Lite kort om min dag :)

Ska berätta lite kort om min dag. Skolan idag, vi har börjat med cabbarén, först hade jag och Hanna tänkt hjälpa till att bygga scen och sånt, men nu har vi istället bestämt oss för att vi ska vara med lite på scen, säger bara herregud, jah blir spyfärdig bara av atanken. Men jag ska utmana mig själv att göra mitt bästa och skita i alla andra. Bra va? haha :D

Efter skolan, hem till mig, Hanna följde med. Vi provade kläder man har när man jobbar inom vården, vi har spex imorgon, för er som inte vet vad det är så ska hela klassen klä ut sig och så ska vi fotas, jag ahr valt att vara i gruppen som har temat yrken. Så jag och Hanna ska se ut som sköterskor :)

Efter det, hämtade Jennie och josse upp mig, följde med dom in till stan. Dom handlade lite och så :) Jag följde efter dom typ.. HAHA :D Josse och jag käka donken, borde inte göra det men ville ha glaset hahah:D Sen stanna vi och köpte glass på en annan donken när vi skulle hem. Usch, inte bra asså!

 Kom hem klippte gräsmattan i bara bikini. Blev fan inge brunare för det! :@ Life goes on.. Cyklar med ett usb minne till Selma som bor i fredhem, typ andra sidan hallsta för mig. Men det var jätte skönt att cykla så jag ska inte klaga :D Sen cykla jag hem igen. Moppade ur vattenpölar som var i poolen. Så nu var den ren och vi har börjat fylla på den ;)

Sen har jag bara suttit här vi datan. Nu ska jag ut och springa min lilla 3km vända, bättre än inget iaf :) Sen blire duschen och sen sängen :) Längtar till det sist nämnda, haha xD Men nu ska jag springa!
Bloggar inte mer idag!

PUSS

klippa gräset :)



Sitter här i bikini nu, har precis kommit hem från stan. Men nu ska jag klippa gräset, om jag får igång gräsklipparen själv vill säga.. Bloggar senare, vill vara ute när det är så fint väder jue!

PUSS

har tråkigt

Har vart hemma ett tag nu, lagade mat direkt när jag kom hem eftersom jag höll på att hungra ihjäl mig! Sen har jag suttit och kollat på made på MTV, nu ska jag kolla på en film jag har på datan, youngblood heter den. En gammal film som handlar om hockey. Har sett den flera gånger förut men jag tycker den är skit bra så jag skulle kunna fortsätta se den 1000gånger till :D Patetiskt jag vet! haha :) Men nu ska jag kolla på, har ju inget annat att göra så.

PUSS


är hemma hos mormor.

Sitter hemma hos mormor nu. Massa folk här, eftersom jag vaknade så sent så har jag inte hunnit äta något över huvudtaget, så jag är skit hungrig! Mormor bjuder på nå mackor här men, jag gillar inte det som är på :/ Typ salami och skit.. Men snart ska hon bjuda på tårta tror jag så då blir det att äta, haha.. Nejdå, men smaka lite iaf.
Vädret här idag är jätte fint, skulle kunna ha vart lite varmare bara! Men man ska inte klaga. Nu ska jag försöka vara lite social med alla människor som är här. Bloggar senare ;)

PUSS

till mormor



Just nu har jag skit bråttom, mamma och pappa stressar mig. Mamma ringde och väckte mig 12.15 jag hade helt glömt bort att vi skulle till mormor på fika idag eftersom det är morsdag. Så jag hoppa in i duschen, fixat mig fort som fan och nu ska vi åka dit! Bloggar mera när jag kommit hem ;)

PUSS

Bilder på hundarna som jag lovade förra helgen:)

Vart med Ella idag, stack hemifrån henne vid 5kanske :) Skulle städa rummet och har inte börjat med det än hahah. Jag ska göra det nu efter att jag har bloggat klart :) Iaf Ella och jag gick ner på samhället idag, det körde en polisbuss full med poliser runt i samhället. Undrar vad som hade hänt eller vad dom letade efter? Läskigt att bo i Hallsta nu jue :(

Jag lovade jue er bilder förut, dom har jag suttit och retuscherat i typ 1.5 timme :) I det här inlägget lägger jag ut bilderna jag tog på Nero när jag var hundvakt senast och några jag också har tagit på Puma en kväll när han kom på besök :)








Det var dom söta bilderna på Nero :) Nu kommer en på Puma :)
Jennie om du vill ha dom här bilderna på din hund så får du säga till så skickar jag dem! ;)

Och så söta lilla Puma då! :)

Ja det var lite bilder på några hundar :) Som ni ser så står det ju ett copyright tecken på alla mina bilder vilket betyder att ni får inte ta kopiera dom utan att fråga, eftersom det inte är mina hundar! Nu ska jag iaf ta moppen till affären och köpa en tidning:D

PUSS

Är hemma hos Ella<3

Sitter hemma hos Ella just nu. Vi lyssnar på musik, snackar och tittar på olika sätt att sminka sig osv. Vi har kul iaf:) Fast vi båda är rätt sega haha:D Vi typ bah: eeh.. hahaha:D Jag längtar iaf till Grönan nu! Ska bli så himla kul, vi ska till Stockholm den 17:e juni :D

Idag är det bara 25dagar kvar till jag drar till Spaninen och jag kan omöjligt längta mera!! Nä nu ska jag vara social med Ella som världens godaste lukt på sin body lotion! haha :D

PUSS

Regnar ute :(



Nu drar jag strax till Ella :) kommer bli blöt, inget roligt väder, det öser ner regn!!

PUSS

Lördag :D


Är trött pappa ringde och väckte mig vid kvart i 10. Fick typ damp, haha näädå. Men seriöst hade verkligen behövt sova ut menmen.. Idag ska jag iaf vara med Ella. Ska sticka hem till henne om ett tag men först måste jag sminka mig och laga mat till mig och Kevin. Så jag har lite bråttom!

PUSS

Bilder

Här kommer bilderna som jag tog idag med mamma. Vet inte vad jag ska säga om bilderna, det är jag helt enkelt. Kan inte rå för hur jag ser ut :S menmen, här kommer dom iaf :)





Så, det var några.. Bloggar mer imorgon ska kolla på nån film på tv nu :)

PUSS


Naglarna, vita tippar :)

Gaah! Jag är så nervös nu! ska jue på det där modell för en dag. Ska ju ta massa kort. Känns som att jag kommer se ut som en fet padda eller nått, helt ärligt asså! Men man får ju hoppas på det bästa att det blir nått bra kort. Kameran gillar inte mig så mycket haha, vi är inga bra vänner! 

Vakande iaf 9 imorse. Fick ledigt fårn skolan idag också, skulle egentligen gått hem vid lunch, men det känns onödigt att gå dit för att bara sitta av 1.5 timme utan att göra något för jag har inget att göra är klar med allt så. Nu har jag iaf nyss målat mina naglar, här får ni en dålig cambild, kommer bättre ikväll tror jag. Om jag hinner hålla på att ladda in bilder :)



Helt vanliga vita tippar med en söt rosa blomma på båda ringfingrarna :) Jag gillar det så iaf, enkelt och snyggt!

Strök min kläder igår som jag ska idag, har bara ett problem, vet inte hur jag ska vika dom utan dom blir lika skrynkliga igen? Usch, vill ju inte gå och bära dom på armen, men det känns som om det är ända alternativet :/ Sen har jag 2 problem till! Jag måste gå utan smink inne i skrapan :O I'm going to diiiie! Seriöst det är kanske 50meter att gå där folk kan se mig men ändå liksom, det är inte kul. Jag känner mig helt naken!
Andra problemet är att jag måste åka hiss 19våningar, och det är en glashiss! Jag kommer spy, jag känner det redan nu. Har haft mardrömmar om den där jävla hissen! Fast det är ända bra att det är en glashiss, ahah. Jag är fan knäpp, men asså jag hatar hissar överhuvudtaget. Åker aldrig hiss om jag kan undvika det!!

Nä nu ska jag försöka lösa mitt klädproblem! Kommer förmodligen bilder ikväll, men lovar inget! Bloggar nog iaf inte förns typ 8 ikväll kanske, så kika in nångång då igen :)

PUSS

Thursday and I got a lot of things to do..



Torsdag idag då, dagarna går nu sjukt fort asså! Hinner inte riktigt med längre. Har inte sprungit på flera dagar nu heller för jag har hela tiden haft något att göra som ni har märkt i bloggen eftersom jag har bloggat otroligt dåligt. Men nu har vi inga mer läxor, det här var i princip sista skoldagen av grundskolan för mig, fattar ni hur skönt det är eller?! Inga mer lektioner, wiiho! haha:D
     Jag gjorde dock ett matte prov idag, ni vet det jag har skrivit om förut. Har inte gjort det förns idag och jag säger bara fan va svårt det var. Jag fattade inget. Jag satt där och såg min chans att få ett VG i slutbetyget flyga iväg, hahah. Nej men jag är iaf godkänd så ska inte gnälla. Men jag ville verkligen ha VG för jag vet att jag kan mer än vad jag visar ibland. Men men..
     På svenskan idag så fick vi tillbaka våra brev som vi skrev till oss själva i 7:an. Riktigt rolig uppgift av lärarna tycker jag! För när jag läste det idag så fick jag mig ett rejält garv, ahah. Fattar inte att jag kunde skriva sådär. Jag skrev dock inte vem jag tycket var söt eller kär i eller så. Kanske inte var det då haha. Men det hade vart kul att läsa det idag. Hahah, spelar ingen roll vad jag skrev ändå, det var helt sjukt!
     Jaa, mycket mer än det har väl inte hänt idag :) Det jag måste göra idag är: ut och springa, duscha, fixa naglarna, stryka kläder tills imorgon, välja ut 3 olika outfits och äta kvällsmat. Jag har alltså ganska mycket att göra och det är nog bäst att jag sätter igång direkt med att springa även om jag inte alls känner för det! Kanske går istället, beror lite på hur ont det gör i benen!

