Dags att sova.

Har nyss suttit och tidsinställt lite inlägg för morgondagen för annars skulle det ha blivit väldigt låg uppdatering. Snäll jag är va? Så ni har något att läsa haha:) Nej men är iaf jätte trött somnar när som helst känns det som, sen vart jag nu täppt helt plötsligt, det bara kom sådär?! aja, hoppas det är borta i morgon bitti!
Sweet dreams or wet dreams, don't know what you prefer? haha..
PUSS

Home :)

Kom hem vid 5, fick åka med Hanna och hennes mamma hem, så skönt! Vi kom snabbare hem än bussen som jag annars skulle ha åkt, för den var 10min försenad. Nu hr jag läst lite bloggar och nu ska jag påbörja städningen som jag lovat mig själv att jag måste göra idag, så det ska jag fixa nu :) Vet inte om det kommer bilder på hur det ser ut nu, vill ni se? :)
PUSS

Snart hem.

Nu börjar strax sista lektionen, Hanna och jag har nyss vart och käka en piazza, vi delade på en vesuvio :) nu börjar lektionen!
PUSS

Lunch

Just nu sitter jag och Hanna och väntar på att engelskan ska börja, 12.10. Sen är det stort hål innan vi har omvårdnad sen slutar vi! Drygt med hål innan sista lektionen liksom, i en timme och 20min. Så himla drygt. Sen så behöver jag 10kr, nån som vill skänka mig? haha.. Nej men nu ska jag vara social med Hanna här :)
PUSS

Snart till Hanna

Åker hemifrån till Hanna halv 7 alltså om 10min :) Blir halv 8 tåget till skolan idag och jag hoppas verkligen att inget strular med tågen. Har ingen lust att komma försent och stå och frysa ihjäl i kylan. Men nu måste jag skynda mig ska borsta tänderna!
PUSS

Oj!

Idag har verkligen bloggen fått lida! Men kom inte hem från skolan och stan före klockan var halv 7 sen åt jag mat och duscha, sen var klockan helt plötsligt 9 och sen börja vi möblera om mitt rum, så nu är jag nöjd. Men jag fick ett antal utskällningar men det fattar jag, fan det var tjocka högar med damm, skäms och berätta det, men visste inte ens att allt det där dammet fanns? vad fan kom det ifrån liksom?! Så i morgon så ska jag damma hela mitt rum! Sen är det rent och fint :) Kanske kommer bilder om någon dag.. Men nu ska jag sova!
PUSS

I skolan.

Sitter här i skolan nu och ska snart börja med engelskan. Är typ klar med allt där, ska bara skriva en fabel, haha kommer bli sämst för jag har noll fantasi. Men idag så ska jag plugga på inaktivitet under engelska lektionen istället eftersom det är prov nästa lektion :) Kommer gå åt helvete, för jag har typ inte pluggat! Bara läst det några gånger och det räcker inte för att jag ska komma ihåg allt. Men hoppas på ett G iaf :D
PUSS

Så värdelöst..

Alltså Hallstahammars julskyltning sög nå enormt. Så himla tråkig. Usch bara slösat bort tid på skiten när jag egentligen har hur mycket som helst att plugga på och sen vill jag hinna fixa naglarna också plus baka lussekatter. Men plugget går ju tyvärr först, har ju prov på inaktivitet i morgon, känner mig så grymt stressad just nu att jag vet inte var jag ska ta vägen, känns som att jag inte ens hinner med mig själv. Sen är jag inne i en period när inget fastnar fast jag pluggar i timmar(blir så för mig ibland) och då blir allt bara så jobbigt också :/ Ni kanske inte förstår vad jag menar men strunt samma. Nu ska jag plugga nån timme iaf!
PUSS

Lite sen uppdatering.

Vaknade halv 10 idag, duschade och fixade mig. Klockan 11 började jag skotta uppfarten idag igen, sen har det blåst och snöat massor i natt så det var halv meter höga vallar på typ halva uppfarten, så idag tog det 2timmar att skotta, fyfan va jobbigt det var! Är helt slut nu och jag har ju tusen saker att göra, nästa grej på listan är att laga mat till mig och lillebror sen ska vi ner på julskyltningen, så tråkigt men han vill ju det. Sen hem och plugga och i kväll, beroende på hur trött jag är så blir det nog lussekatts bak!
PUSS

Pluggat

Har pluggat ett tag nu, i typ en halv timme. Fixade svar på frågor som handlar om rasism.. Nu ska jag gå upp och sätta mig vid pappa och kemin som glor på tomten är far till alla barnen. Finns inget bättre att göra denna kväll, orkar iaf inte plugga mera. Imorgon blire ner på julskyltning med Kevin eftersom han vill det. Sen ännu mer plugg och lussekattsbak!
Nu har jag bara detta kvar att plugga på:
- matte, typ hundra tal efter är jag, jag skojar inte:(
- Socialisation
- inaktivitet
- MS uppsats
- HSL
Ja ni ser ju, inte så lite att plugga på :/
PUSS

Sen senast..

Har jag käkat lunch, hjälpt min lillebror med svenskan och själv pluggat, fixat fallet, läst på inaktivitet och började med matten men det går åt h*lvete. Fattar verkligen inte :( Får damp på mig själv helt ärligt. Nu ska jag hjälpa lillebror igen och sen ska jag nog duscha, har inte kommit in i duschen än hahah xD
PUSS

Julpyntat!

Nu har Kevin & jag jul pyntat här hemma, till våran favorit jul musik medan snön faller utanför fönstret! Så mysigt så, sen kväll ska nog jag baka lite lussekatter! Vet att familjen är sugna på det. Men först nu på eftermiddagen så blide plugg! Innan lunch ska jag plugga själv sen blire att hjälpa lillebror som sagt!
Här kommer lite bilder på pyntet!
Kitchen table ;)
Ena köksfönstret.. Sen är det ju överallt i huset också, men orkar inte ta kort.
PUSS

Inne igen :-)

Tog exakt en timme för mig att skotta uppfarten. Som det brukar.. :) Nu har jag iaf fått lite träning för idag! Ni ska veta att jag har inga armmuskler what so ever, så jag kommer ha träningsvärk morgon, som vanligt efter att ha skottat snö. Nu sitter jag och väntar på att lillebror kommer hem, han har cykla iväg till affären för att köpa sån där bröd som dom bakat i affären nu på morgonen, sååå gott! Sen blide duschen och sen plugga själv och sen plugga med lillebror, han har en hel hög så det är bara att hjälpa stackarn, han gillar ju inte att plugga. Så jag är snäll och hjälper honom. Han läste en bok tillexempel, som jag inte har läst. Sen var det frågor till den, och jag kunde svara på frågorna utan att ens ha läst boken, så han fick G på den uppgiften. 'HAHAHA.. Nu ska jag kika runt efter nå nya roliga bloggar att läsa, tipsa mig gärna!
PUSS

Snö:)

Sliten ja, har å mig gårdagens smink och sen är jag röd i ansiktet i pannan, nyss klämt finnar haha. Snyggt  ;)... Nä skotta var det, har ju typ kommit 1.5dm snö under natten så..
PUSS

Vilken dag..

