(:


You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of

Psykologi

Jag har nu suttit en timme med psykologin och läst och sammanfattat ihop dem fyra perspektiven vi ska kunna själv på ett sätt som jag förstår så nu ska jag läsa igenom det här minst 3ggr per dag tills på onsdag och så hoppas jag på att jag kommer klara av provet! Nu ska jag fortsätta med frågor om kristendomen sen blir det julpyntning här hemma för min del :)
PUSS

STRESS

Känner hur jag ryser längs min ryggrad när jag tänker på allt jag måste göra, jag är så stressad att jag inte ens kan börja någonstans, känns som att jag bara står och stampar medan tiden rinner iväg i super fart! Paniken börjar komma, måste lägga mig ner, blir yr, får ingen luft, tårarna rinner om natten utan att jag egentligen inte förstår varför. Ska det vara såhär? Hinner inte göra något av det jag egentligen vill göra, jag är ju ung, ska ju leva livet men det är inte alltid så jävla lätt. Känns som att dem senaste 2åren är helt bortkastade jag bara äter, pluggar, sover, går till skolan och så går det runt och det känns så himla patetiskt och tråkigt. Vill inte att mitt liv ska vara såhär men hur jag än försöker så kan jag inte komma på en lösning till förändring. För jag vill ju vara duktig i skolan och då blir det ju ändå prio 1. Men någon fritid ska man väl ha? Ja jag förstår om ni inte ens läst hit ner eller om ni inte riktigt hänger med i vad jag pratar om men ibland måste man bara få skriva av sig.
PUSS

Always!

But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow!

Klassfest!

Igår hade jag en jätte trevlig kväll med klassen! Men idag mår man väl som man förtjänar som man brukar säga, så himla ont i huvudet och yr så fort jag rör mig snabbt haha. Men mamma har lovat att jag ska få chips och dipp ikväll haha :) Här kommer iaf lite bilder! Mer finns på min facebook. Men vill bara tacka klassen för en underbar kväll, OP10B vi är bäst! <3
Finns massor av bilder men orkar inte ladda upp mer!
PUSS

Tillbaka!

(syns att jag inte mår helt bra än)
Efter att ha varit sjuk i 3dagar nu, legat med feber och som om inte det vore nog, en sju jävla mensvärk också. Så är jag tillbaka igen. Mår bättre men känner mig fortfarande sådär mör och seg i kroppen och skallen hänger inte riktigt med. Men så får det va. Nu blir det iaf skola och sen ikväll så är det klassfest som gäller! Ska bli jätte kul, hoppas jag orkar med hela kvällen bara, får ta dt lugnt eftersom jag varit sjuk. Nej nu ska jag skynda iväg till bussen!
PUSS

nagelbloggen!

Har gjort mina naglar ikväll, för bättre bilder kika in på min NAGELBLOGG!
PUSS

Bra start på dagen!

(OBS! inge smink på bilderna haha, skäms lite grann)
Imorse kändes det bättre dock lite snorig fortfarande. Så jag och mamma åt äggmackor och sen började vi dagen med en morgonpromenad med Nico i skogen, skönt! Sen kom vi hem och då duschade jag honom, han blev så smutsig och lerig. Och nu har jag nyss gjort klart alla frågor om MS i både medicin och omvårdnad och nu ska jag strax läsa igenom kapitlet om Demenser som vi har prov i på måndag och jag börjar plugga nu, great! Nej men jag kan redan tillräckligt för G nivå men det duger ju inte för mig iaf :) Sen blir det att skutta in i duschen och fixa iordning sig sen kanske läsa igen om demenser och sen en gång till ikväll! :) Sen hela dagen imorgon!
PUSS

sjuk

Usch vaknade upp förkyld, ont i halsen och med en sju jävla huvudvärk idag. Har känt på mig ett tag att det kommer bryta ut snart då jag har varit små täppt till och från. Så nu ligger jag här hemma i soffan och pluggar istället och gosar med min fina vovve! Hoppas ni andra har en bra fredag och en trevlig helg! :)
PUSS

Fullt upp!

Ja jag känner lite ångest som inte hinner blogga men det är jätte mycket i skolan just nu och det känns som att jag knappt hinner duscha om dagarna så jag hoppas ni förstår men så fort det lugnat sig lite igen så ska jag återkomma med vanliga bloggandet! Ni har väl inte glömt min nya blogg under tiden? CHECKA in den här! :)
PUSS

Mobilblogg

Sitter just nu i bilen påväg mot dalecarlia, lagom segt att sitta i bil över 2timmar men det är det lätt värt om man tänker på vilken skön helg jag kommer ha! :) trevlig helg på er!

