] Människor använder dig inte för den du är.    fattar inte vad frågan menar haha
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[/] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga “fiender”
[x] Du är en ganska snäll person.

Total: 28,5

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
--> 20-35 - Du mår toppen, du är lycklig! =D

Vart i stan.

Vi stack till stan vid 1 och kom hem för en timme sedan. Vi hittade inte allt men lite:) Vi har nu börjat inreda hallen i källaren. Snyggt blir det, älskar vitt och svart, så himla fräscht! Pappa har satt upp nya taket idag också så nu är det bara mattan kvar, får se om han hinner lägga den ikväll:)
Sen har vi börjat inreda lite smått, ny spegel, lite ljus och en text på ena väggen, under den ska vi ha ramar, fast vi har inte hittat nå snygga svarta ramar i den storleken vi vill ha än. Men det börjar se bra ut! Men vill inte visa bilder än för det är ju inte klart! Så ni som är intresserade får hålla ut lite till :)
Nu ska mamma strax skjutsa mig till affären, jag hade tänkt baka kladdkaka men det finns inga ägg hemma och nu orkar jag inte baka längre så nu tänker jag köpa en färdig haha..
PUSS

Nathalie!

Ja det är mitt namn and guess what, jag har namnsdag idag hahah. Vet att jag har namnsdag den 29 december men hade ingen koll på att det var det datumet idag hihi:) Det var iaf hanna som ringde och diskutera nyår nyss och så sa hon grattis på namnsdagen :) Min fråga till er är, brukar ni fira namnsdag? Vi har aldrig gjort det vad jag kan minnas iaf:)
Nu ska jag och mamma strax till Ikea ska köpa saker till nya hallen där nere :) En spegel behövs garanterat! Så vi hörs senare när jag kommit hem! :)
PUSS

ÄNGLAGÅRD 3:E GÅNGEN GILLT

Det här är ju tredje filmen om änglagård och jag säger bara, ni som har sett dom tidigare filmerna, ni måste se denna! Helt underbar film, den bjuder på otroligt många skratt. Den är spännande och den blir aldrig sådär "seg" som vissa filmer har en tendens att bli. Den här filmen rekommenderar jag verkligen till alla, fast man bör ha sett dem tidigare filmerna för att förstå. Jag själv har bara sett första filmen och nu den här då. Det gick att förstå utan problem så jag kan tänka mig att 2:an kan ha vart lite seg? Men jag gillar i alla fall filmen starkt, det är en bra historia, jätte duktiga skådespelare, den får full pott av mig! NI BORDE SE DEN!
PUSS

Nymålade källarhallen!

Var snäll och tidsinställde ett inlägg medans jag är och ser på bio. Här kommer bilder på Nya källarhallen!
Före
Efter, klart bättre! Sen ska det bli vitt tak och ny matta på golvet också. Skit fräscht kommer det bli!
Mer bilder kommer ni få se när hela hallen är klar och inredd :D
PUSS

Bio snart!

Nu är det färdig målat för mig, har hunnit måla halva hallen en gång till så nu är det helt vitt! Mamma får tyvärr ta den jobbigaste och petigaste delen men jag varken kan eller har tid att sitta och pilla. Hanna och dem kommer ju och hämtar mig snart. Har inte ens plattat mitt hår idag :O haha, men jag orkar ärligt inte bry mig, vi ska sitta i en mörk biosalong liksom. När mitt hår får självtorka så får ja självfall som nästan blir lockar på vissa ställen men om jag fönar det så blir det någorlunda rakt, fast inte helt. Fast nu ska vi inte snacka om mitt hår haha. Kommer väl hem ganska sent så får se om det blir något inlägg till idag eller inte :) Om inte så hörs vi imorgon när jag vaknat!
PUSS

MÅLAR!

Såhär ser det ut när jag målar haha:D
Mamma och jag har målat källarhallen hela förmiddagen, därför jag inte bloggat! Det blir så bra :D Förut har det vart trä färgat eller vad man ska säga och nu så ska det bli vitt och fräscht! Bilder kommer nog imorgon, har inte riktigt tid idag. För vid 5 så kommer Hanna och hennes mamma och syster och hämtar mig, dom är så snälla och bjuder med mig på bio! Vi ska de nya änglagård! Längtat faktiskt, tror den kan vara riktigt bra! :) Nej nu är dags att gå tillbaka till målandet och lyssna på den underbara musiken från 80-talet, gosh I love it! Lägger ut senare lite låtar jag ÄLSKAR! Så ska ni får se hehe ;)
PUSS

UNDERKLÄDER

Idag hann jag snabbt in på Gina medan kevin och johan skulle in på game. Så där hittade jag ett lilaspets set underkläder på rean, blev för Bh:n och trosorna 79kr, like it!! Och sen hann jag också ner på Vero moda och köpa tre par pieces trosor för 150kr. Behövdes verkligen :) Så jag är nöjd, här kommer bild för er som vill se :)
Sista lila bh:n i min storlek också, tur hihi! ^^
Trosorna :)
PUSS

flängt runt hela dagen!

Herregud vilken dag! Började med att jag gick upp 8 idag och fixade mig. Sen tog jag och lillebror + hans kompis halv 10 tåget till stan där jag hjälpte Kevin handla kläder(räknade ju upp tidigare vad han köpte) Så han shoppade nog för 3000kr idag, duktig pojke! hahaha... Pappa hämta oss från tåget, kom hem och då blev pappa och mamma tvungna att sticka in till stan så jag följde med dom, så in till stan igen haha. Men först åkte vi till Sura, pappa skulle till itab? massa ute kläder var det man köpte där.. Iaf vi fixade det vi skulle i stan sen på vägen hem så stanna vi på Walldens, pappa skulle ha ytterligare nå utrustning till snöskotern. Sen hem och då stack vi direkt till affären och sen hem till Tina och hämta pappas svetslåda haha. Så nu har jag precis kommit hem, och nu tänker jag bara lyfta arslet för att gå upp och äta hemma gjord kycklingsallad! Sen ikväll blir det någon film. Imorgon MÅSTE jag fixa i walk in closeten, har inte gjort det än haha. Ska strax visa det lilla jag köpte idag!
PUSS

Mobilblogg!

Hann inte blogga innan vi åkte till stan imorse. Men kevin har iaf hittat det vi kom hit för:) 2 par jeans, 1par chinos, 2 tjock tröjor, 3par kalsonger, 7 t-shirts. Så vi är nöjda, hittade några grejer på rean:) sen hann jag in på gina också där köpte jag ett lila set underkläder! Och sen så vi köpte jag lite andra trosor:) ni får se när jag kommer hem! Puss

Filmdags!

Tänkte glo på en urgammal film som jag inte sett på flera år, she's all that. Kommer inte ens ihåg den haha, så jag hoppas den är bra. Till det blir det lite gurka och dipp! Vi hörs imorgon, innan jag ska in till stan med lillebror för att shoppa åt honom på mellandagsrean :)
PUSS

Sorry for the bad update!

Men efter jag fixat gick jag upp och gnällde lite att jag var shoppingsugen. Mamma sa att jag skulle åka in till stan eftersom Hanna var där men förstod att hon snart skulle vara klar eftersom hon redan vart där ett tag då så jag tjatade lite till och fick en idé att jag ville till Tuna park. Så fråga jag pappa och han hade inget att göra ändå så han gick med på det, blev lite paff haha. För min pappa hatar att gå i affärer, ni ska se stackarn. Men han var duktig idag, gick efter mig och bar mina kassar hihi :) Love my dad!
Så jag har fotat det jag köpt idag och tänkte visa det nu för er, och hör och häpna, jag har bara handlat kläder på rean! :D Vet ni hur stolt jag är över mig själv?! :) Det ända jag köpte som inte var rea, var en ansiktsmask för 20kr, men vad gör det liksom? Aja, nu ska jag visa er vad jag köpte!
Lång kofta från Cubus, kostar egentligen 299kr, men kassörskan slog in fel, hon slog in 249kr och sen halva priset på det haha. Så det blev, 125kr på rean istället för 150kr på rea :D
Även denna från cubus slog hon in att den kosta 249kr fast den kostade 299kr så fick den här också för 125kr istället för 150kr på rean! ^^
också från Cubus, kostade 124kr istället för 249kr!
Vanlig grå hoodtröja från Carlings kostade 125kr istället för 250kr.
Choklad ansiktsmask från kicks 20kr.
Så idag har jag fått allt dethär för 550kr ungefär :O Inte likt mig haha, brukar oftast få typ en bh och tröja för dem pengarna nu har jag liksom fått 3(!!) tjocktröjor plus en blus och ansiktsmask! :D Är så nöjd att det är inte sant :D
Nu ska jag starta en film, vet inte vilken än och byta om till myskläder!
PUSS

har precis fixat mig!

