The last kiss

Handling:
Michael (Braff) är bara ett år från att nå 30-strecket. Hans liv rullar på precis som planerat och livets tänkta spelplan har gått som han förutspått. Även tanken på ett barn vid den här åldern slår in och Michael kan tillsammans med sin gravida sambo Jenna (Barett) verkligen håva in vuxenpoängen. Allt är perfekt, Michael och Jenna är enligt alla det ultimata paret, även enligt dom själva. 
Det hela är kanske lite för perfekt och Michael saknar bristen på överraskning i vardagen. Så det är antagligen därför han låter sig förföras på sin barndomsväns bröllop av en ung söt kvinna vid namn Kim (Bilson). Inget sker till en början, men flirten sätter sina spår hos Michael och fler tillfällen att möta Kim dyker upp. Men frågan är om gräset verkligen är grönare på andra sidan...?
Den här filmen var väl okej. Lite lagom spännande ibland men jag gillar inte slutet, det var liksom bara slut. Det hade dom kunnat göra bättre, då hade filmen fått full pott, istället får den 3/5 av mig. Men har man tråkigt så kan man definitivt sätta på den här.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0