Hos mormor

Ligger nu hemma hos mormor på soffan och vilar efter maten, lyckas alltid äta för mycket av hennes goda mat så hamnar man i matkoma. Ska väl typ bara vila tills jag börjar kl: 16.00 igen. Fast funderar på att ta med mormor ut och fika någonstans om ett tag. Var länge sen :) vi får se om jag somnar här på soffan, vädret är Inge kul heller, regn.. Puss


Måndag

Blev lite dåligt med uppdatering den här helgen men har faktiskt varit ledig och tagit det lugnt. Var ju iaf ut i fredags, hade jätte kul! Sen blir ju vimmelbilderna alltid hemska men eftersom dem ändå ligger på internet så kan jag ju visa dem här också :) 
 
Idag är det iaf jobb som gäller 15-20, kort pass, så skönt! Imorgon är det delad tur dock, hela dagen är förstörd då. Men det är ju pengar så! :) Nu är det bara 3veckor kvar av sommarlovet sen börjar skolan igen, kommer vara helt slut! Men tur att jag hinner vila en vecka innan skolan börjar, bara 2veckor kvar på sommarjobbet!
 
PUSS
 

Fredag, utgång!

Ska snart dra mig in till stan och möta upp Matina och Linnea! Först sätter vi oss på Varda och förar lite sen får vi se vart vi drar, blir nog en rolig kväll! Fast jag lär ju bli full på något glas vin typ, är så trött och det brukar inte vara någon bra kombination haha. Men det blir ju billigt iaf! :) Ha en trevlig fredagskväll allesammans!
 
PUSS

Onsdag

Fick lön idag, det är ju alltid kul. Inte den bästa dock men var ju bortrest och så i juni och ledig midsommarhelgen när jag skulle ha tjänat bra, fast det var det värt :) Blir bättre lön nästa månad men känns ändå inget kul när man hela tiden måste skatta bort flera tusen men det är ju så det är tyvärr. Så nu ska jag lägga undan allt och spara tills i höst då jag har lite planer :) 
 
Idag har jag iaf varit och lunchat med Amanda. Sen gled vi runt lite i z4:an. Så himla fint väder idag, älskar det! Har kort jobbpass idag också 15-20, skönt! :) Är det fint väder ikväll fortfarande så blir det nog en långpromenad med vovven! :) Nej nu ska jag ta ut han i hundrastgården och busa lite innan jag måste köra mot jobbet!
 
PUSS

Ut och springa


Måndag

Idag är jag ledig, vilket är väldigt skönt! Och sen känns det ganska skönt att veta att den här helgen är jag ledig, jag är ju bara ledig en helg under 8veckor så. Och på fredag ska jag ju som sagt ut vilket jag längtar lite till, ska bli kul! ;) idag är mina planer att göra så lite som möjligt haha, bara vila. Och så får det bli :)


Ut med båten..

Ja mitt humör börjar sakta bli bättre men det är inte på topp och så fort någon säger något fel åt mig så känner jag hur jag tänder till, hemsk är jag men kan inte kontrollera det. Mensvärken håller på att få mig att hoppa från en bro, nej men ni fattar vad jag menar.. Ska skjutsa lillebror till affären sen blir det en rask promenad med mamma och hunden, kanske springa lite också, brukar hjälpa mot värken. Här kommer iaf några bilder från båtvändan nyss, visst är det mysigt men ändå inte min grej, dem får nog åka utan mig i fortsättningen.
 
 
PUSS

Skit dag

Riktig jävla skit dag det här, så himla irriterad måste skriva av mig snabbt. Hatar sånna här dagar och jag hatar mig själv just nu. Åh så himla arg jag är, efter jobbet tänker jag isolera mig i källaren och inte prata med någon, känner att det nog blir bäst så.


...


Aj :(

Sitter och försöker få i mig frukost innan jag strax ska rasta hunden för att sen köra till jobbet. Men har så jävla ont att tårarna rinner fyfan för mensvärk och medicin hjälper inte:( när jag slutat 4 idag så ska jag åka hem och lägga mig i sängen med en värmekudde på magen och där tänker jag stanna resten av dagen..


Fredag

Fastnar inte på bild idag alls. Känner mig bara så grymt ful men eftersom det är fest så har jag iaf försökt att fixa iordning mig lite grann. Amanda har ju fyllt år så ikväll firar vi henne, Grattis i efterskott Amanda! :) Vi ska väl grilla lite grann och sen ska väl dem andra dricka men jag börjar ju jobba 6.45 imorgon bitt så jag får nöja mig med en cider till maten. Men man har ju faktiskt kul ändå :) Nästa helg ska jag ut dock och då blir det nog lite annat! :) Hoppas ni har en trevlig fredag!
 
