sent inlägg :|

Mamma och jag åkte och storhandlade ändå :) Just nu kollar jag på Kate & Leopold, skit bra film!  Sorry att inlägget kommer så sent, har packat upp allt vi handlat och ätit kvällsmat och så.. Mamma köpte nån grönsak som hette haricot verts, var iaf jätte gott :) Men nu börjar filmen igen!

NATTI NATTI :D

PUSS

Damp hår!



Sådär, nu har jag slingat mammas hår och fixat mitt eget :) Vet inte om det blir nå storhandla idag, vet inte om mamma orkar :/ Vi får väl se:D Just nu har jag sån jävla lust att bara raka av mitt äclikga hår!! Är så himla trött på mitt hår, det går inte att göra något fint med det alls. Torrt och äckligt är vad det är! Sen min jävla lugg som bara åker ner framför ögonen hela tiden :( Så himla drygt..   Men nu ska jag iaf gå upp och titta på mammas hår :)

PUSS


;D



Go morgon! Jag har nyss druckit varm choklad med lite grädde på toppen:) Så himla gott ;) Idag händer og inte så mycket.. Ska kanske slinga mammas hår ;) Sen kanske vi åker och storhandlar, vi får väl se :D Men nu ska jag försöka få mig in i duschen, jag är så himla seg idag.

PUSS


tittar på filmen, knocked up ^^

Sitter och tittar på filmen knocked up på 3:an :) Kollade såklart på melodifestivalen, nu har jag ju hört alla låtar och kan bestämma mig för att Darin - You're out oof my life är helt klart bästa låten! Jag Älskar Anna bergendals låt också! Så himla bra :D Men nu måste jag sluta skriva eftersom pausen är slut :)

Gon natt allihopa!

PUSS

Sakerna ^^




Sådär :) Skärpet på bilden köpte jag inte idag, det ha jag sen förut, ville bara visa hur jag tänker se ut när jag har skjortan :) Parfymen luktar skit gott, ni ser ju på bilden vad den heter :) Tur att jag fick en parfym, jag som gnällde på pappa att få pengar till en ny, vill inte betala det själv för då räcker jue inte barnbidraget till nått annat typ. Asså att leva på 1000kr i månaden är inte kul, pengarna räcker inte till mkt om man säger så! Men man ska väl inte gnälla, ska jue vara glad att jag får barnbidraget, vissa får jue inte det :/ Men nu ska jag gå upp och mysa framför teven ;D  Om ett tag börjar jue melodifestivalen ^^

PUSS


Stan idag :D



Såhär har jag sett ut idag:) Har vart i stan med mamma, hon har handlat en t-shirt och ett par jeans. Jag som vanligt säger att jag ska bara följa med, inte köpa något! Hur tror ni det blev, jo på nått sätt så kom jag hem med en påse med en rosa skjorta i, oops! Haha :) Ska jue faktiskt in till stan på tisdag med Jennie, därför köpte jag skjortan nu för den var den enda kvar i min storlek :P Det där låter bara som en bortförklaring men så var det faktiskt :D Sen har jag jue världens snällaste faster också! Bara för att jag var vakt åt nero idag och gick ut med honom så fick jag en parfym av henne ;) Tack Tina med famlij <3 Iaf ska bara ta kort på skjortan och parfymen, lägger in bild på det snart ^^

PUSS SÅ LÄNGE!


Nyss vart ute och gått med Nero :)

Nu har jag nyss vart ute och gått en vända med Nero, hade så tråkigt när ja satt här helt själv :P Stannar hos Jennie ett tag till innan jag går hem till mormor och äter :)

PUSS

Hemma hos Jennie (:

Sitter här själv, nyvaken hos Jennie. Hon har åkt till jobbet och jag har lovat att stanna här för jag måste ut med deras hund Nero, runt typ 12 :) Sen tror jag att jag går till mormor snabbt och äter för sen ska jag tillbaka hit och locka Jennie's hår :) Men nu ska jag gå ch fixa mig..

PUSS

Fredag kväll :)

Har vart hemma hos Jennie sen 6 ikväll :) Jennie kom inte hem förns typ halv 9, satt här själv med Nero och såg på tv :D Men nu ska jag vara social med Jennie ;)

PUSS

:)

Håller på och packar ner smink och kläder i väskan :)

PUSS

Today's outfit :)


Såhär såg jag ut idag:) Inget speciellt, skönt med bara strumpbyxor och typ stor tröja :) Vi får sluta tidigare ganska ofta nu förtiden, vi gjorde det idag med, slutade 1 fast vi skulle ha slutat 15.20 :) Dock var väl typ läraren sjuk? Men iaf:D Ikväll ska jag sova hos Jennie, blir nog en tjejkväll framför teven ;) Nu är det äntligen sportlov också :D Så himla skönt! Men nu har jag annat att göra, kanske bloggar hemma hos Jennie ikväll? Vi får väl se :P

PUSS


Robert Pattinson ;)

Hello! Fredag idag, yes;D Så himla skönt, för nästa vecka är det ju som sagt sportlov! Just nu sitter jag hemma hos Hanna:) Ska väl platta hennes hår sen och just nu ska jag visa Hanna en trailer på en film som jag vill se som har bio premiär här i Sverige snart, Remeber me heter den. Gissa vem som har typ huvudrollen i filmen? Robert Pattinson :D Så himla snygg kille asså :P haha, men nu ska jag visa Hanna trailern till filmen!

