Earth hour

Ni glömmer väl inte bort att släcka ner? Myyyys! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1663319/images/2012/pic_196361304.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1663319/images/2012/pic_196361304.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1663319/images/2012/pic_196361382.jpg" class="image">


Otroligt fin låt


Fredag!

God morgon! Idag är jag ganska pigg för att ha gått upp klockan 6, jag brukar vara död annars, är inte någon morgonmänniska hehe. Idag är det iaf skola som vanligt! Har redovisning och debatt och lite sånt, skit tråkigt men måste göras. Sen efter skolan skulle mamma komma in till stan så jag får övningsköra lite och så åker vi och storhandlar på samma gång:) Sen resten av kvällen blir det körkortsplugg! Shit vad dagarna går fort, hoppas verkligen att jag klarar skrivningen!
PUSS

:)

Im leaving all bad & negative thoughts behind because I know that with or without you my future will be bright. Because I'm just being me and I am doing the best I can, something that you are not.

En bild säger mer än 1000 ord


Så mycket funderingar

Vet inte riktigt vad jag vill skriva, det är så mycket funderingar. Vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt. Alltid någon som missuppfattar en eller tolkar fel. Men jag är så trött på mycket. Att allt ska vara så jävla märkvärdigt hela tiden, hur människor förändras på en sekund när vissa människor kommer till sällskapet, hur man orkar försöka vara "med" hela tiden istället för att bara vara sig själva, jag tycker det är så himla genomskinligt och jag undrar om inte fler ser vad jag ser. Tycker det är pinsamt ibland. Vet inte hur jag ska förklara men måste få skriva av mig lite. Jag behöver inte veta allt, visst är vi alla nyfikna men det finns ju gränser, jag skrattar inte åt allt bara för att alla andra skrattar åt något och då är man helt plötsligt sur/tråkig what ever. Men jag fattar liksom inte varför allt ska vara "high life" hela tiden. Och det blir bara värre hela tiden, nej fattar helt ärligt ingenting.

Nu handlar inte det här om någon speciell person direkt utan det är bara sånt man ser om man bara iaktar olika människor, behöver inte ens vara någon man känner. Så ja nu har jag fått skriva av mig lite grann. Och jag är inte sur eller något men jag undrar bara vart allt är påväg för allt känns bara så överdrivet, där var ordet jag letat efter hela tiden, allt är bara så överdrivet så det är fan inte sant.

PUSS

Onsdag

God morgon, har utvecklingssamtal idag så det blir 10bussen in till stan istället för 11 bussen som vi brukar ta men det är ändå sovmorgon så! Sen har vi bara mentortid och omvårdnad som vanligt men efter det har vi dock livräddning. Åh så himla drygt! Men måste ju göras så. Hörs kanske ikväll, jag pluggar all in för körkortet just nu eftersom min tid närmar sig med stormsteg så ja bloggningen kan bli lite dålig! Hoppas ni förstår :)
PUSS

Livet rullar på sen om jag hänger med verkar inte spela någon roll.

Nej som jag skrev i rubriken så är det mycket just nu och fast jag inte själv känner att jag hinner med så rullar allt på endå, helt plötsligt är det en ny dag och mitt mål är att bara ta mig upp och försöka hinna med livet. Det ska bli otroligt skönt med påsklov nästa vecka och då ska jag iväg på spa, väl behövligt!! Så på fredag kväll vet ni en tjej som kommer sova gott för just nu vrider jag och vänder hela nätterna bara, väldigt jobbigt. Men jag ska klara det här precis som alltid annars! :)

PUSS


Mobilblogg

Det känns som att det där stämmer in exakt på mig just nu, fan va läskigt! Brukar inte läsa horoskop men nu hade jag tråkigt och läser dagens horoskop och allt som står där stämmer verkligen in i mitt liv just nu! Och jag hoppas att det där om att jag kommer klara det handlar om körkortet, usch så himla nervös för det! :/


plugg

Prov i diabetes imorgon kan ingenting ni kan ju önska mig lycka till iaf.. haha :)
PUSS

Mobilblogg

Sitter och väntar på bussen till stan, skönt med sovmorgon på en måndag! Fast jag har pluggat diabetes hela morgonen! :) känns lite bättre nu men fortfarande sönder stressad.. :/


