Love life!

Just nu älskar jag mitt liv, allt känns super, jag har en underbar liten hund. Det går bra i skolan, jag har fått MVG i 3kurser och det trodde jag då aldrig eftersom jag tycker det har varit ett jobbigt år med allt i skolan, gjorde jag verkligen rätt som bytte linje, kan jag klara det här? ja ni förstår nog vad jag menar. Men nu känns allt så underbart, just nu är det lång helg, har varit ledig sen i onsdags och sen har vi lektioner igen på tisdag och sen lediga onsdag och sen skolavslutning på torsdag, så det här är ju lite försmak på sommarlovet och jag behöver verkligen sommarlov nu. Så ja jag är glad, allt känns bra, bättre än det vart på länge! Och om ni undrar varför jag inte bloggat? jo jag har inte kunnat logga in på min blogg, allt bara hänger sig, men nu verkar det fungera igen! ;)
PUSS

Mors dag!

(Hemma hos mormor idag!)
Ja grattis mamma på morsdag, lite synd att du jobbar bara :) Vi har iaf varit hos mormor i stan idag och käkat god mat och tårta så nu är man mätt som fan, rullar fram mer än vanligt haha.. Vi tog med Nico och jag kan nu konstatera att han är livrädd för att åka hiss, skakar i hela kroppen och bara trycker sig emot en. Att åka bil är inte heller hans favorit grej att göra, han vill inte vara i transportburen och han vill inte sitta i knät heller. Men man får träna honom med kortare sträckor först för det här vart lite jobbigt för honom, nu ligger han helt utslagen här bredvid mig. Så mycket som han pipit och hållit på så lär han nog sova en bra stund. Så jag ska passa på att plugga nu! Ja det var väl vad som har hänt än så länge idag! Och sen vill jag bara önska min kompis Amanda lycka till, hon håller på att göra Hallsta triathlon just nu, jätte duktigt tycker jag! Synd att jag inte kunde komma bara.
PUSS

good times!

Under fredagen fick jag lite goda nyheter som har peppat mig lite och jag är väldigt glad och faktiskt lite stolt över mig själv för en gångs skull hihi. Det är såhär att jag kommer få G i matte A vilket har känts omöjligt då matte inte är min grej, nu är det bara matte B kvar(suck..) Men om alla andra klarar det så klarar fan jag också det! Och mer då, jo jag kommer få MVG som slutbetyg i människan socialt och kulturellt! Och nu väntar jag bara på att få veta vad jag får i vård och omsorg hoppas såklart på ett MVG där med men ett VG är ju inte dåligt och sen ska vi ha betygssamtal på tisdag i engelska och hoppas på det bästa där med, har ju fått MVG på typ allt men det beror ju lite på nationella också, hur det gick där :) Men det känns ganska bra just nu och idag har jag pluggat och ska fortsätta imorgon! Ja ville bara kika in och säga att allt är toppen just nu! Och imorgon ska jag ut och röra på mig, har inspirerats av en vän till mig som skriver en jätte bra blogg, checka in den tycker jag! Klicka här! Känner att jag måste komma igång igen och ska verkligen försöka nu, för såhär vill jag inte se ut! Förändring måste ske, men jag misslyckas väl som vanligt :( Men ska göra mitt bästa!
PUSS

...

Måste bara få skriva av mig snabbt, har tänkt på det här länge men jag är så jävla besviken man kan bli, Jag hatar dig just nu och då är hata ett starkt ord. Men tyvärr, du har förlorat allt i mina ögon. Du har inget mer att hämta hos mig, du har sårat mig och det vet du. Besviken och ledsen är vad jag är för jag trodde mycket bättre om dig, men oj där hade jag jävligt fel.

morsning korsning..

Inge kul väder ute idag, regnar massor. Kommer ju bli dyngsur när jag ska ta mig till bussen :( Sitter iaf och gosar med min lilla plutt hihi, så mysigt och jag njuter så mycket jag bara kan!
PUSS

Tävlar!

Jag är med och tävlar hos Linda som jag förut skrivit om och länkat. Är iaf med och tävlar om lite hårprodukter, var gärna med ni också, hon har alltid roliga och bra tävlingar. En toppen blogg helt enkelt, klicka HÄR för att komma till inlägget så ni också kan tävla!
PUSS

Trött och orkeslös.

Känner mig inte helt frisk i kroppen och det är skit jobbigt. ska försöka plugga nu iaf eller fixa käka först tror jag, hungrar ihjäl mig!
PUSS

Onsdag 25/5 11

God morgon! Idag har jag sovmorgon till 12, så jävla skönt, fast just det, jag har ju en hundvalp nu som bara ska upp kl 5 på morgonen, byebye sovmorgon! Aja, det är han värd iaf så jag gnäller inte! :) Mormor har nyss gjort detb hon är bäst på, lagat mat! Lite tidigt att äta nu kanske men då slipper jag vara hungrig i skolan och jag börjar ju 11.50 så hinner inte äta där liksom. Gott var det och nu är jag mätt som fan :D Nu ska jag plocka undan lite här och sen rasta av lilla Nico som sover vid mina fötter :)
PUSS

Jag vill!!

