Torsdag

Är typ hur trött som helst just nu och ser ut som ett äckel, känner mig så iaf. Tur att smink kan dölja lite grann :) Har knappt sovit på ungefär 2dygn så ja där har ni förklaringen. Ska iaf rasta hunden nu och sen skjutsa in mormor till västerås och sedan åka och hämta upp Matina, vi ska ta en vända på erikslund shoppingcenter :)
PUSS

Sliten tjej efter 24timmars arbetspass

Är helt slut just nu, fast jag haft sovande jour som innebär att jag får sova så kan jag liksom inte somna. Känns bara inte bra så jag har nu varit vaken i över 24timmar. Jag älskar det jag jobbar med men nu vart det lite jobbigt! Men något som gjorde mig extra glad var att när jag skulle fylla i lönerapport igår fick jag veta att det var storhelg! Väldigt kul :) Nej nu ska jag ta mig in i duschen så man kanske blir lite människa och sen ikväll sover jag hos Jocke :) Skönt att jag har sovmorgon till 12 imorgon, det behövs verkligen! :)
PUSS

Home again..

Blev skit väder tillslut så vi gasa hem från stan igen. Är jätte trött och känner mig typ, påväg att bli sjuk kanske. Har sån himla huvudvärk :/ Ska väl rasta vovven och sedan starta någon film och krypa ner i sängen så jag är piggare tills imorgon för då är det jobb som gäller! Jobbar från 13.00-13.00 dagen efter(sovande jour) :) Fick ju min första lön idag, inte var det mycket eftersom jag bara hann med 3arbetspass förra månaden men kul var det för det! :) Dem pengarna är ju bättre än ingenting! :)
PUSS

Bilvända!

Ska strax åka och tanka Z4:an sen blir det ut med bästis och glida runt lite. Älskar att åka den lilla bilen, eller ja fälgarna är ju lite jobbiga eftersom däcken är så tunna och man typ måste köra i 10km/h över gupp men annars är den kul! När man gasar på, ljudet, fartökningen ja allt! :) Har nyss tagit en dusch och fixat iordning mig, har svettats och känt mig så äcklig idag så det var så skönt att äntligen få hoppa in i duschen :) Nej nu ska jag åka!
PUSS

Fredag

Sitter i skolan just nu och väntar på att sista lektionen ska börja. Skönt med fredag, ikväll ska jag väl inte göra någonting, får väl sitta och mögla för mig själv med plugg. Sov hos jocke inatt, mys :) Nej nu ska jag vara lite social med kompisarna här :)
PUSS

Gamla bilder från min gamla dator

Startade igång min gamla lap top ikväll som jag aldrig anvvänder längre och tittade igenom en massa bilder och gud va kul det är! Minns inte vilka jag kanske har lagt upp här förut men vissa har jag aldrig lagt upp så nu blir det massa gamla bilder här haha.. :) Det bjuder jag på :)


Aldrig vart så rädd tror jag..

Herregud så man sett ut!

Förstår inte hur jag kunde tycka att jag var tjock här, blek dock.. :)

..

Ja vad säger man, haha..







vacker finne på hakan ja..





fyyy så ful men hanna är alltid lika söt :)










bild från älskade Spanien
















fy så ful men jag bjuder på det






solar

Ligger ute i trädgården och solar, härligt! :)
PUSS

Trött & svettig

Har nyss varit ute och gått med mamma och hunden och sen när jag kom hem så har jag gjort mina övningar på pilatesbollen. Så nu är jag svettig och jätte trött, ska ta en låång dusch och sedan somna med naturboken i ansiktet förmodligen.. Fick veta idag att jag fick VG tillslut i Filosofi, trodde bara jag skulle få G eftersom jag inte har tid att göra mvg uppgifterna men fick VG som slutbetyg, as glad! Sen har vi grillat idag också, första gången för i år, helt efter jag vet men gud så gott det var! :) Nej duschen var det! :)
PUSS

Grattis Mamma!