PUSS

Har tittat på filmen the bodyguard :)

Nu har jag precis tittat klart på filmen och före det så åt jag middag;) Nu ska jag läsa lite bloggar sen blire duschen och sedan sängen, det här har varit en konstig vecka har vart trött precis hela tiden?! Hoppas man kan vila ut ordentligt på sportlovet ;)  Men nu ska jag skynda mig lite så jag kan gå och lägga mig så fort som möjligt hehe :D

PUSS

orkar inte fixa bild idag :D

Idag hade vi No-prov, även fast man fick ha böcker och anteckningar med sig så tyckte iaf jag, att provet var skit svårt! Asså jag förstod inte äns frågorna på vissa? Vi slutade iaf tidigare idag, kvart i 3 istället för tjugo över:) Inga läxor har vi heller! Så himla skönt :D

Nu är det bara en dag kvar i skolan också sen är det sportlov ;) Jag längtar, lovet är så välbehövligt för mig just nu, sen veckan efter sportlovet på fredagen så åker jag jue till tällberg på spa med min familj ;) Längtar dit också :P

Men nu tror jag att jag ska starta en film och lägga mig under täcket och mysa lite för jag fryser som fan :D  Bloggar mera senare ikväll ^^

PUSS

promenad med Jennie :)



Har nyss vart ute och gått med Jennie, skönt att ut och gå och prata lite. Vet ni hur duktig hon är eller? Hon klara liksom teorin på körkortet idag och det var hennes första försök! Grattis gumman<3 Nu är det jue bara uppkörningen kvar och den vet jag att du klarar galant! men lycka till iaf! :D Vi gick iaf runt lite och pratade, planerade vad vi ska göra på sportlovet :) Blir stan på tisdagen;) Måste hitta nån fin tunika typ som jag kan ha på dalecarlia:) Där klär man jue typ upp sig till maten :D Men nu ska jag försöka få reda på om det är andra avenyn ikväll, var ju inget förra onsdagen :( Om ni vet om det är det eller inte snälla kommentera och sig det! :D

PUSS


trööööött :]

Onsdag idag då:) jag är sjukt trött, som vanligt med andra ord:P Jag har varit jätte trött på sistone och det bara snurrar i mitt huvud :S Skit jobbigt är det iaf :| Men iaf, vanliga lektioner idag, och sista lektionen var idrott, och jag säger bara, fyfan vad jag HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR idrott. Liksom handboll? som det var idag tillexempel, vilket jävla pucko kom på den sporten? så himla tråkig sport, bara springa fram och tillbaka hela tiden!! hehe, sorry men jag hatar det verkligen! Nog om det. Nu ska jag typ försöka plugga på no om det går.. Kmr ju somna innan jag öppnat boken :P prov imorrn, jag säger bara, thank god att man får ha boken och alla anteckningar med sig :D Men nu ska jag plugga!

PUSS

Sweet dreams everyone ;)

Nu blire sängen nästa för mig, ska bara föna håret först :D Sov gott!

PUSS


Ett långt inlägg, hehe :)

Nu har jag ätit kvällsmat och snabb tittat igen om No:n. Så himla tråkigt så jag kan dö! Men nu blire duschen, sen tänker jag faktiskt gå och lägga mig! Sover typ inget på nätterna, så i skolan orkar jag knappt ha ögonen öppna. Så om ni skulle undra varför jag är så lätt irriterad i skolan så är det för att jag kan inte sova om nätterna :| Jag vet inte vad det är för fel på mig :/ Jag ligger liksom och tänker på precis allt sen typ tittar jag på klockan då har jag legat och bara funderat i 2timmar? :O Något måste vara allvarligt fel med mig! För jag tror inte att det här är normalt. Så alla ni som gnäller för att ni alltid somnar så fort när ni lagt er i sängen, SLUTA gnäll! jag tror knappast att ni vill ha det såhär?

Sen känns det som att jag vill hitta på nått att göra på dagarna, asså nån sport eller liknande, men jag har fan inte tid. Det ända jag gör nu är att simma. Och ut och gå vill jag bara inte när det är så här kallt och man bara ramlar hela tiden för att det är så himla halt :/ Jag har liksom ridit i 5år, och visst älskar jag det! Men det tar så himla mycket tid. Sen har jag jue gått i fotboll för nåra år sen, jag kan bara säga att det var nog inte riktigt min grej, ingen kan nog bli sämre än mig på fotboll! haha :') Gymma skulle jag också vilja göra, men det lär man jue göra några gånger i veckan, men än en gån så har jag inte tid till det, för enligt mig så går skolan före..
Seriöst, jag vet fan inte vad jag ska göra :/

Men jag vet iaf att nu är duschen ledig och det är Äntligen min tur att duscha! :D

PUSS

plugga No :)



Hemma från skolan nu:) Efter att jag bloggade idag så har jag haft matte och svenska :) inga jobbiga lektioner som tur är:) Nu ska jag snart kila iväg och posta ett brev åt mamma, sen blire no-plugg och ikväll simning antar jag :D Men nu måste jag skynda mig så jag kan komma igång med pluggandet!

PUSS


Tisdag:D

Nu sitter jag hemma hos Hanna vi har håltimme som vanligt:) Så himla skönt! Jag gillar tisdagar, vi har nästan inga lektioner och vi slutar ganska tidigt, 14.30 :D Men nu ska jag läsa lite bloggar med Hanna(www.hannadimberg.bloggg.se)

PUSS

familjen annorlunda :D

Just nu sitter jag och tittar på familjen annorlunda, det är paus så jag passar på att blogga:D Har gjort klart so-uppgiften nu, sen om den är bra eller inte det går jue att diskutera, hoppas jag kan få ett VG iaf :) Men nu börjar det ige så ska kolla på det ;) Hörs imorgon!

 

PUSS


jag är sjukt trött!

Blogg.se krånglar typ jämt, inge kul, just nu kan jag tillexempel inte ladda upp en bild eller nått :| Iaf, skolan idag, jag har vart typ helt lost och bara irrat runt känns det som :/ Är så himla trött har inte kunnat sova nu på 3nätter och jag kmr förmodligen inte kunna sova inatt heller.. Struntsamma, i skolan idag så började vi med gympa, I hate it! Sen var det spanska, det gick väl bra sen lunch, skit äcklig mat så jag satt själv vid ett bord eftersom min kompis hanna(www.hannadimberg.blogg.se) är sjuk :/ stackarn! Sen efter lunchen var det No och efter det engelska sen tillslut franska, vi kollar på en film på franskan just nu, verker lite konstig, dosskören heter den iaf :) Men nu ska jag plugga på No till provet på torsdag och fixa so uppgiften så att den blir helt klar :)

PUSS

sry för bilden..

Sitter här i gympa kläder eftersom första lektionen börjar med gympa :( Min natt har iaf vart lika hemsk igen av samma anledning, det sluta med att jag låg på soffan i vardagsrummet.. Så jag har inte sovit mycket inatt om man säger så :/ Ni ser ju på bilden hur lost jag ser ut att vara.. haha:D MEn nu ska jag käka frukost!

