.~.*.~.*.~.*.~.

Wait, now did'nt I just see your face?
Am I hoping that it's yesterday?
My mind's playing tricks on me.
Last time, somehow, feels like a lifetime ago.
Somehow, this time, I'm ripping apart.
So, hearing your voice on the phone,
It makes me feel like I'm further from home.
Ooh, I miss how it feels when touch.
Just like a papercut..
The little things hurt so much.

Inte kunnat blogga..

Sorry att jag inte hunnit blogga idag, ska förklara varför nu :) Först och främst sov jag ut som vanligt, det är ju lov liksom ;D Sen vakna jag vid 12 kanske? Hjälpte mamma med att föra in alla bilder från hennes gamla mobil till datorn och mysik och videoklipp och sånt som hon ville spara. Hon har ju fått en ny mobil nu, en sony ericsson Experia :) Jätte fin är den, det är ju en touch med tangentbord :) Sen iaf plocka brynen fort på mamma och fyllde i dom sen var mamma tvungen att åka till affären. För grejen var den att idag var överraskningsfesten för pappa eftersom han fyllde 40 när vi var i Rhodos. Det börja med att hans kompis lura honom att dom skulle åka och kolla på nått jobb, men istället åkte dom till ok(macken) för att hämta upp 3andra kompisar den drog dom in till stan och körde go cart! Lite kul tycker jag faktiskt, pappa älskar ju att köra fort och där ute på banan är det ju bara att köra på och tävla med sina bästa vänner, så den presenten tror jag pappa gillade grymt mycket!

Iaf sen åkte dom hem till oss och då hade vi dukat långbord och fixat mat och fika och sånt. Kevin och jag fick vara med och äta och fika sen fick vi dra. Så kevin sover hos Stefan våran snälla morbor, Kevin gillar ju att sova där för både han och Stefan älskar att spela tv spel och dom sitter ju spelar hela natten. Och jag sover hos min underbara omtänksamma mormor :) Så mysigt så! ;) Anledningen till att vi inte sover hemma är ju för att vi inte ska springa runt där när dom festar och det förstår jag, jag skulle inte heller vilja ha barn som sprang omkring och stör. Så jag hoppas att dom har kul nu :) Jag var ju fotograf den delen av kvällen som jag var med så det kommer kanske en bild sen på långbordet. Men nu ska jag gå och ta kort på himlen här för solen har gått ner och det är jätte fint rosa, vi får se om det blir bra med min mobil kamera, det är ju 8megapixel men bilderna blir inte alltid så bra för det :/ Säger go natt nu också!

PUSS

Kollat på film!



Ikväll har jag kollat på film först kollade jag på Stolthet & Fördom som jag sett sjukt ,ånga gånger förut men den är alltid lika bra så nu har jag glott på den ännu en gång.
Efter det startade jag filmen The last song. Oh shit så bra den var! Ända sen jag såg trailern så har jag velat se den men efter den gick på bio så hörde jag vissa människor säga: - The last song sög! Den var inte värd pengarna osv.. Jag säger såhär, visst vi alla har olika filmsmak det säger ju sig självt men ibland så tror jag vissa människor säger sånt på grund utav grupptryck. Tillexempel när jag gick på bio och såg remeber me. Tjejen som satt brevid mig satt och snyfta flera gånger i filmen(jag förstår henne) men sen när hon kommer ut och hennes kompisar säger den var ju skit dålig, eller tycker ni den va bra?! Då sa hon tjejen att den var skit kass med sån där "kaxig" attityd. Jag bah eeh nyss var du helt inne i filmen och satt och grät till den? Nu är den dålig? hmm.. Fattar inte varför dom inte bara vågar säga jag älskar den, den var ju grymt bra. Jag tror deras kompisar skulle respektera det, men idag törs inte äns folk chansa och säga vad dom tycker och vara sig själva utifall nån annan tycker något annat och då kanske man är en fjant helt plötsligt?! Men so what?!
Idag känns det mest som att man ska bara titta på skräckfilmer inget med känslor i för då är man fjantig? Jag kan erkänna, jag hatar skräckfilmer för dom skrämmer rent sagt livet ur mig. Och ja jag vet det är bara på låtsas men fan, jag kan inte somna när jag sett på skräckfilm och när jag väl somnar så drömmer jag mardrömmar. Nej skräckfilmer är inget för mig, och det är samma sak där, jag hade en kompis förut som sa till mig att hon hatar att se på skräckfilmer för hon blir jätte rädd. Jag ba men varför kollar du på dom då?nHon bah ja men alla andra kollar ju, då, måste ju jag med :( Och jag förstår henne egentligen, men ändå vill man inte något så ska man våga stå för det. Men det här är ju bara min åsikt. Många är ju säkert helt emot mig, men så är det ju. Vi är ju alla olika ;)

Jag kan iaf säga att jag har väldigt lätt för att gråta och den här filmen har jag snyftat mig igenom. Men den var ändå så himla grymt bra att jag kan inte äns förklara hur bra den var!! Jag vill inte riktigt säga vad den handlar om för då kommer jag avslöja för mycket haha, så himla typiskt mig! Men jag rekomenderar den här filmen till alla och utav mig får den full pott(stavas det med å kanske?haha)! Men jag kan ju varna och säga att den är lite sorglig men det är ändå ett bra slut. Och sånna filmer gillar jag :) Och just det den som har gjort den här filmen gjorde ju också the notebook & A walk to remember. 2 Lika bra filmer. Så har ni inte sett dom så har ni ju verkligen missat något!Samma sak med den här filmen, ser ni på den så har ni verkligen missat något! ;)

Hahahha nu ser jag vad klockan är :P tio i 2. ouupsi! Tror nog inte att någon läser min blogg just nu men ni lär ju läsa det här imorgon så :) Fast jag är faktiskt skit trött, så ska ta och lägga mig nu :) Go natt, eller är nästan 100% säker på att ingen kommer läsa det här blogginlägget förns imorgon bitt så jag säger Go morgon istället!