Jag är så himla shoppingsugen, vet inte var jag ska ta vägen. Sen kommer mamma hem och säger att det är 50% på allt på gina? gah!! Ska till stan imorgon med lillebror men då får jag ju som vanligt inte gå in i en ända "tjejaffär" för då får han damp. Han vill att det ska gå fort så jag får bara hjälpa honom hitta kläder sen ska man åka hem.
Så jag vet inte riktigt när jag får shoppa. Fast ändå så vill jag spara mina pengar. Det här går inte ihop haha. Men jag måste skriva ner en lista på grejer jag måste ha, inte vad jag vill ha om ni förstår vad jag menar? :)
Nu ska jag ta och fixa nån lunch till familjen!
PUSS

Tråkar

1. Hur gammal är du om fem år? Då är jag 21

2. Vem var den sista du träffade? pappa

3. Hur lång är du? 1,74m

4. Vilken var den senaste film du sett? Dirty dancing 2

5. Vem ringde du senast? Hanna

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? har nyss raderat alla sms hahah så jag minns ej :P

7. Vad är dagens planer? Rensa i min walk in closet och städa rummet.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos

10. När såg du senast din mamma? igår kväll

11. Vilken ögonfärg har du? Blå

12. När vaknade du idag? 10

13. Har du någon gång hittat en katt? Nej haha

14. Vilken är din favoritplats? stan

15. Vilken plats föredrar du minst? skogen

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning, kanske är utbildad barnmorska :)

17. Vad skrämde dig som barn? ingen aning, typ tappa bort någon i affären, fick panik :D

18. Vem fick dig att skratta senast? Hanna haha

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? haha yes

20. Har du stationär eller bärbar dator? jag har 3 bärbara, men bara 2 fungerar haha.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor + t-shirt

22. Hur många kuddar har du i sängen? 7 hahah :D

23. Hur många landskap har du bott i? Ett

24. Har du någon gång spytt på fyllan? aldrig vart full :)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor ;)

26. Är du social? haha, njae. beror på vem jag ska vara social med :)

27. Vilken är din favoritglass? Ben & jerrys

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? shoppa :D

29. Tycker du om kinamat? Nja, är väldigt kräsen.

30. Tycker du om kaffe? no

31. Vad dricker du till frukost? oboy

32. Sover du på någon särskild sida? nej, eller höger kanske? :P

33. Kan du spela poker? nej

34. Tycker du om att mysa? Ofc :)

35. Är du en beroendemänniska? nej

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? kände, hon lever inte längre.

37. Vill du ha barn? Ja :)

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, en del spanska och kan presentera mig på franska haha

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en pool? Pool, hatar saltvatten, men skönt att doppa sig i havet!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Smink och kläder

42. Äger du dyra smycken? Nä det tror jag inte

43. Har du någon gång testat narkotika? Nej

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? bröd

45. Vem är den roligaste människan du känner? Hanna, mamma och Jennie kommer på samma plats haha :D Lika knäppa hela högen haha :)

46. Välj ett ärr på din kropp? Mitt ärr på låret

47. Vad har du för ringsignal? har alltid på ljudlöst

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja,

49. Flirtar du mycket? No

50. Vart togs din profilbild för din blogg? hemma, tog den själv

51. Kan du byta olja på bilen? hahaah nej, men ska väl lära mig i sommar.

52. Har du fått fortkörningsböter? Lite svårt när man knappt kan köra i 50 hahhaha

53. Vilken var den senaste bok du läste? inga livstecken

54. Läser du dagstidningen? never

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? har väl hänt nån gång

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? kom ihåg lapp

59. När var du i kyrkan senast? oj, hm. måste ha vart när jag konfirmerade mig, kyrkan är inte riktigt mitt ställe precis haha.


PUSS


Älskar sången!

The script - For the first time
PUSS

27 dresses

Den filmen glor jag på just nu, hanna och jag gick och såg den på bio förut nät den kom, vi gillade den inte då men jag ska ge den en ny chans. Kommer inte ens ihåg den. Imorgon måste jag göra detta:
  • rensa ur min garderob alltså kläderna.
  • rensa ur i min walk in closet så vi kan flytta in ett löpband där, yey!
  • städa mitt rum
Ja det är dem viktigaste 3 sakerna :) Finns mer jag behöver göra men nu är det lov så jag har tänkt att ta lite i taget. Nu börjar filmen igen ska fortsätta titta på den!
PUSS

aj aj aj.

Det här är inte min dag, har fått mens och jag har så ont i magen att jag inte kommer upp ur sängen ändå har jag tagit skit medicin som aldrig hjälper. Har verkligen jätte ont :( Har iaf kollat på dyrt daning 2, sett den tusen gånger förr men älskar filmen, musiken och dansen och språket!
Ska strax tvinga mig in i duschen, känner mig så ofräsch. ska lägga en ansiktsmask, skrubba kroppen med min kokos skrubb. Sen ska jag smörja in ansiktet med mina nya produkter jag fick igår. Efter det så blire väl att starta någon annan film, har ni nå tips? :)
PUSS

Mina julklappar :)

Det här fik jag i julklapp, mer än jag önskat mig hihi :) Det enda jag önska mig var pengar och det fick jag!
Liten lista om ni inte riktigt ser vad det är på bilden.
  • ansiktsprodukter av lillebror!
  • Makeup borttagningsservetter av mormor
  • 2 olika doftljus av mormor
  • vantar av mormor
  • ischoklad av mormor
  • strumpor av mormor
  • choklad av lillebror
  • 7000kr av mamma och pappa <3
  • presentkort på makeup store for 495kr av pappa och mamma
  • Sen fick jag 5 trisslotter också av föräldrarna mina, vann 50kr på en av dem.
Jag är jätte nöjd, är så himla tacksam, min släkt är bäst! Älskar mina föräldrar, och min mormor, det finns inte ord som kan beskriva hur rar hon är, hon sätter alltid oss andra i första hand! Jag önskar jag blir en lika bra mormor som min mormor, för då kommer jag vara stolt över mig själv!
Nu ska vi snart ut till granen och tända ljus för dem som tyvärr inte kan vara med här idag, saknar dig farfar, men tänker på dig varje dag!
Sen blire hem till faster och julfika tror jag :)
PUSS

Öppnat julklapparna!

Nu har vi öppnat julklapparna här, jag är jätte nöjd! Återkommer senare med bilder på det jag fått! Fast ovan har ni en liten sneak peak på en grej! Nu när vi smällt ner maten ska vi ta en julfika och sen klockan 3 blir det kalle anka! Ikväll blire hem för en kvällsfika hos kusinerna;) En perfekt julafton!  Hoppas ni andra har det lika bra, vad har ni fått i julklapp? :)
PUSS

Tidsinställt!

Tänkte bara visa våran julgran i år :) så jag håller lite uppdatering iaf, fast jag tror inte så många läser min blogg idag, men någon kanske tittar in? hihi:)
PUSS

GOD JUL!

Ja god jul på er allihopa, hoppas ni får det ni önskat er! Nu är det snart dags för julbord här, senare blir kalle anka och efter det, julklappsutdelning! hihi ^^ Såhär ser jag ut idag.
Dagens sminkning :)
PUSS

Ingen vinst än

Nej det går inte så bra, ingen bingo än så länge men man vet ju aldrig hur det blir sen. Fast jag börjar bli trött också och långa pausen har inte ens varit än haha. Vi får se hur länge jag orkar, ska försöka hålla ut tills det slutar klockan 12 :) Hoppas ni andra som spelar bingolotto vinner kväll, vore ju kul!
PUSS

Redo för uppesittarkväll!

Nu har jag bytt om till mjukiskläder och ska gå upp och linda in mig i pläden, redo för uppesittarkvällen!
PUSS

Dagen!

Ja, jag åkte ju hem till Hanna vid ett, vi öppnade våra julklappar och jag fick det jag önskade mig av Hanna så jag är överlycklig :D Här kommer bilder så ni får se!
Behövde en ny neccesär och så såg jag den här, och jag ääääälskar den! Sen ville jag också ha en bodybutter, har inte haft en på länge nu för jag har inte hittat någon jag gillat doften på men den här luktar underbar vanilj! Sen halsbandet som finns på gina tricot. De ville jag ha mest av allt, så himla fint, precis vad jag älskar! Tack så mycket Hanna, du är bäst gumman! Hade inte förväntat mig alla, bara nått litet :)
Lite bättre Bild på det fina halsbandet! :)
Nu på eftermiddagen så träffade vi ju Selma, Sarah och Teresia. Vi gick till La Torre och åt och snackade, jätte trevligt var det:) Jag tog en kycklingsallad så just nu är jag mätt som fan haha. Vi hade iaf massor att snacka om så det var kul att höra hur det är för dem nu och så :) Ja det har vart en väldigt lyckad dag och jag och Hanna planerade att på nyårsafton ska jag sova där så det blir lite myskväll tror jag :) Ja, de blev en perfekt start på mitt underbara jullov!
Vi hörs någon gång imorgon när jag har tid, det är ju trots allt julafton så då har jag inte tid med bloggen, men minst 2 inlägg ska vi nog kunna fixa :) Ni kanske vill se vad jag får? Vad vet jag ^^
PUSS

Julestress!

