tisdag..

Jätte trött så bloggar lite snabbt om dagen. Ella var sjuk idag så jag har gått själv typ hela dagen, har ju inga andra vänner i den här klassen.. Men idag skulle vi iaf till växhuset, aldrig vart där förut så jag gick med 3snälla tjejer dit för annars hade jag ju inte hittat. Efter skolan så gick Hanna och jag på stan, har köpt en klocka(me love), vinterjacka,sjal,klänning. Så nu är mina jobbpengar jag tjäna den här sommaren slut :( Men har iaf fått mycket för det ;D Visar bilder i morgon på det jag köpt, jag lovar! Nu ska jag sova! :D
PUSS

måndag

Skolan idag var hemsk. Sitta där sjuk och försöka förstå allt och hänga med på lektionerna. Nej det går inte, så hälften av det som dom sa på datakursen har jag glömt bort helt! Känns mindre bra, men får väl lära mig själv typ..        Längtar inte tills skolan i morgon säger jag bara! Men ska iaf gå dit och försöka och göra mitt bästa, jag är iaf inte ensam om att vara sjuk(förkyld) några andra i klassen är också det.
Men nu ska jag plugga lite sen ska jag duscha sen blir det nog att gå och lägga mig tror jag :)
PUSS

Bilder från min kväll med Ella :)

Mår inte ett dugg bättre idag, usch asså. Halsen gör verkligen jätte ont. Är så täppt så det rinner tårar ibland. Har jätte ont i huvudet nej fyfan vad jag hatar det här. Sen så har jag feber också. Men jag tänker gå till skolan imorgon iaf och jag skiter i vad alla andra säger, vi ska ju få datorer och jag måste vara där helt enkelt annars kommer jag inte förstå nått sen när jag får den och har missat genomgången om hur den fungerar.

Var iaf med mamma och hennes kompis till marknaden idag, tänkte att jag kanske mår bättre om jag går ut och får lite luft? Tvärtom, jag mår nog ännu sämre nu tror jag. Men köpte iaf trosor och Bh för 50kr, riktigt billigt:) Sen har jag köpt ett nagellack förut från H&M också kostade 9.50kr och jag älskar det! Ska visa bild på det senare i ett separat inlägg:)(kanske inte idag men nån gång i veckan) Men här kommer lite bilder från när Ella sov över här:) Och jag kan väl inte säga mer än att vi är inte seriösa och vi bjuder på dom! :D


Inte normala... haha

Vet inte vad jag gör men kolla ellas pose haha:D

Jadu, ibland blire bara fel när man ger 2 mongon en camera haha:D

Ella asgarvar och jag ser ledsen ut, bra mix där!

hahha kanin tänder:D  Tänkte bara visa några älder bilder också från förut så får ni dö ännu lite mer av garv!

hahahh så himla söt!

jadu, tror det där var en oförberedd bild jag sitte ju och drar mig i håret haha

herregud säger jag bara:D   Men nu har ni fått se lite bilder:) Nu ska jag lägga mig i sängen och starta en film på datan och förhoppningsvis somna. Blir nog ingen mer uppdatering idag, jag orkar bara inte. Det här inlägget har tagit mig säkert en halv timme bara för att jag är så seg just nu.

PUSS

sjuk:(

Ella har ju sovit här inatt, fast hon har nu åkt hem till sin pojkvän tror jag:) Iaf vi hade ju tänkt sticka in till Rocklunda marknaden idag men jag vakande upp sjuk imorse. Har jätte ont i halsen är täpt och ney fyfan säger jag bara. Jag hatar att vara sjuk, och jag måste vara frisk på måndag! Då får vi ju dator i skolan och sen ska vi ha som en liten kurs och gå igenom hur den funkar och den måste jag vara med på för jag fattar inget på mac datorer! Känner mig iaf jätte taskig som inte kunde åka in till marknaden med Ella, förlåt! Men vi får ta igen det nån annan gång. Vi hade iaf en rolig kväll igår! Tog många knäppa bilder haha:D Dom kommer upp senare när ag orkar sitta här och ladda upp bilder.

PUSS

Ella sover här

Sitter här med Ella nu:) Vi har nyss vart ute och joggat och fyfan va grymma vi är! :D Vi orkade springa typ hela tiden!! Vi är jätte nöjda, nu ska vi snart sticka och äta kycklingsallad, så himmelskt gott ;) Sen ikväll ska vi kolla på the last song för Ella är efter och har inte sett den haha:D Sen ikväll ska vi köra lite styrketräning också, bara lite enkelt sådär. Vi ska börja springa 3gånger i veckan :D
Here comes some funny pictures as usual when we are together! :D


Päron likördrink :D Mumsigt!

Ett försök till att vara seriösa på bild :D


Fullt normala! Absolut ;)

PUSS


fredag :)



Skolan strax då:) ikväll ska Ella sova här! ;)

PUSS

skön dag:)



Sorry för sen uppdatering hehe men har viktigare saker för mig faktiskt. Idag började vi skolan 12 som sagt och det var så himla skönt, och slutade kvart i 3. Men det första vi hade var spanska prov och OMG va svårt det var, mer än hälften av orden i häftet har jag aldrig ens hört?! Fick lite lätt panik. Tror nog inte att jag får godkänt på det äns för jag svarde kanske på 15 skar av säkert 50 nej usch. Men hallå vi i Hallsta är efter som vanligt, inge konstigt med det jue? :P hahah asså seriöst, jag hatade våran spanska grupp på lindbo, den var så himla seg och tror många där inne gillade inte spanska så dom typ försökte babbla bort lektionerna jämt så vi kom typ ingenstans. Så himla tråkigt när det finns nåra få som faktiskt vill lära sig!

Efter skolan tog jag tåget hem och gick raka vägen hem till min Hanna, vi går ju inte i samma klass längre och ser bara varanadra lite snabbt på nån rast ibland och helt seriöst, jag saknar min Hanna så det gör ont. För hon är faktiskt min andra halva, den som verkligen förstår mig, jag behöver inte ens säga nått jag lovar hon skulle kunna förstå mig ändå! Så det blir typ värsta kramkalas när vi träffas nu hihi:) Men jag har tur ändå för jag har ju Ella, en anna jätte snäll och bra kompis, hon ska sova här imorgon:)
Nä nu ropar lillebror att jag ska fixa nån film så lär väl göra det då :) Sen blire nå kvällsmat och dusch sen sova:)

PUSS

Torsdag :)


Gud va skönt det var med sovmorgon, gick up 8 istället för 5-5.30 som jag brukar annars när det är skola:) Nu har jag iaf fixat mig och jag känner mig ganska pigg idag. Skolan slutar väl kanske 4 idag men det gör ju inget eftersom vi börjar så sent(12). Sen har vi ju spanska prov idag, jag gjorde så mycket jag fattade i det där häftet men det var massa saker som vi aldrig äns pratat om när vi haft spanska på högstadiet och jag tror västeråsarna ligger lite före oss i spanskan, dom har nog kanske till och med läst det ett år mer än oss. Struntsamma ska göra mitt bästa på provet mer än det kan jag inte göra. Men nu ska jag käka frukost!

