Everyone deserves a best friend, I've found mine <3


I västerås

Sover i västerås inatt! Imorgon ska jag träffa Matina på stan under dagen och på kvällen blir det förmodligen simning, det hoppas jag iaf :) Mötet idag gick bra, hoppas på det bästa! Nu ska jag gå och hjälpa lilla mormor med maten ;) Love her food! Just det föresten har ni filmtips? Vad som helst utom skräck haha.. :)
PUSS

Bakat kanelbullar :)

Ja istället för plugg så bakade jag kanelbullar istället, fick ett litet sms från mamma idag som löd "Tänk va smaskigt om det luktar ny bakade kanelbullar när jag kommer hem :P". Hur skulle jag kunna stå emot det då? :) Så ja snäll som jag är bakade jag bullar :) Får ta tag i plugget imorgon istället när jag kommit hem från mötet! ;)
Nu ska jag läsa en bok eller se någon film sen sova, måste ju upp tidigt imorgon!
PUSS

Tisdag

Måste bara börja med att säga att det är riktigt skönt med lov! Jag njuter så himla mycket! Och sen ska vi inte tala om det underbara vädret som äntligen börjat komma, det är vååååår! Idag gick jag upp 9, snabb rastade hunden in och sprang på mitt löpband sen käka frukost och duscha sen kom Hanna och vi gick på en långpromenad med min hund! Sen hem och åt lunch. Sen har jag suttit här i köket med solen som sken in genom fönstret på mig och bara njutit! Läst lite bloggar, lyssnat på musik, läst lite i en bok och bara tagit det lugnt!

Just nu ligger min hund och tittar på mig i hallen, tror det är dags att gå ut på promenad igen, får se om det blir en till långpromenad. Har så mycket energi idag! Sen när jag kommer hem skulle jag behöva ta tag i lite plugg tyvärr. Men jag vet att det kommer kännas mycket bättre sen när jag fixat det!

Imorgon har jag ett möte jag måste till 9 på morgonen så då får jag ta löpningen på kvällen istället! Sen ska jag väl om det är fint väder ta långpromenad med hunden igen :) Dagarna känns så sköna och jag känner ett lugn jag inte känt på länge. Just nu mår jag bra!

PUSS

Jätte kul..

Nyss när jag stod i duschen så såg jag hur det lilla locket som är för avloppet åkte upp och iväg typ så märkte jag att vattnet inte rann undan heller. Fick lite smått panik och när jag kastat handduken om mig och ska gå och hämta pappa ser jag att det är vatten på golvet i tvättstugan också. Så ja, nu sitter jag här lika ofräsch som före duschen han bara bli blöt och inte tvätta mig och väntar på att en kompis till pappa ska komma med någon maskin I think.. Sen får jag äntligen duscha, känner mig ju inte fräsch om man säger så haha.. :)
PUSS

måndag 27/2 12

Nu hade jag tänkt ställa mig på löpbandet ett tag och springa en vända! Sen blir det duschen och efter det matlagning lagom tills pappa kommer hem från jobbet, snäll jag är va? haha.. :) Vad har jag gjort idag då? övningskört till affären, gått på långpromenad med hunden och så har jag nyss sett på film, kollade på New Years Eve! Såg ju den på bio förut och jag älskade den så nu när den äntligen fanns att tanka hem så var jag bara tvungen att kolla på den haha :)
PUSS

haha så himla söt unge

Haha kolla in det här korta klippet. Höll på att dö av garv när jag satt och bläddra på kanalerna och stanna till på filmen Meet the fockers för några minuter och såg det här. Så himla gullig unge, när han säger assss hooooole hahhaa.. :D Sämst kvällshumor men.. ;)
PUSS

