:D



Hanna åkte hem vid kvart i 8 sen efter det städade jag lite fort efter oss och sedan kollade jag på en annan del av köping ;) Nu har jag nyss tvättat av sminket och sitter och tittar på nån film på tv:) Puma har åkt hem, jag fick 200 som tack, känner mig verkligen dum att ta emot pengarna, det är jue jag som vill vara hundvakt liksom?! Aja, det är väl bara att tacka och ta emot? :) Känner mig väldigt sugen på att gå på stan så kanske blir att göra det imorgon? Vi får se om nån vill gå med mig, annars får jag väl gå själv.. Men nu ska jag kolla på filmen!
PUSS


;D



Har precis vart ute och gått med Puma:) Kallt men skönt ändå! Nu ska väl jag och Hanna försöka göra nån sorts mat till oss:) Sen ska vi ladda in musik i Hannas mp3 och se den andra filmen vi har hyrt, I love you, man :) Den andra filem igår var inte så speciellt bra, inte sämst men inte bäst! Hoppas den här är bättre! :D Men bloggar nog mera ikväll!

PUSS


go morgon

god morgon allihopa! Jag ska snart fixa lite frukost åt mig för jag tror inte Hanna ville ha sen ska jag fixa mig sen måste jag ut och gå med puma igen :) bloggar mera senare!

PUSS

;)



Blogg.se håller på och segar så det har inte gått att lägga ut ett inlägg, har faktiskt försökt 2 gånger:) Hanna och jag har iaf vart på pizzan och käkat sen till affären och så skulle jag köpa dipp, iaf sen när vi kom hem så kom vi på att vi glömt gräddfilen, så vi tog Puma med oss på en promenad till ok för att köpa gräddfil:) Vi höll typ på att frysa ihjäl, skit kallt!! Vi har iaf hyrt 2 filmer, just nu kollar vi på borta bäst hemma värst, än så länge verkar filmen bra, fast lite seg :/ men nu ska jag fortsätta titta på filmen!

PUSS


Puma



Nu är Hanna och Puma här:) visst är Puma söt? vi har nyss vart ute och gått, skit kallt! Men nu ska jag vara social med Hanna, vi ska leta reda på filmer vi ska kolla på ;) Riktig tjejkväll! Skönt att vi har huset för oss själva :D
PUSS


gammal bild :)



God morgon, eller god dag kanske? haha.. Vart en stressig morgon, vaknade tio i tio gick upp och åt en bit kladdkaka, mums :D Sen har jag hjälpt mamma välja kläder och smycken för hon och pappa ska på kryssning med deras vänner, det är därför jag blir hundvakt åt Puma som kommer när som helst.. Iaf så har jag stått och strykt pappas kläder som han ska ha och nu har jag nyss duschat ;) Ska fixa mig nu, bloggar mera senare idag!

Puss


Shoppat igen :)

Efter skolan idag gick jag hem till stefan:) satt där och vänta med kevin på att mamma skulle komma och hämta oss, vi skulle till stan:) Eftersom mina stövlar gått sönder och jag fick inte gå runt i tygskor mitt i vintern enligt mamma så var jag tvungen att köpa nya så de blev dom på bilden:) Sen hittade jag en bh på rean så jag köpte den och sen hade jag pengar kvar på presentkortet på Gina tricot så jag köpte den där blå t-shirten :) Har nyss ätit kycklingsallad, så himla gott, jag älskar det! Nu är jag skit trött och ska nog gå och lägga mig snart, är helt slut den här veckan har varit jobbig och då har vi ändå slutat tidigare tåv dagar, hm.. Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sätta på det där medlet mot finnar ;) Imorgon ska Hanna sova här och jag ska vara hundvakt åt Puma, världens sötaste chihuahua(stavning?) Men bloggar mer imorgon!

PUSS


Fredag ;)



Fredag idag då, så himla skönt. Kommer bli en rolig helg, så jag har längtat efter den här fredagen:) Ikväll blire väl bara att ta det lugnt och så. Imorgon så ska hanna sova här och vi ska ha lite kul, hehe:) Men nu ska jag iaf snart iväg till skolan, skönt med sovmorgon på fredagar! Nu ska jag skynda mig och fixa det sista sen får jag se om jag hinner äta frukost :D

PUSS


;)

Hellu everyone!

