Naglar!

Nu ska vi inviga den här kategorien som är ny. Har bestämt mig för att visa lite mer om naglar, smink och kläder på bloggen för det är faktiskt det jag är intresserad av. Så jag hoppas ni tycker det är kul! Men i alla fall, här kommer dem senaste nagel designerna jag haft!
Leopard mönster, skit snyggt tyckte jag efter att jag blev van först kändes det lite för mycket hehe :)
Silvrigt zebra mönster, love it!
Kanske inte världens snyggaste, vart inte som jag tänkte. Men visar ändå :D
Glömde bort att ta bild innan det börja ramla bort nagellack men jag trivdes inte i det där ändå så.
Jag gillar det men det är ändå lite för mycket på mig haha:)
Dålig bild, men tog ingen bild på dem med kameran. Men man ser ju typ ändå. Jag älskade det där mönstret!
Det här är mina naglar just nu! Gulligt tycker jag, fräscht!
Jag hoppas ni gillar kategorien om naglar, kommentera gärna och säg vad ni tycker!
PUSS

Halv 4

Aah, vid den tiden åker vi hemifrån i morgon mot Ullared! Halv 4 haha, jag kommer inte vara människa :D Men det blir till att sova i bilen, kommer inte kunna hålla mig vaken haha. Men det är det värt, fan jag ska ju till Ullared liksom! HAHA, ni fattar inte hur kul jag tycker sånt är :P Aja, har iaf fixat mina naglar för ett tag sen, så nu ska jag visa dom strax i ett separat inlägg, kan säga färgerna så länga hihi, vit och svart, lite rosa :) Ni får se bilder strax!
PUSS

Right now..

Har nyss städat mitt rum, eller iaf plockat bort alla kläder och allt som inte skulle ligga där det låg haha. Bäddade om sängen och så :)
Jaa, så ser min säng ut haha..
Och det här är jag idag. Inte fixad i håret, inge smink och vanliga tråkiga kläder haha. Men ska ändå inte ut idag så. Har inte fixat naglarna än, det ska jag göra strax. Vi hörs lite senare!

Film..

Åt toast till frukost och så starta jag en film som jag kolla på med lillebror. Så jag har inte kommit in i duschen än haha. Men det ska jag nu, duscha alltså. Sen fixa mina naglar! Och sen ikväll kommer ett inlägg med om naglar :)
PUSS

Sunday..

Vaknade 9, klockan är ju egentligen 10. Men eftersom man har vridit tillbaka klockan så är ju klockan bara halv 10 nu. Ska ta nått att äta nu sen blire duschen och efter det ska jag nog fixa naglarna! Idag borde jag hinna med att fixa naglar och lägga in ett inlägg som jag lovat! Men det blir lite senare :)
PUSS

Hanna med H

Den här filmen har jag precis kollat på med en godis skål i knät. Jag har inte sett den förut men den var väl okej, lite konstig liksom men ändå intressant. Det var inte bästa filmen jag sett men inte heller den sämsta. Om man gillar svenska filmer så är den väl bra, men jag föredrar engelska filmer :) Men den var helt klart sevärd iaf ;)
Den handlar om Hanna(Tove Edfeldt), som är lite annorlunda haha. Hon träffar på en man som utger sig för att vara Jens som jobbar som lärare, dom fikar lite då och då. Hon träffar också på Andreas(Joel Kinnaman) som är en speciell kille. Sen möter hon även Edin som hon träffar genom hans lillasyster Melina. Plötsligt börjar någon ringa henne mitt i natten och hon blir rädd. Verkar det intressant så får ni kolla på filmen och se vad som händer! :)
PUSS

Blir inga nagelbilder idag.

Följde med pappa in till stan, till media markt. Och tur var väl det, för EMD var där! Guuud så snygga dem är, speciellt Danny! Fast Mathias också :) haha. Man fick iaf en singel gratis med autograf på. Tycker det känns så fjantigt att ta autograf, jag vill ju bara komma fram så man får se dem snyggingarna på närmare håll ahaha:D Hade jag vetat att dom var där hade jag tagit med system kameran, men det visste jag ju inte så nu blir det mobil bilder haha :)
Erik syns inte han sitter bakom Danny och spelar piano :)
:D :D :D
Dåliga bilder, men faan va snygg Danny är asså :) låter jätte fjantig men vafan!
Dem var ju gratis så tog 2 för pappa tyckte jag skulle ta en till Hanna också haha, va gullig han är! :D
Nu ska jag fråga pappa om han kan skjutsa mig till ica  :)
PUSS

Vem är bäst på mat?

haha, nej men lite duktig är jag iaf, mamma och pappa blir alltid nöjda, det är det som spelar roll. Sen att ag själv älskar min mat är väl självklart haha. Det blev i alla fall skit gott så nu är man mätt som fan! Nu ska jag nog fixa mina naglar, måste bara komma på vad jag vill göra haha. Tänkte börja visa mina naglar här på bloggen. Inte med dåliga cam bilder då haha. Ska göra ett separat inlägg senare idag och visa några av dem senaste nageldesignerna jag haft :) Men nu ska jag fixa mina naglar först!
PUSS

Lagar mat!