PUSS


Kort från mitt förra pass :P



Sådär, nu har jag ätit, var faktiskt duktig och gjorde middagen idag, det blev hamburgare, haha, svår tillagat? Nej det vet jag väl, men liksom hur kul är det att laga mat? Precis, därför tycker jag att jag var duktig om ni undrar ahaha:D Men nu ska jag iaf kolla på nån film har inte bestämt för vilken än bara :| Jag vet en gammal film jag skulle vilja se men det är bara ett problem, jag har den såklart inte :/ Youngblood heter den om ni undrar :D Jätte bra film enligt mig :P Men nu ska jag sätta på nån film, tror det blir stolthet & fördom :D

Ps. Kortet är från mitt förra pass ifrån 3:an, tur att man förändras, även om jag inte kan tyckat att det blivit bättre :P

PUSS


sitter i mys dress om ni undrar haha:D



Sådär, nu har jag kollat på familjen annorlunda :D Man får jue skratta iaf haha:D jag säger bara OMG! Helt sjukt hur man kan leva sådär jue jag skulle då inte klara av det, haha :) Nu ska jag föna håret och platta det sen gå och ta nått att äta är lite hungrig faktiskt..

PUSS


familjen annorlunda :D

Nu har jag duschat :) Nu har jag bestämt mig för att kolla om det går att se på familjen annorlunda på internet för jag missade jue det i måndags haha:D

PUSS

Nu ska jag duscha :)

Har faktiskt inte lyckats komma in i duschen än :O haha, jag har gått runt med en filt här hemma och kollat lite på tv med pappa och så:) Det är faktiskt kul att titta på OS, gud vad jag har blivit kostig på sista tiden? Eller jag kanske bara helt enkelt börjar bli lite normal? :P Nej, men seriöst nu. Jag har precis blivit klar med so uppgiften. Så skönt, så nu blire faktiskt duschen nästa sen föna och platta håret sen blir att fixa popcorn och mysa framför nån film. Jag har jävligt ont i magen just nu också :/ vet ju såklart varför.. Hoppas det går över bara :)

PUSS

usch vilken natt!

Good morning :) blir att göra So-läxan idag, jag gjorde ju svenskan och engelskan igår så:) Men först blir det en dusch så jag kanske lyckas vakna ordentligt! Min natt har vart hemsk, först kunde jag inte sova så jag låg typ till 3 och bara stirrade, sen vakna jag 5 av en annan orsak som jag inte tänker skriva upp här, livrädd blev jag iaf så det sluta med att jag inte äns vågade vara kvar nere i mitt rum i källaren så jag låg i soffan i vardagsrummet :P Jag är fjantig jag vet.. Just nu känner jag mig så himla shopping sugen! Pengarna kmr imorgon men dom skulle jag behöva spara tills spa helgen.. Vi får väl se hur det går med det? haha :D  Nejj, nu känns det som att jag sitter och bloggar länge bara för att slippa so:n haha! Skärpning på mig nu :)

PUSS

:)



Ojj, va dålig jag har vart med uppdateringen här på bloggen idag, har inte haft tid helt enkelt bara, jag har pluggat och suttit i soffan med en filt typ hela tiden sen jag kom hem från stallet, Sen en jätte lååååång dusch såklart :D Har nyss kollat på Melodifestivalen, och asså jag fattar verkligen inte hur svenska folket kan ha röstat mest på timoteij, med låten kom?! Den var jue sämst och man hörde jue inte äns va dom sjung ibland, vart fan är Sverige på väg asså? Men jag älskar iaf Darins låt så himla fin! Just nu hoppas jag att den låten kmr få tävla för Sverige i melodifestivalen ;) Men det är ju några till kvar att lyssna på innan man kan bestämma sig helt ^^ Men nu ska jag fortsätta titta på en film på 3:an. Good Night Everyone!

 

PUSS


Klar ;)

 

Så nu har jag sminkat mig så nu är jag klar för att åka till stallet ;) Fast dit ska jag inte förns klockan 2 så nu ska jag gå upp och prata med mamma som kom hem nyss, hon jobbar delad tur idag, tror det heter så iaf :P bloggar mera senare ;)

PUSS


stallet :)

Go morgon :) Vaknade 11 idag och jag kan inte beskriva hur otroligt skönt det var att få sova ut så länge man vill! Det blir iaf stallet idag också ;) Sen blire plugg resten av dagen och ikväll melodifestivalen, Darin ska jue vara med ikväll så jag hoppas han har en bra låt :D Men nu ska jag fixa mig!

PUSS


Spahelg snart igen! ;)

Nu har jag kollat på let's dance och på solsidan, asså det är en konstig serie det där, fattar inte riktigt, men jag är väl bara seg som vanligt, hehe.. Nu har jag nyss legat och kollat på utlandsresor och guuud vad jag vill utomlands just nuu! Det är väl tänkt att min familj ska utomlands i sommar igen som vi gjort dom senaste 2 sommrarna nu men min pappa är jue segast på att bestämma sig vart vi ska åka och vilket hotell man ska bo på åsså vidare.. Men nu är det iaf inte långt kvar tills jag och familjen ska på spa helg igen, vi brukar åka 2gånger om året till samma ställe. Dalecarlia heter hotellet och det ligger i Tällberg i Dalarna. Det är verkligen ett jätte fint hotell och jag älskar att vara där för man kan slappna av så himla bra och utsikten är verkligen jätte vacker! Här är iaf deras hemsida, http://www.dalecarlia.se/   ;)  Men nu är jag skit trött och efter jag sett vem som åker ut i let's dance så blir det att släcka lampan i rummet och sova för jag ligger jue redan i sängen, hehe :D

Go natt!