Ja, det är alltid så mycket stress såhär inför jul, fast den här stressen är ändå lite mysig tycker jag. Man smyger med julklappar och man hjälper till. Jag gillar julen, men inte vädret haha, fast på Julafton ska det faktiskt finnas massa snö. Sen kan den ligga till nyårsafton men sen ska den bort! Har iaf fixat sista julklappen idag, hade inte behövt fixa den egentligen men ville vara snäll mot lillebror! Ååh imorgon är det julafton!! :D
Ikväll blir det binglolotto, uppesittarkväll :) Med en stor fet godis påse från ica. Den 21:a kostade lösviktsgodiset 34,90kr tror jag det va?! Super billigt ju, så vi köpte en hel påse, som var överfull! :D Tänkte iaf berätta om dagen strax i ett annat inlägg med bilder på vad jag fick av Hanna!
PUSS

Drar till Hanna

Nu tar jag med klapparna och sticker till Hanna :) Bloggar igen när jag kommit hem. Bjuder på en bild från igår eftersom det blir så dålig uppdatering nu i julstressen!
PUSS

Go morgon!

Imorgon är det julafton längtar ihjäl mig! Typ mysigaste dagen på året. Ligger lite julklappar under granen redan så I want them now! Men kommer få nån idag av Hanna, vi ska ju ses vid ett idag och byta julklappar sen träffa gamla klasskompisar över en pizza! Perfekt början av första dagen på jullovet.
Igår var jag totalt slut, gick och lade mig 10 och jag somna nog inom 2min. Så idag vaknade jag pigg och utvilad 9.15, så skönt. Nu ska jag käka frulle och kolla på julkalendern sen blire duschen :)
PUSS

ÄNTLIGEN JULLOV!

Nu är det äntligen jullov! Slutade skolan typ kvart i 10 idag. Åkte ner på stan och gick med Matina en stund tills Jennie kom :) Hjälpte Jennie att fixa dem sista julklapparna hon hade kvar. Var så skönt att bara gå runt och snacka, så länge sen nu. Men som tur är har vi alltid lika kul :)
Just det, förlåt för den dåliga uppdateringen idag, hann inte imorse, gick upp halv 5 för att börja fixa mig och så sen kom Hannas mamma och hämta mig 6.20 för jag skulle locka Saras hår :) Slutade med att jag sminkade henne också, alltid lika kul! :) Hanna och jag blev tvungna att springa till tåget imorse och så kommer vi dit då är det försenat!! Gaah, blir så irriterad, stå där ute i -25 och hosta ihjäl för att jag får så svårt att andas när det är kallt på grund utav astman.
Sen har jag ju inte släpat med mig datan idag eftersom vi inte behövde den, så då kunde jag ju inte uppdatera heller haha. Men hade ju iaf tidsinställt ett under dagen ;) Nu ska jag kolla på de 2 senaste avsnitten av julkalendern och sen dem 2 senaste avsnitten från ung & Bortskämd :)
Imorgon ska jag hem till Hanna vid ett, vi ska ge varandra julklappar och sen vid halv 3 så ska vi gå och käka en pizza med gamla klasskompisar! Ska bli kul, har saknat dem hihi <3
PUSS

Christmas nails!

Här kommer den här julens jultema på naglar! Jag klarar inte av att ha hel röda naglar, tycker inte att jag passar alls i det, men kanske när jag blir lite äldre. Just nu känner jag mig gammal och tantig i det. Det här är mer gulligt och faller mig mer i smaken, hoppas ni gillar det! ;)
Vad tycker ni?
PUSS

Fixat naglarna!

Blev juligt tema för det är trots allt jul nu. Hinner inte fota resultatet och lägga in just nu men det kommer upp i ett tidsinställt inlägg under morgondagen! När jag började med idéen så kändes det bra, men när jag kommit halvvägs så höll jag på och ge upp, det vart liksom inte bra, men sen kom jag på en sak och nu är jag nöjd ;) Så håll ut tills imorgon vid lunch så kommer det ett inlägg med bilder!
Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska vara hos Hanna typ kvart över 6 imorgon, vet inte om pappa skjutsar mig eller om jag måste cykla men det löser sig säkert. Det ända jobbiga är att det ska väl vara 20- och uppåt här i morgon, brr!
PUSS

Uttråkad till max!

Har absolut inget att göra och nu ska jag inte gnälla, för det är en grymt skön känsla jag inte känt på ett bra tag men nu vet jag inte vad jag ska göra istället? Har så tråkigt fast ändå så är det skönt att bara lyssna på musik och läsa bloggar osv. Men nu har jag suttit här för länge och har fått ont i huvudet, känner för att springa men fuck no in this cold! Så ska tjata på mamma att göra mat snart hungrar ihjäl, blir hamburgare idag så nu vet ni :) Sen ska jag fixa naglarna tror jag ;)
PUSS

Slutade tidigt idag!

Sista lektionen blev inställd eftersom läraren var sjuk idag med, eller det stod arbete på valfri plats, men hur många tror ni kommer göra det? Orkar inte idag, måste ändå plugga på det på lovet så. Så man kan egentligen säga att nu är det jullov idag för nu är det inga fler lektioner.
Imorgon ska vi åka in till skolan bara för att ha avslutning en timme typ sen slutar vi. Då blire att gå på stan med Jennie och gosse kanske? Jag vet inte hur det blev med det, trevligt vilket som! Men jag har faktiskt saknat min goa kusin. Såhär länge brukar det inte gå innan vi kan träffas men båda har vart så upptagna, inte kul! För er som inte vet så är ju Jennie min kusin, den jag umgås mest med, dom andra är lite äldre och lite yngre, men mellan mig och Jennie skiljer det bara 2år. Vi har alltid kul och vi kan prata om allt, det är det som är viktigast! Har alltid kul och vi har så otroligt mycket minnen att det är inte klokt haha :P Så imorgon blir det att träffa henne och ni kan inte ana vad jag längtat!
Nu ska jag gå och hämta lite knäck, om det finns nå kvar(a) Vart cirka 60knäck när jag gjorde i söndags(LÄS 2DAGAR SEDAN!!) och det är typ redan slut hahah. Men ska nog göra mer på torsdag:) Längtar till julafton också, vi har tagit fram granen nu och det ligger mest paket från mig där haha, men ett är till mig. Mamma säger att hon vet att jag vill ha det, men jag kan inte fattar vad det är eftersom jag inte önskat mig något annat än pengar. Hmm. Blir lite nyfiken.. Men det är ju snart julafton så! Aja, nu hör jag att den  sista knäcken ropar på mig så det är dags att springa haha.
PUSS

Tisdag.

Försov mig imorse, vaknade 6!!! Fick panik, har knappt hunnit platta håret eller sminka mig men skit samma orkar inte bry mig. Är jäääätte trött. Har engelska prov idag och jag har inte ens hunnit glo igenom glosorna, men det hann jag ju knappt förra gången heller och det gick ju jätte bra ändå :) Förhoppningsvis så hr vi ingen sista lektion idag, det vore jävligt skönt! Men vi får se.
PUSS

Kalas

Har nyss kommit hem från stan. Slutade typ skolan kvart i 2? Åkte till tågstationen och satte mig på tåget. Men då ringde mamma och sa att hon var i stan så gick av igen och mötte upp henne där. Hjälpte henne fixa Kevins julklappar snabbt sen åkte vi hem till Hallsta, fixa födelsedagspresenter till Kusinen som firas idag, fast hon fyller egentligen den 22:a tror jag. Sen till affären och handla sen hem. Nu väntar vi på att pappa ska komma hem så vi kan åka iväg på kalaset. Känner mig inte sugen på att åka på kalas alls. Massa människor, nej jag vill bara krypa ner under täcket och sova. Men men.
PUSS

You with the sad eyes
don't be discouraged
oh I realize
it's hard to take courage
in a world full of people
you can lose sight of it all
and the darkness inside you
can make you fell so small
But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow
Show me a smile then
don't be unhappy, can't remember
when I last saw you laughing
if this world makes you crazy
and you've taken all you can bear
you call me up
because you know I'll be there
And I'll see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow

HÅÅL.