Håller på att laga lunch, blir fläskfilé med potatis och bearnaisesås, en av mina favvo rätter :)
PUSS

Lördag

Sov ut ordentligt idag, till halv 12 ungefär. Så skönt! Idag ska jag inte göra mycket. Bara vila för det behövs. Ska iaf skriva ihop en liten lista på vad jag behöver köpa så får vi se om det finns på ullared :) Mkt mer än så tänker jag inte anstränga mig idag haha.
PUSS

Looov

sämst uppdatering tyvärr men haft fullt upp idag. Skolan var okej, gjorde engelska provet, vet att iaf att får G men vet inte om jag får MVG den här gången, fast jag svarade på allt utan problem men ändå känns något konstigt, vet inte vad bara. Aja, slutade tidigare, Hanna och jag stack och åt på donken, har vart sugen hela veckan haha. Tog tåget hem till Hallsta följde med hem till Hanna, vi har suttit bänkade framför skolkatalogen och kollat på alla 27 skolor typ haha:D Sen gick vi till våran gamla skola Lindbo där det var gala kväll. Typ uppträdanden och så visar dom saker som dom gjort typ smycken. Lika tråkigt som vanligt, är så glad att slippa den skolan. Visst hade jag dom bästa lärarna men själva skolan är så himla sämst. Har nyss kollat på idol, tycker det är synd att Daniel åkte ut men men. Nu ska jag gå och lägga mig! Sleep tight!
PUSS

Fredag!

lockigt hår idag :)
Sista skoldagen sen är det lov. Så himla skönt :D Stress äter just nu en macka innan jag ska springa iväg till bussen. Men nu måste jag skynda lite, gå och borsta tänderna och så!
PUSS

Mag problem

Vet inte vad det är för fel på min mage, senaste halvåret har den krångla som fan. Flera nätter ligger jag vaken och ibland gråter för det gör så jävla obeskrivligt ont, det värsta är att jag har börjat känna det allt oftare nu, flera gånger om dagen och flera gånger i veckan. Det är inte mensvärk jag snackar om nu, det är något annat som är fel. Borde nog ha gått till läkaren tidigare. Så nu sitter jag här ännu en natt och kan inte sova, känner hur det är som stötar av smärta som går genom hela magen och den är stenhård. Ni kan inte fatta hur ont det faktiskt gör. Men doktorn måste jag gå till nu för jag klarar inte av den här ständiga värken längre, det gör för ont. :(
PUSS

Time to study

Kom hem med 3bussen så var hemma 15.10 ungefär. Tog tag i mailen, hade lite att läsa plus skicka iväg. Läste lite bloggar sen följde jag med mamma till affären. Nu ska jag fixa kvällsmat sen börjar pluggandet av engelskan eftersom det är prov i morgon. Men ska bara läsa igenom det så blir det bra :)
PUSS

Håltimme

Har hål nu, från 11.10 till 12.50. Ganska segt, jaa.. provet nyss gick bra fast ändå så kunde jag inte slappna av. Tänk om jag inte skulle få G liksom. Men sen smög jag in och prata med läraren när alla var klara så gick hon igenom provet med mig och sa att jag ligger på en högre nivå och att det var jätte bra. Och jag inte beskriva lättnaden när hon sa att jag är verkligen Godkänd. Så nu känns det otroligt bra. Så nu efter skolan så blire hem och plugga inför engelska provet imorgon och sen är det loooooov :D
PUSS

Torsdag

Är just nu i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Börjar med data, håller på med powerpoint om brännskador, vet inte om jag har sagt det. Sen är det efterlängtade(not) provet. Hoppas verkligen att det går bra :) Sen har vi Svenska sen slutar vi :) Sen är det bara fredagen kvar sen är det lov :) Men nu ska jag plugga ännu lite till inför provet :)
PUSS

Don't wanna sleep alone

Jag är uppskrämd till max just nu, våga inte ens gå ner till mitt rum i källaren själv. Garva och tyck jag är fjantig jag förstår er men jag skakar är så himla rädd. Vill inte sova själv inatt, nu skulle man ha haft någon! But I have nobody. Ska läsa i min tiding jag köpte idag nu :) Sen sova, om jag lyckas sona, vilket kommer bli ett problem haha.
PUSS

Pluggat klart!

Nu har jag gått igenom allt, alla anteckningar på datorn, läst igenom häftena och suttit och diskuterat med mig själv och känner mig typ redo för provet imorgon. Tänker inte överplugga för då slutar det med att jag siter där imorgo så har jag blandat ihop allt, får panik och kan inget. Så nu får man bara hoppas på det bästa :) Nu ska jag fixa mina naglar som är helt förstörda redan, lacken har börjat gå bort och så. Inte så snyggt kanske :) Ska göra ett inlägg senare med tydligare bilder på mina senaste naglar, asså hur dem har sett ut dem senaste gångerna :)
PUSS

YEY :D

Fick nyss världens bästa nyhet mitt i pluggandet :D Jag ska följa med min faster och mina kusiner till Ullared på måndag! Jag har aldrig vart där så det ska bli otroligt spännande, sen har jag för en gångs skull lite pengar också, tror jag har 1600kr just nu och om det är så billigt där som dem säger så lär jag ju kunna handlar några grejer iaf. Typ Julklappar och sånt :) Gud va roligt det ska blii :D Men nu ska jg fortsätta med något mindre kul, pluggandet inför provet imorgon!
PUSS

Onsdag!

En välbehövlig sovmorgon har vi idag. Gick upp 8.20, kunde inte sova längre och duschade och fixade mig och så. Nu har jag nyss läst lite bloggar och nu ska jag ta och käka lite frukost innan det är dags att gå iväg till bussen. Slutar 14.40 idag tror jag, en lagom bra tid :) Så vi hörs senare :)
Me today :)
PUSS

Har pluggat.

Efter skolan gick Hanna och jag på stan en snabbis bara, köpte en vit halsduk bara eftersom det behövdes. Annars titta jag inte ens på nått annat *stolt*. Hanna Köpte en vinterjacka, likadan som min typ bara att min är 2år gammal men ser ju i princip likadan ut haha. När jag kom hem läste jag lite bloggar snabbt, åt kvällsmat och sen har jag pluggat. Igår kändes det som att lite börja sitta men idag gick det inge bra, jag fattade inget av det jag läste. Skulle nån fråga mig vad jag pluggat på idag skulle jag bara kunna svara åldrandet. Det här känns inte bra alls om jag ska vara ärlig för provet är liksom på torsdag, imorgon är liksom sista dagen att plugga på :( Fyfan asså :/ Nu ska jag gå och lägga mig. Hr sovmorgon imorgon så det blir 11bussen in till stan.
PUSS

English class!