PUSS


Vart i stan med Ella & Pernilla :)

Asså vet inte vad som har hänt med mig, haha. Bloggar jäte dåligt, jag vet! Måste skärpa mig :D Min dag har iaf vart jätte bra. Skolan var helt okej. På eftermiddagen vid 4 tog jag, Ella & Pernilla bussen in till stan. Sen gick vi runt där tills vi tog halv 8 bussen hem. Var väl i Hallsta igen 8 kanske. Åkte direkt till ica och köpte en sallad. Var så jävla hungrig. Cyklade hem käkade och fixade min och Hannas termosar. Så nu ska jag skriva beskrivningen till min termos och sen blire sängen för mig! Jag köpte iaf en liten palett ögonskuggor i brunt, tror det var 5olika. Det var det jag handlade idag :)

Just det, nu har det vart knivbråk här i Hallsta igen. Asså va fan är det här?? Man vågar ju fan inte gå ut längre! Tittar lite halvt på efterlyst nu samtidigt som jag bloggar, där säger dom att statistiken för brott bland unga asså mord och misshandel och sånt inte ökar, men vafan. Det stämmer ju inte, det kan väl alla se?! Det blir ju för fan bara mer och mer!! Blir så jävla irriterad alltså! Nä nu ska jag skriva min beskrivning till termosen.

PUSS

Har inte mått bra idag!

Har inte bloggat idag vaknade upp med feber imorse och jätte ont i huvudet, kändes som om jag höll på att bli förkyld men det försvann under dagen. Mår iaf bättre nu efter att ha duschat, har frysit och kallsvettas hela jävla dagen, så himla drygt!! Men imorgon blire skola, efter det ska jag vara med Ella, vi ska in till stan. Hon vill hitta en fin klänning ;) Så vi får hoppas att hon hittar något! uppdateringen kan bli lite dålig imorgon eftersom jag inte kommer ha tillgång till datan förns på kvällen nån gång. Kan inte logga in på min blogg i mobilen längre. Jag fattar inte vad som är fel..

PUSS

Monday (:

När jag kom hem från skolan ida så åkte jag och mamma raka vägen in till stan. Hon har ju fyllt år och har fått massa pengar och presentkort så hon var sugen på att shoppa lite. Jag älskar att vara smakråd så självklart följde jag med! Tanken var dock att jag skulle bara köpa ett par strumpbyxor, ABSOLUT INGET ANNAT! Jag kommer hem med strumpbyxor, morsdagspresent och ett par svarta shorts från Gina. hahah, visst är jag duktig?! Nej usch jag blir så su på mig själv ibland, hade ju bestämt att den där femhundringen skulle sparas och inte använda nu finns det kanske 250kr kvar av den? jaa, jag är fan hopplös!

Har iaf inte gjort svenska läxan än, så den ska jag börja med nu. Alla bilder jag tagit på sistone får komma lite då och då under veckan, har helt enkelt inte tid idag heller. Sen kan jag inte blogga från mobilen heller längre?! Fattar inte vad som är fel, blir så irriterad!

Skolan idag då, först gympa, vi körde olika sorts staffetter och jag tror mitt lag vann. Det var väl en okej gympa lektion.. Efter det spanska, satt typ bara där och snackade med Ella ;) Sen lunch och efter det hade vi No, vi gick ut och satte oss i solen :) Sen var det engelska, fick veta att allt som allt fic jag VG+ på alla nationella prov och inte nog med det! Mitt prov var ett av dom som skickas ner till Göteborg och allt?! Herregud så pinsamt säger jag bara!! Efter det hade vi franska, sista franska lektionen någonsin, UNDERBART SKÖNT!! Aldrig mer franska, jippie! :D Sen slutade jag iaf ;)

Men nu är det som sagt svenska skiten som måste göras!

PUSS

Nu är det ny veccka och förhoppningsvis bättre uppdatering!

Idag har jag rätt så mycket att göra, ska göra klart min och Hannas termos, pappa och jag hann inte i helgen. Sen är det som sagt svenska läxan. Känner mig stressad redan nu för man måste skriva en förklaring eller nått till sin termos också! Det här kommer ju inte gå bra, teknik är verkligen inte mitt ämne!

Nog om det, som sagt så är det måndag och vi börjar med idrott. Några ska hålla i en lektion idag men jag vet inte om det är inne eller ute gympa.. Tänkte bara visa mina  naglar också som jag gjorde igår!



Såhär enkelt blev det :)


Jag just nu då i mina gympakläder :) Som ni ser är håret mörkt!! :D haha tur att det är en toning har nog betalat över 2000kr för att få tillbaka det som jag hade före toningen från det jag har nu. Men nu har jag lite bråttom om jag ska hinna käka frukost!

PUSS

Resultatet av toningen!

 

Ja, såhär blev det. Första bilden är så som jag hade först för er som inte fattar det. Sen med färg i och ni ser ju hur mörkt det ser ut, var livrädd att det skulle bli svart igen!! Sen sista bilden visar inte riktigt verkligheten. Det är mycket mörkare. Det är inte svart men mörk brunt. Jag är inte missnöjd, jag var beredd på att det kunde bli rätt så mörkt. Men som tur är så är det bara en toning och det kommer gå bort om typ 6veckor kanske? haha:) Nu ska jag sova. Har gjort allt jag skrev att jag skulle göra tidigare förutom läxan, men den gör jag imorrn! Lovar att det blir bättre bloggande då ;) Kommer massa bilder som jag har fotat! Dels på blommor och växter och sånt. Hoppas ni inte tycker sånt är tråkigt, för jag älskar att fota. Om nån skulle vilja att jag fotar er så är det bara att säga till, det är kul att träna på att fota i olika ljus och vinklar osv.. Men det kommer iaf också bilder på Nero som jag vart hundvakt åt :) Men mer om det imorgon!

PUSS


Massor att göra!

Som jag sagt, det blir dålig uppdatering den här helgen. Har massor att göra! Har lovat att skicka bilder från kalaset igår har inte hunnit göra det än. Måste fixa svenska läxan. Ska snart ut och gå med Nero. Sen måste jag städa hela huset när Nero har åkt hem. Har också tänkt kasta i toningen i håret ikväll. Ska också duscha och fixa naglarna. Ja ni ser ju själva! Vi får se hur mycket jag hinner med idag helt enkelt!

PUSS

Dålig uppdatering!

Förlåt, verkligen ledsen för den dåliga uppdateringen! Men har vart i stan med Jennie, köpt nya skor! Firat mamma som fyller år idag, Grattis mamma! <3 Vart på graven och lagt en blomma på farfars grav, han skullle också fyllt år idag egentligen. Saknar dig farfar, Grattis till dig med!

Är iaf hundvakt åt Nero nu och så ska jaga vara det imorgon med ;) Alltid lika kul. Men sitter här med lite folk så kan inte sitta vid datan, vet inte om uppdateringen blir bättre imorgon, vi får se. Men tänk denna helg lite som en blogg paus :) Är tillbaka som vanligt på måndag igen!

Men lägger ut massa olika bilder imorgon!

PUSS

Bilder :)

Det här ledtråden till vad jag ska göra!



Blir förmodligen på söndag, och nej det är inte permanent, bara en toning till fredagen efter det är det där modell för en dag då! Här kommer iaf bilder på dom 2grejerna som kom idag!


En svart volang klänning, Hanna den satt inte för tajt! :D

Toppen inte byxorna, tycker det är lite mycket färg för att vara jag men jag gillar den ändå! Säg gärna vad ni tycker, det är kul att höra!

Ska sova hos Jennie inatt så nu måste jag packa min väska för hon är här! Bloggar nog inte mer idag.

PUSS


hihi :)

Blev lite dålig uppdatering idag, so sorry! Men hade annat för mig så :) Var faktiskt med Ella, vi hade skit kul :D haha, snacka massa skit och satt vid datan och dampade framför min cam haha. Eller Ella mest jag satt bara och garva åt henne haha :D Bjuder på några bilder!


HAHA, kolla Ellas tänder ser ut som en vampyr :'D

HAHAH, seriöst! jag dör :')

Mittbena, det gillar vi! hahaha :P

Haha, Ella har seriöst världens längsta tunga! :D

Jaa, ni ser ju hur kul vi hade :D hhahaah

Fick iaf hem 2 grejer av det jag beställde från H&M idag! :D Så har hämtat ut dom! Ska ta kort nu så lägger jag ut bild på det strax. Sen var jag nyss på affären med mamma, gissa vad jag ska göra? Ni får se en ledtråd snart! Kika in om ca 15min igen :)

PUSS

Är med Ella<3

Skönt med helg nu:) Sitter här med Ella, vi snackar om typ allt möjligt. Bloggar senare när jag har tid!

