OMG!

Jag har nog aldrig smakat något så fruktansvärt gott "fika" förut. Jag har aldrig förut smakat brownies, men vart fan har jag varit? Hur kan jag ha missat det? Det smakar så underbart, helt sjukt gott, kan liksom inte sluta äta, är inne på min 3:e bit nu(pinsamt) fast nu tar det faktiskt emot haha, blir för sött. Men det här receptet ska jag iaf göra igen och jag hoppas ni också provar för det var inte svårt alls och resultatet vill ni inte missa!
PUSS

I ugnen..

Ja nu är smeten på plåten som nu är i ugnen, hoppas dem blir goda:) Är helt slut i handen nu, vet ni hur jobbigt det är att få socker och margarin att bli en kräm? Stod och vispa i typ 10minuter, usch :( Så det är nästan så jag hoppas att det är äckligt med brownies så jag slipper göra dem igen haha.. Tänkte iaf dela med mig av receptet som jag hittade på en blogg som jag följer :)
Gillar Lindas blogg, läser den varje dag, verkar vara en härlig tjej det där, duktig på mycket är hon också! :)
Och jag tror dem här kommer bli skit goda tyvärr, haha.. Uppdaterar om vad jag tycker senare ;)
PUSS

Sportlovsvecka :)

Den här veckan har jag ju sportlov och jag ska försöka göra något av den här sportlovsveckan, inte bara sitta inne och vila även om det också är skönt. Idag ska jag göra något jag varit sugen på att göra någon vecka nu, baka brownies! Sen ska jag kolla på något avsnitt av familjen annorlunda eftersom jag missat det i typ 5 veckor nu. Kanske ta en promenad, om vädret kunde bli lite bättre.
Imorgon ska jag in till stan och plugga med Madde, det tar någon timme, sen ska jag sova hos mormor igen för jag ska fortsätta hjälpa henne med uppackningen i nya lägenheten i stan.
På onsdag ska jag träffa Sofia som jag inte träffat på länge nu så det ska bli jätte kul! vi ska väl kika lite i affärer på stan och ta någon fika ;)
Sen vill jag träffa Hanna och Jennie någon dag i veckan också, Jennie och jag skulle hitta på något om hon blir lite bättre när hon kommer hem, stackarn är sjuk just nu. Och Hanna har jag inte hunnit snacka med än men ska väl ringa henne ikväll och snacka lite :)
Om det är fint väder någon dag ska jag nog fota lite också tror jag :) Men nu ska jag till affären!
PUSS

Tråkar.

Som sagt igår så höll vi på ända in på kvällen med flyttandet och sen sluta det med att jag sov över hos mormor i stan och hon har ju inget internet där än så då kunde ja ju inte uppdatera heller. Men iaf, var nyss inne på Tyras blogg och hon hade gjort ett sånt där frågeformulär som jag tänkte svara på här eftersom jag har grymt tråkigt hehe. So here it goes! ;)

När vaknade du imorse?
Svar:
8.50, kan inte sova ut längre :( haha

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
jag vill ha ägg, hahahaha.. Så snälla lilla mormor kokade lite ägg åt mig:)

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Jag ringde upp pappa eftersom han hade ringt medan jag låg i badkaret :)

Vilket humör är du på?
Svar:
Trött och seg, känner mig helt seg i kroppen efter allt springande och bärande av kartonger igår.

Vad har du på dig just nu?
Svar:
svarta jeans, underkläder, vitt linne, strumpor och en grå hood tröja :)

Har du ont någonstans?
Svar:
Nej, har ju lite träningsvärk bara haha.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
En kycklingsoppa jag åt i Spanien haha, så god, kommer aldrig glömma :D

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
haha, har ju ingen lön, har ju bara studiebidraget men senaste lön isåfall var ju sommarjobbet i somras på 8000kr :)

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
haha, har inte dragit kortet sen den 1:a februari, köpte ett läppsyl på apoteket. Har ju märkt att det går lättare att hålla i pengarna om jag tar ut dem när dem kommer för då ser jag ju att dem minskar på ett annat sätt, om ni förstår vad jag menar? haha :)

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Tyras blogg hehe :)

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Ikväll ska jag se någon film och äta god mat, mamma och pappa har sin 23årsdag idag :) Och nej dem är inte gifta om någon undrar :)

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
Den första låten jag satt på var, chris brown - crawl. Vet att den är gammal men jag har älskat den sen jag hörde den första gången hehe :)

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
Jadu, för att man är nyfiken kanske? haha. Nej, men jag har ju liksom inte nischat min blogg eftersom jag gillar alldeles för många saker för att bara kunna skriva om en haha. Ni som följer vet ju att jag ger filmtips då och då, outfits ibland, sminktips ibland, visar mina bilder jag fotar ibland, visar det jag shoppar eftersom jag älskar det! Så ja, man får väl helt enkelt läsa bloggen om man fastnar för den eller inte, jag gör min grej sen får ni avgöra om ni gillar't eller ej :)

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
haha, oj, ingen aning. Kollade nyss arkivet och kom på att det var vid den här tiden i söndags som jag skrev inlägget om min bästa vän och visade gamla bilder på oss genom våra 4år :) HÄR kan du läsa det :)

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
haha, får nog ingen komplimang idag haha, vad skulle det vara för?

När fotade något senast, och vad?
Svar:
igår fotade jag senast en bild på ett vinterlandskap :)

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Har redan handlat idag, en lakrisal rulle för 5kr haha.. Kommer inte handla mer idag.