Känns som att det är nästan hål jämt i vårat schema. Nu är andra vårdläraren också sjuk och några sitter kvar med en extra lärare som måste komplettera olika prov, som tur så behöver inte jag det. Så nu är det hål till 12.20 när det är simprov sen slutar vi. Eftersom den läraren som ska lektion med oss efteråt idrotten också är sjuk.
Här är mitt schema, har nog aldrig lagt ut det förut?!
PUSS

Måndag!

Snart så är det jullov och jag har nog aldrig längtat så mycket efter ett lov, men jag är helt slut. Fattar inte ens hur jag orkar ta mig upp på morgonen, det är ett under. Har iaf precis käkat frukost. Ska strax borsta tänderna och lägga ner det sista i väskan. Eftersom vi har simning idag så kör jag på hög tofs under dagen så är det bara att göra en knut sen när vi ska simma:)
Vi har ingen sista lektion idag heller, den är inställd, sååå skönt! Så slutar typ 13.40! aja vi hörs senare idag!
PUSS

Ibland så!

Bild från igår :)
Ja ibland överträffar jag mig själv lite grann. Har nyss gjort världens godaste ugnspotatis perfekt kryddat, gosh så gott det var! Så nu för stunden så rullar jag fram. Ska strax plinge linga Hanna. Imorgon har vi simprov i skolan, så jag måste packa väskan tills imorgon också. Sen ska jag krypa ner under täcket framför någon film, vet inte vilken än. Tipsa mig? :)
PUSS

KNÄCK!

Har för första gången i mitt liv gjort knäck själv nu. Jag är så rädd för att bränna mig men jag klarade mig! Den första satsen av knäcken är utklickad och står utomhus och stelnar, nu ska jag gå och göra en till. Jag gör den i micron går mycket snabbare än att koka och det smakar lika gott! Men som sagt, ska sätta igång med en ny sats nu :)
PUSS

lite bättre.

Lade mig i soffan en kvart och vilade och nu är jag lite piggare. Mamma är i affären och handlar, har bestämt mig för att göra knäck och laga middagen. Blir potatis och fläskfilé med bearnaisesås. Men nu ska jag måla mina tånaglar lite snabbt!
PUSS

Seg söndag

Är trött i hela kroppen och huvudet. Har lite små ont i magen min också. Känner att det finns lite saker jag vill göra men har ingen ork till det. Vill laga nån god middag, vill baka knäck och behöver rensa ur min walk in closet. Men orkar inget av dem. Har nyss duschat och nu vet jag inte vad jag ska göra. Lägga mig i sängen ett tag kanske? Vi får se..
PUSS

Monopol

Har nu under kvällen spelat monopol sen klockan 8 och vi var klara kvart över 11. Tog sin lilla tid men jag vann big time! Spelade med lillebror, blir alltid så mycket skratt haha. Mysig kväll tillslut ändå. Nu ska jag sova!
PUSSS

Snackat

Nyss suttit och snackat med Hanna i en halv timme typ. Alltid lika trevligt! Nu ska jag läsa lite bloggar sen vet jag inte vad jag ska göra, får väl hitta på nått.
PUSS

Bilderna jag lovade!

Platt, skitig spegel I know!
Lockigt. Passar jag ens i mittbena haha? Kan inte bestämma mig för vad jag tycker.
PUSS

Lite ovan!

Det känns väldigt ovant att ha mittbena men börjar vänja mig. Vet dock inte om jag passar i det när det är platt. Eller om jag passar i det överhuvudtaget haha. Här kommer ett par cambilder. Har tagit bättre men har inte tid att ladda in dem nu.
Mittbena med platt hår :) Säg gärna vad ni tycker, ska jag börja variera mig eller ska jag hålla mig till sne lugg?
Man ser väl inte benan så bra men ni ser ju att min sne lugg inte hänger där som den brukar :)
Så vad tycker ni? Vågar jag gå ut såhär? hahah..
PUSS

Mittbena ?!

Sov ut idag, har ingen koll på vad klockan var när jag vakna, säkert 11 eller nå. Sen har jag bara slappat i soffan sen hoppa in i duschen och nyss har jag ätit frukost(haha) och fönat håret. Har just nu mittbena och jag måste säga att det ser lite kul ut eftersom jag aldrig har det. Sen har jag en virvel längst fram så håret vill inte ligga som mittbena haha. Men fixade det med lite gelé. Har tänkt locka det, för det ser inte bra ut när det är platt, om jag trivs i det så får ni bild senare, kommer det ingen bild så var det inget för mig haha.. Ska sminka mig och fixa håret nu.
PUSS

Dåligt bloggat idag.

Har bara inte haft tid före nu. Var hemma ungefär 4 sen dess har jag tittat på andra delen av Kenza och Tyra show och sprungit över med post som kommit fel. Väntar på att pappa ska åka iväg och handla mat nån gång, vill ha min kycklingsallad nuuuu! Så himla hungrig och sugen!! Vet inte vad jag ska göra nu, tjata på pappa kanske haha. Har inget bättre för mig.
PUSS

Fredag!

Idag är det bara en vecka kvar till julafton, längtar lite faktiskt, även om jag hatar vädret så gillar jag julen. Den är så mysig! Tiden har gått så snabbt att ja, jag vet inte vad som har hänt den här terminen. Äckligt snabbt har det gått. Men nu ska jag ta min sista tugga från kladdkakan sen ska jag borsta tänderna och gå iväg mot bussen!
PUSS

bakar!

Smälter chokladen som ska vara uppe på :)
Och det går bra den här gången haha, förra gången misslyckades jag :D
PUSS

Bak dags!

Idag är jag äntligen plugg fri, ska bara vila för jag är as trött! Höll på att somna på tåget hem idag. Sen efter man har ätit så blir det ju ännu värre! Men nu ska jag försöka piggna till genom något jag gillar att göra, baka kladdkaka. Det var evigheter sen nu. Är skit sugen hihi. Ska sätta igång nu :)
PUSS

Hos mommo:)

Sitter hemma hos mommo nu. Har precis käkat makaroner och köttfärssås, gott som fan! Väntar på att mamma ska komma och hämta mig, orkar inte gå hem Haha:) Vi hörs senare! PUSS

Hur får man mönster på naglarna?

Ja, nu kommer äntligen ett bättre svar på den frågan jag fick förut när jag lade ut ett inlägg med olika mönster på mina naglar som jag gör själv. Missade du det inlägget? Klicka här! Nu kommer det steg för steg hur man gör i bilder, vet att vissa är helt ur fokus men det är inte lätt att fota själv medan man sitter med blöta naglar, men ni ser ändå själva steget! Jag valde att visa med leopard nagel mönstret eftersom det var väldigt populärt, so here we go!
Här är grejerna man använder sig av, plattorna med olika mönster som man kan välja plus stämpel och skrapa och självklart speciallacken. Det fungerar inte med vanliga nagellack! Det svarta är färgen på själva mönstret(vi har fler färger men nu skulle jag ju bara använda mig av svart) och det genomskinliga(top coat) tar fram mönstret istället för att det är matt och fult så blir nageln len och glansig och det svarta kommer fram på ett helt annat sätt!
Måla naglarna i den färg du vill ha, som grundlack fungerar alla lack bra.
Välj det mönster du vill ha!
Täck över mönstret med färg!
Nu är det dags att skrapa bort den överflödiga färgen som ligger uppe på plattan, bara det som sjunkit ner i mönstret ska vara kvar för att det ska bli ett mönster på stämpeln istället för en stor färg klick.
Ser ni att det är svart färg i det ner gjutna mönstret? nu trycker man stämpeln över mönstret!
Då fastnar mönstret på stämpeln och nu trycker du bara stämpeln på nageln så fastnar mönstret som du vill( man får ju sitta och rikta stämpeln på nageln för att få mönstret just där man vill ha det)
Sen när man satt mönster på alla naglar så använder man top coaten, som man bara drar över nageln som ett vanligt genomskinligt lack! Klart :)
Resultatet!
När man fått in vanan(det kan vara krångligt i början) så tar väl detta 20minuter kanske? Så det går fort och är enkelt! Jag hoppas verkligen att ni har förstått vad jag menat och visat, borde ju inte gå att missförstå men om ni inte fattar så är det bara att lämna en kommentar så förklarar jag tydligare över det du undrar :)
Hoppas ni är nöjda!
PUSS

Nyss haft prov!

