Typ hur trött som helst

Ja jag är jätte trött, ligger hemma hos mormor, skolan slutade ju 13.40 och jag börjar inte förns 4 så jag åkte hit och fick matlåda och sen har jag sovit en timme på sängen. Vet inte om det var så bra, känner mig ännu tröttare nu! Men imorgon har vi iaf sovmorgon så det är skönt och sen jobbar jag imorgon också. Sen är jag äntligen ledig på fredag, fast det känns väldigt långt bort nu haha :) men samtidigt är det jätte kul att jag får jobba såhär pass mycket! Man blir lite trött bara, det är väl det som är synd, önskar verkligen att jag kunde orka hur mycket som helst men så är det ju inte.


Been busy, still busy

Ja jag är väldigt upptagen just nu, jag går i skolan på dagen och åker sedan raka vägen till jobbet så när jag väl kommer hem vid tio på kvällen så är jag helt död. Men jag klagar inte, tycker det är kul att jobba och det är jag som valt det men jag märker nu att det inte kommer att funka att jobba hur mycket som helst för skolan är viktigast! Så nu innan jag äntligen får sova(har redan krupit ner under täcket) så ska jag bara göra en enkel läxa och sen äntligen sömn! Sen är det skola och jobb imorgon igen :) längtar till helgen, då ska jag och Jocke till Stockholm, kommer bli mys! :)

PUSS


Lördag

Lördag idag då. Vad har jag gjort? sov ut till 10 sen vid 11 ungefär så drog pappa och jag till Södertälje och kolla på bil åt mig. Kommer fram och bilen har 7-8 små bulor plus repor och när man ringer och frågar vad den är i för skick så säger dem toppskick, skapligt irriterande när man ändå åker en bit. Det var bara att vända hem utan bil.. Sen släppte pappa av mig hos Jocke och vi stack in till stan och gick på ikea och handlade lite till hans lägenhet. Sen hem och plocka upp och diska alla nya glas, bestick, skålar osv.. Sen fixade vi mat. Gjorde grekiska färsbiffar med klyftpotatis och tzatiki, super gott! :) Och så har jag köpt en skvallertidning så ska sätta mig och bläddra lite i den nu sen blir det duschen och sängen. Upp och tvätta imorgon och sen jobbar jag på kvällen. Blir nog en bra söndag! :)
 
PUSS

Fredag

En trött tjej är vad ni ser ovan. Känner mig helt slut. Ska iaf jobba ikväll, börjar 7 och kommer väl sluta typ 12-1 någon gång. Kommer typ vara död när jag väl kommer hem och får lägga mig i sängen. Tur att man är ledig imorgon då. Sen jobbar jag ju söndag, måndag, tisdag,onsdag,torsdag :) plus skola på det, kommer bli långa dagar haha.. :) Men det är det värt när lönen kommer. Är jätte Nöjd med min lön den här månaden, blev mer än jag trodde så det känns bra :) 
 
PUSS

doubt

'cause it's not hard to fall
when you know that you just don't know

Torsdag

Nu börjar ju skolan dra igång igen med lektioner och så. Känns väl ganska kul, finns några roliga kurser i år :) Men man blir trött fort nu när man inte är van igen, det tar ju någon vecka att komma tillbaks till rutinerna. Jobbet ville iaf att jag skulle jobba idag igen men jag känner verkligen hur jag inte orkar. Jag orkade inte ens träffa en kompis som jag egentligen vill. Jag är ju inte helt frisk än heller, jag bara hostar hela tiden. Så känner att jag behöver lite vila också. Så ska iaf ta det lugnt ikväll och åka iväg och bara simma lite grann, skönt! Sen blir det hem till Jocke och sova där :)
 
PUSS

Bästa vän!

Är så glad idag, min bästa vän tog körkort! Var ju med henne när hon klarade uppkörningen men eftersom det var skola idag så kunde jag inte vara med när hon gjorde teorin men jag har känt på mig hela morgonen att det skulle gå bra! Grattis finaste du! <3


At school

Sitter just nu i skolan och har gerontologi, sjukt tråkig kurs. Vill inte ens jobba med äldre men det är ju alltid bra att kunna :) på lunchen nu snart ska jag och några dra till donken för skolmaten är sämst. Ikväll ska jag jobba efter skolan så det är kul! :) imorgon börjar vi inte förns typ 12 så det är sovmorgon, skönt! Höll på att dö när jag skulle upp 7imorse haha..