PUSS


Hitttade nått vi gilla :)

Mamma och jag kom nyss hem, vi var och kollade på det vi ska på väggar och golv i tvättstugan. Vi hittade något som vi gillar, det är ju inte så stort utbud på sånt och iaf inte det vi letade efter. Men jag tycker iaf att det mamma och jag gillar var snyggt. Så nu ska vi bara se vad pappa tycker, men han nbrukar ju inte ha något emot det vi väljer så ;)
Nu ska jag och mamma strax till affären sen vet jag inte vad jag ska göra :/ Se på film kanske, man vill ju inte vara ute för rätt som det är så börjar det spöregna och det är inte så kul.. Men nånting hittar jag väl på, kanske ska fortsätta med headern? Vi får se :)

PUSS

Pinsamt haha:D



hahha, gud så pinsamt! Snäll som jag är så sitter jag med telefon vid örat åt pappa som sitter i kö. Satt med den i säkert 20minuter, piss drygt! Sen är det helt plötsligt 3kvar i kön och jag börjar gå med telefon till pappa, då vart det helt plötsligt vår tur och jag kopplades fram och en tjej börja snacka, jag ba eeh, vänta så ska du få prata med min pappa hon ba skratta haha :D Men jag fattar inte precis efter att dom sagt att jag var 3:a i kön så kopplas man fram.. Aja, just det nu har mitt nya bankomatkort kommit eftersom det andra gått ut och nu har vi låst upp det så nu har jag ett fungerande bankomat kort igen, Jippie! :D

PUSS

Fredag :)

Morning sunshines! :)

Idag mår jag mycket bättre sov ut ordentligt åt en bra frukost med familjen och nu har jag precis duschat och fixat mig :) Idag händer väl inte så speciellt mycket, ska ut och äta med familjen ikväll tror jag men mer än så vet jag inte. Eller jo just det, jag tror mamma och jag skulle åka och kolla på väggmattor till nya tvättstugan och det nya badrummet också tror jag. Sånt är alltid kul! :)



Och såhär ser jag ut idag :) Svarta jeans och en vit volangtopp från Spanien :)

PUSS

Varning, kanske världens mest tråkiga inlägg.. haha

Piss tråkig dag det bara regnar hela jävla tiden. Så himla drygt, sen är det här en extremt lång jävla dag också. Jag vakna först 2inatt av att det blinka inne i mitt rum så jag fick panik och fattade inget. 5sekunder senare blinkar det till igen och jag ser att det är utifrån så jag går upp och tittar ut genom fönstret och ser att det spöregnar och åskar som fan. Jag gillar inte mullret, det skrämmer mig och jag hatar att sova ensam när det åskar så jag tog mitt täcke och kudden och la mig uppe i soffan i vardagsrummet. Känner inte riktigt att det är så allvarligt så man måste ligga mellan mamma och pappa haha:D  Alltid när man var liten så älskade man att ligga mellan mamma och pappa och gosa och bara slippa känna sig ensam. Usch nu tycker jag bara tanken är jobbig, svettigt, trångt och varmt! Nej usch, så jag ligger hellre i rummet brevid haha:D Knäpp som jag är hehe.. Kunde inte riktigt somna inatt utan jag låg och titta på blixtarna och lyssna på det otäcka jobbiga mullret. Sen när mamma och pappa gick upp imorse kanske vid 9? så gick jag in och la mig i deras säng, betydligt bekvämare än soffan. Sen väckte dom mig vid 12. Sen dess har dagen bara gått extremt sakta, känns som om man inte gjort nått fast jag har det har vart till affären och jag har vart inne i stan och sett en av dom sötaste killar jag nånsin sett herregud säger jag bara!  Hanna, du skulle ha dött! Han var skit lik *****!!

Det här kanske också är världens mest ointressanta och onödiga inlägg men hade inget att göra så det blev att skriva av sig lite och så får ni ju faktiskt ändå veta vad som har hänt i mitt liv idag även om det inte var mycket haha:D  Nää nu ska jag börja på en ny header ni lär väl se om några dagar om den blir okej.. Tycker aldrig att det blir bra när man gör själv men vad ska man göra?

