Bilder från igår när vi firade min mormor!

mormor fick min present redan på fredagskvällen när jag kom till henne!
Min present till min älskade mommo!
Hon fick massor av blommor denna av min ena morbror, riktigt fin var den, så himla stor!
Denna stora (grymt tunga) blomgrupp fick hon av min famlij och 1500kr :)
Denna fick hon av min andra morbror med familj :)
Jag, och ja jag vet, min grisstrumpor gör hela bilden haha..
förrätten! Jätte goda snittar & champagne :)
:)
Mormors mat är alltid lika god!
efterrätten, suuuper god! :)
Min sötis var självklart med!
Mormor med barn och barnbarn :)

söndag

Skulle egentligen ha haft praktik idag men jag har knappt sovit inatt för den där jävla tanden hela min mun var svullen och jag kunde inte ens stänga igen munnen så har typ legat för mig själv och gråtit inatt för jag blir så himla irriterad fattar inte hur det kan göra så jävla ont. Det är lite bättre nu men ska inte säga för mycket snart är det väl värre igen.. Får fråga om jag kan jobba en dag nästa helg istället så blir det jämnt ändå!
Lite bilder från igår kommer i ett inlägg senare som jag tidsinställt :)
PUSS

fredag

Har lite mysmorgon här hemma med min lilla bebis. Älskar sånna här mornar! Har iaf rastat vovven och ätit frukost! Lite drygt att Nico skäller hela tiden bara, dem håller på och bygger garage här hemma så det är ju massa folk och lastbilar här och han hör dem men ser dem inte så han vaktar huset hela tiden och små skäller då och då, sötisen. Ska till sjukgymnasten idag innan jag börjar praktiken, min rygg har äntligen börjat bli bra! Har nästan inte ont längre, bara om jag gör lyft och sånt. Sen ska jag fixa lite med min överaskning till mormor. Vi ska fira henne imorgon för hon blir 60 på måndag! Jag hoppas hon blir glad! :) Ni får veta imorgon vad jag fixat till henne ;)
PUSS

Torsdag

Himla fin låt!



Börjar inlägget med en väldigt fin låt jag inte hört förns härom dagen när jag satt och klicka runt på youtube haha, älskar texten och hennes röst! Och sedan en liten bild på trötta jag, den osminkade sanningen. :) Idag iaf har jag haft praktik, varit med på ett dagcenter och sett vad dem gör, kul! Men jag föredrar att vara på en gruppbostad, passar mig mer! Efter jag kom hem idag så har jag typ legat deckad i soffan och små gråtit, på typ 20min så har mitt tandkött längst bak i munnnen svullnat upp jätte mycket så jag kan inte ens bita ihop tänderna och jag tror att det är en visdomstand påväg. Det gör iaf grymt ont och är det här kvar imorgon så ska jag ringa tandläkaren och fråga om det finns något dem kan göra, kommer inte kunna jobba när jag har så här ont, fattar inte att man kan ha så här ont i käften, det gör liksom så att jag får ont i hela huvudet, sjukt. Hoppas det lägger sig lite under natten! Är jätte trött så ska ta och rasta vovven och krypa ner i sängen!
PUSS

Lagom trött tjej

Ja idag har jag varit väldigt seg men jätte glad, hur nu det har gått ihop på något sätt haha. Hade ju sovande jour på praktiken inatt, men det blir inte så mycket sömn när man är på ett sånt ställe, iaf inte för mig. Men nu är jag en erfarenhet rikare vilket bara känns bra! :)

Men som sagt därför har jag känt mig sliten idag, men jag har även fått glada besked idag, jag ska få bli vikarie på en till gruppbostad vilket känns suuuuper kul! Att äntligen få börja jobba och göra något man tycker är kul, att få erfarenhet och lära sig mer än att bara läsa böcker i skolan, det känns underbart!