Panik

Jag har panik, kan inte somna på kvällen och jag känner var jag är på väg, neråt igen. Timmarna på dygnet räcker inte till jag hinner inte med någonting, jag ska göra mitt teoritest för att få körkort inom 20 dagar och jag kan nada! Har prov i diabetes på tisdag, har inte ens börjat plugga :( har prov i filosofi på tisdag har inte ens arbetat med frågorna vi har prov på är inte klar med en skriv inlämningsuppgift som skulle vart inne i fredags, har redovisning på fredag och vet knappt något om det plus körkortsplugg på det. Jag orkar inte mer kommer kugga så jävla hårt och det känns inte ens värt det jag har tappat lusten för allt.

J A G G E R U P P!


tattoo

Ja jag har länge funderat lite om det här med tatuering, jag vill ha något som har med Nico att göra och sen ska jag och min bästa vän göra en tatuering också har vi bestämt sen ett bra tag tillbaka. Men åter till tauteringen om Nico. Antingen så vill jag göra hans tass avtryck någonstans och då kanske skriva hans namn snett under jätte litet men jag vet inte vart jag vill ha tatueringen då. Men en tatuering som jag tycker är dö snygg är den Kenza har på handleden(se bild nedan). Enkel stilren men skit snygg! Sulle i så fall göra ett N i någon liknande fin skrivstils bokstav. Jag har inte helt bestämt mig en men när jag gör det så är det dags, men ska fundera ett tag till, tycker det är viktigt att man låter det ta tid så man inte gör något man ångrar sen.

Sen är ju Kenza otroligt vacker hela hon men den tatueringen gillar jag verkligen!
PUSS

Promenad till samhället i det sköna vädret


Såhär ser jag ut idag


Mobilblogg

That awful feeling knowing you have to go to bed all alone when you can't stop thinking about this perfect guy you actually don't even know


Mormor bjöd på glass

Ja mormor var snäll och bjöd på glass idag så jag passade på att ta calippo shots som äntligen kommit tillbaka! Så himla god! :)


I Västerås

Ligger hemma hos mormor och slappar med byxorna uppknäppta råka äta lite för mycket av den goda maten! Hehe :) tog bussen in vid 12 idag med hunden, första gången han åkte buss! Jätte duktig var han, satt i mitt knä och sa inte ett pip. Duktig min lilla vovve! :) min helg kommer bestå av plugg men jag hoppas ni får en trevlig helg allesammans! :)

PUSS


Den här tagen tog på mig

Ja usch ja är helt slut fast jag inte ens haft en jobbig dag men antar att man känner så när man är sjuk. Klarade iaf halkan utan problem den var inte svår och alla säger ju jämt att åh det är så kul, det roligaste jag gjort i mitt liv blabla.. Fattar dock inte vad det är som är så kul åka samma varm runt några gånger man får pytte lite sladd och snurrar till mycket kanske en gång. Hade det varit mycket snurr och att man fått köra mer än vad man gör förstår jag om det vore kul men nja, men det var inte tråkigt inte så jag menar. Men lärorikt var det iaf!

Så nu är det bara att plugga arslet av mig på teorin har skrivningen om **dagar. Kan långt ifrån allt så känns lite nervöst hehe. Men det som stressar mig är att vi har verkligen tusen grejer i skolan också som ska vara klart före min skrivning som jag verkligen behöver plugga mycket till så ja allt känns väldigt jobbigt just nu om jag ska vara ärlig plus att jag är sjuk och inte har ork att sitta och plugga nej usch vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Men förhoppningsvis löser sig allt!