PUSS

Handlat diadem:D

Stack med mamma till affären efter att jag käkat, behövde en paus i pluggandet. Så det var skönt men nu ska jag ta och fortsätta med det:) Kom på nyss också att vi har sovmorgon till 12 imorgon! Så jag kan sitta uppe lite längre och repetera också :D Skit bra för märker verkligen hur mycket jag kan men har glömt helt fullständigt. Vi får se om jag hinner blogga på morgonen imorgon det kommer bli lite olika ibland kan jag ibland inte, ni lär väl märka :)

PS köpte nyss ett diadem på affären, ett helt vanligt svart, passar kanske inte så jätte bra i det men det är skit skönt att ha hemma ;)


PUSS

Hemma igen:)

Så har vart hemma ett tag nu och ska strax äta, ris och korvstroganoff så himla äckligt usch hatar verkligen den maträtten! Jennie var iaf jätte duktig tycker jag när hon blev tatuerad! Satt och titta hela tiden, usch det ser hemskt ut! Den där jävla nålgrejen, nej fy känns inte som något för mig haha.. Men vi får väl se i framtiden ;)

Här kommer iaf bild på armen:D Om ni vill läsa mer om hur det kändes och sånt så får ni gå in på hennes blogg, antor att honm skriver något om det där:) http://jeenniieek.blogg.se/

Vart verkligen jätte fint Jennie och du var grymt duktig tycker jag! :) Pusssss på dig! <3

Iaf jag sitter och repeterar spanska, vi hade ju första lektionen idag och så berätta hon att det blir ett prov imorgon för att se vad vi kan och jag får panik! man glömmer ju så otroligt mycket under sommaren när man inte håller igång pluggandet så nu repeterar jag! Fick ett häfte idag, ska försöka läsa igenom hela det och göra lite övningar av alla 22 olika kapitel haha, så jag har lite att hålla på med ikväll:) Men vi hörs imorgon!

Ganska tjockt häfte ändå :P typ 40sidor kanske? menmen:) plugg det gillar vi ju:D

PUSS


Hemma hos Jennie

Sitter nu hemma hos Jennie, ska ju som sagt med när hon ska tatuera sig och jag tror jag är mer nervös än henne haha;) Slutade skolan tidigt idag, typ 11.10. Så himla skönt! :D Slutade språket alldeles för tidigt och sen var sista lektionen inställd så. Kom iaf till tågstationen samtidigt som jennie så åkte med henne direkt därifrån så har vart med henne hela eftermiddagen:) Men nu ska vi snart stick så hon kan bli tatuerad ;)

PUSS

onsdag:)



Skolan snart då, ska bara käka lite frukost sen ska jag knalla iväg till tåget:) Tror det är en ganska kort skoldag idag, vi slutar 1 tror jag för nån lektion är inställd. Sen ska jag raka vägen till Hallsta och följa med Jennie till tatueraren, hon ska ju tattuera sig idag! Ska bli spännande:)

PUSS

Jag är ful och äcklig dag.



Usch det här är ingen bra dag, det här är en sån här dag när jag känner mig fulare och fetare än vad jag vanligtvis är. Vakna imorse och såg mig i speglen och vill bara gråta, är det bara jag som får såna här dagar ibland? Bara tanken på att jag var tvungen att gå ut och visa mig idag gjorde mig illamående. Kanske är det för att det är den där veckan i månaden vafan vet jag liksom.. Menmen.

Skolan idag då, vi började enligt schemat. Hade först samhällskunskap, vi träffade våran lärare han babblade lite om allt möjligt och vi fick böcker och så. Sen börja vi läsa lite i en bok så nu har vi typ läxa. ska ha läst ett antal sidor tills på måndag sen blire väl nå sorts förhör kanske. Sen skulle vi ha haft estetisk verksamhet men det drar tydligen inte igång förns nästa vecka så det blev håltimme från 9.40 - 13.10 idag så Ella och jag stack ner lite på stan och kolla och så:)
Sen har vi som ett block på måndagar och tisdagar på eftermiddagen. I blocket så har man lite olika lektioner och ibland är det teman osv.. Där så fick vi iaf bara våra böcker till historian och engelskan sen tog dom kort på oss för dom ska träna in namnen på oss sen fick vi sluta. Så fatta när vi skulle ta kort idag och jag redan känner fet som en gris, inte kul. Även om jag vet att lärarna bara ska ha dom för att öva in namnen. Men det är jobbigt ändå. Så vi sluta väl iaf typ kvart i 2 istället för 4 så det var ju skönt :) Gick med Ella en bit eftersom hennes kille skulle komma och möta henne sen gick jag lite snabbt till tågstationen :) Så jag hann med kvart över 2 tåget hem:D

Nu ska jag strax ut och gå en vända med mamma sen blire duscha sen sovdags och gud jag längtar! :) Är jätte trött, tror fan jag skippar promenad, sprinag orkar jag inte heller idag, nej jag säger ju det! Det här är en piss dag! Bloggar inge mer idag, är för trött!'

PUSS

Todays outfit :)

Och här kommer dagens outfit :)

Rosa tröja och svarta armband från Cubus och svarta jeans från vila :)

PUSS


Måndag:)

Hann inte uppdatera bloggen imorse tyvärr, var alldeles för seg och tog för lång tid på mig när jag skulle sminka mig var helt död, så jävla trött! Och nu är jag ännu tröttare. Idag har vi typ inte gjort nå i skolan förutom att vi fick schemat och gick igenom det sen har vi fått lyssna på mer information om skolan och sen var det någon från friends där och snacka också. Så himla jobbigt att sitta och lyssna när man är trött, somnar ju nästan. Inte bra.. haha :) Imorgon börjar iaf lektionerna enligt schema så det ska bli intressant :)

Efter Skolan gick jag och Hanna på stan lite snabbt och köpte pennor och skrivblock till skolan. Hatar att man måste betala sånt skit själv vill fan inte lägga mina pengar på det ju! Sen köpte jag en svart oversize t-shirt från H&M. Nu väntar jag typ på att mammi ska göra mat sen ska hon och jag gå ut och gå en vända :) Måste ju röra lite på sig haha:) Sen blire duschen och sen äntligen sova! Ska försöka komma i säng vid 9 så jag är pigg imorgon för jag skojjar inte när jag säger att jag skulle kunna somna nu på 2sekunder!

PUSS

mini inlägg :)


Me today :) sliten haha..

