Wishes

My only wish is for you to understand that I want you around

kvällsmys!

Ingen vacker bild på mig men det är vovven som är viktig! hihi :) Sitter just nu och myser med honom, han ligger i min famn och sover haha :) Slutade halv 9 idag, bra tid :) Kväll imorgon igen 16-21.30 går jag då :) Har mycket kvällar :) Skönt, älskar ju sovmorgon! Och jag trivs jätte bra på min praktikplats, så allt känns bara toppen! Nej nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa lite tills jag somnar!
PUSS

Nervös!

Är just nu hos mormor, i "mitt" rum här :) Idag börjar ju min praktik och jag kom precis på att jag har glömt papprena hemma jävla skit fan så irriterad jag är nu, kan ju inte åke hem och hämta dem heller då det är en bit åååååh :( Aja, mamma skulle komma in med dem ikväll så får jag ta med dem imorgon istället, faaaaaan hur jävla dum kan man bli åååh :( Är iaf lite nervös, eftersom jag jag ska jobba med utvecklingsstörda och det har jag aldrig gjort förut :/ Men det ska bli kul, men nervös är jag ändå för att träffa handledare och så :) Nu ska jag snart titta till maten mormor håller på med!
PUSS

Shoppat :)

Jag och Jennie var och kolla på det nya shoppingcentret i stan idag och jag säger bara gud så mycket människor! Kom knappt fram första varvet så när vi hade gått ett varv både övre och nedre våningarna så stack vi och käka på donken och sen tillbaka igen och då var det inte lika mycket folk som tur var! Men det var jätte fint och det är skönt att ha alla affärer sådär under ett tak! Nu har jag precis kommit hem och tänkte visa vad jag köpt för något :)
trosor, så himla sköna vet inte hur många jag har egentligen, sånna här och spets är det skönaste som finns! Just nu kostar dem bara 79kr för 3 annars brukar det ju vara 3 för 150 kr :)
99kr H&M
cubus, 400kr men sen var det 30% rabatt också :)
9kr tror jag på H&M :)

PUSS

lånar av jennie :)

Namn: Nathalie
Kön: Tjej
Ålder: 17 år
Längd: 175 cm
Hårfärg: Brun/blond
Ögonfärg: Blå


Har du någonsin
Ätit sushi:
ja, vidrigt var det.
Varit ihop med någon som varit otrogen: nope
Klättrat på berg: haha nejdu, den dagen..
Sett vita huset: Nej

Antingen eller
Kallt eller varmt:
Varmt!!
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö
Rosor eller tusensköna: rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: Engelska :)

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet:
You never know.. :D
Vet den om det: haha nej tyvärr
Vad tittar du på hos en man: allt men långa ska dem vara :)


Inom de 48 timmarna
Kramat någon:
nej
Bråkat med en kompis: Nej


Gillar du att:
Ge kramar:
Jadå eller beror på till vem såklart haha :)
Ge massage: jadå :)
Gå promenader i regnet: Njae, men ibland kan det vara skönt :)

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren:
Var utomlands, Spanien & Rhodos, umgicks med vänner!
Svär du för mycket: ibland ja.
När duschade du senast: igår kväll :)
Vilken färg är det på dina byxor just nu: svart :)
Vilken låt lyssnar du på just nu: someone like you - adele
Vad är bredvid dig just nu: Linnea, Hanna och Amanda
Saker på skrivbordet? är i skolan men på bordet ligger det datorer och nycklar
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): vitt
Vad var det sista du åt: strips igårkväll :)
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: inte hittat den personen än
Har du en lavalampa: nej, men hade som liten
Hur är vädret just nu: Sol och blå himmel
Vad gjorde du igår kväll: Fick ett tråkigt besked och pluggade hinduismen.
Vem pratade du sist med på telefon: Hanna
Vad gör dig glad: att umgås med människor som ger mig energi och min lilla vovve!
Vart skulle du vilja åka: USA, Spanien igen och Karibien!
Vill du ha barn: Ja, men inte nu
Vad ska dom heta: Vet inte, måste ju diskutera med pappan då :)


PUSS


Nya badrummet!