Har även tagit en underbar promenad med bästa vännen idag och sen har jag vart hos sjukgymnasten och mjukat upp ryggen som börjar bli mycket bättre nu! Har även betalat rhodos resan idag så nu är det bara att åka om 46dagar! Usch så nära men gud så jag längtar! :)

Det har vart en bra dag helt enkelt! :) Har avslutat kvällen med en film för mig själv här i sängen, enda tråkiga ibland att behöva vara ensam, fast ändå så är jag lite av en ensamvarg haha, ibland bara älskar jag att vara ensam men ofta saknar man någon också.

That's life, and right now I'm fine with mine even if I wish Mr special would enter it.


PUSS

HAPPY GIRL

image description

Lördag

Ja godmorgon, ni får ursäkta att jag knappt bloggat men har så mycket nu att jag inte hinner, för jag har skolarbeten att göra samtidigt som jag har praktiken och ikväll ska jag ju jobba inne i stan så det är fullt upp för mig just nu. Sitter iaf här i världens finaste sov tröja just nu(se bilden) haha.. Ska fixa iordning mig för dagen och sedan försöka hinna plugga lite!
PUSS

Söndag

Söndag idag då, tog lie sovmorgon idag, gick upp 10. Sitter fortfarande i min pyjamas dock haha. Ska plugga lite nu har jag tänkt, vård vid livets slut håller jag på med. Känner inte alls för att plugga men måste nu när jag är ledig en dag, hinner inte nu när jag praktiserar annars. Vill bara ha sommar och slippa känna press på att behöva plugga! Jobbade ju igår kväll, det var super kul! Så himla skön känsla och inte längre vara en praktikant när man har någon som iaktar allt man gör, utan att bara få jobba på själv och ta hand om människor, det är en underbar känsla! Nej nu börjar jag babbla på här bara för att slippa plugga haha.. Måste sätta igång nu tyvärr!
PUSS

God morgon!

Trött tjej som sitter här, jag har iaf en ganska kort dag idag. Går 7-13 så det är ju skönt! Men måste gå dit nu på morgonen, usch vad jag har blivit bekväm nu när jag har körkort, inte bra! Får ju iaf ta bilen hem eftersom jag då ska till sjukgymnasten! Min mamma jobbar på avdelningen ovanför den jag har praktik på så därför kommer bilen stå där så jag kan ta den hem, ja ni fattar hoppas jag. Usch, är så trött att jag inte själv vet vad jag skriver riktigt haha..
PUSS

...

I've tried to make you understand how much I like you but you don't get my hints

Hämtat ut mitt körkort!

Wiiiie! Känns så grymt bra att ha det ligga där i plånboken! Första gången någonsin som jag faktist är stolt över mig själv i mitt liv haha :) Och nu är jag extra glad för nu ringde dom nyss och fråga om jag vill jobba på lördag och självklart vill jag ju det! Åh så himla glad! :D Just nu rullar mitt liv på i precis den riktning jag så länge önskat och jag tycker jag är värd det. Jag är så glad och mår för jävla bra just nu! :D
PUSS

Måndag

Idag har mitt körkort kommit så jag ska ta och hämta ut det men posten här i hallsta har sämst öppettider så efter 15.30 har dem öppet igen och då ska jag dit! :) Har iaf varit i stan idag och träffat Matina! Vi har åkt runt lite med bilen, gått på erikslund shoppingcenter, Ikea och ätit på tex mex, så gryyyymt gott! Just nu sitter jag i telefonkö till transportstyrelsen, lagom kul.. Ikvälll blir det plugg iaf! Sen imorgon har jag praktik igen :)
PUSS

Fredag!

Mobilbloggade igår men det verkar ju inte ha kommit upp iaf så ja, lite irriterande. Men igår så åkte jag iaf in till stan på förmiddagen och hämtade upp min rara lilla mormor, hon har aldrig åkt med mig och nu när jag äntligen har körkort så var det dags! Så vi åkte och åt/fikade lite grann och satt och prata, mys! Sen var jag tvungen att köra hem då jag gick kvällpasset på praktiken som jag gör idag med. Har åkt in till stan idag med hehe, men det är så kul att köra bil så kan inte låta bli, hämtade iaf mina klasskompisar som hade haft prov inne på skolan och så åkte vi till dollarastore för jag har ej vart där och sen hem. Men nu hinner jag inte blogga mer! Ska kolla min mail och sen är det dags att bege sig mot praktiken. Jag får ju inte säga något om stället jag är på eftersom det har med tystnadsplikt att göra men jag kan säga att jag är på ett korttidsboende för utvecklingsstörda barn och det är väldigt intressant! :)
PUSS