Något jag verkligen vill och har velat länge är att färga håret! Men jag är så osäker på om jag skulle passa i det? Men älskar färgen och jag tycker det är så fint! Men sen har jag lärt mig att färga hår själv är inte bra, vill man ha det bra så ska man gå till frisör men hur mycket kostar inte det liksom? Vill jag verkligen lägga mina pengar på det? Fast ändå så har jag velat det här i över ett år nu! Vet inte hur jag ska göra :/ Det är iaf den här färgen jag vill ha! btw, älskar Lauren Conrad så himla fin!
Hur fint är inte hennes hår?! :)
PUSS

Så ledsen

men jag hinner verkligen inte med allt, det är hund(som prioriteras först),plugg plus allt annat man ska hinna med som att äta duscha osv. Jag kommer kika in lite då och då innan sommarlovet men inte alls lika ofta som förr,kanske inte varje dag. Men ska göra mitt bästa, men när sommarlovet är här så ska jag blogga sönder er haha :)
PUSS

Nico

Ja jag har ju inte skrivit så mycket om Nico bara om hur det går. Så tänkte bara presentera honom lite :)
Nico är en blandras, chihuahua/papillon och lite king charles. Han kommer förmodligen bli lite större än en vanlig chihuahua men inte så mycket. I fredags blev han 9veckor! Han är världens underbaraste hundvalp, jätte duktig är han! Han älskar att gosa och är väldigt sällskapssjuk! Eftersom han är valp så sover han ju ganska mycket och det är då man får passa på att gosa för när han är vaken så är det fullt ös, han springer runt leker, det kliar ju i hans tänder så han biter också haha och det gör ondare och ondare varje dag haha. Men det är bara att ta ut honom och springa av honom lite så lugnar han sig haha, en typisk valp alltså! Ja det var väl en liten presentation av min lilla plutt som ni också kommer få se mycket av i fortsättningen här i bloggen! Här kommer lite bilder på honom :)
Nyfödd(bild lånad från uppfödarens dotter Emily)
Föräldrarna mamman Chica och pappan Armani.(bild också lånad från Emily)
Hela kullen! Bella, Chico, Nico och Messi :) Underbart söta allihopa!(bild lånad från uppfödaren)
Nytagen bild! Han är så söt min lilla älskling! <3
PUSS

Mammas födelsedag!

Ja idag är det den 22:a maj, alltså min mammas födelsedag. Grattis älskade mamma, hoppas du blev glad över presenten! Min farfar är ju tyvärr död, saknar honom nå sjukt mycket, men han fyllde iaf också år idag. Man kan ju inte säga grattis till någon som inte längre lever men jag tänker på dig iaf <3
Nu ska jag snart fixa mig för det kommer säkert någon människa idag och då vill jag inte sitta i pyjamas haha! Men först måste jag skaffa något att käka snabbt, det är bara det att Nico sover i soffan och jag vill inte väcka honom men jag kan ju inte lämna soffan heller utifall han skulle vakna och hoppa ner haha..
PUSS

Bakar bullar!

Ja imorgon fyller ju mamma 38år :) Så är snäll och bakar bullar utifall det skulle komma någon på besök :) Nico är världens gulligaste hund, svårt att inte gosa sönder honom hihi. Han charmar alla han möter! :D Idag åkte han bil igen så han bli van, satt i mitt knä och medan mamma handlade så träna jag honom lite med att gå fast han har koppel på sig för det är inte hans favorit grej att göra, jag skulle säga att det han gör bäst är att sova haha, lilla plutten ligger och drömmer bredvid mig, hela kroppen darrar på honom, ser ut som att han springer :) Nej nu måste jag fixa bullarna!
PUSS

Allt går toppen!

me today :)
Och självklart en bild med Nico också!
Ja än så länge går allt bättre än förväntat. Han är jätte duktig. Han sover i sin bädd efter lite pipande knappt 3minuter. Han väcker mig på morgonen när han är bajs och kissnödig och sen går vi och lägger oss 2timmar igen. Men sen blir han jätte pigg och på bushumör haha. Så då är det bara att busa haha :) Mamma och jag tog ut han med koppel idag också och där gör han också framsteg, han har börjat acceptera halsbandet runt halsen och även om kopplet är lite halv läskigt så tar han sig fram, bara någon går framför och ropar på honom så :) Än så länge verkar det som att vi har fått en drömhund, men skenet kan ju alltid bedra haha. Och jag älskar verkligen den här lilla plutten, så underbar. Nu vaknar han till här, har sovit i någon timme nu, så det är dags för av kissning!
PUSS

LYCKA!

