Sova själv

Ja inatt blir det att sova själv i dubbelsängen då Jocke sitter uppe med en kompis och lanar. Så passar på att bre ut mig ordentligt! Älskar våra nya påslakan, så söta och oerhört mjuka och sköna! Hade tur och kom in och såg att de var nedsatta från 350kr styck till 199kr :) så då kunde jag inte längre motstå att köpa dem haha! Sen har jag äntligen fått köpa en matta till vardagsrummet(överlycklig tjej!) så nu vill jag ha lite nya gardiner och sånt! Men får ta det lite lugnt, önskar man hade mer pengar! Nej nu ska jag sova är helt slut! Juste måste bara tillägga, såg på filmen "En oväntad vänskap" ikväll, grymt bra och fin film, som alla borde se! Men nu, puss och god natt!


Mycket nu..

Ja nu har jag sökt högskola för hösterminen. Har blandade känslor inför det, vet inte helt vad jag vill, vill så mycket annat i livet än att plugga också men jag vet att det är jätte viktigt. Men sen kommer alla funderingar upp, kommer jag klara av det? Vad fan är en tenta och hur går en sån till? Har jag tagit mig vatten över huvudet nu? Hur fan ska allt gå?
 
Men ändå känns det bra för det är vad en del av mig vill, även fast jag är otroligt skoltrött. Jag vill inte stanna som undersköterska med en kass lön och något som jag inte kan tänka mig jobba som hela livet, iaf inte på en gruppbostad tillexempel. Jag älskade min praktik på sjukhuset, den var den bästa någonsin så det känns på någo sätt väldigt rätt.
 
Så jag har sökt till sjuksköterska och att bli barnmorska är ju den stora drömmen. Men törs inte hoppas på något, mitt högskoleprov gick sämst, fick 0.55 som inte kommer ta mig någonstans typ och mina betyg är inte heller dem bästa, har några MVG:n men även några G:n i sånna kurser jag tyckt varit skittråkiga och inte försökt i vilket jag kanske ångrar nu men gjort är gjort och nu får jag väl helt enkelt bara vänta och se.
 
 

Torsdag

Sista dagen idag innan det är påsklov, mitt sista lov på gymnasiet, så himla skönt! Dock känns det väldigt ovärt att åka in idag men men.. Det är iaf mycket lättare att gå upp nu när det är så fint väder! Imorgon är det jobb som gäller och efter jobbet hem till jockes föräldrar fira påsk :) på måndag är det dagsfärska studentkryssningen, blandade känslor inför den men blir säkert kul när man väl är där :) resten av lovet ska jag vila och hoppas man blir inbokad på något jobb :)


Inge pigg

Känner mig Inge pigg alls, huvudet värker och jag vill bara vara ifred, att vara i skolan bland Massa ljud och röster känns som ett helvete och jag är bara stressad och allmänt sur. Orkar inte med någon känner mig hemsk men vad fan gör man. Ska försöka att bara ta det lugnt och fokusera allt på skolan. Vet inte vad jag skulle göra utan Jocke och min fina hanna, dem ända som förstår mig tror jag. Men tänker inte skriva mer nu eftersom jag blir så sjukt deppig när jag känner mig sjuk. Skriver igen när jag känner mig bättre!

Känner mig som på bilden haha.. Hade humör redan då :)


Nymålat och nyinköpt!

Ja jag är så nöjd som man kan bli när man bor i en hyres nu när vi fick nymålat i lägenheten och jag fått köpa lite nytt(ljus, kuddar, gardiner, sängkläder som också är rosa, toainredning osv). Fattas väl lite små saker, skulle vilja ha en matta i vardagsrummet(jocke vill inte) och sen nya gardiner dit. Annars tycker jag att det blev en klar förbättring! Badrummet har dem inte gjort något åt men köpte nya handdukar och duschdrapperi och matta så att det går i samma färg nu :) Blev mycket bättre av det lilla! Sovrummet gillar jag mest, syns nog att jag fått välja färg och allt där inne, tror inte att jocke hade valt så.. :)
 
Sovrum
 
Toan
 
Hall
 
Köket
 
Vardagsrummet

Lördag

Idag är jag bara allmänt glad! Fick veta hur mycket jag skulle få tillbaka på skatten igår, 12630kr, ni kan nog förstå att jag fick mig en rejäl chock haha! Men blev väldigt glad! Ska spara undan det, vill åka utomlands med Jocke senare så det passar ju perfekt :) 
 
Sen ser jag fram emot midsommar som ska tillbringas med fina människor som jag mår bra av att få vara med! Jocke och jag har hyrt stuga 3dygn på Öninge camping :) Ska bli så mysigt! Fick ju vara med i somras i Orsa, älskade den helgen trots jobbig allergi och mensvärk haha! 
 