Så nu ska ni få se allt, eftersom hela badrummet är klart nu :) Ni fick ju se lite förut men nu är bastun också klar så :)
PUSS

I love you even though you don't know it.

I don't like to be alone in the night
and I don't like to hear I'm wrong when I'm right
But I do love you..

Dagen..

Berättade ju aldrig om min dag tidigare. Har iof inte gjort så mycket idag heller haha. Nej men skola som vanligt först, hade prov och det gick väl sådär men godkänt får jag nog iaf :) Sen hem och då hann jag bara sätta mig en stund och sen var det dags att börja övningsköra. Ida fic jag bara känslan nej jag vill inte men det gick jätte bra, jag kan ju backa vilket jag inte trodde först haha. Sen har jag börjat köra i trafik nu också, jätte kul men jag blir ändå skit nervös och fick motorstopp en gång vid ett övergångställ haha.. Annars går det ganska bra förutom att jag glömmer vissa saker ibland haha. Men min lärare tycker att jag är duktig så det är bra :) Sen hem, plugga lite reilgion för vi har prov på hinduismen på fredag och det är så grymt trögt för jag fattar inte ett skit, men det är bara att plugga in ändå. Grunderna kan jag men sen allt det nya nej, det fattar jag inte alls. Sen käka kvällsmat och nu har vi nyss varit ute på kvällsprommis med Nico. Tänkte krypa ner i sängen tidigt ikväll, om 10min faktiskt! Kanske jag är lite pigg imorgon iaf haha :)
PUSS

nytt

Ja eftersom jag bloggar så dåligt just nu så har jag tänkt att jag ska sätta mig någon dag nu och fixa en ny header och kanske ändra lite annat på bloggen så kanske jag får ny lust att komma igång igen. Saken är den att jag tar kort och så till bloggen men jag har inte tiden att visa bara haha. Men här kommer lite random bilder som ni inte fått se, sen kommer det andra inlägg, ska tex göra ett separat inlägg med bilder på allt i badrummet som nu är helt färdigt! Och lite annat också! Men först var det lite bilder :)
Ja såhär ser man då ut efter att ha badat 2 hundvalpar!
2 smått blöta nytvättade sötnosar :) the black one is mine!
älskar instagram och alla fina effekter! följ mig, nattahh   :)
Outfit en fin höstdag
Fick ju en prenumenation på SOLO så en dag kom det hem lite smink i brevlådan, välbehövligt! jätte bra var det också, älskar ögonskuggorna!
Lilla Nico fick en fästing som jag blev tvungen att plocka bort eeuw!
so much fun haha..:D
Mitt allt! <3
PUSS

Ska inte nämna min dåliga uppdatering..

Ny vecka just nu, en ganska jobbig vecka tycker jag, vi har 3prov varav ett idottstest. På idrotten idag var det tänkt att ha coopertest men eftersom det regna så blev det beeptest inomhus iställe och jag har ju aldrig gjort det förut och fyfan va jobbigt det var! jag klarade 3.7 och fan vad irriterad jag blev när mitt skosnöre gick upp också. Men ska sikta på att göra bättre ifrån mig nästa gång gokänt är 6.1 så det fattas ganska mycket men så ur kondition som jag är just nu har jag nog aldrig varit tror jag! Sen hade vi prov i psykologi idag och det var i grupp, vilket jag hatar. Jag arbetar mycket bättre för mig själv när jag slipper förklara för andra hur jag tänker och sen så blir jag mer osäker på mig själv när jag är i grupp fast jag vet att jag har rätt men sen när någon annan säger något annat så börjar jag tveka, nej fy för grupparbeten. I alla fall, på onsdag har vi prov i omvårdnad vi sjukdomar i matspjälkningsorganen och på fredag har vi prov i religion om hinduismen, det måste vara den konstigaste och krånligaste religionen som finns tror jag. Sen är det äntligen praktik i 4veckor. Jag ska vara på ett gruppboende i Västerås så jag ska bo hos mormor i 4veckor då :) Känns kul att få prova arbeta med utvecklingsstörda då jag tycker det är intressant men jag är ändå nervös att jag ska göra något fel. Nu ska jag sätta igång med pluggandet resten av kvällen och sen ikväll blir det en varm dusch och sedan krypa ner i sängen och läsa i nya SOLO som kom hem i brevlådan idag! :)
PUSS