Jag känner sån lycka, livsglädje, ja jag älskar livet just nu. Har väl haft en svacka ett tag och allt har känts skit och som ni märkt har jag inte ens bloggat, jag har inte orkat, har haft för mycket och mått för dåligt. Men idag mår jag prima för jag har min lilla Nico här, det nya ljuset i mitt liv! Och han är så duktig, varken piper eller något för att han helt plötsligt är ensam, lite sällskapssjuk är han men det är jag med så det är tur att han vill gosa lika mycket som jag hihi. Han följer efter mig hela tiden, min lilla bebis :D Just nu sover han här bredvid mig i soffan, han älskar att ligga så att han liksom glider ner lite i springan som blir haha, han är så underbar min lilla plutt. Jag ÄLSKAR honom, han är bland det bästa som hänt mig, jag ska göra allt för att han ska få ett så bra liv som det bara är möjligt! Och han kommer få det bra här, jag märker redan nu att han trivs, han är glad och viftar på svansen! This is one of the best days of my life! <3
PUSS

Torsdag 19/5 11

Go morgon go morgon, na na na na na :) I'm so happy :D Det här kommer vara en av dem bästa dagarna i mitt liv! För idag ska jag äntligen få hem den lilla bebisen! Lilla Nico, åh, så många år av längtan och väntan och så är dagen äntligen här! Den här skoldagen måste gå fort! Jag ska först till sjukhuset nu på morgonen så missar första lektionen. Sen är det hål och då ska jag och Hanna gå på stan en snabbis sen har vi svenska sen slutar vi! Och då när jag kommer hem så är lilla Nico här, väntandes på mig! :D
PUSS

Hungrig

Ja vi hade bara nationellt prov idag och inga fler lektioner så nu har jag varit hemma sen 11 ungefär. Funderar på att cykla iväg och köpa en kycklingsallad, är jätte hungrig och då orkar jag ju plugga sen när jag fått lite energi. Vet inte varför men jag blir alltid helt slut när vi haft nationella prov, det är nog för att min hjärna går på högvarv. Men hör och häpna nu, jag tycker Sista uppgiften som jag antar är den man kan få MVG på var lättast! Där svarade jag på allt och det gjorde jag inte på G frågorna dem var svårare, fattade ingenting haha. Sen frågade jag Matina som är duktig på matte vad hon hade svarat och jag har svarat samma sak!!! ÖVERLYCKLIG! :D Så det kanske gick bra för en gångs skull?! Nej nu ska jag cykla iväg och fixa käk :)
PUSS

Onsdag 18/5 11

Go morgon! Idag är det nationellt prov i matte A, kommer gå åt helvete men så är det när man inte förstår sig på matte. Men ska självklart göra mitt bästa och försöka svara på allt! Men jag är glad ändå idag you guys wanna know why? Imorgon kommer NICO!! :D Som jag har längtat och väntat, har tjatat efter hund i några år nu och äntligen så ska det bli sant, åh min lilla plutt!
Som om man kan motstå den här sötnosen? hihi :D
PUSS

Tisdag 17/5 11

Hinner verkligen inte med bloggen så som jag vill just nu men gör mitt bästa! Idag då, började 8 hade omvårdnad, vi lyssnade mest för hon gick igenom, mycket bättre än att sitta med massa frågor, lär mig mer då! Sedan hade vi matte och sen engelska och efter det stack Hanna och jag till pizzan, inte bra att den ligger så nära skolan haha.. Sen hade vi omvårdnad igen och vi fick se en film, som var helt okej, lite långdragen men jag lärde mig ändå massor. Sen slutade vi, 20min tidigare för hon var på möte, väldigt skönt! Sen följde iaf Amanda med hem till mig idag för hon har velat länge att jag ska fixa hennes naglar och nu har hon varit duktig och sparat ut dem så då går det ju att göra mönster och grejer :) Så här blev dem!
Jag är nöjd tycker det blev jätte bra :) Passa henne så fint så!
PUSS

Idag är ingen vanlig dag för det är..

Nej idag är ingen vanlig dag för det är min bästa vän Hannas födelsedag hurra hurra hurra! Älskar dig gumman och jag önskar jag kunde ge dig allt du förtjänar fina vän men jag hoppas att presenterna du fick dög! <3 Hoppas du har en toppen dag trots jobbig skola och tråk väder hihi :)
Nu till vad som har hänt idag, skola som vanligt, har haft jätte ont i mensmagen igen fast jag varken har mens eller ägglossning. Men skolsköterskan frågade mig direkt om det är mycket i skolan och ja det är ju ganska mycket just nu så hon tror det är hormonerna som spökar, fick iaf en alvedon som knappt hjälpte men bättre än inget och jag stod ut en hel dag i skolan!
Vi hade betygssamtal i voa idag, en avslutad kurs och jag får MVG om jag gör en liten uppgift jag fick så självklart ska jag försöka och göra mitt bästa för självklart vill jag ha ett MVG :) Så det är vad jag ska göra nu, plugga ett tag sen blir det att laga kvällsmat och duscha sen blir det En unge i minuten klockan 9!
PUSS

