Måndag 31/10 11

Så skönt att vakna upp idag och veta att det är ingen skola utan att det är höstlov, underbart! Idag ska jag iaf träffa Matina på stan och sen ska vi gå på bio, vilken film vi ska se kan jag berätta om sen när jag sett den :) Nu ska jag iaf fixa nått att käka sen ta en prommis med vovven min!
PUSS

Ingen rubrik.

Do you have to, make me feel like there is nothing left of me?

You can take everything I have

You can break everything I am

Like I'm made of glass

Like I'm made of paper

Go on and try to tear me down

I will be rising from the ground

Like a skyscraper!

Shoppingen från Ullared :)

Slarv tittade när jag tog den och såg nu hemma att det är för dubbelsäng så min kusin ska ta den istället, men lite ledsen blev jag för jag tycker den var skit snygg!
Hannas julklapp :)
pappas julklapp(han läser inte min blogg :)
Min nya pyjamas :)
till Kevin
sport bh och nya träningsbyxor, dags att ta tag i motionen igen!
handdukar till mitt nya badrum här i källaren :)
Äkskar ansiktsmaskar!
Blev en full säng den här gången med, handlade för ca 2500kr :) Supernöjd!

Ullared!

Ja inatt går bussen mot Ullared, 3.20 gick bussen tydligen. Kudden följer med för jag lär ju vara ganska död imorgon om jag inte sover på vägen dit så mycket jag kan. Vet inte hur mycket pengar jag ska ta med mig dock. Har 4000kr men vill ju inte handla upp allt det där för det finns massor i affärerna nu som jag vill ha också, sen måste jag ha en ny vinterjacka också! Så ja vi får se hur jag gör, men har iaf skrivit en liten lista i min iPhone vad som måste köpas med hem :)
Detta är vad jag fick med mig hem när jag var där förra året :) Hörs på lördag med vad jag köpt där denna gång!
PUSS

Matlagning..

Ja just nu är jag inne i en vecka då jag inte har super mycket i skolan att göra eftersom det är lov nästa vecka och fredag är jag ledig så då känner jag att när jag ändå har ti över så kan jag lika gärna laga mat. Så idag blev det tacogratäng med sallad, mumsigt, till och med min kräsna lillebror käkade! :)
Vad finns mer att berätta? jo jag har sovit dåligt i 3 nätter nu, bara sovit max en timme per natt om ens det, så igår var jag inte ens i skolan för när veckarklockan ringde på morgonen så hade jag ännu inte somnat sen jag gick och lade mig kvällen före. Väldigt jobbigt är det att ha det såhär men jag kan inte sluta tänka, det bara surrar i huvudet på allt jag måste göra och vad jag skulle vilja hinna med men inte hinner. Och ja så går det runt.

Men inatt sov jag kan jag säga, jag kom till och med försent till skolan och det har jag aldrig gjort förut i mitt liv vad jag kan minnas så det kändes piss. Men det vart max 20minuter försent så :) Min mobil hade iaf dött fast jag hade mycket batteri på kvällen när jag gick och lade mig så då kan ju inte väckarklockan där i ringa vilket resulterade i att jag vaknar 8.25 och ska med tåget 8.30. Men jag fixa mig fort som fan och sprang iväg till 9 bussen iaf :)

Sen har jag varit hos tandläkaren idag också, dem sa att jag kommer aldrig få tandställning även om jag nu skulle betala för den. Så det var ju inte så kul eftersom jag hatar min fula tänder. Menmen, dem polerade dem iaf lite så det är väl alltid skönt :)

Nu ska jag ta mig ut på en lång promenad med min lilla vovve, sen ikväll ska jag nog fixa mina naglar lite, har längtat efter det när man inte kunnat gjort det på praktiken. Dock är mina naglar fortfarande korta eftersom man var tvungen att klippa av dem :( Men fräscha till dem lite med färg ska jag göra! :)

Saknar praktiken jätte mycket, men har något roligt att berätta, en person där hörde av sig till mig igår och berättade att när jag fyller 18(2månader kvar bara) så kan jag få börja som timvikare där vilket gör mig gladare än gladast! Kanske därför jag sov så skönt inatt, när några saker kändes lite bättre! Men promenad var det dags för nu!

PUSS

:(

Is anybody out there? 
Is anybody listening?
Does anybody really know, 
If it's the end or the beginning

The quiet rush from one breath, 
Is all we're waiting for 
Sometimes I want my taking, 
Changes everyone before 

It's everything you wanted, it's everything you don't
It's one door swinging open and one door swinging closed 
Some prayers find the answer, some prayers never know
We're holding on, and letting go. 