PUSS

Sitter i skolan

Just nu sitter jag här i skolan. Vi har ämnesfördjupning. Jag är klar med allt så jag har inget att göra. Måste sitta här i yttligare en halv timme innan vi har lunch! Så himla segt! Ella och jag får typ damp snart Haha:d efter lunchen har vi syslöjd, också väldigt segt:( Haha:) vädret idag är inte heller bra. Typ molnigt och kvavt ute! PUSS

Väldigt tillfällig header!!

Tillfällig header, hade tråkigt haha:) Nästa vecka ska jag på modell för en dag så kanske kan bli nån bra bild då.. Fick det som en överraskning av mamma & pappa, har vart planerat sen länge, så det ska bli kul ;)

PUSS

:)

Älskar våran nya bil, jätteskön är den. Sen är den ju lite högre det gillar jag också :D Men ska sluta tjata om bilen.. Har precis duschat och nu ska jag skicka lite bilder till mamma sen blire att föna håret. Sedan äntligen sängen! Är så himla trött, skönt att vi har sovmorgon imorgon till halv 10 ^^ Men nu måste jag skynda mig lite! Ska blogga bättre imorgon! Sussa gott ^^

PUSS

Bilen :)

Nu har jag nyss ätit, asså den här salladen var den godaste ever! Speciellt egengjorda dressingen. Jag dör för den haha:D Ska strax ut och prov åka nya bilen med mamma. Har inte hunnit göra de än. Här är en bild på den :)



En BMW X5 utifall ni undrar och inte vet :) Jag tycker iaf att den är skit snygg, I like big cars! :D

Här är en bild på mig och mamma idag, Älskar dig mamma, du är bäst i världen! <3



Hahah, usch så fet jag är! Måste försöka ändra på det :) Mamma, du är finast i världen <3

Bilderna jag fotade idag kommer imorgon istället, hinner inte fixa sånt idag måste duscha och allt också :)

PUSS

Grillar :D

Bloggar lite segt men jag hjälper mamma med maten, vi grillar ida med eftersom det är så fint väder! Man måste ju passa på för snart kommer väl regnet igen! Pappa och Mamma har köpt en ny bil också en kom idag :D Skit snygg tycker jag, kommer bild senare ikväll. Har även fotat lite idag också så det kommer det också bilder på :) Måste bara redigera dom lite först :) Men först ska jag äta nu!

PUSS

Naglarna



Haha, vet inte riktigt vad jag tycker om dom, hehe. Personligen så tycker jag att färgen är väldigt vågad, den drar verkligen till sig uppmärksamhet. Själva mönstret tycker jag var fint men njae, vet inte riktigt me färgen. Det här åker väl bort om nån dag för jag kommer förmodligen inte trivas i det.. Skulle vara kul att höra vad ni tycker? Är det fult?

Nu ska jag laga mat! Lite sent I know..

PUSS

fixa naglarna :D

Gick hela rundan istället, kändes inte äns värt att försöka springa när det gör så här ont i benen. Men bättre att gå än inget! Har iaf tänkt fixa naglarna, mamma har köpt hem massa ny nagelgrejer och nagellack. Det jobbiga är att jag är sämst på att göra det och att jag har ingen aning om vad jag ska göra haha:D

Men först ska jag duscha så man blir lite fräsch! Skulle vilja laga mat före också men pappa stack precis iväg och Kevin vet jag inte vart han är, haha. Jag är nämligen bäst på att förstöra naglarna efter att jag målat dom för jag är så himla klumpig och kommer åt allt och alla..

Har svenska läxa jag behöver göra också och 10 franska glosor och så måste man bygga en termos på No:n också. Usch :S Allt kommer nu i slutet, för nästa vecka är sista veckan vi arbetar i skolan, sen börjar vi hålla på med cabbarén(stavning?). Jag ska inte äns säga vad jag tycker om den här jävla skiten, hatar det helt enkelt!

Men nu måste jag duscha :)  Kanske kommer ut bild på naglarna här ikväll sen, om jag blir nöjd med dom vill säga.

PUSS


mina ben :(

Skolan idag då, var väldigt seg kan jag säga, inte speciellt rolig heller. Inget hände, jag var väl lite *host* dryg mot Selma & Sarah haha, men det var ju kul :D Älska min humor liksom, eller inte :P Hade idrott som sista lektion, klara inte av att vara med på brännboll, kändes som om mina ben skulle vika sig allvarligt! Jag är så himla trött på det här nu. Men jag ska tvinga mig själv ut och springa ändå men kan ju bli så att jag får gå lite iaf.. Får väl göra mitt bästa. Men först måste jag äta nått litet, typ en smörgås är skit hungrig.

PUSS


onsdag ^^





Go morgon, vaknade med värsta huvudvärken för ett tag sen. Kände verkligen inte för att resa mig upp eftersom skallen kändes som om den skulle sprängas. Men det är ju skola så vad har man för val liksom? Det är iaf bättre nu när jag vaknat till lite.

Ska strax käka frukost sen packa väskan med gympakläder. Sen blir det att cykla till Hanna, hon är äntligen frisk nu, eller hon mår bättre iaf! Jag slutar halv 4 idag, men jag bloggar när jag kommit hem igen.

PUSS

älskar nyrakade ben :D

Gick med mamma till affären, heregud va varmt det är ute alltså! Så himla skönt:D Men jag har sån himla träningsvärk i benen bara haha, gör ont varje steg jag tar :P Men det är väl bra med träningsvärk antar jag, måste ju betyda att träningen ger resultat :)

Just nu sitter jag och glor på teven, väntar på att cougar town ska börja:) Har precis duschat också, så himla skönt med ny rakade ben! Ska strax föna mitt hår så jag inte vaknar upp med värsta självfallet imorgon, vore ju hemskt hahah:D
Säger go natt nu, bloggar inge mer ikväll.

PUSS

gå till affären ;)



Låg och sola i typ en halv timme, inte fan vart jag nå brunare haha:D lika bleka ben fortfarande ju!! :P Har nyss ätit kvällsmat, nu frågade mamma om jag ville röra lite på mig och visst vill jag det! Så vi ska gå till affären istället för att ta bilen som vi alltid annars gör. Bra va? haha ^^

PUSS

home again:D



Har vart hemma ett tag nu, tar ju typ bara 20min att springa min lilla vända :) Gick ganska bra idag, benen gör ont men inte lika mycket som förut ;) Något positivt iaf :D Nu funderar jag på om jag ska lägga mig och sola lite så man blir ännu svettigare innan duschen? :D Blir nog så! Bloggar senare ikväll ^^

PUSS

Ska ut och springa :)



Är jätte trött och har vart det sen imorse, ser på bilden nu att det syns också haha:D Struntsamma. Ska iaf ut och springa nu, sen hem duscha och äta lite mat och så. Har inte så mycket mer att säga just nu haha:D

PUSS

Saknar min Hanna<3

Nu är jag hur mätt som helst haha:D Ska snart sticka tillbaka till skolan. Kollade nyss vädret och såg att nu kommer det regn den närmsta veckan typ varje dag, hur jävla deprimerad blir man inte då? :O Men dom brukar ju kunna ha fel, vi får väl hoppas att dom har det nu med! Vädret idag är helt okej, lite molnigt men ändå lagom varmt :) Nä nu måste jag skynda mig till skolan och sätta mig och plugga lite innan provet. Saknar dig Hanna, skolan är tråkig utan dig! Bli frisk fort nu:D Klarar mig inte utan dig, du är min andra halva liksom! <3

PUSS

Hemma hos mormor :)

Har som sagt min långa håtimme nu, vi slutade tidigare på spanskan också, vi skulle egentligen sluta 10.10 men vi slutade 9.55 :) Väntar iaf på att maten ska bli klar, mormor håller på att laga, jag älskar hennes mat! Den är jätte god ;)

Efter lunchen när skolan börjar igen så ska jag nog göra det där matteprovet som kan komplettera upp mitt betyg till ett VG, för jag ligger mitt emellan starkt G och VG. Så jag hoppas det går bra! Jag vill verkligen ha ett VG, fattar bara inte hur jag ska klara matte C på gymnasiumet hahah:D

Nu ska jag läsa lite bloggar före maten!

PUSS

Tisdag :)

Tisdag idag då, bara 35dagar kvart tills jag drar till spanien, kan ni fatta hur mycket jag längtar? Haha:d Idag har vi so först vi kollar på nån tråkig dokumentär. Sen är det spanska. Efter det är det håltimme sen efter lunchen börjar vi med matte sen har vi svenska sen slutar vi tror jag:) bloggar på lunchen sen! PUSS

Bättre bild på tubtoppen :)

Mamma och jag cyklade till Kolbäck på 25min. Alledeles lagom tycker jag :) Var skönt att cykla en vända, nu kommer jag nog somna gott. Har annars så mycket problem att somna när jag sover själv. Vet inte varför, när jag sover med någon så somnar jag nästan direkt istället haha..