Onsdag och jag är ledig :)

Har ingen praktik idag så jag är ledig, skööönt! Gick iaf upp vid halv 8, kunde inte sova längre. Konstigt för att vara mig men det är väl bra antar jag! Så nu har jag duschat och fixat iordning mig för dagen och så! Tänkte gå upp och göra iordning något att äta och sen får det bli en liteb tårtbit idag med hihi :) I alla fall, jag har tid hos sjukgymnasten kl: 13.00 och efter det åker jag och hämtar upp Hanna(fattar ni, JAG kör bil hihiihihihi, åh ni fattar inte min lycka haha) och så åker vi in till stan och kollar lite ;) Kommer nog bli en toppen dag det här! :) Älskar livet just nu :D
PUSS

KÖRKORT!!!!

Denna dag är helt klart topp 10 av dem bästa dagarna i mitt liv! Så himla skön känsla att ha körkort att ha klarat det på första försöket, ja det är bara underbart helt enkelt! Men helvete vad nervös jag var imorse alltså, det var HEMSKT! Men jag känner mig så fri nu och det har helt klart vart värt allt slit! Nej nu ska jag ut och börja leva livet, jag är 18 får i princip göra vad jag vill, har körkort och är inte beroende av någon annan på det sättet längre! UNDERBART! :) Så imorgon styr jag bilen in till stan med bästa vännen utan den fula gröna skylten där bak hihi :) Och tack för alla gratulationer på fb! Och tack Mamma och pappa för blomma och god tårta och tack katja för blomman!
PUSS

finally home

Ja jag har haft en jätte skön helg borta i Tällberg men det är alltid skönt att komma hem! Iaf jag körde hem ifrån Dalarna idag ca 20mil, det är det längsta jag kört utan att stanna liksom, men det var kul! Sen när jag väl kom hem vid 1 var det bara att köra till affären igen och handla, käka lunch och sen in till stan för körlektion! Väl hemma igen från stan så hann jag vila en stund men sen vart jag sugen på pizza haha, så bjöd familjen på pizza och efter det gjorde jag mammas naglar! Det var väl i stor sett min dag! Kastar in lite bilder från min helg här så får ni se något iaf, dock lite kassa iPhone bilder, orkade inte ta med systemkameran! :)
solnedgång från restaurangen!
menyn en kväll! Super god mat är det!
jag på lördagskvällen :)
Jag var duktig och drack vatten, lyckades stå emot suget av cola!
Varmrätten en kväll, himmelskt gott!
Jag och min lilla bebis! :)
Mammas naglar som jag fixade iordning ikväll! :) ni glömmer väl inte min NAGELBLOGG?!
PUSS

På hotellet

Tog med mig datorn den här gången så nu har jag internet på hotellrummet, skönt att slippa låna lobby datorn! Har iaf varit nere på spat och solat lite och bara vilat i bubbelpoolen! Nu har jag nyss fixat mig och sitter här med en vikbo cider(aldrig provat denna förr men den var super god, rekomenderar den verkligen!) och ska strax rasta vovven innan det är dags att gå till restaurangen och äta super god mat! Får se om jag kommer ihåg att fota lite! Övningskörde från Borlänge till Tällberg också, gick jätte bra men det är ju bara 5mil ungefär! Nej nu har jag inte tid att sitta här mera!
PUSS

Torsdag!