Söndag 15/5 11

(Bild från tidigare idag i solen, inte världens vackraste men dagens)
Ja ni, min uppdatering är inte bra men har helt enkelt inte tid just nu. Det är så mycket innan skolan slutar, alla prov plus nationella prov och läxor och inlämningar. Så ja, ni förstår nog :) Idag iaf så har jag inte pluggat nå och nu är jag irriterad på mig själv för det. Har ju lite större prov imorgon som man kan få MVG på, jag skulle ha gjort det i tisdags ändå, kunde mer då än nu, fan att man glömmer så lätt. Det ligger där i bakhuvudet men på prov så låser man sig och glömmer det :/ Vad mer har jag gjort idag, jo jag var hos Nico nu på eftermiddagen, satt där och gosa någon timme, på torsdag kommer han!! :D Sen åkte jag hem till Amanda och vi tog en promenad, mycket trevligt! Och sen kom jag hem, fixade käk och nu ser jag självklart på hockey! Sverige-Finland, tror Finland vinner faktiskt men hejjar ju självklart på Sverige! Och just nu åskar det och jag får alltid så jävla ont i huvudet av de här vädret, dunkar i hela skallen :( Aja, Ska se matchen nu, återigen. HEJJA SVERIGE!! ;D
PUSS

Plugg

Gjorde ju som sagt klart svenskan tidigare och skickade in den och sen har jag påbörjat min uppgift i soms. Om jag får VG på den här uppgiften så får jag MVG i slutbetyg och det vore ju jätte kul men bara för det har jag låst mig nu och det känns som att allt jag gör bara blir skit. Måste prata med Lena igen. Sen har jag läst igenom pappren till provet på måndag som våran lärare var snäll och flyttade fram. Vill verkligen göra bra ifrån mig men det känns som att allt jag gör just nu bara blir halvdant eftersom det ända jag tänker på är sommarlov, mindre än en månad kvar nu! Och bara några dagar kvar tills vi får hem lilla Nico! Längtar! :D
PUSS

Just nu..

Jag har nyss käkat lunch och före det så fick jag ett damp utbrott för jag hade skrivit klart nästan hela svenska arbetet och så hänger sig word på min dator som den gör typ jämt och jag har glömt att spara så det var bara att skriva om allt så den här dagen har verkligen sugit åsne k*k än så länge. Men nu ska jag gå ut och klippa gräset och försöka slappna av lite grann. Men först ska jag skicka in svenskan som jag skrev om fast inte alls lika noggrant som första gången.
PUSS

skit dag..

Den här dagen är inte bättre än igår, börja precis lika dåligt och jag tänker inte skriva mer nu för då kommer det bara massa negativt ur mig, men jag mår bättre iaf. Fast det här är ändå en skit dag.
PUSS

Mår inge bra

Känner mig frusen och har bytt om till min onepiece, men jag vill ha något gott ikväll, typ chips och dipp! Så ska väl byta om igen snabbt och ta mig till affären sen krypa ner under täcket och starta en film! Har räknat några mattetal men har ont i huvudet så jag kom inte så långt haha. Men aja, det är så min kväll kommer se ut ungefär. Inte så kul men jag känner mig som en påse skit rent ut sagt!
Ville iaf visa mitt nya nagellack(det jag köpte igår) Skit snyggt!
PUSS

Fredag 13:e idag..

Jaa idag är det ju fredag den 13:e så får se om det händer något speciellt idag då. Jag ska iaf käka frulle nu innan jag ska gå iväg till bussen sen. Är jätte trött idag, har inte sovit bra inatt, har bara vridit mig och inte kunnat lega still. Aja nu ska jag sluta här, har ändå inget vettigt att säga. Eller jo just det, vi har ett stort hål idag och dte stör mig, så nu har jag fått ur mig det haha..
PUSS

shoppingen från idag!

Ja här kommer det jag köpte idag, men visar såklart inte födelsedagspresenterna, dem gick på över 500kr tillsammans så det jag visar här som jag köpt till mig själv gick bara på 800kr, billigt tycker jag för såhär mycket!
139kr på New Yorker
Färgen blev inte rättvis, men den är typ korall färgad, lite skrikig i färgen men snyggt under linnen i sommar:) 79kr på Gina Tricot
älskar den här! 149kr på Gina tricot!
99kr på gina tricot haha :)
99kr H&M
Serum, 99kr hos nån frisör i gallerian Igor och nagellacket 39kr på H&M!
Det var det, jag är nöjd hittade allt jag ville ha hihi :D
PUSS

Stillat begäret lite..