PUSS

Halkan idag

Mår fortfarande inte bra alls. Men ska ändå kämpa mig igenom halkan idag, har iaf ingen feber så det är bra. Men jag har hostat sönder musklerna i magen/bröstet så det gör ont så fort jag rör på mig och speciellt när jag hostar blir fan gråtfärdig. Men jag ska klara det här, har ju uppkörning och sånt snart så måste fixa det här nu!
PUSS

Om igår

Ja igår blev jag riktigt dålig, jag had 39.4 i feber och svimmade några gånger, hade knappt ätit eller druckit något på hela dagen igår, väldigt fel av mig jag vet men jag hade så ont i huvudet och var så yr att jag vågade inte resa mig upp från soffan. Men iaf mamma kom hem och jag fick akut tid på vårdcentralen här i Hallsta och dem skickade mig direkt vidare till akuten i Köping så där var jag hela kvällen igår från 5 till kvart över elva, fick dropp och medicin så jg piggnade till lite grann. Mår lite bättre idag men har fortfarande feber och ja just det ja har bihåleinflammation så det blir antibiotika i 10dagar. Nu vet ni allihopa så nu ska jag vila här på soffan resten av dagen! Har hur mycket plugg som helst men har inte kraft att hålla på med det så jag har panik vet inte hur jag ska hinna med allt!:(
PUSS

Ännu sjukare idag :(


true

I, I who have nothing
I, I who have no one
Adore you and want you so
I'm just a no one, with nothing to give you but oh
I love you

Gnäll maja idag

(sjuk och man kan väl bara säga att det syns på bilden haha..)
Men usch idag tycker jag faktiskt synd om mig! Sjuk är jag fortfarande och det blir bara värre för varje dag som går plus att jag har fått mens fast jag inte ska ha det egentligen på grund utav dem nya p-pillren ååh döda mig någon. Nej men allvarligt jag kan knappt stå upp för min mage gör så ont plus huvudvärk hosta hals ont och täppt näsa på det. Jag vill bara bli frisk har inte tid för det här nu. Sitter och försöker plugga men kommer ingenstans kan liksom inte tänka klart när jag mår såhär. Sen har jag körlektion idag igen kommer vara helt död ikväll :/

Men något roligt kan jag iaf berätta idag. För idag så är det inte vilken dag som helst! Nej utan idag blir min lilla vovve 1år! Min lilla plutt, tiden går så himla fort! Han är mitt allt den lilla vovven, bland det bästa som hänt i mitt liv faktiskt! :)

PUSS

Spelar draw something med mamma

Det här är vd hon ritar till mig haha..


Bokat teori och uppkörning!

(sjuk så vill inte visa mig utan effekt)
Ja nu är det bokat och jag vet vilka datum det är, lyckades inte få skrivning och körning på samma dag men det gör inget! Så nu blir det plugga teori som satan usch men jag vill ha det här körkortet så! Det är ganska snart så jag hoppas jag hinner kunna lära mig allt tills dess men nu måste skolan få gå lite i andra hand ett tag. Men vi har sjukt mycket i skolan just nu så jag vet inte hur jag ska få allt att gå ihop! aja jag hoppas det löser sig i slutändan! Nu ska jag sluta sitta här och börja plugga, det kan bli dålig uppdatering här ett atg men då vet ni!
PUSS

Sjuk

Jag har inte tid med det här men usch vad min hals gör ont och mitt huvud! Lite täppt i näsan börjar jag bli också åååh :( hoppas det går över fort bara för jag måste vara frisk nu när jag har så mycket att göra! Den här helgen kommer iaf bestå av plugg och körlektioner! Ha en trevlig helg! :)


Collin Mcloughlin - chasing dreams

I left my world behind
we dont see eye to eye
I know what you´re thinking
don't even think it know
No misbelieve in
no one believing in but me
tired of deceiving
the life I need

no more waitsting time
chasing life´s demise now
and I keep on dreaming
open up these eyes
working overtime now
and I think I see it

spend a little time
alone now
let me cut down the flaws
look a little bit longer
for something I can't find
off the distance
chasing commitments
living the life I always dreamed
only a whipser
yeah for now
keep on smiling
keep on shining
keep on searching out in the rain
hoping to find it all
and I think I found my way

no more waisting time
chasing life´s demise now
and I keep on dreaming
open up these eye's working overtime now
think I found my way

chasing the light I've found
no hesitation
taking my time for now
I'm running away
and I don't know why I'm here
but I think I'm getting closer
for now for now

no more waisting time chasing life's demise now
and I keep on dreaming
open up these eye's
working overtime now
and think I see it

Fredag!

Här är lite bilder från min morgon här hemma som består av mys med hunden och snack med Hanna på facebook! Ska ta och käka frukost nu har nyss duschat och fixat ordning mig för dagen sen blir det promenad med hunden och sen ta bussen in till stan :) Har bara en lektion idag skönt! :)
PUSS

wiiie!