PUSS

Mysigt ^^

Bara pappa och jag hemma ikväll, mamma jobbar kväll och lillebrorsan sover borta :) Så pappa och jag har iaf nyss vart på la torre och käkat pizza, kul att bara prata med pappa ibland också eftersom han jobbar så mycket annars ;) Men nu blire att sjunga lite lips innan det förmodligen blir let's dance med pappi :D

PUSS

hahah på bilden där jag svarvar :')




Hemma från skolan, fast det har jag vart sen halv 4, har inte orkat blogga förns nu bara, hehe.. Det snöar här i hallsta igen och jag som bara vill ha sommar mest av allt just nu.. Men jag hade iaf lite tur, mamma hämtade mig från skolan så jag slapp gå hem i snöovädret, blåser mycket och kallt som fan enligt mig plus att det snöar också, suck.. Asså jag gillar verkligen inte Sverige, trivs inte alls här! Jag vill flytta utomlands när jag blir äldre, helst USA :D Men så blir det väl antagligen inte, man måste ju lyckas i livet för att kunna det och jag har en stark känsla att jag kommer misslyckas och ruttna bort här i denna lilla byhåla!

Men iaf, skolan idag var väl okej. Hade Först ämnesfördjupning från halv 10 till halv 12, fixade engelskan. Sen lunch, satt i biblioteket med Hanna, Sarah, Selma & Teresia ;) Vi hade så kul så ^^ Sen efter det så började träslöjden som jag hatar! Men iaf Hanna och jag "kämpade" vidare med våra hushålllspappershållare haha:D Men iaf så råkade jag säga till träslöjdsläraren att jag aldrig svarvat någon gång förut så det blev jag jue såklart tvungen att testa, var lite läskigt i början men sen var det ganska kul ändå :) Iaf Bevis på bilden att jag, Nathalie Berggren svarvar, det trodde jag inte om mig själv, hahah:D

;)

Hej:) Nu sitter jag själv hemma hos Hanna, hon är ute och går med Fanny:) Jag har väl vart här sen 8 ungefär.. Det är sovmorgon som vanligt idag, börjar alltså inte förns halv 10 typ ;D Men nu ska jag vila en stund innan jag ska till skolan ;)

PUSS

haha, kolla håret :P

 

God morgon :) Jag har precis sminkat mig och nu är det dags att platta håret, ni ser ju på bilden hur det ser ut i verkligheten :S INTE fint usch! haha.. Sen ska jag käka frukost sen går jag hem till Hanna. Bloggar mer i eftermiddag!

 

PUSS


farfar<33

Farfar jag saknar dig och glömmer dig aldrig! :'/


Alla minnen jag har.
Dom kommer jag aldrig glömma.
Du var speciell farfar och jag älskar dig.
Länge sen jag såg och pratade med dig n.u
Varför var du tvungen att gå så tidigt?
Ingen farfar kan mäta sig upp till dig, du var och är bäst!
Jag saknar dig så det gör ont i hjärtat!
Men jag vet att himlen har fått en ängel.
Alla säger att tiden läker alla sår,
Men jag tror inte på det.
För så länge du inte kommer tillbaka, vilket är omöjligt..
Så kommer jag ha ett litet sår i mitt hjärta,
För jag saknaden är så himla stor!
Och att gå förbi din lägenhet nästan varje dag, är bland det jobbigaste jag vet.
Och jag vet att du inte vill att jag ska var ledsen.
Att jag ska vara stark och tänka på alla bra minnen
Oftast är jag stark men sen händer något och jag bara gråter och gråter,
Men iaf..
Det jag vill komma fram till är att jag älskar dig och jag saknar dig
Hoppas du vilar i frid farfar<3

Dags att duscha ;)



Sådär nu har jag tagit reda på lite fakta om Carolina Klüft, nu måste jag bara skriva ihop allt i en flytande text också.. Det gör jag i skolan imorgon:) Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och stanna där inne ett tag:D Behöver en eeextra lång dusch så jag blir riktigt varm för jag fryser som en jävla idiot :P Imorgon äre skola som vanligt, bloggar förmodligen inte förns efter skolan imorgon och jag slutar typ 15.20 så det blir på eftermiddagen..

PUSSSSS


Today's outfit ;)



Såhär har jag sett ut idag, så himla skönt med bara strumpbyxor och tunika ;) Skolan idag var okej! Började med so, ganska segt men det funkar :D Sen No, lyssnade typ inget alls för Bengt pratade om nått ointressant typ hela lektionen.. Sen engelska, vi hade mini-test 2 som det kallas men det är typ ett prov. Gick inte så bra eftersom jag inte hade pluggat och så fattade jag inte äns vad jag skulle plugga på? Menmen, sen var det lunch och efter det musik, så himla tråkigt! Sen matte och där går det ganska bra för mig just nu så det var inte så jobbigt. Sen slutade vi, vi skulle egentligen haft svenska men lärarens svärfar hade tydligen fått en hjärtinfarkt så hon var tvungen att åka hem. Stackars dom men skönt för oss som fick sluta tidigare :) Men nu ska jag iaf göra en sak på engelskan så vi får se om jag orkar blogga mera senare ikväll? :P

PUSS


vanlig skoldag :)

Jag är verkligen såå trött! Fyfan, kom knappt upp ur sängen imorse sen låg jag typ och sov på Hannas hallgolv innan vi gick till skolan, hehe.. Skolan idag då, vi började med No, lika segt som vanligt men ska plugga det snart för det är prov på torsdag nästa vecka, efter det spanska också segt, sen svenska(vi slutade tidigare :D ), Matte och jag fattar verkligen nada (Y) Sen efterlängtad lunch, var så himla hungrig :P Sen so, jag Hanna Selma och Sarah redovisade och vi fick iaf vg på det så jag är nöjd :D Sen gympa vi spelade badminton, det är faktiskt kul :) Ser ni vad jag skriver? :O Jag skriver att det finns något som är roligt med gympa :O Jag måste verkligen vara trött idag som säger nått sånt, hihih :D Men nu ska jag plugga Engelska och No -.-


PUSS


;)

Så nu har man vart och simmat :) vart bara 30längder, var så himla trött idag :/ Men iaf nu ska jag gå och lägga mig är skit trött!

PUSS

Mums ;)

Nu har mamma och jag nyss vart på affärn och handlat semlor och lite annat så nu ska jag gå upp och äta en semla, mums!