Ja så är man hemma från stan nu då. Har som sagt stillat mitt shoppingbegär, hittade massa fint. Bilder kommer snart! Har fixat födelsdags presenter också så nu slipper jag den pressen haha. Gick alldeles för enkelt att bara handla upp 1300kr sådär. Men har fått mycket för pengarna och jag tycker ändå att jag var duktig eftersom jag hade med mig 2000kr haha :)
Ikväll ska jag iaf ut och gå med Amanda och innan det nu så måste jag försöka plugga lite grann! Men ska fixa så bilderna på vad jag köpt kommer snart!
PUSS

Torsdag!

Idag står det shopping på listan, det var länge sen Hanna och jag bara gick helt själva på stan och typ går in i samma affär tusen gånger. Vi har så kul, och jag är väääääldigt shopping sugen och hon med så det här blir nog bra haha :D Fast jag är jätte trött, har knappt sovit inatt, och ja ni får skratta men jag tycker åskan är jätte obehaglig och är rädd för den, hatar att ligga ensam i sängen då men som tur var så är vi ju Puma vakt(hunden på bilden) och han låg i min famn och skaka och pep så han gillade nog inte det heller. Nej nu ska jag rasta honom innan jag går iväg till bussen!
PUSS

Dagen..

Skolan idag var ju kort, hade som sagt bara matte och mentorstid. Efter skolan så gick jag raka vägen och hälsa på Nico men idag blev det inte så mycket mys, jag fick se en ny sida av honom idag, hans busiga sida haha. Varje gång jag vart där har han varit lugn och gosig men inte idag, det var bara massa bus hela tiden. Men jag blir nöjd bara jag får se honom :) Men nu är det bara en vecka kvar tills vi får hem plutten! En väldigt LÅNG vecka haha :) Men det kommer nog gå fort eftersom jag har plugg som måste fixas. Nu ska jag starta en film och sen sova, är helt slut.
PUSS

Onsdag 11/5 11

Onsdag idag då, skönt när veckorna bara rullar på just nu, snart sommarlov men ännu viktigare snart så kommer lilla valpen hem! Jag längtar som fan! Ska dit idag och hälsa på honom igen, man får abstinens helt ärligt, så sjukt man bara måste dit haha :)
Iaf åker in till skolan idag för en lektion typ eller vi har matte och sen mentorstid sen slutar vi! Blir iaf 12bussen in till stan. Nej nu ska jag ta och käka något innan det är skoldags! Måste bara säga också att jag älskar vädret, kör på shorts idag, höll på att dö igår i svarta jeans haha..
PUSS

Vilken dag..

(just nu..)
Ja den har varit jobbig men ändå skön, lite svårt att beskriva haha. Dem sämre grejerna idag var att mitt i nationella provet när vi sitter och lyssnar så kommer våran matte lärare och tänker att han ska ha matte med oss, man börjar fundera om han inte får information om att nationellt prov kommer att pågå idag eller om han är snurrig. Störd blev man iaf så jag missade vad hela part 2 handlade om. Sen var jag så irriterad att part 3 gick inte bättre. Det var det dåliga. Men nu har jag fått skriva av mig så nu glömmer vi det och tar det bra sakerna!
Första saken var att vi slapp ha provet idag, vi får en till vecka på oss, tänkte göra det idag men bestämde mig att jag pluggar hellre lite till så jag känner att jag gjort mitt bästa. Sen fick jag veta mitt resultat på senaste provet cirkulationsorganen och jag var helt säker på att jag skulle få IG eftersom jag började plugga samma dag som provet, sen står jag där med provet i handen och kollar längst bak och så står det Ej godkänt. Och jag börja direkt fundera på hur jag skulle komplettera det men då ser jag att den delen tillhörde en annans prov och läraren tog det så titta jag på mitt resultat och så står det VG, det bästa man kunde få på det provet?! Jag fick typ en chock haha. Men jävligt glad och lättad blev jag! :)
Sen när jag kom hem så hjälpte jag mamma med att måla om våra utomhus möbler lite grann, slutade dock ganska fort, gjorde inte ens en halv stol haha, för mycket pill, typ tusen små utrymmen som skulle få färg nej usch. Så jag lagade kvällsmaten istället, fick bli spagetti och köttfärssås, alltid ett säkert kort! Och om jag får säga det själv så blev den perfekt idag :D haha.. Nej nu ska jag duscha sen blir det ett skutt ner i sängen!
PUSS

Tisdag 10/5 11

Go morgon! Tänker inte slösa min dyrbara tid här just nu eftersom jag har viktigare saker att göra tyvärr men ville ändå kika in och säga hej! Så ja nu ska jag iaf gå och plugga innan det är dags att gå iväg till bussen!
PUSS

Panik, aaaaah!