Sometimes we're holding angels, 
And we never even know
Don't know if we'll make it, 
Or we know, we just can't let it show 

It's everything you wanted, it's everything you don't 
It's one door swinging open and one door swinging closed 
Some prayers find an answer, some prayers never know 
We're holding on and letting go
Yeah, letting go, oho 

It's everything you wanted, it's everything you don't
It's one door swinging open and one door swinging closed 
Some prayers find an answer, some prayers never know 
We're holding on and letting go.. 

Woa, woa......Woa...... 
Woa, woa......Woa...... 

It's everything you wanted, it's everything you don't 
It's one door swinging open and one door swinging closed
Some prayers find an answer, some prayers never know 
We're holding on, and letting go..

laga mat!

Har bestämt mig för att göra mat ikväll, ska dra ihop min egna lilla enkla gryta, har aldrig gjort en gryta själv förut så det ska bli intressant. Om det blir bra så tar jag kort så får ni se sen! :) Aja nu är det nog dags att jag sätter igång här, maten ska vara klar vid halv 8 så :)

PUSS

Bilder från helgen!

Tog inte så många bilder eftersom vi mest bara snackade och hade allmänt kul så då glöms ju tyvärr kameran bort :) Men först sminkade jag iaf Hanna och sen tog vi lite kort och efter det stack vi iväg och käka sen till affären och handlade lite gott och sen hem och öppna några cider och hade en rolig kväll! Tack för kvällen! :)
Har inte jag världens finaste bästa vän?! Underbaraste människan på jorden! ♥
Always together no matter what happens, true friends! ♥

PUSS

Extra pengar :)

Sov ju hos Hanna inatt, var väldigt trevligt, älskar dig bästa vän du är bäst! Bilder kommer :) Idag har jag iaf jobbat lite grann, har delat ut reklamblad, det tog typ en timme så nu har man tjänat lite extra pengar så det blir bra om jag kan hjälpa till lite ibland med det :)
Just nu sitter jag och pluggar psykologi och sen ska jag räkna matte! Tillbaka till skolan imorgon igen, usch vill inte, vill fortsätta på praktiken det var så himla kul! Men men. Nu är jag iaf hemma i min egna säng igen och min lilla vovve är här vid mig älskade plutten! Nej nu ska jag fortsätta plugga här, behövde bara en 5min paus :)
PUSS

länsdans.

(me today)
Ja idag är det sista dagen på praktiken sorgligt nog, kommer sakna alla nå enormt mycket! Trivdes verkligen där! Men ikväll ska jag iaf följa med på länsdansen med 2brukare vilket ska bli jätte kul! Ett bra avslut på en rolig praktik! Börjar 17.00 och slutar ungefär 12 inatt så blir ingen mer uppdatering idag!
Men vi hörs nog på lördag, då ska jag sova hos Hanna och vi ska bara ha en rolig kväll, dricka några cider och bara prata, myys! Har knappt setts på 4veckor nu så vi har massor att snacka om :D
PUSS

Ig, jajjemän!

Igår i skolan fick jag reda på att jag fick ig på matte provet, vilket inte var oväntat. Men det som stör mig är att jag hade 2 slarvfel, glömde parantesen på ett ställe och 1:an när jag skulle skriva 16 för jag skrev det först och sen under tiden när man löser ekvationen så missade jag att ta med den vilket gjorde hela svaret fel åååh:( Jag hade 8poäng och 10 var godkänt så hade jag inte slarvat där så hade jag vart godkänd vilket chockar mig och gör mig irriterad på mig själv. Men det roliga är att ingen i klassen fick över Godkänt ens en gång haha, sämst klass eller? :) Vart helt chockad fanns flera jag trodde skulle få minst Vg men icke sa nicke! det gör iaf så att jag inte känner mig så jätte dålig haha, eftersom jag inte är ensam då :)
Jobbar 3 till 8 ikväll. Skönt!
PUSS

Saknar!

Jag saknar min hund så mycket att det gör ont! Men idag kommer han hit igen! Sista veckan hos mormor nu sen blir allt som vanligt igen! Hoppas mamma hinner komma med honom innan jag ska iväg till praktiken bara, annars kommer jag seriöst att dö.
Hur kan man inte sakna en sån här sötnos, fast han är ju mycket större nu än på bilderna men han är ju bara för söt! Mitt allt! <3
PUSS

Lördag!