Ja, kom hem för 1.5 timme sen ungefär. Först var det skola idag till 12. Sen ner på stan :) Vänta på att mamma skulle komma in till stan eftersom jag fått en remiss till barnakuten. Måste göra en utredning, men det är privat. Så då tänkte jag nu blide hela kvällen på akuten för det var redan fullt med folk där som behövde hjälp, alltså verkligen akut, jag är ju frisk så vet inte varför doktorn skrev en akut remiss till mig, så nu ska jag få en ny tid till barnmottagningen istället. Dom på barnakuten hade ju inte ens haft tid att utreda mig och hålla på liksom.. Så slapp en hel kväll på sjukhuset, yey :D
Sen har vi käkat kvällsmat, kycklingsallad, mums ^^ Nu blire käka lite godis, vi stanna på godisaffären i stan på vägen hem, skit gott:D Sen sova tidigt kväll, har ju inget att göra och är svin trött. Så det får bli så :)
PUSS

..

On the first page of our story
the future seemed so bright
then this thing turned out so evil
I don’t know why I’m still surprised
even angels have their wicked schemes
and you take that to new extremes
but you’ll always be my hero
even though you’ve lost your mind



Fredag!

Idag är förhoppningsvis en kort dag, tror vi kommer sluta 12 för att man ska jobba sista lektionen hemma själv, vilket är mycket skönare tycker jag! Ska iaf snart gå iväg till bussen, måste bara borsta mina tänder först :) Hoppas att inte bussarna också är försenade för tågen är över en halv timme försenade, det är nå problem med signalerna som vanligt.. Men hoppas på att bussen kommer i tid som den brukar och att den inte är full nu när tågen krånglar :S Vi får se..
PUSS

Sängen nästa!

Nu är jag jätte trött, har duschat och sen kollat på kenza och tyra show, älskar det! Men nu måste jag föna håret så jag äntligen får krypa ner under mitt varma duntäcke!
PUSS

LONG DAY!

Har vart en otroligt lång dag idag. Men även fast mac utbildningen är så himla lång och lite halv jobbig så är den ändå så himla intressant, får lära mig saker jag aldrig vetat om förut! Älskar att utvecklas inom mac för man kan göra så otroligt mycket med dem här datorerna! Så nu sitter jag här och pillar på datan, as kul ;)
Ska snart käka kvällsmat sen blire att glo på Kenza & Tyra show klockan 9 ikväll sen sova. Är väldigt trött just nu hehe, men det borde vara förståeligt eftersom jag har vart lite lost i 3dagar och sen komma in i allt igen när man redan är lite små seg i huvudet och kroppen fortfarande efter allt.
Idag såg vi också på teater på Culturen, det var folk med olika funktionshinder som spela upp en pjäs om Mozart, även fast Mozart är en tråkig teater så var den ändå rolig för det var så kul att se, jag är verkligen förvånad över hur duktiga dem var, sen var dem jätte söta allihopa! Så det var kul :)
Det var väl min dag :)
PUSS

Lazy nails

Just nu sitter jag och lyssnar på dem från mac, datautbildning as I told you yesterday! Så tänkte visa mina naglar för tillfället, lite roligare.. Var lat den här gången orkade inte hålla på så blev en 10minuters grej bara så det ser lit fräscht ut. Vet inte ens själv om jag gillar det haha, men man måste ju pröva sig fram ;)
PUSS

Torsdag!


Go morgon! Idag kommer vara en lång skoldag, börjar 8 och går till halv 5, så är nog inte hemma före 6 kväll :/ menen, you gotta love school! Har faktiskt saknat skolan nu när jag legat hemma och vilat upp mig! Så det ska bli kul att träffa vänner och sång igen ;)
PUSS

Dagen..

Som ni ser är jag inte helt pigg än men på god väg!
Tänkte bara berätta lite snabbt om dagen nu. Var hos doktorn igen idag. Har tagit blodprov igen, gjorde det även igår, fast andra prover idag, natrium prover. Sen tog dem EKG också, det mest pinsamma jag vart med om men det ska jag inte gå in mera på. Sen käka mamma och jag lunch och sen hem och vänta på att doktorn skulle ringa med svar och få veta om vi skulle åka in till barnakuten eller inte. Under tiden var mamma och jag och handla sen började mamma med kvällsmat och jag strök julgardiner så de har vi hängt upp idag eftersom mamma inte har tid i helgen eftersom hon jobbar då. Så lyssnade vi på julmusik också, lite små mysigt när snön sakta föll här utanför :)
Mer än det har jag inte gjort idag, men jag tror dem här 3 vilodagarna har varit bra för mig! Känner mig liksom utvilad nu och redo för att köra igång igen, även fast vi har 5prov på 3veckor plus andra inlämnings uppgifter som man har istället för ett prov, så tekniskt sett så är ju det ett prov egentligen, så Hanna och jag räkna ihop det till 9prov på 3veckor (Y)
I morgon blir det skola för min del, ska då redovisa mitt power point, sen är det teater som gäller, det är folk med funktionshinder som ska spela upp de för oss så det ska bli intressant! Sen hela eftermiddagen från 1 till halv 5 så är det data utbildning som handlar om våra mac datorer.. suck..
Ska iaf börja blogga som vanligt igen nu när jag kommer igång med allt igen! Men nu ska jag glo på tv resten av kvällen, sen blide sängen i tid så jag kommer upp morgon!
PUSS

No school

Nej ingen skola för mig idag heller men jag mår mycket bättre idag, ja. Men min huvudvärk vägrar försvinna. Fast själva huvudvärken har också försvunnit men det är som ett tryck på min panna fortfarande, vilket är jävligt drygt, så jag ska till barnkliniken idag så får jag se vad dem säger om allt.
PUSS

Mår bättre

Just nu mar jag bättre, doktorn hitta inge fel som vanligt. Så om det inte blir bättre med min huvudvärk i morgon så ska mamma ringa dit och så måste jag kanske göra en CT skalle(röntga) Men jag kände redan som sagt morse att jag är piggare bara det att huvudvärken inte försvinner, men just nu går jag på alvedon och då funkar det! Så i morgon blir det skola för min del om jag inte vaknar upp med värsta huvudvärken igen. Men det borde ju inte kunna bli värre, bara bättre!
Sen blir jag jätte glad över dem fina kommentarerna från mina vänner, saknar er också! Men förhoppningsvis så blir det skolan morgon, kanske inte kommer vara den mest hurtiga människan, men jag tror lärarna har lite överseende eftersom mamma har pratat med dem så dem vet vad som har hänt och så.
Vi får helt enkelt se imorgon!
PUSS

Små framsteg..

Tack till alla er som kommenterat krya på dig, betyder jätte mycket! <3 Mår lite bättre idag, har inte lika ont i huvudet och är bara lite lätt yr. Kanske kan bli skola i morgon? hoppas på det! Vi får se hur jag mår kväll helt enkelt!
PUSS

Bloggar mer när jag mår bättre igen

Blir ingen skola i morgon heller, har tid hos doktorn. Just nu har jag jätte ont i huvudet och jag fryser och kall svettas vart annat. Sen så blir jag yr så fort jag reser mig upp. Fan, varför just mig?! Något positivt är ju att det är prick en månad kvar till jullovet! Men nu ska jag lägga mig och vila igen. Sen har jag världens snällaste mormor som tar hand om mig och fixar mat, det betyder mycket! Älskar dig mormor! ♥
Blir ingen uppdatering förns jag mår bättre igen, orkar inte blogga. Har för ont i huvudet.
PUSS

..

