Fredag :)

Nu är det jobb som gäller hela helgen för mig. Är hemma just nu och äter lite smörgås och oboy innan jobbet, börjar 15.00.. Är skit trött idag, hela dagen har bara känts seg så jag hoppas det går lite fortare nu på jobbet :) Idag ska jag vara på den nya gruppbostaden som jag bara gått intro på. Så det blir väl första riktiga arbetspasset  nu :) Kul, hoppas det går bra, så jobbigt bara när man inte kan rutiner, man känner sig lite lost då hehe.. Men det kommer med tiden :) Nu måste jag skynda mig lite!
 
PUSS

6månader ♥

Åh pirr i magen, idag har jag och jocke varit tillsammans i 6månader, underbara månader! Jag är mer kär än någonsin och jag är lyckligare än jag någonsin varit. Jag vet liksom inte vad jag ska säga mer än att jag älskar honom nå oerhört mycket. Min fina pojkvän! ♥

Hem från Stockholm

Sitter just nu på ett fullproppat tåg hem från Stockholm. Har hittat lite saker iaf och nu är jag klar med alla julklappar tror jag :) känns skönt:) nu längtar jag hem efter en dusch och sen blir det plugg..


Onsdag

Just nu är jag inne i en sån period där dagarna bara rullar på och det är väldigt skönt! Älskar när det är så :) har jobbat idag med efter skolan och sen vart jag bokad att jobba imorgon också efter skolan, så det blir en sex dagars arbetsvecka för mig haha.. Men det är bara kul att jag får jobba så pass mycket :) även fast det kan bli lite mycket med skola och det samtidigt. Men det funkar och det är värt det när lönen kommer :)

Slutade sju idag och när jag kom hem så började jag laga mat så Jocke och jag har matlådor för kommande arbetsdagar :) fick bli fläskfilé med hemgjorda strips och bearnaisesås :) blir gott :) nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det plugg tills Jocke kommer hem har jag tänkt mig :)


Tisdag

Idag var det skola som vanligt och sen jobb efter det, så känner mig helt slut nu. Nu när jag kom hem iaf så har min söta vän släppt ner samhällsboken i brevlådan för att jag glömde min i skolan och vi har prov imorgon. Har inte jag världens bästa vän eller vad? Åååh jag älskar dig gumman, min andra halva! Nu ska jag ta en dusch och sen plugga tills min älskling kommer hem från jobbet! Helt sjukt egentligen att jag saknar honom så mycket fast jag såg honom i morse och desto mer tiden går tills han kommer hem så pirrar det i magen på mig, hehe :p Är så glad över mycket i mitt liv just nu! Äntligen börjar allt kännas bra igen!


Måndag

Har ju studiedag idag så jag har varit ledig idag :) skönt med längre helg :) nu sitter jag hos sjukgymnasten och väntar på att få komma till sjukgymnasten och få hjälp. Sen ikväll ska jag väl försöka plugga.. Har fixat julgardiner och sånt idag, bästa vännen har följt med och hjälpt till ;) sen vart även en tilljulklapp klar så nu när lönen kommer imorgon så är jag snart klar :) känns skönt! Typ bara Jocke kvar att köpa till, men vad ger man till killar? Kommer verkligen inte på någonting :/ jaja, det är ju en månad kvar iaf :)


Söndag

Har haft en jätte bra helg med kalas på lördagen för super söta lilla Nelly som blev ett, så himla söt unge! Sen på kvällen så hämtade jag upp min saknade vän som är på besök i helgen, vi hade myskväll med allt möjligt gott som vi var sugna på haha och pratade i massor, behövde verkligen en sån här kväll! Idag var vi och shoppade lite och sen var det dags att säga hejdå för den här gången, alltid lika jobbigt. Hatar verkligen att bo så långt ifrån varandra. Men när vi väl ses så har vi super kul! Bättre vän får man nog leta efter! Nu sitter jag hos Katja och fikar och kikar på bebismagen, längtar tills det kommer en söt liten bebis! Efter det blir det hem till Jocke :)


Älskade vovve

Vet inte om ni förstår hur mycket glädje denna lilla hårboll tillfört mitt liv. Alltid glad när man kommer hem, världens gosigaste och sötaste hund, det är kärlek det!