Börjar kl 12 idag och går till halv 10 ikväll så det är väl ganska långt men jag älskar min praktik så det gör mig ingenting, vill verkligen inte tillbaka till skolan det här är så mycket roligare! Ska snart käka lunch och sen börjar det nog bli dags att cykla iväg. Och jag kan tillägga att jag saknar min hund som är hemma just nu(jag är ju hos mormor i stan i 4veckor) och han kommer inte hit igen förs på måndag buhu :( Aja tur att jag jobbar hela helgen så går det lite fortare!
PUSS

Hårfärg..

Börjar bli dags att färga håret igen min utväxt är typ 1cm bred nu och det ser illa ut. Men vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Gillar att ha det som nu men redan efter några dagar så ser man utväxten vilket är väldigt drygt.

Så det jag funderar på är, att ha kvar såhär, färga till min naturliga ljus bruna färg eller lite mörkare brun. ska visa bilder så får ni jätte gärna säga vilken bild(alltså färg) ni tycker jag ska färga vill ha hjälp för kan inte bestämma mig själv! Så snälla, säg vad ni tycker!
detta har jag nu. Alternativ 1.
min naturliga bruna, Alternativ 2.
ÄLSKAR färgen, alternativ 3.

Så vad tycker ni, snälla lämna en kommentar för jag har beslutsångest!


PUSS

Helt sjukt..

Att man alltid lyckas bli lika grymt ful på varenda skolfoto, inte kul men som jag brukar tänka, det blir kul att se tillbaka på när man är äldre, enda anledningen till att man är med. Här kommer iaf årets gruppfoto och okej då, jag delar med mig av mitt ensam kort med nu fast jag haft det ett tag och det blev inte bra alls men men.
klass OP10B
close up.
Ensam kortet, nej usch ångrar mig redan men lite måste man bjuda på sig själv allt och det är ju så här jag ser ut tyvärr even if I don't wanna belive it.
PUSS

Plocka svamp :)

Jag och min lilla vovve på vårat "smultronställe" där hittar vi alltid massa svamp!
dålig bild men det fanns ställen som det växte dubbelt så stora och jätte tätt!
Min vovve börjar bli stor nu, min älskade plutt!
Mamma och jag hade lite och rensa om man säger så! Men nu ska jag sätta igång med mitt rum, ska dammsuga och sånt och sedan stryka alla mina kläder som ligger i en hög här i min soffa och sen blir det duschen och sedan laga kvällsmat och sen ikväll blir det att kolla på film med mamma, hon vill se bröderna Karlsson så den ska vi se :)
PUSS

my love

I LOVE YOU AND IT KILLS ME WHEN YOU'RE NOT HERE :(

GEEEE MIG!


Visst har jag kanse snöat in lite på grått men gosh I love it! Så snyggt tycker jag :) Har ju pengar och det är det som är jobbigt men jag måste ju spara dem tusenlapparna till annat :( Aja, detta är iaf vad jag vi ha hängande i min garderob just nu så någon snäll där ute som läser kanske? haha.. :)

PUSS

..

Another summer day
Has come and gone away
In Paris and Rome
But I wanna go home
Mmmmmmmm

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
I just wanna go home
Oh, I miss you, you know

And I’ve been keeping all the letters that I wrote to you
Each one a line or two
“I’m fine baby, how are you?”
Well I would send them but I know that it’s just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that

Another aeroplane
Another sunny place
I’m lucky, I know
But I wanna go home
Mmmm, I’ve got to go home

Let me go home
I’m just too far from where you are
I wanna come home

And I feel just like I’m living someone else’s life
It’s like I just stepped outside
When everything was going right
And I know just why you could not
Come along with me
'Cause this was not your dream
But you always believed in me

Another winter day has come
And gone away
In even Paris and Rome
And I wanna go home
Let me go home

And I’m surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Oh, let me go home
Oh, I miss you, you know

Let me go home
I’ve had my run
Baby, I’m done
I gotta go home
Let me go home
It will all be all right
I’ll be home tonight
I’m coming back home

trötter..

(trött tjej)
Ja riktigt trött ät jag idag, skulle jag gå och lägga mig nu skulle jag sova tills imorgon utan problem, men ska starta en film först sen får det bli sängen. Är ledig imorgon så det är jätte skönt, fast jag har matte på eftermiddagen men det är ju lugnt! :) Har tagit en promenad med Nico idag i typ 1 och en halv timme och sen har jag också gjort klart mitt hemprov och skickat in det, bara jag får godkänt haha. Sen fick jag veta mitt betyg på religonsprovet idag också haha flopp.. Men jag fattade inte en ändå fråga så himla konstigt formulerade och det var jag ju inte ensam om tror jag, men jag är godkänd iaf vilket är huvudsaken!
PUSS

RSS 2.0