Nu har jag gjort distanstest fas B alltså lite svårare och jag klarade det som ni ser, känns super! :D Imorgon kommer min bilskola kontakta mig också för då ska dem ha bokat tid för uppkörning för mig och förhoppningsvis så fanns det plats att köra upp och göra teori inom en månad! Sjukt kul men väldigt pirrigt! :D Kommer dock inte berätta uppkörningsdatum och sånt för alla för då kommer jag bli så nervös när alla vet och så kommer det gå åt helvete haha! Men ni lär nog märka den dag jag tar körkort, jag lovar! haha.. :P
PUSS

Nyss tagit en vända på löpbandet


good day

Vad har jag gjort idag, jo jag har varit och skrivit på papper så är nu visstidsanställd! Jätte kul är super glad för det! Sen har jag köpt nya svarta jeans var en snabbis i skolan och sen hem och här hemma har jag pratat lite med Matina på skype(hon är i Norge som utbytesstudent) kul det saknar henne!
Sen har jag bara gosat med Nico här hemma och ätit några finn crisp haha :) Försöker komma igång med plugget men orkar bara inte och jag har prov på antiken imorgon det kommer nog gå skit för jag kan typ ingenting menmen. Vädret är underbart och det händer så mycket annat kul att jag liksom inte ens orkar bry, bra på ett sätt mindre bra på ett annat kanske men haha :) Och idag är det bara 88dagar kvar till jag och Hanna drar till Rhodos! Kommer bli grymt! life´s good!
PUSS

Happy times

Tur att jag är i en glad period i livet just nu och att ingen kan ta det ifrån mig för annars hade det här sänkt ner mig rejält. Men det är bara att ignorera och se alla positiva saker som sker just nu istället. :)

But I can't help saying this, I just have to. You're oh so fake, fake fake fake.

PUSS

Pluggat nu övningskörning!

Har plugat svenska hela eftermiddagen här om antiken! Och är äntligen klar med alla frågor som man måste kunna tills på torsdag när vi har prov. Så som en liten paus nu så blir det övningskörning och sen hem och plugga filosofi frågor. Får se om jag orkar ta en vända på löpbandet idag, har jätte ont i min lilla skalle men det kanske bara är en paus som behövs! :) Vi får se. Imorgon ska jag iaf på möte och skriva på lite papper som sagt så jag kan få börja jobba som vikarie, kul kul! :)
PUSS

Yey!

(bara för att jag är så glad får ni en bild där jag ler med öppen mun, sällan det händer men nu kan jag bara inte låta bli!)
Har nyss vart ute och övningskört och idag gick det jätte bra. Han sa att nu är det bara att boka uppkörning sen bara finslipa små saker genom att köra lite i väntan på uppkörnigstid så man behåller det! Han hade liksom inget att gnälla på, wihoo vad glad jag blir! :D Nu ska jag plugga, har prov imorgon så blir ingen mer uppdatering idag!
PUSS

Måndag

God morgon! Ny vecka nu då, mycket kul som händer, ska på möte och skriva på lite papper så man får börja jobba, körlektioner ja jag ska nog klara det här! :) Allt som har med skola att göra förtränger vi för ett tag ;)
PUSS

Älskar nybäddad säng!

Att krypa ner i en nybäddad säng måste vare bland det skönaste som finns! Det är vad jag ska göra nu och starta någon gammal kärleksfilm som jag aldrig tröttnar på med en skål popcorn ;) Imorgon börjar en ny vecka som kommer stressa sönder mig vet liksom inte hur jag ska kunna hinna med alla arbeten plus proven men jag ska försöka att undvika tänka på det ikväll och förhoppningsvis få någon sömn då. Får se fram emot mina 3inbokade körlektioner kommande vecka! :)
PUSS

Hemma igen!

