down..

Nu när jag borde vara som gladast och piggast mår jag som sämst. Jag orkar inte mer, kan inte förklara hur jag känner på något annat sätt. Jag ligger sömnlös på nätterna, jag har panikkänslor flera gånger om dagen och jag är inte taggad inför någonting förutom midsommar för då får jag äntligen komma bort. Jag vill verkligen bara ta studenten och få bort den delen av min stress för även fast vi inte har nå mer prov och läxor så är det mycket planering om allt annat kring studenten. Känns skönt att skriva av mig så ni som läser min blogg och känner mig kanske kan ha lite förståelse för att jag är lite "off". Jag vill bara må bra och det sjuka är att på många sätt mår jag bra men de få jobbiga grejerna just nu väger så oerhört mycket tyngre att den glada delen trängs undan och försvinner. Just nu så vill jag bara "just dissapear" och aldrig komma tillbaka och det skrämmer mig att känna så. För att förtydliga så pratar jag inte om att ta livet av utan mer om att resa bort. Jag är som sagt på de flesta sätt lycklig och livet är aldrig perfekt man kommer alltid ha svårare stunder men vissa saker just nu knäcker mig helt och hållet och jag vet inte hur jag ska orka bara.

Båtvända

Ja, det blev en båtvända idag! Så kul, pappa och Kevin hitta ett nytt ställer där det nappa som bara den! Jag drog upp en gädda och Jocke en gädda och en abborre! Samt pappa och Kevin någon gädda var! Älskar att fiska från båt :)


Söndag

Sköna dag, börja med morgonmys med min älskling och frukost! Sen hjälptes vi åt att diska och göra rent spisen i köket:) fixade iordning mig och sen cykla vi till svärföräldrarna och tog med fika så nu sitter vi här och pratar! I eftermiddag blir det förhoppningsvis att åka ut med båten med pappa och lillebror! :) och ikväll är det hockeyfinal som gäller :) älskar mitt liv nu för tiden!


Längtan

Åh vad jag bara vill spela fram mitt liv tills man är utbildad och har fast jobb, vill ha barn nu nu nu! Barn måste ju vara det finaste man kan göra, så underbara och jag bara längtar till den dagen man får sin egna som är hälften en själv och hälften av den man älskar! Men tur att man kan gosa med andras barn under tiden!


Helt slut

Ja jag känner mig helt slut, den här veckan har varit otroligt jobbig, men jag har kämpat och gjort klart mycket i skolväg, så nu i helgen blir det att ta i kapp i hemmet och städa och tvätta! Skulle ju ha åkt in till stan ikväll och träffa klassen men jag är helt slut, gjort annat efter skolan och nu vill jag bara vila och va med Jocke som jag knappt sett denna vecka eftersom han jobbat eftermiddag(hatar det). Sjukt hur mycket jag saknar honom! Ska hoppa på han nu när han kommer hem och överösa honom med pussar! Syns till och med på bild hur trött jag är!


Bryta ihop

Ja alla bryter ihop ibland och idag kom den dagen för mig. Det är så himla mycket nu i slutet, jag vet inte vad jag ska ta mig till prov hit och uppgifter dit plus jobb och allt annat som ska fixas runt studenten. Jag orkar inte mer, jag är helt färdig, vill inte sätta min fot i skolan någonsin mer! Och idag efter skolan så rann all kraft ur mig, jag bara låg på sängen och grät! Mamma jobbar kväll, Jocke jobbar kväll, hanna är upptagen för att orka med själv. Det är tur att man då alltid har älskade lilla mormor som ställer upp och ser till att jag får mat i mig när jag själv knappt orkar äta för att jag är så slut. Hon är underbar min fina mormor! Älskar henne så ❤ så idag tänker jag strunta i allt och försöka ladda upp batterierna på nytt och imorgon blir det nya tag!

Everybody falls sometimes but it is the ones who rises again who is truly strong!


Nico

Har varit hemma hos mamma och pappa och tog ut vovven på en lång promenad! Mitt lilla hjärta det där!


Fredag

Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre. Blir ju bara att jag berättar vad jag ska göra jämt och det kanske inte är så himla intressant? haha.. Men vill ändå inte ta bort bloggen då jag haft den ett tag och har så mycket bilder och skrivit om olika saker som jag vill kunna läsa och minnas. Men antar att jag kommer börja blogga mer sällan. Har typ tappat lusten för det. Så får väl bli att jag kommer logga in och skriva något om jag känner för det :) 
 
Händer inte så mycket i mitt liv just nu ändå så. Studenten närmar sig vilket är skönt men jag längtar nästan mer till midsommar som jag ska spendera med härliga människor! Sen har jag flyttat hemifrån helt nu, känns kul. Nu är det Jocke och jag! Känner mig så trygg och älskad, det trodde jag aldrig att jag skulle känna för ett år sen! Och appropå det, vi har ju ett år 31 maj! Så jo det är väl lite som händer i mitt liv just nu men ändå känns allt som vanligt.. 
 
Den här helgen består iaf av jobb lördag och söndag så ska ha mys med älsklingen ikväll! Sen har jag även lånat hem vovven i 2dygn nu, så mysigt så! Igår kväll gock jag och jocke 3km med honom och idag började jag dagen med över en timmes power walk med honom, han har sovit sen vi kom hem kring 10 haha.. Men nu ska jag dra ut honom igen och sen blir det att cykla till affären och handla för det har jag också glömt berätta, min bil gick sönder igår. Hanna och jag hade gått på erikslund och så när vi ska åka hem så är bilen helt död, inte ett ljud gör den ifrån sig. Så där står vi som två stolpskott och fattar nada! Men som tur är kommer pappa alltid till räddning och med igång puttning så starta bilen och jag kunder köra hem, så det är antagligen startmotorn det är fel på.. Hoppas det blir fixat fort bara, har ju vant mig vid bil och nu känner jag mig helt låst.. Tur att jocke har bil som jag kan låna ;)
 
PUSS

Aj aj aj :(

Min mage gör så hemskt ont, ligger och vrider och vänder mig hela tiden och magen klampar bara mer och mer, får helt allvarligt panik för det gör så satans ont! Och min rygg den small när jag tvätta i onsdags så den är jätte stel och gör även den jävligt ont :( nä nu bara gnäller jag men vafan.. Blir så trött på så mycket! Vill bara jobba men får knappt nå arbetspass just nu. Är väl inte så många som behöver någon så det är surt :( aja.. Nu ska jag göra ett nytt försök på att somna och ja jag vet, tantvarning på att gå och lägga sig tio en fredagskväll kanske men är så trött..


Fredag

Trött som bara den och med mensvärken från helvetet ska jag åka in till skolanoch skriva ett prov jag Inte ens pluggat till, bra där.. Är så trött på allt som har med skola att göra, visserligen är det bara 22skoldagar kvar men ändå så känns det jävligt långt borta för det är så mycket kvar som ska göras.. Aja ska käka min frukost och plugga nu!


RSS 2.0