Trött

Ligger och väntar på att min älskling ska komma hem, saknar honom så. Är helt slut idag, mycket jobbig dag på många sätt. Skönt med ledig dag imorgon, ska skjutsa in min lillebror och Emily till Arlanda bara :) fubbigt värre så ska ju dem till Turkiet där mina föräldrar och Emils föräldrar väntar på dem. Ibland vill jag bara bli liten igen och inte behöva jobba hela somrarna! Men så är det väl att bli vuxen haha. Vill bara ha ett fast jobb så man får semester måste bara komma på vart jag vill jobba haha!


Hos mormor :)

Ja efter jobbet idag hade jag lite inplanterat och efter det så gjorde jag min första egna smörgåstårta någonsin haha, den ska ju stå under natten nu så att brödet får suga åt sig så dekorerar jag den imorgon och så äter Jocke och jag den till lunch :) och efter det så dig jag in till min kära mormor som fixa mat åt mig, alltid lika snäll och alltid lika gott! Och sen köpte vi lite smått och gott och sitter och pratar framför teven, perfekt onsdagskväll! Nu ska jag snart dra mig hemåt dock! :)


my love

I think you're saying what you mean now 
I feel it when you take me close 
Something's telling me that I should let you know... 

You make it feel like home 
You make it feel like home 
Like home 

Never been so scared of losing 
But never understood the calm 
So take me where I wanna be - back in your arms 
Cause you make it feel like home 

 
 

Är detta sunt?

Att vara såhär lycklig? Får jag verkligen känna såhär är det sant? Är jag verkligen värd all denna lycka? Så känner jag ofta, att allt är för bra för att vara sant. Jag tror inte någon någonsin kommer förstå hur dåligt jag har mått periodvis förut och jag gick i princip igenom det helt ensam. För det var många gånger jag inte sa något och begravde mig i plugg och bara grät samtidigt som jag gjorde en uppsats eller alla långa duschar när man bara suttit på golvet och skakat och känt sig ensamast i världen. Jag har tänkt att hur ska någon kunna älska någon som är så förstörd som jag kände mig, hur skulle någon vilja vara med en som ser ut som jag? Osv..
 
Och idag står jag här, lyckligare än någonsin och undrar om detta verkligen kan stämma? Får jag ha det såhär bra? För den lyckan jag känner varje dag kommer jag Aldrig ta för given, aldrig.. För jag vet hur många det är som mår dåligt och att alla går igenom olika faser i livet och att olika saker är olika jobbigt för människor. Jag gör det själv fortfarande, dock inte ensam, där är den stora skillnaden. Jag har Joakim där för mig alltid, han lyssnar, hjälper mig och förstår mig som ingen annan någonsin gjort och han älskar mig i alla stunder.
 
Den tryggheten som det ger mig hare utvecklat mig själv så himla mycket. Jag kan gå till affären nu osminkad, jag trivs inte så men jag skäms inte heller. Jag känner ett lugn jag inte känt förut, för jag är inte ensam. Detta är så mäktigt, att få leva med någon man älskar över allt annat. Jag är så trött på så många människor för hur dem beter sig/har betett sig. Men jag förstår nu att dem kan inte själva må bra när de gjort som det gjort mot folk. Förut mådde jag dålig av sånna människor även fast de kanske inte betedde sig illa mot mig. Idag kunde jag inte bry mig mindre, det finns så många idioter ute i världen och det kommer det alltid göra. Nu kan jag dock välja bort att ens ägna dem en tanke, så lite är dem värda i min värld. Idag säger jag till om jag känner mig sårad av någon eller något, det skulle jag aldrig ha gjort förr.
 
Jag är också värd att må bra, jag har insett det nu. Ingen är en ängel, vi sårar alla människor någon gång antingen medvetet eller omdevetet. Men jag vet nu att man måste våga säga ifrån eller berätta om något är jobbigt och det är precis vad jag gör. Jag har världens bästa vän som alltid finns där, den underbaraste pojkvännen man kan ha, han är verkligen Han med stort H, samt en underbar familj som älskar mig och som jag älskar oerhört mycket. Jag är Lycklig! 