Imorgon har vi 2 stora viktiga prov, vi börjar med nationellt prov i engelska som är över 2timmar långt och slutar dagen med stort prov på cirkulationsorganens sjukdomar och jag kan säga att det är allt annat än enkelt! det är ingenting man kan plugga in "bara sådär". Nej för förstår man inte en sak så kan man aldrig fatta nästa för allt hänger ihop hela tiden och just dem här sjukdomarna är ganska lika på många sätt så jag blandar liksom ihop behandling symtom och alla dessa läkemedel. Sen att vi har hållit på med det här i ungefär 1.5vecka bara. Det är skit jobbigt rent ut sagt, nu förstår jag vad alla menar när dem säger att kursen medicinsk grundkurs är hemsk för den är hemskt jobbig och hade det inte varit för det att jag ändå tycker det är lite intressant så hade jag aldrig klarat av det här! Men jag har iaf suttit nu ikväll i över 2timmar och skrivit ner(se bild) det viktigaste från varje sjukdom och ska sätta mig och läsa igenom dem typ tusen gånger efter att jag bloggat klart, för jag måste få godkänt. Eftersom jag inte var i skolan idag så vet jag inte vad jag fick för betyg på provet på cirkulationsorganens anatomi och fysiologi men det känns som att det gått ganska dåligt för flera så det känns inte så bra eftersom jag vet att jag inte kunde allt :/ Men jag hoppas innerligt att jag bara behöver komplettera något litet bara så jag kan få ett G helst vill jag ju klara mig helt men jag orkar verkligen inte ett IG! Nej nu ska jag sluta tråka ut er med det här, om ni ens läst hit? haha :)
Allt det här ska jag kunna imorgon och jag har bara småläst lite i veckan, nog för att det har hjälpt men egentligen kan man väl säga att det här borde jag ha gjort direkt istället för kvällen före haha..
Har nyss käkat as god mat iaf, min mamma är superduktig på att grilla, köttet blev helt perfekt. En stor eloge till henne för det! Vad mer har hänt under dagen, jo min mens är typ slut nu för er som är intresserade så nu är smärtan nästan helt borta också, så skönt, men nu ska jag iaf boka en tid, så fort jag får lite tid till det! Men nu ska jag återgå till pluggandet, vi hörs imorgon!
PUSS

Hatar det här.

Ja jag hatar att vakna upp på morgonen och knappt kunna stå upp av smärta, ligga i sängen och fundera på hur jag ska ta mig upp för källartrappen så att jag kan ta en alvedon som egentligen knappt hjälper. Det är jätte jobbigt, för jag får sånna jävla magkramps attacker när jag har mens att jag inte ens kan stå upp eller gå, och det är jätte jobbigt att inte kunna gå till skolan när man egentligen inte är sjuk. Men jag vet inte vad jag ska göra, inget funkar. Ska väl boka tid och se om det finns något att göra för såhär kan jag inte ha det!
PUSS

Sover hos grandma :D

Ja jag sover där ikväll istället, väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så hon kan skjutsa in mig dit. Kommer hem någon gång vid lunch imorgon! Nero har iaf åkt hem och jag har varit duktig som suttit ute i solen några timmar och pluggat till provet på tisdag, känns som att lite mer sitter men långt ifrån allt jag borde kunna men jag gör mitt bästa! Iaf, vi hörs imorgon!
PUSS

Lördag!

Ja jag har vart vaken sen 8 imorse när Jennie kom med Nero så nu är han här, ska strax ta ut han på en längre promenad men först måste jag äta något litet, känner faktiskt för frukost för en gångs skull haha :) Men sen blir det promenad med han och sen plugga inför provet på tisdag, kan typ ingenting eller jo men jag blandar ihop alla sjukdomar och läkemedel, lite jobbigt :/
PUSS

Såå kul, men pinsamt

Ja det är lite pinsamt att dela med sig av dem här bilderna men det var ju jag för lite mer än 2år sen och 1 år sen haha, men det är så kul att sitta och se tillbaka i sin bilddagbok :)
Nu är dem inte i ordning men bilderna är tagna för ett och ett halvt 2år sen ungefär haha! Ni får skratta, det bjuder jag på ;)

Är jätte snurrig

Jag kan inte alls sova hos min mormor för jag har ju lovat att vara hundvakt åt mina kusiners hund imorgon. Lite typiskt att det var just imorgon men har man lovat så har man! Så nu vet jag inte vad jag ska göra, blir väl att sätta sig med plugget ändå då, har ju inget bättre för mig så.
Men jag har ändå märkt att jag har varit jätte snurrig på sistone, känns som att jag inte hänger med i skolan, jag går upp för tidigt på morgonen och nästa så för sover jag mig. Känns hela tiden som att jag glömt något men kan inte komma på vad och det är jätte jobbigt. Sen känner jag mig jätte stressad över små saker också. Vet inte vad det är för fel på mig just nu.
PUSS

fram och tillbaka..

