Alone


Tisdag

Är inne på sista veckan på praktiken nu. Skönt på ett sätt men tråkigt på ett annat! Jag börjar känna mig bättre iaf,så det går framåt :) nu ska jag sova!


before I die


Falling apart

Det känns som om hela min kropp är påväg att kollapsa, bara falla samman helt och hållet. Jag är så slut som människa och jag är 19år gammal. Det är inte normalt! Men jag orkar inge mer nu, det är helt sjukt hur mycket press skolan sätter på en. För det är det enda i mitt liv som får mig att må dåligt just nu. Är det verkligen meningen att man aldrig ska få ha en ledig dag i veckan? Så som det är nu så finns det inte en chans till det!
 
Och här ligger jag i sängen och gråter och skakar av frustaration över att jag inte lyckas hitta kraften till att orka sätta igång med den långa listan av plugg som måste fixas och som toppen på allt har man praktik just nu också där man ska prestera bra och lära sig tusentals nya grejer. Jag kan sova dygnet runt och jag blir ändå inte utvilad. Just nu känns högskola väldigt långt borta för jag orkar inte med den här skiten längre. Vet att det bara är ett halvår kvar i skolan men man har väl förfan ett liv att leva också? Just nu känns det inte så. Jag skulle kunna hoppa av idag och skita i att jag då slösat bort 2.5år för just nu är det bara för mycket. 
 
Jag vet inte vart jag ska börja, hur jag ska klara detta och vart den skolglada Nathalie har tagit vägen för nu finns inte ett spår av henne kvar. Jag känner mig bara tom, helt jävla värdelös. Som avslutande ord kan jag också säga att jag känner den känslan som jag trodde att jag aldrig skulle känna, att jag hatar skolan. 
Ovan har ni min stressande "lilla" lista..

Super trött

Ja, veckorna rullar på, jag känner mig skit stressad och vill bara ge upp allt, en känsla jag har förstått dem flesta känner när man bara har en termin kvar i skolan men tusen saker att göra. Vill bara spy på allt, det är för mycket! Förstår inte hur de tänker när dem sätter alla regler för vad man ska klara av i skolan och allt det, det är helt sjukt!

Praktiken går bra iaf, jag trivs och vet nu att det är sjukhus jag vill jobba på i framtiden om jag ska jobba inom vården. Det känns ganska skönt att iaf ha insett det eftersom jag egentligen inte helt vet vad jag vill vilket stressar mig ännu mer.

Det är på grund utav allt detta jag inte heller bloggar längre knappt, jag hinner inte med. Känns som om jag ska vara glad om jag hinner sova ibland. Helt sjukt, ska man känna sig så stressad som 19åring? Jag tror inte det.. Och jag är knappast ensam om dessa känslor vet jag. Nej nu ska jag försöka sova, klockan ringer 5.45 imorgon bitti..


Onsdag

Började morgonen med att åka till gymmet, 20min på löpbandet och sen 40min styrka, känns skönt nu efteråt! Nu sitter jag och käkar en liten sen frukost :) och ikväll är det praktik som gäller!


Lycka

Just nu sitter jag bara här i soffan hemma hos Jocke, väntar väl mest på att han ska komma hem från jobbet(några timmar dit dock) och tittar på den fina ramen med bilden på mig och jocke från i somras som jag fick av Yolanda med familj i födelsedagspresent. Och även fast jag är magsjuk(tror det är det men är ändå inte helt säker då jag bara mådde konstigt igår och inatt och nu känner jag mig hur pigg som helst) så går det inte att missa känslan av lycka jag känner i hela kroppen.
 
 
Under 2012 har jag lärt känna så underbara fina människor och jag är så tacksam över att ha så många fina människor runtomkring mig. Jag har världens finaste pojkvän, en underbar bästa vän, en familj jag älskar och fina vänner plus ett extra jobb som jag trivs med. Det känns så sjukt hur allt har förändrats så mycket på ett år. 
 
För första gången kanske någonsin så trivs jag någorlunda med mig själv. Jag vet vilka som finns där för mig, även om man inte ses ofta finns man ändå där. Jag går inte längre runt och grubblar på om jag duger eller om mina vänner tycker om mig eller inte för jag vet nu vilka som är sanna. Vilka jag litar på. Och jag kan inte bry mig mindre om folk som jag inte trivs med. Jag känner mig så fri. 
 
Sen har jag så mycket att se fram emot också! Studenten väntar med massa roliga förberedelser, hitta en fin klänning, åka på studentkryssningen, vara färdigutbildad, kanske söka högskola(vet inte vad jag vill än)

Femte januari

Ja idag fyller jag år, 19år denna gång. Känns inget speciellt bara ett år äldre helt enkelt.. Blir iaf att åka hem till mamma och pappa och firas lite idag. Har redan fått två presenter av min gulliga pojkvän, ett presentkort och något jag faktiskt letat efter, ett sånt här skydd till mobilen som man kan ha sina kort i, i en fin rosa färg :) så jag är glad :)


Dålig uppdatering här haha..

Ja jag ser nu att jag knappt skrivit men det har varit lov och jag har jobbat och legat sjuk och bara varit med min älskade pojkvän. Julafton blev iaf supermysig och den kommer jag inte glömma, lika så nyårsafton blev jätte trevligt! Jag fira med jocke och hans vänner så vi åt super god mat och hade det super trevligt! Jag fick min nyårspuss på tolvslaget och ja jag kunde nog inte vara mer än lycklig och nu ser jag fram emot ett nytt år! 
 
Lite snabbt om det gångna året då. Det här året har på ett sätt varit väldigt jobbigt(allt med skola och jobb samt hinna med livet samtidigt) men ändå så är det de bästa året jag någonsin varit med om för jag har lärt känna nya underbara människor och tagit körkort, fixat jobb(timanställning).
 
Och nu får det väl låta hur putti nuttigt som helst men det bästa med det här året är såklart att jag träffade Joakim(det är jag Yolanda evigt tacksam för)! Jag har aldrig förut känt hur det pirrar i magen varje gång jag ser någon eller hur en halv timme kan kännas evighetslång när man väntar på att Han ska komma hem från jobbet. Och jag har nog aldrig mått så bra förut som han har fått mig att må. Det har gått över 7månader nu och det känns helt sjukt. Tiden går så fort! Och jag älskar honom nå otroligt mycket <3
 
Så mina förväntningar på 2013 är stora, nu har jag ju mycket att se fram emot, blir 19 om 2dagar och i sommar tar jag studenten! 
 
PUSS

RSS 2.0