Blev precis klar med mitt excel prov, det var inte så svårt som jag trodde, en grej visste jag inte riktigt hur man skulle göra rätt så jag gjorde det på ett annat sätt men det blir ju fortfarande rätt svar så :) Vi får se vad hon säger om det.. Nu har jag inget att göra, sitter och väntar på att Hanna ska komma hit :) Nästa lektion är omvårdnad och börjar 9.40 så det är ett litet hål nu. Funderar på att räkna matte men jag orkar inte. Läser lite bloggar istället :D
PUSS

Torsdag

Börjar med prov idag, excel, jag kan inte något typ men jag orkar seriöst inte bry mig, vågar inte ens fråga läraren om hjälp hon blir jämt sur när man inte förstår och sen när jag frågar nån kompis istället så blir hon sur med bara för att jag inte frågar henne. Så himla drygt, men snart är kursen över, vi har bara 2lektioner till efter jullovet! :D Nu ska jag se på julkalendern innan skolan hahah..
PUSS

Fixat naglar

Har precis fixat mina naglar, Gjorde en favorit i repris. Jag gillade den starkt och det gjorde ni med. Så nu har jag tidsinställt ett inlägg till morgon där jag visar steg för steg i bild hur jag fixar mina naglar, för många av er var ju intresserade av det. Så kika in morgon efter 11 så får ni se :) Det är mycket enklare än ni kan tro. Men det krävs lite övning i början, men som man brukar säga. Övning ger färdighet!
Nu ska jag ta av mig sminket, borsta tänderna och gå och lägga mig i sängen och se nån film så jag somnar!
NOTE TO MYSELF! fixa en bok till svenskan imorgon, hann inte idag!
PUSS

dammsugit.

Efter skolan gick jag med Hanna på stan en stund, hon hittade dock inget. Men det är lika kul ändå:) Sen åkte jag hem med halv 5 bussen så var hemma typ kvart över 5. Då frågade pappa mig om jag kunde dammsuga så det har jag gjort. Nu funderar jag på om jag ska göra något åt mina naglar, som har gått av, nyss var dem äntligen jämn långa sen går en av och då blir det så med dom andra med :/
Hade ju prov i mänk idag, jag tycker det var svårt, har aldrig haft ett liknande prov förut man skulle hitta på en berättelse och få med massa begrepp så hon ser att jag förstår och det var inte det enklaste! Men jag hoppas verkligen på ett G.
Vill bara avsluta inlägget med att säga att min bästa vän Hanna är finast i världen, du är jätte duktig och det vet du. Du är bäst Gumman, älskar dig! <3

Schema..

Här kommer ett litet schema på vad som gäller för mig tills julafton :) Har lite att göra i skolan, men nu har det äntligen börjat lugna ner sig, fick ju veta igår att provet på måndag blir efter lovet istället, skönt det! Aja, så här ser det ut närmsta dagarna!



PUSS

Tråkar!

Går inge bra med pluggandet, man ska inte plugga precis före prov, det går bara sämre då. Man blir bara förvirrad och tycker att man missat det där förut och sen slutar det med att man glömt bort allt. Så nu sitter jag här och tittar runt på kläder, dem andra har nyss gått iväg och käkat lunch. Har egentligen inget intressant att säga förutom att det är dö tråkigt här och jag vill att mormor ska flytta nuuuu :D ska läsa lite mer bloggar nu.
PUSS

Hål nu :)

Just nu sitter jag i ett litet grupprum, Matina och Madde kom precis också. Jag måste plugga inför provet som är nu 12.10 Hoppas att det inte är alltför svåra och jobbiga frågor. Har ju inte pluggat så speciellt mycket, men det känns som att det som sitter, sitter redan. Sen får jag göra mitt bästa utifrån det. Usch onsdagar är så sega när man har hål och sånt. Men nu ska jag börja plugga.
PUSS

Onsdag!

Mitt hår ser ju typ blont(stavning?) ut hahah..
Good morning everyone! Är ganska pigg idag, gick och lade mig vid 10 och det är väl en lagom tid tycker jag :) Ska snart åka iväg till bussen men först måste jag borsta tänderna och fixa väskan. Har ju stort hål idag efter första lektionen bloggar igen då :)
PUSS

HUR FAN GICK DET TILL?

Asså jag fattar absolut ingenting, hur kunde Ellinor åka ut ur Ung & Bortskämd? hon var ju jätte duktig, hittade typ inget fel. Medan Paulina och Karolina får stanna som faktiskt inte tillför mycket till huset, jag fattar nada! Paulina är nog värst?! Hon tycker hon har hjälpt till när dom rensa hår i avloppet fast hon bara tittade på, Karolina fick tillslut ta över ormen i klapp hörnan. Helt sjuk va blinda föräldrarna är, sen är ju Karolinas och Paulinas pappor helt efter haha, man ser ju på dem att de inte har alla hästar hemma, hehe. Menar inget illa men tyvärr är det ju så.. Och sen att Tim-Joel fick klagomål, han är ju duktigast i huset enligt mig?! Nej jag fattar ingenting :S Nu ska jag sova!
PUSS

Ung & bortskämd

Missade det i måndags eftersom jag tittade på svenska hjältar galan istället så ska lägga mig och se på det nu snart, måste bara föna mitt hår först. Imorgon är en dryg dag i skolan så ska försöka lägga mig i tid så jag är pigg imorgon! Vi hörs då ;)

PUSS

The last kiss

Handling:
Michael (Braff) är bara ett år från att nå 30-strecket. Hans liv rullar på precis som planerat och livets tänkta spelplan har gått som han förutspått. Även tanken på ett barn vid den här åldern slår in och Michael kan tillsammans med sin gravida sambo Jenna (Barett) verkligen håva in vuxenpoängen. Allt är perfekt, Michael och Jenna är enligt alla det ultimata paret, även enligt dom själva. 
Det hela är kanske lite för perfekt och Michael saknar bristen på överraskning i vardagen. Så det är antagligen därför han låter sig förföras på sin barndomsväns bröllop av en ung söt kvinna vid namn Kim (Bilson). Inget sker till en början, men flirten sätter sina spår hos Michael och fler tillfällen att möta Kim dyker upp. Men frågan är om gräset verkligen är grönare på andra sidan...?
Den här filmen var väl okej. Lite lagom spännande ibland men jag gillar inte slutet, det var liksom bara slut. Det hade dom kunnat göra bättre, då hade filmen fått full pott, istället får den 3/5 av mig. Men har man tråkigt så kan man definitivt sätta på den här.
PUSS

Håltimme

Matten är ju inställd idag så nu är det ett stort hål här, börjar igen 12.50 med engelska sen är det hål igen innan vi ska till wenströmska och ha metodövning, vi ska lära oss hur man matar. Just nu väntar jag och Hanna på att ett visst ställe ska öppna, vi är lite hungriga haha.. Efter skolan idag är det plugg, prov imorgon liksom.. Men en bra nyhet har jag fått idag, vi har inget prov på livsviktiga funktioner på måndag!! Tur det för jag var verkligen inte redo för det, är inte klar med allt på långa vägar. Känns lite bättre nu och är lite mer peppad igen nu :)
PUSS

Tidsdag

Go morgon, är jätte trött och har inget speciellt att säga just nu. Ska strax hem till Hanna sen blir det halv 8 tåget till skolan. Har tidsinställt ett inlägg idag med så kika in under dagen. Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag till Hanna.
PUSS

känner för att hoppa av..

Har pluggat sen 7 nu, vet inte om jag blivit mycket smartare men man kan ju alltid hoppas ;) Känns som att lite sitter men sen om jag orkar försöka för högre betyg, det är det som är grejen. Hanna och jag snackade idag på tåget och vi båda skulle helst av allt hoppa av skolan, för just nu är det för mycket, sen hade vi fadder möte idag. Alltså vi träffa folk ifrån 2:an och 3:an och dem säger att om man tycker är 1:an är jobbig så kommer 2:an vara hemsk, för det är typ 4 prov i veckan. Det ända jag känner är hopplöshet. Det känns bara väldigt hopplöst just nu. Det känns som att mina betyg har aldrig varit så här dåliga och jag kommer inte komma in på högskolan. Fan :/  Är väldigt förvirrad just nu helt enkelt.
Men nog om det, nu börjar strax svenska hjältegalan(tror den var idag) så den ska jag se på :) Sen blire sängen, är jätte trött!
PUSS

Precis käkat!