Nu är jag hemma men ska strax dra in till stan igen, ska nämligen sova hos mormor ikväll :) Och där finns det ju inge internet men jag kommer hem under dagen imorgon någon gång så vi hörs då, har massa plugg men ikväll så tänker jag bara vara efter en halv jobbig vecka. Vi hörs imorgon!
PUSS

Fredag 6/5 11

Go morgon, idag är en kort skoldag, har matte och sen blir det hål i 2timmar innan vi ska iväg på studiebesök vilket ska bli jätte kul! Älskar att få åka på studiebesök. Sen ikväll blir det tyvärr massa plugg för jag har massor att göra! Men ska uppdatera er någon gång!
PUSS

AJ AJ AJ!

Fan va ont jag har nu, har plockat bort gelenaglarna och det var inte lätt kan jag säga och jag tänker aldrig mer ha gelenaglar, isåfall blir det akryl. För att få bort var skit svårt, var nära på att åka in till stan och betala 300kr bara för att få bort dem men i fattar inte vilken jävla smärta det var att sitta och pilla bort dem, dem sitter ju skit hårt fast :( Men nu är dem borta och min naglar ser förjävliga ut och är tunna som fan så det gör ont när man kommer åt dem :( Har satt på stärkande nagellack nu så hoppas att det hjälper fort nu! Det var snyggt men inte värt det om man jämför med smärtan nyss och det kan nog Hanna inflika också som nu är döv av mina skrik haha, förlåt gumman! Nej nu ska jag plugga på angina pectoris(kärlkramp),hjärtsvikt,hjärtinfarkt och allt möjligt sånt där tills provet på tisdag. Kommer aldrig kunna lära mig allt sådär fort men ska självklart göra mitt bästa!
PUSS

Myst med Nico!

Ja vi kom nyss hem från Lilla Nico, han är bara för söt, idag var han trött när vi kom så det vart massa mys när han somna mot mitt bröst och det tackar man ju inte nej till :D Det är så jobbigt att åka hem utan honom bara, vill ju ta med honom nu! Men torsdag den 19:e så får vi äntligen hem lillen, men det är 2veckor kvar dit så han lär ju bli något större, det går ju så fort nu när dem är valpar :) Ska dit imorgon igen och gosa, tur att han har sånna snälla uppfödare som låter oss komma och gosa med honom! :)
Imorgon blir det iaf ingen skola för min del, jag har bara en lektion och just då har jag tid hos ortopeden och dem tiderna får man vänta jätte länge på så jag kan inte avboka heller, jag som skulle på studiebesök imorgon :( Hoppas att det finns plats för mig att följa med på fredagen istället :) Nu ska jag sova, men först vill jag bjuda på några färska bilder från ikväll på plutten!
Såå söt! :D
Myyys! <3
PUSS

Shoppingen i Turkiet!

Tänkte visa bilder på det jag köpte i Turkiet! Så här kommer dem :)
Till mig själv
åt lillebror
åt lillebror
åt mig själv :)
åt mamma
parfym till mig och den andra till pappa
strumpor till hela familjen
trosor åt hanna
åt mig
åt mig
åt mig
åt mig
åt pappa
till lillebror
till lillebror
till pappa
kalsonger till lillebror
trosor åt mig
åt mig
iPhone 4 skal åt mig
Det var allt förutom mat och dryck!
PUSS

Nooo :'(

I broke my nail, buhu :'( Haha nejdå :) men det ser inte vackert ut men ska väl ta bort dem idag, om det går? Har aldrig tagit bort sånna här gelenaglar förut? Men det löser sig nog!
PUSS

Onsdag 4/5 11

(fastnar inte på bild idag, men ville visa att jag målat rosa på naglarna)
Ja idag känner jag mig ganska utvilad men det hade varit skönare med en sovmorgon till 12 istället för att börja halv 9 som idag, men är det nationellt prov så är det. Jag borde ju klara det eftersom det är engelska och jag får ju mvg på mina grejer jag gör på lektionerna men man blir ändå lite nervös för det är ju ändå ett nationellt prov. Men jag hoppas att det är 2roliga ämnen att skriva om inte att det handlar om något aktuellt idag för då är jag körd haha, har inte så stor koll på vad som händer just nu haha :) Nej nu ska jag käka frukost!
PUSS

Mätt och belåten!

Jaa jag lyckades ännu en gång laga ihop något fantastiskt gott, blev det som jag skrev tidigare och det kunde inte ha smakat bättre, glad att jag börjar förstå mig på matlagning en vuxen poäng hihi. För visst kan jag laga mat men förr blev det inte alltid så bra haha, men nu smakar det underbart om jag får säga det själv, jag måste ha fått mormor och mammas gener där :) Nu blire duschen och sen sängen i tid så jag är pigg för nationella provet imorgon!
PUSS

matlagningssugen!