Så himla fin låt!

Du är den vackraste jag mött, 
Inte tuff och kall och hård som andra, 
Du har väckt upp det jag trott var dött
Och när jag har dig när du tar mej, 
Min hungrande kropp får frid bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.



Onsdag

Sitter på sista lektionen nu och efter den har jag prov i demens. Kommer gå sämst, börja plugga igår och jag fattar typ inget, lite kan jag sen förut. Men det är endå inte samma sak och jag typ hatar äldre, eller nej så kan jag inte säga men tycker inte att det är så intressant om man säger så. Va hemskt det lät, hatar absolut inte alla gamla men vissa är ju värre än andra helt enkelt.. Men jag hoppas det går bra iaf. Imorgon är det prov på missbuk. Hoppas det går bättre men det har jag inte heller pluggat till utan börjar ikväll. Det är så himla mycket, jag får panik. Men men, vet inte riktigt hur jag ska fixa det här.. Det brukar ju lösa sig tillslut.. Nej nu är det dags att plugga svenska!
 
PUSS

Tisdag

Sitter just nu på ungdomsmottagningen, borde gå snabbt nu eftersom dem P-pillrena jag fick sist äntligen funkar! Underbart! :) sen blir det plugg resten av kvällen, har prov imorgon och på torsdag och kan typ inget, jippi.. Är så äckligt trött på skolan just nu, sån tur att det är mindre än ett år kvar nu iaf :)


Lördag

Idag är det jobb som gäller, är inte helt frisk än fast jag börjar bli lite bättre iaf! Har väl inte så mycket att säga men ni får ha en bra helg :)


This is not my day..


Min fina <3

I have died everyday
waiting for you
Darlin' don't be afraid
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more

Lite nytt :)

Har kikat ganska mycket efter skålar och sånt som jag gillar och förra helgen när jag var med jobbet på åsby så såg jag vad det är jag letat efter men inte hittat :) så nu är jag super nöjd! Men sen finns det mer skålar och grejer som tillhör den här serien som jag vill ha haha men det här bara, gick på över 700.. Men finns iaf en typ ugnsform(format som ett hjärta) och ett kakfat som jag också vill ha, tur att man fyller snart och tar studenten :D sen vart det även lite julpynt som jag hitta till bra pris ;) längtar faktiskt till julen i år, ovanligt för att vara mig! :)


breaking dawn part two

Ja inatt var jag ju med trevligt sällskap och såg på världsprämiären av den sista filmen i twilight serien! Helt underbart bra var den! Har ju läst böckerna så man vet ju hur det slutar men ändå så vet man ju inte hur de väljer att sätta ihop filmen. Men tycker dem har gjort den jätte fin och det är ett slut som är bättre än vad jag kunde ha förväntat mig! Ni alla måste bara se den! Synd att jag är dunderförkyld bara, mådde så himla dåligt hela kvällen igår och på slutet så dunkade huvudet och yrseln slog till så illa att tårarna rann. Det är så jävla konstigt med mig det där, det går super snabbt så blir jag riktigt dålig, kan lisomm gå från att ha en vanlig förkylning till att 2-3timmar senare ligga på akuten och vara helt borta. Jag hatar det för jag tycker själv att det är jobbigt att vara ensam när jag mår sådär för jag är jätte rädd för att svimma när jag är ensam, vet inte varför men så är det. Känner mig lite bättre idag men huvudet gör dock djävulskt ont och yrseln slår till då och då. Men på fredag och lördag är det jobb som gäller så nu blir det att bara vila upp mig. Igår tvättade jag liksom i 3timmar och stack iväg på bio och sånt när jag borde ha vilat, men skulle aldrig ha hoppat över bion, hade längtat så länge efter sista filmen! Nej nu ska jag plugga lite, det här var kanske världens tråkigaste inlägg också? haha.. Ingen som tvingar er att läsa iaf så :)
 
