.♥.

My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride
If today was your last day and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last
Leave old pictures in the past?
Donate every dime you had, if today was your last day?
What if, what if, if today was your last day?
Against the grain should be a way of life
What's worth the price is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
So live like you're never living twice
Don't take the free ride in your own life
If today was your last day and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past?
Donate every dime you had?
And would you call those friends you never see?
Reminisce old memories?
Would you forgive your enemies?
And would you find that one you're dreaming of?
Swear up and down to God above
That you'd finally fall in love if today was your last day?
If today was your last day
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothing stand in your way
'Cause the hands of time are never on your side
If today was your last day and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past?
Donate every dime you had?
And would you call those friends you never see?
Reminisce old memories?
Would you forgive your enemies?
And would you find that one you're dreaming of
Swear up and down to God above
That you'd finally fall in love if today was your last day

2008 & 2010, skillnad?

Den första bilden är från 2008 och den andra är från i helgen, jag har svårt att själv se om jag har förändrats så mycket så därför frågar jag er, vad tycker ni? :) Har jag förändrats och vad i så fall? Kul och veta vad andra tycker!
Saknar faktiskt mitt mörka hår, mamma bli inte orolig nu när du läser detta ska inte färga tillbaka haha! :D Kostade några tusenlappar att få tillbaka min normala färg och jag har inte fått tillbaka den helt ännu! Så ett tips till er alla, ni som färgar mörk brunt/svart. Tona istället för det är inte värt besväret och pengarna när man vill få tillbaka sin normala hårfärg! Hoppas ni kommenterar vad ni tycker för det är ni dåliga på!
Tänkte bjuda på en bra låt också ;)
Taylor swift - Mine
PUSS

Irriterad!

Asså fan,jag som hade sett fram emot att kolla på Kenza & Tyra show! Nu antar jag att hemsidan är så övertrafikerad eller något för jag kan inte får fram hemsidan eller nån av deras bloggar och allt annat funkar på datan liksom! Gud så himla irriterad! Vet att det inte är deras fel men ah, känns inte så kul iaf :/ Nu ska jag lägga mig och läsa lite, sen blire sova. Har sovmorgon imorgon börjar 10 så det blir 9 bussen :) Går upp halv 8 :)
PUSS

Torsdag.

Inte världens mest värda skoldag idag precis haha.. Började 8 med data prov som tog mindre en än halv timme, blev klar först av alla och gick. Ja då var skolan slut för idag haha :D Skönt men ändå skit drygt att åka in till stan för ett prov som var hur enkelt som helst?! Satt sen och vänta på att Hanna kom in till stan med tåget i typ timme. Vi gick på stan jag köpte en grå stickad klänning från gina, ska ha på mig den imorgon så ska försöka ta en outfit bild då, så får ni se den imorgon. Nu ska jag strax käka sen ska jag duscha sen skiter jag nog i idol ikväl, orkar inte, ska skriva på min engelska bokrecension istället :)
PUSS

Idol :)

Sorry för crappy cam bild men det får duga, ni ser ju vad jag gör :) Kollar på tv, idol såklart ;) Sen blire sängen! Imorgon väntar en skön dag, börjar 8 har dataprov, slutar nog efter en halvtimme för provet tar nog inte lång tid att skriva, sen slutar vi för lektionerna är inställda ;) Så himla nice ;)
PUSS

Lunch rast

Har vart nere på stan nu på lunchen, vi hade ett stort hål från 9.20 till 11.50. Framkallade lite kort som är kul att ha sen när man blir äldre :) Sen åt jag och Hanna på donken.  Nu börjar våran lektion strax, vi ska ha människan socialt och kulturellt :) Inte världens roligaste lektion men läraren är jätte snäll så dom är bra ändå :) Slutar iaf tidigt idag, klockan 2! Funderar på att kanske svänga förbi mormor efter skolan och hälsa på henne lite :) Vi får se hur det blir med det ;)
PUSS

In school..

Ja, jag har precis kommit fram till skolan och äntligen funkar internet på skolan igen! Därför jag inte har kunnat uppdatera på dagarna på ett tag :) Aja nu ska jag läsa lite bloggar, innan datalektionen börjar :)
PUSS

just nu..

Kollar jag på idol, eller halv kollar iaf, tycker inte att det är så intressant just nu, väntar tills fredagsfinalerna drar igång :) Fick reda på lite prov idag, kommer ni ihåg engelska provet för nån vecka sen? Ja sa ju att det kändes bra och det gick bra också, fick MVG på provet så jag är super nöjd! Sen fick vi veta vad vi fick på egenvårdsprovet också. Där gick det dock lite sämre fick bara G+ men man kunde iof bara få VG. Men jag är ändå super nöjd för jag slipper skriva om som jag först trodde jag skulle behöva göra eftersom det inte kändes så bra. Men det har iaf vart en hel okej dag, tåget imorse var överfullt som vanligt, så himla drygt! Sen har jag nu kommit fram till att jag hatar estet, världens tråkigaste ämne, först i början var det kul, men nu är det fan allt annat än kul! Men tur att man bara har 10 lektioner i det(50p kurs). Käkade en sallad till kvällsmat om det är intressant haha.. Har lite bloggtorka vet inte rikitgt vad jag ska skriva om är så himla trött och borta i skallen också just nu :P Ska iaf fortsätta kolla på idol nu :)
PUSS

Haven't had time for my blog

Nej har faktiskt inte riktigt haft tid, när vi kom hem från Dalecarlia så åkte mamma och jag genast ut i skogen och plocka svamp, ja ni hörde rätt! :O Jag har plockat svamp hahah, men jag var inte så dukitg på det, när mamma hittade så hade jag redan trampat på dem eller gått förbi ahah.. Sen åt vi iaf jätte god kvällsmat, det var faktiskt inte så äckligt med kantareller.
Igår var det skola vi var på wenströmska och skämde ut oss lite hehe.. Körde runt med sjukhussängar överallt hhaah. Sen gick Hanna och jag på stan och jag köpte detta!
Tröjan från cubus och jeansen från gina :)
PUSS