PUSS

Semlor :D



Har så himla tråkigt! Det är ju fettisdagen idag, passar mig haha! Iaf, och jag är JÄTTE sugen på semlor :D Just nu pratar jag med Pappa I telefon...... Men nu ska jag packa ner badkläder och sånt ;)

PUSS

:D

Så, nu är man hemma från skolan ;) Slutade tidigare idag, slutade 13.55 istället för 14.30 :D Så himla skönt! Just nu sitter jag och pratar med Hanna i telefonen hehe.. Inga läxor har vi heller ^^ Men nu ska jag läsa lite bloggar, min kompis Hanna har precis startat blogg så jag ska kolla in den ;) www.hannadimberg.blogg.se

PUSS

:D



Tisdag idag då :) Blir att simma idag med josse antagligen :) Just nu har vi håltimme och börjar inte förns kvart över 12 :D så skönt! Tidigare idag hade vi redovisning på spanska, vi spelade upp en sketch, hehe.. Gick väl bra.. Men nu ska jag hjälpa Hanna med en sak, berättar senare idag! ;) Gissa vad jag ska hjälpa henne med? haha, ni får veta i eftermiddag :P

PUSS


;)

Hej!  Måndag igen då:) Jag vet inte varför men jag har aldrig gillat måndagar, dom känns så sega och jag är verkligen jätte trött :/ Men iaf, vi började med skridskor på gympan, det var väl rätt så kul ;) Sen spanska och lunch. Efter lunchen var det no, vi gjorde nå blodtest och jag fick veta att jag till hör grupp A+ Ganska intressant faktiskt! efter det var det engelska.. Sedan franska och det gick väl bra, bara det att det kändes som om tiden stod stilla, hahaha:D Menmen, nu ska jag med mamma på bingo, haha :') Skönt att komma iväg med bara mamma! Älskar min mamma! Men nu har jag bråttom

PUSS


Trött ^^

Nu är jag skit trött och det är dags för sängen för mig!  Good night everyone ^^

PUSS


Film :)

Nu har jag kollat på the house bunny och ätit kvällsmat. Ska strax gå upp och ta bort sminket sedan blir det i en annan del av köping ;) Efter det blir det att försöka sova så man är pigg till skolan imorgon!

PUSS


Bilder jag tog tidigare idag ;)



Så, det här var 5 av dom 121 bilder jag tog idag :D Älskar att vara ute och fota! Nu ska jag väl kasta in kläder i tumlaren och starta den sen så blir det väl att fixa nån kvällsmat, jag kan väl vara snäll att erbjuda mig göra maten idag eftersom mamma har stått och strykt kläder i över 2timmar, stackarn! Pappa har hållit på med deras sovrum hela dagen så nu är det typ klart ska bara in en tv tror jag ;) Kmr bilder på deras rum när det är helt klart! Men nu måste jag sluta skriva, hehe :D

PUSS

Fotat ;)

Har vart ute och fotat lite:) Det är jätte kul, sen är det jue skönt att komma ut när det är så fint väder! Lägger upp några bilder här snart, ska bara ladda in dom och fixa till dom lite ;)

PUSS SÅ LÄNGE!

Moa är världens sötaste!



Sådär, hemma från stan nu, har ätit och vikit tvätt och just nu känns det som om jag kommer bo i tvättstugan resten av kvällen, jag ser det stora jävla berget med smuts tvätt som måste tvättas.. I stan var det inge kul, först in på Jysk och köpa gardiner till mamma & pappas nya sovrum sen, till Jula, Finns det nån tråkigare affären än den lr? fyfan, jag satt på en bänk utanför och vänta jag..
   Men jag har iaf världens sötaste grannar, för nyss var Moa här med en allahjärtans dag present :) Så himla söt Moa! Vet inte om du läser det här Moa men tack så mycket!

Men nu ska jag fortsätta med tvätten -.-

 

PUSS


<3 dag:)

 

Alla hjärtans dag idag :) Har fått lite godis :P Men nu hinner jag inte blogga mera ska in till stan med familjen, bloggar när jag kommit hem!

 

PUSS


En ung Jane Austen

Så, nu har man kollat på melodifestivalen, jag undrar vart den är på vägen nånstans tycker bara att låtarna blir värre och sämre varje gång! Men jag tycker faktiskt att manboy var en bra låt, inte världens bästa, men den dög! Just nu tittar jag på en ung Jane Austen på tv4 :) verkar lite konstig än så länge, men den kanske blir bättre snart? :P Nu ska jag gå och hämta nått att dricka innan filmen börjar igen(det är paus) och gå på toa, hehe ;D

PUSS


har tråkigt som ni ser :P (a'



Ja nu är jag klar med pluggandet, gjorde det sista i engelskan också när jag ändå höll på:D Men nu är jag enormt uttråkad istället, det kanske ni ser på bilderna hehe (A) Nej, men seriöst jag måste hitta på något att göra nu, blir kanske en film? vi får se vad jag vill göra :P

PUSS


Plugga kanske?



Hemma från stallet nudå:) Har duschat och ätit, så nu vet jag inte vad jag ska göra.. Plugga lite No kanske? kan väl behövas, hehe.. Vill verkligen ha mvg på biologi-provet!  Så får det bli, blir att plugga nu ;) Sen ikväll blire att titta på melodifestivalen, hoppas nån bra kan vara med idag, förra gången sög ju typ alla enligt mig.. Aja plugg nu, stör mig gärna på mobilen :D

PUSS


Snart dags att åka till steallet ;)



Blir Stallet idag :) vaknade tidigt idag halv 11, hehe.. Jag tycker det är tidigt iaf :D Sen jag vaknade har jag käkat frukost, fixat mig, städat hela rummet och jag säger bara: DET BEHÖVDES VERKLIGEN! Nu ska jag snart gå över till Moa som fyller år idag, Grattis Moa! Bloggar mera senare i eftermiddag ^^

PUSS


hehe :D



Tänkte bara visa hur mina naglar ser ut efter en tråkig lektion i skolan, hehe :D Jag sitter och skrapar bort nagellacket från naglarna, och ja, jag vet det ser förjävligt ut men vad fan ska jag göra på en tråkig lektion liksom :P

PUSS


fredaag kväll (Y)


Nu kommer inlägget lite sent igen :/ är inte meningen men har inte haft tid att blogga förns nu :P slutade skolan typ 3 tror jag :) Efter det så gick jag hem med min fula hylla genom samhället, höll på att skämmas ihjäl, hehe.. Menmen :D Sen titta jag på en film sen med mamma och handlade sen stanna vi och handla på pizzerian så nu har jag nyss ätit en kycklingsallad, mums! Nu ska jag ladda in lite musik i mobilen sen blire att mysa framför teven resten av kvällen!

