...

Don't know what I'm doing, I just wanna be good enough for once. It feels like everything I do is wrong and I just want to do my best but I can't. Hating myself so much right now. It feels like I disappoint the ones that matters the most for me, I feel so week.


Utgång igår

Ja fyfan idag har jag mått som en påse skit.. Men hade kul igår, tack för kvällen Hanna & Matina! ❤


Fredag

Idag hade jag bara Nationella provet, skrev det på en timme(man hade 5timmar på sig) så sen stack jag förbi Erikslund och sen hem. Och nu har jag duschat och sminkat mig och fixat håret för ikväll. Börjar jobba halv 5 och sen jobbar jag till halv 9 och efter det ska jag och Hanna dra ut :) Blir nog kul! Var ett tag sen nu :) Synd att man skulle få jobb just idag bara fast jag vill jobba inte så jag menar menmen.. Är typ dö trött just nu haha, kommer inte behövas mycket för att jag ska bli påverkad ikväll haha.. Får ta det lugnt, imorgon är det dop för söta Noah så vill helst inte vara bakis då :)
 
PUSS

skola

Sitter här ensam och saknar min bestie.. Försöker öva inför Nationella muntliga i svenska men inget funkar eller går som jag vill. Orkar inte med denna skit mer. Vill bara hem.. Får göra mitt bästa helt enkelt.. Ikväll ska jag väl försöka röra på mig på något sätt annars tänker jag skita i allt och bara vila ut, känner mig så stressad att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag känner mig ensam fast jag inte är det, jag vet det. Men det är för mycket.. Men på med fake leendet och kör..

Måndag

Seg dag idag, har iaf skrivit geriatrikprovet idag känns skönt att ha det gjort! Hoppas det gick bra bara.. Har värsta huvudvärken idag och ändå har jag ätit skolmat för en gångs skull.. Hoppas det går över tills bion ikväll! Jocke och jag ska se I give it a year! ❤ Men före det måste jag plugga idag, har nationella muntliga i svenska imorgon.. Just nu sitter jag på samhällen, typ världens tråkigaste blääh.. Men slutar om 10min ;)

Söndag :)

Dags att köra sista jobbpasset för den här helgen då! 14-21.30 :) Var helt slut igår efter att ha sovit så få timmar på natten men det funkade.. Efter jobbet var vi bjudna till Jockes föräldrar som bjöd på grillat! Ååh så gott det var! Sen visade dem även gamla diabilder från när jocke var liten, han är så söt min älskling! Sen när vi kom hem på kvällen pluggade jag och sen stupa jag i säng typ. hann med lite tv-mys först. 
 
Idag har jag diskat och plockat lite i lägenheten, få ångest när jag ser tvättkorgen men hare verkligen inte tid just nu! Sen gjorde jag räkmackor och fixade iordning mig för dagen. Men nu måste jag skynda mig iväg till jobbet! :)
 
PUSS

Fredag

Har nyss kommit hem efter kvällens arbetspass, var på länsdans ikväll! Alltid lika kul att se den glädjen och gemenskapen :) måste säga att mitt jobb är bra roligt ändå :) Dock hade jag gärna gått ut ikväll när jag ser alla som festar på Facebook, inte ofta jag känner så! Men nästa fredag ska jag och Hanna ut är det tänkt :) fast det blir ett kort arbetspass på kvällen först! Och i slutändan så är det ju bättre att jobba och tjäna pengar än att slösa dem på alkohol :) även fast det med är väldigt kul ibland :) upp och jobba sex imorgon bitti så det är nog dags för mig att lägga undan mobilen och försöka släcka mina blå för denna dag!


Bilder från 5/4

Ja jag skrev aldrig något om den dagen, super mysig var den så tänker göra det nu dock. Sen har det även tagit lite tid att få in bilderna till datan, kameran var urladdad och har inte orkat ladda batteriet.. Men i alla fall!
 
Den fredagen så lånade jag och Jocke hans söta systerbarn över dagen och hitta på lite kul med dem! Dem kom hit på morgonen och åt frukost, sedan medan jag och Jocke gjorde iordning oss så såg dem på film. Efter det gick vi till affären och dem fick välja fika till våran lilla picnick! Så efter det bar det av till en lekpark där ungarna blev som galna, det var den lekparken jag själv brukade leka i, dock för ett antal år sen.. Men mysigt var det! Dem är så underbara barnen!
 
Vi var där ett tag och lekte och fikade, kakor med varm saft och såklart festis! Efter det blev det lunch och vi gick hem och tog bilen till Köping där det blev Mc Donald's och sedan ännu mera lek i deras utomhus lekställning. Sen åkte vi hem och barnen såg en till film och sen vart dem hämtade! Då däckade jag och jocke i sängen! haha.. Hur som helst så var det en super mysig dag som jag lyckades få några bilder ifrån iaf, inte det lättaste att få bra bilder på lekande barn! Haha! :)
 

Mys

Älskling och jag ligger bredvid varandra i sängen och spelar quizkampen haha.. Men ändå så infinner sig känslan av mys bara av att ligga vid hans sida! Jag har verkligen fått allt jag vill ha mest här i världen! Jag är så otroligt tacksam att just Jocke är min, världens underbaraste! Älskar honom så mycket att jag nog aldrig någonsin kommer kunna förklara det! ❤


Myshelg

Åkte på hotell i Uppsala i fredags, jockes födelsedagspresent från mig :) var jätte fint hotell och Uppsala var bra mysigt! Jag tror och hoppas han är nöjd med presenten! :) bjuder på lite bilder från kvällen :) nu ska jag strax åka mot ett nytt ställe jag ska börja jobba på, första dagen idag! Spännande! :)


<3

 
If I lose myself tonightIt'll be by your sideI lose myself tonight...



typ döda mig...

Hoppar fan nästan av, orkar inte mer nu.

Världens gulligaste barn!

Ååh bara smälter så söta dem är! Vill bara spola fram mitt liv några år och få egna barn! :) men långt dit så får passa på att njuta nu :)


Äckligt trött

Idag är en jobbig dag, ville inte lämna sängen imorse, kände mig inte alls utvilad, har sovit dåligt inatt, legat och vridit och vänt. Jobbigt när det blir sådär ibland, hela dagen blir ju förstörd för en! Men jag tog mig upp och till skolan så jag är nöjd! Ska väl försöka plugga ikväll men vi får väl se hur det går. Inte så mycket kul som händer i mitt liv just nu förutom att jag fortfarande får vakna och somna med någon jag älskar varje dag, det är ju alltid kul! Fast på fredag ska jag och Jocke iväg på hotell, det är min födelsedagspresent till honom! Det ska bli mys! :)

PUSS


Älskling fyller 22år idag!


Hemåt igen

Ja nu är vi påväg hem igen, så himla skönt! Sånna här kryssningar är inte min grej, är nog ingen fest människa. Är hellre bara med några vänner och har kul! Men visst var det väl lite kul någon gång men känner inte att jag hade missat något om jag stannat hemma. Sen är jag så jävla rädd, jag är fan ett riktigt jävla kontrollfreak, när jag inte har kontroll som nu på en båt eller på ett flygplan så har jag konstant panik och hjärtklappning. Så efter typ tre låg jag bara i hytten och mådde illa, är nog lite åksjuk också, så fort det gungar känns det som om jag ska spy haha.. Blev inte mycket dricka för min del heller känns skönt idag när man tittar på vissa andra.. Men jag tror nog många haft kul och det är ju det viktigaste :) men nu vill jag bara hem och sova, inte sovit många timmar inatt!


RSS 2.0