PUSS

Bilder från Rhodos! :)

Förlåt att jag bloggar segt just nu men ni lär ju märka när jag börjar blogga bättre igen. Men just nu så mår jag inte så bra. Har ont i magen och känner mig seg och trött. Vet ju varför och det är snart över så när jag mår bättre igen så kommer jag nog börja blogga bättre igen :) Men här kommer lite bilder från Rhodos :)


Vi är på väg till Rhodos och den flygresan dit gick jätte bra! :D

Utsikten från balkongen :) Eller en del av den iaf :)

En del av poolen :) Den djupa delen, poolen fortsätter en bra bit till åt vänster, den är som 3 pooler som sitter ihop eller vad man ska säga :)

En liten del av stranden :)

Lite färgskillnad är det allt :D

Älskar blommorna utomlands, så himla fina!  :)

Det var ju uppträdanden varje kväll men en kväll fira dom något som dom förklarade på tyska så det var inte mycket man fattade haha :) Men dom med drinkar och så smällde dom fyrverkerier. Mysigt! :)

haha syns bättre i större format men det ser ut som att min lillebror springer på vattnet haha :)

Pappa och kevin ska åka vattenskoter :)

Kevin köpte en lite annorlunda kortlek haha..

Vi åkte ett sånt där turisttåg och då åkte man längs Kolymbias kända eucalyptus allé. Längs hela allén ligger det små affärer på sidorna :) Vi var där kvällen före och shoppa lite.

Den största turistaffären, Hanna det var där inne jag köpte din present haha:D

Jag när vi åker turisttåget :)

Pappa dök en dag :) Var sugen att dyka jag med men vågade fan inte :P


Jag och min lillebror, ignorera hans min(gillar inte att vara med på kort) haha :)

:)

Jag blev trädkramare i Rhodos! hahaha, ni som inte fattar så är det bara skämt :P

Det här var näst sista kvällen tror jag :) Den här bilden får också avlsuta :)

Nu ska jag kolla på en gammal film som heter Rainman. Den är med Tom Cruise, jag gillar många äldre filmer. Tycker att filmerna var bättre förr. Idag gör dom ju filmer nästan helt utan handling så himla värdelösa, känns som om dom äldre filmerna var mer igenom tänkta och jag vet inte.. Bättre helt enkelt!

PUSS


Jag lever haha:)

Jag har bara inte haft tid att uppdatera bloggen kom ju hem sent i söndags kväll och då blev det raka vägen till sängen, jag var helt slut. Flygresan var inte heller den bästa, det skaka och höll på igen och jagfick panik. Pinsamt, men är man rädd så är man.

Allt var jätte bra nere på Rhodos. Jätte fint hotell och bra personal och god mat. Jag är jätte nöjd! Men shoppa nästan inget eftersom det är så dyrt där. Hittade ett linne jag ville ha, 250kr kosta den, tycker inte riktigt att det var värt det. Men jag hittade iaf ett par capribyxor som jag ska springa i och ett par typ haremsbyxor som jag aldrig tänker gå ut i, dom ska jag ha hemma som myskläder. Lite bilder från rhodos kommer nån dag snart när jag har laddat in bilderna i datan :)

Igår iaf so vakna jag ganska sent. Var tvungen att sova ut ordentligt var så himla trött. Sen när jag vakna så satt jag bara i en timme typ, gjorde inget. Sen så fick jag veta att Jennie skulle till tuna park. Så då följde jag med dit. Men nitt jävla bankomat kort funkar inte för det har gått ut och jag har fått hem ett nytt men det har jag slarvat bort. Så nu kan jag inte använda min lön buhu :( haha. Nä men shoppade ändå lite igår, fast Jennie fick betala så fick hon pengar av pappa när vi kom hem. Köpte iaf Svarta jeans, en typ beige t-shirt och en randig tröja allt det gick på 380kr. Det var inte så dyrt tycker jag. Jeansen kosta 100kr riktigt kap tycker jag :) Sen har jag sovit över hos Jennie inatt och senare idag ska jag träffa Hanna! :D Ja, jag uppdaterar väl lite senare när jag har kommit hem.

PUSS

Åker snart :)

Nu bär det snart av till Arlanda så hinner inte skriva något speciellt, tänkte bara visa hur jag ser ut. Det är dåliga cambilder men vafan. Har packat ner andra kameran redan så.


Svart linne från Spanien och jeansshorts :) Avslappnat och skönt ;)

Bye, see you in a week! :)

PUSS

My nails

Just nu sitter jag och väntar på att kvällsmaten ska bli klar, är skit hungrig. Sen ska jag typ inte göra nått. Har inte packat klart än men det sista måste jag ju ha inatt när jag fixar mig så det kan jag inte lägga i än. Nu har jag fått det där rikitga pirret i magen som jag alltid får kvällen före vi åker utomlands. En härlig känsla men ändå jobbig känsla eftersom jag liksom inte kan slappna av. Har iaf duschat och fixat mina naglar. Eller mammas kompis var här så hon fixade dom åt mig. Såhär ser dom ut! :)


Skit snygga tycker jag, fast just nu har jag väldigt korta naglar tyvärr. Men det gick ju att göra något med dom ;)

Aja vi hörs om en vecka då om jag inte får tag på en dator där nere!