Mina nya armband :)

PUSS

Mobilblogg

Är i stan, har vart här sen 12 med lillebror. Vi har shoppat nya kläder till honom eftersom skolan börjar imorgon. Alltid kul med lite nytt;) vi hörs när jag har kommit hem. Då ska jag visa vad jag har köpt idag, bara en liten grej för 50kr! :d PUSS

Så himla hemskt!

Usch sitter och tjurar nu, har fan aldrig sett något så hemskt hur fan kan man göra något sånt här? Helt jävla dum i huvudet måste man ju vara. Fy fan mår så jävla illa nu. Alla måste se hur fan kan man göra något så dumt?!! Bläddra fram typ 5min om ni inte orkar vänta. Men varnar känsliga, för det gör är att dom stenar ihjäl en kvinna, hon har ju liksom barn och allt?! Jag förstår verkligen inte vart världen är påväg?! Bläddra iaf ner en bit på den hör bloggen för att se videon!  http://classe-kinzakenza.blogspot.com/

Det enda jag kan säga är FYFAN!!!


Make up Silver

Idag har man inte gjort mycket alls låg i soffan till typ 4? Gick ut och gick, var verkligen jätte skönt ;) Sen har jag fixat mig och nu tänker jag snart gå och be snällt till mamma och fråga om vi kan sticka till affären så jag kan få köpa en stor marabou chokladkaka, Gosh! Har vart sugen på det sen igår och nu måste jag bara ha en haha:D Har ju vart ute och gått liksom hahah:D Iaf tänkte visa dagens sminkning den är grå/silvrig :)



Det är inge svår sminkning alls, bar vitt över hela ögonlocket och sen lite extra i ögonvrån sen är det en silvrig på mitten av ögonlocket sen är det lite grått längst ut. Jätte enkelt!

PUSS

har tråkigt så fyller i en sån här :)

 

Personligt
Fullständigt namn: Nathalie ****** Berggren Mellannamnet får ni gisss :D
Kön: tjej
Längd: 1.75
Födelsedag: 5 januari
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: blå
Skostorlek: 39-40
Piercing: öronen
Vänner: Hanna ella josse jennie och sen finns det såklart fler..


 

Familj
Har du en Mamma?: ja
Har du en Pappa?: ja
Har du några Syskon?:  ja en lillebor
Husdjur: en chinchilla


 

Vänner
Antal: ofta man räknar?
En Vän Som Du Kan Lita På: Hanna & Josse
En vän som får dig glad: Jennie
Du skrattar ofta med: Ella
Är saknad: Josse
Du vill träffa: Moa :)
Du känt länge: Josse & jennie
Känner dig väldigt bra: Hanna
Du gjort mycket med: alla:D


 

Känslor
Har du gråtit för att du varit arg?: såklart
Har du varit kär i någon du inte haft chans till?: ja
Har du ett förhållande?: nä
Älskar du den?: -
Är du oftast sårad & ledsen: nej
Menar du det du säger?: oftast


 

Om du fick välja:
Pengar eller kärlek?: kärlek men helst både och :D
Singel eller förhållande?: förhållande kanske
Sola eller bada?:  sola
Mobil eller dator?: båda
Gröna Lund eller Liseberg?: Spelar ingen roll :D
Mc Donalds eller Burger King?: donken
Hockey eller Fotboll?: fotboll
Fotboll eller innebandy?: fotboll


 

Ärlighet
Lovar du att vara ärlig?: ja
Har du varit kär i din bästa kompis?: haha nej
Har du ljugit?: ja
Har du fuskat på ett prov?: ja haha
Har du rökt utan att dina föräldrar vet?: nej
Har du en hemlighet som bara du vet?:  ja


 

Resor
Har du varit utomlands?: ofc
Vilka länder har du varit?: Egypten, Tunisien, Rhodos, Turkiet, Spanien, finland, Norge, Sverige
Har du åkt flygplan?: va tror ni? hhahah
Tåg?: ja
Båt?: ja
Buss?: ja
Har du bott utomlands?: nej
Vart isåfall?:
Kan du något annat språk?: engelska och lite spanska
Hur mycket får du i månadspeng: studiebidraget


 

Har du...
Eget rum?: ja
Egen TV?: ja
Dvd: haha ja
Dator?: ja
Mobil?: jaaa
Kontokort?: Såklart
Över 2000 kr?: ja
Pool?: ja
Studsmatta?: aah
Husvagn?: nej fyfan
Cross/moppe?: moppe :)
Biljardbord? noope
Bubbelpool?: nej men vi ska köpa sen tror jag:)
Märkeskläder?: ja
Bastu?: inte för tillfället


 

Dagens
Kläder?: pyjamas :D
Humör?:  seeg
Gjort?: legat i soffan
Måltid?: strips


Fredag:)

Verkligen låg uppdatering idag so sorry!  Men har helt enkelt haft fullt upp precis hela tiden. Skolan började ju idag, det var lite nervöst eftersom det är en helt ny skola och jag känner bara en person i klassen liksom. Men det löser nog sig:) Vi gjorde iaf inget speciellt idag, vi fick bara lyssna på våra nya mentorer och titta runt lite i skolan och så. Efter skolan gick jag och hanna på stan, vi gick runt och diskuterade dagen och så shoppade jag lite(ovanligt va?) haha.. Tänkte visa upp nu men det blir bara lite dåliga cambilder men ni kommer få se bättre när jag använder det och fotar en dagens outfit:) Det här köpte jag iaf idag:)


3 par spets trosor:) Dom är från cubus typ ta 3 betala för 2:) blev 138kr för 2par så får man ju ett 3:e par på köpet ;)

En JÄTTE skön tröja från H&M som kostar 149kr:) Den är marinblå med vita ränder. Den är ju i en jätte stor modell så himla skönt med något som inte sitter tajt alls!

Rosa stickad typ tröja från cubus också kosta 250kr lite dyrt tycker jag men jag älskar den verkligen, tycker den är skit söt! ;)

Ett par blåa stuprörsjeans från Vero Moda kostade 300kr :) Älskar dom verkligen, var jätte sköna och så har jag letat efter liknande länge nu så:)

Det var det jag shoppa idag :) Är jätte nöjd med allt eftersom jag gått och tänkt på alllt i förväg och verkligen velat ha de så :) Eller jeansen hittade jag ju idag men dom blev jag kär i direkt så:)
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra haha:) Ska väl typ kolla på nån film för jag är helt slut och jag orkar knappt resa migg upp från soffan! Inte bra haha.. Vi hörs imorgon igen :)

PUSS


Back To School..