Ni kanske undra vart jag tog vägen igår eftersom jag inte uppdaterade bloggen. Tänker inte gå in på det så mycket eftersom det är privat men det blev akuten för min del, så idag är jag hemma för en vilodag. Men i morgon blir det skola igen, hade jag fått välja hade jag gått till skolan idag för jag mår okej nu, men doktorn tyckte inte riktigt som jag. Men nu så vet ni iaf!
PUSS

.

Så otroligt arg och trött på en viss person nu, kan inte koncentrera mig på den sista läxan jag har kvar att fixa, jag vill bara smälla till personen. Faan. Usch fy bläää! min dag är förstörd tänker inte prata med någon. Tänker bara sitta här på mitt rum och vara sur, det blir nog bäst så.
PUSS

Söndag!

Puma blev hämtad halv 9 igår och gud den hunden blir så glad när matte kommer att han kan inte andas! Helt sjukt vilken kärlek! :) Idag ska jag fortsätta med pluggandet. Sen ska jag göra en ansiktsmask och ta en lång dusch och raka benen. Så det ska bli skönt. Men först plugg, vaknade 12 typ så jag har inte riktig vaknat än men vid 13 så ska jag börja plugga!
PUSS

Snart ut och gå med Pumis!

Såg att någon kommenterat att jag hade en söt hund, vill bara säga att den är ju tyvärr inte min. Haha, är ju bara hundvakt! Mysigt är det och jag märker att hela familjen tycker det för alla busar och myser med den, åh jag vill så gärna ha en egen hund!
Har ju börjat med matten idag men behöver hjälp så det kan jag inte arbeta med. Har små börjat med frågorna till inaktivitet. Letat lite fakta till Uppsatsen om MS. Den får jag börja på i morgon! Sen ska fallet också göras morgon. Men nu, ut med Puma i kylan!
PUSS

Puma!

Right now this is what I'm doing :D Myser med Puma som gärna gar det! Så mysigt med en liten hound. Vi har vart ute i snön och busat, han verkar älska det för han ville inte in när jag börja frysa haha.. Men nu är han iaf lite trött efter det så han ligger på det varma golvet i hallen och vilar. Så jag ska passa på att plugga!
PUSS

Go morgon

Väntar just nu på att hunden ska komma! Sen när den har kommit så ska jag börja med pluggandet lite grann. Nu ska jag käka frukost lite fort innan den kommer, kan bli låg uppdatering idag, vi får se!
PUSS

Hundvakt imorgon!

Just nu seer jag på idol men passar på att blogga här i pausen! I morgon så ska jag vara hundvakt åt Puma! En jätte söt Chihuahua :) Hoppas på att få ha honom över natten också men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag hämta dippen och gurkan!
PUSS

Helgen tillägnas plugg.

Blir plugg den här helgen med för vi har allt möjligt just nu och så kommer det nog vara hela tiden innan jullovet. Men idag tänker jag inte plugga, det orkar jag inte! Men morgon så är mitt mål att göra matten, fallet, och börja på att hitta fakta om sjukdomen MS. Sen på söndag ska jag börja skriva ihop den uppsatsen och sen ska jag även börja med frågorna till inaktivitet. Inte världens roligaste helg kanske men det måste bara göras! Sen gillar jag ändå att plugga, iaf lite. Annars skulle jag ju inte plugga minst 2timmar per dag efter skoltid då.
Det gick iaf bra hos skolsköterskan idag, var helt beredd på att få höra att jag var överviktig men det var jag inte! :D Kändes nå enormt skönt, men kan säga att jag vill gå ner 5kg. Då kommer jag vara nöjd ;) Nu ska jag glo på film innan idol sen kväll blir det chics och dip, hahah..
PUSS

Nails :D

Ja såhär blev naglarna den här gången! Mamma som hade såhär först och tyckte det var snyggt så ville pröva jag med och jag gillar det. Men det var första gången jag gjorde det här mönstret därför kan det se lite konstigt ut på något ställe. Hoppas ni gillar det!
PUSS

Fredag.

Sitter hos Hanna har precis fixat mig, va här redan 6.15 imorse för jag fick ju skjuts, ville inte cykla i den här kylan! Hungrig som faaan är jag också men tänker inte äta något ska ju väga mig hos skolsköterskan nu direkt på morgonen haha.. Aja, nu ska jag vara social med Hanna :)
Todays outfit. Svarta jeans från Vila, en blå skjorta från Gina och skärp från Ullared!
PS. Glöm inte att det kommer upp inlägg på mina naglar runt lunch!
PUSS

Fixat naglarna!

Efter jag duscha så fixade jag mina naglar, blev väl hyfsat nöjd. Asså jag tycker det är snyggt bara att det var första gången jag gjorde detta mönster och det blir det inte alltid så bra som man vill ha men övning ger färdighet som sagt ;) Men det duger iaf utmärkt för mig :) Nu ska jag vänta på att Selma ska fixa en låt till mig så jag kan ladda in dem i ipoden. Om det funkar, ibland så går det inte :S aja, bilderna på mina naglar tidsinställer jag i ett inlägg tills i morgon eftersom jag måste ta kort och så på dem först!
PUSS

For the moment!

Ansiktsmask just nu, duschen nästa!
PUSS

Läx fri dag!

Detta är en läx fri dag för mig, eftersom det inte finns något som verkligen måste vara klart morgon så tänker jag bara ha en lugn dag och göra det jag vill, vilket är, ta en skön vaaaarm dusch, fixa naglarna och titta på en film om jag hinner eller kanske Kenza & Tyra show. Kolla alltid på deras show fast typ på helgen efter eftersom jag är helt död när det börjar klockan 9 haha.. Men nu ska jag nog börja med en dusch!
PUSS

FROST

Temat för den här fotograferingen i skogen utanför mig är självklart frost! Var så otroligt fint ute igår morse när jag vaknade, vart så himla foto sugen. Men hade ju inte tid, var lite bråttom till bussen. Så jag har fotat igår på kvällen, höll på att frysa ihjäl. Skulle vilja ha haft foton från på hur det såg ut på dagen med, alltså när det var ljust ute men hann inte så det får bli en annan gång ;) Men nu kommer bilderna :)
Hoppas ni gillar bilderna, ni får gärna säga vad ni tycker! Personligen så älskar jag frost och tycker det blir nästan alltid skit snygga kort på det, men smaken är ju som baken - delad!
PUSS

För lika?

Hanna och jag skäms lite idag haha, vi har samma tröja, samma jeans, samma skor hahahh, samma hårfärg har vi också. Så pinsamt. Men vi hade inte pratat igår om vilka kläder vi skulle ha, vi måste göra det eftersom vi har samma av mycket kläder eftersom vi har samma stil. Men aja, det jag vill nu är att ni ska gissa vem som är jag och vem som är Hanna, snälla säg vad ni tror, det vore kul!
Ser ni? samma skor hahah..
Men glöm inte att gissa vem av oss jag är!
PUSS

Torsdag.