PUSS

Stressigt! :D

Hej bloggen! :)

Är lite stressigt här hemma hos mig just nu. Har faktiskt inte börjat packa allt som ska med till Rhodos förns idag och vi åker ju liksom inatt! Gaah. Vill ju ha med mig hela min garderob men det går ju aldrig i den här lilla väskan som jag dessutom måste dela med lillebrosan på! Menmen, det brukar ju funka så. Sen är jag faktiskt inte äns så nervös som jag brukar vara heller. Känner mig ganska lugn, självklart finns ju alltid tanken där att jag kan dö men den kommer ju som sagt alltid finnas där. Men får göra mitt bästa för att inte skrämma upp resten av familjen. Aja, nu ska jag käka lunch sen blire duschen och fixa naglarna och så. Bloggar ett sista inlägg senare för sen blir ingen uppdatering på en vecka eftersom jag som sagt är i Rhodos! ;) Kanske blir ett om jag hittar ett internet café eller om det kanske finns på hotellet.
Just det fick veta min lön idag för mina 2veckors sommarjobb. Är skit nöjd haha:D

Men vi hörs senare!

PUSS

Ledig:)

Skulle ju egentligen haft sommarjobb med men fanns ju inget jag kunde göra så jag blev ledig idag, så himla skönt :) Vaknade iaf 10.20 imorse verkligen utsövd. Behövde verkligen sova, jag gick och la mig 7 igår kväll, var helt slut. Men nu är jag pigg och har lite att göra idag. Ska börja med att fixa mig, sen ska jag dammsuga och efter det gå hem till min kusin och hämta in posten åt dom. Sen är packa som gäller resten av dagen, åker ju till Rhodos i övermorgon! :)

PUSS

Så himla skönt!

Idag var sista dagen på sommarjobbet. För imorgon finns det inget jag kan göra, eller ska väl kanske klippa gräset och dammsuga men det är ju sånt man gör ändå. Vet dock inte vad jag kommer tjäna än, haha. Undrar hur många som jobbar utan att riktigt bry sig om vad dom får för lön. Jag blir iaf nöjd med vad som helst. 500kr är ju alltid bättre än inget, fast så lite tror jag inte att jag kommer få haha :D

Idag då iaf, vi var i stockholm. Vi åkte hem ifrån 5.10 imorse, gissa om jag var trött. Sen somnade jag inte förns typ halv 4 för jag hade så ont i magen inatt(det har jag haft hela dagen också) :( Vi var vid nått ställe cirka 1 mil ifrån Arlanda så planen kom och flög precis över än hela tiden. Skit kul tycker jag, vet inte varför men jag älskar att kolla på flygplan när dom landar och lyfter. Det är något speciellt med det! Men idag var det inte bara pappa och jag. Eftersom det var så mycket som skulle göras i det här köket så var Mika med också. Så då kändes nästan jag lite onödig haha. Men jag bar iaf ut saker och hämta grejer, skruvade fast gångjärn satte dit plastpluppar osv.. Så lite har jag väl hjälpt till.

Nu ska jag ringa Hanna en snabbis sen får vi se vad som händer! ;)

PUSS

Ut och springa :)

Det blev en kycklingsallad från pizzerian nyss. Jätte gott, nu är jag inte lika mätt längre så ska ut och springa en vända nu tror jag. Har inte gjort det på länge och nu när det blåste så mycket för ett tag sen och så kom det en liten skur så är det mycket skönare i luften. Så jaa, nu blire ut och springa!

PUSS


bloggen funkade inte igår.

Nåt var fel med bloggen igår kunde logga in och allt och skrev ett skit långt inlägg sen så går det inte att ladda upp!! Typ damp men, nu funkar det igen. Gjorde inget speciellt igår ändå så. Typ Grillade och tog en promenad med mamma och bada i poolen. Mer än det orkar jag inte i den här hettan.

Just det, innan jag glömmer. Nu finns det bilder från Spanien ute på min facebook för er som ville se. Tog över 400bilder men la inte äns ut 50 haha. Jag börjar bli lite nervös igen och så har jag det där pirret i magen hela tiden för på söndag sticker vi ju till Rhodos :)
Sen är det skönt att det här är sista sommarjobbsveckan också, man orkar ju inget i den här värmen. Sen ska det bli skönt att få fortsätta sommarlovet med långa sovmorgnar(stavning?) igen.

Idag har jag vart grymt trött också, igår gick vi ju upp så himla tidigt för vi skulle till Stockholm. Sen så har jag inte sovit mycket inatt. Så just nu skulle jag nog kunna somna på stört tror jag. Ligger iaf i sängen här nere i mitt rum i källaren. Ska nog fixa kvällsmat nu sen blire att glo på en film, orkar inget annat! Just det åt med pappa på tex mex idag. Åt enchiladas och sallad. Skit gott vare! :)

PUSS

Power meet bilder

Ja, kommer ni ihåg att jag skrev att vissa bilar tycker jag borde inte var på power meet. För dom är fula och rostiga och ser ut att falla ihop när som helst. Här ska ni få se på bild vad jag menar.


Det där är enbart skrot enligt mig, den har inget där att göra!

Men den här tillexempel är välvårdad och fin. Den är liksom söt och det är kul att se på bilarna när dom är såhär fina. Jaa, nu vet ni iaf vad jag menar.

Det var ridande poliser på power meet, skit söta pollar! :D Ridande polis tror jag kan vara ett roligt jobb ^^

Hanna på power meet, hon var iaf smart och glömmer inte sina solbrillor som jag gjorde..