Nu ska jag klicka hem lite kläder från H&M som jag vill ha:) Kan visa det nån annan dag! Men här kommer en bättre bild på tubtoppen :)

Ser nu att det ser lite pösigt ut på bilden men det gör den inte i verkligheten, tog nog kortet i en dålig vinkel kanske. Men ni lär väl se bättre bilder på den i sommar! Då kommer jag använda den mycket:D Nu ska jag duscha men först, beställa kläder ;)

PUSS


Ska cykla över 1mil :D

Nu har jag nyss ätit, älskar grillad mat och sallad:D så himla gott! Är ganska mätt hehe.. Men ska iaf sätta mig på cykeln och cykla till Kolbäck med mamma, hon vill ta tid på hur lång tid det tar att cykla dit, vi kommer cykla öven 1mil iaf så det känns bra! :) Hinner inte visa tubtoppen nu, visar den efter cykelvändan!

PUSS

Älskar min nya tubtopp!

Bloggar segt just nu, mamma och jag håller på att göra mat, eftersom det är sånt underbart väder, har sommaren äntligen kommit? Iaf jag ska fixa potatisen och salladen duka och sånt så grillar mamma:) Bloggar efter jag har ätit, då ska jag visa min nya tubtopp som jag har beställt! Jag älskar den! Här klommer en suddig cambild så länge!



Va tycker ni? passar jag i blommigt mönster, har aldrig haft det förut så! Snälla svara så jag vet om jag ska ha kvar den ;)

PUSS

först pigg sen skit trött!



Go morgon, just nu är jag skit trött och jätte hungrig. Jag vaknade imorse av att min kompis skicka sms och sa att hon är sjuk, stackarn! Krya på dig Hanna<3 Iaf när jag då gick upp kände jag mig skit pigg. Nu när jag fixat mig klart så är jag helt slut, skulle kunna somna på direkten känns det som. Asså den här natten har vart helt mysko för mig, men det ska vi inte gå in på haha. Har inte kunnat sova nå typ.

Idag så börjar iaf skolan med gympa, sen spanska sen lunch. Efter det är det No, engelska & sist franska. Slutar halv 4 men efter skolan måste jag fixa en grej så kan nog inte blogga förns typ halv 5 tidigast :) Ni får väl kika in lite senare helt enkelt!

PUSS

Vet ni hur man ändrar, om det går?

Struntade i att rensa garderoben idag orkade helt enkelt inte. Ändrar lite i min blogg igen, väntar på att profilbilden ska ändras och så :) Men nått jag undrar är, kan man inte ändra sitt bloggnamn? Asså jag vill byta ut nathaliiieb Jag hittar iaf inte vart man ändrar det :/ om det går att ändra? Ska försöka ändra det senare iaf.

Kollar just nu på wipeout, synd att inte kissie var med i det, hon skulle ju vart med i dagens program egentligen! Skulle vart kul att se henne, hahah :') Hon säger ju på sin blogg att hon skulle säkert vinna, haha. Vet att hon gör typ allt bara för att provocera men helt ärligt så tror jag inte att hon skulle ha en chans. Jag tror hon måste ha insett det själv också eftersom hon tackade nej.. :P Nej gud va taskig jag känner mig, jag ska nog själv inte säga nått för jag skulle själv aldrig klara banan bra :P

Men nu ska jag föna mitt hår och läsa lite bloggar :) Säger Go natt nu, kommer inte blogga mera ikväll.

PUSS

Visar mitt hus ;)

Tror ni jag har hunnit börja med garderoberna än? Nej, först var jag tvungen att hjälpa pappa som håller på med våran pool. Sen så vart jag tvungen att städa mitt rum lite snabbt, jag lovar det såg förjävligt ut. Så himla stökigt, kläder precis överallt! Men nu ligger allt i tvätten, stackars mamma när hon kommer se min stora tvätt hög :D

Hade lite tråkigt iaf så jag fota lite snabbt i vårat hus, så jag tänkte bara visa er hur det ser ut här hemma hos mig ;) hahah. Inget speciellt, men jag tycker det är kul att se hur andra bor så ni kanske tycker likadant? Här kommer iaf lite bilder från mitt hus :)



Såhär ser det ut när man står i våran hall och är påväg in i huset :)



Vårat badrum :) Älskar våran dusch med radio, ni skulle höra mig i duschen ahahah



Ena delen av vardagsrummet :)



Andra delen, före vi möblerade om idag så stod det där skåpet där teven står nu och teven stod där skåpet står :)



En del av köket :)



Själva köket då:)



Mamma & Pappas ny renoverade sovrum :)



Mitt gamla rum som nu är kevins sovrum, haha, visst hade jag fina tapeter? eller inte.. Kevin har iaf hela övervåningen nu, alltså 2 rum. Jag har jue hela källaren ;)



Kevins andra rum, hans spelrum :)



Mitt rum, det ser ganska litet ut på bilden tycker jag, det är iaf större än det ser ut att vara:)



Min favorit del i rummet :) Mitt sminkbord. Har mycket mer smink och skit än det där men det ligger i mina lådor :D

Ja, nu har ni ju sett i stort sett hela mitt hus :) hahah, seriöst jag hade skit tråkigt så därför gjorde jag det här :) aja nu ska jag ta och duscha innan jag börjar med att rensa garderoberna, om jag äns orkar det idag, det lär ju ta lite tid om man säger så.. Gör nog det nån dag under veckan istället. Sen kl 8 ikväll så blire att glo på wipeout som vanligt sen nån film på 3:an. Sen sova, skolan börjar jue imorgon igen, men det har vart skönt att ha långhelg!

PUSS


rensa mina 3garderober :)

Sorry för den dåliag uppdateringen idag, vaknade vid 12. Efter det låg jag i soffan typ 1timme. Efter det har det vart fullt upp här hemma. Mamma och pappa ville möblera om lite så det har vi gjort i köket och vardagsrummet. Sen kom min lillebror på att han också ville ändra om i sitt rum så vi gjorde det på samma gång nu när vi ändå håller på!

Efetrsom vi håller på och gör om tvättstugan, eller pappa har börjat med det. Så har vi inga garderober kvar där så då har jag fått lov att ge Kevin plats i mina 3 garderober haha. Det var inte kul kan jag säga. Mina garderober är fulla själva utan hans kläder så det blev väldigt trångt. Men nu har min lillebror iaf rensat ur båda sina byråer i sitt rum och tagit upp sina kläder dit, så skönt!

Så nu ska jag rensa min garderob på kläder, känner att det är dags för det, har så mycket kläder som jag inte använder längre. Tur att man har grannar som kanske vill ha, det brukar dom vilja iaf ;) Så det är vad jag ska göra nu sen blire att duscha, är helt svettig av att springa runt här hemma och hålla på!

PUSS

Grattis<3

Idag fyller min bästa vän 16år! Grattis Hanna, jag hoppas du får en toppen dag med många presenter! Älskar dig gumman, du är bäst! Ring mig ikväll när du kommit hem :D

PUSS

Fotade lite idag också :)

Fotade lite tidigare idag också eftersom det var så fint väder och det var ju så härligt att vara utomhus :D Här kommer några bilder för er som är intresserade! ;)











Nu är fan sommaren här! Värsta sommarvärmen hela dan idag, så himla underbart! Tycker dock synd om Mammi som har fått jobba hela helgen :( Men så är väl livet antar jag. Jag blev iaf nöjd med bilderna, väldigt somriga, blev chockad också när jag såg att liljekonvaljerna börjat blomma, det brukar dom inte göra annars vid den här tiden! Men nu ska jag läsa lite i min bok sen ska jag sova, hoppas det blir en lika underbar dag imorgon!

PUSS


:D

Kom hem vid kvart över 8. Just nu kollar jag på sommarkrysset :) Söta pojkar som leder programmet:D hahaha. Vi åt iaf på jensen böfhouse. Helt sjuk stavning men aja.. Maten var iaf god. Glömde ta kort på det jag beställde haha:D Men tog kort på min efterrätt! Viktigast ju?! HAHA


Kan ni gissa hur gott det där var? haha, älskar sånt där. Inte bra men vafan, man lever bara en gång!

Här är en bild från stallet idag, eftersom det var så fint väder så red dom ut, jätte söt bild på Moa som rider på Ronny!



Nu ska jag kolla vidare på sommarkrysset ;)

PUSS

sommarkläderna har åkt på!



Är hemma från stallet nu. Har duschat och så, man vill jue inte lukta häst! Även om jag tycker dom faktiskt luktar gott så vet jag vad dom flesta andra tycker, det är inte speciellt fräscht haha:D Vädret är som sagt jätte fint så jag vill inte sitta här inne i mitt rum. Bloggandet kommer därför bli lite dåligt idag.

Har nyss fixat mig lite grann, ikväll ska jag och min familj ut och äta nånstans i Västerås. Är skit hungrig, har inte ätit nått typ idag. Men nu ska jag ta med mig min bok och gå ut och sätta mig i solen! Det ända negativa med sommaren för mig är att jag hatar alla små kryp som kommer fram, alla insekter, humlor och getingar och sånt. USCH!

PUSS

Lördag :D

Hola amigos!



Lördag idag, eftersom det är långhelg så känns det inte som lördag för mig. Känns som om jag borde vara i skolan idag haha:D Men det är skönt iaf att vara ledig :) Idag blire som sagt stallet med Moa. Ska bli kul att hälsa på pollarna igen. Har saknat dom! Säger bara herregud så mycket jag saknar ridningen!