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar-
Mitt soffbord :)

Vad tror du att klockan är?
Svar:
typ halv 6, kollade på klockan för en stund sen :)

Vad borde du göra idag?
Svar:
Ingenting faktiskt, vet ni hur skönt det känns? Inte haft den känslan på vääääääldigt länge!

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
Räknade ju upp tidigare vad jag har på mig :)

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Då skulle jag fråga min farfar uppe i himlen om han har det bra där uppe, skulle kännas skönt att veta, saknar honom så otroligt mycket! <3

Ja, hoppas ni hade någon nytta av den här haha, kanske fick ni veta något nytt :)

PUSS


Flyttar hela dagen!

Idag kommer bloggen stå ganska stilla tyvärr, men jag ska hjälpa min mormor att flytta hela dagen så det finns ingen chans att jag hinner sitta och blogga haha:) Men vi hörs nog ikväll när jag kommer hem!
PUSS

Nu är det lov!

Äntligen så har man en vecka sportlov framför sig, känns grymt skönt! Som sagt matte provet gick inge bra men jag gjorde mitt bästa och vi hade så sjukt många tal på en timme, undrar om någon ens hann göra alla?  Men ska släppa det nu, finns inget man kan göra åt det nu ändå så.
Snart ska jag och min familj iväg ut på någon restaurang och käka. Sen ikväll blir det fredagsmys här hemma med chips och dipp! Ja, det är min fredagskväll det:)
PUSS

Fanfanfan.

Matte provet gick inge bra, hann precis göra alla G tal och ett Vg tal sen var tiden slut. Sen vet jag att jag inte har rätt på alla G tal heller för jag tycker dem var jätte svåra. Det här är det svåraste provet vi haft hittills. Nej nu vill jag bara hem och ha sportlov. Vi hörs när jag kommer hem!
PUSS

Dagens outfit.

Ja idag har jag på mig min nya vita topp och kavaj och mörkblåa jeans :)
PUSS

Fredag!

Känner mig lite stressad inombords idag, jag vet att det här matteprovet kommer vara svårare än vanligt för nu måste man ha mer poäng för G än vanligt också så jag känner lite panik för jag vill ju verkligen ha G men jag fattar ju inte allt :/ Bara om jag får ha mina papper som therese skrev på när jag pluggade med henne, men dte får man ju inte ha :( Engelskan borde man väl klara men matten alltså, nej usch :( Menmen, får göra mitt bästa!
PUSS

Hinner uppdatera :)

Ja, när jag kom hem idag så satte jag mig direkt och började med matten. Så jag har suttit med matten sen kvart över tre tills nu. Det känns som att lite sitter men inte allt. Men jag hoppas att det jag kan räcker till ett G. Har ju klarat mig hittills på dem 3proven vi haft och det har vart med nöd och näppe på 2 av dem och det känns som att den här gången åker jag dit, men jag hoppas verkligen jag klarar det här. Orkar inte hålla på med om prov och grejer. Sen har jag läst igenom engelskan en gång så det borde väl gå bra, brukar ju inte plugga på det, läser bara igenom vad vi håller på med:) Nej nu ska jag duscha och sen sova, har lite sovmorgon imorgon, blir 9bussen så kan gå upp halv 8 ;)
PUSS

Sminkningen!

Ja såhär blev sminkningen i tisdags när jag var på Make Up Store. Ut i fall ni ville se :) Jag gillar det, älskar bruna sotningar :)
PUSS

Beställningen!

Ja här är kläderna från min senaste beställning. Men nu måste jag fan hålla i pengarna, får inte handla mer nu! I alla fall, jag gillade dem och tänker behålla det! Såhär ser dem ut på!
LOOOVE IT! :D
PUSS

Torsdag

God morgon!
Ska snart åka hem till Hanna, pappa skjutsar mig nu, orkar inte gå haha. För tåget går inte förns halv 9. Näst sista dagen idag och sen är det sportlov! Behöver verkligen det! Idag måste jag plugga engelska och matte eftersom det är prov i båda ämnena imorgon. Så jag har tidsinställt 2inlägg idag och kommer inte blogga mer utöver det, skolan går först!
PUSS

Baksugen!

Jag är baksugen! Har vart det i några dagar nu men jag har inte riktigt tid, behöver plugga matte(kommer inte igång -.- ) Sen har mitt paket med kläder kommit så ska åka och hämta ut det nu. Blir nog inge bak idag men får fixa det på sportlovet! Måste plugga matte ikväll!
PUSS

SMINK!

Detta köpte jag på Make up store!
guldfärgad highlighter 140kr
Eyebrow fix 185kr
Lipgloss 145kr
Foundation "vanilla" 245kr!
Deras tidning, 25kr!
Och det här nagellacket fick man om man hade med sig sitt gåvokort:) Det var det! Bild på sminkningen kommer senare!
PUSS

jobbig morgon

Det här en sån där morgon när allt man gör bara blir fel, inget känns rätt. Börjar med att jag tappar hela sminkväskan i golvet och måste sitta och plocka upp allt igen. Sen vill inte mascaran bli som jag vill och jag får damp på mitt tråkiga hår vet inte vad jag ska göra med det. Och när jag står där och sprayar hårspray så kommer det rakt i ögat. Nej usch, hoppas dagen blir bättre snart. Nu är jag iaf hungrig och ska fixa något att käka. Kommer säkert gå åt helvete det med. Nej nu ska jag inte vara sån..
PUSS

Onsdag!