PUSS


Dagens outfit :D



Har fått höra att det var länge sen jag la upp en dagens outfit så här kmr dagens! Jag har faktiskt inte haft tid att hålla på ta kort eftersom det har känts som att det är mer värt att plugga dom sista minuterna på morgonen :D Men iaf fredag idag :) såå skönt, filmen som jag kolla på igår är jätte bra, bara så ni vet :P Men nu ska jag skynda mig lite!

PUSS


What a day :O :P



Vilken dag.. haha, börja med nationella prov som sagt, satt från 8.10 till 10.50 så himla jobbigt.. Efter det lååång lunch, sedan musik(har typ inte haft det på en månad :D) sen matematik fick veta vad jag fick på provet igår, 17 av 20 så jag är skit nöjd:D  sen efter det var det so, tränade på vad vi ska säga när vi redovisar men hanna och jag flumma och sara och selma fick sitta och lyssna på oss, stackarna! Selma var väl lite trött eller nått så hanna och jag vi satt och sjöng sudda sudda sudda bort din sura min :P Stackars Selma, men det är så kul och dryga sig när du är trött och lite sur hehe:D Hoppas det inte var mig och hanna du var sur på bara :D Men vi slutade iaf tidigare, skulle ha slutat 15.20 men slutade 14.45 :D Så himla skönt :D Sen efter det så gick jag hem eller fick skjuts från ok och hem för pappa kom precis och åkte förbi :D iaf snabbåt sen in till stan med mamma och hämta hennes nya glasögon som jag tycker hon är jätte gullig i :) Nu väntar jag på mat sen blire film, tror jag ska kolla på it's.a.boy.girl.thing ;) Men nu ska jag hoppa in i Duschen :P

PUSS

 


Torsdag :S

Nationella prov idag igen :/ Ska skriva en uppsats i typ 2 timmar och 40minuter eller nått.. Jag är inte på skriv humör idag, jag känner bara trött och typ lite illamående, fast det kan är för att jag är hungrig, hehe.. Men nu måste jag gå och äta frukost :) Jag hoppas att provet går bra iaf..

PUSS

Andra avenyn ;D

Nu har jag kollat klart på filmen :) Kollade på the hot chick, gmmal film, I know.. Men den är bra! haha ;) Men nu ska jag gå och ta bort sminket och det sen börjar andra avenyn<3

:D

sorry att inlägget kommer lite sent, men har vart i skolan idag sen affärn och så har jag nyss ätit, hembakad pizza som jag gjorde, skit gott! Nu kollar jag på en film, sen kl: 9 blire andra avenyn såklart! :D Men nu ska jag kolla på filmen ;)

PUSS

Wednesday :D

God morgon :) Kunde typ inte sova inatt :/ har legat och tänkt på de där nationella provet vi hade, det gick jue som sagt inte så bra, jag förstod typ inte frågorna.. Iaf idag har vi matte prov! Inte så kul men jag hoppas jag får G iaf :D Sen så får vi reda på våra spanska prov idag :| hehe.. tror jag får G men max ett VG.. Men jag får ju skylla mig själv, pluggade jue inte så mycket.. Men nu ska jag gå och äta frukost!

PUSS


orkidéer

Fina va? Älskar orkidéer! Så himla fina blommor, Har typ 40 bilder till på olika orkidéer :D Nörd jag är, jag vet :P Men den sista bilden, visst ser det ut som en fjäril det där mönstret i mitten? :D Aja ska äta snabbt nu sen blire att åka till simningen! Bloggar nog inge mer ikväll ska plugga matte ;) Prov imorrn liksom :D

 

PUSS


Åsby :)

Efter skolan kom mamma och hämta mig snäll som hon är, jag höll typ på att kissa på mig (a) Iaf så vi åkte hem och jag gick på toa medan mamma kollade vad vi behövde handla. Sen åkte vi till affären och efter det ville mamma åka till åsby och kolla lite och fika:) Länge sen man gick där :O Det var mysigt iaf! Tog massa kort på orkidéer, haha:D Lägger in nåra snart! Måste bara ladda in dom från mobilen :)

PUSS SÅ LÄNGE!


Hemma hos Hannipanni :D



Min morgon började inte bra, jag vaknade 7 och jag ska gå hemifrån kvart över lixom.. PANIK! Men jag snabb sminkade mig, typ ingen foundation och knappt nå mascara :/ Iaf i skolan så har vi nyss haft Nationella prov i Svenska och ärligt talat, jag tycker verkligen det var svårt. Frågorna var skit svåra att förstå och när man väl fattade frågan så skulle man hitta ett lika konstigt svar :S Nej fyfan säger jag bara! Hoppas uppsaten kommer gå bättre :)
      Iaf just nu är jag hos hemma Hanna vi har håltimme i typ 2 timmar ;) Hanna sitter och asgarvar så till och med Fanny(hennes hund) blev rädd, haha:D Fast jag fattar inte vad hon garvar åt :P Men ikväll blire att simma med Josse tror ja:D  Men nu ska jag visa Hanna lite klänningar som jag vill ha ;D

PUSS

målat naglarna!

Har precis målat naglarna, hehe.. Rosa som ni kanske ser på bilden :P Just nu sitter jag och chattar med bästisen i Skellefteå och lyssnar på musik och sjunger :D Men snart ska jag gå och sjunga lite lips på min lillebrors xbox, Det tar typ 5minuter för mig att få igång allt är så jävla dåligt på sånt, speciellt nu när jag inte startat skiten på ett tag, då glömmer jag bort och då blir det jue extra svårt, haha. Teknisk kan man jue inte säga att jag är precis, haha :') Men ska gå och försöka få igång spelet nu:P Go kväll på er, haha gud vad gammeldags det låter :D Aja.. :)

PUSS


bilden = Hahah:D



Så, hemma från affärn nudå:) Snart ska jag äta mat, mamma håller på att göra tunnbrödrulle :D Ska bli gott var länge sen man åt det :D Sen blire bara att slappa hela kvällen försöka lugna ner mig inför nationella provet imorrn :/ Men nu ska jag läsa lite bloggar ;)

PUSS

Måndag

Skolan idag, började med skridskor på gympan, jag är jue så duktig på det!! hahah eller inte :P Men jag försöker iaf, skridskor är iaf roligare än vanlig gympa! Sen har det vart vanliga lektioner , men det som är mest segt är att se när typ alla i gruppen går hem då ska jag sitta kvar och låtsas vara smart och ha franska som c-språk, suck.. Men nu ska jag med mamma till affären! Bloggar mer sen!