På hotellet

Tänkte blogga lite snabbt nu. Igår var en jätte rolig och skön dag, vi badade på aqua nova. Sen käka vi lunch sen kom vi till Dalecarlia och stack ner på spa och badade. Jätte skönt att bara ligga där i bubbelpoolen. Sen på kvällen åt jag underbart god mat!! Herregud så gott det var :) Sen jätte jätte god efterrätt.
    Idag har vi vart i Mora på dagen, shoppade lite, fast det fanns inte många affärer om man säger så haha. Köpte ett par skor och en mascara. Sen var vi på dollarstore också. Köpte smink penslar och en sak som jag mste göa om lite som mormor ska få i julklapp. haha, lite tidigt kanske men nu är en klar iaf :D Klockan 8 ska vi äta middag! ÄR jäte hungrig, men man äter så mycket frukost här så man håller sig mätt hela dagen tills kvällen haha :D  Hade ju min massage behnadling idag, det var så skönt. Hon masserade hela ryggen och nacken och ansiktet plus ansiktsmask osv. Hon var jätte duktig och trevlig! Är jätte nöjd ^^
     Imorgon åker vi ju hem :( Men man måste ju hem tillslut så. Men en helg här är alldeles lagom tid :) Nu ska jag gå till familjen!

PUSS

go morgon :)

Trött och inge smink! Toppen (Y) hahaa..
Idag har vi studiedag och jag brukar aldrig vara vaken såhär tidigt då men vi ska börja åka till tällberg i dlarana ida och på vägen ska vi göra ett stopp i Borlänge och bada på aqua nova. Vi brukar stanna där, jätte roligt bad är det :) Men som sagt så kommer uppdateringen inte vara så bra i helgen men nått inlägg ska jag försöka få till, om inte annat så hörs vi på söndag igen ;)
PUSS

Lagat mat

Hann inte börja packa för då blev jag tvungen att börja med kvällsmaten, makaroner och fiskpinnar blev det. Pappa och Kevin gillar det, själv är jag inte så förtjust i fiskpinnar men 1 kan jag äta iaf :) Men nu ska jag sätta på musik och påbörja packningen! Här kommer en liten snabb lista :)
  • smink
  • plattång
  • smycken
  • hårborste + kamm
  • tofsar & hårnålar
  • trosor
  • strumpor
  • bh:ar
  • 2 kvälls outfits(typ klänningar)
  • 2dags outfits(jeans & topp)
  • Engelsk bok & godis till bilresan +IPOD :D
  • bikini
  • bindor(kanske får mens)
  • pyjamas
  • deodorant
  • kamera
Har säkert glömt något men det hinner jag lägga till imorgon! Nu ska jag snabbt ta fram allt det sen måla naglarna sen se på idol klockan 8 :) Så måste skynda lite grann :)
PUSS

Nya Shorts? :D

Nejdå, det är bara ett par gamla jeans som jag klippte av och rullade upp kanten på! Tänkte att varför ska jag kasta när det faktiskt går att göra shorts av dom? Så nästa sommar har jag ett par "nya" shorts att använda ;) Nu är jag iaf klar med matten och ska börja packa kläder :D
PUSS

Dalecarlia

Dalecarlia är ett jätte bra hotell med spa i Tällberg i Dalarna. Min familj brukar åka dit ungefär 3 gånger per år och vi har gjort det i några år nu och aldrig vart missnöjda. Personalen är toppen, maten i restaurangen är underbart god. Nere på spa finns det en pool och en bubbelpool och det är jätte fint, alldeles lagom. Där kan man ta olika behandlingar och alla är bra. Jag har provat att liga i ett jätte varmt bad med oljor i så man blir helt len! Sen har jag också tagit en ansiktsbehandling, den var jätte bra. I helgen så har jag tid för en halvkropps massage, alltså ryggen och så är det en ansiktsbehandling också. Jag längtar så himla mycket! I alla fall, hotellet är helt perfekt enligt mig och jag rekommenderar det till alla som bara vill slappna av och äta god mat och bara njuta en helg!
Nu kommer lite bilder ;)
Spa, men det ser inte ut sådär längre, det är ännu finare ny när dom gjort om!!
Stämmer så bra den där meningen!
Jätte fin utsikt
Maten är som sagt helt underbart god, älskar den!
Där man sitter och väntar på sin behandling :)
Vill ni se mer eller kanske boka så får ni gå in på deras hemsida, http://www.dalecarlia.se
PUSS

Hellu :)

Efter skolan så mötte jag upp Jennie och sen gick vi hem till henne och dega i soffan och snackade lite grann. Sen skjutsa hon mig hem snäll som hon är! Iaf så nu har jag ätit 2 mackor eftersom jag var skit hungrig läst lite bloggar, måste göra den annars kan jag inte koncentrera mig på pluggandet. Så nu ska jag plugga matte och sen ska jag packa mina kläder till helgen och så :) Sen när pappa kommer hem så ska jag väl laga nån kvällsmat också :) Tänkte visa strax hotellet vi alltid åker till, vet inte om jag visat er förut men struntsamma, har ju fått fler läsare sen jag var där sist så! Men det kommer ett nytt inlägg strax med lite bilder :)
PUSS

Lunch!

Har haft lunch länge nu, Hanna och jag gick till godis affären här vid skolan och köpte lite godis, så nu har jag till bilresan imorgon. Snart börjar svenskan och sen slutar vi! Efter det möter Jennie mig på tågstationen sen ska jag umgås med henne ett tag, hinner dock inte så länge eftersom jag måste hem och packa tills imorgon. Vi åker ju till dalecarlia imorgon.
PUSS

in school

Sitter i skolan väntar på att datalektionen ska börja, så himla tråkigt att sitta här utan Hanna och Amanda :( Men dom kommer ju efter den lektionen så :) Hatar datalektionerna, eller läraren egentligen.. Hon är bara så dryg, för när man inte förstår något och frågar henne så får hon total damp!! Aja ska gå nu, men vi hörs senare! Just det vet ni hur mycket jag längtar tills imorgon? Behöver en avkopplande helg just nu :)
PUSS

Ben & Jerrys

Home :) Ja, den här dagen har vart helt okej, är väldigt trött bara fortfarande. Men är ändå så frisk som jag kan vara just nu. Undrar varför jag är såhär trött då. Funderar på att gå ut och springa eller åtminstone gå en vända, sen in i duschen sen blire idol och äta min Ben & Jerry glass! Så blir det, så nu ska jag gå och byta om till mina spring kläder. Sen ska jag försöka hinna räkna matte också. Annars blire imorgon :)
PUSS

har datalektion

Sitter just nu i skolan och har datalektion, inte så kul och så har vi prov på torsdag i det, men det verkar iaf enkelt. Känns som att jag kan det man ska kunna till provet redan så det är skönt ;) Men nu ska jag inte sitta här längre utifall Bodil kommer, då blir hon inte glad. hehe..