Idag är ju dataprovet som sagt, det blev ju uppflyttat igen tills idag. Inte mycket jag kan även fast jag plugga men jag får göra mitt bästa :) Ska gå och borsta tänderna nu och lägga ner allt i väskan!
PS. Tidsinställ inlägg runt lunch åt er :)
PUSS

Fotat

Har fotat lite nu under kvällen, vart så himla sugen imorse när jag såg hur fint det var utomhus. Bilderna har jag fixat så dem är i ett tidsinställt inlägg som kommer upp morgon vid lunch så får ni se hur det blev! Har även pluggat till datan och snart ska jag gå och lägga mig är verkligen skit trött! Så kanske man är utvilad morgon? Går nog och lägger mig tidigare än dem flesta andra i min ålder och ändå är jag inte utvilad när jag vakna? Hm.. Men jag tror att klockan stressar mig. För när jag lagt mig så tänker jag, jag har ställt klockan ska ju snart upp igen så nu måste jag somna fort, direkt! Och sen så ligger jag bara och försöker och stressar mig själv för att jag inte somnar. Sen på helgen när man inte ställer en klocka så sover jag bara några timmar längre än vanligt och jag somnar fortare på kvällen och jag är utvilad när jag vaknar. Jag är fan konstig och jag vet att ni tänker, Grattis har du kommit på det nu? haha.. Men nu ska jag sova strax!
PUSS

Så tråkigt

Jag sitter själv här i ett litet rum på skolan eftersom jag har pluggat och det gör jag bäst själv utan massa prat. Men det är ändå så himla tråkigt att jag vet inte vad. Tiden går så jävla långsamt, har ju haft hål från 9.20 och nästa lektion börjar 11.50. Känns som en evighet dit, jag har jätte ont i huvudet nu efter att ha räkna matte och som förväntat så tog det stopp några tal senare efter att jag blogga sist. Och har ju ingen som kan förklara för mig heller. Det är iaf bara 2 lektioner kvar plus mentorstid. slutar 14.40 idag. Maten är skit äcklig, som vanligt alltså. Snälla mormor hitta en lägenhet i stan nu så jag kan åka hem till dig på onsdagarna och få riktig mat! Fryser som den idiot jag är också, har ju bara på mig en topp idag och just nu undrar jag hur långt jag tänkte morse när jag valde kläder? ååh. Får seriöst damp på mig själv ibland. Men nu ska vi vara positiva, lektionen börjar strax så det får man iaf något att göra iaf ;)
PUSS

Bjussar på lite musik!

Matten går alldeles för bra för tillfället så antar att snart kommer det väl ett skit svårt tal så jag inte kan räkna längre. Men iaf tänkte lägga upp lite musik som jag lyssnar på för tillfället medan jag räknar;)
Rihanna ft Drake - What's my name
Rascal flatts - god bless the broken road
Kelly Rowland - Commander
Usher - Dj got us falling in love
Rihanna - Only girl
PUSS

Själv idag.

Både Hanna och Amanda är sjuka idag så är lite ensam haha, ändå, är med dem andra i klassen. Men saknar min Hanna, dagarna blir så tråkiga utan henne för det är bara hon som förstår min humor typ haha.. Men krya på dig gumman! <3
Nu är datan slut och jag måste ha sån jävla tur asså?! Vi tar dataprovet imorgon istället! Så i kväll har jag lovat mig själv att faktiskt plugga till det fast det är piss tråkigt och jag fattar inget. Har liksom fått en tredje chans nu så :) Men nu ska jag vara lite duktig och plugga matte! Det behövs verkligen ;)
PUSS

Onsdag!

Go morgon! Har jätte bråttom nu men vi hörs senare, önska mig lycka till på dataprovet som jag inte pluggat typ alls på :( haha..
PUSS

Hemma!

Home finally, är lika äckligt trött idag också. Men jag måste plugga avslet av mig, för det är dataprov imorrn och jag har bara läst igenom det en jävla gång, det kommer gå åt helvete för jag fattar inte alls. Men nu ska jag käka ;)
PUSS

Mobilblogg

Har precis blivit hämtad av mamma från tåget från stan. Nu åker vi raka vägen in till stan igen Haha:D känni lite fel. Men vi ska bara in till hälla snabbt:) vi hörs när jag kommer hem! Puss

snart estet :(

Usch ja, hemska tid på dagen då vi måste plågas med estet. Men är ändå positiv idag, för.. Det är sista estet lektionen! Hörs när jag kommit hem men måste plugga också. Men hinner nog blogga lite iaf :D
PUSS

Tråkigt!

Sitter just nu på vård lektion, har en liten paus. Har nyss fått tillbaka läxförhör och typ ett prov. Är godkänd på båda men måste komplettera en sak på provet, fast jag hade som tur var bara en sak, flera hade många grejer haha. Måste förklara aseptiskt arbetsteknik bara. Men nu börjar lektionen igen!
PUSS

Tisdag :)

Lite piggare idag, men just nu är jag inne i en period där att gå upp tidigt på morgonen är det svåraste jag vet. Jag ställer fram klockan några minuter, och sen några minuter till osv.. Det slutar med att jag för sover mig eller så går jag upp men allt går bara så segt att jag blir aldrig klar, nej usch, jag behöver jullov nu! Men nu måste jag skynda igen, har lite bråttom hehe :D
PUSS

Hemma!

Gud så skönt säger jag bara. Är helt slut och fattar inte hur jag ska orka plugga? Ska först äta mat om 5min men efter det plugg? Har plugg på lagar, data prov på onsdag, frågor till övningen på wenströmska idag sen skulle jag gärna vilja se ung & bortskämd klockan 8 också plus duscha, aaaah! Jag är väldigt kraftlös just nu, orkar knappt sitta upp. Satt och gäspade på utvecklings samtalet, så pinsamt! Men nu mat eftersom jag inte har ätit på hela jävla dagen!
PUSS

All alone

Sitter här helt själv i skolan. Väntar som sagt på mitt utvecklingssamtal. Så tråkigt att sitta helt själv, skolan börjar bli typ tom och tanken på att tåget hem går typ nu får mig att vilja gråta. Jag vill också hem, är så obeskrivligt trött men har hur mycket plugg som helst. Fan asså:( Sen känner jag mig äcklig sen idrotten, ansträngde mig faktiskt idag och det ända jag vill just nu är att ta en varm dusch för jag fryser som fan också. Gud va negativ jag är men det blir såhär när jag är trött.. Ska titta igenom punkterna inför samtalet nu så jag är lite förberedd i alla fall. Har ingen aning om vad man ska snacka om haha.
PUSS

Lánza

Mamma köpte det här schampot och den här leave in produkten hos frisören i veckan. Var bara tvungen att testa den så jag kunde blogga om vad jag tycker om den haha. Och för mig får den verkligen tummen upp! Efter att bara ha använt schampo så var det som att ha haft balsam också sen löddrar det jätte bra :D Luktar faktiskt gott också. Sen nästa steg leave in produkten och jag tänkte shit nu när man inte ska skölja ur det så blir det väl flottigt men det blev det inte alls. Mitt hår blev lätt ut borstat lent och glansigare än vanligt! Märks att schampot är bättre när det är från frisören. Gillar det verkligen, så nu vet ni ;)
PUSS