PUSS


Going to bed

Är skit trött men kan inte somna. Tror det beror lite på att jag ligger hemma ensam i min säng. Utan jocke. Men ibland måste man ju sova hemma också och imorgon behöver jag bilen till skolan eftersom jag ska jobba efter skolan. Har iaf tagit dte lugnt ikväll, lagat mat, haft ansiktsmask, duschat, målat naglar osv. Men nu ska jag tvinga mig själv att försöka somna ska upp 7 imorgon!
 
PUSS

Tisdag

Usch vilken dryg morgon, bara för att man har sovmorgon så ska telfonen ringa precis hela morgonen. Aja vaken är jag iaf så det är väl bra.. Ska strax gå ner till bussen och åka in mot skolan! Vi har inga lektioner idag heller, det är typ lekar med dem som går i 2:an och 1:an på samma linje som oss. Fattar inte varför man ska behöva hålla på med sånt, det är ingen som tycker det är kul ens och man går ju inte i skolan för att leka. Men men.. Ni får ha en bra tisdag! :)
 
PUSS

Måndag, back to school

Ja det känns väl sådär att vara tillbaka i skolan hade nog hellre fortsatt jobba. Men nu är det ju sista året så det känns ändå helt okej. Vi börjar iaf med två lugna dagar så det är också nice. Börjar 11 imorgon, skönt! Idag ska jag väl inte göra speciellt mycket, typ bara passa på att vila innan det drar igång med läxor och prov. Ska hem till Jocke iaf :) Fast han slutar inte förns 11, kommer nog sova innan han är hemma men jag lär väl vakna till :) Nej jag sitter bara och babblar hela tiden nu känner jag, har inget vettigt att skriva. 
 
PUSS

Lördag

Kvällen slutade tyvärr ganska tidigt för mig igår. Kanske lika bra det för jag börja hosta blod och höll på. Så då kändes det inte värt att fortsätta ut på krogen fast jag egentligen verkligen ville det. Det konstiga är att jag kände mig ganska bra innan vi börja festa men när jag druckit några cider så kände jag hur jag blev som förkyld igen. Så nu har jag lärt mig det, att det är bättre att stanna hemma om man är sjuk. Mår ganska bra idag, ont i huvudet bara men det får jag jämt och sen min jävla hosta som inte ger sig.
 
Är hemma just nu iaf, väntar på att min familj ska komma hem, dem landade vid 15.00 men jag läste nyss att det är en trafikolycka på E18 så får väl se om dem blir ståendes i kö där då lär det ta tid.. Har faktiskt saknat dem lite nu när dem varit borta i en vecka! Sen är det så kul att se hur glad nico blir när dem kommer hem! Helt otrolig glädje det där! Sen vet jag att dem köpt några grejer till mig så dem vill jag också ha hehe :D 
 
PUSS

Ut ikväll!

Ikväll så är det som sagt ut som gäller! Känner mig ganska taggad fast jag är sjuk och känner mig blek och glåmig. Men det är bara att köra på endå! Kommer nog bli kul! :)


Fredag

God morgon, är uppe tidigt idag fast jag är ledig, var tvungen att hjälpa pappas anställda idag för firmabilen ska in på service och pappa är ju utomlands så då fick jag stiga upp och hjälpa till. Ska in till stan idag också, och ikväll ska jag ut med några från klassen! Hade ju dom sagt tänkt hinna klippa gräset här hemma och städa lite men vi får se hur mycket jag hinner, ska ju hjälpa till med bilen igen sen när den är klar på eftermiddagen.. Blir mycket bilåkande idag. Ska iaf lägga mig och vila en timme till nu så jag orkar med dagen är helt slut!


Bakar

Håller på och bakar här hemma! Tänkte att jag skulle överraska familjen när dem kommer hem på lördag, mamma hinner ju inte baka tills Kevins födelsedag som är på söndag eftersom dem som sagt kommer hem på lördag. Så jag håller på och gör Moccarutor och kanelbullar :) Ibland är jag också lite duktig.. Imorgon har jag tänkt att jag ska hinna klippa gräset och städa lite i huset :) så borde dem vara nöjda  :) Nu ska jag fortsätta baka här!
 
PUSS

Weird

Kolla hur min arm såg ut nu när jag vakna imorse, måste ha fått nå bett det är ju helt svullet haha. Se konstigt ut iaf.. Idag ska jag träffa Hanna en stund iaf, börjar må bättre men är inte frisk än!