God morgon! Vaknade 7 imorse se dess har jag haft svårt att somna om men lyckades ligga kvar till 8.15 :) Nu ska jag börja fixa i ordning mig för skolan! Vi hörs när jag är klar med det!
PUSS

Inte kunnat bloggat.

Har vart upptagen hela dagen, först skola till 12 sen var jag och Hanna kvar i stan till 5 för då hade jag sminktid på make up store. Sen tog det typ 1.5timme. Sen hem och stanna hos mormor på vägen och sen skjutsa min kusin därifrån och hem till hans mormor och sen hem, packa upp väskan och sen käka mat och nu sitter jag här. Är helt slut och ska nu gå upp och tvätta av sminket sen blir det sängen. Imorgon börjar jag inte förns 11.50 så det blir sovmorgon, yey!:)
PUSS

Tisdag..

Idag går vi ju bara till 12 i skolan som sagt, så skönt! Sen ikväll har jag tid hos Make up store. Fick ju presentkort dit på julafton så ska använda det nu :) Men nu ska jag käka frukost!
PUSS

Skickat in läxan!

Sådär då var jag klar med läxan och har skickat in den, har skrivit en utvärdering av APU:n. Sen var jag med mamma till affären och handla mat, är så himla hungrig har inte ätit på hela dagen! Så ikväll blir det hamburgare och det är lite kul för tidigare idag när jag titta på någons bilder så var det sommar och dem grillade hamburgare och jag ba åh va gott! haha.. Sen efter det blir det in i duschen och sen typ lägga mig, är helt slut haha. Skulle behöva plugga till engelska och matte provet på fredag men jag orkar inte idag. Men imorgon så går vi bara till 12 för lärarna ska iväg på något så vi får sluta då istället för 4!
PUSS

Sista lektionen

Har precis haft idrott och nu är det rast till 14.00 innan vi börjar igen med sista lektionen. Hoppas vi får sluta tidigare idag, är så trött och svettig och äcklig efter idrotten känner jag mig, jag gjorde faktiskt 2mål idag. Sen är jag så sötsugen så jag kan döda för något litet gott. Men aja, nu börjar vi strax!
PUSS

Älska mig

Det var den här filmen jag såg igår kväll, min vän Hanna tipsade mig om den. Det är en svensk film som Handlar om Alice, 15år. Hon blir mobbad och man ser att vissa bryr sig men ingen gör något. Familjen vet ingenting och hemma är hon nästan som vanligt. Filmen är jätte bra för den visar exakt hur det är på otroligt många skolor i Sverige och förmodligen i andra länder också. Om jag får gissa så tror jag inte att det finns en ända skola i Sverige där det inte pågår någon slags mobbning. Och det är så hemskt! Jag hatar mobbning, från djupet av mitt hjärta, tro mig. Så jag tycker alla borde se den här filmen, många har nog redan sett den och jag fattar inte hur jag kan ha missat den? Men den är i alla fall så verklighetstrogen som den kan bli och den får full pott 5/5, 100/100, ja allt man kan ge den, och jag hoppas att alla som ser den får sig en liten funderare på hur sjukt vårt samhälle är i vissa fall. Och det viktigaste av allt, vi måste göra något åt detta! Den går att se hela filmen på youtube, skriv bara älska mig del 1 så kommer det upp :) Jag hoppas ni tar er tid för att se den, unga som gamla!
PUSS

sovdags.

Ja, ska sova nu, skolan börjar ju igen imorgon och då måste man vara pigg! Men det är skönt att det bara är en vecka, sen är det ju sportlov! Sen har jag fått veta att vi ska åka till Dalecarlia igen, v.12! Så nu har jag något att se fram emot:) Jag såg en jätte bra film ikväll som Hanna tipsade mig om, ska tipsa er, imorgon!
PUSS

Old Stuff

Vi har ju haft praktik i 4veckor nu, det ända tråkiga och lite jobbiga med det var att inte få träffa min underbara vän Hanna varje dag, bara ibland typ 5minuter innan man började. Sen så jobbade vi olika tider så vi hann inte prata på telefon så mycket heller. Jag blir lite smått ledsen då men säger det inte till någon för jag hör ju fjantigt det låter men Hanna är ju min bästa vän, hon som alltid finns där, alltid peppar en, ger mig energi och kraft att orka när det är tufft och sjukt många knäppa men roliga minnen för livet. Så på så sätt ska det bli skönt att komma tillbaks till skolan igen och ha den mest snälla människan i bänken bredvid sig, bara att veta att hon sitter där och är min bästa vän gör mig glad liksom :) Det konstigt hur mycket vissa människor kan betyda för en, jag älskar henne som om hon vore min syster! Jag vet att jag är lyckligt lottad att få ha en sån fin vän. Iaf dem här bilderna har jag suttit och tittat på nu under praktiken när jag inte kunnat träffa eller prata med Hanna och då blir jag glad igen, hihi ^^
Jag älskar dig bästa vän!
PUSS

Färdig!

Sådär, nu har jag plockat bort alla kläder som låg utspridda precis överallt i mitt rum och bäddat sängen, sen har jag dammat och dammsugit också, duktigt tycker jag :) Nu blir det snart någon film som sagt, men måste komma på någon först haha. Just det, måste fixa bank nummer och grejer först till skolan imorgon!
PUSS

Det blev Stockholm också!