Ja idag är det fredag och nu börjar skolan igen, ska ju börja ettan nu:) Lite spännande är det ju eftersom det är en helt ny skola med helt nya kompisar. Usch jag tycker det är skit jobbigt att behöva träffa nya människor för jag kan nästan aldrug lita på någon. Men man överlever väl:) Skolan börjar iaf 10 och jag tror vi ska sluta runt 2. Sen ska hanna och jag gå lite på stan. Men vi hörs direkt idag när jag har kommit hem igen:)

PUSS

Bilder från igår:)

Verkligen ledsen för dålig uppdatering! Men nu har iaf josse åkt från mig för den här gången och gud så jag och hon tjurar varje gång vi måste skiljas från varandra, hon är ju liksom min bästa vän! Helt sjukt va jobbigt det är! Och jag saknar henne redan som fan! Men det gäller att ta vara på tiden man har tillsammans och det gjorde vi verkligen, vi hade skit kul igår i stockholm och idag har vi bara slappat och fikat och tittat film :)

Vi tog såklart kort i stockholm och jag tänker inte visa alla haha, men bjuder på dom här iaf:)


I väntan på tåget :)

Inne på Buttericks vi provade nå konstiga mössor:)

Visst är vi för söta haha:D Också inne på Buttericks ;)

Där hade vi kommit en bit mot grönan, vi står på djurgårdsbron:) Ni skulle ha sett tanten som jag bad ta kort, så himla söt! Riktig liten stockkholmstant och hon var jätte snäll och glad :D

Mest ovärd karusell inte roliga alls haha:D Men hann ta ett kort på josse innan dom sa till mig i högtalarna ;)

Avslutande bild på väg hem i det typ tomma tåget, så himla skönt:D

Nu ska jag snart träffa Hanna:) Vi hörs ikväll, ska berätta om nhur nervös jag är om jag kommer ihåg:D

PUSS

Hemma igen :)

Hejsan nu är vi hemma igen och vi har haft en oförglömlig dag i Stockholm! Helt underbart kul:D Och gissa vad, jag åkte fritt fall! Hör ni?! Nathalie Berggren åkte fritt fall flera gånger!! :D hahaha:D Så jävla grymt kul ;) Gud att jag inte vågat förut, har verkligen missat något. Men först gången var hemsk, jag bah till josse: JAG HATAR DIG! haha eftersom hon drog upp mig i den, först fega hon ur och då övertala jag henne sen när det väl gällde då fega jag ur så hon fick övertala mig haha:D Men iaf vi har haft en grymt kul dag! Och det här måste göras om :)

Här har ni bildbeviset och ignorera mig, var liksom inte riktigt beredd på kortet hahah hade fullt upp med att ha panik hahahah:D Men kolla minen på killen brevid josse! Så himla klockren hahah:D


Mitt hår blåste fan som ni ser i pannan hahaha:D

PUSS

Onsdag:)



Go morgon, sitter här med josse nu, vi är typ klara och ska om ett tag börja gå mot tåget:) Kommer bli sämst uppdatering idag som sagt men det få ni tåla :) A, vi hörs väl senare ikväll kanske. Ha en bra dag allihopa, för det ska jag ha ;) :D

PUSS

I love pink sometimes :)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen innan josse kommer. Tror hon kommer inom 1 timme, pratade med henne nyss så. Sen kommer nog det bli lite dålig uppdatering men vafan, det är inte ofta man har en av sina bästa vänner här på besök. Så då går faktikst hon först. Sen kan vi inte vara uppe hur sent som helst heller för då kommer vi aldrig upp imorgon bitt! Har iaf målat naglarna idag kan säga att det verkligen behövdes! Det blev rosa, tånaglarna också haha:D



Nu har jag lite saker att fixa så..

PUSS

Me today

Idag testade jag iaf den där paletten för första gången :) Var lite jobbigt för först skulle jag ju liksom välja vilken färg jag ville ha och som sagt, det är ju 88olika så det fanns liksom lite att välja på haha:) Men det är ju bara kul ^^ Har aldrig haft såhär många ögonskuggor förut har mest haft olika bruna eftersom det är min favorit färg på ögonskuggor. Så därför vart det såklart brun guldigt jag valde att testa första gången:D Tänkte bara visa en bild på mig idag och så en close up på sminkningen.

För er som undrar så har jag svart linne och jeansleggings på mig idag:)



Ja, såhär blev det:) Jag gillar det jätte mycket och det är ju huvudsaken! Så nu är min fråga till er, vill ni att jag ska visa sånt här eller struntar ni i det helt? Känns onödigt att lägga tid på sånt här om jag inte vet att ni vill se det. Så snälla lämna bara en kommentar så jag vet ;)

Iaf paletten som jag har köpt kostar 250kr men det blev 308kr med frakt inräknat. Först tänkte jag på det där ett tag och tyckte att det var lite dyrt för smink liksom, men gud va glad jag är nu att jag köpte det! Ångrar inte en ända krona! Sminket är jätte bra och det är lätt att sudda och sen behöver man inte mycket för att det ska synas! Den är iaf helt klart värd pengarna :) Jag köpte den här för er som kanske undrar: http://stinamarkan.se/shop/index.php?cPath=23  Jag har den som heter skimmer :)

PUSS


Tuesday :)

Vet ni hur mycket jag har längtat tills idag?! Ikväll kommer ju Josse hit och sover över och sen imorgon drar vi till Stockholm! Underbart säger jag bara ;) Den lilla tiden jag hann träffa henne i söndags räcker ju liksom inte, finns ju så mycket vi måste snacka om! Så därför varnar jag lite nu att det kan bli dålig uppdatering ikväll & imorgon och kanske lite på torsdag emd eftersom lillebror fyller år då :)

Iaf har hittills idag sovit till 10, haha för länge men det är bättre än typ halv 12! Sen käka frulle och låg i soffan och glodde på ett gammalt program av top model. Sen bestämde jag mig för att duscha snabbt sen städa jag mitt rum och sen fixade jag mig :) Har faktiskt bytt lakan och sånt i skit i sängen haha.

PUSS


YEY :D

Ops glömde skriva nyss i förra inlägget att idag kom min palett med 88 olika ögonskuggor, ÖVERLYCKLIG! :DSen läser jag ju en blogg som gör jätte fina sminknigar med färger från den paletten så nu kan jag göra likadana!! :D :D :D hahah är iaf jätte glad nu!



OMG, I love it! :D Imorgon blir det att testa första sminkningen! Längtar tills imorgon ;) hahah. Just det vill ni att jag ska visa mina olika sminkningar eller visa dom steg för steg eller nått? Då måste ni säga till så jag vet det, vill ju gärna ha förslag på vad ni vill läsa om i bloggen!

PUSS


Ska alltid glömma saker!!

