Söndag

Ligger här på soffan på jobbet. Har rast och har precis käkat min matlåda så det känns det som om man hamnat i koma. Är inne på min 9:e arbetsdag av 13 i sträck. Igår blev det dock inge jobb, fick migrän och att ta sig upp på morgonen när man inte ens kan ha lampor tända fungerar inte. Mådde så illa och huvudet gjorde så fruktansvärt ont. Men idag tvinga jag mig upp och iväg fast än jag mår dåligt. Tur att man har ett sånt kul jobb och får så mycket tillbaka annars vet jag inte vad som skulle ha sporrat mig att ta mig till jobbet en sån här dag. Jobbar iaf 7-16 idag. De känns så långa men går ändå ganska fort. När jag kommer hem idag ska jag bara laga mat så vi har matlådor tills imorgon och sen inte göra ett skit! Börjar inte förns 15 imorgon och det är jag väldigt glad för så kanske jag hinner vila bort den här migränen.. Förstår inte hur man ska orka och hinna vara social när man är vuxen och jobbar och har ett hem och ta hand om för så fort man har gjort något så kommer det upp något nytt som måste göras. Kan ju bara tänka mig att ha barn på det också, nog för att det är det jag längtar mest efter nu i livet så blir jag ändå helt slut av tanken! Nu ska jag sluta svamla och gå ut och jobba för min rast är slut! Puss


As long as I have you I know I'll be okey


They tried to break me down
But I'm still on my feet
This city is full of life
So why is it hard to breathe
Oh why did God create the world so unfair
I don't know

Sometimes I feel like I can't run, I can't crawl
And sometimes I feel like I ain't nothing at all
Life is a journey where you stambe and fall
But I'm okay when I lie down in your arms

Yesterday!

Ja igår fyllde jag ju år, 20år. Vet att många längtar så mycket efter denna dag men på så sätt kändes det liksom inget speciellt för mig. Hade folk här hela dagen i princip och vi bjöd på smörgåstårta, visst blev det lite trångt i våran lilla tvåa men det gick :) gick massor med blommor såklart, får se hur länge dem lever dock! Men ska absolut göra mitt bästa! Fick även presentkort för ca 2000kr och sen fick jag även 3000kr till av mamma och pappa till utbildningen jag vill gå så nu är det bara 2800kr kvar så kan jag börja läsa! :) fick även ett fint smyckesskrin och lakan och örngott och lite sånt jag önskat mig :) hade en jätte fin dag! Är så tacksam för alla presenter! 

Dagen avslutades dock på akuten för min del. Jag hade haft bröstsmärtor ända sedan kvällen före min födelsedag och dem gick ej över så kände att det vart läge att åka in då det gjorde ondare vid minsta ansträngning och var tungandad. Visade sig att jag har något virus i kroppen som det kunde se på proverna och doktorn kände kring mitt bröst och på höger bröst hade jag jätte ont och det kändes annorlunda sa han. Så alvedon i en vecka för att slippa smärtan och har jag fortfarande ont så blir det att uppsöka barnmorska för ännu en kontroll. Skönt att veta att det inte var hjärtat iaf som jag var lite rädd för. Men nu ska jag gå upp och käka smörgåstårta till frukost, blev ganska mycket över! 











RSS 2.0