En trött Nathalie

Är trött som fan just nu, har inte sovit bra alls inta, somna nog inte fröns 3? Sen har jag en lång dag framför mig också :/ Måste sitta kvar i skolan till kvart i fem, hade helt glömt bort att det är utvecklingssamtal. Det tar ju minst en halv timme så är nog inte hemma förrns tidigast 6 kväll :S Så måste jag plugga också, kommer dö eftersom jag kommer vara skit trött då :( aja, inget att gnälla på bara att fixa allt..
PUSS

sleeping time

Är faktiskt trött nu, har pluggat mycket idag, är lite förvånad själv haha. Men det har behövts och det känns så klart bra. Bästa plugghelgen på länge faktiskt. Jag har liksom inte struntat i något ämne som jag annars lätt gör för art jag inte fattar eller orkar. Så nu förtjänar jag en lång söm så man är utvilad i morgon! Har även tidsinställt inlägg under dagen morgon eftersom det blir så dålig uppdatering under tiden jag är i skolan!
PUSS

Right now..

haha, ja så här ser jag ut just nu :) Har en choklad ansiktsmask som luktar himmelskt! Ska strax hoppa in i duschen och sen blire lite till plugg och sen popcorn(ja igen haha) och ensam mamma söker klockan 8. Är egentligen klar med allt plugg för idag men kom ju på att det är dataprov på onsdag eftersom lektionen i torsdags var inställd :O Så måste plugga data efter duschen. Men nu ska jag in i duschen!
PUSS

Pluggat igen

Känns just nu som att det är det ända jag gör. Men ja måste ju :/ Nu har jag iaf skrivit min svenska recension och skickat in den, skulle inte vara inne förs på tisdag eller onsdag? Men skönt att ha gjort den nu så man slipper få ännu mer läxa och sen stressat göra den i sista sekund. Nu ska jag fortsätta med vården. Efter det ska jag belöna mig med en lång dusch, raka benen och lägga ansiktsmask och ta och göra en bodysrcub. Gud så skönt det ska bli, men först läsa på vården!
PUSS

lagar mat!

Det går jätte bra, lite försenad med tiden bara haha..
PUSS

Farsdag!

Var faktiskt uppe kvart över 7 imorse och fixade frukost på sängen till pappa! Han vaknar ju så tidigt om man jämför mot mig som nyss vakna oops. Men iaf jag älskar min snälla pappa finns ingen som honom, han och mamma är mitt allt! Grattis på farsdag pappa <3
Jag ska ju laga mat idag har jag lovat haha.. Så ska gå och sätta på mig kläder nu och sätta igång. Jag hade liksom ställt klockan på 10 men måste ha stängt av den och somnat igen haha. Så nu är det lite bråttom eftersom jag har en tid att passa!
PUSS

blev en promenad!

Efter att jag blogga senast så ringde jag Hanna och vi bestämde oss för att ta en promenad. Så vi gick runt och jag fixade farsdagspresent till pappa, ni har väl inte glömt att det är farsdag imorgon? Sen gick runt ett tag till och bara snacka om allt haha. Köpte popcorn också som jag sitter och äter på nu och kollar på tv :) Ska fortsätta med det så hörs vi imorgon!
PUSS

Pluggat klart matte!

Så duktig jag är haha, eller inte. Låg faktiskt efter i matten men nu har jag räknat så jag är ikapp. Ska strax äta kvällsmat sen ska jag skriva min recension på svenskan och imorgon ska jag läsa vården som man måste kunna tills på måndag. Så snart klar för dagen! :D
PUSS

Plugg

Börjar med matten men det går inte så bra andra talet jag räkna så börjar allt bara bli fel :( Jag suger på ekvationer, förstår verkligen inte :( Liksom försök att räkna ut det här: 3x(2x+4) - 6x*x  kan ni det så hör av er, skulle behöva en privat lärare ;) Om ni inte fattar så är * gånger tecken haha:D Men är seriös, hjälp mig!
PUSS

Inte börjat än..

Har inte börjat plugga än. Men har iaf gjort lunch och duschat fast dock inte fixat mig men vet inte om det behövs ens ska ju ändå inte ut idag vad jag vet än så länge. Ska få lite låtar av en kompis först sen ska jag börja pluggandet. Så vi hörs senare ;)
PUSS

Rubrik fattas

I like you, but you don't know that.
I don't know how to show you or tell you.
I really don't know what to do.
Because I don't know what you think of me.
If I knew I would never hesitate to take the first step.
But I don't know and it will never be you and me :(

Lördag!

Vaknade upp 10 idag, så drygt. Kanske lika bra det, måste ju faktiskt plugga idag i några timmar. Ska strax käka lite frulle sen duscha så jag vaknar till och sen börjar pluggandet! Så lär väl min lördag bli :) Vi hörs innan jag ska börja plugga!
PUSS

Skillnad!

Asså satt och tittade på bilder från för nått år sen och idag och jag tycker det är ganska stor skillnad haha. Håller ni inte med mig? :D
Den här bilden är för lite mer än ett år se gammal. Jag har svart hår, överdrivet mycket smink runt ögonen haha och mina ögonbryn var en katastrof :P
Min naturliga hårfärg, lärt mig att sminka mig och ser bara allmänt mer normal ut haha. Väntar dock fortfarande på att det fina ska komma, men man får väl hoppas det kommer snart! :)
PUSS

idol snart

Just nu gör jag ingenting, har tråkigt som fan. Väntar på att idol ska börja, finns ju inte mycket bättre att göra denna fredagskväll för mig. I helgen blir det plugg om jag inte sagt det, har lite ångest. Skulle behövt börja redan idag typ med matten så hade jag haft det svåraste gjort. Men känner ändå att idag är det fredag och då måste jag bara få vila utan en massa plugg. Men nu ska jag starta teven!
me right now :)

PUSS

Nyss käkat!

Har precis käkat middag, kycklingsallad! Så obeskrivligt gott. Ikväll blire idol med familjen orkar inte mycket mer än så, är helt slut faktiskt! Hela dagen blev ju konstig när jag försov mig imorse vilket händer typ aldrig! Men jag kom ju iaf inte försent eller nå så det va ju bra :)
PUSS

Helg nu :)

Nu har jag precis kommit hem från tåget. Idag var det en sån där vakt där som kontrollera kort och biljett, så blev det problem för mig som vanligt. Jag hade fått Hannas kortnummer på min biljett fast jag tog ut min biljett före hene? :O Men vi tänkte på om det kan vara det att hon trycker upp sitt kort innan jag fått min biljett för att det ska gå fortare. För när jag tog ut min övergång hemma i hallsta så blev det mitt kortnummer på min biljett. Lite konstigt men får fortsätta tänka på det i framtiden så det inte blir fel :)
Gick iaf på stan ett tag med Hanna efter skolan. Vi tog en varsin strips på donken eftersom lunchen var så vidrig att jag var tvungen att spotta ut det på tallriken igen, då fattar ni va? Skolmaten är verkligen hemsk tycker jag, går typ aldrig att käka skiten. Aja nu ska jag sätta på lite musik och läsa lite bloggar!
PUSS

Panik!

Imorse försov jag mig, faan. Mammas kompis ringde halv 10 och kvart i 10 så måste jag gå till bussen liksom. Fan! Fick stressa som fan, har på mig gårdagens smink och hann typ inte platta håret. Fan känner mig så ful och äcklig. Därför jag inte blogga imorse. Men nu börjar stax sista lektionen slutar klockan 15.10.
PUSS

Gammal nagelbild. (tidsinställt)

Här kommer en nageldesign som jag inte tror jag visat på bloggen eller jag vet inte. Men jag gillar den starkt, en favorit faktiskt :) Det här gjorde jag till vi skulle till Rhodos i somras. Hope you like it ;)
PUSS

halv 6 tåget.