PUSS


11 11 11

Lite roligt datum idag tycker jag :) Idag ska ju jag och familjen iväg på spathotell, vi brukar ju åka iväg 2ggr om året och nu ska vi äntligen till Älskade Dalecarlia igen. Älskar stället, underbar mat, vacker natur, fräscht spa och trevlig personal! Lööööve it! :) Den här gången ska ju Nico få följa med, blir kul. Så slipper man lämna bort honom, det är det absolut värsta jag vet, det är ju min lilla plutt! Så här kommer lite bilder på mig och Nico idag!
gosigt!
tröttis!
mee.
PUSS

Me Loves chocolate!

Älskar den här ansiktsmasken, inte bara för att den är bra utan för att den luktar så himla gott också, men sen om det här är min där vet jag inte riktigt HAHA!

PUSS


Mobilblogg

Jag och min fina vovve på kvällspromenaden ikväll :)


Pluggar

Sitter och pluggar matte, prov imorgon och den här gången måste jag fan få godkänt annars hoppar jag fan av matte B!

PUSS


Sexbomb

Känner mig riktigt snygg idag! Håller ni inte med mig?! :)


Gick snabbare än jag trodde!

Nu har jag hunnit göra frågorna i den orangefärgade boken och läst på om buddhismen och räknat lite matte. Så jag känner att det är dags för en paus innan jag kastar mig ner i medicinsk grundkurs boken :) Så jag drar in till stan med Jennie en stund sen när jag kommer hem så ska jag plugga det sista, ta en promenad med pappa och Nico och sen ikväll blir det duschen och sen fixa naglarna! :)
PUSS

plugg..

Jag vet inte varför man gör såhär, man har ett helt höstlov på sig att plugga men ändå sparar man allt till sista dagen, så nu sitter jag här med en hög som ger mig ångest för jag kan typ inget av det jag borde kunna. Missade ju flera lektioner förra veckan, var sjuk en dag, ledig en dag och gick tidigare till tandläkaren en dag :/ Då missar man mycket. Sen känns det som att vi har 598 prov på 2veckor också. Är så himla nära på att bara ge upp allt nu och skita i skolan, helt seriöst. Jag är så otaggad man bara kan bli, fan :( Men nu ska jag försöka sätta igång här med min plugghög och om jag klarar mig igenom alla böcker så ska jag belöna mig med att fixa mina naglar! :)
PUSS

Min nya blogg!

Ja jag har startat en ny blogg som bara kommer uppdateras någon gång i veckan och den är nischad, för den kommer för det mesta handla om naglar, men även om smink, hår och kläder och sånt! Men största fokus kommer ligga på naglar, min hobby! Kika gärna in den HÄR! Men jag kommer fortfarande blogga här om min vardag som jag brukar så ofta jag kan :) Men glöm inte nya bloggen nu: http://nagelnattah.blogg.se
PUSS

har tråkigt!

Nej dags att börja plugga, har huuur mycket som helst att göra! Plus ta hand om min sjuka lilla vovve!
PUSS

Älskade hund!

Ja jag skrev inte om det igår men kan berätta lite snabbt vad jag gjorde igår. Nico väckte mig på morgonen, han har spytt igen. Han liksom står och hulkar och ut kommer massa skummig galla och sedan gallskriker han och hoppar upp mot mig helt stel och vill ha hjälp och jag kan inte göra någonting förutom att försöka lugna honom vilket blir svårt när jag själv blir så ledsen och rädd.


Iaf jag springer upp från källaren och märker att båda mina föräldrar har stuckit till jobbet och jag har ju liksom inget körkort eller bil så jag kan inte köra in honom om det blir akut. Paniken ökar men mamma kommer hem från jobbet iaf och vi åker raka vägen in till djursjukhuset där han undersöks och röntgas.


Det visar sig att han har akut gastrit. För att översätta det till er som inte förstår. Han har en irriterad mage, och förmodligen ett litet sår i magsäcken eftersom det kom blod första gången han spydde och eftersom han äter dåligt(för han har ont, vi har ju inte förstått varför han ätit så dåligt) så producerar ju magen ännu mera syra vilket fräter upp såret ännu mer i magen. Och det resulterar i att han spyr upp galla.


