kvällsnöje

Jag och hanna roar varandra på skype, hanna sitter och säger fitta(med dansk brytning som blir fidde) och jag ja, vad gör jag snackar och jag säger som vanligt skruvade saker och Hanna tror(vet) jag är dum i huvudet och just nu spelar hanna markolios låt sola och bada.. Nu sjunger hon in med snoppen i mål lagom moget jag vet men min och Hannas humor är bäst lovar att ni skulle dö om ni var här.. :)
PUSS

Kommentarer
Postat av: Matina Johansson

SV: Förstår vad du menar!! Men du ska veta att de du går igenom nu är något av det värsta, det är här man nästan håller på att falla tillbaka... Vecka 3 är lika jobbiga. Nästa värre, den veckan bröt jag helt ihop och det tog verkligen musten ur mig att försöka prestera i skolan, hemma och samtidigt inte få socker. Jag låg hemma och vred mig i smärtor och grät konstant!

Du kommer säkert att slippa få det så, eller jag vet inte hur gravt till sockerberoende var, men mitt var verkligen som vilken drog/alkoholmissbrukare på stans beroende. Skakningar, feber, osv.. Jag säger inte för att skrämma dig utan att ifall du får det så är du inte ensam, jag trodde jag var ensam, det var ingen jag kände som gått igenom det men då ska du veta att jag vet exakt hur det känns!!



Du kommer lyckas gumman! Matina tror på dig <3<3<3

2012-02-05 @ 09:57:55
Postat av: nathalie

Men jag har klarat över en månad förut och jag minns ju hur jävla jobbigt det var och det får ju en att vilja bryta redan nu men jag ska klara det! Jag tävlar ju mot en annan person så då blir jag lite mer motiverad haha. Jag får väl ringa till dig när jag bryter ihop helt haha! <3 <3

2012-02-05 @ 10:57:51
URL: http://nathaliiieb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0