I alla fall, vädret idag är helt underbart! våran termometer visar 30grader i solen. Men skulle väl tippa på att det är 20-23 grader i luften. Skit varmt och skönt är det iaf! ME LOVE! Idag är det bara 38dagar kvar tills jag ska till spanien, Wiiho:D Jag kan omöjligt längta mer än vad jag gör nu :P

Nu ska jag gå och äta något för jag har inte hunnit äta frukost än och min mage kurrar som faan:D

PUSS


tittar på film :)

Sitter och tittar på american pie the wedding. Så himla bra, älskar dom filmerna! Garvar lika mycket varje gång :D Filmen slutar 12 då blire att läsa lite sedan sova. Imorgon ska jag emd min granne Moa till stallet, var länge sen sist nu. Så det ska bli kul:) Jag har hittat en ny blogg idag som jag älskar också! Den handlar om smink, mode och foto. Precis dom 3grejerna jag är intresserad av! Så nu har jag hittat en smink palett som jag vill beställa med 88 olika ögonskuggor. Kostar 249kr så måste försöka prata lite med min pappa. Om jag typ klipper gräsmattan eller nått så kanske han kan betala den. Om jag har tur haha:D Vi får se. Kan bli lite segt uppdaterande imorgon eftersom jag som sagt ska till stallet. Men ska göra mitt bästa :)

Go natt allihopa, hoppas ni haft en toppen fredag! ^^

PUSS

hållt på med Hannas blogg

Sen jag bloggade senast, har jag bara suttit och hållt på med att göra en header till Hanna :) Så nu har jag satt in den på hennes blogg. Skulle vilja ha ett bättre program att hålla på i men man får väl bara göra det bästa av situationen! Hoppas du blev nöjd iaf Hanna :) Nu ska jag se på film och mysa under täcket för jag fryser som fan!

Här är Hannas blogg för er som vill kolla, www.hannadimberg.blogg.se

PUSS


Tråkar..



Sitter här och sjunger för full rulle:D Gillade ni låten i mitt förr förra inlägg? Jag älskar den, så himla fin. Fast just nu sitter jag och sjunger på en annan låt. You're not sorry, också väldigt bra tycker jag! Ikväll blire iaf att glo på tv, vet inte på vad än bara. Antingen blir american pie som börjar 10 på nån kanal eller Släkten är värst klockan 9 på nån annan kanal. Har ju inget bättre för mig så. Just det min header, glöm inte att den bara är tillfällig tills jag hunnit fixa en bättre! Tror inte att jag sa det förut.. Men nu ska jag ringa Hanna måste fråga henne en sak :)

PUSS

:(

All this time I was wasting,
Hoping you would come around
Ive been giving out chances every time
And all you do is let me down
And its taking me this long
Baby but I figured you out
And youre thinking well be fine again,
But not this time around

låt från filmen A walk to remember.

Här är en fin låt ur filmen A walk to remeber. Jag älskar filmen, den är sorglig och romantisk på samma gång. En av dom bästa filmerna som gjorts i alla fall. Hoppas ni gillar den här lilla snutten och har ni inte sett filmen så har ni missat något! Då är det bara att se den, inget annat val liksom!


bilder från hemma hos Hanna nyss.

Är hemma igen nu:) Satt hemma hos Hanna typ 1timme och snacka lite. Hon öppnade sina presenter, jag tror hon blev nöjd iaf:) Hoppas:D haha ^^ Efter det stack jag hem och hämta pengar och tog moppen till affären, lillebrorsan följde också med. Handlade lite sen åkte vi hem. Aah, det är väl det jag har gjort sen jag bloggade senast, inte så specillt mycket alltså :P Men här är lite bilder på Hanna:)


Jag och födelsedagsbarnet. Fast hon fyller ju inte idag, så tänker inte skriva grattis här än :D



Här är halsbandet hon fick av mig ;) Jag tycker det var väldigt Hanna, så när jag såg det var jag tvungen att köpa det, haha. Men sa iaf att jag hade prickat rätt så det låter ju bra:D Sen fick hon en annan grej också men det tog jag inte kort på, lite för personligt tycker jag :D



Lite suddigt haha, men ni ser nog vad hon gör haha:D Vet inte vad hon får allt ifrån:D hahaha, älskar dig!

Ja det var väl lite bilder. Nu ska jag plugga lite matte tror jag eftersom jag måste göra ett prov på tisdag så jag kan få ett vg i matte.. Usch, känner inte för att plugga men det måste göras.

PUSS


dagens outfit:)

Sådär nu har jag fixat håret och tagit ett kort:)



Inget speciellt, leggings och vitt linne:) Sen har jag en svart kofta jag ska ha till också:) Tänkte bara att det var länge sen jag la upp en dagens outfit bild men nu har jag gjort det! ;) Ska väl ta och ringa Hanna nu och se om jag kan åka dit. Fast måste jag äta nått:D

PUSS

Go morgon:)

Har nyss sminkat mig och sitter nu här med blött hår:) Ska föna det nu! Efter det ska jag äta nått fort. Sen åker jag hem till Hanna med hennes presenter ;) Bloggar nog igen innan jag sticker, om jag inte glömmer haha:D Tänkte lägga ut en dagens outfit..

PUSS

Är sjukt irriterad!!

Fyfan va irriterad jag är asså!! Skulle ju kolla på Bella & Tyra show som jag alltid gör. Visst kan det hacka nån gång, men idag hackade det typ 10gånger på kanske 5min? Mycket man lyckas se då? NEJ! Så himla dåligt säger jag bara :( Sen när man trycker på knappen uppdatera, ja då måste man se hela reklamsnutten igen innan man får hoppa in i showen igen eftersom den är live. Då har man ju missa ännu mer?! Så jävla idiotiskt. Som ni märker så är jag sjukt förbannad just nu. Usch.

Nej, nu ska jag ringa Hanna sen vet jag inte vad jag ska göra. Sova kanske, har så himla ont i skallen!  Tror iaf att jag ska träffa Hanna imorgon och fira henne. Hon fyller ju på söndag fast då finns det ingen chans att träffas för oss så därför firar vi nog henne imorgon :)

PUSS

Raise your voice :)

Har kollat på film nyss, raise your voice. Gammal men bra. Har sett den 1000gånger men va spelar det för roll? Nu står jag och kokar makaroner till mig mamma & pappa. Lillebrorsan sover borta inatt igen. SÅ SKÖNT! Han kom hem 5min idag och gissa vad vi gjorde, bråkade såklart. Usch..

Snart börjar också bella & tyra show, så ska äta skitfort så jag kan se det från början:D

PUSS

mamma bakar:D

Mamma fyller ju nästa helg så hon håller på och bakar. Luktar skit gott här hemma:D



Kanelbullar, ser jue jätte gott ut. Synd att jag inte gillar det bara..

Nått recept mamma kom på själv, typ marshmallows i och uppe på:D tror det är skit gott ska smaka snart, den måste bara svalna lite :D haha.

Kollar fortfarande tv, hatar vädret!!

PUSS


go morgon ;)

torsdag idag då, vilket det inte känns som. Idag händer inget speciellt. Kommer sitta hemma hela dagen vill inte gå ut i det här piss vädret. Regnet bara öser ner :( Men slutar det regna alltså blir lite uppehåll så ska jag ut springa såklart! Sen ikväll blire Bella & Tyra show, kissie ska ju vara med så ska bli extra kul. Ska bli kul att se för jag garvar ihjäl mig när jag läser hennes blogg eller kollar på hennes videobloggar. Ska inte säga vad jag tycker om henne haha..

Just nu tittar jag på teen mom på mtv. Är nått marathon med det programmet så. Så jag ska iaf fortsätta titta på det nu :)

.

Have you heard the news today
I'm leaving town
I'm cashing out
This towns to small for me to stay
The time is now
I'm heading out

Baby I still need ya
But if you stay I'll leave ya
Cause I gotta get away
And if I ever see ya
My heart is gonna bleed
But I'm leaving either way

My darling baby
This is a warning
Said that I'm leaving
On monday morning
You'll get no answer
No use in calling... me
Cause I'm leaving on monday morning


Lite bilder :D

Har vart ute och sprungit nu, så himla skönt! Fast jag får ändå skit ont i mna ben :( Fattar inte vad det är för fel? Jag menar det kan väl inte vara träningsvärk fortfarande? för det gör likso inte ont på det sättet heller. Jag får iaf sjukt ont i mina vader när jag springer! Ska iaf duscha snart så man blir lite fräsch :D haha, måste raka benen, orkar inte.. hahah.

Jag lovade jue er bilder på Hanna. Nu ser nu jue färgen som blev när vi färgade hennes hår förra veckan :) Här kommer iaf lite bilder.. Men Hanna som du ser så blev dom väldigt suddiga, vi måste ta nya med min systemkamera istället för en dålig mobilkamera!



hahah, visst är hon söt:D Där hade vi lockat hela håret utan att göra något, värsta lockarna:D OBS, vi hade inte dragit ut dom eller nått som man ska göra. Om ni undrar varför vi höll på med hennes hår var det för vi skulle kolla hur hon skulle ha det på skolavslutningen och supén ;)


Såhär blev det när vi hade satt upp det! Jätte fint tycker iaf jag, men Hanna blir ju aldrig nöjd :( haha, nejdå. Hon är nog bara inte van vid att hålla på och sätta upp håret och så. Men jag antar att det kommer vara såhär hon kommer se ut på supén tror jag:)

Hennes gröna supé klänning den är likadan som min svarta om ni undrar:) Visst är hon söt! Älskar dig gumman, du är bäst! <3

Ja nu har ni fått se lite bilder:) Här är en bild på mig today som jag glömde lägga ut i förra inlägget haha:D



Inte lika söt som Hanna I know, blir liksom en besvikelse när man ser dom söta bilderna på henne ovanför. Men så är det!