Träffat Matina!

Var och träffa Matina idag, vi har ju inte hunnit ses så mycket i sommar eftersom båda jobbar och så. Synd bara att jag fortfarande är sjuk och inte så pigg. Men det var kul att träffa henne, har saknat henne! Vi var iaf och åt, vi som både hade längtat efter tex mex, så kommer vi dit och så är det semesterstängt, fy så irriterad jag blev haha. Men vi käka på tzatiki istället, gott det med!
 
Sen drog vi in på erikslund shoppingcenter och jag fixa födelsedagspresent till brorsan som blir 16 på söndag, shit va fort det går, min lilla plutt ska liksom börja gymnasiet! Eftersom han inte läser min blogg och han är ändå i Turkiet så kan jag ju visa här vad jag köpte åt honom :) Jag hoppas han blir nöjd :) Nej nu ska jag ta och fixa med lite grejer här hemma sen drar jag till Jocke :)

...

Sitter här i soffan och känner mig patetisk. Tårarna bara rinner, vet inte ens varför. Mår bara så himla dåligt, har ont i ryggen, huvudet, halsen plus feber och hostar hela tiden. Vill inte vara själv, det enda jag önskar är att någon var här med mig nu. Fast ändå förstår jag att ingen vill komma hit när man är sjuk liksom men ja ni förstår nog vad jag menar, när man är sjuk vill man ju ha någon som tar hand om en. Så det suger lite att familjen är borta i värmen, hade liksom känts mycket bättre direkt bara någon var här med mig. Men men.. Känner mig som världens jobbigaste tjej, usch blir så irriterad på mig själv. Aja hoppas ni andra har det bättre iaf!
 
PUSS

sjuk

Mår inge bra alls. Sov hos Jocke inatt och nu när jag vakna imorse så hade jag knappt någon röst och hela mit huvud dunkar, har ont sådär bakom ögonlocken som jag brukar få när jag har hjärnhinneinflammation, har ingen feber dock men ändå fryser och svettas jag om vartannat. Trodde jag skulle svimma nu när jag skulle gå från jocke och hem, allt bara snurrade. Så jag lär bli liggandes på soffan resten av dagen iaf. Nu tycker jag faktiskt synd om mig själv när jag inte har någon hemma som kan ta hand om mig haha, typ laga mat för det har jag ingen ork till och så ska hunden ut flera gånger till idag.. Äsch ska sluta gnälla finns dem som har det värre, vi hörs när jag mår bättre!
 
PUSS

Söndag

Jag slapp sova själv inatt iaf, Jocke va snäll och kom hit, mys! Världens finaste är han! Idag är det iaf jobb som gäller igen. Sista dagen idag, känns självklart lite tråkigt men ändå lite skönt! Ska i alla fall se till att lämna tillbaks nycklar och det idag. Men kommer ju fortsätta som timmis där :) Sitter och funderar på om jag ska ringa mormor och se om hon vill fixa mat till mig innan jobbet, orkar inte laga själv.. haha det får nog bli så :) Men först långpromenad med hunden och fixa iordning mig :)
 
PUSS

feeling all alone

I know it's hard baby, to sleep at night
But don't you worry, cause Everything's gonna be alright

lördag

Sitter och känner mig lite smått depp, helt ensam i ett hus med en hund i en vecka. Kommer bli galen, visst är jag lite av en ensamvarg haha men ändå så klarar jag mig inte utan sällskap i mer än en dag. Tur att jag jobbar idag och imorgon så får jag iaf träffa lite människor. Nästa vecka lär ju bli seg, har än så länge inge jobb inplanerat och det är väl skönt på ett sätt, behöver lite sommarlov också men ja jag kommer bli galen av att vara ensam i en vecka haha.. Får väl hoppas på att någon vill komma och umgås med mig, är ju lite låst på grund utav hunden också. Så kan ju inte vara borta längre än typ 4timmar. Nej det här var ett väldigt onödigt inlägg, om ni ens har läst ända hit? haha. Men tycker faktiskt lite synd om mig själv.. haha..
 
PUSS

Sova ensam

Ja det här är första natten på länge nu som jag ska sova ensam, det går inge bra, kan inte somna. Ligger bara här och tänker och önskar att jag var där hos han. Men jag är ju själv hemma i en vecka nu eftersom familjen drar till Turkiet och jag måste ju ha hand om hunden så därför måste jag ju sova hemma med honom, så helt ensam är jag ju inte, har ju faktiskt min lilla bebis här bredvid mig :) men ändå, jag saknar Jocke som ligger och håller om mig, det är konstigt hur fort man vänjer sig med något.. Aja ska försöka sova nu men blir ju snart väckt ändå när familjen snart ska gå upp och göra sig i ordning för att åka mot Arlanda..