Dock 1380kr fattigare haha:) Men det var det värt och jag är super nöjd så! :) Ni kanske undrar vart vi var? Jo pappa var snäll och skjutsa mig och Hanna till Hälleforsnäs till Lager 157! Har velat dit ett tag då dem haft massor som jag vill ha och nu hänger det så fint där inne i min garderob! :) Bilder på vad jag köpt finns på min andra blogg! ;) Men här får ni lite tjuvkik!
Proppfull kasse! Men nöjd tjej ;)
Min fina vän!
Without you there would be no me!
PUSS

Secret place

Idag så bär det av på en liten tripp en timme bort, jag och Hanna. Vi ska... SHOPPA! Nej inget ovanligt kanske men länge sen jag var på det här stället så ska bli kul, vi hörs ikväll!
PUSS

wiiiiih!

Har nyss gjort mitt första test som man tränar på inför slutgiltiga teoriprovet och det är ju samma sorts prov med 70 frågor och man måste minst ha 52rätt och jag fick 57! Har inte ens läst i teoriboken, har bara läst dem första 2kapitlen och ändå så fick jag så bra, ni ser ju texten där uppe känns ju skit bra! :D
PUSS

Pluggar teori i väntan på körlektion


Om ni inte hört förr

Så måste ni lyssna! Gosh I'm in love with his voice, spelar sönder dem låtar han lagt upp på youtube just nu!
PUSS

you

Nights like this when I just can't sleep I just want someone to hold at night ❤

Lär känna mig bättre

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. 
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar – ska skaffa!
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. 
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[X] Jag jobbar ska börja som vikarie
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol. Ja men klarade mig på sista(3:e omprovet efterkurs slut) HATAR matte B
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[x] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ ] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven. 
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller. Kan men har svårt för det men inget större än p-piller haha..
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. -
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.

[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen. 
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka. okej iaf :P
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[x] Jag vet hur man skjuter. det vet väl alla?
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka. 
[ ] Jag tror på spöken. 
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta” 
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


Snabbis update

Skriver snabbt nu för jag är super trött och måste sova så jag är pigg till provet imorgon som jag typ inte kan något om men det kan vi ta en annan gång.. Körlektionen idag gick jätte bra har nästa på lördag! Har även bokat halkan om 2veckor! Är en aning nervös för det hehe :) blev ingen simning ikväll heller för min kompis kunde inte, istället har vi letat hundägare under kvällen då mamma hittade en ensam hund idag. Det visade sig några timmar senare att hunden bor 3minuter bort från vårat hus och vi har aldrig sett den förr! Men nu är hunden hemma igen så allt är löst! Nu ska jag äntligen sluta mina trötta ögon här! God natt allesammans❤


Sovmorgon :)

Ja idag har vi bara en lektion i skolan så man är ju typ ledig idag med känns det som, skönt det. Fast idag har jag ju körlektion med bilskola för första gången, det ska bli intressant. Hoppas det går bra bara och att jag inte blir nervös och kör sämre för det börjar gå ganska bra nu för mig tycker jag, jag känner mig mycket lugnare själv också. Hade tänkt sova till 9 idag men nu fick jag ett samtal på morgonen så nu kan jag inte somna om haha men det var ett bra samtal så jag är bara glad! :) Ikväll är de simning som gäller också:) Och hinna plugga till provet imorgon som jag inte börjat plugga på än, gaah.. Nu ska jag fixa iordning mig för dagen och rasta hunden och käka frukost sen lite senare så tar jag bussen till skolan :)
PUSS

Onsdag!

Eftersom vi är lediga från skolan idag(halv studiedag, och vi börjar inte förns typ 12 idag annars) så sitter jag här med en ordentlig frukost! Jag är så dålig på att överhuvudtaget äta frukost ens en gång så det här känns som lite mycket men men! Sen ska jag springa en vända på löpbandet och duscha sen blir det plugg till Mats kommer och hämtar mig så blir det övningskörning idag igen! Så himla kul! är super taggad! :D
PUSS

Tisdag

Sitter just nu i skolan med hanna i ett litet grupprum och har rast. Har nyss haft provet och det gick väl bättre än jag trodde eftersom jag inte alls hunnit plugga till det. Svarade iaf på alla frågor så det känns bra :) Sen var det grupp prov och det gick också bra, kom i en bra grupp så :) Snart börjar iaf ARL så :) Förhoppningsvis blir det övningskörning idag efter skolan igen! :) Så himla kul! :D
PUSS

Övningskört idag med!