Idag har jag storstädat hela lägenheten! Har skrubbat allt här i lägenheten tills hela jag var blöt i svett! Så nu luktar det gott och ser så fint ut! Efter det tog jag en lång dusch med ansiktsmask och skrubbade kroppen osv, så välbehövligt! Efter det kom mamma över en snabbis och fikade med mig, så mysigt så! :)
 
Och nu sitter jag här och väntar på att Jocke ska komma hem från jobbet, han jobbar extra idag duktig som han är :) Är typ dö hungrig har inte hunnit med att äta något idag.. Undrar vad man ska fixa för gott till middag idag då? Förslag? :) 

Städa städa städa

Älskar att lyssna på gamla låtar på högsta volym och bara dra runt med trasan! Så härligt! :)


Det är fredag

Så grymt jävla skönt! Sen får vi sluta tidigare då vi lyckats flytta fram sista lektionen. Ska förbi Ikea, vill ha dem där påslakanen ändå, har inte kunnat sluta tänka på dem sen jag såg dem för länge sedan och det pssar så bra nu när sovrummet är renoverat och jag fick välja färgen ljusrosa som färg där inne. Måste bara stryka och få upp gardinerna också.. Men dem behöver läggas upp daaah, orkar inte. Men kanske att det blir helgens nöje, behöver städa hela lägeheten också och tvätta och plugga.. fy. Men det ska väl gå på något sätt. 

thinking back

Har tråkigt i väntan på att Jocke ska sluta och komma hem från jobbet. Så jag sitter och tänker tillbaka på våran tid tillsammans hittills. Första gångerna man sågs, hur jag kände direkt att jag var fast men inte vågade säga det till någon. Hur jag varje gång det plingade till i mobilen sprang allt vad jag kunde för att vad som helst som hade med honom att göra var det viktiaste för mig, vilket det är än idag. Fjärilar i magen har jag fortfarande så fort jag inte sett honom på en dag. Jag älskar allt med honom, han är min trygghet nu, den som betyder mest för mig, den jag aldrig någonsin vill förlora. Så mycket gott har kommit med att träffa jocke, jag mår så himla mycket bättre och har fått så många nya fina människor i mitt liv som är så underbara. Liksom kolla bilden, hur fin är han inte? Jag dör helt ärligt, kan inte förstå vad han ser hos mig men han har valt mig och det är nog det bästa som har hänt mig. Jag älskar honom så mycket och jag kommer nog aldrig finna ord till att förklara hur mycket han betyder för mig, jag har inte skriftens gåva att kunna skriva fint och förklara på det bästa sättet. Men jag gör det på mitt sätt och jag tror faktiskt det duger, han har fått mig att inse det, att jag faktiskt duger. Det är nog det finaste någon gjort för mig och jag tror vi gör varandra till bättre människor. Vi hör ihop, han och jag. Det här inlägget har tagit mig över en halv timme att skriva, kan känna mig så fjantig och osäker på mina formuleringar. Men det är så skönt att få skriva av sig sina känslor, glada som sorgsna. 

Fortsätter att lära mig

Ja idag gjorde jag också något nytt för första gången! Jag gjorde hela kycklingfiléer i ugn och dragonsås till det, svårt var det ju inte men det var första gången :) Gott blev det också tyckte jag, nu ska jag bara smälta maten sen ut och röra på mig får se om jag springer eller tar en PW :)


Vad gör man inte för den man älskar

Ja jag frågade Jocke idag vad han ville ha till matlåda, svaret blev pannbiffar med potatis och gräddsås. Så det var ju bara att fixa, aldrig gjort pannbiffar förut och är inte förtjust i det själv men nu sitter jag här och äter och det blev väl helt okej. Lite damp och irritation vid pannbiffs görandet men för den jag älskar så provar jag gärna göra nya saker! Han jobbar ju kväll så får väl höra imorgon när han ätit matlådan om det blev godkänt, jag lever med hoppet!


Haha

Det här är verkligen jag haha :)


Empty words

The funny thing about listening is
I don't have to hear you and the
Funny thing about talking is
Your words are tired
Now I've come to realize that
Life can be cruel but
The only approval that I need is mine


Tisdag 12:e Mars

Åh ångest känsla i magen när jag ser dagens datum!! Om en månad från idag ska projketarbetet vara klart.. Vi är inte alls klara åhh :( Äh, vi ska klara det, gör ju det med min bästa vän! <3 Idag är det då skola som vanligt! Usch fy och blä vad jag är trött på skiten nu alltså.. Men ska kämpa på. Efter skolan ska jag träffa Matina en stund och sen ikväll ska jag plugga på inför diabetes provet imorgon. Kanske hinner ut på en liten springvända också ;)
Igår var jag också ute och gick och avslutade med att springa! Hade pojkvännen med mig också, mys! :)
 
Hann även plugga lite igår, diska och laga mat. Känner hur jag är inne i någon period där jag faktiskt känner mig super effektiv, bara hoppas det håller i sig, jag blir så mycket gladare då! Igår hann jag även fixa nytt till badrummet! Fick bli turkost så nu är det ny badrumsmatta, duschdrapperi och nya handukar i samma färg. Ser lite mer enhetligt ut nu! Så fint så :) Nya gardiner blev det till sovrummet också men de behöver strykas och vi har inget strykjärn eller strykbräda, suck.. Men börjar iaf bli lite bättre i lägenheten nu, kul! :) Nej nu ska jag sminka mig innan jag ska åka till skolan!
 