Ja, jag och Hanna var ju och simma idag direkt efter skolan. Det var skönt att bara flyta omkring i vattnet, underbart. Blev inte så mycket simning men lite den sista kvarten iaf, har nog simmat 20längder iaf :) Inte mycket I know but it's enough for me! Hanna flöt omkring den sista kvarten haha.. Nu ska jag kolla på nån film tror jag och knapra på min toblerone jag köpte på pressbyrån. Sen sova för jag är nå sjukt trött!
Har sovmorgon imorgon så blir 10 bussen till stan, men ska försöka hinna uppdatera på morgonen ;)
PUSS

Inhandlat skor!

Mina nya inomhus idrottsskor. Duger alldeles perfekt till mig, hade ju inga före. Hatar ju idrott så det här är inte precis något jag lägger mina pengar på. Men som tur var så har jag snälla föräldrar som betalar dem åt mig ;) Synd att sådana här skor aldrig är snygga haha, jag har iaf aldrig sett ett par snygga. strunt samma, nu kan jag vara med på idrotten iaf :)
PUSS

Hemma hos Hanna!

Sitter hemma hos Hanna nu, har vart här sen kvart i 7. Gick upp hemma och så skjutsa pappa mig till Hanna och så har jag fixat mig här. Idag efter skolan ska Hanna och jag simma lite grann. Har iaf tidsinställt ett inlägg under dagen. Kika in vid lunch så får ni se :D
PUSS

Ung & bortskämd!

Ingen har väl missat det programmet haha. Helt sjukt asså, as kul att se hur de skämmer ut sig och man undrar ju hur deras föräldrars hjärnor fungerar egentligen? Jag får höra att jag är bortskämd ibland men vafan, jämför man med dem så är jag inte ett dugg bortskämd! Fattar inte hur dem ska klara sig i livet. Men det är bra underhållning iaf. Går på svt 1 klockan 20.00 på måndagarna. Tycker ni borde titta på det, går också att se i efterhand på svtplay.
Nu ska jag sova!
PUSS

Fy för snön.

Fy för snön, har vart ute och skottat typ 3dm snö som blivit blöt och tung så nu har jag seriöst ont i hela min kropp :( Speciellt ryggen, aj aj aj. Nu ska jag duscha och sen sova tror jag. Har så ont att jag klarar inte av att stå och laga mat så jag får skippa kvällsmaten helt enkelt. Sen ska jag sova, är ju helt slut nu.
Bild från imorse, när det hade snöat konstant hela dagen och natten. Men det är ännu mer snö nu eftersom det har snöat idag också -.-
PUSS

home

Hemma :) Har nyss käkat en smörgås var inte gott när jag vet att min kompis Hanna köpte en kladdkaka som hon förmodligen sitter och knaprar på nu haha. Vill ju också ha! Men är man fattig så är man haha :) Sen är datalektionen inställd imorgon också, YES!! Inget dataprov, sååå skönt för jag har inte ens pluggat till det haha, kan man ha mer tur eller? Så i helgen ska jag faktiskt börja plugga till det. Sen på fredag är engelskan också inställd så nu är det sovmorgon 2 dagar i rad! Underbart :) Nu ska jag kolla på ung och bortskämd eftersom jag missa det när det gick på tv i veckan.
PUSS

In school

Sitter här i skolan nu, med några kompisar har håltimme till 1. Har hunnit följa med madde hem och hämta hennes nycklar som hon glömt. Ursöta hundar hade hon :) Maten gjorde så jag fick kväljningar, fy så vidrigt. Räknade typ 4tal matte men sen tog det stopp, fattade inte mer :P Men har ju matte snart(13.00) så då får Madde hjälpa mig ;)
Nu ska jag fösöka vara social med tjejerna här :D
PUSS

Helt öde.

Sitter här helt ensam på skolan, ingen annan här bara en städerska liksom. Inte en ända elev, har suttit här sen kvart över 7 :O haha. Men det var för jag åkte med pappa in till stan idag så jag slapp stå och vänta på bussen i kylan och hålla på. Men fyfan va dåliga dom är med plogningen i Hallsta, Hela Tuna var helt oplogat, kom knappt fram med bilen, vi fick skotta oss ut på vägen(eller pappa, haha) Sen gamla västerås vägen då. Också oplogad så den rekommenderas inte! Som tur var har jag bara sett 2 bilar som kört av vägen haha. Trodde det skulle vara mycket fler, trodde fan att vi skulle åka av vägen flera gånger med, kändes som att man skulle spåra ur från spåren som blivit på marken. Usch. Men nu ska jag räkna matte när jag ändå inte har nått att göra :)
PUSS

Onsdag!

Jaha, vaknar upp nu på morgonen och det har inte slutat snöa. Man bli ju bara så peppad på att gå ut!.. eller inte. Tur att jag får skjuts till bussen av pappa iaf :) Sen har det kommit sjukt mycket snö också det är väl minst 3-4dm? Usch, fast ändå mysigt haha, kan inte bestämma mig ifall jag gillar snön just nu eller inte haha. Men nu måste jag skynda mig lite!
PUSS

Dags för plugg

Nu ska jag fixa 2 filmer to daddy och sen plugga på vård och mänk. Sen en varm dusch, så efterlängtad när det är sånt här jävla väder ute!
PUSS

SNÖ OVÄDER!!

Fyfan vilket jävla väder säger jag bara! Det ligger nån decimeter på marken nu och typ 3 på vissa ställen där det blåst upp mer. Hatar vädret nå grymt asså. Asså snö är mysigt men fan ibland så är det bara inte kul. Tåg och det börjar redan krånlga och försena sig och det blev stopp för tåget tappa signal. Nu ska jag gå och kolla på pappa som ska starta snöskotern. Intressant haha. Sen typ med mamma till affären och sen plugga ikväll.
PUSS

Tråkigt!

Gud va det snöar ute, lagt sig lite på marken nu till och med! Usch. Men asså snö är mysigt ja, men bara när jag känner för det haha. Och idag kom snön lite olägligt tycker jag. Vill bara inte ha snö idag haha:) Men nu ska jag lyssna på Hanna och Amanda när dom ska redovisa deras arbete för mig :)
PUSSe3

Har lektion.

Sitter på lektion just nu, engelska. Favorit ämnet, söker runt lite information om isbjörnar. Ska redovisa lite snabbt om dem på engelska:) Vet inte om jag ska göra för helklass eller mindre grupp haha. Man ska ju kunna göra inför helklass nu liksom. Men vi får se, just det fick tillbaka provet nyss, fick mvg :)
PUSS

Bobbys hårprodukter

Nu har jag testat Bobbys hårprodukter efter att ha köpt dem på Ullared. Vart överlycklig när jag såg att dem kosta 9kr st, skit billigt liksom! Men tyvärr var dem en enorm besvikelse. Jag är så glad att jag inte betalat typ 50kr på kicks för dem styck. Jag har vanligt hår och dem flesta schampon funkar för mitt hår sen gillar man självklart vissa sämre men det här var inte bra! Det lukta inte ens speciellt gott. Sen att jag använde balsamet 2 gånger, och inte lite heller så gick det inte att borsta ut mitt hår och schampot var så rinnande att det liksom rann ur händerna när man skulle massaera in det i håret. Nej jag är så missnöjd som man kan bli. Inget jag rekomenderar iaf. Så ni vet ;)
PUSS

Tisdag :)

Inte ett dugg piggare idag faktiskt även fast jag somna typ 9 igår? Fattar nada! Aja, har precis käkat frulle och sk gå och borsta tänderna nu sen iväg hem till Hanna. Har tidsinställt ett inlägg under dagen som jag gjorde igår också:) Så kika in efter 11 så borde det ha kommit upp :)
PUSS

snö väder.