Ja, eftersom det bara var 3mil från Bålsta till Barkarby(märkes outlett) så åkte vi dit. Men hittade fan ingenting, tycker bara det var konstiga kläder just nu? Ingenting i min smak faktikst, fast det är väl tur det, blev ju billigt för pappa, haha.. Men hittade faktiskt en grej, trosor från Björn Borg! Såhär ser dem ut:
Skit snygga tycker jag:) Sen vart det 2pack kalsonger till lillebror också så han är också nöjd:) Men nu ska jag sätta igång med städningen! Efter det ska jag nog se någon film tror jag! Har ni nå tips? Känns som att jag sett alla filmer typ(överdriver) men hittar typ inget som faller mig i smaken rikitgt? Så tipsa mig gärna, allt utom skräck!
PUSS

Bålsta

Följer med pappa dit, han ska göra något litet jobb där och jag har inget att göra och han tycker det är tråkigt att sitta och åka bil själv så jag följer med :) Sen när jag kommer hem så ska jag städa mitt rum och hela mellanvåningen eftersom jag var hundvakt och nu är det hår och sånt så ska dammsuga bort det bara :) Ja, det är väl så min dag kommer se ut :)
PUSS

Ändrat lite grann

Ja jag har ändrat lite på bloggen, vet inte själv om jag är nöjd, eller nej egentligen inte men jag får inte till det som jag vill ha det. Skulle behöva hjälp men jag känner ingen som kan sånt och jag hittar inte hjälp till mitt problem på designadinblogg.se heller, för annars så är det en jätte bra hjälp hemsida. Ååååh, aja får se ut såhär nu så ska jag fortsätta pilla på det så kanske jag får till det tillslut. Ser ni inte den nya designen så ska det bara vara att trycka F5.
PUSS

Asså?!

Vad är det med Melodifestivalen nu för tiden? Så himla pinsamt dåliga låtar och konstiga människor som är med, typ 2-4st som kan vara bra men resten, vilka fan är dem ens gång? Nej tycker bara det blir sämre och sämre varje år och i år är det sämre än någonsin. Super diss!
PUSS

Cold as ice

Det är verkligen jätte kallt ute, usch. Vill ha sommar, sol och VÄRME nu! Pappa och jag var iaf på affären och handlade lite grann sen kom vi på att vi kunde åka ut till kyrkan och tända ljus på farmor och farfars grav, så vi körde till statoil och köpte ljus och sen ut till kyrkan. Väl där så finns det ingen gång alls till graven, alla gravar var översnöade men jag kämpa mig fram med snö upp över knäna och börja leta fram deras grav, sopade bort så mycket snö som möjligt och tände dem 2 marschallerna(stavning?). Det som slog mig var att det fanns inte en ända gång till någon grav, inte till någon?!  Är det aldrig någon som tänder ljus lite då och då för att man tänker på personen eller är det för att folk vet att det är så grymt mycket snö och bli lata eller vad är grejen? Förstår väl att vissa gamlingar inte kan hålla på och ta sig fram i snön, men någon liksom? Aja, det var bara en liten tanke :)
PUSS

Matkoma..

Jag var ute med Nero i 1timme och 20min. Det var väääääldigt kallt men ändå så otroligt skönt och det var jätte fint väder, molnfri himmel, stålande sol och cirka 17 minus. Men jag behövde den där promenaden mår så mycket bättre nu. Vilade en stund när jag kom hem, var tvungen att tina upp lite grann haha. Sen lagade jag lunch, blev spagetti och köttfärssås, blir aldrig lika bra som mammas men det var ätbart iaf hihi :) Nu ska jag snart ut med Nero igen, om en halv timme typ:)
PUSS

Lördag

Jag vaknade typ 8 idag, pigg och utvilad så jag steg upp och tog Nero till hundhagen så han fick springa av sig rejält, somnade direkt när vi kom in igen hihi :) Nu har jag nyss fixat mig och ska snart ta ut honom på en lång promenad, ska bli skönt! Vi hörs senare!
PUSS

Not again..

Men jag kunde inte låta bli, faan. Allvarliga problem med shopping har jag(jag berättar inte allt jag köper här), men nu får det fan vara nog på ett tag! Ska inte kolla på nå klädsidor mer eller gå in i affärer på ett tag heller! Det här är iaf vad jag klickade hem igår kväll!
199kr!
179kr!
PUSS

Nero!

Myser med hunden här, Nero är så lugn och snäll, sällskapssjuk är han också, kommer och buffar på mig och vill att jag ska klappa och klia honom typ hela tiden. But I don't mind! Passar på att gosa så mycket jag kan hihi, jag vill också ha hund jue! Men kul att man får vara hundvakt lite då och då iaf :) Nu blir det dipp och tv med pappa, bara vi hemma haha:)
PUSS

Nailpolish!