Vi var iaf hos veterinären i 4timmar och sen fick vi åka hem. Under resten av dagen igår så var han lite trött och idag när jag hade rastat av honom på morgonen och kom in så spydde han galla igen. Och just det glömde jag berätta, han har varit tvungen att fasta i 1,5dygn. Så imorse fick äta igen, men inte vanligt hundfoder utan kokt ris och fisk ska han äta i fyra dagar, plus medicin i 7dagar i tablettform 3ggr om dagen vilket inte är det lättaste att få honom att svälja, för den får inte tas tillsammans med måltid utan den ska tas en timme före.


Men vi kämpar på med Nico, min älskade lilla hund, han är faktiskt mitt allt. Jag älskar den hunden så mycket att det är sjukt! Hunden är verkligen människans bästa vän, man kanske inte förstår det om man har hund själv men gud va kul det är att få komma hem varje dag och möta någon som är överlycklig att man kommit hem, underbar känsla! (:


PUSS

IT'S OKEY NOT TO BE OKEY

I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf

To lose it all in the blur of the start!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay
Sometimes it's hard, to follow your heart.

förändring!

Ja idag hade jag ju tid hos frisören, fick ju ett presentkort förut som jag tyckte det var dags att använda! Och nu blev det förändring kan jag säga! Jag har klippt av 10cm(!!!!) av mitt hår och färgat från blont till brunt(min naturliga färg). Och det känns skit bra! Mitt hår känns mycket tjockare och det är tusen gånger lenare! Nej jag är supernöjd verkligen! Så tänkte visa lite bilder nu :)
PUSS

Shopping från stockholm

Ja här kommer lite bilder från i onsdags bland annat det jag handla i Stockholm, förövrigt så hade jag en toppen dag med min bästa vän! Måste bara berätta, vi gick nästan vilse ett tag haha för Hanna ville ha pizza och det visar sig att det finns fler pizzerior här hemma i byhålan än det finns i centrala Stockholm typ HAHHAHA.. :) Vi hitta en tillslut vid sidan av drottninggatan så vi blev nöjda! :)
Finaste vännen! <3
Väntar på att Hanna ska prova kläder :)
Always together!
Köpte nya kängor! Asså jag gillar dem tycker dem är jätte fina men det är inte riktigt något jag brukar använda men det känns skönare att gå i dem här i vinter än att stappla runt i klackar när det är halt och jävligt :)
min nya plånbok, love it!
nödvändigheter :)
julklapp till mamma :)
t-shirt 99kr på H&M
jeans 99kr bik bok
kofta 299kr bik bok :)

PUSS

pink and white!

SÄMST bildkvalite här på blogg.se men aja, ni ser ju iaf, men färgerna är starkare i verkligheten! Jag blev iaf jätte nöjd eftersom det här var första gången jag gjorde streck och prickar för hand annars har jag ju använt färdiga mönster som jag visat förut :) Det var lite ny inspiration som behövdes och nu är jag igång med naglarna igen ;) Håller på med en ny blogg jag skaffat som jag ska böja blogga på mer om naglar, smink, hår ja skönhetssaker helt enkelt! :)

PUSS

work in progress

2steg avklarade nu 2steg kvar sen är det klart! Ni får resultat ikväll :)
PUSS

och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort..

(Tänk att en låt kan sätta ord på ens känslor så perfekt!)

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång 
Så mycket man kan göra och borde och vill 
Mitt i allt så ska man räcka till 

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt 
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan 
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler 
Och samlat damm på min gitarr 
För allting jag skriver blir ändå för kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst 
Och försökt att känna efter hur det känns 
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van 
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags 
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där 
Och snart har man glömt vem man är 

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler 
Och samlat damm på min gitarr 
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär 
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där 
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder 
Och samlat damm på min gitarr 
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler 
Och samlat damm på min gitarr 
För allting jag skriver det blir ändå för kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort 
Har jag förmågan att glömma bort

Sthlm!

Ja idag så drar Hanna och jag till Stockholm, vi ska shoppa och prata och bara ha en tjejdag, det behövs minst sagt! Så det ska bli jätte trevligt! Nu hinner jag inte skriva mer, måste käka frulle och rasta hunden! Men jag hinner bjuda på en bild på mig idag :)
there you have me!
PUSS

RSS 2.0