ont i huvudet

Jag var ju i skolan idag men gick hem och missade sista lektionen, jag hade(har fortfarande) så himla ont i huvudet och jag trodde jag skulle svimma och hela jag skakade och frös och när jag kom hem så sov jag i en timme och fast jag tagit alvedon så släpper det liksom inte. Men jag tror jag börjar bli stressad igen och det känns inte bra, för jag vet ju hur det slutar. Men den här helgen ska jag bara vila och försöka lägga allt plugg åt sidan fast jag har prov på måndag och inte ens börjat plugga, det får gå som det går helt enkelt för just nu orkar jag inte mer än så tyvärr. Jag önskar verkligen att jag var den tjejen som går i skolan får bra betyg kommer hem och umgås med vänner och sen på kvällen så tränar man lite och hjälper till hemma. Jag önskar att jag hade energin men jag har inte det och jag förstår inte varför. jag förstår bara inte :(
PUSS

Fredag

Hanna är sjuk idag så det är inge kul, fredagen började dåligt haha. Men jag överlever nog ändå! :) Vill bara att den här dagen ska gå fort så man äntligen får helg sen, guuuud så skönt det ska bli! Ni får förlåta min dåliga uppdatering men har typ bloggtorka eller vad folk kallar det just nu haha..
PUSS

Fuldag

Ja, idag är en sån där dag när allt bara känns fel, man känner sig fulast i världen och vill ju helst inte gå utanför dörren. Fattar inte hur jag ska orka den här dagen ändå somna jag tidigigt igår halv 10 liksom så jag har ju sovit bra? Nu ska jag iaf ge vovvarna mat och rasta av dem sedan blir det att knalla iväg till bussen.
PUSS

promenad

Tog en lång promenad ensam med vovvarna nyss, igår sa jag aldrig mer för det är inte det enklaste med 2 busiga valpar men idag gick det mycket bättre! Så nu ligger dem här helt utslagna bredvid mig, sötisar! Min dator håller typ på och dör och jag har ändå inte så mycket att säga just nu, tänkte starta en film snart och glo på den :) Sen ikväll ska jag plugga!
PUSS

Sorry för den dåliga uppdateringen

Men att ha hand om 2valpar är tidskrävande och det är precis vad jag har gjort den här helgen, och shoppat haha. Jag som skulle spara till Ullared.. Men har cirka 2000kr sen får jag ju studiebidrag nu i september också :) Så det klarar jag mig gott och väl på :)
Idag iaf så har jag varit i skolan, svettades som en gris på idrotten och sen hade vi bara religion sen slutade vi då vi har halv studiedag :) VÄLDIGT skönt! Sen har jag varit duktig och gjort klart internet kursen, svenska uppgiften och typ religionsfrågorna. Hade precis tänkt bädda ner mig i sängen framför någon bra film för jag fryser och är trött(knappt sovit inatt) men kom precis på att det är ingen idé för snart så måste jag förtsätta riva ur ett stort skåp på övervåningen som jag använde när jag hade rum där uppe. Vi ska ju riva typ hela övervåningen så Kevin får ett ändå stort rum istället för 2mindre rum :) Så filmen får vänta någon timme :) Efter det så blir det kvällsmat, kvälls prommis med vovvarna och sen den efterlängtade varma duschen!
PUSS

Fredag!

Äntligen helg nu då, behövdes verkligen. Dock kommer detta bli en fartfylld vecka då vi ska vara vakt åt Nicos syster bella igen, och som sagt så är det inte bara en helg den här gången utan en hel vecka! Men det ska bli kul även om jag kommer vara trött sen haha. Men det är det värt! :) Ikväll blir det idol och efter det en lång promenad med vovvarna! Sen imorgon så blir det plugg hela dagen!
PUSS

MUMS!

Sitter just nu och avnjuter denna glass samtidigt som jag glor på true talent! Mysig kväll :)
PUSS

Sommarkänsla

Blir så glad varje gång jag hör den här låten inte bara för att jag älskar den utan för minnena jag har från den. Så när jag är trött/nere så åker den här låten på sen är det full dans här nere i källaren och lilla Nico bara tittar på mig haha.. Skulle nog inte vilja se mina moves själv haha.
We might not got tomorrow..