Söndag

Min dag idag har varit helt okej! Började dagen med god frukost och sen lång promenad med hunden. Super väder var det som ni ser på bilderna och min lilla prins var piggare än vanligt! :) Sen hem och läste ut ännu en bok, haha älskar att läsa ibland :)   Sen städa jag här hemma, dammsög och skura golven.
Efter det var jag ute och övningskörde i typ 2timmar. Jätte kul! Körde landsväg, som var jätte kurvig aldrig gjort förr och det va kul att köra fort på den hihi :) Sen lite stadskörning och sen E18 hem :) Börjar gå ganska bra nu faktiskt, har lite grejer kvar sen ska jag ta några lektioner med bilskola och fixa halkan sen så :D Åh vad jag längtar! :)
Efter det kom jag hem, gick ut med hunden. Sen till affären och handla sen hem och laga mat. Gjorde kokt potatis med strimlad fläskfilé i egengjord sås, mums! Nu ska jag se på Spårlöst sen ikväll ska jag börja läsa ännu en bok!
PUSS

trött

Skulle kunna somna nu, vet inte varför jag är så här trött, sov ändå till 9 idag och har inte gjort så jobbiga saker idag. Tror att jag verkligen behöver det här lovet, fast jag längtar till påsklovet, då ska jag få jobba! Ska bli jätte kul, har saknat Stället! Ska väl gå ut med hunden nu och sen blir det att lägga sig i sängen framför en film och somnar jag så somnar jag. Behövs antagligen! Imorgon ska jag ta tag i plugget! Har lite att göra om man säger så!
PUSS

Några punkter klara :)

Har nu läst ut boken, tagit långpromenad med vovven och nu när vi kom in duschade jag honom så nu är han ren och luktar gott. Nico är alltid superbusig när han fortfarande är blöt så han springer just nu runt i hela huset och kastar med sina leksaker och skäller haha, så himla söt min lilla plutt! Ska nog fixa någon lätt lunch nu innan jag fortsätter med punkterna, magen kurrar hehe :)

PUSS


Så ser min lördag ut..

Ja tänkte snabbt berätta hur min lördag kommer se ut. Har duschat och fixat iordning mig för dagen så det som står på min lilla lista är:
  • Läsa ut sista kapitlet på en bok jag läser
  • Rasta hunden
  • Tvätta hunden, ett tag sen nu och nu är det ju varmare ute så!
  • Fixa mina naglar
  • plugga kanske?
  • laga mat
  • filmkväll!
PUSS

Frukost

Började morgonen med att rasta hunden och sen när jag kom in ställde jag mig på löpbandet, så bra som det kändes och gick idag har det inte gjort på länge! Jätte kul ;) nu ska ja njuta av min lilla ägg/ost macka och ett stort glas vatten! Ha en toppen lördag!


Confused

Jag vet inte hur jag ska göra eller vad jag ska tro
Du sa saker och nu gör du själv tvärt emot det du sa
Där tappade du all min tillit
Jag trivdes så bra i ditt sällskap du fick mig alltid glad
Men det känns som att hur jag än förösker visa det så duger det inte
Att jag inte duger för dig hur jag är någonsin skulle göra
Jag känner inte längre igen dig och jag fattar ingenting
Vet inte hur jag ska nå fram om jag ens orkar försöka det mer
Men du ska veta att jag saknar dig redan

Bilder från omvårdnadslektionen idag!

Hanna min lilla patient ;)
HAHAHAH, fråga inte vad vi gör... Alltid vi!
Love you bästaste vän!
..
Snäll vän jag är va? hahah.. :)
I väntan på lärare så lektionen kunde starta, har alltid så tråkigt och det slutar såhär..
massage hihi :)
PUSS

ups and downs

(haha så grymt ful men det bjuder jag på, spanar in min nya vän finnen där mitt emellan ögonen, micket trevliit!..)
Mitt humör dem senaste dagarna har varit skit konstigt. Jag är jätte glad ena stunden och andra vil jag bara lägga mig ner och gråta och skita i allt, ena stunden babblar jag sönder andra är jag tyst som en mus. Känns skit konstigt fattar ingenting, är liksom inte ledsen över något det har mest hänt bra saker på sistone men ändå så blir jag helt plötsligt väldigt down och jag typ känner hur mitt humör sjunker på en minut sen blir jag typ lätt irriterad på allt. Har aldrig haft såhär förut. Ska ju ha mens vilken dag som helst men vafan, så här har jag aldrig mått för det liksom?! Aja hoppas det går över snart, och snart är det lov! :)
PUSS

Smakråd!

