Onsdag



Är äntligen tillbaka på jobb och mår bra och har fått sova ikapp allt jag missat när jag legat sjuk! Så imorgon ska jag nog börja lugnt med lite träning, kanske får bli en promenad som början! Men först imorgon så ska lilla vovven sövas och ta bort tandsten! Är så orolig, tänk om han inte tål narkos och sen är det ju vanligare att små hundar dör av narkos då de inte klarar lika mycket. Åh :( ska inte tänka så men usch va orolig jag är ändå, det är ju min lilla bebis ❤️

Sen är det mindre än 2veckor kvar tills Jocke och jag drar nu! Ska bli så himla skönt! Bara jag och min älskling, underbart! ❤️ Sen är det snart jul och sen min 20års dag! Har alltid sett alla andra längta till sin 20års dag men för mig så känns det inget speciellt, börjar jag bli gammal? Känner inte värsta behovet av att få handla på bolaget själv eller att man kommer in på fler nattklubbar nu för det är ändå inget jag tycker är jätte kul eller gör så ofta. Går mycket hellre ut och äter och sitter och dricker och bara pratar bort timmarna, det är mer jag! Struntsamma det är väl alltid kul att firas iaf :) sen vet jag inte Heller vad jag ska önska mig.. Har ju allt som jag vill ha typ? Haha! Stora problem här! 

Nattjobb

Blir inte att jag skriver så ofta tyvärr men det finns varken tid eller lust riktigt. Synd då det är så kul att redan nu kolla tillbaka vad man skrev för något år sen. Får försöka bli bättre. Har ju knappt någon som läser längre vilket är skönt, känns nästan bäst att få skriva för sig själv ibland.. Funderar ibland på att sätta lösen på bloggen så man vet vilka som läser. Har aldrig velat ha en stor blogg utan skriver mest för minnes skull. Ska jag känner att jag svamlar nu haha. Brukar ju normalt sova nutröttmössa som jag är men ikväll vid 20.15 vart jag inringd att komma och jobba natten. Gillar ju inte att jobba natt då jag är så trött men har ju sagt att ibland kan jag tänka mig att hoppa in om de inte får in någon annan så. Så nu fick det bli så! Känner mig faktiskt väldigt pigg konstigt nog, inte alls trött! Men det kommer väl sen vid 3-4 på natten, då är det som värst tycker jag och sen sista halvtimmen innan man får gå hem. Men jag vet att jag klarar det :) nej nu ska jag fortsätta jobba här! Hoppas ni sover så gott!


sjuk..

Ja nu har jag legat sjuk i en vecka, ont i halsen, täppt i näsan, lock för öronen, sprängande huvudvärk och feber som kommer och går och nu har även astman kickat in så jag hostar ihjäl mig och får ingen sömn. Känner mig som en vandrande bomb och idag kom första utbrottet när tårarna bara rinner och man orkar inte mer och vill bara bli frisk, som tur är har jag min Älskade Joakim som tröstar och lyssnar men för att såklart förvärra min redan jobbiga sjukdom så är den veckan i månaden på väg också. Jag har ju klarat mig en vecka utan godis och läsk nu men sötsuget jag har nu, det är inte nådigt. Äter frukt som aldrig förr. Ja så det är som sagt inge bra med mig, ångesten över jobbpassen jag missar nu när jag är sjuk också stressar mig nå otroligt mycket och gör mig ledsen. När man bara är timvikarie så är ju varenda bokning viktig och jag har nu fått avboka 4st. Som grädde på moset så krånglar min bil också.. Tur att jag har min pappa! Nej fy ingenting känns bra just nu.. Men det känns skönt att få skriva av sig om min jobbiga vecka. Nu ska jag fortsätta vila här i soffan. Hoppas ni har det bättre än mig iaf!

fredag!

Veckorna bara fortsätter rulla men skönt är väl det tycker jag iaf. Vet ju ändå inte riktigt vad jag vill så då är det skönt om allt bara snurrar på. Känner mig lyckligare än någonsin och mår väldigt bra just nu, speciellt med min fästman vid min sida ;) hihi!
 
Idag har jag jobbat, som vanligt haha.. Nej men är väldig glad för att få jobba så mycket faktiskt men denna helg har jag faktiskt stängt mig i systemet så ledigt ska bli skönt! Ska inte göra något speciellt, bara vila och umgås med jocke, ååh <3
 
Men först nu ikväll är det inflyttningsfest hos ett par kompisar så det ska bli kul! Följde ju med ut förra helgen efter att ha jobbat 10timmar på lördagen och sedan upp på söndag morgon.. Men kan ändå inte somna typ utan min älskling här bredvid mig så kunde lika gärna följa med och det var väl "sådär" kul, lite för fulla killar och dessutom själv helt nykter och trött. Men ändå kul att träffa folk, tycker faktiskt oftast att förfesten är roligast, om det är med rätt männniskor!
 
Borde väl kanske gå upp och duscha och börja göra iordning mig men är så trött hehe. Har dessutom samma gamla problem som alltid, vet ej vad jag ska ha på mig.. Har massor med kläder men knappt nå "festkläder" då jag typ aldrig festar. Men det ska väl funka med någon gammal trasa. Var ju förresten i Stockholm i måndags med bästis och shoppa, dock bara vardagskläder, men det var mysigt! :)
 
Nej nu när jag skulle ta en snabb bild till inlägget så ser jag i kameran mitt flottiga hår, NU dags för duschen!
 

RSS 2.0