PUSS

Tuesday

Är verkligen jätte trött, vill bara gå och lägga mig, men sen kom jag på att det är idol idag, gaah. Nu måste jag alltså hålla mig vaken ända till klockan 9, vet inte hur det ska gå hehe. Men är seriöst jätte trött och seg, undrar om jag är på väg att bli sjuk igen varför skulle jag annars vara såhär obeskrivligt trött?! Aja, nu ska jag iaf läsa 22sidor i nån bok och räkna lite matte om jag orkar, fast jag sitter hellre kvar och tittar på 16 and pregnant. Blir nog så, är så skoltrött just nu att jag för tillfället skiter i allt! Plugget får helt enkelt vänta ett tag. Men i helgen ska familjen åka till Dalecarlia spa hotell igen, vi brukar göra det 2gånger per år och vi älskar det stället. Så ska bli skönt med avslappnade helg med ryggmassage och ansiktsbehandling, sen ska jag nog sola lite solarium också:D Så i helgen blire dålig uppdatering tyvärr.
PUSS

I skolan.

Hej sitter här med Hanna nu, vi har nyss haft prov i egenvård. Inte kul och jag tycker inte att det var så lätt. Speciellt inte fråga 8 som jag inte had läst på alls haha. Men jag tror jag får G iaf :) Känns så. Men tycker det var lite svårt att utveckla mina svar. Asså varför man ska göra så och blabla.. Menmen, nu har vi en liten hål timme innan matten börjar :) Så vi sitter och tittar på barnvagnar och parhus där vi vill bo hhahhaaha.. :D
PUSS

Go morgon!

Ja go morgon på er, jag borde ju vara utvilad nu la mig ändå ganska tidigt, typ halv 9 vare väl? Men nejdå, jag är så trött att jag inte ens orkar gå upp och käka frukost! Hemskt! MEn nu har jag bråttom!
PUSS

So tired and lazy

Trött så himla trött och energilös. Vill börja springa igen 3gånger i veckan som förr, men tror ni jag orkar? När jag kommer hem från skolan orkar jag knappt plugga, det är riktigt illa. Usch, nu går jag iaf och lägger mig, Sweet dreams to you all!
PUSS

monday:)

Go morgon, sitter just nu och käkar frukost. Ska strax gå till bussen. Har liiiite bråttom hehe!
PUSS

Nu är tröjan min!

Nu är den beställd! Wiiie, soooo happy :D LOVE my parents! <3
Kan inte vänta tills den kommer!! :D
PUSS

Rigth now

Just nu gör jag ingenting, har precis ätit tacos. Följde med mamma och pappa till Eldsboda där man röstar sen åkte vi till affären och handlade lite. Ska plugga på egenvården igen så himla tråkigt, men sånt man måste göra, bara jag får G på provet så är jag nöjd. Kanske är det nu i gymnasiet jag borde satsa på MVG:n men jag orkar inte helt enkelt. Jag är för skoltrött. Satsar på MVG i engelska men det får räcka tror jag. Kanske satsar på VG i nått ämne om det är kul men annars får vi väl se hur det går. Nu ska jag kolla på pretty wild, väntar på att filmen matte söker husse ska börja på 5:an klockan 9.
PUSS

Är hemma igen

Har suttit och skrivit ihop intervjun och reflekterat om vad jag tyckte om det jag fick veta. Så det har tagit ungefär 1 timme. Men nu är jag nöjd och jag hoppas läraren också blir nöjd. Skulle ha behövt skicka iväg den idag men har glömt bort hennes mail adress för hon bad oss skicka till hennes privata som jag skrev upp i fredags men det står i min loggbok och den är så klart i skåpet i skolan. Lärarna har nå krångel med att komma in på sin mail som dom via skolan, tror vissa elever har problem med det också. Nu ska jag plugga på egenvården igen :)
PUSS

To gran :)

Är på väg till mormor nu, har precis duschat och fixat mig. Ska som sagt klippa hennes hår och intervjua henne sen måste jag hem och plugga och fixa ihop intervjun. Men vi hörs när jag har kommit hem igen :)
PUSS

Söndag 19 September

Go morgon allihopa! vaknade kvart över 10 idag, en lagom tid tycker jag ;) Har redan pluggat på frågorna till egenvården 1gång. Nu ska jag ta en dusch sen plugga på dom igen. Sen ska jag kanske hem till mormor och klippa hennes hår och då skulle jag behöva passa på att intervjua henne på samma gång för det är en läxa jag har som jag ligger efter med eftersom jag började OP lite senare. Men nu.. Duschen ;)
PUSS

En av dom vackraste låtarna någonsin!

I loved you first!
PUSS

Letters to Juliet

Har kollat på filmen Letters to Juliet ikväll och gud va den var bra! Verkligen ett filmtips till alla! Den handlar om kärlek. En dag för 50år sen skrev Claire ett brev till Juliet och hoppades på ett svar. 50år senare när Sofie hitttar brevet svarar hon på det(som Juliet) och Claire kommer genast till Italien där filmen utspelar sig. Med sig har hon sitt barnbarn Charlie. Charlie letar upp Sofie och är arg på henne för att ha besvarat brevet. Tillslut så börjar dom iaf att leta efter Lorenzo(Claire's kärlek) och under tiden händer saker mellan Charlie och Sofie. Charlie hatade Sofie från början och Sofie är i Italien med sin fästman. Ja vill ni veta slutet så får ni helt enkelt se filmen. Jag lovar ni kommer inte ångra 1h 45min av ert liv för den här filmen var verkligen värd den tiden! Jag hoppas ni ser den ;)


Nu ska jag sova, go natt <3

Regnig & tråkig dag!