Nu ska jag duscha och kolla på nån film! Är jue inge mer skola den här veckan som sagt så nu kan man jue vara uppe länge och sova länge, ME LOVE! :D

PUSS

Onsdag ;)

Onsdag idag och jag mår mycket bättre! Skolan idag böjade jue halv 10, skönt som fan. Sen var det meningen att vi skulle få sluta tidigare idag, typ 14.05 men läraren gick hem så vi fick sluta ännu tidigare 11.55 Så himla skön dag:D Lektionerna var väldigt sega. Jag fick reda på att jag ska göra ett extra prov för att hon ska kunna ge mig ett VG i slutbetyget. Men det är förstås om det går bra på provet :) Det får vi hoppas att det gör!

Efter skolan stack jag hem till mormor och käka lunch, skit gott! Sen hem och hämta plattången. Åkte till Hanna vi skulle testa hur det ser ut när vi locka hennes hår, eftersom det är så kort. HAHAH, först innan vi började fixa med det när vi bara hade lockat så höll vi på att garva ihjäl oss! Såg så himla kul ut, som en gammal tant! asså nu menar jag håret!! :D

Lägger ut bilder senare, för nu ska jag ut och springa! Nu är det långhelg också, så himla skönt :D Men kika in senare så får ni se bilder!

PUSS


läxan = Gjord :)

Har precis gjort min syslöjdsläxa så den ska jag ta med imorgon och lämna in eftersom det inte är nå skola på fredag när vi egentligen har syslöjd. Men nu ska jag gå och ta en alvedon. har fått ont i huvudet nu också :/ Riktig skit dag det här! Men imorgon blir det skola igen för magen börjar kännas lite bättre nu. Så imorgon får man ta en alvedon, gå till skolan och sätta på ett leende..

PUSS

my stomach hurts :|

Hemma från skolan idag, seriöst har skit ont i magen :/ Orkar inte längre med det här. Inget hjälper heller, vet fan inte vad jag ska göra! Får panik av att ligga hemma och ha ont och missa allt i skolan även om vi inte gör så mycket just nu. Gillar verkligen inte det här!

PUSS

tired, soooo tired!

Har duschat och fönat håret nu. Är skit trött så det blev ingen läxa gjord idag. Men gick nyss med i en så klockren grupp på facebook. Jag tänkte göra läxan, men det är tanken som räknas! HAHAH:D Så himla bra asså :P Aja, nu är jag rejält trött och jag känner mig väldigt flummig, haha. Så nu säger jag go natt!

PUSS

Mitt nya armband :)

Usch så skönt det var att springa men usch va jobbigt det var hahahh:D Nej men seriöst, är över trött just nu så jag sitter helt själv här nere och garvar åt allt jag ser på datan, även fast det inte är kul hahah. Så kul liv har jag :D

Här är iaf en bild på mitt armband som jag köpte idag :)


Här är en bild på me right know, haha, soo tired!



Duschen nästa nu! Bloggar inge mer ikväll! Ska nog göra syslöjds läxan efter duschen, om jag orkar. Annars får det nog bli imorgon :)

PUSS


Didn't need to go to the store :D

Behövde inte åka till affären haha. Pappa kom nyss hem och han hade köpt enpåse med plopp:D Gissa glad jag blev?! Så nu har jag fått lite choklad, så nu ska jag ut och springa! hahah, bra kombination det där:D ELLER INTE.. Nej men ska iaf springa och sen duscha. Efter det gissar jag att det blir sängen för jag är så himla trött!

PUSS

MONDAY :D

Hej, so sry för den jätte dåliga uppdateringen idag och dom senaste dagarna. Vet inte vad det är med mig just nu. Har inte tid att blogga helt enkelt! Men gör mitt bästa :) Skolan idag har vart en av dom värsta dagarna på länge fast nått som ni kommer bli chockade över att höra mig säga är detta, idrotten var roligast idag! HAHAH, Kan inte fatta att jag skriver det där!! Men typ alla i gruppen var nere i Gymmet men jag, Hanna, Selma, Sarah, Martina, Amanda & Kimberly stannade i gympasalen och körde basket, det var skit kul haah. Asså att bara kunna köra utan att höra att man är dålig eller är i vägen. Så himla skönt, vi hade iaf skit kul och jag gjorde förvånansvärt några mål :D

Efter det gick det segt. No labben(nationellt prov) gick ju åt helvete och det sa jag till Bengt också haha:D Jag fattade nada och det första jag gör är att börja göra fel :D SÅ duktig är jag! Men det löste sig och i slutet blev det helt okej. Dock så kan jag tänka mig att mina skriftliga förklaringar inte var dom bästa, hihi. Men helt ärligt, skit samma. Jag orkar inte mer nu. Vill bara ha sommarlov!

Har iaf vart i stan med jennie:) Vi skulle kolla efter smycke till mig. Hittade ett silvrigt armband som jag köpte ;) Ska nog ha det på supén. Men är inte helt säker:D Nu är jag iaf obeskrivligt godissugen så tänker åka iväg till affären och köpa nån liten godisbit för det här går inte:P Kommer dock skämmas ihjäl för jag orkar inte platta mitt hår, så här ser det ut nu.



Helt jävla vågigt! Usch men det regnade i stan så när jennie och jag skulle gå till tågstationen så blev vi dyngsyra :( Frös typ ihjäl, det gör jag iof fortfarande. Men ska duscha så jag blir varm när jag kommer hem ;D Men nu var det affären!

PUSS

I feel much better!

Mår bättre idag men är väldigt seg, har därför inte bloggat. Jag kommer iaf gå till skolan imorgon har inte spytt så. Men jag vet fan inte vad det var för fel igår alltså! haha. Nä nu ska jag duscha sen ikväll ska jag se på Wipeout och efter det är det nån film på 3:an som jag ska se på :)

Imorrn är det nationellt prov i no, man ska göra en labb. Vi får väl se hur det går. Just nu känns det inte så bra, eftersom det där inte riktigt är min grej hahah:D Nej, nu är jag skit sugen på ett glas cola:D Ska gå och kolla om vi ha nå hemma :P Bloggar inget mer idag, men imorgon ska jag försöka blogga som vanligt igen :D

PUSS

tror jag är magsjuk kanske :(

Har under kvällen känt att jag har ont i magen men struntade i det. Nu tror jag fan att jag har blivit magsjuk, känns som om jag kommer spy när som helst, sprang nyss till toan men lyckades bara få fram slem inge spya.. Trevlig information I know.. Men det skulle inte förvåna mig om jag också åkt på magsjukan för alla verkar ha den just nu. Nej nu ska jag fixa en hink som jag kan ha brevid sängen för om jag måste spy så kommer jag garanterat inte hinna till toan! Usch :( Det här är det sista jag behöver just nu!!

PUSS

trött :D

Filmen var bra men jag skulle vilja ändra på slutet hehe. Satt iaf och grät säkert 5gånger under filmens gång men det är ju inget ovanligt om man heter Nathalie.. haha. Nej men seriöst, jag är jätte trött. Ska snart gå upp och borsta tänderna sen väntar sängen på mig! Mina ända planer för imorgon är att jag vill ut och springa, vi får se hur jag känner för det imorgon bara:D Sen kanske jag ska fota lite? Vi får se.. :D Idag är det bara 45dagar kvar till Spanien, inte långt nu liksom! Tiden går ju så himla fort också! :D Jag längtar iaf ihjäl!

PUSS


dålig uppdatering idag!

Förlåt har vart jätte dålig med uppdateringen här idag. Men har vart hundvakt åt Nero så jag har inte haft tid eller ork att sitta här. Nero kom hit efter 8 imorse, jag lyckades somna om till 11. Då fixade jag mig sen ut med Nero och gick 5km, jätte skönt att gå men det blåser som fan här just nu! Inte riktigt lika kul.. 

Sen när Nero åkte hem vid kanske kvart över 3 nån gång så åkte jag och mamma till affären och handlade. Sen när vi kom hem lagade jag och mamma kycklingsallad :D ÄLSKAR DET! hihi.