PUSS

Hämtat ut mitt paket :)

Hej!
Glömde nämna för ett tag sen att jag beställt skor och idag kom paketet hem :) Älskar skorna, så himla sköna, precis vad jag letat efter så jag är super nöjd! Men än får conversen hänga med ett tag till!
Mina nya älsklingar! (:
PUSS

Do you recognize the girl?

5:e klass
6:e klass
7:e klass
8:e klass
9:e klass
första ring
Andra ring :)

Nåja lite har man väl förändrats genom åren, kul att se tillbaka även om jag skäms över hur man har sett ut(svart hår var ingenting för mig haha) men men :)

PUSS

Skolfoto

Ja idag hade vi skolfoto, som alltid går man runt med ångest ända tills man tagit det där jävla kortet och vet att nu är det försent att ångra sig för man är redan med. Sen kommer katalogen och har man otur så blir det så illa att man gråter en tår i sin tysthet och sen så tittar man inge mer på den bilden. Har inte tagit någon bild på min outfit idag men den var väldigt enkel, svarta jeans, beigt linne, svart kavaj och vita converse. Kan ta en cambild på linnet nu så får ni se det.
Ja här har ni linnet jag hade på mig idag det nya som jag köpte i förra veckan men inte hunnit visa :)
Nu ska jag snart se på idol och imorgon blir det skola och sen har jag massa plugg att ta itu med.
PUSS

Söndag.

Idag har Bella åkt hem, det har varit jätte kul att ha henne här och hon och Nico har verkligen haft kul tillsammans, det har knappt varit en lugn stund! Och nu är jag jätte trött och känner mig lite krasslig. Och så är det skolfoto imorgon också, jippi.. eller inte. Hatar verkligen sånt, det blir aldrig bra. Men man får tänka att dte är kul att se tillbaka på om några år! :) Sitter just nu och väntar på att Hanna ska logga in på msn, så vi kan snacka lite :) Eftersom våra telefonsamtal tenderar att bli över 1timme långa nästan varje gång vi pratar så är det bättre att prata via camen i msn, gratis är det också :) Ikväll blir det att glo på idol, älskar uttagningarna, det bästa av allt :) Fast jag tycker att True talents koncept är bättre men idol är idol liksom :)
PUSS

Gott!

Dricker en jätte god drink här på lördagskvällen och ska snart starta en film, myys! :) Drinken innehåller varm choklad och Xanté en päronlikör tror jag det är haha, sen avslutar man med lite grädde på toppen! Mums ;)
PUSS

cp morgon :/

Blir fört det första väckt runt kvar över 9(!!) och säger att jag ska gå upp och börja bära bort grenar från tomten för att dem håller på att riva töjahäck och carporten. Men hallå, för det första jag har precis vaknat, för det andra vill jag inte alls göra det och någon måste ju vara inne och hålla koll på hundarna och för det 3:e så har jag en stor jävla läx hög som väntar på mig också :( Och den är ju viktigast av allt liksom. Och att bära bort allt det där skräpet kommer ta timmar :( DÖDA MIG! jag vill flytta hemifrån nu!! :(
PUSS

Fredag!

(inte ens uppe i min famn kan dem vara stilla haha)
Sen Bella kom hit så har det inte varit en lugn stund och jag förstår verkligen inte var dem får all energi till att busa ifrån dem små liven. Natten har gått jätte bra, dem somnade efter en kvart kanske och sen vakna dem nu klockan 6 och det var ju ändå samtidigt som jag skulle upp så :) Jätte kul är det iaf! :)
PUSS

Idag kmr Bella :)

Ja idag kommer Bella hit, Nico syster. Ska bli jätte kul verkligen! :) Sitter och väntar på att dom ska komma hit någon gång efter 18. Tänkte ta och kolla på en film först :) Skolan slutade halv 10 idag sen gick Hanna och jag ner på stan, käkade en kycklingsallad och sen hittade jag ett linne som jag älskar :) Ni får se det senare när jag ska ha på mig det :) Nu ska jag glo på film som sagt!
PUSS

RSS 2.0