Står med datan här i köket och lagar mat, så himla tråkigt att bara stå och vänta på att det ska börja koka så därför har jag datan i köket :P Tror ni jag har plugga nå spanska än då? haha näe, jag följde med mamma till affären istället och sen kände jag för att baka så jag har bakat en kladdkaka också vilket var väldigt länge sen jag gjorde sist så det var gott ;) Känner mig dock bara ännu fetare än vad jag är :/ menmen.. ut och gå en vända sen blire :) Fast själv för mamma jobbar, men det är skönt att bara gå med musik också:) Fast det kmr göra jävligt ont i min fot har ett stort jävla skavsår på höger häl :( Aja, nu ska jag kolla lite annat innan maten är klar!

PUSS


Dagens outfit:)


Tänkte  blogga imorse och lägga upp en dagens outfit men det är nå problem på blogg.se så det går knappt att lägga upp ett inlägg, datan laggar typ sönder. Men lägger jue upp ett nu af, bättre sent än aldrig:D Helt vanliga kläder på bilden, asså det jag haft på mig idag:) Iaf, har vart hemma från skolan ett tag nu, hade vanliga lektioner fram till lunch sen var vi på en föreläsning nu på eftermiddagen. Asså det var väl bra saker han sa, men det är sånt man redan vet och så upprepa han typ allt 50gånger.. Föreläsningen handlade om internet, typ att tänka på att man typ aldrig är anonym även om många tror det osv.. Nu ska jag gå och försöka mig på att plugga lite spanska tills provet på måndag:)

PUSS


:)

Nu har jag fixat mina naglar, blev bara det där enkla orkade inte sitta och hålla på idag:) Snart börjar äntligen andra avenyn, jag är typ döö trött, skulle kunna somna direkt om jag lägger mig i sängen :D Tror ni jag har gjort No-läxan som är till imorgon än? haha, nä. Orkar verkligen inte, men ska göra det efter jag skrivit klart det här inlägget:) Nu alltså, hehe :P

PUSS


Kläder :D

Så, beställde kläder från h&m för ett tag sen och jag hade fått allt utom det vita linnet på bilden, det kom idag så nu är jag nöjd:) Har iaf köpt kläder med lite färg den här gången:D Nu blire en dusch sen äta och om jag hinner så ska jag fixa naglarna, sen ikväll blire andra avenyn (: Men först av allt så måste jag ringa Hanna:P

PUSS


:D

Så, nu har jag suttit och värmt mig i 20min:) tog 1h 40min för mig att skotta uppfarten :) Jobbigt var det men bra träning!:D Nu blire att gå och göra No-läxan! Just det, fick reda på provet som vi hade i fysik idag, jag fick MVG:D Ni ska bara veta hur glad jag blev, hehe.. Dags att plugga:)

PUSS

snö, snö, ännu mera snö..

Skön dag idag, slutade efter lunch, köpte en sån där frys pizza på vägen hem som jag och kevin har ätit till lunch:) Men nu ska jag vara snäll mot mamma och pappa tänker gå ut och skotta uppfarten, vilket tog 2timmar sist, fast det var mer snö då, men det har kommit iaf 1dm redan idag :O Nu är snöstormen här som dom sa.. Får se om det blir nått inlägg ikväll.

PUSS

onsdag igen då (:


Tiden går ganska fort ändå, även om jag tycker att allt annat går så himla segt.. Blir en kort dag idag som sagt, ska bli så skönt! Jag är jätte trött fast jag har faktiskt sovit bra inatt, måste ha somnat typ direkt när jag la mig igår, va helt slut igår.. Idag är det jue andra avenyn, men jag funderar på att skippa den och se den imorgon på internet, ska försöka lägga mig skit tidigt ikväll! Men nu måste jag skynda mig :)

PUSS


Sweet dreams!

Kom hem från simningen för ett tag sen, nu sitter jag och tittar på en film.. Är helt slut så somnar nog ifrån filmen, hehe :) Imorrn äre skola som vanligt, men vi slutar kvart över 12 när matten är slut istället för halv 4, såå skönt:D Bäst av allt vi slipper gympan, Wiiho:D  Men ska försöka koncentrera mig på filmen nu, sov sött alla!

((  Jag trodde aldrig det här om dig, fyfan för dig. Hata är ett starkt ord, men nu tänker jag använda det. Jag hatar dig!  ))


PUSS


Dagens outfit, inget speciellt :)


Hemma från skolan nu, tisdagar är lugna dagar så det är skönt, men eftersom vi har så många långa raster så har tisdagar ändå en tendens att bli sega dagar.. Men idag har väl vart en helt okej dag:) Ikväll blire att åka och simma med Josse, ska bli skönt att komma igång med simningen igen, men får ta det väldigt lugnt är fortfarande förkyld och sen kan jag inte anstränga mig för astman, så det blir typ kanske mest bara en massa flams:) Men det kan vara skönt det också!