PUSS

natti natti!

Nu blire att lägga sig och försöka sova, det kmr ju gå så bra,   Naat!  Är inte ett dugg trött och min bok är tråkig just nu.. Suck, skola imorrn och då kmr jag jue vara mest trött istället.. menmen, that's life!

Quiero sostener tu mano. Saber que todo estará bien. Pero tú me traicionaste! Te amé y tú lo sabías. Sin embargo, lo hiciste? Te odio!

PUSS

promenad, klar!

Så nu har man vart ute och gått då:) så skönt! Nu är det bara att fortsätta med resten på listan ;)

PUSS


Söndag! :D



Söndag idag då, brukar inte tycka om söndagar för dom är så sega och inget händer, men jag vet inte vad det är med mig idag, även om min morgon började helt jävla piss så känner jag mig glad och sugen på en promenad, för det är jue jätte fint väder ute idag! Jag måste börja röra på mig asså innan mitt arsle växer fast i den här jävla stolen :P Men nu ska jag kasta på lite smink och slänga upp håret i en tofs eller kanske ska låta det vara och bara ta en mössa för sen blir det en promenad! När jag kommer hem så får det bli duschen direkt och sen matte plugg och fixa sista bilderna till So:n. Det här är vad jag ska göra idag:


1. fixa mig
2. ta en promenad
3. Duscha
4. fixa bilderna till So:n
5. Plugga matte till provet
6. Kanske fota lite om jag hinner?
7. Se på en annan del av köping
8. Läsa i min bok och försöka somna:D



lite bilder från stallet!

Fast när jag ändå håller på, här är lite bilder från stallet idag:)







Visst är dom söta? Gullungar!

Väntar! :)

Sitter här vid datan och väntar på att klockan ska bli 8:) då börjar jue melodifestivalen, men jag har faktiskt ingen koll på vilka som är med ikväll, kanske bara är dåliga personer? Vi får väl se;) Men jag har iaf nyss ätit mammas kycklingsallad, så himla gott! Känns som om jag äter kycklingsallad hela tiden, haha! Men det är så gott så jag äter det så fort jag får chansen:D Men nu ska jag kolla lite bloggar sen blire tv:n resten av kvällen!

PUSS


Moa på bilden ;)



Hemma från  stallet nu då:) Det var kul att vara tillbaka i stallet ett tag, sen så gick det jue jätte bra för Moa idag! Hon fick galoppera på riktigt för fösta gången :) Gick jue jätte bra för henne, vart några galoppsteg iaf, det är så kul att se hur hela hon lyser upp när hon får göra något hon tycker är kul! Sen när man själv vet hur kul det är då blire bara ännu roligare, älskar det! Hon är så söt Moa :) Men iaf nu sitter jag här och luktar häst så måste skynda in i duschen så inte pappa får damp för att det luktar, haha :D Nu väntar jag på att mamma ska sluta jobbet så hon och jag kan gå ut och gå en vända:) Fick jue springa lite i stallet nu, så därför blir det att gå en vända senare:) Kanske ska plugga lite matte under tiden? haha vi får väl se hur det blir med det.. :D

PUSS


Stallet ;)



Hejhej! idag kmr det inte hända så mycket här hemma hos mig, ska bara ta det lugnt eftersom att nationella proven börjar nästa vecka.. Jag har precis fixat mig och nu ska jag strax iväg till stallet med Moa, hon ska rida:) Saknar faktiskt ridningen :/ Men jag är så trött på att rida på ridskolehästar som svänger av sig själva för att dom är så vana att göra samma sak varje dag.. Sen ikväll blire väl att kolla på melodifestivalen ;) Känner för att ut och springa eller gå? Vi får väl se hur det blie med det sen efter stallet? haha, hinner säkert bli lat:P Men nu ska jag skynda mig innan jag måste gå till Moa!

PUSS


Tröttare än tröttast!

Orkar inte skriva något långt inlägg, var iaf med mamma i stan och fixade glasögon åt henne idag:) Hannas lillasyster hade tid 20min efter mamma så jag och Hanna fjantade oss under tiden :D Vi har alltid lika kul, nördar som vi är:D
     Resten av kvällen har jag suttit framför tv:n med familjen, länge sen nu, och haft fötterna i fotbad så mamma kunde fixa med mitt enormt stora skavsår på min högra häl:) Nyss har jag läst lite bloggar och suttit vid bdb(bilddagboken.se om det är någon som inte vet vad det är :P )
     Nu ska jag gå upp och borsta tänderna, ta bort sminket och fixa med medlet mot finnar :) Sen kmr jag somna fortare än en sengångare, är jätte trött! :O Aja blev väl ett någorlunda långt inlägg ändå? hah:D

PUSS

....

They say we're young and we don't know, we won't find out until we grow
is that true?


Fredag ;) go morgon!



Just nu börjar väl dom flesta i min grupp gå upp tror jag, för vi har jue sovmorgon till halv 10 egentligen men jag vill ha skjuts till skolan av pappa så då måste jag åka 8 hemifrån, suck.. Menmen, bättre det än att behöva gå runt i skolan med krulligt hår eftsom inte plattningen håller när jag går till skolan på morgonen ;D Jag vet att jag är fjantig men så är det, haha! Nu ska jag gå upp och käka lite frukost tror jag :) Bloggar mera senare! Fast nästa inlägg blir nog inte förns ikväll ska med mamma till stan direkt efter att jag slutar skolan halv 4 så... Men iaf skriver mer sen!