(bilderna är lånade från Dalecarlias hemsida)
Eftersom vi åker bort i helgen så har jag lite att fixa idag innan vi åker imorgon! Vi ska ju som sagt iväg på spa hotell igen! Vi åker alltid till Dalecarlia som ligger i Tällberg, Dalarna. Helt klart bästa hotellet jag någonsin bott på. Tycker hotellet har allt! Trevlig personal, mysig inredning, jätte god mat och underbara behandlingar nere på spat! Har tappat räkningen på hur många gånger vi vart där nu, vi åker dit minst 2ggr per år och vi har varit där i några år nu så. Ja jag längtar i alla fall! Men först måste jag fixa klart lite här hemma, måste bada hunden, fixa klart den sista tvätten(tvättar upp all tvätt) och stryka och packa ner det jag ska ha med i helgen!
PUSS

Mini roadtrip

Ja jag blev väldigt överraskad nu under eftermiddagen när Matina och Felicia ringde och fråga om jag ville följa med på en bilvända, Felicia har precis tagit körkort!! Så ja det var en rolig kväll med mycket skratt och super god mat på café gränden! Tack för att ni tänkte på mig och tog med mig! Nu ska jag bara fixa uppkörningen så kommer jag snart och hämtar upp er på en bilvända! :) längtar lite till uppkörningen även om jag är nervös, vill ha körkort nuuuu! :D


Tejpad rygg

Ja jag har Haft jätte ont i ryggen i några veckor nu och det blir bara värre och värre! Så dem har nu tejpat min rygg och ja jag har ont som fan men hoppas att det här kommer bli bra så fort som möjligt!


YEEEEES!

Jag har klarat teori skrivningen för körkort åååh överlycklig! Första försöket också! Nu är det bara uppkörning kvar inom snar framtid 😄


Look of today!

På den här bilden ser ni ju att det inte blev så mörkt som på efter bilden igår. Här sitter jag i dagsljus och det är typ såhär min naturliga färg ser ut så :) Idag ska jag till sjukgymnasten, jag har äntligen tagit mig i kragen och ringt efter tid, har ont i hela ryggen och axlar och nacke det har jag aldrig haft förr så jag hoppas dem kan knäcka bort några knutor som blivit!
PUSS

Resultat

Står dock i olika ljus på bilderna så håret ser mörkare ut nu efter färgen men det är inte så mörkt! Det blev precis som jag tänkt! :)


färgar håret!

Snart dags att skölja ur!
PUSS

Mina nya skor har kommit

Annars är jag lite trött och super nervös! Allt går så fort och jag har så lite tid! Det har varit jätte kul att få jobba också och inte bara vara en praktikant liksom :) så jag hoppas dem behöver vikarie ofta vill bara tillbaka dit! :) nu ska jag plugga körkort och färga mitt hår! Gissa färgen? :)

PUSS


Underbara måndag för en gångs skull!

Åh idag är jag på strålande humör! Känns så skönt att veta att idag var det ingen skola att ta sig upp till nej för idag är det jobb som gäller! tralalala va jag är glad för det! Har saknat stället jätte mycket och det ska bli så kul att komma tillbaka! Nu ska jag fixa mig, packa väskan(sover i stan inatt eftersom jag börjar tidigt pass imorgon bitti) Sen plugga lite körkortsteori för nu är det snart dags! åh pirrigt! Hoppas verkligen på det bästa, har intensiv pluggat den senaste veckan! Sen ikväll är det jobb som sagt, 15.30-21.00! Vi hörs imorgon!
PUSS

Sorry for bad blogging

Well har inte gjort mycket idag, pluggat körkortsteori, skickat in en försenad uppsats, promenerat med hunden städat rummet och Skype:at med bästa vännen det ända roliga idag. Hatar söndagar. Hoppas ni inte blivit för lurade av alla april skämt idag :) kom inte på något bra så jag har inte heller lurat någon tyvärr haha! Imorgon och tisdag ska jag jobba, Gud så jag har längtat efter det! Kan bli lite dålig uppdatering pga det. Men alla ni som har lov får ha det så skönt iaf, passa på att vila! Just har glömt nämna jag har ingen skola på 5veckor, underbart! Har påsklov en vecka sen praktik 4veckor! Life is good och nästa helg åker jag och familjen på spa, kan inte bli bättre!

Puss


RSS 2.0