Snälla kolla in min andra blogg och hjälp mig där, behöver ert smakråd! NAGELNATTAH.BLOGG.SE
PUSS

Mys kväll

Lite dåliga iPhone bilder från min lilla myskväll, hade iaf ansiktsmask, badade bubbelbad, smörjt in mig, målat tånaglarna. Behövdes! Nu kollar jag på 30° i februari, bra är det ;)
PUSS

Lördag

Jaa idag har jag inte planerat in något speciellt att göra. Ska väl typ plugga lite, kolla igen några program på datorn som jag har lovat Hanna haha :) Sen ikväll tar jag med mig hunden och sover i stan! :) Det är väl min lördag typ :)
PUSS

Fredag

(Har ingen bild från idag men här är en ifrån onsdags när jag käk jordgubbar!)
Idag, ja vad har jag gjort, inte mycket kan jag säga. Åkte in till skolan för en lektion, naturkunskap.. Sen efter skolan så stack jag och Hanna och simmade lite. Sen hem och då fick jag vänta länge på mat, jag som höll på att dö av hunger. Men sen fick jag iaf min kycklingsallad tillslut :) Skulle iaf vilja ha loka just nu, någon gullig själ där ute som har lust att komma med en flaska loka till mig kanske? haha nädå. Men det är kallt ute och jag längtar tills jag äntligen kommer ta körkort. Så slipper man sätta sig på cykeln i kylan! :) Nu ska jag nog faktiskt sova snart, är trött som fan. Haha rolig tjej! Skönt det med ibland, ska bara rasta vovven föst och sluta skype:a med Hanna :)
PUSS

Blir fundersam ibland

Ganska ofta känner jag att jag inte räcker till
Att jag inte är tillräckligt duktig
Nästan varje dag faktiskt
Jag vill så mycket men hinner så lite
Jag skulle göra allt för mina vänner
Men ibland känns det som att hur mycket jag än försöker så når det inte fram
Att jag faktiskt gör mitt bästa precis som du själv
Ibland känns det som att man inte ens får chansen att visa att man bryr sig
Kan man inte något direkt så blir någon ledsen/besviken
Och det får mig att må så grymt dåligt
Jag har som en inre stress hela tiden typ hoppas dem vet att jag finns här
Jag är på ett sätt lite av en ensam varg och har inte behov av uppmärksamhet/uppvakning varje dag
Jag är gärna hemma och bara gör det jag själv vill
Men jag umgås gärna också
Men så kommer man tillbaka till tid
Jag satsar verkligen mitt allt på att hinna med allt och alla
Ta hand om hunden, träffa vänner, träffa familj/släkt, sköta skolan
Men ofta känner jag mig oduglig
Små saker kan få mig att känna så och jag blir livrädd
Att någon ska bli ledsen av det
Och ofta vill jag så mycket men jag har så mycket att göra som jag inte bara kan släppa sådär
Och skolan är viktig för mig så den tar all min tid
Man kan aldrig göra alla nöjda och det skrämmer mig
För något sånt här litet som att försöka vara den perfekta tjejen funkar såklart inte
Men ändå får det mig att må så dåligt om jag inte lyckas

Jag tror och vet att många känner igen sig men jag tror också att ibland glömmer vi bort att tänka efter och blir sura/irriterade för fort för små saker som tillslut blir stora saker för att man förstorar upp sånt. Kände att jag var bara tvungen att skriva av mig och som vanligt, det är inte riktat mot någon men sen om man tar åt sig så är det ju en tankeställare för en själv. Det här är några av dem djupaste tankarna som surrar runt i min hjärna ni får ta del av och jag hoppas att ingen missförstår mig, jag är ju bara människa med en massa tankar.

PUSS

Blir många inlägg idag!

Haha har blivit några inlägg idag ser jag men det är väl bara kul antar jag :) Glömde ju berätta vad jag gjorde igår efter skolan. Jag följde med min kusin när hon skulle göra sin andra tatuering. Den blev jätte fin tycker jag! :) Jag är också jätte sugen, vill ha något litet på vristen. Har bara inte bestämt mig för vad än! Här kommer iaf en liten bild som jag tog från Jennies blogg, fast det var ju jag som tog alla kort där borta fast med hennes mobil haha :)
PUSS

Skottad uppfart? Check!