PUSS


Gissa vad jag har gjort? :)



Hej:) Kan någon gissa vad jag har gjort idag förutom skolan?    Skottat såklart! haha, lite duktig är jag iaf ;) Jobbigt att skotta men bra träning, har typ skottat nästan varje dag nu i en vecka :O hur orkar lata jag :D HAHAH.. Iaf idag så har vi typ inga läxor, så skönt! borde kanske ha tagit hem matten eftersom det är prov på onsdag -.- Kmr väl kanske inte gå så bra, har jue faktiskt sänkt mitt vg i matte till ett g.. Skulle typ behöva hjälp med pytagoras sats och roten ur.. Men får väl klara mig själv och hoppas på ett g :/ Men nu ska jag nog gå och städa mi habitación :D

PUSS


Skottat igen :D

Vem tror ni det blev som skottade? haha, jag såklart :D Kan inte bara stå inomhus och titta på all snö som växer på uppfarten och veta att pappa snart kmr hem och har jobbat hela dagen och så ska han behöva skotta allt det där också?! Därför, snäll som jag är så hjälper jag till, men det lönar sig också, iaf för mig :P Nu ska jag ta en lång dusch sen ikväll blire andra avenyn! :D

PUSS

Fryser ihjäl :O :D



Haha på bilden :P iaf, skolan som vanligt idag :) Vädret idag är helt sjukt, det snöar typ hela tiden och det blåser som fan :O Höll på att frysa ihjäl när jag skulle hem från skolan.. Sen skulle jag behöva skotta uppfarten idag igen innan pappa kmr hem med bilen, men ärligt talat så tycker faktiskt jag att min lillebror kan göra det för en gångs skull! Men jag vet att that's not gonna happen so.. Jag har iaf skit ont i magen, därför jag känner för att ligga kvar här i sängen under täcket där det är varmt och skönt :D Men iaf, har ingen läxa, bara det tills imorrn i engelskan men det är jag redan klar med så;) Men ska fixa lite mer bilder till grupparbetet i So nue :D

PUSS


Natti natti! :)

Nu ska jag typ gå och borsta tänderna och lägga mig och läsa ett tag.. So:n sitter väl sådär kan några frågor och några kan jag bara inte få in i skallen, menmen.. Go natt på er ^^

PUSS

Massor att göra ikväll!

Nu har jag nyss vart på affären med mamma, vi hanlda lite och nu ska hon börja laga mat:) Lasagne(stavning?) blir det ;) Älskar det! Men nu har jag inte tid att skriva mera för jag måste:

  • Packa ner en film till selma och gympakläder i väskan tills imorgon
  • Fixa lite bilder från första världskriget, ska ha grupparbete i SO
  • Plugga på so:n tills imorrn, har ett typ prov/läxförhör är inte säker på vad det är:P
  • Måla naglarna
  • Läsa lite i min bok som är 736 sidor lång, hehe :D

:)



Hemma från skolan nu, eller har vart det ett tag, slutade halv 3 :) Skön dag, bara 4lektioner. Nu har jag precis läst lite bloggar och nu ska jag gå upp och plugga So, är jue läxförhör på det imorgon.. Sen måste jag skriva ner lite grejer till engelskan också jag ska skriva upp anledningar till att man ska ha prov, borde väl inte vara så svårt :| Men iaf, bloggar mer senare om jag hinner :D

PUSS


spanska prov :O



Just nu har vi håltimme så jag sitter hemma hos Hanna ;) vi har vart ute och gått med Fanny, hennes hund :D Tidigare idag så hade jag spanska prov, det gick inte så bra, hade  typ inte tränat nå och på provet skulle man skriva meningar på spanska så det gick ju åt helvete.. Men jag svara på allt iaf även om jag vet att mycket är fel :P Vi får väl se hur det går ;) Men nu ska jag vara social med Hanna :D

PUSS


så gammal låt men så känner jag!

I've been waiting all day for ya babe
So won't cha come and sit and talk to me
And tell me how we're gonna be together always
Hope you know that when it's late at night
I Hold on to my pillow tight
And think of how you promised me forever
(I never thought that anyone)
Could make me feel this way
(Now that you're here boy all I want)
Is just a chance to say

Get Out, (leave) right now,
It's the end of you and me
It's too late (now) and I can't wait for you to be gone
'Cause I know about her (who) and I wonder (why) how I bought all the lies
You said that you would treat me right but you was just a waste of time (waste of time)

Tell me why you're looking so confused
When I'm the one who didn't know the truth
How could you ever be so cold
To go behind my back and call my friend
Boy you must have gone and bumped your head
Because you left her number on your phone
(So now after all is said and done)
Maybe I'm the one to blame but
(To think that you could be the one)
Well it didn't work out that way

I wanted you right here with me but I have no choice you've gotta leave
Because my heart is breakin'
With every word I'm sayin'
I gave up everything I had
On something that just wouldn't last
But I refuse to cry
No tears will fall from these
Eyeee-eeee-eeees
Ooooh, ooooh
Get out

:/



Just nu  tittar jag på 13 snart 30 på trean:) har skottat och duschat:) Hann inte fixa naglarna idag, får väl göra det imorrn... Sen är jue spanska provet imorrn som jag definitivt kommer faila på! har knappt pluggat idag har jue gått på stan och så istället mkt roligare, hehe.. Känner iaf nu att jag borde vart hemma och pluggat, menmen får väl göra ett omprov eller nått kanske, jag orkar inte längre helt enkelt jag är helt slut när det gäller skolan! Men nu ska jag sluta tråka ut er, haha:) Go natt!

PUSS


Shoppat :)



Hemma från stan nu! Som sagt så drog jag med mig lillebror och han fick följa efter mig överallt, var nog inte så kul för han, men det var faktiskt han som valde att han ville med så.. Iaf ni ser jue på bilden vad jag har köpt ;) Nu ska jag vara snäll och skotta igen sen blire att duscha, fixa naglarna, äta middag och spanska plugg all night long.. Men nu måste jag skynda om jag ska hinna med allt, speciellt spanskan som jag gärna struntar i men måste plugga på -.-

PUSS


stan idag :)

Blir stan idag med lillebror, ville inte åka själv så jag får släpa med honom :D Sen ikväll blire bara spanska plugg.. Måste skynda mig nu :) Bloggar senare ;)

PUSS


RSS 2.0