"Baby pink" by Maybelline

Sämst uppdatering

Men jag har bara inte haft tid, helt enkelt, har vart så inne i praktiken, typ praktisera, hem duscha äta och sova. Varje dag är man helt slut i huvudet och kroppen för man är inte van vid sånt här och då har man varken tid eller ork till att blogga, jag behöver sportlov nuu, inte om en vecka!! Men jag får väl kämpa vidare antar jag. Det finns inte så mycket annat att göra, alla andra orkar ju, då orkar väl jag med :)
Men jag har haft en toppenpraktik, 4 fantastiska veckor på ett bra ställe med jätte snäll personal och snälla vårdtagare. Så jag är så nöjd som jag kan vara, fick bara bra på det här häftet som man har massa krav i som man ska klara för att bli godkänd och jag är godkänd! Så bjöd dem på tårta som tack för att jag fick komma och jag kommer sakna dem, men det kommer mer praktik!
Vet ni vad jag ska göra nu???? Något jag inte har fått göra på 4veckor!! MÅLA NAGLARNA och försöka spara ut dem igen :D Gud så jag har längtat! hehe, men det är ofräscht med korta naglar tycker jag, händerna ser så äckliga ut då och sen lite färg är alltid snyggt, så nu ska jag använda mitt nya nagellack som jag inte hann använda före praktiken, visar er det senare!
PUSS

Sista dagen :(

Ja idag är det sista dagen på praktiken. Känns väl sådär, vill ju fortsätta jobba ännu mer där, det är så kul! Men nej vi ska tillbaks till skolbänken igen, jippi!!.. Nejdå, men nu har man ju något att se fram emot i skolan, nästa praktik! :D Och tiden går så fort nu för tiden så vi är snart där! Nej nu ska jag käka frukost och sen ska jag gå iväg till praktiken sista gången! Slutar 12 idag så vi hörs då när jag kommit hem! Ska vara hundvakt idag också, åt Nero den här gången!
PUSS

Jätte trött idag

Idag är jag knappt människa, men jag ska kämpa på ändå. Men det är grymt jobbigt att jobba hela kvällen och sen gå upp tidigt nästa morgon för att jobba igen. Men det är ju tur att det är kul annars hade det aldrig fungerat för mig. Nej nu ska jag skynda mig och käka frukost! slutar 3 idag :)
PUSS

God morgon

Onsdag idag då. Går 13-21 idag så har haft sovmorgon, så himla skönt! Har nyss duschat och fixat mig. Nu ska jag väl ta och fixa ihop någon mat så jag hinner äta innan praktiken hade jag tänkt. Har inte hunnit tidsinställa något inlägg så det kommer bli sämst uppdatering idag, fast den har nog inte vart så himla bra under dem här praktikveckorna men jag har inte hunnit helt enkelt. Men nästa vecka börjar skolan och då borde det väl bli som vanligt igen!
PUSS

Sista veckan!

Ja det är ju sista veckan på praktiken för mig nu, buhu :'( Nädå, men jag tycker det är jätte kul att få jobba med människor och just nu äldre människor då. Förut tänkte jag bli något som har med kontor att göra, typ sitta framför en dator och knappa hel dagarna men nu kan jag inte alls tänka mig det! Iaf, tiden går så otroligt fort jag har liksom redan gjort 3veckor praktik och det känns inte ens som 1 vecka. Vill inte tillbaka till skolbänken, men ändå känner jag att det ska bli kul att få lära sig ännu mer, vi ska börja arbeta med demens nu när vi kommer tillbaka så det ska bli kul tycker jag :) Jag har iaf fått jätte mycket beröm av personalen som jobbar där och det känns bra! :D Nu ska jag gå och ta något litet att äta!
PUSS

Hemma nu.

Så, nu har jag nyss kommit hem från praktiken. Idag är det ju allahjärtansdag så min handledare hade köpt en söt liten nalle till mig som present, så gullig så! :) Snart kommer Stefan och hämtar upp mig, jag är så jävla hungrig måste köpa en pizza eller nått hungrar typ ihjäl mig snart! Så, så får det bli ;)
PUSS

Måndag

Go morgon, idag är jag trött fast jag borde vara pigg, gick och la mig halv 10 igår och det är väl ändå en ganska så okej tid tycker jag. Men jag behöver tydligen sova ännu mer? Aja, jag ska iaf gå upp och käka frukost nu, sen kommer Hanna och hennes mamma och hämtar upp mig, vi börjar samtidigt idag så jag slipper gå :)
PUSS

Lugn dag :)

Ja, jag har haft en lugn och skön dag, bara gjort det jag känt för typ :) Och nu på kvällen så följde jag med Jennie och gymma, och även om det vart en hel del flum så känner jag mig ändå helt slut och matt i kroppen. Men så är det när man är otränad till tusen haha. Men det är ändå en skön känsla för då vet jag att det har tagit lite. Jag gillar att gymma men jag tycker bara det är så grymt pinsamt när det är andra människor som ser mig haha (a) För det känns som att alla glor på mig för att jag inte är så duktig på sånt :( haha.. :) Nä nu ska jag lägga mig, går 7-15 imorgon så jag måste vara pigg!
PUSS

Skön dag.

Bild från igår
Blev väckt av mamma tjugo i 11 idag, låg kvar i sängen och fortsatte läsa på en bok, sen lockade jag mammas hår och sen kröp jag ner i sängen igen och läste ut boken :) Sen har jag bara suttit här sen halv 2 och läst bloggar och lyssnat på musik :) Ska strax hoppa in i duschen tror jag, eller om jag ska käka mat först får se. Ikväll är det solsidan, dör av reklamen så jag längtar tills ikväll hah :D Men iaf idag ska jag inte göra något, bara vila upp mig så jag är redo för sista praoveckan :)
PUSS

Köp + Dagens outfit

nytt sängöverkast, någon har tumlat mitt förra så det blev för litet -.- Och en ram, ska visa er den sen när jag fixat den med bilder :) Måste först framkalla bilder :)
Kavaj från H&M och lika så den rosa toppen :) jeansen kommer från Gina :) och till det hade jag mina nya klackar :)
PUSS