Har precis ätit tacos, var så himla sugen på det hela dagen. Älskar verkligen den maträtten det konstiga är att förut hatade jag den tills för nått år sen. Konstigt så smaklökarna ändras, fast dem senaste åren så äter jag så mycket mer saker som jag aldrig någonsin annars ens inte tittat på. Fast det är väl bra. Men är ändå fortfarande väldigt kräsen, mycket som jag aldrig skulle käka: blodpudding,koldolmar,olika soppor, lever, Vilt, asså älg osv.. Ja listan kan bli lång. Haha, ser nu att det blev ett mat inlägg när jag egentligen hade tänkt berätta om dagen. Men det har inte hänt något intressant ändå så. Nu måste jag plugga har ju prov på onsdag!
PUSS

When in Rome

Nu under helgen så har jag sett 2 filmer. Och först ut att tipsa om är filmen, When in Rome. Den var jätte bra, den här sortens film älskar jag hehe :) Det är en kärleksfilm som alla borde se! Filmen bjuder på skratt också vilket är bra så det inte blir för tutti nuttigt(stavning?). Den får 5 av 5 av mig ^^
Handling:
Beth är en ung, ambitiös New Yorker tjej som bara har otur i kärlek. Men på en virvlande resa till Rom, stjäl hon impulsivt några mynt från den kända kärleks fontänen, och sedan börjar hon bli förföljd av ett band av friare.

PUSS

Måndag

Just nu skulle jag egentligen ha vart i skolan, men har ju läkartid på sjukhuset idag så det blev lite sovmorgon för min del. Det här är ju sista hela skolveckan, shit vad skönt! Jag längtar verkligen till jullovet nå enormt. Men först har vi 3st prov kvar.. Nu måste jag  skynda mig lite, vi hörs senare. Har tidsinställt ett inlägg, ett litet filmtips runt 11 så kolla in igen då!
PUSS

Bullbak

Stökigt när Nathalie är i farten med mjöl hahah..
Bullar, inte alla men ska strax ta ut sista plåten :) Blev ungefär 50 bullar, vi bakade bara på en halv liter, jag och pappa! Nu har jag lite att fixa med mailen sen ska jag sova :)
PUSS

Duschen snart

Har vart inne i stan nu på eftermiddagen, pappa och jag har kollat efter en iphone 4 till mig, men som jag visste att det skulle var så är det kööö. Fan, jag som vill ha den i födelsedags present, fyller ju snart(5:e januari) Vi får se hur det blir med det.
Jag har lovat pappa att hjälpa honom att baka bullar, han har nyss gjort degen och nu medan den jäser så ska jag hoppa in i duschen och föna håret för jag har lovat att fixa resten sen... Aja, får se om vi hörs mer kväll, maybe or maybe not :D
PUSS

Bilder från igår.

Här kommer lite bilder från igår :)
Jag och Puma!
Hanna får massage av Amanda :)
JAg får massage av Amanda, jag masserade Amanda också såklart men glömde ta bild. Amanda är grymt duktig ska ni veta, jag somna till och med, det var såååååå skönt!
Hahahah, flumm som vanligt, jag satte iaf på dem ansiktsmask som ni ser hahah :)
Ja tack för en toppen kväll flickor, det var jätte kul! Så, nu har ni fått se lite bilder från min helg! Nu ska jag plugga lite på socialisation  usch.. haha.
PUSS

Snöskoter.

Har inte haft tid att blogga idag, har ju vart hundvakt så har hållit på med Puma. Nyss var jag ute och åkte skoter med pappa, lite små läskigt men kul:)
Utanför oss :) Pappa och lillebror på bilden :)
Har inte hunnit ladda in bilderna från mobilen igår, ska göra det strax, så då kommer det inlägg så får ni se min kväll igår ;) Och en bild på Pumis såklart!
PUSS

Hemma hos Amanda

Sitter just nu hemma hos Amnda, hon har börjat massera Hanna nyss. Före det fixade vi i ordning tacos och åt och prata lite grann. Sen har Amanda visat mig hennes hus, det är ju första gången jag är här. Strax ska hon massera mig sen ska jag massera henne. Och efter det så ska vi ha lite ansiktsmask och så :)

Hann inte blogga innan jag åkte hemifrån eftersom precis innan Hanna kom och hämta upp mig så kom ju hunden, så otroligt söt. kommer bilder imorgon :) Kommer bilder från ikväll imorgon också :) om jag får lägga ut för dem andra dvs!

Nu ska jag gå och vara social med dom andra!

PUSS

Spöket Nathalie.

Idag kör vi på the natural look. Jag ser för jävlig ut utan mitt älskade smink men så är det. Det enda jag har är ett drag mascara annars ser man så död ut haha. Så ja, ser ni ett spöke ut idag, var lugna, det är bara jag ;) haha.. Nu ska jag fortsätta slå in julklappar! Sen är jag äntligen klar med allt som har med julklappar att göra, bara att ge ut på julafton! :)
PUSS

Mina funderingar..

Ja, just nu sitter jag och funderar på allt mellan himmel och jord. Vad ska jag fixa för lunch? Orkar jag sminka mig när jag ändå måste ta av mig det om några timmars igen? Hur ska jag fixa mitt hår idag, ska jag föna det eller låta det själv torka? Hur ska jag fixa mina naglar? Hinner jag små plugga lite idag? Varför måste det vara så vidrigt kallt ute? Vad ska jag fixa först, hår eller mat? ja, tråkiga små funderingar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Har nyss duschat iaf, rakat benen haft inpackning i håret skrubbat kroppen osv.. Hunden kommer hit vid kvart i 5 ungefär, och jag måste ju ut och gå med den och så därför måste jag nog tyvärr sätta på mig smink ändå.. haha, mest oävet inlägg men ah, nu vet ni :)
PUSS

Fullspäckad lördag!

God morgon bloggen!
Idag har jag lite att göra som jag berättat tidigare. Ska vara hundvakt, ha lite spa-mys kväll hemma hos Amanda kväll och sen skulle jag gärna vilja följa med till Stallet och se när Sara ska rida. Men har en känsla av att jag inte kommer kunna det för ungefär då kommer Puma hit och då måste jag ju vara hemma. Vet ju inte riktigt när Puma kommer, det är det som är lite drygt. Nu ska jag iaf ringa Hanna. Sen ska jag duscha och så :)
PUSS

Vem vinner?

Jag tycker Minnah gör vinnarlåten bäst så jag hejar på henne även fast jag vet att Jay kommer vinna. Men jag gillade hennes version mycket bättre sen tycker jag hon har vart bättre över huvudtaget kväll. Så jag hoppas verkligen att hon vinner även om chansen kanske inte är så stor. Men hon är bäst i kväll enligt mig, vad tycker ni? :)

Ensam hemma.

Ja, jag är ensam hemma hela kvällen, känns sådär lagom kul.. Nej men hatar att var ensam, speciellt på kvällen, blir faktiskt lite rädd, och ja ni får skratta haha.. Om 5min så börjar idol så har väl typ tänkt att se på det, har ju inget annat för mig. Imorgon är det tänkt att jag ska vara hundvakt åt Puma igen, och på kvällen så ska jag bort några timmar till Amanda. Hon jag och Hanna ska ha lite mys kväll med massage och ansiktsmask och så, det kan ju behövas så här i vinter tider :) Så det ska bli kul! Sen å eftermiddagen så har jag tänkt försöka hinna med och kolla när Sara ska rida, det är nå framträdande om jag fattar rätt, alltså ingen vanlig ridlektion. Vill verkligen se så hoppas jag hinner det :) Men nu, chips & grönsaker + dipp! Och idol också såklart :)
PUSS

KLAR!! ;D

Ja nu är det fan helg, jag har ÄNTLIGEN skickat in min uppsats, jag verkligen gjort mitt bästa men jag blir ändå aldrig nöjd. Har vart på affären också, nu ska jag kolla ikapp avsnitten jag missat av julkalendern (A) hahha, har faktiskt inget bättre för mig just nu?! Men det är skönt, känner mig fri för idag, har inte känt så på länge. Det har bara vart att när man är klar med något så börjar man med nästa sak i högen. Men nu börjar det lugna ner sig lite grann, har prov nu på onsdag på socialisation och sen veckan efter är det engelska prov och prov på regulation om jag minns rätt? Engelskan brukar jag ju inte direkt plugga till men dem andra behöver jag plugga mycket på för att det ska gå bra. Speciellt Regulation det känns lite jobbigt eftersom det handlar om puls, blodtryck osv.. Kan ju inget om det men håller ju på att lära mig nu så :) Men nu ska jag sluta babbla här och starta julkalendern haha..
PUSS

CHIPS

Har vart hemma en stund nu, lite mer än en timme. Ska strax till affären vill ha chips och dip. Har inte ätit det på ett tag nu så fick värsta suget :D Ska fixa det sista på uppsatsen också och skicka in den till läraren. Sen kväll blir det nån film vet inte om jag ska se på idol, hejjar inte riktigt på nån av dom så. Menmen..
PUSS

Lucia

Har nyss kollat på skolans lucia. Det var jätte fint, fast lite annorlunda mot vad jag har sett förut haha. Men den var väl okej:) Nu väntar jag på att sista lektionen ska börja, matte. Tråkigt men sen slutar vi iaf! Vi hörs när jag kommit hem igen :D
PUSS

Fredag!