PUSS

Jul. 16, 2012

Ibland blir det bara för mycket. Kroppen säger ifrån och man har inget val. Jag behöver vila, för jag orkar inte mer, hur mycket jag än vill! Jag har ont i hela min kropp(känner mig stel) och idag så kom magkatarren tillbaka. Och jag har så ont att jag knappt orkar göra någonting. Har sovit några timmar idag, vilket behövdes så det känns lite bättre och nu är jag ledig fram till torsdag så jag får en chans att vila ut och förhoppningsvis "krya på mig" lite. Känner mig besviken på mig själv att jag inte orkar så mycket som jag egentligen vill fast jag vet att jag har jobbat för mycket. Men nog om det, ska vila i några dagar nu och tänker inte blogga för den delen heller. Så vi hörs när jag känner mig bättre igen, kanske redan på torsdag, jag hoppas det iaf!

Världens finaste pojkvän!

Ja idag fick jag ju äntligen träffa Jocke igen efter en vecka! Saknat honom så himla mycket så det var skönt att äntligen få hålla om honom igen. Sen är han ju världens snällaste och han hade köpt ett jätte fint smycke till mig, som han verkligen inte skulle ha behövt! Men jag vart jätte glad! Älskar det! Så tack fina du! <3


Happy face

Jag köpte min klädställning innan jobbet och så kommer jag hem och så ska jag be pappa sätta ihop den och så är han inte hemma och kommer inte hem förns inatt(vilket jag redan visste men totalt glömt bort) så jag sätter mig på min säng och blir irriterad och tittar runt i mitt rum som ser ut som en soptipp full med kläder, soffan är inte ens sittbar och det är en 3sits.. Sängen likaså. Men så bestämde jag mig för att iaf försöka och nu 10minuter senare så står klädställningen där, enda hjälpen jag behövde var av min lillebror vilken skruvmejsel jag behövde till skruvarna(stjärnmejsel tydligen). Känner mig stolt haha. Och det här var väl egentligen inte ens en svår grej att sätta ihop men jag gjorde det själv utan att beh om hjälp först, det känns bra! haha.. :) Nu ska jag fortsätta städa rummet här :)
 
PUSS

Mammas naglar

Gjorde mammas naglar igår, vart helt okej. Har ju inte hållit på, på ett tag nu. Får ju inte ha långa naglar eller lack nu när jag jobbar så. Men det var kul att få leka lite på mammas naglar :)


Jobbet nästa

Ska strax åka in mot stan till jobbet, börjar 4 men ska in snabbt på ikea först och köpa en klädställning. Mina 3garderober räcker inte längre till haha.. Nästan så jag skäms men ja, jag har ingen plats för dem senaste kläderna jag köpt så just nu ligger allt på min soffa vilket ser för taskigt ut. Så en klädställning får följa med hem idag haha, hoppas pappa kan hjälpa mig och sätta ihop den bara, kan inte sånt haha.. 
 
PUSS

Solat

Har precis varit och solat så nu blir det duschen och sen ikväll blir det grönsaker och dipp framför någon film! Saknar Jocke nå grymt mycket nu men snart är han hemma! men jag har ju hunden att mysa med också så jag tror jag klarar mig :) Puss


Svettigt värre

Precis varit ute och gått 3km och sprungit dem 2sista hem, jobbigt den första kilometern men känns för jävla härligt nu efteråt! :)


Jobba natt

Ja jag jobbar natt inatt, började kvart över 9 och slutar kvart över 7 imorgon. Klockan har precis passerat 00.00 och jag är redan jätte trött. Fast det beror nog på att jag har jobbat 6.45-15 idag också, kommer alltså vara vaken i över ett dygn, ni kan ju gissa vem som kommer sova bort hela fredagen imorgon haha.. Börjar känna nu att det blivit lite för mycket jobb på sistone. Men det är så svårt att säga nej när dem ringer och behöver vikarie man vill ju bara vara snäll och ställa upp. Och om jag ändå inte har något planerat så kan jag ju lika gärna jobba, men börjar inse nu att man behöver lediga dagar också när man bara är. Imorgon skulle jag ha vart ledig men eftersom jag jobbar natten också nu som jag egentligen inte skulle ha gjort från början så kallar jag det inte att vara ledig imorgon när jag liksom kommer sova bort hela dagen! Sen jobbar jag liksom lördag och framåt igen. Men när den här veckan är klar så har jag gjort 4 av mina 8veckor den här sommaren vilket känns ganska skönt! Har ju en vecka lov innan skolan börjar igen himla tur det! PUSS


Ut och gå/springa!


Tisdag

Så har man jobbat sin första vaken natt. Det var annorlunda, jag blir väldigt trött tidigt, jag är varken morgon eller kvällsmänniska men måste jag välja så är jag väl mer kvälls i så fall. Så för mig var det jobbigt först att hålla mig vaken men det är tur att man har saker att göra! Men sista timmen mellan 6 och 7 var hemsk. Då trodde jag seriöst att jag skulle somna stående. Men det gick bra iaf, mycket bättre än jag trodde.
 
Så nu är man en erfarenhet rikare och jag vet också nu att jag föredrar att jobba dagtid. Visst kan jag tänka mig att rycka in någon gång ibland som vikarie om det behövs men det är ingenting jag vill göra ofta. Har ju en till vaken natt denna vecka, på torsdag. 
 