Vet inte om det syns på bilden hur stor den är men med en vanlig skösnyffel så har det tagit mig prick en timme utan paus :) tror den är typ 180-200 kvadrat :)


pics

Okej jag måste erkänna jag blir visste störd här hemma när jag ska plugga men inte på samma sätt som i skolan men utav av min lilla bebis. När han kommer och sträcker sig mot mitt ben och visar att han vill upp i knät och gosa, hur ska jag någonsin kunna säga nej till det? :) Minn lilla prins, sitter här i mitt knä nu också haha. Jaja lite plugg har jag fått gjort och tänkte ta en paus och rasta honom(han älskar snön haha) och sen ta tag i skottningen! Efter det får det bli mer plugg! Och om ni märker ibland att det står fel ord så är det för att det blir så när jag mobilbloggar från min iPhone, det är ju autostavning på den så ibland reagerar jag inte på att det bytts till ett annat ord haha, men ni förstår nog vad jag menar :)
PUSS

Ledig idag :)

Skönt med lediga dagar ibland har haft tur på sistone med någon ledig dag i veckan, mycket skönare att plugga hemifrån där man inte blir störd heller :) har kommit ganska mycket snö inatt och jag skulle vilka skotta(träning) men hittar inte våran snöskyffel! Ska ta och plugga lite sen ska jag nog gå över och fråga grannen om jag kan få låna deras :)

Puss


Much better

Eftersom jag inte äter godis och sånt längre så kunde jag ju inte äta upp det jag fått i alla hjärtans dag present av mamma och pappa men nu när vi var och hadnlade så såg jag detta! ÄLSKAR jordgubbar och det här är ju minst lika gott men tusen gånger bättre för kroppen så :) Nu ska jag sätta igång med pluggandet igen efter den lilla pausen till affären sen ikväll ska jag jag nog se på never back down, så himla bra film! Eller whats your number, den är också jätte bra :)
PUSS

Glad alla hjärtans dag!

Hej på er, hoppas ni har en bra alla hjärtans dag med mycket mys med dem ni gillar :) själv så kommer min kväll bestå utav plugg, försöker mig på en mvg uppgift i Filosofi, går sådär kan jag säga!  Hade ju hellre haft något annat för mig hihi :) får väl deppa med kärleksfilmer ikväll haha..:)
PUSS

Min alla <3 dags present

Dock äter jag ju inte sånt här längre, kanske om jag hade haft en pojkvän och fått det fast nej, det är slut med sånt här för min kropp nu. Men tanken var ju god! :) Ursäka min super snygga sov t-shirt hehe.. och mitt nyduschade osminkade ansikte haha.. Hoppas ni alla får en trevlig dag imorgon, kommer säkerligen bli mysigare än min och ja jag låter bitter I know haha, men det skulle ju vara mysigt att ha någon på alla hjärtans dag haha menmen, that's life! :) Jag har ju iaf min lilla vovve.. :)

Motionera mera..

Men vill inte vara deppig här i bloggen så tog tag i mig själv direkt efter jag skrivit föregående inlägg och ska nu ta en löparvända här på löbandet! Skönt att springa och bara tänka! Sen blir det duschen och ännu mer plugg på utsöndringsorganen!
PUSS

just one of those hard days today

I have so many doubts right now, I just want to be good enough for one time.

Don't forget!!

KLICKA HÄR!

Mycket att skriva om idag!

Vill börja med att säga att en människa med underbar röst har gått bort, Whitney Houston. Jag hoppas hon har det bättre nu dock. Har alltid älskat hennes låtar och hennes röst herregud! Synd att det blivit som det blivit.

Söndag idag, jag virrpannan skrev lördag på min facebook status, ja så snurrig har jag vart idag. Började dagen med frukost och sen lång promenad med mamma, Nico & Maria, Bella. Jätte mysigt i det underbara vädret! Vi gick i kanske 1,5timme tror jag :) Sen släppte vi hundarna på en stor åker och dem fick springa runt, har video vi får se om jag orkar försöka mig på hur man får upp en video någon dag haha.