Ja fan nu verkar det som att snön kommer om det här kommer stämma. Man vet ju aldrig ed vädret men har kollat runt på flera olika vädersidor och dem visar snö everywhere! Ser inte fram emot det alls. Så nu tänker jag gå och lägga mig. Har fortfarande inte börjat plugga. Men det går bara inte när jag är så här trött och mår lite konstigt, har säkert gått över imorgon ;)
PUSS

Frusen och yr.

Känner mig lite ner, säkert pågrund utav att jag är sjukt stressad och sen den lilla sömnen inatt. Har kommit på att jag har dataprov på torsdag också, great! Kommer gå åt helvete eftersom jag inte ens orkar plugga till det :( Men har så mycket annat som känns viktigare och min hjärna pallar inte att bära på för mycket fakta samtidigt. Men nu ska jag käka kvällsmat sen ta tag i pluggandet, när jag skulle göra det tidigare sluta det med att jag somna på soffan efter att ha läst en halv jävla sida av typ 30? åh. Men ska försöka vara positiv inte negativ.
PUSS

Plugg dags då.

Hemkommen från skolan. Är så trött att jag vet inte vad! Men kunde ju inte somna inatt :/ Nu ska jag plugga sen blir det en varm dusch! Måste plugga på i mänk och voa. Vi gick ju igenom idag efter att ha jobbat självständigt utan lärare i 3 veckor. Så imorgon ska man kunna alla avdelningar som finns på sjukhus utantill och sen skulle man läsa något i boken, vad vet jag dock inte? Måste ringa Hanna och fråga. Dags att sätta igång nu ;)
PUSS

Nails!

Jaa, så här ser mina naglar ut just nu! Väldigt enkla, ville ha diskret men ändå lite färg så det fick bli såhär ;) Kommentera gärna vad ni tycker eller om ni har nå idéer på vad man kan göra.
PUSS

Ny vecka!

Go morgon, är inte så pigg just nu, somna kanske 2 inatt? var inte trött helt enkelt, så nu är jag död! Sen kommer pappa in och berättar att det är -11 ute :O Kände mig genast ännu tröttare, kanske till och med lite sjuk? :P haha näe men seriöst, det här är inte min dag. Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag snart åka med pappa mot bussen :)
PUSS

Dagens outfit.

Todays outfit. Jeansleggings från Vila, och Koftan köpte jag förra året, på new yorker har jag för mig? :) Slappt och skönt :)
PUSS

Söndag!

Vet att jag inte har bloggat, har inte glömt bort haha. Har bara prioriterat andra saker före än att sitta vid datan. Men ska berätta lite snabbt vad jag har gjort! Igår sov jag över hos min mormor. Vi kollade på film från 8 till 2 på natten tror jag, mysigt! Jag älskar min mormor, har saknat henne så nu när det vart så mycket i skolan och jag har liksom inte hunnit träffa henne. Idag iaf så vakna jag 12, åt mormors goda mat igen :D Sen fixa mig fort för att följa med mamma till stan som köpte skor och så lite prydnadssaker. Sen stanna vi på donken och tog en varsin glass! Också mysigt att bara vara med mamma :) Sen när jag kom hem rensa vi ur alla skor ur ett skåp, blev 3 fulla påsar som vi lämna i en sån där container till myrorna. Sen har jag duschat, käkat kvällsmat och fixat mina naglar. Det är vad jag har gjort :) Kommer snart upp 1 inlägg till en dagens outfit! Naglar kommer någon gång under morgondagen.
PUSS

pluggat!

Tog tag i plugget nu på morgonen vakna typ halv 11. Jag har gjort klart allt jag kan i vården till läraren kommer tillbaka på måndag. Gjort klart mitt power point. Började med uppgiften vi ska göra eftersom vi inte har lektion på måndag men fatta absolut inget och jag har verkligen försökt! Blir irriterad på mig själv att jag inte fattar. Men vi ska beskriva ett av 3 klipp. Med ord jag aldrig hört förut?! Nej, jag måste prata med läraren på måndag. Sen är det plugg till det stora dataprovet på torsdag men till det måste jag ju läsa lite varje dag. Har iaf börjat läsa och ska fortsätta med det i eftermiddag. Nu ska jag fixa tvätten som jag nästan är klar med. Typ en maskin kvar och sen ska jag stryka typ 100plagg (Y) Men har lovat att göra det så :)
PUSS

Dagens outfit.

Ja, såhär ser jag ut idag :)
Gråa strumpbyxor(från Ullared) och svart stor stickad tröja :)
Close up :)
PUSS

Just keep going..

Håller på med tvätt och plugg för fullt! Har precis duschat nyss och ska fixa mig nu :) Ikväll blire typ ut och äta med familjen och sen ut till graven och tända ljus såklart, saknar min älskade farfar nå enormt! Kanske kommer en dagens outfit när jag fixat mig så kika in igen om nån timme :)
PS. Hr lyssnat sönder den här låten sen jag såg EMD live förra veckan! Så himla fin!
EMD - Save tonight

PUSS

tvätt & plugg dag!

Förra inlägget var tidsinställt från igår haha. Men jag har iaf legat i sängen och snoozat sen 10. Jag är så seg på morgonen, klocka 12 tog jag datan till sängen sen har jag bara legat här och hållit på med den. Så vad ska jag göra idag då? jo fortsätta med plugget och tvätten! Har en och en halv tvättkorg kvar.. Plus massa plugg som inte kommer bli klart idag, kommer få hålla på med det imorgon med.. Men nu ska jag börja med att starta en ny maskin tvätt och sen fixa nån lunch till mig och lillebror.
PUSS

Jag har världens finaste vän!

Min bästa vän heter Hanna för er som missat det, vill bara säga att hon är bäst och visa hur fin hon är. Är så stolt att hon är min bästa vän.Vi 2 är lika knäppa och jag tror det är därför vi passar så bra som vänner. Vi förstår varandra utan att säga ett ord, det räcker med en blick haha. Ingen vet så mycket om vad jag tycker och tänker som Hanna gör. För henne kan jag alltid lita på och säga vad som helst för jag vet att det stannar där. Hon är precis som en bästa vän ska vara och jag är så sjukt glad att jag har fått en. För bästa vänner växer inte på träd och jag vet att det är få förunnat. Innan jag träffa Hanna i 6:an så hade jag aldrig haft en bästa vän, bara olika kompisar. Ibland har jag ringt Hanna och vart ledsen, 2sekunder senare är hon utanför min dörr. Ni fattar nog inte hur mycket hon betyder för mig! Jag älskar henne av hela mitt hjärta för hon är min bästa vän. Ville bara berätta det! Här kommer några fina bilder på min vackra, underbara vän!
Ett kort jag lyckades fånga medan hon flumma, för ni ska veta en sak. Hanna kan inte vara seriös på kort! :P
Här har ni beviset haha. Du är så störd gumman men jag älskar dig ändå!
Min ängel! <3
Tvingade henne att vara seriös och le, och visst blev det bra?! :)
PUSS

Bilder från det jag köpt på ullared!