Right now we have english, my favourite subject! After this we will have estet in swedish, and as you all know I hate that subject. The pain in my stomach is still there so I still feel a bit down. But I think it's starting to get better now. Sorry for writing in english but it's just because we are in english class right now :D But now I have to start studying because we have en exam on friday.
KISSES

In school

Sitter här i skolan nu och mår piss, min mage gör obeskrivligt jävla ont men hoppas det försvinner under dagens gång. Efter skolan måste jag växla mina pengar och sen ska jag och Hanna titta på en jacka åt henne :) Sen blire att åka hem och plugga. Ser död ut på bilden förresten men mår som sagt inge bra.
PUSS

Dags för sängen!

Har pluggat i en timme så nu ska jag knalla iväg och borsta tänderna sen blire sängen! Hoppas på att vakna utan magont imorgon :) Men nu ska jag skynda mig, vill bara ner under täcket i den varma mjuka stora underbara sängen :D Den ropar på mig haha :) Sorry för min trista kvällshumor :P
PUSS

Besöksrekord!

Idag har jag haft besöksrekord på bloggen, lite kul tycker jag :) Men jag har uppdaterat sämst idag, men det blir så när jag inte mår så bra, min mage slutar aldrig göra ont, det borde ha börjat släppa nu som det brukar men nej det har det inte gjort :( I alla fall så ska jag plugga nu, måste tvinga mig själv! Måste för fan ha godkänt på provet liksom! Jag kommer ihåg hur det var förut, jag skulle ha MVG på varje prov typ och pluggade arslet av mig och då blev det nog för mycket, eftersom prov resultatet blev inte så bra då. Så jag tror att jag behöver plugga lite kanske bara en halv timme per dag i typ en vecka innan provet och sen kvällen före provet så går jag igenom allt och låter någon förhöra mig. Det verkar funka bäst för mig så :) Så det ska jag göra nu, plugga en halv timme sen fixa min inför sängen :)
PUSS

Hungrig!

Pappa är och hämtar mat nu, blir kycklingsallad, mums! :D Mår bättre men magen gör ont så fort jag står upp :( Så jävla drygt!  Fixade mina naglar idag iaf eftersom jag inte hade något vettigare att göra haha. Blev leopard mönster :) Vet inte riktigt om jag trivs i det haha, vi får se :D
PUSS

Hemma idag.

Har sån jävla mensvärk att jag knappt kan stå upp, min mage krampar hela tiden eller hur man ska säga. Skit ont gör det, så jag har bara legat hela dagen och tittat på film. Nu ska jag plugga ett tag sen blire nog film igen. Alvedon hjälper inte heller, kanske dags att göra något åt problemet :/ jaja, ska plugga nu!
PUSS

Jag älskar min mamma!

Efter att ha sett filmen vid din sida sitter jag nu här med tårar som aldrig förr! Alla borde se den. Jag är så glad att få ha min mamma här i livet, frisk! Jag älskar henne verkligen mest av allt här i världen. Filmen fick mig att börja tänka, och jag är så glad att få ha min mamma i livet. Skulle inte klara mig utan henne! Vem skulle då ge mig råd, hjälpa mig när jag inte förstår, förklara varför saker är som dem är ibland. Tänker på alla som mist sin mamma, hur starka dem måste vara, jag skulle nog inte kunna leva vidare utan min mamma eller pappa för den delen! Jag älskar mina föräldrar och jag är lycklig att ha dem i livet :) Ibland glömmer man sånt, så det är bra att bli påmind! Nu ska jag sova ^^
Me and my beautiful mom! I love you so much, you are my role model, I will always look up to you!
PUSS

Vid din sida

Sitter just nu i sängen med täcket runt mig och tittar på filmen vid din sida som går på 3:an just nu. Vet att det är en jätte bra film såg den för några år sen så kommer inte ihåg den riktigt därför tittar jag igen ^^ Hoppas jag orkar kolla på hela utan att somna haha!
I morgon är det skola igen, men den här veckan borde gå fort för det är ju lov veckan efter så :) Har man något att se fram emot :) Lovet kommer välbehövligt, för den här veckan kommer vara lite tuff, prov på åldrandet på torsdag och prov i engelska på fredag. Så det blir massa plugg under veckan som kommer!
Men nu ska jag se vidare på filmen så hörs vi imorgon:)
PUSS

Pluggat!

Har pluggat i 1.5 timme nu ungefär och så har jag hunnit vara på affären och duschat sen jag blogga sist, bra gjort för att vara mig hahah :) Nu ska jag gå och ta nått att käka, mamma gör pannkakor, But I don't like that! Så blir väl en smörgås eller nått :) Men först ska jag föna mitt hår :)
PUSS

Hemma igen!