Hemma igen

Har precis kommit hem från stan nu, hittade inte allt jag ville ha men 2 grejer iaf:) Ska ta kort och visa er om en stund, visar en dagens outfit på samma gång då:) Det jag ville ha mest var en hylla till min walk in closet så jag kan ställa upp mina skor där men hittade ingen som passa in eller var i rätt storlek haha, sen är jag lite kräsen också, får inte se ut hur som helst haha. Men på vägen hem kom jag på en lösning men måste mäta och lite sånt först innan jag vet om man kan göra så :) Men aja, vi hörs strax med bilder :)
PUSS

Ikea

Har precis fixat mig och ska nog snart sticka till ikea med mamma behöver lite nytt till mitt rum, känns så tråkigt. Men ska skynda mig lite nu, vi hörs senare med en dagens outfit kanske :)
PUSS

mina armar!!

Efter jag slutade vid 2 idag så gick jag raka vägen hem till mormor, var super hungrig och sugen på hennes köttfärssås så jag gick dit. Åt hos mormor sen gick jag hem och började skotta snö, vi har en stor uppfart så jag har skottat snö i 1timme och 40min oavbrutet. Så nu värker mina armar nå enormt men dem behöver träning för jag har inga muskler över huvudtaget i armarna haha. Sen fryser jag som fan också men vi ska åka och hämta pizza snart så då blir jag mätt i magen och varm hihi :)
PUSS

Snöstorm :(

Ja det verkar inte ha slutat snöa någon gång sen det börja igår förmiddag?! Det blåser och öser ner snö ute just nu, usch, tur att jag får skjuts till praktiken idag :) Ska iaf gå upp och käka frukost nu! Går 7-14 idag så vi hörs när jag slutat! :D
PUSS

love and other drugs

Det var den här filmen jag såg igår och den var jätte bra tycker jag, fick skratta mycket samtidigt som den ändå var sådär mysig :) En jätte fin film med en bra historia och ett vackert slut! Filmen handlar iaf om Jake och Maggie. Jake är en kille som försöker sälja in en ny sorts medicin och tillslut lyckas han få gå med en doktor som en praktikant och då när dem ska träffa en patient så är det Maggie och sen får ni själva se fortsättningen :) Jag gillade filmen iaf får 4/5 :)
PUSS

Shoppingen från i måndags

Jag i måndags gick jag ju på stan och shoppade lite grann, var ju tvungen att ha nya skor, men hittade även en skjorta och en bikini och nya svarta jeans så tänkte visa dem nu :)
399kr på skopunkten :) Sista paret och i min storlek :D
Skjorta 99kr new yorker :)
söt bikini från new yorker delarna kosta väl typ 129kr styck eller nå :)
Sen köpte jag svarta jeans leggings också på vero moda kommer inte ihåg vad dem kostar heller haha :)
PUSS

Går emot praktiken!

Nu ska jag strax börja gå till praktiken, glöm inte att jag tidsinställt 2inlägg under eftermiddagen/kvällen! Vi får se om jag orkar blogga när jag kommer hem ikväll, det återstår att se :)
PUSS

Torsdag

Nyvaken i min sov t-shirt haha :)
Ja veckorna går för fort alltså, helt sjukt! Men det är bra ändå för då går det fortare att få komma iväg till Turkiet:) Haft värsta mardrömmarna inatt om att jag flög och vi krascha men jag överlevde så jag var den ända som flöt runt helt själv mitt ute i havet och tillslut så vart det jätte vågigt så jag drunknade haha. Det låter så fjantigt när jag ska försöka beskriva men det kändes så äkta haha. Aja, ska tidsinställa ett par inlägg åt er som kommer upp under kvällen medan jag praoar:)
PUSS

Köpte inget :D

Jag följde ju med mamma och lillebror in till stan, hjälpte till att fixa kläder åt lillebror, varför finns det så mycket snygga killkläder för?! Jag själv köpte iaf ingenting! Stolt haha :) Ville ha ett armband men jag lyckades hålla i min lilla ynkliga hundralapp jag tog med mig haha :) Har nyss sett en film och gosh vad Jake Gyllenhaal är het, helt sjukt! Ska tipsa er om filmen imorgon orkar inte ikväll är för trött. Har iaf varit en toppen dag idag! Nu ska jag strax krypa ner i min mysiga säng och sova ut imorgon, går nämligen kväll imorgon, börjar 1 slutar 9 :)
PUSS

I love the feeling you bring to me!

Jag älskar Rihannas nya låt så himla bra! :D Är iaf hemma nu, har vart en toppen dag på praktiken så det har vart jätte kul, har fått göra så mycket själv, och det är skönt. Ska förmodligen in till stan om ett tag fast det är inte jag som ska shoppa dock, måste hålla i mina pengar, nu har jag 4500kr kvar men får snart cirka 2000kr till så det känns bra, tills dess får jag inte shoppa något mer! Och idag är det bara 70dagar till Turkiet, ska blir så grymt kul, längtar ihjäl mig typ :)
PUSS

Pigg och glad!