Det här är det mesta men lite fattas, typ julklappar som inte kan visas eftersom dem som ska få det äser min blogg :D
En liten närmare bild på några av de små saker jag köpt haha. Jag är iaf nöjd med Ullred, det ända minuset är alla människor, det var bara för mycket helt enkelt! Men det är väl så antar jag haha :) Nu ska jag hoppa in i duschen!
PUSS

Bilder

Sitter och laddar in bilder nu. Ska visa er snart vad jag köpte på Ullared! Sen har jag kommit på en sak jag ska göra, vi får se hur länge det går. Jag ska spara alla små slantar som jag får då och då, en tjuga här nån tia där lite mynt där.. Ja ni fattar :) Så ska jag låta det vara så har jag liksom lite extra pengar när det behövs ibland :) Fast först måste jag få ihop lite grann haha, har väl cirka 45kr nu haha, alltid en början :) Ska försöka att typ aldrig ta, bara i nödlägen och nej kläder och smink är inte nödlägen haha..  Hörs strax med bilder!
PUSS

Avbryter för moppens skull!

Mitt i plugget medan tvätten går så avbryter jag för en liten moppe vända! Har fått tillbaka den nu, hel och fungerande! haha:) Lite onödigt dock eftersom min moppe period är över nu. I somras skulle jag behövt den föera gånger men nu är det ju övningsköra som gäller i framtiden. Så det blir nog till att sälja den snart, men måste åka ite ändå haha, bara för att liksom! Fast har knappt någon bensin och mina pengar tog slut när jag bjöd mamsen på donken idag när vi var i stan för vi skulle till ikea. Men en liten bit kan jag åka hihi.
PUSS

Stressigt!

Blev lite stressigt imorse så jag hann inte blogga. Var hos doktorn iaf. Dem tog blodprover för gluten och socker och sånt. Doktorn kände på min mage men den var mjuk som den skulle ;) Mjuk och fet haha :)
haha, men det gör fan ont! Jag hatar stick i armen, fingret går utmärkt! Min arm är iaf helt öm och jag är fortfarande darrhänt. Fyfan haha :(
Nu ska jag börja ta itu med tvätten som jag lovat och varva det med att plugga, är mycket att plugga på nu. Powerpoint ska vara klart på onsdag, data prov på torsdag typ 20sidor.. Jag kan min del som jag gjort och det är en sida, way to go Nathalie!! .. Sen är det massor i vården som måste vara klart på måndag plus matten. Ja så de finns lite att göra haha, blir en plugg dag imorgon med :)
PUSS

Bra dag!

Har haft en jätte bra dag idag. Var jätte kul att träffa Moa igen, vi hade lika kul som vanligt! Bakade världens godaste kladdkaka haha. Seriöst den var väldigt god! Vi har typ bara suttit och pratat i timmar, så mysigt så! Men det blir så när man inte ses så ofta, det finns ju så mycket att berätta och prata om. Men det är bara kul! Väntar på att Moa ska skicka korten nån dag till mig som vi tog! Så ska ni få se nån bild ;)
Men nu är jag enormt trött så ska lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon, har tid hos doktorn!
PUSS

Snart dra till Hanna!

Har precis fixat mig klart. Nu ska jag käka nått snabbt sen ska jag cykla i regnet hem till Hanna. Sen blir det tåget in till stan ;) Kommer bli dålig uppdatering så länge jag är i Västerås. Men vi hörs senare!
PUSS

Film

Ska strax starta en film. Vet inte vilken än. Till det blir julmust! Så himla länge sen, gud så gott det är! Imorgon ska jag och Hanna in till stan och träffa våran kompis Moa, det var verkligen hur länge som helst sen sist så det ska bli så himla kul! Ja det var väl det jag hade att säga nu haha :) Vi hörs imorgon!

PUSS

Naglar!

Ni undrade ju hur jag gjorde mina naglar, för jag gör dem själv. Jag går inte till något ställe. Man gör olika beronde på hur man vill ha det. Först börjar man med att måla hela nageln eller tipparna i den färg man vill ha. Sedan börjar man med själva mönstret. Då använder man som plattor, som det är gjutna mönster i, sedan drar man på special lack på det mönstret man vill ha, är cirka 10 mönster per platta tror jag. Sedan drar man bort den överflödiga färgen sen tar man en speciell stämpel som följer med där man köper plattorna. Sedan fastnar mönstret på stämpeln sen stämplar du över mönstret på nageln. Hoppas ni förstår vad jag menar! Ska visa er steg för steg med bilder nästa gång jag fixar mina naglar.
PUSS

HANNA IS HERE

Är med Hanna, hon kom hit vid halv 3. Vi har kollat på det jag köpte på Ullared. Sen harjag lockat hennes hår med min nya locktång jag köpte igår. Den är 19mm från OBH NORDICA :) Hon blev jätte söt! Här kommer bildbevis ;)
hahhah
ahahha, söt hon är va? :D
Söt jag är va? :D hahhahahh nej men Hanna iaf! :P
Vi ska fortsätta titta runt på bloggar nu och senare ska vi till affären! Naglarna förklara jag senare ikväll!
PUSS

Go morgon!

vaknade typ vid 12? Ringde Hanna, hon ska komma hit idag och jag sa att jag var klar om en och halv timme då och jag har inte ens börjat än :O Så nu ska jag laga mat till mig och lillebror sen blire duschen snabbt som fan! haha. Ska förklara naglarna idag också. Sen kanske bildena kommer på vad jag köpt imorgon eller sent ikväll.
PUSS

Tidsinställt inlägg!

Just nu springer vi nog runt för fullt på Ullared, kanske äter vi lunch, haha vad vet jag. Något av dem förmodligen. Nu har ni fått en liten uppdatering ;) Vi hörs när jag kommer hem, om det inte blir allt för sent, sen beror det på hur trött jag är också hehe. Annars hörs vi imorgon så ska jag visa allt jag köpt, I promise!
PUSS

Mot Ullared!

Just nu sitter jag i bilen på väg mot Ullared! Bilresan dit tar väl 4-5 timmar ungefär. Kommer nog sova den mesta delen av tiden så jag är pigg att knlla runt inne i varuhuset sen! Vi får hoppas att det är så billigt som alla säger också, hihi :)
PUSS

Angående naglarna.

Eftersom jag är lite trött just nu(kolla klockan liksom!) så orkar jag inte sitta och förklara hur man gör naglarna, för jag gör dem själv! Jag gör det imorgon istället eftersom idag kommer jag ju som sagt inte att vara hemma. Men om ni kikar in någon gång imorgon så ska jag berätta hur man gör! Det är väldigt enkelt ;)
PS. Tack för alla jätte fina kommentarer, blir jätte glad! Sen var det besöksrekord igår, 473st. Gud va kul, hoppas ni stannar kvar :)
PUSS

RSS 2.0