Därav den dåliga uppdateringen, finns inge kul alls med den här dagen! Efter att ha pratat med Hanna tidigare idag så satt jag och räknade matte i 1 timme & 45minuter! Så himla tråkigt och svårt men jag förstod typ allt, kanske 3 olika tal som jag måste fråga läraren om sen. Hanna påminde mig idag att det är matte prov nästa tisdag(inte kommande veckan) vet inte riktigt hur jag ska klara det. Känns lite jobbigt, men jag orkar faktiskt inte satsa på mer än ett G i matte för det skulle bli för jobbigt. Men efter att jag är klar med det här blogginlägget ska jag plugga på egenvården som det är prov på NU PÅ TISDAG!! GAAH, PANIC! Jag kommer inte kunna alla fallen utantill. För er som inte fattar vad jag menar nu så är det så att vi har fått 14olika fall som är ungefär såhär:
  1. Lena, som är rullstolsburen, och du har varit ute och gått en kall vinterdag. När ni kommer hem ser du att Lenas hud på foten är vitfläckig och den har sämre känsel i tårna och under fotsulan än vanligt. Hur kan du hjälpa henne på bästa sätt? Hur förebygger du köldskador?
  2. Hur behandlar du en stukad fot? När bör du uppsöka en läkare?
  3. Klas 5år är förkyld och har fått feber, morgontemp 38.5C och eftermiddagstemp 39.8C. Han är allmänt påverkad av sin feber. Hur skulle du behandla klas samt vilka råd skulle du ge föräldrarna.
Där har ni 3olika fall, och alla handlar om olika saker, magsjuka, ormbett, skavsår, svamp, brännskador & mjäll bara för exempel. Och jag ska kunna utantill hur man botar alla olika 14 fall, Good luck säger jag bara, det kommer inte gå, för det är inga korta svar som gäller om jag säger så! Usch, ni får höra på tisdag sen vad jag tyckte om provet!

Men nu ska jag kolla min mail och skicka iväg lite mail. Sedan blir det nån film som börjar klockan 7. Sen blire en dusch efter filmen och så ännu en film. Får plugga på egenvården imorgon hela dagen :)

PUSS


Lördag.

Vaknade vid halv 10 men det tycker jag var alldeles för tidigt att gå upp en lördag när man kan sova så länge man vill! Så låg och drog mig till 12.10 Så himla skönt! Den här dagen kommer iaf ägnas till plugg. Sen senare ska jag ringa Hanna och snacka lite med henne, se hur hon mår. Hon gick ju hem från skolan igår efter att ha gjort engelska provet. Ja det är väl i stort sett hur min dag kommer se ut.
PUSS

Vesuvio :D

Ja en sån pizza blev det för min del idag. Så himla gott! Just nu har jag skit tråkigt sitter och väntar på att idol ska börja men det är en timme kvar.. Tänkte iaf visa en tröja som jag skulle vilja ha just nu, eller har kollat på den i över 1månad. Så himla mysig och fin på samma gång :) I really love it and want it sooo much! Men har inte råd att lägga cirka 500kr på den som det skulle bli med frakt och allt. Fattar inte varför studiebidraget är så lågt, 1000kr räcker ju liksom ingenstans! aja, nu ska jag sluta gnälla och visa tröjan!
Visst är den söt?! Jag gillar verkligen den och skulle göra typ vad som helst för att få äga en sån i höst! Men det lär ju bara bli en liten dröm :) Men drömma får man väl? :P
PUSS

Trött men skönt med fredag ;)

Nu är helgen här! Så himla obeskrivligt skönt asså! Men det blir ändå massa plugg hela helgen, det är prov på tisdag igen fast på egenvård. Så det måste jag plugga sen måste jag räkna matte igen, fast ligger nog bara 10sidor efter den här gången, men våran lärare planerar som en idiot! På en vecka(3lektioner) Där han pratar bort 2 av dom och då är jag seriös! Ska vi iaf hinna räkna typ 100tal på?! Det funkar ju liksom inte, för han står nästan varje lektion och har genomgång i 40min fast vi har förstått efter typ 20min.... Usch, sen fick han damputbrott idag för att folk sitter vid datan istället för att räkna och det kan jag förstå, men han skäller på hela jävla klassen ändå, jag hade inte ens min data med till matten för den behövs inte där och så är han skit arg ändå? Nej matte hatar jag fan :(
Engelska provet idag gick iaf bra, eller det känns bra jag svara på allt och jag tycker allt var lätt så det måste ju ha gått bra :) Men det återstår att se tills nästa vecka om han rättar snabbt, som jag hoppas!
Nu ska vi iaf snart hämta hem nå mat här hemma, känner för en pizza idag, sååå Gott! Har ju tagit kycklingsallad dom senaste veckorna som jag har ätit utemat, senast igår. Så det får faktiskt bli en pizza idag :) Sen blire dipp & chips ikväll och idol och sen nån film om jag orkar hålla mig vaken så länge :)
PUSS

Good morning!