PUSS


Onsdag

Idag vakna jag med halsont, känns värdelöst. Måste köpa strepsils när jag slutar jobbet. Orkar seriöst inte, har precis känt mig bättre igen. Aja det är väl inte så mycket man kan göra. Kan ju bara hoppas att det ger med sig så fort som möjligt. Känns som om alla runt om mig är sjuka och man inte har en chans att kunna hålla sig frisk. Bara jag håller mig tillräckligt frisk för att orka arbeta den här sista veckan ut! Sen har jag en vecka ledigt innan skolan börjar som sagt och då skiter jag i vilket. Nej nu ska jag jobba vidare! PUSS


pratar med Hanna

Sitter och pratar med Hanna, har nyss varit och solat och har precis duschat. Sitter iaf hemma hos jocke nu och väntar på att han ska sluta. Har lyckats få igång teven(*duktig*) haha så kollar på någon film på teven, verkar väl sådär. Fast har inte riktigt koncentrerat mig heller eftersom jag snackar med hanna men men. Nej ska vara social med Hanna nu!
 
PUSS
 

Måndag

Idag är jag ledig, väldigt skönt! Fast jag fick dock börja min lediga dag med att gå upp tidigt för att åka med bilen till Köping och lämna in den så dem kunde ändra framhjulsinställningen som var fel så när man körde typ på E18 i lite högre farter så rycker hela bilen, skit läskigt. Men nu är det fixat. Hanna var snäll och följde med mig så jag slapp sitta själv där.
 
Sen drog vi iaf förbi donken, satt ju i 2timmar och vänta på bilen, blev skit hungriga! Sen in på Big Inn snabbt, måste vara det mest världelösa stället alltså, men jag köpte iaf en ny bh på h&m. Sen hem och då följde jag med mamma till Katja och fika lite, trevligt :) Nu sitter jag och väntar på kvällsmaten, Lax med rotfrukter i ugn, gott! :) Sen ikväll drar jag hem till jocke och sover där :)
 
Imorgon är det jobb igen! Sista veckan nu. Fast fick sms på mobilen idag, att jag blivit bokad att jobba 2vaken nätter helgen innan skolan börjar igen nu. Och jag har glömt att ringa och säga att jag inte vill jobba vaken natt så nu ska jag förmodligen jobba dem 2 och sen bara någon gång i framtiden om dem verkligen inte hittar någon annan. Men vaken natt är inte min grej! Så håller mig till dag :) Nu ska jag gå och gosa med hunden som jag saknat nu när han vart borta!
 
PUSS

my biggest fear


Hos killen min :)

Sitter här hemma hos Jocke och väntar på att han ska sluta jobbet, hade tänkt vara snäll och städa lägenheten tills han kommer hem så det är vad jag ska sätta igång med strax :) ska bara försöka mig på att få på musik här i hans lägenhet, annars får jag lyssna på min dator :) pinsamt är det faktiskt att han visat mig flera gånger men ändå så kommer jag aldrig ihåg det och eftersom jag är världens mest otekniska människa så är det liksom inget som blir: "ja just det, så var det" fast jag försökt ett tag. Vet ju typ inte hur man får igång teven med kanaler heller haha.. Skäms över mig själv men så är det iaf :) nu fick nog er ett skratt iaf när ni hör hur trög jag är :) nej städning var det!


Torsdag

Idag är jag ledig, skönt är det. En jobbig helg med långa pass väntar och jag känner mig typ sjuk. Vore inte så konstigt eftersom pojkvännen är sjuk stackarn. Men jag har sån grym huvudvärk till och från och känner mig bara trött. Har hört att det är något sånt som går just nu, många som är lite små sjuka. Men jag hoppas det går över snart, har inte tid att vara sjuk! Nej nu ska jag ta och resa på arslet och fixa lite viktiga saker!
 
PUSS

Trötter

Är riktigt trött just nu, att börja på morgonen är inte min grej. Gillar eftermiddagspassen mycket bättre men imorgon är jag ledig vilket är väldigt skönt! Då ska jag sova ut! Nej nu måste jag snart hoppa in i bilen och åka in till stan! PUSS


RSS 2.0