Midsommar

Ja den här helgen är vi och hyr en stuga i ödeshög! Vi ska fira midsommar här med en bunt härliga människor och sen är även lilla nico med! Har varit sjuk, igår var hemsk mådde så dåligt men idag känns det peppar peppar mycket bättre! Vädret är super också så vi hoppas det håller i sig. Så nu blir det snart midsommarlunch med snaps och allt vad det innebär! Och sen prat in på små timmarna ikväll, helt underbart!


Förändring

Ja igår gjorde jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra! Känns konstigt men skönt med förändring! Tänker inte berätta än vad jag gjort haha, inget speciellt egentligen men för mig känns det helt sjukt! Haha! Men jag gillar det iaf en så länge!

Sjuk är jag också och har varit i tre dagar nu. Min hals gör så ont så jag inte ens kan sova om nätterna, har sovmorgon idag börjar inte förns 9 egentligen men här ligger jag vaken som jag gjort typ hela natten. Hatar halsont, bland det jobbigaste som finns! Imorgon åker vi ju till ödeshög där vi ska fira midsommar, vill bara bli frisk! Ska jobba kortpass idag och bara ta det lugnt sen!

PUSS


Lycklig!

Ja jag är så obeskrivligt lycklig! Flera gånger om dagen så bara slår det mig, att så länge jag har Jocke så spelar det ingen roll om jag inte har det perfekta drömjobbet just nu eller ett liv fullt av festligheter med många vänner, för så länge jag har Jocke så spelare ingenting annat någon roll. Jag vill inte längre ha massa vänner eller ett bra betalt jobb som jag inte trivs med. Jag har ändrats så mycket det här året på ett otroligt bra sätt, jag känner det själv till och med. Jag slipper nu gå till skolan och vara någonstans jag inte alls trivdes och nu behöver jag bara träffa de människor jag vill träffa och bryr mig om! Det är en sån frihetskänsla, jag lever mitt liv ihop med en underbar person som jag älskar så mycket att det är läskigt! Jag skulle göra vad som helst för honom, så har jag aldrig känt förut! Jag kan jobba och börja bygga ett liv tillsammans med den som betyder mest för mig och jag känner mig så lyckligt lottad! Ord kan inte beskriva den kärlek jag känner och jag skulle inte byta den mot något!


Att bli "vuxen"

Ja jag känner mig oftast vuxen eller iaf mogen för min ålder och det har jag alltid fått höra men idag har jag känt mig som ett barn. För idag slog det liksom mig att jag är faktiskt vuxen nu. Jag har flyttat hemifrån, jag är arbetslös fast ändå inte eftersom jag har timanställning och får jobba ganska mycket. Så idag har jag haft massor att göra, har varit till arbetsförmedlingen och skrivit in mig, gått till facket och ändrat att jag inte längre är studerande och gått med i a-kassa samt varit och visat upp mina betyg för att gå upp i lön och inte nog med det så har jag hunnit laga lunch och fixat matlådor och snart ska jag sticka iväg och jobba! Ja det känns som att det är nu jag börjar leva och tillsammans med Jocke min sambo som jag älskar! Det känns så kul!


Måndag

Åh veckan som varit efterlängtad så länge är äntligen här! På fredag så slutar jag skolan för alltid eller ja så länge jag vill. Får se om det blir högskola i framtiden? Just nu känns det inte så lockande. Vill spola fram livet några år och ha ett fast jobb som jag trivs med och vara gravid! Haha.. Tror jag är den enda i min ålder som känner så? Men det är framtid! Först nu är det student och sen en hel sommar av jobb:) och i september åker jag och Jocke med min familj till Cypern, om jag längtar! Världens bästa föräldrar som är snälla och bjuder med oss! <3 och så Öninge i midsommar! Jag längtar så mycket och att få spendera allt det här med Jocke som jag älskar mest av allt i världen, det gör mig så glad att jag spricker!


RSS 2.0