(Gammal bild)
Idag blir min söta rara lilla mamma 39år, 40 nästa gång :) Så grattis Mamma och jag hoppas du får en bra dag och att presenten var okej haha, du får något bättre nästa år :) Love you! <3
PUSS

vårruset

Dags för något jag typ glömt att jag anmält mig till eller kanske förträngt haha.. Men ska göra mitt bästa! Sen passar det kanske inte så bra för mig just idag då jag har prov imorgon och inte ens hunnit plugga men man har ju betalt och allt sånt så det är bara att göra. Blir plugg hela natten!
PUSS

Söndag

Idag är det bara 21dagar kvar tills planet lyfter mot Rhodos och som jag har längtat efter denna resa med bästa vännen. Även fast jag är flygrädd så längtar jag ändå. Vill bara ha sol, hav och goda drinkar och dans på kvällarna! Den här resan kommer bli bäst, känner det på mig. Så nu ska jag tagga till här och se till att få allt i skolan överstökat så är den 10:e juni snart här! :)
PUSS

I only miss you when I'm breathing


trött men glad :)

Ja just nu är jag helt slut och ska strax krypa ner i sängen. Mitt huvud bara snurrar och jag känner hur mina fingrar inte hinner med att skriva det jag tänker för att jag är så trött haha. I alla fall, jobbet idag gick bra :) Älskar det! Fick veta att dem vill att jag börjar tidigare imorgon så går 12-21.30 istället för 16-21.30 och jag blir bara så glad, älskar att få jobba så! :)
PUSS

Lördag

Lagom seg är jag idag om man säger så. Men det har varit värre haha.. Men har iaf kommit hem och tagit en dusch och fixat mig och snart ska jag styra bilen in mot stan och mot jobbet. Slutar halv 10 ikväll, kommer vara helt död när jag äntligen slänger mig i sängen ikväll! Här kommer 2bilder från igår, hade en jätte trevlig kväll och det var kul att träffa Moa igen som jag inte sett på ett tag :)
PUSS

Torsdag

Idag är det jobb som gäller igen som sagt! kul :) Annars idag så har jag varit ute och sprungit, duschat och ätit kycklingsallad till lunch. Det var kul att få jobba igår och sen hade jag en jätte mysig kväll efter jobbet :) Är lite trött eller känner mig yr typ så ska lägga mig en stund innan jag ska cykla iväg mot jobbet :) Hörs imorgon, då är det fest som gäller! Bästa vännen blev ju 18igår, grattis bästa du! <3
PUSS

Love!

Kolla vilken otroligt fin vän jag har! Matina du anar inte hur glad jag blev när du skrev det där. Man behöver höra sånt ibland. Men det du inte får glömma är att du är tusen gånger bättre än mig! Du betyder jätte mycket för mig och det vet du! Jag finns alltid här för dig jag hoppas du vet det? kram på dig! <3

Ut och motionerar

Drar ut och power walkar och springer idag med sen blir det övningar när jag kommer hem! Känns bra det här och måste passa på nu eftersom jag ska jobba varje dag resten av veckan och inte kommer ha tid!
PUSS

plugg plugg plugg

Fick veta idag att jag ska få jobba imorgon också så imorgon efter skolan så är det raka vägen till jobbet 15.45-21.30 och sedan är det jobb för mig torsdag 14.30-09.00 på fredagen(sovande jour), lördag 16-21.30, söndag 16-21.30 Kan ni gissa vem som kommer vara helt slut på måndag morgon när det är dags för skolan igen haha.. Men det är så kul och jag är så glad att jag får jobba! Sen ska jag på krogen där på fredagen, min bästa vän blir ju 18imorgon och sen har en annan vän till mig fest också då på fredag som vi ska på först eftersom hon också fyllt 18. Det ska bli kul men kommer vara helt slut haha.. :) Nej nu ska jag plugga vidare, har huuuur mycket som helst och det måste blir klart idag eftersom jag som sagt jobbar hela helgen.
PUSS

Ont :(

image description
Ser ni blåsan jag har fått på min tå? fattar inte hur jag har kunnat få den men den gör jävligt ont :( Ja iaf ville bara visa för jag tycker det ser kul ut haha och det är väl ett konstigt ställe att få på? haha.. :)
PUSS

Vet inte vad som händer

Men ni kan rita ett kors i taket om ni vill haha, jag har nu varit ute och gått och sprungit 3dagar i rad plus styrkeövningarna hemma som dödar min rumpa och mina ben. Är faktiskt stolt över mig själv nu för det här är inget jag gör annars men har väl kommit in i något rus när jag känner för att röra på min feta kropp haha, aja det är ju bra iaf! Jag behöver det och när jag varit duktig och tränat så somnar jag bättre än någonsin. Så nu ska jag göra mina övningar med pilatesbollen och sen blire duschen, lite plugg och sedan äntligen sängen!
(illröd i ansiktet och svettig efter att ha sprungit hem)
PUSS

trött tjej

Är helt slut nu har tagit en powerwalk runt samhället och sedan sprang jag den sista biten hem och sen gjorde mina övningar så nu är jag helt slut och ska ta och hoppa in i duschen innan det är dags för mig att krypa ner under täcket och starta någon film! Skola imorgon, lagom segt men snaaaaart är det lov! ;)
PUSS

Bilder från kryssningen!