Jag har nyss vart på affären med mamma, ville vara lite snäll mot henne så jag köpte en varsin vaniljgömma till henne och mig, älskar verkligen min mamma! Men nu ska jag titta lite bloggar fort på datan sen äta och sen blire simning som sagt:)

Vet inte om ni vill eller tycker det är tråkigt men har tänkt att kanske göra det dom flesta gör, lägga upp en dagens outfit ibland? Kommentera gärna och säg om ni tkr jag ska gör det eller inte ;) Har iaf på mig en vit blår randig tunika och svarta stumpbyxor, hehe :D

PUSS


hahahahah på den fula bilden :O :D



Sitter hemma hos mormor nu, har håltimme i 2 timmar så jag gick hit och nu har man fått god mat i magen :) Hittade en bild på mig här på hennes dator, hemsk bild verkligen, en liten tjockis det är vad jag är :( hah! Ser ni vad jag gör på bilden då? Pluggar franska, hah. Juste skulle jue ha haft spanska prov imorgon men kent(läraren) är jätte sjuk så han kommer inte imorgon heller så provet flyttas till på tisdag :D Tror ni inte att jag är överlycklig nu eller, jag som inte hade pluggat nå typ, nu hade jag lite tur ;) Men nu ska jag snart börja gå tillbaka till skolan igen, ska bara ringa Hanna först! Stackarn, hon är sjuk, inte kul.. Allting blir tråkigt när Hanna inte är i skolan, men jag klarar mig, hehe:) Aja, krya på dig gumman, älskar dig<3

PUSS

Tisdag ;)

Go morgon allihopa:)

Skolan idag som vanligt. Mår faktiskt mycket bättre idag, jag har sovit bra inatt inte haft så mycket problem med astman och förkylningen är på väg bort.. Ska bli så skönt att bli frisk igen! dag blire massa plugg, är jue spanska prov imorrn sen simma ikväll tror jag, iaf åka dit och plaska runt lite, haha! Men nu måste jag skynda mig, annars hinner jag inte få skjuts av pappa till skolan :P Kanske blir ett inlägg till ikväll, vi får se om jag hinner :)

PUSS


Good night everyone!

Den här kvällen var mest depp, behövde verkligen inte det här just nu. Menmen, imorrn får jag väl försöka börja om helt och hållet, bara skita i allt och försöka gå vidare. Jag har jue mina vänner så det borde väl inte bli så svårt? :/ Jag älskar er, Hanna&Josefine&Jennie<3 Ni är värda allt i mina ögon, skulle inte klara mig utan er! Jag hoppas ni vet att jag älskar er över hela mitt hjärta<3

Om det är någon som läser det här som är duktig med att fixa bloggar som skulle kunna tänka sig att vara snäll och hjälpa mig fixa min, så snälla ta kontakt med mig. Skulle verkligen vilja fixa till den lite men jag är total kass på sånt!

PUSS

:(


Har inte sovit nå inatt, efter mitt inlägg i natt så lyckades jag aldrig somna, isåfall typ bara 1 timme.. Så skoldagen har varit mest seg.. Jag hostar hela tiden, orkar verkligen inte mer asså.. Nu vill jag bara bli helt frisk och bara börja om allt på nytt och börja satsa på skolan igen för det känns som om jag har gett upp, jag liksom är där i skolan, men jag är ändå inte där liksom, om ni förstår vad jag menar? Nu ska jag iaf gå och plugga lite spanska, sen äta och duscha, kanske ut och gå en sväng med mamsen:)

PUSS


-.-

JAG KAN INTE SOVA!   har typ panik, skola imorrn och allt jue, men jag kan verkligen inte sova:(

And it's all because of you, thats why I cant sleep.
Your on my mind all the time, even when I finally goes to sleep.
Because then your there, in my dreams too.
I never thought one person could turn my life up side down.
But you, you really did that.
I don't think I'm ever going to be able to sleep well before I've talked to you
But thats the problem, I'm to shy to talk to you.