Men jag var glad ändå haha:) Synd att jag inte tog en bild och visa hur mycket folk det var för er som aldrig har vart där. Grymt mycket folk är det iaf jämt :)

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon har pappa jobb i Stockholm så vi åker hemifån halv 6!! Jag kommer vara död i bilen. Menmen, sommarjobb är sommarjobb.

PUSS


Gått 1mil :)

Jag lagade mat och käkade snabbt tidigare sen drog jag till Hanna. Vi gick ut och gick, vi räkna ihop att vi har gått ungefär 1mil :D Det var skönt att gå men det var bara så himla varmt, kändes allvarligt som att man skulle tuppa av ett tag. Men då stannade vi vid en brygga vid kanalen och satt där ett tag :) Här kommer lite bilder från bryggan :)


Doppa fötterna från bryggan, fyfan vad det sved på mina hälar har fått stora skavsår på båda 2, gaah!

Svider som fan!! :(

Min söta vän Hanna :)

Och sen jag :)

Det var jätte fint väder idag och dom senaste dagarna, eller veckorna faktiskt. Men idag var det jävligt varmt, fast jag vill inte gnälla, har det hellre såhär än regn.

Hanna på bryggan ;)

And me.

Men sen kom det ankor som attackera oss! :O haha, men då visade Hanna hur man skulle göra och stänkte vatten på den då simma den iväg, hahahah:D

Ja det var väl det haha:) Kommer snart upp ett inlägg med bilderna fårn power meet, tog typ inga men nåra iaf :)

PUSS


:)

Såg nyss att jag fått en kommentar om att visa min favorit sminkning. Har nog ingen favorit men jag trivs bäst i en med bruna ögonskuggor. För jag antar att det är ögat hon menade. Annars tycke jag iaf att dom flesta färgerna är fina bara man sminkar rätt. Men iaf visar dagens sminkning, jätte enkel och jag tycker den passar lika bra till vardagen som till fest.


Kanske inte syns så bra men jag grundar iaf med vit skimrig ögonskugga på hela ögonlocket, fast lite extra inne i ögonvrån. Sen tar jag en guldig nyans i mitten av ögat men bara upp till globlinjen. Sen tar jag en mörbrun ögonskugga längst ut som jag suddar ihop med den guldiga. Jätte enkelt! Sen har jag vit ögonskugga under ögat också. Plus svart kajal på vattenlinjen eller vad det heter. Bilden visar inte rikitgt färgen lika bra som i verkligheten, fast jag har aldrig jätte mycket färg heller. Aja, nu vet ni ;)

Här kommer en dagens outfit också :)

Kläderna är ifrån Spanien ^^

Nu ska jag nog laga mat, är hungrig, sen är det promenad med Hanna som gäller runt 6 ikväll :)

PUSS

Slapp söndag.

Jaa, det är det verkligen idag, en slapp söndag :) Vaknade 12, skulle ju upp 9 och gå ut och springa. Tror ni det blev så, nää. Somna så sent inatt så orkade inte gå up sådär tidigt då :/ Men iaf sen jag vakna har jag bara legat här i soffan och snackat lite med Hanna i telefonen. Vi ska ut och gå en vända senare ikväll ;)

Här kommer lite bilder som Hanna och jag tog igår, dom är inte seriösa haha:D Men vi bjuder iaf på bilderna så ni får ett gott skratt så ni lever längre haha, för det finns ju nått gammalt uttryck typ ett gott skratt förlänger livet! Så nu har jag förlängt era liv ;) Varsågoda :D hahahah


Sååå söta, eller inte hahaha.. :)

This is who we really are! :P

haha jag ser helt lost ut, och Hanna vet jag fan inte alls vad hon håller på med :D

Asgarv ahhaha:D

Jag älskar dig bästa vän! För dig gör jag allt, det vet du <3

Nu ska jag in i duschen. Ska duscha så kallt som möjligt svettas fan ihjäl just nu!

PUSS

:)

Bilder från power meet kommer imorgon istället orkar helt enkelt inte idag. Ska faktiskt gå och lägga mig nu, är trött. Så jag ska lägga mig och läsa i min veckorevyn tidning som jag köpte idag. Ska försöka gå upp i vettig tid imorgon och gå ut och springa min lilla vända, har inte sprungit på ett tag nu, så det kan behövas :)
Sov sött! ^^

PUSS

Sommarlovet..

Lördag idag då. Sommarlovet har gått ganska snabbt hittills tycker iaf jag. Det är 10:e juli idag liksom. Ungefär en månad kvar till skolan börjar. Vi börjar 20/8. Och det är en vecka kvar tills jag drar till Grekland. Vi sticker dit nästa söndag:)

Ska berätta mer om power meet senare och visa lite bilder :) Men nu ska jag sticka hem till Hanna och fixa lite saker. Men vi hörs när jag kommer hem igen!