Så lite om kryssingen då, det var ju jag och mormor som sagt då detta var min födelsedagspresent till henne. Och jag tycker den vart väldigt lyckad. Vi åt gott, lyssnade på musik och kollade på dans, drack lite gott och pratade, gick runt i tax free och jag fick världens finaste ring av min kära mormor, älskar den! Mormor överraskade även mig lite grann med att önska en låt av han per nyberg och tacka mig för att jag bjudit henne på denna resan så det var ju gulligt fast jag tycker det är jätte jobbigt när all uppmärksamhet riktas åt mig sådär, vill bara försvinna hehe. Men jag överlevde haha :) Så ja, mormor jag hoppas du är nöjd med resan för det är iaf jag! :)
PUSS

liten skillnad iaf

Man blir ju lite mer peppad när man ser lite resultat även om det inte är mycket och det känns som att inget händer så gör det ju ändå det. Ni kanske inte ser på dem här bilderna men jag ser själv iaf och nu när jag mätte så är det 2-3cm bort i midjan och höfterna så det är ju kul men vågen står det stilla på, sen jag slutade med colan som är ungefär 2,5månad sen tror jag så har jag iaf gått ner 5kg så det är ju också kul men jag vill ju såklart få bort mer och de sista 2veckorna har jag slarvat så nu är det dags att skärpa till sig igen, ska ju liksom stå på stranden om en månad, ååångest!!
PUSS

Lördag!

Idag behöver jag verkligen plugga, fyy så tråkigt. Har inte lust alls.. Tänkte iaf att jag börjar dagen med en liten powerwalk med vovven så ska byta om till träningskläder och ta mig ut, får passa på nu när det inte regnar :) Sen när jag kommer hem måste jag göra dem där as jobbiga övningar från sjukgymnasten som gör så att jag knappt kan gå dagen efter men det är väl bra antar jag, haha.. :) Sen blir det plugg resten av dagen som sagt, filosofi. Mindre kul men väldigt viktigt skulle verkligen vilja MVG i det!
PUSS

Fredag

(Osminkad och mitt hår är inte flottigt utan blött efter att ha varit ute i regnet med vovven)
Orkade inte blogga igår kväll, var så trött! Kryssningen var iaf mysig men tänkte berätta mer om den när jag lägger ut bilder från den! Idag ska jag gå på stan en stund med Hanna, kul! Har saknat att bara vara hon och jag! <3 Sen ikväll blir det bio! Spännande :)
PUSS

Hinner kasta in ett inlägg idag endå!

Ja jag fick lite tid över nu och hinner skriva lite snabbt! Just nu är både jag och mormor klara, vi väntar bara på att det ska bli dags att ta bussen ner till stan för att sätta oss på viking line bussen! Synd att det är sånt jävla skit väder och jag hoppas verkligen att det inte blåser för mycket så att båten gungar, jag kommer dö i så fall. Hatar sånt, tycker det är tillräckligt obehagligt att åka båt redan, fråga mig inte varför, älskar att åka i skärgården när man ser land men ute på havet, nej usch blir rädd bara jag tänker på det! Tur att det bara är några få timmar! Imorgon är jag hemma i land igen hahahahaha..  :) Nejdå, men ni får ha det bäst!
PUSS

kryssning imorgon

Ja imorgon ska jag ju på kryssning med mormor min, det var ju min present till henne när hon fyllde 60 i förra veckan! Så det blir mysigt, bara jag och min lilla mommo! Älskar verkligen henne, om det är någon jag aldrig vill förlora så är det hon, världens finaste människa och jag kan bara tacka för att jag fått en ängel i mitt liv.