Eller det kanske inte var riktigt sant hehe. Jag är jätte trött men kämpar på ändå bara för att jag älskar att praktisera! Det är så himla kul! Nej nu ska jag springa upp och käka frulle och packa ner matlådan i väskan! Går 7-15 idag :) Kanske blir stan efter så vi får se hur det blir med bloggandet.
PUSS

helt död haha :)

Det var jätte skönt att ta en promenad behövdes verkligen! Fick bort huvudvärken men nu är jag helt slut istället haha. Men det är bra, då tog det ju lite iaf :) Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen äta kvällsmat och ikväll blir det sängen före 9! Annars kommer jag aldrig upp imorgon haha :)
PUSS

Home!

Är jätte trött och har ont i huvudet, ligger helt efter i veckodagarna eller före menar jag haha. Tror typ att det är onsdag idag och så här har det vart i en vecka nu. Men det är ganska så fint väder ute nu så ska nog ta mig en promenad tänkte jag :) In med musik i öronen och full fart, känns som att det behövs faktiskt, sen får jag ju något att skriva in i träningsdagboken också :D Så får det bli!
PUSS

Go morgon!

Måndag idag då:) Börjar inte förns 1 idag så det blir stan nu på förmiddagen med Jennie, mina skor gick ju sönder igår så det lär jag ju köpa nya, vet inte i vilka skor jag ska ha på mig nu in till stan, får gå bafota?! haha.. Mamma du läser ju det här, hämta mig 9 ikväll! Ska iaf käka frukost nu sen kommer Jennie :D
PUSS

Aj :( :( :(

Ja det lilla skrapsåret gör ju inget men det andra som inte slutar blöda svider skit mycket :(  Ville bara visa att det är sant att jag ramla sen vill jag att ni ska tycka lite synd om mig också(skämt) hahha..
PUSS

Varit ute och gått!

Ja jag har precis kommit hem för jag var ute och gick med Jennie och Nero :) Vi gick runt skantzsjön(stavning?) men fyfan va det är halt ute, värsta isbanorna jue :O Det började inte bra när ja skulle gå till OK och möta Jennie, jag ramlade här i mitt husområde, och skrapa upp båda knäna och min nya svarta jeans är nu helt förstörda. Så nu sitter jag här med ont i mina stackars knän och som lite tröst har jag köpt trocadero och after eight! Sen gick mina skor sönder också så det lär jag också köpa nya. FAAN!! Menmen, livet går vidare. Det är bara att köpa nytt.
PUSS

smokey eye effect by max factor.

Mamma har köpt den här för den verka ju skit bra liksom hur smidigt är det inte att sota till det snyggt med den här? Jag har nu provat den och ja det var jätte enkelt att få till ett snyggt resultat, blir jätte fint! MEN efter 10min så har allt åkt ihop i vecken som blir på ögonlocken, cremeögonskuggor har ju tendens att bli så och den här blir tyvärr så. Jätte synd för annars var den ju faktiskt skit bra! Spelar ingen roll fast vi hade primer, en annan ljus grundskugga eller mattande puder som grund, det lägger sig i vecken ändå. Ville iaf berätta det så ni är beredda på det om ni tänkt köpa den :) Men som sagt mycket synd är det!
PUSS

Mat dags!

Har fixat mig och så nu och ska gå upp och laga någon mat, vet inte vad bara :/ Är inte sugen på något speciellt heller. Sen lite senare ska jag ut och gå med Jennie, Hanna kunde inte :)
PUSS

Söndag

Jätte fint väder ute idag, ska strax ringa Hanna och snacka lite skit:) Kanske blir en promenad lite senare idag! Kanske ska fråga om hon vill gå med mig! Det är så tråkigt att gå själv! Hoppas hon vill:) Ska ringa henne nu!
PUSS

Hittade lite iaf :)

Jag och pappa åkte som sagt in till stan och jag handla och hann betala :) Så det ska vara hahahahaha.. Nej men jag hittade ganska mycket ändå tycker jag, och det vart inte så dyrt heller :) Kanske handla för 1200kr och i bilen på väg hem säger pappa, "jaha, det vart ju inte så dyrt, jag hade ju med mig 5000kr" hahaha, nej men jag är grymt nöjd iaf, hittade inget annat jag ville ha så :) Tänkte visa nu vad jag köpte för något!
Svarta strumpor från H&M, det ända jag faktiskt behövde ha :) 79kr tror jag :)
också från H&M 99kr!
Vår jacka, så glad att jag råkade se den, älskar den! Bilden blev skit dålig och gör inte jackan rättvisa! 299kr
Också lite dålig bild, men jag skakar till när jag trycker på "ta kort knappen" iaf Koftan är från Vila, 199kr
Vit blus från Cubus, rea ynka 49kr!
Söta trosor, från Gina Tricot 3 för 99kr!
Vit topp från Gina Tricot men kommer inte ihåg pristet, 129kr kanske?
PUSS

Fixat mig!

Blev ändrade planer, blir stan med pappa, jag ska shoppa han betalar känns bra *hihi* Får väl hoppas att jag hittar något nu! Skulle inte förvåna mig om jag kommer hem tomhänt haha..  :D
PUSS

Behövde en bloggfri dag.

Ja jag kände bara igår att jag behövde en dag utan att tänka jag måste uppdatera eller fan nu har det gått för lång tid sen jag skrev sist osv. Så det var skönt, var helt slut igår när jag slutade så jag somna direkt på soffan i typ 20minuter sover jag mer så kan jag inte sova på natten. Sen var det bara fredagsmys med familjen :) Men idag är jag tillbaka och positiv även om vädret inte är så kul så känner jag mig ändå pigg och utvilad. Vaknade inte förns 12 och jag somnade före 12 inatt så jag har sovit i 12timmar, så sjukt skönt, har inte gjort det på väldigt väldigt länge! Funderar på att bara ha en mysdag i mina mjukiskläder framför en film, känns väldigt lockande!
PUSS

börja om från början..

