Fredag

Har inte sovit något alls inatt, vill inte skriva här varför men.. Så jag har inte varit i skolan idag iaf, väldigt jobbigt tycker jag att det är att missa skolan pga sånna här skitsaker men har ringt sjukvårdsupplysningen och fått tips nu så förhoppningsvis blir det bättre! :) Känner mig i alla fall lite bätre nu. Sen har jag blivit klar med min uppgift om infektionsjukdomar som jag gått och blivit tokig på för att den var så tråkig så det känns grymt skönt! Så nu tar jag också helg :)
 
PUSS

Tog mig ut

Ja jag tog mig ut ikväll och sprang, försökte plugga vilket jag egentligen behöver men det stod helt stilla, kom ingenstans så jag gav upp. Skönt var det iaf, det gick förvånansvärt bra idag och jag sprang hela vändan, trodde jag aldrig skulle gå med tanke på hur tufft det gick sist haha. Men dem nya skorna var as sköna iaf, kanske dem som gjorde det lite lättare.. :) Nej nu ska jag försöka sova! Fredag imorgon, så skönt :) sen i helgen är det jobb som gäller ;)

PUSS


New shoes

Ja jag hann springa iväg nu på morgonen och hämta mina nya löparskor som jag beställt :) dem vr väl helt okej, sitter skönt iaf, vilket är det viktigaste :) så ikväll blire kanske ut och springa lite igen :)


At school

Sitter här på svenskan och lyssnar på sånger som Bellman gjort, grymt tråkigt. Men slutar om en halv timme typ så det är skönt :) Men felicia och jag sitter här bak och roar oss med annat så jag överlver haha :) Ikväll blir det plugg och så laga mat och sånt :) Har jätte ont i min mage idag, jävla mens skit.. 
 
PUSS

God natt

Kan det vara så att jag har världens bästa pojkvän eller? Har köpt Ben & Jerry och grejer till mig och så lite hallonsoda till det :) Gud så gott, perfekt sätt att avsluta kvällen. Visst känns det lite onödigt att äta glass efter man varit ute och sprungit men vafan, man lever bara en gång :) Men nu ska jag börja sätta igång ordentligt igen. Dra ner på godis och dricka och röra mig mer, vet bara inte hur jag riktigt ska hinna med allt men på något sätt ska det gå :)
 
PUSS

Varit ute och sprungit

Ja jag tog mig ut på en löparvända ikväll, känns skönt att ha det gjort även fast det gick väldigt trögt idag, fick springa intervaller och nu tjuter hela lungorna på mig! Men ska gå och ta astmamedicin och efter det en efterlängtad dusch! Sen blir det nog tidigt i säng för mig ikväll :)


På jobbet

Har jobbat ikväll, slutar halv tio men ska nog försöka gå med halv rast :) Känner mig trött och har ont i huvudet, men måste bara säga ännu en gång att jag älskar mitt jobb! Så underbara människor och det känns så bra att få vara där för dem och hjälpa dem! Har även fått skolfotona nu och dem blev väl okej ändå med tanke på hur sjuk jag var när vi tog dem fast man blir ju ändå aldrig nöjd helt.. :)


Torsdag

Åh känner mig så glad nu när jag äntligen är frisk! Allt går så mycket lättare :) Sen har vi sovmorgon idag ännu skönare! så sov till 9 och sen gick jag upp och duscha och fixa iordning mig :) Nu sitter jag och funderar på om jag ska äta någon frukost eller inte. Blir iaf 11bussen till stan :) Ikväll ska jag plugga och kanske städa lite grann, om jag hinner! Vi får se :)
 
PUSS

Snart jobbdags :)

Sitter just nu hemma hos min rara lilla mormor, har ätit jätte god mat plus att jag får med mig en matlåda till ikväll på jobbet :) guld värd är hon! Börjar klockan tre och slutar åtta så det är ganska kort, men alldeles lagom när man går i skolan och så :) har äntligen börjat känna mig frisk nu och det känns underbart! :)


<3

There's nowhere that I wouldn't follow,
There's nothing that I won't do for your kiss,
I love you like there's no tomorrow,
Cause nothing ever felt like this.

Min nya favorit!

Är helt kär i alla Emeli Sandés låtar! Tänkte dela med mig av mina favoriter just nu. Vet inte hur många som hört henne men hennes låtar next to me och read all about it spelas ju mycket på radion nu. Jag älskar hennes röst och texterna, det är lätt att känna igen sig i texten och det är något jag fastnar för. Så det är dessa låtar som jag lyssnar sönder just nu :)
 
 
 
 
 
 

Fredag

Idag är vi lediga eller man får arbeta hemifrån men jag tog en välbehövlig sovmorgon, för jag ska jobba ikväll igen slutar halv 10 sen upp typ 2inatt för att åka mot ullared och sen gå där hela lördagen sen kommer jag hem på natten till söndagen och sen upp typ 5 på söndag morgon för att jag jobbar i stan då.. Haha tur att man är ung och orkar! :) Nej nu ska jag ta och fixa lite här och sen förberda mig inför jobbet! Fastnar inte på bild idag men har fått lite bilder nu från midsommar så lägger upp en bild från då som jag tyckte om :)
Jag har världens finaste pojkvän!
 