PUSS


Snart bär det av in till stan ;)

Nu ska vi strax åka in till stan, fast med Hannas mamma istället :) Kommer nog inte blogga mer idag, känns som att det kommer bli en toppen kväll, Hanna och jag har ju alltid lika kul! Vi hörs imorogn igen :D

PUSS

Fredag ;)

Go morgon :) eller kanske inte. Men jag vakna iaf runt 11 idag, så himla skönt att sova ut nu när jag gått upp 6 varje morgon. Är ju ledig idag eftersom pappa och jag monterade upp det köket igår som vi skulle ha  satt upp idag. Så det är jätte skönt ;) Ikväll är det ju som sagt power meet. Hanna och jag tänkte ta halv 6 tåget in till stan sen får vi skjuts hem ikväll för jag kan tänka mig att bussarna kommer vara överfulla. Så då åker jag hellre bil :)

Uppdateringen idag kommer därför vara dålig. Sticker till Hanna halv 4 och sen kommer jag inte hem förns sent ikväll så vi får se om det blir nått litet inlägg då :) Om ni äns läser min blogg så sent på kvällen haha:D Men nu måste jag hoppa in i duschen. Sen fixa mig och äta lunch!

PUSS

Power meet starts today :)

Jobbet idag har vart allt annat än lätt även om det är pappa som gör allt det svåra som jag faktiskt inte kan göra. Men ändå, bara en grymt jobbig dag helt enkelt, fast eftermiddagen var mycket bättre. Vi har faktiskt hunnit göra 2 kök idag varav ett av dom var stort. Så egentligen så har det väl gått bra. Vi blev klara 16.15 med sista köket sen stack vi och åt, hade inte ätit på hela dagen då. Och eftersom vi gjorde 2kök idag så finnse det inget kök att göra imorgon. Så jag är ledig! :D

Idag börjar ju power meet här i västerås. Så nu när pappa och jag åkt runt i Västerås på eftermiddagen så har vi sett många raggarbilar. Tycker dock att vissa har absolut ingenting där att göra. Gamla bilar som typ faller ihop när som helst. Dom vill ju bara supa och ha lite uppmärksamhet?! Stackars misslyckade människor. Nu är jag väldigt ärlig och rak här men så tycker jag och det står jag för! Men förlåt om det nu skulle såra någon. Fast jag tror dom flesta kanske håller med? Skit samma.

Men imorgon ska iaf jag och Hanna in till stan på kvällen för att se på power meet och kolla in stånden osv.. Det ska bli kul. Men nu har jag inte tid att blogga längre ska nämligen upp och säga till mamma att jag vill övningsköra nu. Vet inte om jag kommer köra ute i allmänna trafiken idag, men det kanske är bäst om ni stannar inne närmsta timmen om ni vill ha livet i behåll.. HAHAHA:D Nädå, så dålig är jag faktiskt inte, eller? :P Tror iaf inte mamma skulle låta mig köra så om jag var för dålig.

PUSS


Torsdag :)



Go morgon ;) Hinner inte blogga nu because it's time for work! :D

PUSS

Träffa Hanna :)

Idag har varit en lugn dag på jobbet, bara åkt runt och fixat små grejer lite här och där :) Så det har vart skönt! Imorgon blir det nog lite mer att göra tror jag, men det är bara kul ;) Men ska inte skriva om det jobbet här i bloggen haha, kanske är tråkigt att läsa? :P

Nu ska jag strax iväg och träffa Hanna, vi ska typ gå en vända och stanna till på Lustigkulla för att köpa glass. Har fan inte ätit mjukglass på evigheter!



haha eller inte.. Det där var nån vecka innan Spanien :P Så det var inte så länge sen men det känns som evigheter sen! :D Men nu måste jag sticka till Hanna, hon väntar ju liksom på mig (:

PUSS

Gissa vad jag har gjort! :D

Nu ska jag berätta vad mamma och jag gjorde :D Nu låter det kanske jätte spännande haha men det var det nog inte, vi hämta ut paket med kläder till mig :D hahah. Och så hämtade vi 7Liter jordgubbar tror jag det var :D Så himla gott ska det bli. Fast vi ska ju inte äta allt på en gång haha, det orkar man ju tyvärr inte haha:D Hade vart jätte billigt nånstans i Västerås, 10kr litern! ^^

Här kommer bilder på klänningarna jag hämtade ut, beställde detta för över en månad sen men det är bättre sent än aldrig :)


Asså, känner mig lite osäker på om jag passar i färgen och eftersom ni är dåliga på att kommentera haha så vet jag ju inte vad ni tycker heller :/ Ska jag behålla?


Har jeansshorts under så det ser lite buckligt ut I know. Den här var en riktig chansning av mig att köpa. Gillar verkligen färgen, men återigen, jag vet inte om den är för mig? Om jag passar i färgen. För den är jätte skön och så. Men som sagt, vore snällt om ni lämna en kommentar och sa va ni tyckte :) Och sen kommer jag ha ett vitt linne under också, tycker det ser bättre ut så :)

Var bara tvungen att tjuvsmaka på en jordgubbe före maten såg så otroligt goda ut, det var typ inte äns mitt fel. Jordgubben bara hoppa ner i handen på mig och stirra på min mun! hahah nä men seriöst, nu är jag jätte trött och får sån här konstig humor :P Nu ska jag strax äta sen ringa Hanna!