:)

Mitt liv känns så segt just nu, prov hela tiden jag själv mår inge bra och mina inlägg här på bloggen blir tråkiga och negativa hela tiden och det är verkligen inte meningen. Ska iaf försöka rycka upp mig själv nu, idag mår jag lite bättre, bara förkylningen (+ astman som kommer jämt när jag är förkyld) kvar :) imorgon är det bip-test på gympan, vet inte vad det är men det låter jobbigt, men det spelar egentligen ingen roll vad det är på gympan imorgon kmr iaf inte kunna vara med pågrund utav min astma, att bara gå till skolan på morgonen som inte är så speciellt långt egentligen är jätte jobbigt just nu, dels för att jag då måste anstränga mig och för att när det är kallt ute och jag har astma så får jag jätte svårt att andas :/ menmen, jag får väl "kämpa" på ändå:D

Nyss har jag duscha och ätit en kycklingsallad och nu blire att gå och kolla på en annan del av köping:)

PUSS


-.-

Mår verkligen inte bra och jag har inte lyckats få nån spanska gjord heller :/ orkar knappt skriva det här inlägget, tänker gå och lägga mig och vila en stund nu, känns som om jag kommer svimma. Det liksom dunkar i hela huvudet och jag är så täpt att jag blir tårögd så jag går typ runt och gråter hela tiden.. Varför måste allt det här hända på en och samma gång?

PUSS

Lördag

lördag idag då:) har inget att göra alls idag, det är väl att plugga spanska isåfall antar jag.. Men jag har typ ingen ork när jag inte mår bra, så det blir nog ingen spanska för mig idag även om jag skulle behöva det :/ Men nu ska jag gå och göra något till lunch, måste jue vara snäll och hjälpa till här hemma eftersom mamma jobbar delad tur idag, stackare..

PUSS


Finally friday



Jag saknar min josse nå enormt just nu, skulle behöva ha henne här och prata med henne<3 Men det finns jue telefon som tur är ;) Iaf, sorry att inlägget kmr så sent.. Har vart i skolan idag som vanligt, hela förmiddagen var vi ute vid motionscentrum och folk åkte pulka och skidor och sånt skit :P Jag stod typ och frös ihjäl utomhus med Hanna :) Fast vi fick sitt plats inomhus den sista halvtimmen som tur var! Och nu är jag extremt förkyld sitter och är tårögd hela tiden för jag är så täpt -.- Iaf, efter skolan så var mamma min snäll och skjutsa in mig och Hanna till stan, så vi har sprungit runt där till 7. Jag har köpt nya svarta jeans på gina, strumpbyxor & nagellack på H&M, Tygskor (a' hehe hitta inga stövlar som jag tycker var fina, måste det sitta spännen och skit på varenda jävla sko?! och så köpte jag typ en tunika på vero moda:) Det var väl det typ, billigt och bra! Nu blire att lägga sig och sova och vila ut den här helgen(kmr inte gå eftersom jag har spanska prov på torsdag :@ ) så man kanske blir frisk snart :P

PUSS 


Fredag ;)

Så himla skönt med fredag idag asså:) Mår typ piss, jag tror jag är sjuk, men måste gå till skolan ändå, vill inte komma efter på träslöjden, vilket jag lätt gör eftersom jag är totalt kass på det.. Men nu måste jag skynda mig ska gå och möta Hanna:)

PUSS

:)

Så, nu har man vart ute och gått med mamsen och duschat och sjungit lite lips, trots att jag har så jävla ont i halsen.. haha:) Nu blire att läsa lite i en tidning sen sova, är nå otroligt trött.. Imorgon är det iaf sovmorgon börjar halv 10 och hela förmidddagen ska vi vara ute vid sopptipsbacken, fast jag tänker inte åka nå pulka eller nått sånt, hehe..  Man får väl stå och typ frysa ihjäl och bli ännu mer sjuk :| Sry att jag blir så negativ men jag hatar verkligen skolan, speciellt när lärarna får för sig att vi ska ha ute-dagar, får typ damp :@ haha :D
Go natt<3

PUSS

:)

Mår faktiskt inge bra alls om jag ska vara ärlig, jag är sjukt förskyld har ont i halsen och fryser precis all the time!! Okej men eftersom jag inte mår nå bra så sitter jag och dricker té :) Lite duktig är jag väl?? Sen sitter jag och bläddrar i en tidning, är så himla sugen på att shoppa, jag vet inte vad det är med mig alltså:P Har ju redan beställt lite vårkläder från H&M men jag kan inte få nog, vill ha mera:D men kul att bläddra i modetidnigar så man får lite inspiration! Nu ska jag kolla lite på kläder på internet också sen blire mera spanska plugg är jue prov på onsdag :/

PUSS                                

go morgon :P



Idag kmr vara en jobbig dag, No prov och jag kan fortfarande inget :/ menmen måste skynda mig nu så jag hinner äta lite frukost :)

PUSS


hehe :)

JAG ÄLSKAR ANDRA AVENYN :D

:)

Asså att plugga är så himla segt och jag får så himla ont i huvudet :/ Menmen, nu har jag haft min lilla paus från pluggandet, ska gå och fortsätta plugga nu. Det är bara en timme kvar till andra avenyn:D

vilken onsdag..