Jag måste försöka lämna allt gammalt bakom mig, för det spelar inte längre någon roll.
Det är dags att släppa taget om dem känslorna och gå vidare nu.
Annars kommer jag aldrig må bra. Kan inte sitta fast i samma inbitna spår hela livet.
Det är dags för mig att tänka om och "make a change" för det är bara jag som kan göra det.
Det är mig allt hänger på, och jag vill ändra på allt som gör mig ledsen.
Så det är nog dags att sätta igång nu.
Jag vet att jag har väldigt lätt för att vara negativ men det beror ju på att jag inte mår så bra.
Jag avundas verkligen dem som klarar av att vara sådär positiva hela tiden.
För jag har det jätte bra egentligen, det är bara småsaker jag hänger upp mig på, och det har gjort sen jag var liten.
Men jag ska lämna det nu, börja tänka mer positivt, lite i taget.
Tror jag kommer må bättre själv då, för nu har jag nått den gräns att jag orkar inte mer av de negativa.
Jag ska släppa alla för höga krav som jag ibland sätter på mig själv, för att få G som betyg ibland är väl inte dåligt?
Man är ju för fan godkänd! Har aldrig tänkt så förut, det har alltid vart mvg och inget annat.
Men det är dags för mig att börja prioritera lite grann. Det är nog bättre att slappna av och göra något kul någon gång ibland istället och få ett G som jag klarar av utan problem istället för att sitta timme ut och timme in med böcker upptryckta i ansiktet som gör mig ledsen. Jag vet inte om ni förstår vad jag menar, det behöver ni inte heller.
Är bara tvungen att skriva av mig lite och så får jag ju en början nu! Något positivt hehe :)
Glöm inte att ta hand om er allihopa!
PUSS

inte på blogghumör.

Konstigt hur en människa kan göra så att man går från glad till ledsen och gråtande på en minut :(
Vi hörs imorgon igen, blir ändå inget intressant om jag ska skriva något nu.
PUSS

Go morgon!

Gud va jag är trött, haar inte sovit nå bra alls, hade svårt att somna och sen vakna jag runt halv 3 inatt och var super pigg sen när jag till sist lyckades somna om så var jag skit trött när väckarklockan ringde. Är så trött att jag är tårögd men ska käka frukost nu innan jag sen ska gå iväg till praktiken!
PUSS

Från Bubbelroom!

Ja här är det jag beställde från bubbelroom, jag ska iaf behålla allt:)
149kr :)
99kr :) haha lite skrynklig..
129kr :)
Överdelen kostar 179kr och underdelen 99kr :)
Ja det var väl det :)
PUSS

Go morgon!

Gick upp 10 idag, det var så skönt att sova ut :) Jag har fixat mig på 40min idag, duschat, sminkat mig, fönat och satt upp håret osv, rekord tid för mig hahah :D Ska iaf laga någon lunch till mig och lillebror snart innan jag måste gå iväg till praktiken, tror min lärare kommer idag för halvtidsbedömningen:) Hoppas det går bra :) Aja :)
Har tidsinställt ett inlägg i eftermiddag så kika in då :)
PUSS

Hämtat ut kläderna.

Fast jag fick skjuts av pappa för han kom hem precis när jag tänkte gå fast jag fick vänta i bilen först medan han kollade på något jobb, somnade där så skönt haha :D Men är så sjukt trött och min huvudvärk vägrar släppa. Iaf provade mina kläder när jag kom hem och dem satt väl okej haha, nejdå men gillar dem :) Sen lagade jag mat och nu sitter jag här och lyssnar sönder Sebastian Krantz nya låt be without you, så grymt bra! Nu ska jag snart lägga mig och sova, går kväll imorgon så jag får sova ut iaf :)
PUSS

Dags för promenad :)

Ja, ingen är hemma här så jag har alltså ingen skjuts till affären så jag får väl gå helt enkelt, ska hämta ut mitt paket. Det har vart lite krångel(varför alltid när jag ska göra något?) men nu verkar det finnas så jag kan hämta det på posten :) Så jag ska knalla iväg dit och så får vi se om jag hinner visa er det idag:) Vi hörs när jag kommer hem igen :) om någon timme ungefär :)
PUSS

I skuggan av värmen.

Den här filmen såg jag härom kvällen, det var min vän Hanna som tipsade mig om den och shit va bra den var! Fast man grät lite grann haha. Sen snygga Joel Kinnaman som man får titta på :) Tycker han är en grymt bra skådespelare men det är hon också för den delen. Det är en svensk film, fast det förstår ni nog. Den är iaf mycket sevärd för den var väldigt bra. Får full pott! Gillar den starkt :) Så jag hoppas ni tittar på den :)
PUSS

Go morgon.

Just nu är jag trött som fan. Har inte sovit bra alls inatt, har typ bara legat och fryst fast jag hade mysbyxor och tröj plus duntäcke? Aja inte så mycket att göra åt det nu. Hoppas iaf på att få min avisering idag så jag får hämta ut mitt paket! Kan ni gissa vad för grejer jag har beställt och varifrån? :D
Glöm inte att kika in vid lunch, har tidsinställt ett litet inlägg :)
PUSS

RSS 2.0