Var inne på Hälla, det var ju bara Kevin som skulle ha kläder så :) Han hitta 3 par byxor, precis vad han var ute efter! Sen var vi även in på Jula lite snabbt, pappa som behövde grejer. Asså Jula måste vara en av Sveriges tråkigaste affärer? Seriöst haha.. Aja, nu ska jag se klart på reprisen av i form med Anna Anka. Sen ska jag plugga men ringer nog Hanna och babblar lite först :D Men sen SKA jag plugga :
PUSS

lite mer bilder :)

Medan jag är i stan så tänkte jag visa lite mer bilder jag fotade härom dagen :)
Den här bilden la jag in bara för att visa dig Amanda :) Nu vet du hur våran chinchilla ser ut :)
PUSS

Stan

Ska ta och fixa mig nu och sen ska jag nog följa med mamma och lillebror till stan, han behöver kläder. Så det ska vi fixa ;) Sen när jag kommer hem så är det plugg som gäller har jag bestämt mig för ;) Men ska fixa mig nu :) Just det, det snöar lite grann här nu, det är faktiskt lite mysigt, fast det är knappt man ser det och det smälter direkt det lägger sig på marken :P
PUSS

Vaken på riktigt

Nu är jag vaken på riktigt, hade så tråkigt igår så skrev det där lilla inlägget då:) Aja, nu ska jag gå och ta något att äta, vaknade för 15minuter sen. Sen idag så ska jag faktiskt plugga! Jag måste, annars kommer jag garanterat få IG men det känns det redan som att jag kommer få, för hon gick igenom provfrågor på tavlan hur dem kunde se ut och jag fattade dom inte alls, sen förklara hon vad svaret var och det var inte det svaret jag skulle ha gett hahah, så plugg dags är det verkligen!
PUSS

Go morgon!

Just nu ligger jag och sover haha, men vill bara vara duktig och uppdatera hahaah. Under dagen ska jag plugga, men ska blogga igen när jag vaknat, för det här är ett tidsinställt inlägg som jag skrev igår kväll när jag hade tråkigt :D
PUSS

Tv-kväll

Sitter och glor på tv med mamma och pappa. Det ändå som fattas är nått gott att tugga på för det finns inget gott här hemma haha. Det värsta är att jag vet inte vad jag är sugen på riktigt, är bara sugen på något! Jobbig känsla.. Aja, nu väntar jag på att Mr Bean ska börja på femman och sen efter det börjar filmen jag egentligen väntar på, Shall we dance? Har sett den förut men vill se den igen, för den var bra om jag kommer ihåg rätt :) Hörs imorgon!
PUSS

Tråkar

Sitter här i sängen med täcket om mig, är lite frusen sen promenaden, men det var skönt :) Jag vet att jag har nog det största provet jag nånsin haft än så länge på torsdag, men ändå orkar jag inte plugga. Fast det är egentligen vad jag  behöver mest av allt just nu för när jag tänker efter på vad provet handlar om så vet jag att det handlar om åldrandet, det psykologiska, sociala, och biologiska åldrandet. Men det räcker ju inte med liksom utan jag har 2stora häften att plugga på -.- Och jag har ingen ork alls till det! Nej usch. Ska ringa Hanna nu!
PUSS

Lördag!

Vaknade 10 idag, min underbara söta pappa kommer ner och börjar hålla på i tvättstugan, man bara älskar honom ibland! .. Iaf sen har jag hjälpt mamma att föna och fixa hennes hår och sminka henne och så, stackarn har så ont i axlar/nacke/rygg typ lite överallt där omkring. Sen har jag käkat lunch och duschat och fixat mig. Så nu ska jag följa med mamma ut och gå i kylan. Sen ikväll kanske jag ska ut och gå med Hanna, vi får se om hon orkar och har tid, hoppas det :) Aja, nu tjatar mamma att vi ska gå så lär väl sluta blogga nu :P
PUSS

Snart idol!

Jag har suttit och tittat ikapp på alla Kenza & Tyra show avsnitt eftersom jag inte har hunnit se ett ända. Jag tycker verkligen att showen är grymt bra och den bjuder på många skratt! Tycker Tyra och Kenza är två grymma tjejer, gillar dom starkt! Så nu ska jag försöka orka vara vaken varje torsdag och se det så jag slipper komma efter haha:D Nu börjar iaf idol strax så ska gå upp och sätta mig med mamma och pappa och glo på det, Jag gillar Daniel, hans röst är speciell. Sen är det synd att Alice har hoppat av tycker jag för jag gillade henne också. Menmen. Temat ikväll är Beatles(stavning?) så det låter lite tråkigt, inte riktigt min musik smak dvs, men ska titta ändå! Just det, jag drack ett glas cola till kycklingsalladen nyss, kände mig redo för det, så från och med nu så blire att jag får dricka cola, ett glas varje fredag, men inte mer!
PUSS

Är det nytt?

Alltså jag såg idag att nu kan man välja när inlägg ska publiceras, för det har väl inte funnits förut? i så fall är jag helt efter haha, för jag har många gånger velat blogga för att hålla bra uppdatering och då har det inte funkat eftersom man inte kunde skriva inlägg och välja en publiceringstid. Men tycker iaf att det bra att blogg.se gjort så man kan göra det nu, är skit nöjd :D Har redan testat det också, det andra inlägget ställde jag in en tid det skulle publiceras:) För er som inte fattar vad jag snackar om så är det det den lilla kalendern vid sidan av där man skriver rubriken, som ni ser på bilden nedan.
PUSS

Lika kändisar

Hade lite tråkigt så jag satt och kolla på kändisar och hitta flera som är sjukt lika varandra! Tänkte att det kanske är lite kul för det tycker jag så:)
Angelina Jolie & Megan fox   Så likt att det är sjukt! Finns andra bilder där man ser ännu bättre!
Keira Knightley & Natalie Portman. Här ser man också många liknelser!
Zooey Deschanel & Katy Perry  Äckligt lika varandra!
Ryan Phillippe & Justin Timberlake  Väldigt lika varandra!
Lite kul bara haha:)
PUSS

Det är freeeedag!

Så himla skönt att nu är det helg, fast den kommer dock behövas till plugg. Ingen skola iaf det är skönt! Matte provet idag gick okej tror jag faktiskt men man vet ju aldrig med våran matte lärare. Det var 16 tal och jag kunde dem 12 första utan problem. Så det borde man ju kunna få godkänt på ;) Nu ska jag gå och göra nått, vi hörs senare!
PUSS

Go morgon

Ska gå och borsta tänderna nu sen blire att gå iväg till bussen, vi hörs senare idag :)
PUSS

have some trouble falling asleep.