Ja jag har varit ute och övningskört idag med i över 2timmar. Är helt koko i skallen just nu men gud så kul det är nu när det börjar gå bra. Fick mycket beröm och att nu ska vi börja gå in på dem sista grejerna och bara finslipa så det känns jätte bra! :) Dags för mig att börja plugga teorin seriöst bara! hehe.. Jag frågade om han tror jag har körkort i maj och det sa han ja på så det är mitt mål! :) Nu ska jag plugga på rörelseorganen har prov imorgon och jag börjar nu, lyckat..
PUSS

Bokat min första körlektion!

Gud va kul! Men lite nervöst känns det ändå, en helt ny bil och en person att köra med! Men jag ska nog klara det! :) Har nyss ätit kvällsmat och sitter och pluggar lite grann. Svarar på filosofi frågor. Får strunta i löpningen ikväll! Skolan är viktigare! Nu ska jag iväg en snabbis med mamma till Katja, ska såklart övningsköra dit hihi :)
PUSS

Never bored

(jag idag)
Nej när jag och min bästa vän umgås är jag aldrig uttråkad, det blir aldrig tyst vi skulle kunna umgås dygnet runt hela tiden och fortfarande ha något att prata om. Det är det jag älskar med min kära vän! Hanna sov iaf här inatt, vi hade lite filmkväll och så igår, mys :) Kolla på Titanic, hannas önskemål, har inte sett den på flera år så självklart sitter jag där och bölar i slutet haha.. Nej men tack för en trevlig kväll bästa vän! <3

Nu idag ska jag övninsköra in till stan igen, på E18, det gick riktigt bra sist fast det var mörkerkörning så då borde det gå ännu bättre nu när det är ljust :) Ska in till stan och storhandla :) Sen ikväll är det plugg och löpning som står på schemat!

Juste, kolla in min andra blogg under dagen. Kommer upp lite shopping från igår där, Följde med Hanna och hennes mamma och syster in till stan, det var 40% på Cubus haha :D

PUSS

Löpdags!

PUSS

Ruffino ikväll.

Ikväll drar jag och familjen in till stan och käkar på ruffino, jätte god mat där tycker jag! Varda och ruffino är helt klart bäst enligt mig, men skulle vilja testa Limone också, aldrig ätit där! :) Lite nervös är jag för det är jag som styr bilen in mot stan på E18, tycker det är jätte kul verkligen men fortfarande blir jag lite pirrig när det gäller den vägen haha. Har bara kört den några gånger så :) På bilderna ovan ser ni mig idag, min lilla outfit! Fast jag har slängt på mig kavajen nu för jag fryser haha, orkar inte ta om bilden bara haha :)
PUSS

Så ser min fredag ut!

Ja idag har jag lite att göra! Ska börja med att fixa mig för dagen sen ta ut hunden till hundrastgården har jag tänkt så han får springa av si ordentligt! Fast det är mer han som rastar mig där ute haha, jag springer runt som en tok och han tittar på mig som om att det här skulle vara jobbigt haha.. Sen är det tyvär massa plugg jag måste göra! Som jag struntade att ta tag i förut när jag skrev att jag skulle haha.
  • Göra sista omvårdnadsfrågorna så jag kan plugga till provet på tisdag nästa vecka.
  • Svara på dem tre sista frågorna på en svenska uppgift och skicka in.
  • Svara på filosofi frågorna 11st och dem är inte direkt lätta enligt mig.
  • Börja på en fördjupningsuppgift, ska fördjupa mig inom ämnet aktiv dödshjälp. Ta inte det där fel nu, jag vill inte dö haha, det är en uppgift inom medicin etik som vi håller på med :)
Detta måste blir gjort idag! Så jag lär sätta igång!
PUSS

Shopping från igår!

Ja vad jag shoppade hittar ni på min andra blogg! Hade iaf en jätte trevlig dag med Matina, var ett tag sen vi träffades nu så det var kul! Vi gick runt på stan och snacka, käkade god mat på Nancy's shoppade lite hehe, hämtade ut Matinas pass hos polisen och lite sånt! Jätte trevlig dag! :)
En lite misslyckad smygbild då jag hade blixten på haha :)
Bild som Matina tog i smyg på mig haha lånad från hennes blogg!

RSS 2.0