Ja idag är det fredag, äntligen! Blir 9 bussen till skolan idag. Fast idag är jag trött som fan haha. Menmen.. Ska typ käka lite frukost nu innan jag ska gå våg till bussen sen! Vi hörs när jag kommit hem från skolan ;)
PUSS

Trött!

Ska gå och tvätta av mig sminket snart, sen sova. Får göra den sista kollen på uppsatsen i morgon. Blir ändå inte bra nu när jag är trött. Som sagt, skön dag i morgon med lite sov morgon, så det är nice. Men vi hörs i morgon innan skolan ;)
PUSS

Pluggat lite

Kom med bussen från skolan till Hallsta vid 3, åkte hem och ringde Hanna som ännu inte är frisk, lät nästan värre idag, fyy :( Imorgon är också en skön dag i skolan. Börjar 9.50 då äre lucia sen har vi matte sen slutar vi 12.20 så skönt! Har också pluggat lite och läst bloggar. Ska fortsätta pluggandet nu! Sen ska jag följa med mamma på mingelkväll på Ica haha, men tycker faktiskt sånt är kul :)
PUSS

Torsdag

Snart helg igen ju, veckorna går så himla fort, det är sjukt! Sen så har jag fått sova ut idag vilket gör at jag är på mitt bästa humör, sen så ställde jag mig på vågen och så ser jag att jag har gått ner 3kg sen förra helgen och det kan ju inte bli bättre liksom?! :D Och jag har inte ens rört på mig hahaha. Men iaf nu har jag lite brådis ska iväg till bussen snart!
PUSS

Go natt

Nu ska jag sova, men har ju bara en lektion morgon, så går väl upp typ 10? blir 12 bussen till stan:) Känns fortfarande så onödigt för svenska är inte mitt favorit ämne, det inget fel på läraren eller så, hon är faktiskt bra. Men själva ämnet är så tråkigt. Men man får göra det bästa av det så funkar nog det också, något positivt är ju den långa sovmorgonen! Ska bli så skönt ;) Vi hörs i morgon!
PUSS

Home

Köm typ hem för e timme sen. Har bara läst bloggar, snackat lite med Hanna och så. I morgon har vi bara en lektion. Svenska, den börjar typ 12.50 känns mest ovärt att åka in till stan för en lektion? Hanna är sjuk också, så då blir det extra tråkigt.
Sitter iaf och funderar på om jag ska göra klart min uppsats om MS helt idag, (är redan klar men måste lägga till och ändra lite bara) Eller om jag ska ta det i morgon? Vi har nämligen fått på oss till fredag istället. Äsch vi får se hur jag gör, men före det behöver jag få lite mat i magen, har ju inte käkat på hela dagen! Tror mamma håller på med mat, hoppas det iaf :)
PUSS

I Want it so bad!

Bilden talar nog för sig själv :D
PUSS

Tråkar!

Just nu sitter jag själv i ett litet grupprum här på skolan, Hanna har precis gått hem. Tror jag kan ha smittat stackarn! Hon sa igår att hon hade ont i halsen och idag frös hon. Krya på dig gumman! Har ju håltimme fortfarande, börjar 11.50 igen. Är jätte hungrig men maten är äcklig som vanligt. Skulle behöva fokusera mer på min MS uppsats och göra klart den nu så slipper jag ju hemma sen. Men det är så jobbigt och jag får inte riktigt till det :/ Men ska försöka igen nu!
PUSS

Onsdag!

Jag är dööd, så himla trött, kom på vid halv 10 igår kväll att jag måste se en film tills idag eftersom jag missade den i måndags i skolan. Filmen hette this is England. Den sög, gillade den inte alls, skit tråkig var den. Man visste typ vad som skulle hända. Nej sämst film helt enkelt!
Idag är det skola, slutar 14.40. Det är väl en ganska lagom tid? Tycker jag iaf ;)Nu måste jag gå och borsta tänderna sen ska jag strax gå iväg till bussen!
PUSS

Tired!

Tired so tired! Har inte kommit igång att plugga än, känner att jag behöver kvällsmat först så man får lite energi igen. Det är jobbigt att vara sjuk, man blir så slö och allt tar 3gånger mer tid än vanligt. Men jag gör mitt bästa! Efter maten så är mitt mål att skriva klart uppsatsen om MS eftersom den ska in på Torsdag och då hinner jag göra små ändringar i morgon. Nu ska jag slå in lite julklappar innan maten tror jag :D
PUSS

Blue + flowers

Såhär har mina naglar sett ut i helgen! Men nu har det börjat skavts bort så det ser förjävligt ut. Får fixa nya nån dag snart :)
PUSS

YESSSSS!

Jag fick G på matte provet precis hahah. Från början var G 10p men han sänkte G till 8.5, vem fick 8.5 tror ni? :D hahaha jag!! :D So happy! Nu hade jag bara enorm tur den här gången att det gick dåligt för så många så att han sänkte, annars hade jag ju fått IG :D Just nu är det lunch, snart börjar engelskan, om 15min. Sen är det långt hål sen sista lektionen, vård. Slutar 4 idag tror jag. Lång dag. Sen hem och plugga..
PUSS

Nyss haft prov!

Vi hade nyss provet på dem tre lagarna HSL, LYHS och sekretesslagen. Asså det känns okej och jag tycker jag kunde svara på alla men ändå finns känslan där att något är fel och jag kommer inte få G. Men jag hoppas verkligen på ett G för jag vill ju få praktisera :) Vi får se sen när vi får tebax provet!
PUSS

Tisdag :)

Är långt ifrån frisk, mår inte bra alls, har jätte ont i huvudet, och förkyld, men något positivt är att det hals onda har försvunnit nu! :) Nu på morgonen har jag ju som sagt prov, på lagar, det mest tråkiga och segaste någonsin. Och grejen är att man måste ju som sagt ha godkänt på provet för att få praktisera sen, och jag kan inte mycket för jag har inte pluggat, bara lite men det räcker ju inte. Jag har tappat motivationen helt, jag orkar inte mer, det är bara för mycket just nu helt enkelt, jag behöver jullov nu, för jag klarar inte mer.
Men nu måste jag skynda mig lite, ska hem till Hanna snart.
PUSS

Orkar inte, igen..

Stannade hemma idag, mår piss, är trött som fan, förkylningen och det hals onda blir inte bättre plus att jag har fått värsta huvudvärken under dagen. Orkar inte vara sjuk igen, blev ju precis frisk?! Men jag måste till skolan morgon, vi har ett prov som man måste få godkänt på för att få praktisera. Så måste upp, kommer se förjävlig ut usch vill inte. Nu ska jag gå och vila, har pluggat i typ 2timmar och är ändå inte klar på långa vägar :/ Allt känns så hopplöst just nu, vill bara hoppa av skolan, orkar liksom inte mer, det är för mycket bara!
PUSS

Shopping!

En t-shirt från gina:)
Tunika från Gina :)
tunika från cubus!
Det var det jag shoppade i Stockholm förutom julklapparna också då :)
PUSS

Gamla stan

Under helgen i Stockholm har jag hunnit blivit sjuk, är jätte täppt och har ont i min hals, en förkylning alltså, men hellre det än vinterkräksjukan! Det är alltid jag i våran familj som är blir sjuk när vi ska göra något kul, antingen har jag mens och skit ont i magen plus ett cp humör eller sjuk. Alltid ska det vara något, och alltid jag. -.- Tänkte iaf visa lite bilder från idag när vi gick till gamla stan och skulle gå på julmarknaden, som va grymt liten :o Mindre än Hallstas liksom?! Men Gamla stan är ändå så himla fint och mysigt, första gången jag var där faktiskt! Vi gick förbi slottet och så fikade vi också på ett mysigt fik! Här kommer lite bilder!
Här är utsikten från vårt hotell, Centralstationen för er som inte ser det :) Nära och centralt!
Älskar byggnaderna i stockholm, så fina!
Mysiga små gator i gamla stan!
..
Slottet, från ett håll :)
Julmarknaden på Stortorget i Gamla stan, liten som ni ser :)
Så otroligt fint!
Lite gulligt:)
Nationalmuseumet på andra sidan vattnet :)
Me and dad outside the castle!
Vid slottet.
..
Stackars vakter, alla tar kort på dem hela tiden, skulle känna mig så obekväm!
Där inne ligger riksdagen om jag kommer ihåg rätt haha :)
..
Drottninggatan :)
Jaa, det var väl lite bilder från Stockholm för denna gång! Bilder på kläderna jag köpt kommer upp på bloggen under morgondagen! Nu blire duschen sen sova!
PUSS

Home sweet home!