Sen hem iaf och då var det direkt dags att övningsköra, övningskör varje dag nu, nu jävlar ska jag fixa det här körkortet! Det gick jätte bra, har lärt mig att parkera och hur man ska tänka och när man fått det förklarat så är det ju faktiskt inte så himla svårt haha(iaf inte i en liten bil) :) Sen har jag också kört på E18 för första gången, övade av och på farter det var lite läskigt först men jätte skoj! :) Sen övningskörde jag till bilskolan där det var dags för mig att gå riskettan så nu är den avklarad också! Känns jätte bra! ;)

Sen hem och käka mat och fruktsallad till efterrätt, grymt gott! Grät lite till Sofias änglar och nu ska jag in i duschen innan spårlöst börjar(samtidigt som jag måste plugga, hehe) Sen ska jag stupa i min säng är jätte trött så kommer nog sova jätte gott inatt! :D

PUSS

Ny header

Var så trött på den förra så nu fick det blev en ny! Ni får gärna säga vad ni tycker om den är, ja tycker ni att den är ful så säg det, alltid kul med kritik! :) Själv gillar jag texten stort för den är så bra skriven! Jag är en sån tjej som hatar att misslyckas med saker, det är nog det jag är mest rädd för här i livet. Så löjligt egentligen men det är så det är och jag gör allt för att öva bort det och man gör ju framsteg hela tiden. Skulle man titta på mig för två år sen så skulle jag aldrig ens våga ringa ett samtal själv typ, nu gör jag det jämt. :) Om man vill så går det!

PS. Ser ni inte headern så prova uppdatera sidan!

PUSS

Min ögonsten

Den som får mig att må bra
Den som får mig att vakna med ett leende på mina läppar
Den som alltid är glad att se en
Den som alltid kan få en glad en dålig dag
Den som betyder mest
Han är mitt allt!

Jag som skulle plugga idag..

Efter att jag skrev det där senaste inlägget så följde jag istället med mamma och övningskörde till sjukgymnasten och medan hon var där inne så gick jag och nico runt skantzsjön. Sen övningskörde jag runt lite grann, mamma och jag kollade en vända på åsby sen övningskörde jag till kolbäck och hem och sen när jag kom hem så gjorde jag klart arbetslära uppsatsen och svenska uppsatsen så nu är dem klara, skit skönt! Efter det lagade jag kvällsmat, chicken tikka masala blev det! as gott!
haha orkar inte vrida bilden men ni ser ju! Var första gången jag provade det och jag tänker garanterat laga det igen ;) Nu ska jag sova är helt slut har simmat i 1timme och 10min! Go mig och katja haha ;)
PUSS

Lediga dag :)

Eller ledig och ledig, har ringt lite viktiga samtal, vart iväg och fixat en annan viktig sak och använt mitt nya visa kort nu och jag har lyckats lära mig koden utan till, bra för att vara mig... haha :) Nu ska jag plugga resten av dagen har jag tänkt, har gansk mycket som måste bli klart! Är typ klar med uppsatsen i arbetslära, ska bara läsa igenom och se om jag kan förbättra något och sedan skicka in den, sen ska jag göra filosofi frågorna och skriva klart svenska uppsatsen och efter det är det frågor i naturkunskap som måste göras och efter det plugga på njurarna. Så ja jag har lite att göra hehe. Ikväll är det som sagt simning som gäller :)
PUSS

Nyttigt är gott!

Jag har nu vart utan godis och cola i 8 dagar, 9 när jag klarat mig idag vilket jag kommer göra :) Och det känns så himla bra! Men det jag vill säga är att jag har verkligen underskattat frukt. Har aldrig varit någon fruktmänniska men det är ju as gott! Sitter här med vindruvor just nu som snack medan jag pluggar istället för en chokladkaka och ett glas cola och jag känner mig jävligt stolt över mig själv haha, go me! Jag har börjat gå ner i vikt just nu har jag gåt ner 1.6kg inte mycket men det är en början och det känns bra! :D Man blir ju mer peppad då!
PUSS

onsdag

Idag har jag inte gjort mycket, vart i skolan, kom hem satt och sega vid datorn sen ut på lång promenad med hunden och sen när jag kom hem lagade jag mat och nu har jag tänkt plugga men kommer inte igång haha.. Är iaf ledig imorgon, en lektion är inställd och den andra får man arbeta hemifrån på så :) Imorgon ska jag iaf iväg vid 11 och sen hem och plugga och på kvällen är det simning med katja som gäller :)
PUSS