Fredag idag, fyfan va skönt! Behöver helg mer än något annat just nu:) Är ju iaf engelska prov idag, hoppas det går bra, tar halv 9 tåget till skolan nu så jag hinner sitta i skolan och plugga lite engelska innan provet, skulle ju plugga igår men hann inte eftersom jag var med Jennie och sen skulle jag äta och sen börja idol. Men det känns ganska bra ändå. Tror inte att provet är så svårt :) Men vi får se sen, men nu ska jag cykla mot tågstationen!
PUSS

Snart idol :)

Nu börjar snart idol. Ska såklart kolla på det! Men iaf idag kom skolfotot hem, är bara jag som hatar det eller?! Vill seriöst börja gråta varje gång, jag verkligen hatar det. Men snäll som jag är så ska jag ändå dela med mig, för det här är inte värsta bilden på mig men den är fan inte bra alls. Varför ska det vara så jävla svårt egentligen att få en bra jävla bild? fattar inte, jag lyckas aldrig!
haha seriöst dör, man kan väl inte se värre ut?! aja, man får hoppas det blir bättre next year :)
SP klassen jag gick i, fick ju veta samma dag som jag tog kortet att jag fick byta men då var det redan för sent att hinna ta kort med OP gruppen så.. Jag är iaf 4:a på raden högst upp från vänster.
Och det här var anledningen till att jag cykla ner till affären, hade sånt jävla sug efter Marabou choklad haha:D Körde på med mina 2 favoriter på en gång ;)
PUSS

Vågat hår ;)

Ja min jätte snälla kusin Jennie vågade håret på mig idag under tiden som vi snacka på om allt mellan himmel och jord! Var länge sen vi sågs nu så det fanns mycket att snacka om hihi:) Men nu ska jag trampa ner mot samhället med lillebror min. Sen ikväll är det idol och så måste jag gå igenom engelskan lite snabbt, har ju prov imorgon!
PUSS

In school

Ja, just nu sitter jag i skolan, min morgon har inte börjat bra kan jag säga! Ont i halsen som fan, spöregn när jag skulle gå till bussen och jag har tappat bort mitt paraply. Så nu är mitt hår krulligt och jag är blöt och fryser. Nej fyfan, det här är inte min dag alltså! Sen så är jag själv i skolan för Hanna och jag har olika datakunskaps grupper, så idag har hon sovmorgon och imorgon har jag det. Så himla drygt! Men nu ska ni iaf få se bevis på att mitt hår inte är platt!
Ja, ni ser ju hur ledsen jag är :( haha..   Hörs senare!
PUSS

Love my mommie :D

Älskar min mamma, hon gjorde lasagne till middag som jag önskade :D Nu kollar jag på idol, usch vissa människor är verkligen pinsamma, som han som sjöng sommaren är kort nyss. Man vet ju inte om han är seriös eller inte liksom haha :) Imorgon blir det iaf skola för min del, vi hörs imorgon!
PUSS

Sick

Som jag gissade på redan igår eftersom jag kände mig dålig redan då så är jag sjuk, har jätte ont i halsen och huvudet och är jätte yr. Inte så kul men ska vila idag och sen kör vi på imorgon igen. Tror det kan ha att göra med att det ar bara vart lite mycket på sistone. Är helt slut när jag kommer hem från skolan, orkar liksom inte ens plugga! Så det är nog bra med en dag hemma och bara vila. Det  behövdes helt enkelt men nu ska jag sova ett litet tag orkar inte ha ögonen öppna!
PUSS

Skolan har börjat bra ;)

Men just det, skolan började iaf bra. Första uppsatsen i gymnasiet får man....
MVG :D Känns grymt bra! en skön start iaf. Det var i engelska om ni undrar ;)
PUSS

Tired and down..

Mamma hämtade mig och Hanna i stan idag efter skolan, sen åkte vi bara förbi jysk snabbt för mamma ville ha gardiner till köket. Men kom iaf hem för typ en timme sen. Är just nu skit hungrig och mamma håller på med maten som tur är. Efter maten ska jag duscha sen är det idol som gäller, har inte äns hunnit börja med en uppgift som handlar om ens hälsa än och den ska vara klar imorgon? fattade inte riktigt läraren. Men det får bli imorogn, idag orkar jag helt enkelt inte har skit ont i min skalle och fryser :( Tänker och vill inte bli sjuk igen!! Sen vädret som får en att bli deprimerad..  Men ska iaf plugga lite engelska nu eftersom det är prov på fredag!
PUSS

Tisdag :)

Sitter just nu i skolan, har en liten 10minuters paus. Lektionen vi har nu är Vård och omsorg. Inte så jätte kul men ändå intressant. Efter det här har vi matte, usch. Våran mattelärare pratar i cirka 45min varje lektion sen får man 15min på sig och räkna typ 100tal. Gaah, hinner inget och så är det varje lektion! Men nu börjar strax lektionen igen!
PUSS

make you understand.

Sueño contigo a menudo y ahora creo que es hora de hacer algo al respecto. Yo no sé cómo puedo hacer para mantenerse en contacto con usted. No creo que usted sabe algo y no sé cómo puedo hacer para hacerte entender cómo me siento.Necesito ayuda y mucho coraje, simplemente!

hinner inte uppdatera bloggen idag!

För det ända som gäller är plugg, plugg, plugg! Hörs imorgon igen ;)
PUSS

Ny vecka!

Fastnar inte på bild idag haha, så ni får en bild från igår!
Ja idag är det måndag igen! Ska ha gympa första gången idag med OP, ni ska se våran lärare, kan inte ens tänka mig hur han är som gympa lärare! Skolan är ganska lång idag tror jag, vi slutar väl typ tidigast 4, då är man förhoppningsvis hemma i hallsta sen ska man gå hem också. Men jag tror vi kanske till och med slutar ännu senare.. Aja, nu ska jag käka frukost sen blir det 7bussen till skolan :)
PUSS

buhu :(

Sitter just nu och glor på tv. Har nyss duschat. Försökte få in fler låtar i ipoden men det funkar inte, buhu :( Men tar med mig kabeln imorgon så kanske Amanda kan hjälpa mig (a) Tittar iaf på ensam mamma söker. När det är slut ska jag packa väskan för skolan imorgon, det är ju idrott..... haha näädå, nu är det ju bara tjejer i gruppen, mycket roligare att ha idrott då ;) Men säger go natt nu!
PUSS

Puss till er!

Var hemma hos mormor och sen när jag kom hem så städade jag hela huset direkt. Var meningen att jag och lillebrorsan skulle hjälpa till, tror ni det blev så eller? nej.. Men mamma håller på med kvällsmat nu så väntar på att det ska bli klart sen ska jag duscha och raka benen :D Men så länge en puss till er söta bloggläsare som läser min blogg, skulle vara intressant att veta exakt vilka ni är, cirka 20 st per dagen och ibland mer. Inte mycket jag vet men jag bloggar ju för min skull och för att det är kul!
PUSSSSSSS

till mormor

Hem till mormor nu då:) Sen när jag kommer hem så blire att städa hela huset sen fixa engelskan! Sen ikväll blire tv :D Men nu har jag inte tid att blogga längre!