Nu är jag hemma igen! Tänkte bara berätta lite snabbt om dagen. Jag och Jennie var ju i västerås och hade jätte trevligt som vanligt! Hon köpte presenter åt sin pojkvän jag köpte presenter åt min lillebror! Hade först köpt ett presentkort på H&M för 200kr till honom, men jag tar det själv istället för jag handla andra grejer åt han som gick på mer än 200 så:) Jennie och jag käka donken, vet att jag verkligen inte behöver sån mat men vafan det är så himla gott! :D

Sen när Jennie skulle släppa av mig hemma så var det låst(pappa stod i duschen men det visste ju inte jag) och jag hade inga nycklar och ingen mobil med mig, suck.. Men iaf som tur var så släppte Jennie av mig hemma hos Hanna(skulle ju ändå till henne direkt) Så Hanna och jag gick ut och gick i 1,5 timme. Så himla skönt att bara gå runt och prata. Sen ringde jag pappa ochh som tur var så var han precis påväg hem så han hämta upp mig på samma gång:) Jaa, det var väl i stort sett vad jag har gjort idag :D Nu ska jag strax ut och gå sen senare ikväll blire nog att kolla film!

PUSS

Var bara tvungen att visa! hahha



HAHAHAH, sitter inte vid min dator utan jag sitter hos mammas och pappas. Hittade lite gamla bilder och gud vad jag garvar haha. Bilden är inte så jätte tydlig men iaf, jag garvar seriöst ihjäl :') Iaf jag när jag var liten om det är nån som inte förstår det :)

PUSS

Måndag :)

Hejsan bloggen!

Vart lite dålig uppdatering igår på kvällen. Så tänkte berätta snabbt vad jag gjorde eftersom jag nte blogga:) Först åt jag middag(kycklingsallad) sen ringde josse! :D Så hon sa att hon var i hallsta nu så jag cykla till henne typ vid 9? och sen satt vi där och snacka tills typ halv 11 tror jag :) Älskar att bara sitta och prata om precis allt! Iaf på onsdag ska vi till Gröna lund, så jag hoppas vi fr fint väder. Men kollade nyss vädret för onsdag och det skulle var lite lätt regn, men det gör ju inget. Så länge det inte öser ner som sist jag var där(förra helgen).

Idag iaf ska jag med Jennie in till stan :) Så kommer inte vara hemma. Men ska iaf försöka att inte köpa något hehe.. Nä men seriöst, måste spara på mina pengar! Fast skulle behöva hitta något mer åt min lillebror han fyller ju 14 på torsdag:)

PUSS

Dagens outfit :)



Här har ni dagens outfit:) Svarta jeansleggings från vila, 100kr. Och vit topp från Spanien :)

Sunday :)

Söndag idag då, josse kommer hit från norrland idag! Jippie, ska försöka hinna träffa henne snabbt ikväll och bara få säga hej och ge henne en bamsekram! Har ju saknat henne nå otroligt! Så det ska bli kul:)

Iaf, sov till kvart över 11 idag, hade lite problem att somna inatt haha så somnade nog inte förns halv 4? Iaf käkade frukost och låg i soffan och tittade tv. Sen bestämde jag mig för att ta mig ut och springa men nu har jag ont i benen igen så jag fick gå istället, men att gå i rask takt är fan lika jobbigt det, jag blev skitt svettig iaf haha :) Så nu ska jag in i duschen och sen ska jag typ fixa mig :)

Vi hörs när jag har fixat mig ^^

PUSS

tråkar..

Just nu gör jag absolut ingenting, har så himla tråkigt. Var ute och skulle fota tidigare men jag har sämst fantasi, det fanns typ inget att fota alls, men ska vänta och se när solen går ner om det går att få nån bra bild på det. Är iaf hungrig så jag väntar på att mamma ska laga mat, hon ska göra kebab med bröd, usch inget för mig det där! För mig blir det att äta salladen och sen köpte hon nå småbitar fläskfile till min sallad, blir säkert jätte bra ;)

Nått jag ska göra senare iaf är att åka med nyckeln till Jennie, hon kommer hem idag men har ingen hemma nyckel och ingen är hemma hos dom heller haha:D Så himla typiskt Jennie :') Tur då att vi har fått en nyckel eftersom jag brukar ta in post och vattna blommor hos dom på sommaren:) Jennie är min kusin för som inte vet.
Men vi hörs nog senare igen!

PUSS

Bloggar jag följer :D

Aah nu tänker jag lista upp dom bloggar jag följer så får ni se vilka :)

- Kissies.se    Vet inte vad jag tycker om henne men jag läser ändå haha:)
- Blondinbella.se   Henne gillar jag! En bra förebild enligt mig iaf:)
- Kenzas.se    Hennes blogg läser jag varje dag, flera gånger om dagen. Gillar den bloggen bäst!
- Anagina.blogg.se   Älskar hennes humor en klockren blogg! ;)
- Desireenilsson.blogg.se(Dessie)    Läser då och då om man har tråkigt.
- Paow.se   Läser jag också bara ibland
- Fokis.se   Läser väl i princip mest när hon är ute och reser, tycker det är intressant :)
- Egoina   Läser jag väl ganska ofta.
- Isabelle strömberg   Läser jag varje dag :) Älskar hennes hår!
- Katrin Zytomierskas blogg   Läser jag varje dag:)
- Tyras.se   Läser jag varje dag :)
- Amandarosende.blogg.se  Läser varje dag, hon visar många sminkningar vilket jag tycker är intressant :)

asså man kan väl säga att jag läser alla dom här bloggarna varje dag. Nån kanske jag hoppar över men annars följer jag dom, sen följer jag även lite andra bloggar, såna som jag känner. Så jag läser nog ca 15bloggar per dag, ganska mycket tycker jag haha:) Men om ni har tips på nån bra fotoblogg så får ni gärna säga till, för jag har inte hittat nån riktigt bra än. Så tipsa mig gärna :)

PUSS


Lördag :)



Aha, lördag idag då, nu är ju snart sommarlovet slut och jag sitter fortfarande uppe till 2 på nätterna och sover till typ 12 om ingen väcker mig. Inte bra asså! Måste börja ställa om mig skolan börjar ju trots allt på fredag! Men vet inte hur det ska gå nu när josse kommer hit sen, vi är experter på att va uppe länge och ligga och bara snacka skit :)

Iaf, idag är det ju damrally här i Hallsta, mamma ska ner och kolla nu halv 3, vet inte om jag ska följa med eller inte det är så jävla varmt ute pallar nog inte att stå där i solen för att glo på raggarbilar, men ändå så har jag inget annat att göra heller så :/ Aja, vi får se hur det blir med det ;) Nu ska jag fortsätta läsa bloggar. Jag ska lista upp en lista snart på vilka bloggar jag läser varje dag så ska ni få se haha:) Jag tycker det är många iaf!