Så kan lika gärna lägga upp lite bilder från det jag fota idag :) Hoppas ni gillar dem ;)
Jaa det var väl det, ska lägga mig och försöka sova igen, vet varför jag inte kan sova, det är för att jag sov en stund på dagen. Det ska man inte göra, iaf inte jag för då kan jag inte somna på kvällen -.-
PUSS

Buenos Noche

Är trött som fan ska ta och gå och lägga mig nu, så ja är pigg för prov imorgon. Har som vanligt sovmorgon på fredagar till 10 så det blir 9 bussen :) Men vi hörs imorgon, önska mig lycka till på matte provet för det kommer behövas :D
PUSS

tror ni jag pluggat än?

hahah, jag är så rolig ibland, försöker få mig själv att plugga bara för att jag skriver det på bloggen. Men så funkar det inte för mig haha. Jag har istället vart ute och fotat lite grann i typ 1 timme, kallt som fan men det är bra med lite frisk luft och motion! Nu tänker jag krypa ner under en filt en halv timme kanske och försöka sova en liten stund sen plugga matte eftersom det tyvärr är prov IMORGON! AAH, är inte ens klar med alla tal i kapitlet(pinsamt) haha. Skit samma orkar helt seriöst inte, har nog gett upp matten lite halvt, men så blir det när läraren inte fattar att jag inte förstår honom för han är seriöst seg på riktigt! aja, vilostund vare :)
PUSS

Mätt och glad :)

Åkte hem från stan med halv 12 bussen så jag var i hallsta 12:) Gick till ica och köpte sån där sallad man får välja själv, så himla gott! Sen åt jag den och glodde på nått gammalt top model avsnitt på tv. Nu har jag nyss läst lite bloggar och nu ska jag strax sätta igång med att plugga!
Har märkt nu att designen ändras för dem som kommenterar men inte för dom som inte kommenterar? hel konstigt ju! Men ni kan bara lämna en tom kommentar så kommer det ändras för er också, och jag vet att det ska inte vara så men jag vet inte vad problemet är så :/
PUSS

Torsdag!

Blir helt chockad när jag vakna idag, det är liksom redan torsdag, i morgon är det fredag igen se helg, veckorna går så otroligt fort så det är sjukt! Aja, ska iaf gå och borsta tänderna och sen åka med pappa till bussen:) Vi hörs senare, det är en kort dag idag slutar 11.10 tror jag det var:)
PS. Hur ser bloggen ut nu för er för nu är den rosa för mig med ny header är det så för er?
PUSS

SÅ JÄVLA ÄCKLAD!

Jag har nyss sett en video med världens typ största finne klämmas, det var så jävla vidrigt så jag varnar er att kolla inte om ni är känsliga, mamma, du ska inte kolla eftersom du inte ens kan se mina finnar klämmas! Men Hanna du måste kolla på det här så får vi diskutera det imorgon hahhaaha. Nej fyfan kommer ha mardrömmar fram över kan jag säga, jag kan säga såhär, video var cirka 4min lång och det slutar aldrig komma under de 4 minuterna!! Gah, jag är så äcklad just nu asså, kan inte ens förklara!! Nej nu ska jag sova, förhoppningsvis utan mardrömmar :D
Här är länken för de modiga som klarar av att se, http://anaginas.com/2010/october/ni-maste-kolla.html?_tmp=87d94f9f05b74feacac0f9d2a981e55b9fb06544   Klistra in det i sökfältet där uppe!
PUSS

Hur ser det ut för er?

Headern är bytt, det var meningen att bakgrundsfärgen på bloggen skulle vara rosa men det verkar inte funka, eller om det funkar för er så kommentera gärna och säg det så jag vet, för mig är bakgrunden fortfarande vit bara det att headern är utbytt. Nu ska jag duscha! Glöm inte att snäll kommentera för ni hjälper mig då!
PUSS

UPPTAGEN

Har inte haft tid att blogga, just nu går skolan först faktiskt för vi har så otroligt mycket just nu, så jag har räknat matte och gått igenom exempel och sammanfattningar, blev dock inget klokare av det men jag har iaf försökt. Sen har jag läst lite om gerontologi, det handlar om läran om åldrandet. Vi har prov nästa vecka på det psykiska, sociala och biologiska åldrandet och det är 2 tjocka häften plus alla anteckningar, puh! Jobbigt, man är ju helt slut efter en skoldag också så det är lite jobbigt att sätta sig och plugga ännu längre.
Men nu har jag iaf nyss fixat ihop en snabb header, den första jag är lite nöjd med haha. Jag är inte duktig på sånt alls men när man inte känner någon som kan heller så får man göra det bästa av situationen helt enkelt göra en själv! Så ska börja ändra den nu så om nått ser konstigt ut under kvällen på bloggen så ska jag ha fixat det tills imorgon, så ni får ha lite tålamod :) Ni får gärna säga vad ni tycker också!
PUSS

Håååååål timme.

Sitter själv i ett litet glas rum just nu och ska börja räkna matte, det är ju prov på fredag(jag vet att jag sagt torsdag men jag har kollat fel dag) så nu behöver jag verkligen plugga, vill inte ha ig. Men det är svårt tycker jag, jag fattar inte mycket om man säger så och ändå gick jag ut med Vg i 9:an. Så det är lite konstigt tycker jag.. Aja, dags att börja plugga och sluta blogga :)
PUSS

Onsdag 20/10


Go morgon allihopa, idag blire 7bussen till skolan, börjar med data.Sen har man långt hål och Hanna och Amanda har sovmorgon så jag får väl gå och sätta mig själv i nått litet rum och plugga matte tills dom kommer. Är jätte seg idag med och sen börjar jag bli snuvig, igen.. Orkar inte att man blir förkyld hela tiden på hösten vintern. Så jävla drygt! Aja nu ska jag fixa det sista innan jag ska börja gå mot bussen om ett tag :)
PUSS

talking with my mother.