PUSS

Tisdag :)

Jag är lite chockad själv, det är faktiskt enkelt för mig att gå upp 6 på sommarlovet nu? fattar inget ahah. När det är skola eller nått så går jag också upp runt den tiden men då känns det som att man ska dö haha. Tror det kan ha och  göra med att jag vet att jag får pengar i slutändan :D Det får man ju inte för att man går i skolan och sen är det ju oftast grymt tråkigt! Men när jag sommarjobbar så får man ju pengar och pappa och jag har faktiskt jätte kul haha. Asså själva jobbet är ju inte det roligaste men pappa och jag har samma humor och skrattar åt mycket som jag inte kan säga här haha. Bästa sommarjobbet iaf, även om det är nått jag inte vill jobba med i framtiden. Men det är nyttigt att prova på olika saker så ;) Här får ni en bild på mig i mina arbetskläder som verkligen inte är jag ahaha. Men har inte lust att förstöra mina vanliga kläder och det skulle inte äns funka att jobba i dom så. :)



Men nu ska jag iväg med mamma en snabbis!

PUSS

Mobilblogg, är i västerås:)

Eftersom sommarjobbet har börjat nu så tycker jag bara att det är att följa med pappa för att lasta av ett kök och lasta på ett nytt:) Haha, blev nå litet krångel med det kök som skulle sättas upp imorgon, asså fast det ska ju inte upp längre. Vi ska sätta upp ett annat istället:) Men nu måste jag hjälpa till här, sätta ihop gångjärn tydligen:) kommer vara dålig uppdatering nu när jag sommarjobbar men så är det! PUSS

Nästan klar!

Nu är klockan lite efter 4 så mitt jobb är slut för dagen eller inte.. haha. Nää men har lite tvätt kvar som måste sorteras när torktumlaren är klar och så ska jag hämta in dom kläder som hänger ute på tork och stryka det som behövs. Sen är jag klar. Men medans jag väntar ska jag gå upp och plocka ur diskmaskinen och gå ut med soporna. Ikväll tänker jag kolla på en film som går på kanal 9, verkar jätte bra:D Iaf min typ av humor! Den börjar 9 om någon undrar :)

PUSS

Idag börjar sommarjobbet :)

Idag börjar sommarjobbet för mig. Är ju med papppa, men idag fanns det inte mycket jag kunde hjälpa honom med så idag är mina uppgifter att klippa gräset, och fixa all tvätt. Alltså tvätta och vika och sortera och stryka :) Ganska enkelt. Andra maskinen håller på nu och är strax klar :) Har också sorterat all ren tvätt som redan fanns och strykt det som fanns att stryka. Så nu väntar jag på att det ska bli klart så jag kan hänga upp det och kasta in en ny maskin tvätt sen blir det att gå ut och klippa gräset! Efter det ska jag laga lunch till mig och lillebrorsan. Sen vidare med tvätten. Blir nog klar till 4 ungefär som planerat. Det är ju meningen att jag ska jobba 7-16 :) Men nu är maskinen klar så måste gå! ^^


PUSS

lat söndag ;)

Söndag då. Inte gjort mycket alls, vaknade 1 idag. Pappa väckte mig, så det kändes som att jag i princip hade sovit bort hela dagen. Gick upp fixade mig käka frukost. Till ica och lämna tbx filmerna, till lidl och panta flaskor och köpa dricka. Åkte hem. Kolla klart på nån film, Angel falls tror jag den hette. Den var bra iaf. Mamma grillade. Vi åt och det var verkligen jätte gott! Sen stack pappa och jag raka vägen in till stan. Pappa köpte en sån där sak som kyler ner luften till övervåningen i vårt hus, stackars lillebror dör ju där uppe i värmen annars! Nu håller familjen på att installera in den och jag bloggar ;) Rätt tråkig dag men ändå helt okej. Skönt med dagar som denna ibland. Pappa sa att det var en annan del av köping ikväll? Undrar om det stämmer, och om det gör det att det är nya avsnitt och inte gamla. Det är så himla kul att titta på :) Men nu ska jag gå och ta en glass och slå mig ner i kvällssolen! :)

PUSS

~.~

I've always been the kind of girl
That hid my face
So afraid to tell the world
What I've got to say
But I have this dream
Right inside of me
I'm gonna let it show, it's time
To let you know
To let you know

This is real, this is me
I'm exactly where I'm suppose to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

Do you know what it's like
To feel so in the dark
To dream about a life
Where you're the shining star
Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way

This is real, This is me
I'm exactly where I'm suppose to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you, I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you, I gotta find you

This is real, this is me
I'm exactly where I'm suppose to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
You're the missing piece I need
The song inside of me (this is me)
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

Lördag :)

Lördag:) Mammas syster har sovit här, alltså min "nya" moster och hennes kompis Samira. Båda är jätte snälla och trevliga. Så det har vart jätte kul. Kul att man har en moster nu liksom, plus flera kusiner :D hihi! Hoppas man får träffa dom också snart också ;) Idag händer väl inte speciellt mycket. Mamma ska ut med hennes syster och Samira ikväll och pappa åker och jagar vildsvin hahah. Han kan ju sitta där ute i skogen och glo haha. Asså jakt, vilket jäkla intresse!! Absolut inget för mig :P

Men det jag iaf ska göra idag är att cykla till posten och posta brev. Ska skicka in en svarstalong till John bauergymnasiet att jag inte vill ha min plats där för jag kom ju in på mitt förstahandsval och sen ska jag posta pappas brev på samma gång ;)

Sen tror jag att jag ska hyra film till mig och brorsan som vi kan kolla på ikväll eftersom vi blir själva hemma ikväll/natt. Blir väl typ lite filmkväll med lite smått och gott. Vi får se :) Bloggar mer senare. Just det för er som undrar så kom jag ju in på Carlforsska samhällsvetenskapliga program med inriktning ekonomi :) Spännande!