Nu är man alltså hemma i hålan igen, saknar Stockholm, älskar den staden! Nu ska jag packa upp och så, typ sätta mig och vila lite grann sen berättar jag mera senare!
PUSS

In Sthlm!

Just nu sitter jag på hotellrummet, har gått på stan hela dagen sen på eftermiddagen när vi kom tebax till hotellrummet så lade jag mig i badkaret och bara vila, så otroligt skönt! Nu ska vi strax iväg och äta på någon restaurang, igår åt vi på drottninghof, verkligen jätte god mat! Jag har iaf köpt 2 tunikor, en t-shirt, julklappar till hanna och mormor och en ring:) nu har jag inte tid att mobilblogga längre, vi ska strax gå iväg! Puss

Stockholm!

outfit for tonight..
Dåliga cam Bilder jag vet men hinner inte fixa ordentliga!
Blir förmodligen ingen uppdatering förns på söndag när jag kommer hem igen, behöver en helg utan att tänka på något annat, fast det kommer bli svårt, har ju prov på tisdag och kommer ej kunna plugga till det så mycket som jag behöver :S Men nu ska jag försöka koppla bort det, fast matte provet idag har jag ig på vet redan det, man kan räkna ihop poängen för det står vad varje tal är värt och 10 är g jag tror jag kan ha 6 kanske? haha. Skit samma orkar verkligen inte. Nu har jag bråttom, vi ska med 15.00 tåget till sthlm hoppas det inte är försenat bara!
Hörs på söndag!
PUSS

Blue my mind

Ja jag orkade inte fixa naglarna avancerat så det fick bli mitt ny inköpta blåa lack bara, gillas starkt! Tycker det är skit snyggt ;) Håller ni med? Blått, hot or not? :D Nagellacket kommer från H&M och heter som rubriken blue my mind, kostar 39.50kr!
PUSS

Fredag!

Go morgon, har vaknat på bra humör idag, ganska pigg är jag också eftersom jag har sovmorgon och klev upp halv 8. En alldeles lagom tid för mig som är morgon trött! Iaf, som det ser ut just nu så är det fortfarande Stockholm som gäller i helgen med familjen:) Fast först har jag en kort skoldag idag, från 10 till 12.20 :) Men har tidsinställt ett inlägg som kommer upp vid elva!
PUSS

ååh!

Jag har bestämt mig för att skita i matten, jag förstår inte fast jag läst alla möjliga exempel(trög, jag vet) så det får bli ig i morgon på provet. Istället har jag nu suttit i 2 och en halv timme med uppsatsen om MS och jag har ändå bara kommit en sida och ett stycke, för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och vill verkligen inte göra fel. Hade ju tänkt skicka in den till läraren idag så hon får gå igenom den sen så skulle hon säga till mig hur den var, vad jag ska ta bort och ända osv.. Men vi får se eftersom jag har den viktiga delen kvar, hur det är att leva med MS, skulle vart bra om jag känt någon som haft det så man kunde intervjua och sedan skriva ihop uppsatsen men nu är det ju inte så enkelt. Ska iaf sluta snart för min skalle gör döö ont och jag ska duscha och fixa mina naglar! Sen kväll ska jag se på Kenza och tyra show.
PUSS

FAAN!

Blir så irriterad på mig själv, har inte börjat plugga än och nu har klockan passerat 4!! Stack till stan vid halv 1 och fixade det vi skulle, tog väl 1.5 timme. sen hem och vart tvungen att börja fixa kläder eftersom vi ska förmodligen till Stockholm över helgen, så blev att stå och stryka och hålla på :/ Sen ska jag hinna fixa naglarna kväll också, måste göra det om jag så får vara vaken hela natten, för jag måste fortfarande packa plus plugga. Asså ååh! Stressad och allt suger balle just nu. Ville fota idag också sen tänkte jag att jag fotar efter jag strukit så hinner batteriet ladda, tror ni inte fan det har hunnit börja bli skymning ute? Vart ju inte alls som jag ville när jag då skulle fota så nu är jag bara irriterad och sur på allt och alla! Faan, sämst jävla fitt dag :(
PUSS

In till stan

Måste med mamma till stan och fixa en grej men det går fort, sen får det bli plugg!
PUSS

Go morgon!

Vaknade vid 10 idag. Så skönt att sova ut lite grann, behövdes verkligen! Så nu ska jag snart klä på mig och fixa mig så jag kan börja med pluggandet, får bli matten först annars kommer jag skippa den hahah.. Vi hörs när jag är klar med matten!
PUSS

Snäll lillebror ibalnd..

Kom hem typ kvart över 6. Har inte haft tid att blogga bara, har ätit kvällsmat, packat upp väskan och sånt. Men nu så:) Vi hade grymt med tur idag asså, jag och Hanna kom med bussen från carlforsska till busstationen 17.33, våran buss går 17.30 Men så ser jag att den står där och blir överlycklig :D Så ut ur bussen som vi kom med som typ aldrig stanna kändes det som, och sen springa till våran buss, så vi kom typ precis med, snacka flyt vi hade:) Det var iaf skönt att simma, och bara vara i vattnet över huvudtaget :) Aja..
Är super trött men lillebror har just gjort mig lite piggare :D Han skulle cykla ner till affären fast det är 20- ute så bad jag honom köpa med en cola, så det gjorde han! Sen köpte han en chokladkalender också, gulligt va? :D Sen hade han köpt en choklad tomte som vi delade på:) Så nu blev jag genast lite piggare och gladare! Fast ja ska ändå krypa ner under täcket nu och titta på en film, kommer förmodligen somna innan filmen näs kommit halvvägs, eller orkar jag ens se en film? Nej nu kom jag på! Måste kolla på Ung & bortskämd, missade det i måndags! Så får det bli:)
PUSS

Simmar! (tidsinställt)

Just nu så håller nog jag och Hanna på att byta om till badet eftersom vi ska simma idag har vi bestämt, vi ska simma minst 20längder utan paus eftersom vi ska ju ha snart ha simprov(v.51) Så vi ska väl träna lite till den, för min del så vet jag att jag klarar dem 20längderna utan problem eftersom jag har simmat i typ 3år nu? Slutade de här året faktiskt, hinner ju inte tyvärr. För jag älskar att vara i vattnet, så skönt att slappna av och bara simma och rensa tankarna! Hörs när jag kommer hem, vid 6 kanske? Vi får se då :)
PUSS

Tidsinställt inlägg!

Här kommer bilderna på mitt rum nu när jag möblerat om ;) Kan inte bestämma mig för vilket jag gillar bäst, så som allt stod före eller som det är nu :P Jag gillar båda lika mycket tror jag, eller båda har olika nackdelar och fördelar.. Men just nu vill jag iaf ha det såhär, är jätte nöjd. Kul med lite förändring, haft som det var förut sen jag flytta ner i källaren för kanske 3år sen nu. Men nu ska jag sluta babbla och visa bilderna istället!
När man kommer in i mitt rum så kommer man in precis till höger i bildens nedre kant eller hur man ska säga:) Bilden har jag tagit stående i min valk in closet för att få med så mycket av rummet som mycket så ni får se. Mitt rum är som en rektangel, det här är från kortsidan där man kommer in:)
Bild tagen från andra kortsidan, mitt rum är ganska stort men det ser fan mycket mindre ut på bild! Den öppna dörren till vänster i bilden är där man kommer in till mitt rum, sen den stängda dörren är in till min valk in closet!
Skrivbord och sängen, sen har vi den där bars grejen, som inte jag vill ha där egentligen men mamma insisterar på att den ska aldrig tas bort för att hon tycker den är så fin.. Den fungerar ju inte ens eftersom vi har stängt igen den eller vad man ska säga för vi har ju en kamin i huset och då går det inte att elda i den. Därför jag tycker den är onödig, sen är den ful också för den delen haha..
Hoppas ni gillade bilderna, kanske är kul att få se mitt rum, inte vet jag haha :D
PUSS

Onsdag!

Skolan snart då, först är det data kunskap sen är det hål från 9.20-11.50. Sen har vi typ matte och mänk sen är det mentorstid sen slutar vi:) Ganska kort dag, slutar 14.40 Onsdagar brukar gå fort tycker jag :) Sen i morgon är det efterlängtad studiedag! Så skönt det ska bli, sova ut lite grann, är helt slut just nu! Sen bara ta det lugnt och plugga lite matte inför provet på fredag och typ skriva så mycket som möjligt på min MS uppsats! Men det är i morgon det! Nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga ner det sista i väskan!
PUSS

RSS 2.0