Håret är förjävligt efter allt regn idag(måste köpa nytt paraply, note to myself) och sen jag då som man ser är trött som fan, ser ju helt drogad/lost ut :P Men skit samma.
Nu har jag i alla fall gjort klart svenskan, så ska ta och skicka in den nu! fan va skönt! :D Ska strax börja räkna matte. Satt nyss här med mamma och prata lite om allt mellan himmel och jord. Alltid lika trevligt! Nu håller jag på och laddar in en film på usb åt pappa. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, 9 ska jag ligga i sängen. Så jag är pigg imorgon:)
PUSS

Dags för plugg.

Kom hem med halv 5 tåget. Gick till Hanna och hämta min cykel, ställer den inte vid tågstationen längre, min andra cykel blev snodd där och cykeln jag har nu snodde dom sadeln ifrån. Blir så jävla trött ibland. Aja, ska börja plugga nu, först svenska tror jag, eller jag måste, fan! Sen räkna matte. Så det är bäst jag sätter igång nu.
Och visst bara älskar man vädret idag? Iaf här, regnet bara öser ner och det slutar aldrig och det är kallt och jävligt, men det är väl bara underbart! hoppas ni fattar ironin..
PUSS

Tisdag :)

Är inget piggare idag, och då har jag sovit sen 9 igår till halv 8 idag, fattar inget, borde ju vara helt utvilad men nej det är jag inte.Jag ska snart cykla till Hanna nu, sitter och funderar på om jag ska börja använda vinterjackan idag eller om jag ska fortsätta med vårjackan, som är äckligt tunn, ett tag till? Fast jag fryser typ ihjäl. Men ändå att gå med en stor tjock sak känns inte heller speciellt kul. Vi får se hur det blir med det.
Visst är jag söt idag? Kan inte riktigt sätta pricken på vad det är men något är ju annorlunda :)
Nejdå, här är jag :)
PUSS

Så himla trött så det är inte sant!

Jag är verkligen jätte trött men har hur mycket som helst att göra, svenska läxa, räkna matte(prov på torsdag) skicka in smittan. Sen finns det säkert mer att göra. Usch, svenskan gör jag nog inte idag, orkar hel enkelt inte. Får ta det i morgon, då har vi sovmorgon till 10.40 så det blir halv 10 tåget in, skönt :) Men nu ska jag sätta igång här sen ska jag belöna mig med en lång varm dusch ;)
PUSS

HUNGRIG!

Sitter här i skolan, hur hungrig som helst. Mår illa så hungrig är jag, smakade maten men det gick inte att svälja. Då är jag seriös! Fast sen är jag ju kräsen också men ändå. Sista lektionen börjar nu 2 sen slutar vi 4, men hoppas verkligen att vi får sluta iaf 10min tidigare, för jag har otroligt ont i skallen(beror nog på att jag är hungrig) så orkar inte koncentrera mig. Hoppas verkligen inte att vi ska redovisa idag. Sen har jag massor att göra idag också, plugga matte, svenska och skicka in fallet i smitta.
PUSS

Go morgon

Måndag idag igen då, ny vecka nya läxor & prov! Jag bara längtar, eller inte.. Aja, har precis fixat mig och nu ska jag skynda mig och äta frukost :)
PUSS

Sweet dreams

Ska sova nu så man är pigg i morgon, fast det kommer jag nog ändå inte vara haha. Kan vara pigg på morgonen hemma när jag fixar mig men sen när man kliver av bussen vid skolan så är man bara så otroligt trött helt plötsligt, någon som känner igen sig? Skolan känns så seg just nu, det är prov hit och läxor dit och allt kommer på en gång. Det värsta är också att det slutar aldrig komma, lite ovant sen högstadiet man tyckte allt var så jobbigt, men fan, det var ju skit enkelt i jämförelse till det här. Tänker då på hur det blir på högskolan, hur fan ska jag klara den? Eller till och med gymnasiet, just nu läser vi ju bara A kurser och det är jobbigt och svårt oftast. Har lite lätt panik i kroppen hela tiden, kan liksom inte känna nån ro eller stressa ner. Inte slappna av fullt, skolan är konstant i min skalle. Skit jobbigt är det, aja nu vet ni iaf vad som går runt i min skalle typ hela tiden.
Go natt på er!
PUSS

Helt jävla slut!

Sen 1 idag till 5 så har jag vart ute hela tiden och burit grenar vi har sågat ner typ 8 olika träd tror jag, nu är jag helt slut och ska strax hoppa in i duschen, väntar bara på att den ska bli ledig :) Sen i kväll ska jag bara ligga framför teven under mitt duntäcke och glo på ensam mamma söker. Men nu ska jag ringa Hanna :)
PUSS

söndag

Vaknade 11 idag, skit nöjd är jag, lyckades sova en timme längre haha. Jag ska plugga lite idag, men jag vill också verkligen fota men har svårt att hitta något fint ställe att fota på och sen har jag sämst fantasi också. Vet ni vad jag vill ha mest av allt i världen just nu? En chihuahua, har hittat 2 jätte söta! Försöker övertala mina föräldrar, vi får se hur det går :)
PUSS

Yes :D

Pappsen var snäll och skjutsa mig så det blev godis ändå :D Nu ska jag njuta framför pretty woman som börjar kl. 9. Vi hörs imorgon när jag har ångest haha
PUSS