PUSS

Slitsen

Ja inte nog med att det är skönt med helg och att jag är ledig, så kommer pojkvännen hem med blommor och ben and jerrys till mig idag för att det är internationella kvinnodagen och jag är hans kvinna eller vad han sa haha! Förstår ni varför jag älskar honom? så underbar! :) nu sitter vi i soffan och myser och ska väl snart starta någon film i sängen! Är så trött!


Trött

Ja först var det ju skola idag, ett under att jag tog mig upp och åkte dit för jag har knappt sovit nå inatt då min mensmage gör skit ont och jag har inte kunnat sova pga det. Sen är min medicin slut också. Men ska nog gå till barnmorskan och fråga om det finns nå bättre för dem receptfria hjälper inte ett skit! Sen efter skolan har jag pluggat ett tag innan jag stack iväg och jobba! Kul men trött är jag nu och det ända jag gör nu är att vänta på Jocke :) imorgon är det fredag! Gud så skönt med helg! :)


too much

Tears don't mean you're losing, everybody's bruising, just be true to who you are!

Tisdag

Vi fick komma tillbaka till lägenheten igår, Gud så skönt! Att få sova bredvid min älskling varje natt igen! Helt underbart! Började redan igår och fixade sovrummet och satte upp gardiner och idag har jag tagit fram ljus och plockat undan skräp och diskat! Så nu är det bara spegel, tavlor och hyllor som ska upp igen :) måste låna pappas slagborr först bara :) så skönt att få ha det fräscht och vitt och ljust! :) nu ska jag fara och sola med mamma sen hem och duscha och plugga :)


Måndag

Hemma igen, kände mig inge bra imorse så stanna hemma idag. Men nu har jag vilat och tagit det lugnt med jocke så känns redan bättre haha.. (a) Ska plugga hela kvällen har jag tänkt! Massor att göra.. Så äckligt jävla trött på skolan nu. Och jag saknar redan min vän hur mycket som helst! Har haft så kul! Synd att det var så kort bara! Hittade en bild från när vi var ute. Förfesten var skit kul, älska norlänningar haha! Så himla sköna och avslappnade! Vaj jag, josse och Moa och ett gäng killar men minns tyvärr inte vad dem hette haha.. Inte för att det ens spelar roll, men kul var det :) Sen sög petter, fille och ison ganska mycket faktiskt, sena upp på scen, dåliga låtar, inga av dem bra och det var lite folk antagligen för att biljetten var dy(320kr). Så ni som läser detta gå inte på dem i andra städer! Om ni inte älskar rapp förstås.. Sen blev det efterfest men då var jag ganska trött och hade typ taggat ur helt haha.. Men har haft jätte kul med josse iaf :) På bilden nedan fattas dock några :)
 

Söndag

Ja, gårdagen var rolig, förfesten var skit kul! Men tyvärr måste jag säga att betala 300kr för att se Petter Ison och Fille rekommenderar jag ingen att göra! Dem var sena och musiken sög. Spela liksom inte deras bra låtar? Aja sen blev det efterfest men då hade iaf jag tagga av helt, äckliga brudar här i Norrland, eller ja vissa iaf.. Men kvällen var ändå bra för jag fick vara med min kära vän! Ikväll åker jag hem igen, så himla tråkigt! :( prov i skolan imorgon också, kommer gå åt helvete, kan inget om diabetes, fattar inte varför jag har så svårt för just det men.. Slänger in bilder från igår iaf :)


Skellefteå!

Ja just nu mår jag så himla bra när jag får vara med min fina vän! Det här är äkta vänskap, träffas bara några gånger per år och kan ända prata om allt! Älskar min bästis så mycket! Vi ska ner på stan igen idag, sen ikväll är det ju fest! Petter, Ison och Fille är ju här ikväll och josse har fixat biljetter så det blir kul:) och igår när vi satt och fika så kommer Brolle och går förbi! Haha helt starstruck och han är ju ännu snyggare i verkligheten! Lite kul :) imorgon åker jag ju tyvärr hem igen, men jag saknar ändå min älskling nå otroligt så det är väl inte så farligt! Men kommer ju sakna josse! Men nu ska vi dra! :)


Fyfan

Det här är nog bland det värsta jag varit med om, kom hem typ 12 inatt somna vid ett efter att ha packat klart och sen upp igen vid kvart i fyra och nu känner jag mig mer bakis än någonsin och jag ska sätta mig i bilen mot Arlanda, plus att jag är äckligt rädd för att flyga så mår illa av bara tanken! Nej fyfan, mår piss! Hur ska jag orka gå ut imorgon igen? Men hade jätte kul igår kväll! En kväll jag kommer minnas :)


RSS 2.0