Idag då, jag sov till 13.00 och skulle kanske ha behövt sovit lite längre men det gick inte. Och nu klockan 4 kommer Matina och hämtar mig och så drar vi in till stan och går och äter någonstans sen blir det bio! Låter som en bra kväll  tycker jag :) Sen imorgon är det jobb 7.30-15.15 :) 
 
PUSS

nöjdtjej.se

Lite bilder från idag när jag och mamma hade en liten mor och dotter dag :) Bjöd mamma på mat och sen spenderade vi 3timmar inne på shoppingcentret, hittade jeans som var det viktigaste så jag är nöjd! Sen vart det lite mer saker men jag ville verkligen ha det så ja, det fick också följa med hem :)
PUSS

Måndag

Ny vecka då och jag känner mig ganska utvilad, sov till 11 idag, ska ju jobba vaken natt inatt så jag tänkte att det är väl bra om jag sover så länge som möjligt så blir jag inte lika trött inatt, men jag har en känsla av att jag kommer vara helt slut ändå imorgon bitti när jag går av mitt pass haha.. :) Idag tänkte jag iaf ta mig in till stan och shoppa lite grann. Det är jag faktiskt värd tycker jag! Annars då? Jo jag saknar min pojkvän och han har bara varit borta i 2dagar, lite avis är jag också, vill också ha sol och värme istället för det här regnvädret som är här. Aja ska ta och sätta lite fart nu!
 
PUSS

Lördag

Är lite trött idag, men kom endå hem i hyfsad tid inatt! Det var jätte kul iaf :) Något som känns mindre kul är att nu är man själv i en vecka, men tur är att denna vecka som sagt är full med jobb! Så det lär nog gå fort :) Nej nu ska jag ta och fixa något att äta! Sen bär det av mot jobbet, 15-21.30.
 
PUSS

Fredag

Allt känns mycket bättre idag så idag kommer bli en rolig dag. Först är det jobb 15.30-21.30 och efter det så blir jag upphämtad och ska åka med i en raggarbil, något jag aldrig gjort förr men det ska bli jätte kul. Det är ju power meet här i Västerås för er som läser och inte vet. Typ en stor bilträff för raggare kan man väl säga :) Brukar annars bara vara där och sitta i gräset med vänner och något gott att dricka och se på medan bilarna rullar förbi :) Så det ska bli kul att åka med den här gången :) Sen är det ju snyggaste chauffören också ;) Blir nog en rolig kväll/natt! Antar att många av er som läser känner mig och kommer vara där i stan också och ni får ha en rolig kväll :)
 
PUSS

Torsdag

Torsdag idag då, veckorna bara rullar på, snart är den 3:e arbetsveckan av 8 klar. Känns ganska skönt, är så himla trött just nu. Veckan som kommer är hemsk, jobbar både dag och vaken natt på det. Kommer bli några sömnlösa dygn men vad gör man.. Får tänka att man tjänar lite pengar iaf :) 
Vet inte vad det har varit med mig den senaste veckan heller, känner mig bara så himla låg, ful, dålig och i vägen. Fattar inte varför det känns så här när jag egentligen är så nöjd som jag bara kan bli just nu. Det är skit jobbigt iaf och egentligen vill jag bara ligga kvar nere under täcket i mitt rum i källaren så folk slipper se mig. Orkar inte med mig själv ibland. Förlåt att jag skriver det här, men känns som att jag måste förklara mig bara. Nej nu ska jag försöka glömma det här och börja fixa iordning mig för jobbet. Hoppas ni har en bra sommar allihopa, börjar ju äntligen bli lite bättre väder!
 
PUSS

Lediga onsdag!

Skulle ju ha vart ledig igår också men blev jobb ändå fast i hallsta. Så jobbade 8-16 och jag var så grymt trött hela dagen. Sen efter jobbet stack jag iaf hem till Jocke och sen på kvällen var vi och såg den nya spindelmannen filmen! Den var jätte bra :) Borde ni se ;)  Sen sov här och nu har jag nyss duschat och fixat mig lite men har ingen hårfön med mig så ligger och väntar på att mitt hår ska lufttorka så jag kan platta det, men alla som känner mig vet hur långa jävla tid det tar för mitt hår att torka, vääärdelöst. Vad jag mer ska göra idag har jag inte planerat, skönt att bara få vara i en dag! För nu jobbar jag i 13(!!!) dagar innan jag är ledig igen! Helt sjukt men det är bara att köra! 
 
PUSS

Min helg!

Idag mår jag sådär haha.. Men jag hade jätte kul inatt så det är det värt :) Är mest seg och har väldigt ont i huvudet. Men iväg till jobbet ska jag, 16-21.30 så det är ganska kort ändå. Fast visst hade jag hellre varit ledig och legat under täcket resten av dagen men men, jobb imorgon också sen är jag äntligen ledig en dag :)
 
Har haft en jätte rolig helg med dem finaste vännerna! Och här kommer 2 bilder på mig idag, inte lika glad och fräsch haha, men har nyss tagit en lång dusch så lite bättre känns det faktiskt! :)
Myyyskläder blir det idag haha.. :) 
 
PUSS

RSS 2.0