Godissugen som f*n

Det här godissuget jag har haft i några dagar nu verkar inte släppa kan jag säga! Men är fortfarande inte så jätte sugen på läsk, eller jo lite men det kommer jag alltid vara haha. Men godis, ni har ingen aning om hur mycket jag vill ha en fet marabou mjölkchoklad och nått annat gott till! Kanske gjorde jag det för svårt för mig med att sluta med både godis och dricka på en gång? För det var egentligen bara drickan jag behövde sluta med, som jag är beroende av. Gör jag fel om jag åker ner till affären och köper det jag vill ha, GODIS?? Kommer säkerligen ångra mig imorgon eller kanske inte. JAG ÄR SÅ JÄVLA SUGEN JUST NU! Om nån kan skjutsa mig så blire nog godis men annars blir dte nog inte det, kom precis från affären haha, och det är snorkallt ute! Vi får se hur det blir..
PUSS

En dusch senare :)

Har precis fixat mig klart efter duschen. Så nu har jag absolut ingenting att göra alls -.- Plugga behöver jag, I know. Men orkar inte, och det blir ändå inte bra om jag sätter mig och försöker göra något när jag inte känner för det. Så något annat vill jag hitta på men vet inte vad. Vill ut och fota men det är så himla kallt ute att jag inte vill gå ut haha.
PUSS

Cold

Det börjar bli riktigt kallt ute nu, det är kallt att springa till och med. Fast man svettas som en gris(iaf jag) så fryser man ändå arslet av sig. Brr.. Många tänker väl att det är väl bara att ta på sig mer kläder men hr smidigt är det att springa i massa tjocka kläder? Nej, jag gillar inte det. Jag skulle vilja ha en crosstrainer att springa på, det gjorde jag förut när jag gymmade och det var skönt. I alla fall så lade jag mig i soffan direkt när jag kom in igen och fastnade farm för en film som hette the tenth circle. Den var as bra och jag brukar inte gilla filmer som denna, tror det var en thriller? Men asså den var inte läskig eller nått, men den var liksom spännande och intressant. Värd att se iaf:) Men jag känner mig svettig och äcklig just nu så ska ta och hoppa in i duschen!
PUSS

Go morgon!

Vaknade 10 idag men låg kvar till typ kvart över. Fattar inte varför jag inte kan sova ut längre :( Behöver fan det. Aja, har precis kastat upp håret i en hästsvans och kastat på lite mascara så nu ska jag ut och springa. Eller vi får se om jag klarar av det, dels för jag har fortfarande ont i benen sen coopertestet, värsta träningsvärken och att så fort jag anstränger mig så hostar jag och det blir blodsmak i hela munnen. Men ska göra mitt bästa, om inte annat så är det ju bra att bara gå också. Men nu ska jag dra ut :)
PUSS

Nyss hemkommen.

Har precis kommit hem i tid för idol. Har fixat dipp så ska gå och hämta den nu efter att jag bloggat klart :D Vi var iaf te och åt och jag tog en kycklingsallad haha, ovanligt? Nej men jag fullkomligt älskar den maträtten. Sen var jag otroligt sugen på det också :) Men nu ska jag koncentrera mig på idol. Just det imorgon ska jag sova ut om det går haha, så väck mig inte. Ring inte eller något före 12! I relly need some sleep :D
PUSS

Friday I'm in love!

Gud hörde nyss den låten från andra avenyn och shit vad jag saknar den serien! Helt klart bäst :) Väntar just nu på att vi ska käka kvällsmat någon gång. Är jävligt hungrig kan jag säga er :) Har jätte tråkigt, har inget och göra. orkar typ inget heller eftersom jag är trött som bara den. Tråkigt inlägg kanske men nu blev det så :)
PUSS

Friday :D

Fan vad veckorna går fort alltså, helt otroligt. Det är knappt så man hinner med. Måndagen är alltid seg men sen går det fort som bara den. Aja, det är skönt med helg såklart! Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen men nått ska man väl kunna hitta på :) Nu ska jag iaf skynda mig och käka frulle, börjar skolan 10 idag så det blir 9bussen till stan. Slutar som vanligt 15.10, men hoppas på tidigare :)
PUSS

The store

Precis kommit hem från affären med mamma. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, kyckling med ugnspotatis och grönsaker plus bearnaisesås! Lööööve it :D Vet att jag borde plugga matte, men det är lite svårt att plugga när man inte förstår :/ Ekvationer är inte min grejalltså, fattar nada, vill bara lägga mig ner på golvet och tjura och ge upp. Det är inte lätt när det är svårt hahah. Är jätte trött nu, därav min tråkiga humor. Ont som fan i huvudet också, känns som om jag har fått en stång körd rakt igenom skallen :/ Så ska gå ifrån datan nu.
PUSS

Hjälp!!

Asså är så himla sugen på en stor fet marabou just nu! Helt sjukt, får panik. Det kryper i mig nu, har inte ätit godis på 1vecka och 3dagar och det har gått toppen, colan är jag inte ens sugen på, inte godis överhuvudtaget heller, bara en marabou. Men nu till saken, från början var det bara cola jag skulle sluta med eftersom det är det jag är beroende utav. Godiset var bara något extra jag la på, åt alltså inget jag skulle behöva ha förbud emot egentligen. Har inte ätit nå godis på hela helgen. Så är det fel av mig att bara köpe en chokladkaka. Fast jag vet att jag kommer ångra mig sen. Kanske är såhär sugen bara för att jag är VÄLDIGT hungrig?! Hjälp mig, säg åt mig att inte köpa en chokladkaka så jag inte gör det.
PUSS

Tipsa mig?