HAHA, jag håller inte på och lägger upp det snyggt eller så, så det kanske inte ser så fräscht ut men skit gott äre:)



Dåliga mobilbilder.. Men jag var iaf ute och busade med Nero ett tag, saken är den att han slutar aldrig jaga bollen medans jag blir helt slut av att springa omkring haha:D Bra motion de där ;)

Nu ska jag kolla på filmen Dear John, har längtat efter att få se den så nu ska jag äntligen kolla på den :) Kommer troligtvis inte orka blogga mer idag, bara kanske! Om inte så ska jag uppdatera bättre imorgon, jag lovar :D

PUSS

Bra låtar :)

Är bara tvungen att lägga in några bra låtar som jag gillar :)

Need you now - Lady Antebellum :)


Monday morning - Melanie Fiona :) 

Angel - Broken door :)

One republic - all the right moves :)

 



Men nu ska jag sova, Selma du läser ju min blogg så dom här låtarna vill jag ha, kan du fixa dom? (a'

Go natt ^^

PUSS

detta köpte jag today :D

Sorry att jag bloggar så sent, men orkade inte när jag komhem vid 8. Är så himla trött alltså! Ni skulle ha sett 3 små killar på tåget som satt typ brevid oss, på andra sida gången. Så himla fjantiga och dryga. Dom hade nån konstig jävla energidryck, ena killen bah
- Jag är helt hyyyper på enrgidryck!
- hahahhahha, alla 3 killarna.
- Det måste vara alkohol eller knark eller nått i den här ni skrattar ju åt allt jag säger?! Säger ena pojken.
- Kebab, säger han sedan.
- HHAHHAHAHA, dom andra 2 killarna.

Säger bara fyfan va dryga dom var! En tågresa på 15min har aldrig känts så lång förut! Hanna och jag höll på att få damp på dem. Men vi båda var ändå för trötta för att orka bry oss egentligen.. Skit fjantiga var dom iaf. Fatta om jag skulle spelat in dom idg och sen visa dom om typ 2år, jag lovar dom skulle skämmas ihjäl för att dom var så omogna :D

Här är iaf bilder på vad jag köpt :)


Bh :) Jätte skön och billig kosta bara 129kr :D



Skit kass cam bild men det är iaf en helt vanlig svart tubtopp :) Jätte skön, också billig typ 70kr eller nått ;)
Sen köpte jag jue en mascara, men den behöver jag jue inte visa bild på :P Nu ska jag iaf sova är nå sjukt trött!

Ska vara hundvakt åt Nero imorgon igen, kul :D

PUSS

Sitter på tåget

Just nu sitter jag och hanna på tåget hem. Jag har köpt en bh, tubtopp och en mascara:) så jag är nöjd! Hanna hittade dock ingen klänning till skolavslutningen, men som tur är så äre ju ett tag kvar tills dess;) nä nu ska jag prata med hanna:) bloggar när jag har kommit hem. PUSS

Ute och går med fanny:)

Just nu är jag och hanna ute och går med fanny. Vi ska ta halv 4 tåget in till stan. Min dag har vart helt okej, jobbigt med syslöjd på eftermiddagen bara, det är så himla tråkigt och jag är skit hungrig så jag har fått skit ont i huvudet:-( men nu ska jag vara social med hanna:) bloggar igen när jag kommit hem från stan ikväll! PUSS

sprungit och duschat :)

Har nyss duschat, före det skulle jag springa men jag hade så himla ont i benen så jag fick gå snabbt istället och bara springa i intervaller. Men det är väl bra det också? Bättre än inget iaf! Nu ska jag iaf kolla på Bella & Tyra show. Sen blire sängen för mig.

I morgon kommer det bli lite sämre uppdatering på bloggen igen. Ska till stan med Hanna, men ska försöka blogga från mobilen iaf en gång :)

PUSS

home now ^^

Hemma nu, har nyss ätit mat. Ska kanske ut och springa snart, beror på hur mätt jag är om ett tag. Fast man törs ju knapp gå ut längre, folk blir jue mördade hela tiden :/ Senast nu i veckan har dom hittat en mördad flicka här i västerås i närheten av var jag bor. Hemskt jue! Kände inte henne men liksom fatta hennes föräldrar, dom har inte kvar sin dotter längre :O Fyfan det måste ju vara det värsta som kan hända i någons liv, att förlora sitt barn! Usch asså :(

Men iaf det vi gjorde hemma hos Hanna var att färga hennes hår, tänkte lägga ut bild men struntar i det för ljuset som blir av kameran gör så att håret inte ser ut som det gör i verkligheten. Men hon blev iaf mörk igen. Det tycker jag är skit konstigt för vi köpte LJUS brun färg och hon blev nån sorts mörk brun färg :O Fattar verkligen inte! Men nu ska vi låta hennes hår va ett tag, både mitt och Hannas hår är helt förstört, fast tror dock att mitt är värre än hennes!

Men nu ska jag nog snart ut och springa sen duscha! Bloggar nog en gång till ikväll iaf, ska försöka :)

PUSS


ska snart hem

Nu ska jag strax åka hem. Ska bara ta kort på Hanna först innan jag åker så jag kan läga ut bild här lite senare! Ää skit hungrig så ska nog äta först innan jag sätter mig vid datan hemma. Men ska skynda mig så fort jag kan ;) Men nu ska jag gå och titta på hanna, hon står och sjunger så fint just nu, måste tyvärr störa henne :P

PUSS


Hemma hos Hanna ;)

Hej bloggen! :D Är hemma hos Hanna just nu, vi ska srax göra en grej. Ni som inte redan vet vad får vänta tills ikväll när jag kommer hem. Så ni får alltså kika in på bloggen senare under eftermiddagen ;) Men nu ska jag läsa lite bloggar snabbt sen ska vi sätta igång här :D

PUSS

var trött efter 3timmars kurs igår..



Nu ska jag käka frukost snabbt som fan haha. Sen så ska jag ta moppen hem till Hanna. Vi börjar med SO idag. Sen efter den lektion så ska klassen på bio. Prinsessa heter filmen, skriver sen hur den var. Efter det är det nog lunch. Sen har vi matte, musik och svenska på eftermiddagen tror jag..

Sry att jag inte blogga igår men var så himla trött! :O Den där kursen var det tråkigaste jag nånsin vart med om. Sen ska vi inte äns ta upp det faktum att jag måste vara hjärndöd, för typ hälften av det han snacka om fattade inte jag, hehe. Iaf inte det där med kopplingen haha:D

Nej nu har jag skit bråttom! Just det, fan vad veckorna går fort asså :O Typ 6veckor nått sånt kvar sne är jag i Spanien :D :D :D

PUSS

onsdag!

Får blogga snabbt nu, ska snart iväg på handledarkus för körkort så.. Idag hade vi provet i kemi gick bra försa 4frågorna av 17 sen gick det nog bara utför för mig :( Tråkigt men sant. Sen när man skulle planera en egen labb, den gjorde jag inte äns. Det var alldeles för svårt. Typ ingen kunde den tror jag. Efter det var matte och sen lunch. På eftermiddagen hade vi orientering igen Hanna och jag hämta alla kontroller utom en så vi fick 195p av 200 möjliga. Alltså MVG ;D för mvg var 185p! GLAAAD :D Hanna we are the best ^^

Här kommer lite bilder från orienteringen :)



Såhär glad var Hanna att vi skulle orientera *host*



Jag försökte spela glad men det gick inte så bra :P



Visst har vi snygga skor? haaha gud va tråkig jag är :D



Vi satt och vänta på att få börja :)



Tråkigt att bara sitta och vänta jue :( haha.

Nu måste jag åka är inte hemma förns 9 ikväll nått sånt förmodligen.. Bloggar då ^^

PUSS

:(:(:(:(:(

Är hemma från simningen, sitter just nu och glor på tv. Har inte öppnat kemiböckerna en ändå gång och imorgon är det nationellt prov!! Hör ni inte hyr sjukt det låter? Jag kan typ inget, nu har jag värsta paniken :( Kommer gå åt helvete alltihopa, jag kommer inte klara det! Mitt betyg i Kemi kommer sänkas :( Nej nu ska jag fortsätta glo på tv och vara sur! hahahhaha

PUSS

Smygbild från svenskan :D



En smygbild från franskan idag :) Sarah, Selma och sen Hanna i bakgrunden på bilden:) Sarah eftersom jag täckte för ditt ansikte antar jag att det är okej att jag lägger ut den bilden, och för dig selma så brukar det ju vara okej :) Skolans datorer suger nå enormt! 

Men nu ska jag dra och simma med Hanna!

PUSS 

Klar ^^



Bevis:D Är klar med min syslöjds läxa!! Happy :D hahha, brukar inte visa mig i knut på skallen för det är inget som jag passar i men så himla skönt bara att kasta upp allt hår i en knut ;)

haha kolla min knut:D Nej men seriöst ska laga mat nu! Är hungrig :D

PUSS


måste göra sy-slöjds läxa men orkar inte

Home from school:D Sååå skönt ;) Har nyss käkat en glass var bara så himla sugen helt enkelt. Ska snart packa min påse till badet ikväll så den är klar, sen ska jag börja skriva på min sy-slöjds läxa! Efter det ska jag laga mat och sen ikväll så är det ju simning med Hanni panni :D

PUSS

håltimme :)

Sitter hemma hos Hanna nu. Vi har nyss vart till affären, Hanna var tvungen att handla lite. Vi ska snart ut och gå med Fanny sen är det back to school. Då har vi matte sen svenska. Vi slutar halv 3 :) Då är det raka vägen hem för att göra min läxa i sy-slöjd. Tror jag har fått en idé nu :D Sen ikväll äre det simning, fats med Hanna. Josse ska jue jobba så:) Men vi hörs senare!

PUSS

Stressad :P



Bloggar snabbt nu på morgonen fast jag har bråttom, hihi:D Känner mig så dum för att det vart så himla dålig uppdatering igår! Nu ska jag iaf sticka iväg till Hanna och sedan till skolan ;) Har ju som vanligt håltimme idag så bloggar nog då igen, vid lunch alltså :) Men nu måste jag bortsa tänderna!