Idag känner jag för att laga mat, skoldagen har varit lite halv jobbig och egentligen borde jag väl plugga inför provet på tisdag eftersom det är jätte mycket att kunna, men jag känner att jag måste lägga undan det en dag och göra det jag känner för och idag är det alltså matlagning haha. Funderar på om jag ska göra kotlett med potatisklyftor(med rosmarinkrydda) i ugn? + lite bearnaisesås haha. Låter väldigt gott om jag får säga det själv :) Ska fråga mamma om det är okej :)
PUSS

Utvecklingssamtal

Har precis haft utvecklingssamtal, det gick jätte bra. Som jag redan visste att det skulle gå. Men det är skönt att ha det gjort iaf! Nu ska jag plugga lite innan nästa lektion börjar! Vi hörs när jag är hemma från skolan!
PUSS

Bilder från Turkiet!

Bättre sent än aldrig men här kommer lite bilder från Turkiet, men jag fotade knappt någonting den här gången, men några kort har jag lyckats knäppa! Här kommer dem!
första dagen såg det redan ut såhär, tänk er efter en vecka med 2 tjejer.. haha :)
många mysiga kvällar på balkongen med tjejsnack och kortspel!
En affär efter gatan Atatürk tror jag den hette, den stora gatan som går genom stan längs stranden.
Poolen
Vårat hotell :) Novella app. Hotell.
Kvällmat på hotellet en kväll :)
Fixade en snygg bränna..
stranden
At the beach with the sun in my eyes.
Jennie<3
Lite brun blev jag iaf :)
Min nya älskade one piece!
Mitt nya skrikrosa iphone skal
Did my nails :)
On the plane home!
Det var det! Bilder från denna roliga resa, första gången utomlands utan  någon "vuxen"
PUSS

Längtar efter lilla Nico!

Sitter här och drömmer mig bort från lektionen och längtar till fredag den 20:e maj, då får vi äntligen hämta våran lilla Nico! Kan ni förstå hur mycket jag längtar, jag har tjatat efter hund i så många år nu och äntligen ska jag få en liten "bebis" :D Här är lite fler bilder :)
Naaw :D
Han är minst i kullen sötnöten gosar in sig bland syskonen :)
döör :D Men nu måste jag återgå till Vårdlektionen!
PUSS

Tisdag 3/5 11

God morgon bloggen!
Känner mig lite piggare idag men inte mycket haha. Ikväll ska jag iaf lägga mig tidigt eftersom det är Nationella prov i engelska imorgon. Idag är en lång jobbig dag men jag ska klara den med! :) Vi hörs efter skolan! Slutar 4 så det blir lite sent!
PUSS

Hemma från city gross

Ja nu är vi hemma från stan igen, det blev city gross. Man ser ju att priset skiljer  på vissa grejer från Ica men det går väl jämt ut i slut ändan, vissa grejer är billigare på ica medan dem dyrare där är billigare på city gross. Nu väntar jag iaf på att en unge i minuten ska börja snart. Sen blir det äntligen sängen, dit har jag längtat sen jag steg upp (för andra gången) imorse.
Dagen har iaf varit helt okej, fast ändå lite halv jobbig. Stavgång på idrotten, wiho, eller inte.. Och prov på cirkulationsorganen gick väl sådär men jag svarade på allt men det känns alltid som att man svarat för lite, att det inte duger. Imorgon är ännu en jobbig dag, fattar inte hur dem kan ha tänk när dem har satt dem 2jobbigaste skoldagarna i början av veckan, men det är ändå skönt att ha det överstökat. Sen på onsdag har vi Nationella prov i Engelska A, skriva uppsats. Borde väl gå bra :)
PUSS

Storhandla

Ja nu har jag nyss käka kvällsmat, makaroner och köttbullar. Mamma och jag ska strax åka iväg och storhandla och vi kan inte bestämma os för om vi ska handla på city gross eller Ica maxi haha. Det återstår att se :) Vi hörs när jag kommer hem så ska jag uppdatera er om dagen!
PUSS

snurrig

Ojj förlåt va snurrig jag är idag, skriver att det är lördag menade självklart Måndag men för mig så var det natt när jag skrev inlägget och jag gick och lade mig direkt efter och sov en timme till haha. Men nu är jag i skolan iaf och väntar på att börja med engelskan och då ska jag plugga till provet på cirkulationen som vi har nästa lektion.
PUSS

Måndag 2/5 11

Ja det har varit en bra helg det här, jag är gladare än jag varit på länge och det är för att vi har köpt hundvalp!! Om 3veckor får vi hämta våran lilla Nico! Så underbart söt!
Dör av längtan!
Jaha annars då det är lördag och klockan är fan fitta kuk vad irrriterad jag blir nu, ni får ursäkta mitt språk men jag har gått upp en timme för tidigt! klockan är ju bara 4.52!!! åh, jaha då kryper jag ner i sängen en timme till fast jag redan fixat mig och allt. Vi hörs senare!
PUSS

RSS 2.0