PUSS

:'(

Hahah, sitter just nu och gråter arslet av mig. Helt sjukt, kan inte sluta och jag kan fan inte somna! Har precis kollat på filmen PS I love you och jag har nog aldrig gråtit såhär mycket till en film. Den var jätte bra fast sorglig. Men defintivt värd att se! Usch, tårarna bara sprutar på mig, det är hemskt! Aja ska väl släcka lampan här i mitt rum och stänga av datan så kanske jag lyckas somna. Vi hörs imorgon ;)  Sweet dreams everyone ^^

PUSS

Fredag den 13:e :)



Idag är det äntligen lite finare väder ut och det märks, man mår ju mycket bättre direkt. Känner mig piggare gladare! Hade hoppats på att mitt smink skulle komma idag(dom skickade det i onsdags) men det har det ju inte gjort :/ Så det kommer väl antagligen på måndag ^^
Nästa vecka kommer också bli en bra vecka, för då kommer min bästa älskade vän hit! Och ni kan aldrig hur mycket jag saknar henne varje dag. Vill ha henne här bara kunna cykla hem till henne när man känner sig nere för om det är någon som kan göra en glad så är det hon! Hon och Hanna är dom som vet mest om mig och jag älskar dom båda av hela mitt hjärta. Men Hanna har jag ju tur att ha här iaf :)
Just det har ju sett i alla bloggar jag läser att det är fredagen den 13:e idag, tror ni på sånt? Att man får otur? Jag tror inte på det, men visst kan man väl skämta om man skulle få otur med nått idag och säga att det var juu trots allt fredagen den 13:e :)
Har också nyss sett teasern till Filmen Orion som kommer senare, med Fortesa Hoti, ni vet Roxanna från andra avenyn(som jag älskade och var beroende av) och sen är ju Blondinbella med lite grann! Jag tycker iaf att filmen verkar jätte bra och jag ska definitivt se den sen! Fast jag vet dock inte när den kommer, men det lär väl märkas:)

PUSS

Bakandet har börjat! :)


Såhär ser det ut när jag bakar här hemma haha:D Mjöl precis överallt, usch hatar verkligen att göra degen! Men nu ska det jäsa till klockan 9. Så ska städa bort det där mjölet och torka rent osv till utbakningen sen :)

PUSS

Fixat mig nu ;)


Nu har jag fixat mig och så ska väl snart till affären I think  :) Känner mig verkligen sugen på att baka bullar idag så, och det händer inte ofta så ska väl försöka ta vara på det. Men det är konstigt egentligen att jag vill baka bullar för jag äter dom ju inte själv haha:) Vill väl vara lite snäll bara sen fyller ju Kevin om en vecka prick så då kommer det ju gå åt..

PUSS

Baka bullar!

Hej bloggen :) Idag har man inte gjort mycket, har nyss käkat lunch och tittat på film med lillerbrorsan. Vi kollade på skruva den som Beckham :) Jag tycker det är en jätte bra film så den rekomenderas till alla ;) Nu ska jag låta min lillebror kolla på en annan film på min dator medan jag går ner och fixar mig, ska nog följa med mamma till affären sen och handla för jag ska nog baka bullar ikväll tror jag! :) Hörs sen ^^

PUSS


Resultatet!



Ja, lite skillnad ser man ju men sen så måste ju färgen lägga sig redan om några dagar så kommer håret vara ljusare igen. Men det blev iaf precis som jag ville :) Så jag är nöjd :D Att bro på ingenting så känner jag nu att någon kommer ha träningsverk imorgon :( haha, har ju slarvat ordentligt med att röra på mig hela sommaren så nu när man börjar igen så tar det emot haha:D Men man får ligga i typ 2veckor så är det tillbaka till det normala igen ;) Men nu är det film som gäller för mig. Just det har inge smink på sista bilden haha:D

PUSS

Färgat håret! :)

Sådär nu har jag ätit kvällsmat och färgat håret och duschat, nu ska jag snart föna det så ska ni få se om ni ser nån skillnad, men jag får alltid lite panik när jag färgar håret för det ser svart ut direkt :( haha:D Men aja nu ska jag föna det ;)

PUSS SÅ LÄNGE!

Känner mig duktig nu! (:

Känner mig faktiskt duktig nu, efter att jag bloggat tidigare så fixade jag mig snabbt sen stack jag ut och sprang 3km. Efter det när jag kom hem gick jag ner på mitt rum och gjorde jag situps, lårlyft och en annan sorts magövning. Sen satt jag och läste lite bloggar, sen skulle jag gå upp och duscha, då följde jag med pappa till spånbanan istället och gick 3km till, därför jag inte duscha, haha känns onödigt att duscha när man ska svettas igen efteråt haha.

Men nu väntar jag iaf på att maten ska bli klar. Mamma gör pasta med nå bacon och bacon är nått jag verkligen hatar, så himla äckligt! Fattar verkligen inte vad som är gott med det, sen är det ju typ bara fett. Så även fast jag är skit hungrig så känner jag mig inte ett dugg sugen på kvällsmat nu :P  Efter maten så blir det iaf duschen, vi får se om jag hinner tona håret idag, det beror på om mamma orkar :)

PUSS


Hann verkligen inte blogga igår.

Hej bloggen, var på stan länge igår tog kvart över 5 tåget hem, så Hanna och jag sprang verkligen runt där i några timmar men vi har så himla kul så tiden liksom springer iväg:) Sen när jag kom hem så ville jag grilla för jag vart så sugen när hannas mamma sa att dom skulle det haha. Så följde med mamma till affären och handlade sen åt vi grillad kyckling med färskpotatis och beanaisesås till middag:) Klockan var halv 9 när vi börja äta och efter det tog jag och mamma en promenad så när vi kom hem var kanske klockan halv 10. Då var jag bara så trött och kände inte för att blogga, ingen läser nog ens bloggen vid den tiden haha:) Så jag startade en film istället, the wedding planner med Jennifer Lopez. Har sett den förut men de var länge sen så jag kom knappt ihåg den men den var bra :) När den var slut var väl klockan halv 1 kanske så då började jag läsa i min bok som jag köpte igår! Kan ni gissa vilken, det är en ny bok som en känd bloggare har skrivit. Kommer ni på vilken?