PUSS

hihi, väldigt långt inlägg :D

Är verkligen jätte ledsen för den dåliga uppdateringen idag, förlåt! Men har vart upptagen helt enkelt. Ska berätta lite snabbt om min jätte interessanta dag!  NOT :D  Iaf, vi började skolan imorse kl. 8 med orientering, jag och Hanna sprang efter Therese & Teresia, tack gode gud att vi råkade stöta på dom, skulle nog inte hittat 1 ända kontroll annars :P Idag hann vi hitta 10 kontroller, jag är supernöjd, det är 115poäng och jag tror 70 nått sånt brukar vara godkänt. Så eftersom vi har tid kvar på onsdag 1.5 timme igen så kanske vi kan få VG? borde ju gå :D

Efter det åkte vi hem till Hanna bytte om till vanliga kläder stack till affären tjocka i oss billag 5kr chokladkakor, vi tyckte vi var värda det eftersom det gick så bra för oss på orienteringen även om allt var Therese & Teresias förtjänst :P Det blev iaf våran lunch! Sen till skolan hade spanska, började med att jag först satt helt själv med läraren och sen kom 2 till. Så vi var 3personer som hade spanska, jag tror vi brukar vara iaf 12st nått sånt..

Efter det var det lunch, vi satt ju bara där och vänta på nästa lektion som var No, supertråkigt men vi gjorde iaf klart häftet som handlar lite om kemi, vi har ju nationellt prov på onsdag, Go me! Kommer gå helt åt skogen! hahah:D Men ska göra mitt bästa såklart!

Efter det var det engelska hände inget speciellt. Efter det franska, vi skulle baka kladdkaka, kände mig inte så sugen på att varken baka eller äta kladdkaka så jag och Sarah(hon ville inte heller baka) satt och pratade med läraren medans dom andra bakade och åt. Efter det slutade vi äntligen, då var klockan 4.

Cykla fort som fan hem höll ju på att kissa på mig!! Inte kul :( hahah. Kom hem, stack med mamma till affären handlade potatis. Kom hem jag lade mat, fläskfilé och kokt potatis. Efter det skulle jag blogga, men hann inte, för då fråga pappa om jag skulle med till spåret och springa, även om vi sprang på orienteringen idag som var skit jobbig för mina stackars ben som har träningsvärk så sprang jag ändå en gång till. Då tyckte jag faktiskt själv att jag var lite duktig! :D

Efter det raka vägen in i duschen och nu sitter jag här och skriver en hel jävla bok om min dag känns det som. Hehe, sorry om jag tråkar ut er, men behövde skriva av mig lite. Kan känna så ibland bara. Nu är jag iaf väldigt trött och ska gå lägga mig, är helt slut så jag kommer somna som en stock:D Vilka roliga uttryck jag har idag, hahah:D Ni måste ju märka att jag är väldigt trött när jag nu skriver detta inlägg ^^

Seriöst nu ska jag sova, lovar att jag ska blogga bättre imorgon, det här fick bli en vilodag helt enkelt ;) Sussa gott allihopa! ^^

PUSS


Springer

Sitter just nu vid motionscentrum och väntar på min pappa:-) har nyss sprungit 3km;) bloggar från mobilen! Puss

hade tråkigt :P

Eftersom jag hade tråkigt så tog jag lite kort, jag hade ju ändå inget att göra liksom :D Ta inte bilderna så seriöst, vet hur jag ser ut. Men här kommer dom iaf.



Klänningen jag ska ha på skolavslutningen, men kommer nog ha platt hår då tror jag :)



haha, iaf, det här är klänningen jag ska på supén(stavning?) då ska jag nog ha håret som det är på bilden.



jag ser lite sur ut haha:D Men jag försöker le mer och mer på kort :)

Tog lite längre tid att lägga ut bilderna för jag blev tvungen att laga mat.. Men nu har jag iaf ätit kvällsmat. Ska nog sticka till affären snart kanske. Är jätte sugen på något gott fortfarande. Fast nu vill jag inte ha godis längre, jag vill ha grönsaker och dipp :D Vi får se hur jag gör med det, orkar jag äns ta mig till affären? hhaha gud va lat jag egentligen.

PUSS


locka håret ;D



Lockade mitt hår. Men det blev inte som jag hade tänkt mig det från början. Jag tycker det är skit svårt att locka håret på sig själv. Får damp typ 1000000ggr under dom 20min det tar att göra det. Iaf, eftersom det slutade med att jag hade tråkigt när jag hade fixat mig så fick jag en idé hahaahha:D Ni får se resultatet snart, om ni kikar in igen om typ en halv timme tror jag :)

PUSS

Planering!

Väldigt enkel:) Men ganska mycket att göra den här veckan :) Visst är det vecka 18 nästa vecka eller är jag helt snurrig? Jag gissar på att det är vecka 18 iaf:D Men nu vet ni iaf vad jag ska göra. Kommer försöka blogga så mycket som möjligt såklart! Nu ska jag testa lite saker med min locktång, ska försöka fixa mitt hår på ett enkelt sätt, om det nu går, slutar nog med att jag hoppar in i duschen så jag får bort lockarna ur håret :D haha. MEn ska försöka iaf!

PUSS


sunday:D

Good morning, or good day maybe haahha:D Nej men seriöst, jag vaknade halv 11 idag, gick upp kollade på tv och käka lite frukost. Efter det har jag suttit här framför datan och läst alla möjliga bloggar, jag tror jag följer mer än olika bloggar hahah:D Helt beroende av det.

Den där filmen igår på 4:an var helt okej. Inte världens bästa men inte världens sämsta heller. Idag går det nån film på 3:an  klockan 9, den ska jag se på. Good luck Chuck tror jag den heter. Förde det ska jag kolla på både wipeout och humorgalan, får väl zappa emellan dom olika kanalerna :P

Före det hade jag tänkt laga mat tills mamma slutar jobbet vid 5 tror jag. Får se hur det blir med det.. Kanske inte orkar :P Känns inte speciellt lockande just nu om man säger så. Men mamma skulle jue bli glad.
Det är väl i princip hur min söndag kommer se ut. Lägger snart upp en bilde så ska ni få se hur min kommande vecka kommer se ut :)

kika in snart igen!

PUSS

film på 4:an

Just nu är det paus så jag passar på att blogga, kollar på nån film på 4:an. Har typ inget bättre för mig. Mamma är iaf hemma nu så jag slipper vara själv :D Fast båda vi är sugna på godis som fan och vi har seriöst inget gott här hemma, om nån kunde komma med en liten chokladkaka eller vad som helst nu så skulle den vara min räddare hahahha:D Jag dör av sockerbrist!! hhahahah. Åt nyss äckliga nudlar iaf, orkade inte göra nått annat. Men nu har jag inget mer att säga :P Säger go natt nu, kommer inte blogga mera ikväll. Så, dröm sött allihopa ^^

PUSS


step up

Har nyss kollat på filmen step up, har inte sett den förut men jag tycker den var skit bra :D Som vanligt så grät jag lite grann, hahah. Jag har så himla lätt för tårar. Iaf, sitter själv här hemma och är väldigt uttråkad, har inget att göra. Är skit hungrig också men orka stå och laga mat åt sig själva bara? Nej, nu ska jag väl ta och läsa lite i min bok..

PUSS

Mår bättre, var nog bara lite trött tidigare :)

Så himla skön låt :) Åt lunch tidigare och tog en dusch, kan säga att båda grejerna behövdes, var ju så himla hungrig och så fick duschen mig att vakna upp lite. Så nu känner jag mig lite bättre, kommer vara hemma helt själv nu resten av kvällen pappa ska ut och jaga så han kommer inte hem förns sent. Mamma jobbar hela kvällen och lillebrorsan sover borta. Så himla skönt, så nu har jag full volym på musik här hemma och går runt och dansar och sjunger, hahah:D Tråkigt att vara helt själv, men man får väl göra det bästa av saken.
     Ska iaf läsa min bok senare, har lånat om sista boken i Twilightserien, har redan läst alla dom förut men vill läsa sista boken igen eftersom jag typ glömt bort allt i den. Sen kanske nån film, om jag fattar hur man får på den nya blue ray spelaren pappa har köpt.. Kommer troligtvis inte våga röra den så jag inte lyckas ha sönder den eller nått. Det vore så typiskt mig :P
     Nu ska jag nog ringa Hanna och snacka lite med henne, om hon nu vill det :) Har ju så himla tråkigt. Skulle iof behöva plugga på no:n vi har ju vårat första nationella prov på onsdag i Kemi :( Usch kommer gå helt åt helvete som dom andra proven :( 
Bloggar later again ofc ;)

PUSS


I feel sick :/

Vaknade 12 idag. Jag kan säga att jag är helt slut i både kroppen och huvudet. Ingen aning varför. Skulle vilja beställa hem lite kläder jag vill ha men är fattig som vanligt :( hahah. Kommer inte blogga så mycket idag eftersom jag känner mig lite små sjuk eller vad man ska säga.. Nu ska jag iaf snart äta en lte sen lunch. Sen blire nog en lång dusch, känns som att det kan behövas så man kanske kan må lite bättre igen :)

PUSS


RSS 2.0