LYCKA!

Jag känner sån lycka, livsglädje, ja jag älskar livet just nu. Har väl haft en svacka ett tag och allt har känts skit och som ni märkt har jag inte ens bloggat, jag har inte orkat, har haft för mycket och mått för dåligt. Men idag mår jag prima för jag har min lilla Nico här, det nya ljuset i mitt liv! Och han är så duktig, varken piper eller något för att han helt plötsligt är ensam, lite sällskapssjuk är han men det är jag med så det är tur att han vill gosa lika mycket som jag hihi. Han följer efter mig hela tiden, min lilla bebis :D Just nu sover han här bredvid mig i soffan, han älskar att ligga så att han liksom glider ner lite i springan som blir haha, han är så underbar min lilla plutt. Jag ÄLSKAR honom, han är bland det bästa som hänt mig, jag ska göra allt för att han ska få ett så bra liv som det bara är möjligt! Och han kommer få det bra här, jag märker redan nu att han trivs, han är glad och viftar på svansen! This is one of the best days of my life! <3
PUSS

Kommentarer
Postat av: Matina [email protected]

Åhh jag är så lycklig för din skull :-*<3

2011-05-19 @ 19:24:44
URL: http://matinasvarld.blogg.se/
Postat av: Matina [email protected]

Sv: Hörru du, du är skit duktig på matte, behöver ju inte ens typ säga hur du ska göra när du frågar om hjälp, du behöver bara någon som du kan fråga om det är rätt eller inte!!! :)

2011-05-19 @ 20:07:10
URL: http://matinasvarld.blogg.se/
Postat av: Amanda Rosende - Mode Make Up & Foto

sv: tack så mycket :D men åh vad kul att höra :D!

2011-05-19 @ 21:28:18
URL: http://amandarosende.blogg.se/
Postat av: sannalitens.blogg.se

Hoppas du har haft en fin kväll :)

2011-05-19 @ 21:48:22
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: Esmeralda<3

Hej:)

Skulle du kunna kolla runt i min blogg och berätta vad du tycker om den?Kom gärna med förslag på förbättringar om du har det:) Eftersom det är en musikblogg så får du gärna komma med tips på låtar. Om du gör egna låtar eller covers från andra låtar så får du gärna skicka in dem om du vill och då får du en länk också:)

Om du gillar min blogg så får du gärna lägga till den på bloglovin så lägger jag till din med

Ha det bra!

2011-05-19 @ 22:03:51
URL: http://bestofmusic.blogg.se/
Postat av: sandra. wicked.

Hej sötnos! Jag skrev ett inlägg igår om att våga vägra facebook. Vad tycker du själv om facebook? Hur har personer blivit sedan facebook skapades ? Kraam :)

2011-05-20 @ 08:03:32
URL: http://angelbynight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0