Trött efter en faktiskt jobbig skoldag, eftersom jag fortfarande inte känner mig helt frisk. Fast det är ändå mycket bättre nu! Skolan idag då, vanliga lektioner och äcklig skolmat, som vanligt med andra ord.. Det ända som var annorlunda idag var att nåra i vår grupp skulle prova på tennis på idrotten och jag & Hanna var två av dom, och för er som inte vet, man väljer inte att prova på tennis man måste, tror ni jag hade provat annars? hahah, nää usch asså! Tennis är verkligen inte min grej, eller ingen bollsport är nog riktigt min grej haha, kanske inte idrott överhuvudtaget?! haha :D Iaf som tur var så va idrotten sista lektionen och nu är jag hemma, ska nog ta mig till affärn när mamma kommer hem sen ska jag försöka att läsa igenom No boken en sista gång inför provet imorgon.. Ni kan jue önska mig lycka till för det kommer jag definitivt behöva! Ikväll börjar också andra avenyn igen så det måste man jue bara se! Skönt att dom har bytit dag till onsdagar, blev så stressigt på tisdagar för mig eftersom jag simmar. Men aja nu vart iaf ett lite längre inlägg, kanske inte världens mest intressanta men, aah.. haha ^^

PUSS


:)

Mår faktiskt bättre nu:) har nyss ätit kycklingsallad, skit gott! Sen har jag fått hem en sorts behandling som är i tre steg som jag ska ha mot mina finnar, så jag har nyss testat det:) Man får hoppas att det är bra grejer eftersom det kosta 890kr.. Men som tur är slipper jag betala, det gör pappa:) haha:D

Just nu pratar jag med Hanna i telefonen:) Vi pratar om allt möjligt som alltid, vi kan prata i timmar. Fast vi har pratat hela dagen i skolan, haha:P Älskar dig gumman<3

Men nu ska jag försöka plugga lite till fysikprovet på torsdag, hahah och det kmr inte gå bra! Fattar Nada :P

PUSS

haha på bilden, men så ser man ut när man är sjuk..

 

Här ligger jag i soffan och är sjuk, kan inte somna så jag halv sover typ.. Jag har typ skit ont i huvudet och magen och så mår jag illa och fryser, usch nu låter jag gnällig och tråkig men jag orkar bara inte vara glad just nu.. Ska iaf försöka mig på lite plugg på fysiken till provet på torsdag, suck.. Sen nästa onsdag är det spanska prov och det kmr ju åt helvete! kmr inte hinna plugga in allt på en jävla vecka:( Ska iaf gå och ta en till alvedon nu

PUSS


Måndag 17:40

Idag har jag vart i skolan, lika tråkigt som vanligt, hehe.. Jag mår just nu inge bra alls, det dunkar i hela huvudet jag fryser och mår illa:( Så jag vet inte om det blir skola imorgon lr inte.. Nu ska jag iaf försöka sätta mig att plugga på fysiken, skulle behöva ett MVG på det här provet för att få ha kvar det i betyget i slutbetyget..  Men jag vet redan nu att det inte kmr gå så det gör bara att jag känner mig ännu mindre motiverad till att plugga:( Menmen..

PUSS


lördag kväll

Sitter och tittar på filmen dumpa honom med mamma:) Har gjort klart alla läxor nu men inte pluggat nå på no provet, hann inte lixom :P Men imorgon blire pluggpluggplugg -.- PUSS

:)

Är hemma från Jennie nu, ska typ plugga nu så därför blir det bara ett kort inlägg :)

PUSS

Good morning!

Nu har jag typ vart vaken ett tag, har ätit frukost med Jennie vaknade typ 10 vilket är tidigt för att vara mig:P Idag kmr det väl inte hända så mkt, ska typ plugga till no provet och göra klart min krönika:) Kanske försöka hinna med att svara på sista frågan i so.. Stör mig gärna :D Men nu ska jag försöka vara lite social med Jennie som sitter här brevid mig och läser tidningen :)

Tack för en toppen kväll igår Jennie! Älskar dig gumman<3

PUSS

Friday :D

Nu har jag bytit till blogg.se som ni märker eftersom den andra sidan sög, man kunde inte kommentera min blogg och kvaliten på bilderna var jue sämst! Men iaf kul med ny blogg men som ni ser så är den inte nå fixad och jag är så dålig på sånt och måste försöka fixa någon som kan hjälpa mig:) Men det orkar jag inte ikväll :P Nu ska jag se på american pie 2 på tv med Jennie som jag ska sova hos inatt;)

PUSS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0