PUSS

Mobilblogg :)

Sitter just nu på tåget till västerås, är hur taggad som helst på att se eclipse! Vet ni hur mycket jag har längtat tills den kom ut? Haha:) aja, nu kommer hon som tar betalt! Så måste betala:-) Puss

Klar :)

Ja nu är jag äntligen klar :) Har till och med tagit en outfit bild, fast den blev lite suddig haha. Men skit samma, ni ser ju iaf :)

Allt är köpt i Spanien :)  Men nu ska jag gå och fixa lite grejer. Kommer inte blogga mer förns efter filmen. Har jag tur så hinner jag med halv 9 bussen hem. Annars blire kvart över 9 tåget. Men vi hörs ikväll om jag inte är för trött :)

PUSS


Olika bloggar :)

Har duschat och ätit lunch och så nu, måste bara börja fixa mig, men kan inte riktigt dra mig från datorn haha. Läser nog över 20olika bloggar varje dag så det tar ju sin lilla tid :P Men nu ska jag börja fixa mig. Senare ska jag ju som med halv 5 tåget in till Stan(Västerås) :) Men nu måste jag sätta igång!

PUSS

Fredag :)

Var jätte trött igår så det blev inget litet inlägg. Men berättar nu istället! Hanna och jag stack in till stan med halv 2 tåget, vi gick på stan och så kollade vi lite på stånden(eller ståndarna, som Hanna säger haha) som fanns där. Sen blev klockan 7 och rix fm festival startade :) Vi träffade på några andra kompisar som satt längst fram så vi ställde oss vid dom så vi fick en bra plats så vi såg jätte bra :) Det ända dryga var att vi stod precis vid högtalaren haha. Var inte bara lite döv när det var slut.. Tog lite bilder med min mobilkamera men dom blev inge bra så struntar i att lägga ut dom.

Idag så ska jag på bio och se Eclipse, den 3:e filmen ur the twilight saga! Jag ska gå med Sofia som jag inte har träffat på evigheter så det ska bli kul att träffa henne igen :) Sen ikväll kommer mammas halv syster hit som hon precis har börjat träffa. Hon och nån kompis till henne ska sova här :) Mer än så händer inte för mig idag iaf. Skriver vad jag tycker om filmen ikväll beroende på hur sent jag kommer hem :) Men nu väntar duschen på mig!

Just det, idag klockan 3 tror jag det är så får man veta säkert vilket gymnasium man kommit in på :D Gaah, hoppas att jag fortfarande kommer in där jag har sökt! Medlet förut var 200 och jag har 265 så jag känner mig ändå ganska säker :) Men Helt säker kan man aldrig vara!

PUSS

Go morgon :)



Torsdag idag då. Ska träffa Hanna och vi ska dra ner på stan och shoppa lite, eller Hanna, inte jag. Jag tycker nog jag har shoppat tillräckligt där nere i Spanien. Måste spara lite pengar också. Man får ju inge barnbidrag nu på sommaren :( Eller det heter väl studiebidrag nu? strunt samma.. Ska iaf bli kul att träffa Hanna igen vi har inte setts sen skolan slutade :O Det är alldeles för lång tid utan Hanna! haha:) Sen imorgon så ska jag träffa sofia i stan och vi ska gå och se på Eclipse! Jag LÄNGTAR :D Men nu måste jag skynda mig lite hehe :) Kommer bli dålig bloggning idag. Men skriver förmodligen när jag kommer hem ikväll :)
Ha en trevlig Torsdag ;) För det ska jag!

PUSS

Lite bilder från Spanien..

Orkar inte lägga in bilder från Spanien idag på facebook så lägger därför bara ut några här nu. Bilderna kommer upp på facebook nån gång i helgen. Sålänge får ni titta på dom här bilderna ;)


På ett Café vid stranden :) Det var väldigt stora vågor den dagen, till och med gul flagg. Hörde också att nån hade drunknat i undervattensströmmarna. Sorgligt!


På flygplatsen innan vi åkte till Spanien. Ni ser ju redan skillnad på brunheten på dom här 2 bilderna om ni kollar :)

Liten egobild haha. Har ingen foundation eller puder eller nått :) Så alla ni som undrat hur jag ser ut utan, nu ser ni.

Stranden :)

Redo för marknad :)

Ligger och solar första dagen, innan jag brände hela framsida kropp, riktig blekfis haha :)

Ni ser ju mina ben, hur jävla röd jag var! Sved som fan gjorde det. :(

Badade i poolen första dagen, därför jag är så blek haha:)

Mer bilder orkar jag inte lägga ut här men mer kommer komma på facebook senare under veckan. Har fullt upp nu imorgon och fredag. Men det berättar jag mer om imorgon :)

PUSS

RSS 2.0