PUSS

not fixed!

Orka inte fixa mig nå speciellt idag ska ändå bara till mormor sen ska jag inte ut mer idag. Men nu ska jag iaf äta nått sen fixa plugga engelskan sen hem till mormor!
PUSS

Söndag

God morgon! ÄR ni inte chokade när jag är vaken såhär tidigt en helg?! vaknade faktiskt halv 10! Iaf just nu tittar jag på Twilight haha, har inte sett den på evigheter! Sen ska jag duscha sen fixa engelskan och sen hem till mormor. JA det är väl typ så min söndag ser ut. Men vi hörs senare under dagen!
PUSS

var tvungen att plugga!

Räknade mina 19sidor matte idag, därför jag inte bloggat, men nu är jag klar! :D Imorgon ska jag fixa några övningar i engelskan sen är jag klar med dom läxor jag har fått än så länge! Så himla skönt, sen skulle jag behöva klämma in att åka till mormor och ge henne bilderna från Spanien som jag borde ha gjort tidigare! Känner mig så dtaskig var ju i Spanien i juni liksom :S aja, ska bar klämma in en låt som ni kan lyssna på som jag älskar!
Kato - Turn the lights off
PUSS

lördag.

Har ju mycket matte och plugga och jag har inte börjat än och klockan är kvart i fem! Säger bara lycka till, till mig! Har iaf fixat med min ipod idag, fattade inte alls hur man skulle göra men jag ringde min snälla vän Amanda och hon fick hjälpa mig hehe :) Men nu vet jag hur man gör och jag har redan lite musik där i, väntar bara på att min andra kompis Selma ska fixa mer musik åt mig :D
Nu ska jag väl snart med mamma till affären och sen när jag kommer hem så blire plugg! ikväll blire väl nån film och nått gott till!
The look of today! svarta strumpbyxor och ljus blå skjorta från Gina tricot.
PUSS

home from school:)

Att börja OP idag var bra, trivs redan och programmet verkar intressant och lärarna verkar jätte bra! Ni ska se engelska läraren, så himla skön :D Vi har honom i idrott också, haha kan tänka mig hur det kommer vara på idrotts lektionerna :P Men det bästa av allt är nog att ha min älskade vän Hanna på andra sidan om mig igen, precis som det ska vara! <3
Ligger iaf typ 15sidor efter i matte, ja så nu ser ni ju vad jag har och roa mig med i helgen. Usch, fy och blä. Men det är bara att fixa skiten för sen har jag mer läxor måste intervjua nån som är äldre än 60år men jag känner ju ingen så jag vet inte hur jag ska lösa det :/ aja..
Väntar iaf på att vi ska käka kvällsmat snart, vet inte om vi ska hämta hem eller om vi åker ut och äter. Hur det än blir så är jag iaf sugen på kycklingsallad :D
Sen så har mina snälla föräldrar köpt en ipod nano till mig idag. Me like very much! Men grejen är den att jag fattar inte alls hur man får in musik i den, har ringt min kompis Amanda som också har en sån men jag fattar ändå inte hon sa att man måste använda sig av itunes men jag har aldrig äns öppnat det programmet, men ska försöka efter att den har laddat klart sen så får vi se hur det går :) Såhär ser den ut för er som inte vet.
PUSS

Friiiiday :D

God Morgon bloggen!
Idag börjar jag ju OP,det är lite spännande, hoppas allt går bra bara och att jag inte får allt för mycket läxor att roa mig med i helgen för jag ligger ju liksom lite efter.. Men det ska nog gå bra ;) Men om vi inte hörs under dagen så hörs vi när jag kommit hem från skolan, slutar 15.10 tror jag sen ska jag ta mig hem och så.
PUSS

Hanna har åkte hem :)

Sådär nu har jag hjälpt Hanna med att sätta på lösnaglar, hon har aldrig haft långa naglar alls. Så det var kul att se henne i fina långa rosa naglar ;) Men det kommer vara svårt för henne nu i början när hon inte är van, haha. Hon fick inte i mobilen i jeansfickan & hon fick inte på sig skorna haha. Så gulligt!
Iaf som jag sa så börjar jag OP imorgon. Har pratat med syon och sånt idag och lämnat tillbaka alla böcker till lärare och så. Känns jätte bra att börja OP istället, vill nog bli barnmorska som jag nämnde, eller jobba på bvc. Skulle vara kul, älskar ju bebisar! För nu när jag verkligen tänkt efter så har jag hellre ett jobb som jag tror jag gillar och tjänar lite pengar än att ha ett jobb som man tjänar bra på men hatar och tycker är tråkigt. Så det här bli nog skit bra, sen är det ju faktiskt bara ett plus att Hanna går OP.
Men iaf vi hade ju skolfoto idag, tog kort med SP klassen dock, men strunt samma. VI fick se det kortet lite snabbt och av det lilla jag hann se av mig själv så var det inte så bra men skit samma orkar inte bry mig för tillfället, men sen när jag får hem den blir det nog andra ord haha.. Ensamkortet vet jag inte ur det blev, man får väl hoppas på det bästa, annars vill jag inte ha skiten.
Men nu ska jag inte tråka ut er mera, väntar på att maten ska bli klar, är hungrig har inte käkat på hela dagen så. Makaroner & köttbullar står på menyn haha, men det var ett tag sen nu så det blir gott! Sen ska jag duscha och ikväll blir det självklart idol ;)
PUSS

Torsdag

Idag har jag lämnat tbx alla böcker och sånt för imorgon börjar jag på OP istället, ska nog satsa på att bli banmorska ändå! Men nu kom hanna, men bloggar mer när hon åkt hem! ;)
PUS

Byter linje.