Min andra blogg

Ni har väl inte glömt min andra BLOGG, som handlar mest om naglar? Laddar upp några inlägg där i veckan så :) Mådde inge bra alls idag när jag vaknade och huvudvärken är kvar fortfarande och så är jag helt "seg" i kroppen, så idag blir det inge mer inlägg här ska bara vila och försöka plugga lite!
PUSS

Paniiiik

Haha tidigare idag när jag hade sprungit så skulle jag hoppa in i duschen och vad händer tror ni? jo det kommer vatten som vanligt i 20sekunder och sen tjuter det till och vattnet dör, så där står man svettig och trött med flottigt hår men som tur var så fungerade duschen på övervåingen så duschade där och när pappa kom hem så förstod han att det var rören som hade frysit, så vi ökade golvvärmen och lät vattnet stå på fast det inte kom något och för ett tag sen så smällte det och nu funkar det igen! Men ni skulle ha sett min panik haha.. :D
Så här sitter jag nu, betydligt fräschare än innan det iaf och pluggar, har gjort klart det jag kan på filosofin men behöver hjälp med 2frågor jag inte fattar och på arbetslära uppggiften kan jag inte göra något förns jag fått mailsvar om min fråga men svenskan skulle jag kunna göra men jag har sämst fanatsi och kommer inte på vad jag ska skriva vi ska typ skriva om odysseus i polyfemos grotta, antingen ett nytt slut, skriva om historien i modern tid eller skriva ur jättens perspektiv. Kommer bli sämst för jag hatar sånna här uppgifter där jag måste hitta på saker, svarar hellre på färdiga frågor!
PUSS

LÖPBANDET NÄSTA..

Ska börja min dag med en vända på löpbandet! Sen ska jag duscha, städa mitt rum och sen plugga hela kvällen! Inte världens roligaste dag men det är väl söndagar aldrig ändå så!
PUSS

kvällsnöje

Jag och hanna roar varandra på skype, hanna sitter och säger fitta(med dansk brytning som blir fidde) och jag ja, vad gör jag snackar och jag säger som vanligt skruvade saker och Hanna tror(vet) jag är dum i huvudet och just nu spelar hanna markolios låt sola och bada.. Nu sjunger hon in med snoppen i mål lagom moget jag vet men min och Hannas humor är bäst lovar att ni skulle dö om ni var här.. :)
PUSS

ny bikini

Igår kväll var jag och simmade med kajta det glömde jag berätta haha :) Känns jätte bra att komma igång och röra på mig igen, det är verkligen dags! Hade tänkt ta en vända på löpbandet ikväll men nu ska vi tydligen ut och äta på restaurang med familjen ikväll så då hinner jag inte det, men jag kan väl vila en dag antar jag! Sen blir löpning lördag och söndag! :) Älskar mitt löpband :D
Idag när jag och Jennie och Hanna gick på erikslund shoppingcenter så köpte jag iaf en ny bikini hehe, men jag älskar färgen även om jag föredrar kläder som inte sticker ut då ja helst inte vill synas så jag kunde inte låta bli!
så ser den ut och så trosor till då såklart :)
PUSS

Efter regn kommer solsken

Ja efter att ha haft en jätte jobbig höst som typ aldrig tog slut så börjar allt nu gå mycket bättre! Jag är så himla glad och tackam för det! Jag mår mycket bättre, har börjat träna och gå ner i vikt(sakta men säkert) det går bra i skolan, jag tog mod till mig och ringde efter jobb och ska snart få börja gå intro på något av loven som kommer, jag håller på med körkort, i sommar ska jag till Rhodos med min bästa vän och sen förmodligen jobba hela sommaren(8veckor)! Jag är så himla lycklig just nu allt känns för bra för att vara sant! :D Förlåt att för att min blogg kanske har varit tråkig ett tag med massa ledsna texter men nu är det nystart här som gäller!
PUSS

Plugga? njaa..

Jag borde plugga nu men har inte alls lust med det fast jag har lite att göra, novell frågor, svenska uppsats, arbetslära uppgift, filosofi frågor ååh jag orkar inte. Aja ska försöka hitta motiviationen jag fick härom dagen när jag fick G i matte B och sätta igång! :)
PUSS

Gulligt skype samtal

Sitter och pratar med Elly och Matina såklart då :) Världens sötaste unge!
PUSS

RSS 2.0