Jo det är såklart Blondinbellas bok Egoboost och jag kan bara säga att den är så bra och jag tycker alla tjejer ska läsa den här gammal som ung! För den är verkligen jätte bra och jag personligen känner igen mig i så många saker och samtidigt så får boken en att tänka efter. Jag tycker iaf att Isabella har lyckats jätte bra med boken! Och jag hoppas att alla skolor tar in den här boken så alla som inte har råd att köpa får chansen att läsa den ändå! För den här boken är verkligen läsvärd och jag rekomenderar den verkligen till alla tjejer :)

Boken var iaf en av grejerna jag köpte igår! Köpte också(kommer inte ihåg måste kolla på alla kvitton(a) ) En svart kofta,en almanacka tills skolan börjar, mini paraply till alla regniga dagar på tågstationen i dom närmaste 3åren, ett långt halsband, torrshampoo, svarta strumpbyxor och ett par jeansleggings :) Det var väl det, hinner inte visa allt nu men kommer lova att visa dagens outfit när jag använder dom nya kläderna första gången, vilket lär bli snart :) Men nu ska jag ut och springa och ikväll ska jag tona håret, eller mamma ska göra det på mig ;)

PUSS

Västerås idag ;)


Morsning korsning haha, nä men seriöst nu! Em, jag har lite bråttom så hinner inte skriva så mycket ska ju till stan med Hanna snart :) Men vi hörs när jag kommit hem och så visar jag vad jag köpt om jag hittar något! :D

PUSS

Film tips :)



Har kollat på film nu under kvällen. What a girl wants heter den som ni ser. Jag tycker den var helt okej, inte bästa filmen man sett men den var ändå jätte bra haha:) Gillar Amanda Bynes som skådespelerska och sen att Oliver james också är med i filmen ger den ju bara ett extra plus! Han är ju så himla söt :D Filmen handlar iaf om Daphne(amanda) som åker till England för att ta kontakt med sin pappa. Hon har levt hela livet utan honom men alltid saknat en pappa. Men när hon iaf ska bo där under sommaren så ställer bara till med problem genom att vara sig själv osv.. Vill ni veta mer så får ni se filmen! Men jag tycker iaf att den var helt klart värd att titta på, därför jag tipsar om den liksom ;) Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, ska ju till stan ^^

PUSS

:)


Har nu vart hos frisören och man ser ju knappt nån skillnad eftersom jag bara har toppat håret, vill ju spara ut det lite till. Alla säger men du har ju redan långt hår och ja det är väl ganska långt men det fattas typ 5cm sen är jag nöjd. Så vi får väl se om jag lyckas med det under årets gång :) Hanna har jag inte träffat idag, vi ska åka in till stan imorgon istället och shoppa lite. Ska faktiskt skriva ner lite grejer i mobilen snart som jag måste ha imorgon annars kommer jag garanterat glömma dom och handla grejer som jag inte behöver! Här kommer en liten snabblista :)

- Torrshampo
- Födelsedagspresent till brorsan
- strumpbyxor
- trosor & Bh(kanske)
- smycken?
- nagellack(ljus rosa)

Det var väl det jag måste ha, men sen känner jag för att shoppa lite koftor, toppar och tunikor :D haha, vi får väl se om jag ens hittar något. Men lite borde man ju hitta :) Nu ska jag se på film. Hade tänkt ut och springa men jag känner bara att nej, jag orkar inte i det här jävla vädret! Regnar precis hela tiden, inte kul asså :(

PUSS


Snart åka till frissan :)




Ja, såhär ser man ut idag :) Ska strax sticka till frisören har tid där 14.30 och jag måste sticka och ta ut pengar och sånt först. Sen cykla hem till Hanna som sagt :) Men vi hörs när jag kommer hem. Vet inte när det blir, men bloggar iaf en gång till idag :)

PUSS

Måndag :D

Go morgon eller typ iaf haha:) Vakna vid 11 och  gick upp och käka frukost. Sen har jag bara legat framför teven och glott. Ska typ fixa mig nu. För senare idag så ska jag ju klippa mig och efter det ska jag hem till Hanna och träffa henne, hon har ju äntligen kommit hem från Gotland! Så det ska bli kul och träffas och snacka. Fast vi snacka i typ 1.5 timme på telefon igår också :D Men om det är nått Hanna och jag är bra på så är det på att prata haha:D Vi kan babbla i timmar :) Men nu ska jag fixa mig! Vi hörs snart igen!
Här kommer några låtar jag älskar och lyssnar sönder just nu! :D

 Apollo drive - papercut

 

Eric Saade - Break of dawn

 

 Eminem ft Rihanna - I love the way you lie

PUSS

Äckliga bilder!

Sorry för dålig uppdatering men sover så länge på dagarna och då blir det såhär. Sen orkar jag inte blogga ibland och ibland har jag bara inte tid. Idag har vart en sån dag när jag inte orkat något. Har bara gått runt i min pyjamas hela dagen! Och vet ni hur skönt det är?! haha:) Men iaf, för ett litet tag sen ropade mamma på mig och sa Kom fort, ta med dig kameran!! Så jag tog min kamera och sprang ut, och jag har just sett en av dom mest äckliga insekter som finns!! Vet inte ens säkert vad det är för något? (a) Tror det är en gräshoppa?! haha usch..
Så varning för er som är känsliga haha, för dom här bilderna är vidriga. Usch jag blir själv skit äcklad!







Gaah! Vidrigt, fattar ni hur nära jag var tvungen att vara för att få bra bilder, typ 10cm ifrån!! Fyfan, men gillar ju att fota och det är väldigt synd att bildkvalitén här inte är bäst och inte alls lika skarp som när man tittar på bilden i helskärm. Menmen.. Ni ser ju iaf hahah:D Nu ska jag kolla på nån film, go natt!
Lovar att blogga tidigare imorgon för då har jag lite att göra :)

PUSS


Usch vilken dag!

Sorry att jag inte bloggat idag men det är faktiskt såhär att idag gick jag upp tidigt och hann inte blogga. Jag har
nämligen vart i stockholm hela dagen med familjen. Vi var på Gröna lund. Men det blev inte så mycket åkande. Dels för att det regna så dom stängde av vissa karuseller och sen törs inte min lillebror åka typ en ända karusell. Och alla vet ju hur tråkigt det är att åka karusell själv?! Det är ju inte alls kul, men som tur är så ska jag tid om en och en halv vecka igen, fast med Josefine, ev av mina bästa vänner. Kommer bli mycket roligare! :D Sen så spöregna det iaf i stockholm idag, det verkligen sög och jag älskar stockholm men det var inte äns kul att vara där. Och när vi gick från grönan till centralen så åkte en bil förbi mig ganska snabbt och stänkte ner hela mina ben. Fyfan, jag ville verkligen bara hem! Sen iaf sitta där dyngsur på tåget hem och frös. Sen kommer man till V-ås. Då gå det inga mer tåg. Man blir ju överlycklig, det var liksom vid kvart över 6. Och nästa buss skulle gå om 81min. Lagom kul!! Nää. Aja, nu har ni iaf fått veta lite om min dag :) Men nu är jag jätte trött så tänker lägga mig, känner hur det snurrar i skallen! Sweet dreams ^^