Jag tänker inte gå kvar på samhäll, det var inte min grej. Ska istället börja på omvårdnadsprogrammet som jag också tänkte på i början. Nu vet ni iaf ;) Men nu börjar idol, måste se det, älskar det!
PUSS

hemma :)

Efter skolan så hann jag precis med kvart över 2 tåget hem. Gick raka vägen hem till min mormor som gjorde makaroner med köttfärssås åt mig ;) Sen gick jag hem och nu väntar jag på att Hanna ska komma hit! Ska berätta en viktig sak senare ikväll så kika in då ^^
PUSS

Wednesday

me today :)
Som ni ser så sitter jag just nu och äter frukost :) En smörgås med sallad, ost skinka och gurka :) Min favorit, brukar ha paprika också men orkade inte skära hah:D Sen dricker jag lite oboy till det, inte så bra men fan så gott :D Slutar nog iaf kvart i 2 idag tror jag, alltså ganska tidigt, skönt:) Vi hörs när jag kommite hem!
PUSS

Idol idag ;)

Var hemma ungefär kvart över 5, läste lite olika bloggar och väntade på att maten skulle bli klar. Det blev tacos, det var skit gott, har inte ätit det på länge nu så då var det faktiskt gott ;) Har ingen läxa vad jag vet eftersom NK läxan som ska vara klar imorgon har jag ju redan gjort :) Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen böjar efterlängtade idol! Älskar att kolla när vissa skämmer ut sig utan att fatta det hahah:D Men sen så blir man ju glad också när det kommer nån som är skit bra :) Älskar den här låten, lyssnar på den nu :D
Vet att många tycker han är så dålig och han är bög hit och bög dit. Men ärligt bryr mig inte alls, man lyssnar ju på det man gillar eller?
Lyssnar också på:
Usher - OMG
Erik Hassle - standing where you left me
Jason Derulo - Ridin' solo
PUSS

Tisdag..

Sitter i skolan nu, har lång lunch rast från halv 12 till 13.10. Så himla segt. Själv är jag också eftersom Ella gick hem idag också. Menmen.. Just nu sitter jag och läser lite bloggar och om ett tag ska jag gå och hämta historiesakerna i skåpet och gå till klassrummet. Usch skolan är verkligen tråkig, har inge lust alls att vara här. Är skoltrött redan, inte så bra kanske men så är det. Jag tror vi slutar 15.40 idag, då hinner jag förmodligen med kvart över 4 tåget hem så då är jag i hallsta halv 5. Långa dagar är det. Hörs igen när jag är hemma!
PUSS

blev stan efter skolan.

Klev av tåget i Hallsta vid halv 6. Mamm hämtade upp mig och jag bytte om och stack ut och sprang/gick. Kom hem käkade kvällsmat, det var jätte gott! Vi åt nå kött med potatis och bearnaisesås, mumsfillibaba :D Nu sitter jag och tittar på biggest loser Sverige. Sen blire sängen för jag är skit trött verkligen!
Slutade skolan 13.40 idag, ännu tidigare än va dom först sa. Så det var ju skönt :) Väntade tills Hanna kom ner på stan och gick med henne ett tag eftersom hon ville det, snäll jag är va? haha nädå, så många gånger som hon följt med mig så är det bara för mig att följa med. Fast jag går gärna med henne om jag har tid för vi har alltid så kul :) Hanna hittade iaf 2 par jeans som satt skit bra på henne! Sen hittade hon en tröja och 2par skor, ett par skit snygga stövlar och vanliga tygskor:) Allt hon köpte var iaf jätte fint på henne ;)
Jag blir också så himla shoppingsugen men jag är ju pank nu, mina sista pengar gick ju till skjortan :) Men får försöka tänka positivt, det är bara 24dagar kvar till studiebidraget kommer haha. Men man får ju lov att överleva, och nån söker en som jobbar billigt med nått enkelt så ring bara mig! haha, är faktiskt seriös :D

Men nu tänkte jag bjuda på lite bilder från tåget på väg hem till hallsta idag på mig och Hanna:)


hahha

haha söta vi är va?!

Real cutiepies! haha

PUSSELIPUSS :D

hahhahahahha

Me today :)

hahah våra sanna jag :D

Min bästa vän hanna är finast i världen! glöm aldrig det gumman<3

PUSS

Slutar tidigt istället för sent!

Sitter och har lunch rast nu börjar snart spanskan och efter det ska vi ner till valstugorna och fråga massa frågor, jag måste prata med piratpartiet eftersom det är det jag har grupparbete om. Men vi slutar 14.10 istället för 16.30 idag! Så himla skönt :) Hörs när jag är hemma ^^
PUSS

Det jag köpte i fredags

Just det höll på att glömma visa det jag köpte i fredags som jag lovade att visa igår. Glömde bort men visar det nu istället:)
Visst var trosorna to die for? :D Skit söta I think, Hanna som visa mig! Sen skjortan då som jag hittade i också. Här kommer en bild med den på :)
Ignore the face var helt slut i fredags. Men på torsdag är det skolfoto, har inget att ha på mig :( Vet iaf inte vad jag ska ha. Men får lösa det under veckan :)
PUSS

Bilder tagna idag :)

Hejsan bloggen, har ni sett att jag bytt header? Ni får gärna säga vad ni tycker, om ni tycker något haha. Aja idag så har jag renskrivit NK läxorna och sen var jag ute och fotade lite till min nya header. Här kommer lite andra bilder från idag :)
Nu är det fan höst, löven har liksom börjat falla från vissa träd :(
Hatar hösten men den är ändå mysig, när det blåser ute och löven flyger omkring och så sitter man inne och tänder ljus och tittar på nån film.
Busken som ska klippar ner växer alltid jätte mycket..
Våran lilla altan på baksidan :)
Inne  nudå:)
Close up to the face :)
Ja det var väl lite av bilderna. Nu ska vi strax äta grillad kyckling med potatis och rotfrukter med bearnaisesås! Mumsigt ska det bli ;) Sen blire duschen och sen sängen. Och imorn väntar en hel väcka med skola igen..
PUSS

Sunday..