PUSS

Onsdag

Sitter just nu i bilen och väntar på att Hanna ska komma ut, sen ska jag hämta upp lite fler vänner sen åker vi in mot skolan :) efter skolan är det jobb idag och så har jag sovande jour så går av mitt pass imorgon bitti och då är det raka vägen till skolan :)

PUSS


Sovdags

Är helt slut just nu, sov 1timme inatt, om ens det? Min hals gör så ont att jag vet inte vart jag ska ta vägen och det är bara på kvällen/natten :( hoppas jag får sova inatt, nu har jag ätit klart penicillinet också, så nu borde det ju bara bli bättre! Har lite sovmorgon imorgon och slutar ganska tidigt! Skönt det, har lite plugg att göra.. På onsdag jobbar jag ju plus att jag har sovande jour på natten och sen raka vägen från jobbet till skolan haha snacka om trött tjej! Sen på lördag är det Ullared som gäller med Hanna och Sara, så har lite att se fram emot :) sen har jag och bästis bokat Studentkryssningen ikväll så det känns kul, snart är det min tur! :) nej nu ska jag försöka sova!

PUSS


100 dagar

Eller eftersom det är söndag nu redan så blir det egentligen 101dagar. Men det jag vill komma till är hur sjukt fort tiden har gått. I 100dagar alltså lite mer än tre månader har jag och jocke varit tillsammans. Det har varit några av dem bästa dagarna i mitt liv. Många tycker att det har varit en dålig sommar och främst på grund utav vädret då, men jag har haft den bästa sommaren någonsin, för under den här sommaren har jag lärt känna världens finaste person, en person jag inte vill vara utan nu. En kille som betyder mycket för mig som har fått mig att må bättre än jag någonsin gjort! Förut kunde jag ha trott att jag var kär i någon men jag vet nu att så var det inte. För jag har aldrig känt såhär för någon som jag gör för Jocke! Jag är så kär att jag till och med sitter här och skriver fjantiga kärlekstexter men det är min blogg och jag måste få skriva av mig. Jag kan tycka att det är jobbigt att visa känslor, för jag är inte van vid det. Men egentligen så är jag hur känslosam som helst som ni kanske märker lite nu hehe.. Det jag vill komma till är att så lycklig som jag är nu i mitt liv har jag aldrig varit och allt detta beror på en person, en kille som har tagit hela mitt hjärta och jag kommer alltid vara tacksam för att just jag fått träffa honom! Världens finaste människa! ❤


Mini shopping :)

Var inne med mamma en snabbis till stan och shoppa, blev en ny plånbok och mobilskal :)


Jag har fått en bil, iiiihh!! :D


Torsdag

(ser inte så pigg ut kanske men jag försöker!)
Jag mår inte bra alls. Igår kväll blev jag ännu sämre igen. Nu har jag ont i båda öronen och jag är typ döv, hör ingenting. Tur att jag har världens snällaste pojkvän som tog hand om mig, förtjänar inte honom! Men jag har kämpat mig upp denna morgon och försökt fixa iordning mig för skolfotot. Så på med fake leendet och sen åker jag raka vägen hem till sängen igen! Och jag måste bara påpeka, tack och lov att det finns smink!! 
 
PUSS

Onsdag

Onsdag och jag mår fortfarande piss. Jag piggnar till lite grann under dagen men förmiddag och kväll så mår jag skit igen. Natten var hemsk, jag hosta så jag inte fick luft och det låter som om jag kvävs och efteråt ligger jag bara och skakar och svettas, blir helt slut. Inatt hostade jag så jag spydde och sen har jag hostat sönder luftrören så har ont i halsen och så hostar jag blod. Fräsch tjej.. Nej fyfan va jag är trött på det här nu. Imorgon är det skolfoto i skolan så det vill jag va med på fast jag är sjuk, det är ju sista året! Får se om jag har ork nog att stanna kvar sen, just nu känns det inte så. Nej nu ska jag gå och ta penicillin och duscha! Sen blir det film tills Jocke kommer hem! Verkligen världens finaste kille det där, jag är så glad att jag fått träffa honom! ♥

1 år sen

 
1år senare :)
 


Vet inte om jag tycker det är så stor skillnad? olika hårfärg, har ju typ min naturliga nu för ett år sen var jag ju typ blond :) Gillar hårfärgen men vet inte om den passade mig bara haha.. Tycker att jag kanske är lite rundare i ansiktet på första bilderna också, eller det kanske bara är önsketänkande? haha :) Det är kul att se tillbaka iaf :)

mixed feelings


Sjuk

Ja jag som precis blivit frisk är sjuk igen, gick ju runt och var jätte blöt och frös på Grönan i lördags så det är väl inte så konstigt. Mår Inge bra alls iaf så det blir ingen skola eller jobb för mig varken idag eller imorgon. blir så himla irriterad på allt och så är det typ hur mycket som helst i skolan redan, men det är väl bara att försöka kämpa på antar jag..


...

Cause when you've given up. 
When no matter what you do it's never good enough.
When you never thought that it could ever get this tough,
Thats when you feel my kind of love.

And when you're crying out.
When you fall and then can't pick, you're heavy on the ground
When the friends you thought you had haven't stuck around. 
That's when you feel my kind of love.

Stockholm

Ligger just nu här på hotellrummet i Stockholm och kan typ inte sova mer. Men jocke sover så det är väl bara att ligga kvar och vänta, vill inte väcka honom :) hotellet är iaf jätte fint börjar bli hungrig så jag hoppas hotellfrukosten är bra! Igår efter att vi äntligen kommit fram( jag hålla reda på kartan var ingen bra ide haha..) så gick vi i alla fall till grönan, spöregna när vi gick dit men sen när vi kom fram så sluta det och så höll det i sig. Hade en jätte mysig och rolig dag! Idag ska vi till Naturhistoriska tror jag det hette, innan vi ska hem, aldrig vart där så det ska bli kul :) vi har jätte fin utsikt från rummet, synd bara att det blir så kassa bilder med min iPhone!


RSS 2.0