PUSS

Trasig mobil

Ja nu börjar min älskade lilla iPhone ge upp helt. Har länge haft problem med att ibland funkar inte touchen på vissa delar av skärmen, det går inte att svara när det ringer, den hänger sig osv.. Men nu har väl det största problemet uppstått, knappen högst upp som man kan stänga av mobilen med har fastnat, så dör min mobil nu för att batteriet tar slut så går det inte att starta den igen haha.. Men nu till mitt nästa problem, vad ska jag ha för mobil nu? Vill inte ha nya iPhone 5 den känns bara för stor och som om den lätt skulle gå sönder, den är så lätt så tror inte den håller om man tappar den i marken vilket jag vet att jag kommer göra, har ju tappat min nuvarande iPhone i golvet ett antal gånger innan den började krångla haha. Så antingen köper jag en ny iPhone 4 eller så funderar jag på att prova någon annan mobil, men vilken i så fall? Älskar ju iPhone och htc vill jag absolut inte ha.
Då är det typ samsung s3 eller någon experia jag har att välja på och vill egentligen inte ha en Android telefon. Vet inte vad jag ska göra..


Måndag

Idag har jag verkligen kämpat mig igenom dagen, har åkt på världens dunder förkylning och jag är täppt och har rinnsnuva och har svårt att andas så jag är tårögd hela tiden och så kliar det satan i ögonen och slutligen nyser jag typ hela tiden och har lite ont i halsen, underbart.. Får se hur det blir med skola imorgon, känner mig helt slut. Ska försöka tvinga hjärnan att vara igång en liten stund till och plugga någon timme sen blir det en lång dusch och sängen för min del!
 
PUSS

Lördag

Gick upp halv 10 idag, var på gymmet strax efter 10 och körde i ca 1,5 timme. Det var väldigt skönt faktiskt, typ inge folk heller så det var br :) Sen gick det mycket bättre än jag trodde att det skulle gå så :) Nu gäller det bara att fortsätta ta sig dit, det är ju det som är det jobbiga! Nu blir det jobb resten av dagen 13-21! Imorgon är jag dock ledig, så då blir det bara plugg och tvättstuga som gäller!
 
PUSS

Fredag

Vill ni veta vad jag har gjort idag? Något jag aldrig trodde jag skulle göra haha, jag har köpt gymkort för ett år. Det är så att jag får ont i min kropp nu när jag jobbar så jag måste börja stärka upp den, sen självklart för att jag behöver komma i bättre form och bli piggare, man blir ju det när man tränar. Jag tänker däremot inte sätta nå krav på mig för då kommer jag inte göra det. Jag ska göra det så ofta jag kan helt enkelt! Med början imorgon :)
 
PUSS

Kan inte sova

Nu har det gått snart 2,5timme sen jag gick och lade mig och jag kan fortfarande inte somna, jag hatar mitt liv ibland. Så jävla värdelöst :(


Torsdag

Torsdag idag och jag har sovmorgon, väldigt skönt, sov till åtta sen har jag haft gott om tid att fixa mig i lugn och ro, men nu blir det att åka in till skolan :)


Farfar

Vissa dagar är saknaden större än andra, skulle göra vad som helst för att få träffa dig bara en gång till min älskade farfar!


Sjuk

Och så blev det som jag trodde, har känt mig hängig under hela helgen och varit extra känslig med allergin som jag blir när jag är på väg att bli sjuk. Så nu ligger jag här i sängen med hemsk huvudvärk och fryser och har ont i halsen. Hade inte det här kunnat kommit under höstlovet liksom? Aja inte mycket man kan göra förutom att vila, Ska gå och ta en Ipren och försöka plugga lite nu.


...

 
 
Spend all your time waiting
For that second chance,
For a break that would make it okay.

There's always some reason
To feel not good enough,
And it's hard, at the end of the day.

I need some distraction,
Oh, beautiful release.
Memories seep from my veins.

Let me be empty,
Oh, and weightless,
And maybe I'll find some peace tonight.

Mysigt värre!

Är hemma en snabbis och får hjälp av duktiga mamma med lite läxa, hade helt gett upp men nu är vi snart klara, vad skulle man göra utan sin mamma ibland? Sen är det ju bara ett plus att hon också jobbar inom vården och har kunskap och erfarenhet :) Passar på att mysa med vovven under tiden, älskar den lilla krabaten! ❤


RSS 2.0