Så nu vet ni iaf varför jag inte kommer uppdatera förns möjligtvis på torsdag kväll om jag orkar :)

PUSS

Hej träningsvärk

Aj aj aj, känner hur jag har mjölksyra i mina ben nu. Kommer nog ha as ont imorgon. Men det känns ändå bra, då har jag gjort något bra iaf! :) så idag har jag både haft coopertest och tränat olika övningar med sjukgymnasten och dem var fan värst! Kommer döda mina ben men gud va jag behöver det! Vill verkligen bränna bort ganska mycket fett från denna äckliga kropp! Hoppas det ger något resultat iaf :)
PUSS

Usch för skolan just nu

Ja idag var det riktigt jobbigt att vara tillbaka i skolan efter praktiken, blev helt slut och endå har man så mycket man ska hinna med hela tiden, fattar inte! Har nyss tryckt i mig lite Mellis och snart ska jag iväg till sjukgymnasten och träna så jag måste packa ner träningskläder i väskan och sedan köra iväg ditåt! Men hinner plugga lite nu innan! Sen ikväll blir det fortsatt plugg när jag duschat efter träningen! Vill bara ha sommarlov men idag är det prick en månad kvar till sommarlovet så jag hoppas det går fort! :)
PUSS

Min lördag

Ja efter jag drog från Matina till mormor så har det väl inte hänt så mycket. Käkade mat hos mormor, lika gott som vanligt vilket resultera i matkoma och jag halvsomna på soffan. Sen när det var dags att börja gå mot jobbet så var det en mörkhyad man(full och påtänd) som kom och börja dra i min arm och sa att jag skulle följa med honom hem så när jag slet mig loss och halvsprang därifrån så följde han efter mig men som tur var var han så borta att han inte kunde komma ifatt, skrämde livet ur mig gjorde han iaf. Mitt på ljusa dagen liksom?

Aja, jobbet gick iaf bra, älskar att jobba så det är kul! Sen kom mamma och hämta mig från jobbet, åååh vad jag vill ha en egen bil! Tycker så synd om henne att behöva åka in från hallsta till västerås och tillbaka hem för att hämta mig bara. Men det är tur att jag har snälla föräldrar!

Imorgon ska jag plugga hela dagen i princip har sjukt mycket känns det som vet inte hur jag ska orka :/ Men men på något sätt ska jag klara det! Sen ska jag göra en sak till imorgon som jag längtat efter i 4veckor! Måla naglarna, man ska ju inte ha nagellack när man arbetar inom vården så ja det ska bli kul, hatar mina naglar så här korta och utan färg!

PUSS

trött tjej..

Ligger här i Matinas säng just nu. Filmen igår var suuuper bra, älskar den! Ni måste se den! Så himla fin och jag tjurade såklart ett antal gånger haha. Kan verkligen inte hålla mig, tårarna bara rullar på, önskar jag kunde hålla dem inne när jag vill det. Tycker det är bra att kunna gråta och att våga göra det men på biosalongen så skulle jag föredra om jag bara kunde klara av att hålla dem inne haha.. :) Nu ska jag snart se the lucky one också någon med Hanna som vi planerat! Längtar! Och nu har jag även sett trailern för LOL och den måste jag också se när den kommer, älskar sånna filmer! :)

Nej nu ska jag ta och fixa iordning mig och styra stegen mot mormor har jag tänkt. Sedan ikväll är det jobb som gäller, ooh så jag har längtat hihi :D 16-21.30 :) Sen äntligen hem till min bebis ikväll gud va jag saknar min lilla vovve när jag inte är hemma, helt sjukt! Imorgon är det plugg som gäller och på måndag är det tyvärr skola igen, men snart så är det sommarlov ;)

PUSS

fräscht

image description
Har varit hos sjukgymnasten nu och svängde förbi ica och köpte en sallad till lunch, så himla gott! :)
PUSS

So happy I could die but it's alright

Jag älskar livet just nu, jobb jobb jobb! Jag blir så sjukt glad varje gång dem hör av sig och vill att jag ska jobba så ni fattar inte, jag bara älskar't! Det känns helt underbart, så overkligt! Och snart åker jag till Rhodos med bästa vännen! Vädret är underbart! På fredag ska jag på biopremiären för The vow(älska mig igen) med underbara Matina! love life! :D Nu ska jag dock till sjukgymnasten, inte lika kul men välbehövligt!
PUSS

RSS 2.0