Blev dåligt uppdaterande på eftermiddagen för när jag hade lockat klart håret så kom Hanna hit. Vi satt och snacka om allt mellan himmel och jord typ och så flummade vi loss som vanligt :P Spelade in en video men den dag jag kommer visa den för nån kommer jag aldrig mer gå ut haha:D Folk skulle tro vi var knäppa! Men fan va kul vi har :P
Idag händer inte mycket skulle ju behöva plugga men orkar inte och matten som jag tog hem fattar jag inte ett skit av :( Får panik bara av att öppna boken. Nu ska jag typ käka frulle :D
PUSS

Va tror ni jag gör? :P

Ja vad tror ni jag gör? drygt är det iaf!
PUSS

Bästa vän<3

Måste skriva av mig lite bara, asså just nu så tycker jag skolan är skit jobbig. Jag vill ju ha Hanna bredvid mig men det är ju inte så längre och jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Jag behöver bara ha henne där. Hon som förstår mig genom att bara kolla mig i ögonen hon som alltid får mig att skratta hon som alltid finns där och hon man alltid litar på. Nu går vi ju 2 olika program och ser bara varandra lite snabbt ibland och fy vad jag hatar det. Det är det som får mig ledsen för jag älskar verkligen Hanna, hon är en sann vän en sån som alla borde ha. Jag kan inte ens förklara hur snäll hon är! Hon är min bästa vän och jag vill aldrig förlora henne. Och jag säger inte att jag kommer förlora henne bara för att vi går olika program men skolan är så himla tråkig just nu utan henne. Jag fattar liksom inte hur jag ska klara 3 långa år utan henne. Aja nu vet ni iaf vad jag är ledsen för. Nån kanske tycker det är fjantigt eller nått men det skiter jag i för dom förstår bara inte.
PUSS

lördag

Morsning korsning eller nått liknande iaf:) Idag mår jag bättre och är utvilad, har dock inget roligt att göra idag :/ Måste renskriva Naturkunskaps läxan och räkna matte. Sen ska jag ta en dusch sen vet jag inte vad som händer, hoppas att Hanna ska orka ta en promenad med mig:)
Sen senare ska jag visa vad jag köpte igår också, har redan fotat det ska bara orka ladda in det i datan :P Men mamma köpte nått nytt nagellack igår. Jag använde vitt som grundlack sen drog jag på det rosa speciallacket och såhär blev det :)
Jag tycker det var snyggt och det ser bättre ut i verkligheten än det gör på bilden. Nu ska jag fixa nån mat till me an my little brother :D
PUSS

sad, so sad :(

This is simply not my day, but I promise I will be back tomorrow, not sad or tired. Why I feel down is private and I will not bring that up in the blog. Anyway the only lightning point today was when me and my mother went shopping a little, I really love you mom! And do not ask me why I write this in english, I guess I just felt for it. And I will show you tomorrow what I bought today!
KISSES

Friday :)

Sitter i skolan nu med Hanna och Amanda, väntar på att Ella ska komma hit:) Sorry att jag inte orkade skriva igår men jag hade varken ork eller tid. Men bakade hemgjord pizza och pluggade NV och fixade min naglar med mammsen:) Såhär ser om ut, lite dålig cambild men ni ser nog:)
Idag hoppas jag dagen går fort för jag känner inte för att gå i skolan idag. Men efter skolan så ska jag gå ner på stan och möta mammi. Ska ha en skön fredag för mig själv och bara glo på nån film och vara helt jävla alone, så himla skönt:)
PUSS

Det jag köpt på sistone..

Det här är vad jag köpte igår:)
En söt poloklänning från H&M, 199kr tror jag den kostade :)
Vinterjacka typ, kostade 899kr och tro det eller ej men jag köpte den på lindex ha ha.. Handlar aldrig nått där tycker att det är mest tantkläder men jag gillade iaf den här jackan så :)
Hanna och jag köpte likadana klockor igår och vi älskar dom! :D kosta 298kr på ur och penn
En stor sjal från cubus, 149kr kosta den, love it!!
Det var det jag köpte igår gick väl på typ 1500kr nått sånt, men behövde allt utom klänningen, den ville jag ha haha :D Nu tänkte jag visa det jag köpte på marknaden, alltså bh:n och tillhörande trosor.
trosorna har samma färg som Bh:n ser bara ljusare ut på bild.. Det där kosta iaf bara 50kr och det satt skit bra :) Snacka om fynd!
Passar även på att visa nagellacket jag köpte för nån dag sen på H&M för 9.50kr, älskar färgen. En typisk Nathalie färg :D
Ja det var väl det. Nu ska jag ta och duscha, have to shave my legs! Sen blire sängen next :)
PUSS

Klar :)

Sådär, nu har jag suttit och tagit itu med papper, fick massor idag och sen har jag och suttit med min mail och läst igenom den eftersom jag inte orkat kolla den på ett tag och så har jag gjort en av läxorna i NV(naturkunskap) som handla om Carl von Linné. Vi fick två läxor eftersom vi inte kommer ha någon lektion på fredag, så himla skönt! Den andra läxan är en labb och den gör jag nog i morgon! Nu ska jag fota det jag köpt på igår och visa er ;) Så kika in snart igen så får ni se vad jag handlade igår :D
PUSS

Hola :)

Onsdag idag då, dagarna bara rullar på. Fast jag är redan skoltrött. Hittills har det vart okej att stiga upp på morgonen och se vad dagen har att erbjuda eller vad man säger men nu orkar jag inte längre! Vill inte gå upp på morgonen, lektionerna är tråkiga förutom när jag och Ella flummar hehe.
Men iaf på min nya mac som vi fått från skolan så är det ju cam och det finns flera roliga effekter på den:D Så jag har precis suttit och haft lite kul med den, tänkte visa lite bilder nu haha..

hahaa, ah ni ser ju:) Skit kul är det:P Tycker faktiskt om min nya mac, trodde först att jag aldrig skulle säga det. Tyckte först innan vi fick den att det skulle bli drygt att behöva sitta och lära sig allt på nytt osv.. Men jag älskar faktiskt den här datorn den är verkligen jätte bra och om man får köpa ut den efter 3:an så vill jag definitivt göra det! Nu ska jag plugga lite sen får vi se vad som händer :)
PUSS

RSS 2.0