PUSS

Gissa vad jag har beställt! :D

Nu är jag frisk igen, eller mådde bra redan igår men var ändå väldigt seg så tog en bloggfri dag bara :) Vad gjorde jag igår? Inte mycket. Sov typ halva dagen haha, duscha och fixa mig sedan till affären och handla mat och fika för vi tänkte vara lite snälla och bjuda mormor på mat. Så vi hämta henne och åkte hem och laga kycklingsallad. Jätte gott! Och sedan fika vi. Sen på kvällen stack mamma jag och Kevin iväg och fiska. Jag var den ända som fick en fisk hahah:D Sen att den inte var större än 6cm ska vi nog inte nämna haha. Men vafan, det var en fisk iaf ;)

Och idag då, vaknade 11 låg i soffan ett tag sen klippte jag gräset och sen duscha. Sen fixa mig och åt lunch. Nu börjar jag bli hungrig igen och vi ska väl typ snart äta kvällsmat :) Sen ikväll blire väl nån film. Känner för att se på nån gammal fjantig film som typ sunes sommar hahah. Helt sjukt men aah:)

Just det, ska berätta mer vad jag har gjort idag! Jag har beställt hem en grej som jag länge velat ha nu! Kan ni gissa vad det är för något? Jo det är sminkpaletten med 88 olika färger :D So HAPPY! :)

PUSS


sjuk :(

Sorry att jag inte bloggade igår hade inte tid, gjorde annat. Kom inte hem från stan förns 7 och då stack jag raka vägen till Jennie åkte hemifrån henne halv 10? tror jag. Kollade på film hemma och började må dåligt. Just nu mår jag skit. Har jätte ont i magen och det känns som om jag ska spy när som helst. Så har det vart hela natten och jag har blivit vän med toastolen. Nej usch jag mår inte bra alls, är yr, har ont i huvudet och magen och kallsvettas och fryser vart annat :( Orkar inte äns blogga, har bara legat här i min säng helt däckad hela dagen. Så himla tråkigt men jag mår verkligen inte bra.
Bloggar igen när jag mår bättre.

PUSS

Le med stängd eller öppen mun, det är frågan, hahahha:D

Go dag haha, låter så himla fult när man skriver det.. Men aja:) Har inte gjort mycket än så länge. Vaknade 11, käkade frukost och låg i soffan och tittade på tv. Sen när jag skulle börja fixa mig så kom Mats, han tog med mig i bilen och förklarade lite saker för mig eftersom jag tycker det är grymt svårt att köra bil. Och han är ju utbildad körskolelärare så lite tur har jag ju:D Sen att han är världens snällaste som verkligen förklarar tills man förstår och man behöver inte ens känna sig dum. Han visar och lär mig och jag säger bara att han är guld värd! Vet att han inte läser det här men ändå, Tack Mats, du är jätte snäll som vill hjälpa mig :)

Iaf nu har jag iaf fixat mig och försöker dra med mamma in till stan idag igen, vi behöver krukor som går i en och samma färg så det ser lite bra ut för just nu så har alla krukor i köket olika färger och det är inte så fint haha:D Men vi har fått så mycket blommor på sistone, förut hade vi bara plastblommor haha. Men det är kul, vi har 4 orkidéer nu som är jätte fina så då vill man ju ha fina krukor till :) Jag vill liksom inte bara sitta här hemma idag så jag försöke muta mamma med att jag bjuder henne på lunch, lite sen kanske haha. Men äta måste man ju :)
Vi får se hur det blir med det, vi hörs senare.


Försöker le med öppen mun, haha lyckas jag? Kanske ska fortsätta le med stängd mun. Alla har ju faktiskt inte fina tänder haha.

PUSS

Shoppat lite :D

skulle ju visa igår vad jag köpt, men glömde totalt bort det haha:D Men ska visa det nu istället! Och så ska jag visa på samma gång vad jag köpt idag :) Vart i stan idag med och shoppat, mer än det har jag faktiskt inte gjort idag, vakna halv ett liksom :) Men aja nu ska jag visa! :D

Okej vi börjar med mascaran, den köpte jag inte igår men när vi flög hem ifrån Rhodos på planet, den kosta bara 50kr vilket är väldigt billigt! Betalar annars 139kr för den jag brukar ha. Och oj om jag blev chockad för jag tycker den var superbra också! Funkar perfekt för mina ögonfransar även fast borsten är konstig haha. Riktigt kap iaf :) Sen det där gröna är en cleansing mousse, typ ansiktsvatten bara det att det kommer ut som skum, funka också jätte bra för min hy, köpte den på apoteket för kanske 70kr? Billigt också, och det bästa är att mina finnar har försvunnit jätte mycket den här sommaren för jag har slutat använda foundation. Några kommer ju alltid komma då och då men det är iaf mycket bättre nu än förr! :D Resten på bilden köpte jag igår på Ö&B. Billigt och bra haha, gud vad jag har fyndat grejer på sistone haha :P Det är iaf en bodyscrub(som jag testat förut funkar helt okej) en hårspray(också helt okej) och sen kunde jag inte motstå att köpa negerbollar(haha) på ikea kosta typ 13kr bara:D Sen är det ansiktsmasker(2-pack) längst fram! Testade den längst till vänster igår, och den var en sån som blev varm när man smeta på den och jag säger bara herregud vad den var bra, när man sköljt bort den så såg man hur det kom ut skit ur porerna(precis som den lovade) haha:D Aah det var det jag köpte igår :)



Jaa, det här är vad jag köpte idag! En blå typ klänning till vänster och ett vitt linne, sen är svart tunika till höger med ett nytt svart linne under :) Allt köpte jag på H&M och det gick på 347kr sammanlagt tror jag, också billiga grejer det :) Men det gillar vi ju! hihi:)

Nu ska jag käka ;)

PUSS


Svettas som en gris!

Nu har jag vart ute och sprungit.. I SPÖREGNET!! gaaaah. Aja jag har iaf rört på mig och jag träffa inte på nån ända människa ute i det här vädret så jag känner mig lite duktig som springer fast det är skit dåligt väder, men regnet sluta efter halva vägen, så detta jag kommer visa er på bilden nu kära bloggläsare är inte regnvatten, detta är riktig svett haha:P

 
Det går ju inte att missa hur det lackar på min panna och hur jävla röd jag är i ansiktet, fast det blir jag ju jämt när jag springer haha, rikitg tomat :D Men det bjuder jag på! ;) Nu väntar duschen ska skrubba hela kroppen och sen efter duschen sätta på en ansiktsmask! Måste ju ta hand lite om sig själv ibland. Raka benen måste jag också göra :) Sen ska jag visa vad jag köpt idag för jag har ju vart med Jennie i stan hela eftermiddagen :)

PUSS

I'm going out running :)



Nu drar jag ut och springer, kan inte skylla på vädret längre haha, om det nu regnar. Låt det regna för fan, ska ju ändå raka vägen in i duschen sen så :) Bloggar mer efter jag har sprungit och duschat! ;)

PUSS

RSS 2.0