Skolan idag var skit seg. Först data, ingen favorit lektion men det funkar väl ändå. Sen omvårdnad, ganska kul och sen håltimme och sen svenska, mest segt bara. Har aldrig riktigt gillat det ämnet. Kan ju redan svenska liksom haha. Nu skulle jag behöva räkna matte som jag har tagit hem men så lär det inte bli haha, orkar seriöst inte. Vill bara ha kväll så jag får gå och lägga mig, haha men jag är verkligen jätte trött! Känner för att glo på nån film, men vet inte vilken? Snälla kan någon tipsa mig om en bra film och inte skräck eller action!
PUSS

sjuk

Vaknade inatt av att jag frös och sen andra sekunden så kallsvettades jag. Så jag har inte sovit bra inatt. Iaf imorse när väckarklockan tillslut ringde så gick jag upp och tog en temp och jag hade feber typ 38grader. Plus att jag har fått ont i halsen också men det kände jag av redan igår. Så har iaf vart hemma från skolan idag. Bara legat helt död i soffan typ. Kollade på film. Nu har jag satt på en ansiktsmask och ska strax hoppa in i duschen man brukar ju piggna till lite då. Sen imorgon blir skola igen.
PUSS

sov dags :)

Stack hem från stallet halv 8. Åt kvällsmat mat och hoppa in i duschen. Så nu sitter jag här och läser lite bloggar. Ska strax föna håret, eller efter jag bloggat klart snarare sagt. Sen blir det sängen, så skönt ska det bli! Vart helt slut efter coopertestet idag. Sara som red idag var iaf jätte duktig, Andra gången hon galoppera idag tror idag och hon gjorde det jätte bra och det såg fint ut. Hon var helt klart en av dom bästa i gruppen! Jag saknar ridningen nå grymt mycket, jag blir till och med avundsjuk när dom andra får galoppera på hästarna, blir helt irriterad för att det inte är jag som sitter på hästen och njuter. Men vill aldrig mer rida på ridskolehästar dock, det är bland det tråkigaste som finns, i alla fall när man har lärt sig rida och har gjort det i några år. Men nu ska jag sluta ta upp eran tid i onödan för det här är säkert helt ointressant ahaha ;)
PUSS

Home

Åkte med det överfulla tåget kvart över 4 hem idag. Altid så drygt att åka det eftersom det alltid är massa människor. Iaf har nyss käkat lite pulvermos, har ju inte ätit nån lunch som vanligt så var svin hungrig och det blir nog ingen kvälllsmat här på ett tag. Finns säkert plugg man borde göra idag men orkar seriöst inte, tog inte ens hem något. Funderar på att kanske sticka till stallet ändå och kolla på sara när hon rider. Ska nog göra det:)
PUSS

YES, YES, YES!

Vet ni hur glad jag är just nu?! Jag är skit glad!! Vi hade ju coopertestet som jag berätta om i förra inlägget. Man skulle klara 5varv som var 400m på 13min. Jag klarade det precis på 12.59. En jävla sekund!! Men jag är överlycklig ändå för jag är Godkänd!! Sen innan testet på matten så fick vi tillbaka matte proven. Och det första han säger att han har fått lov att sänka poängen för G och ändå är det inte många som klarade det. Då fick jag seriöst panik! Från början så var 10 Godkänt men sen sänkte han det till 7. Gissa vad jag fick? 11 Så jag har Godkänt :D Så himla skönt, trodde först att jag skulle få göra omprov i slutet av terminen men jag slipper. Oh happy day! hahah. Idag är jag glad som ni märker :) Nu har vi bara estet kvar som börjar 14.10 och även fast jag hatar det ämnet så gör det mig inget just nu för jag är glad! hahaha ^^
PUSS

COOPERTESTET!

Är i skolan nu. Ska ha matte en halv timme typ sen är det dags för...  COOPERTESTET!! Gah, I'm gonna die :( Man ska springa 2km, alltså fem 400m varv på 13min. Vet redan nu att jag inte kommer klara det, men ska såklart göra mitt bästa :) Ni kan ju önska mig lycka till, haha.
PUSS

Inte haft internet.

Kunde inte uppdatera bloggen efter skolan eftersom internet har krångla som fan här hemma, modemet får ju lite damp ibland. Men nu funkar det igen :) Iaf, idag slutade vi typ 1 och stack hem till Hanna, pluggade och gjorde klar arbetet i soms. Mamma hämtade mig där 4, vi stanna och handla på affären. Sen när vi kom hem så gjorde mamma om mina naglar eftersom lacken hade släppt och försvunnit i kanterna såg inte fräscht ut. Men det jag har nu älskar jag! Suddig cam bild blire nu för jag har inte tid med annat :P
Skit snyggt i verkligheten sen är det en helt annan rosa i verkligeheten :) Nu ska jag strax äta, eller typ nu, är jätte hungrig! Sen ska jag kanske räkna lite matte om jag orkar :)
PUSS

Good morning!

Sitter i klassrummet nu och vi ska precis börja engelskan. Jag är skit trött idag, somnade nästan på bussen, så skönt. Men vi slutar ganska tidigt idag. Fast vi har grejer och fixa hemma hos Hanna idag efter skolan så det kommer ta nån timme eftersom vi ska göra klart den uppgiften idag. Men nu har han börjat ropa upp så måste sluta blogga nu:)
PUSS

Bilder från svampplockningen.

Här kommer lite bilder jag fota ute i skogen medan vi ändå var där och plocka trattisar :)
trattkantareller :)
Ännu mer, den här gången hittade vi dem lätt! :)
Nån annan svamp jag hittade, undrar vad det är för svamp? ^^
In action haha, plocka svamp för fullt! :)
Drog bort färgen helt hållet:)
Ja det var väl det :) nu blire film för min del ;)
PUSS

kass uppdatering, I know.

Har gjort mycket idag faktiskt. Efter att jag bloggat senast så käkade jag frukost lite snabbt och fixade mig lite snabbt sen stack mamma och jag till skogen och plocka svamp, passade på att ta med kameran för att fota lite. Bilderna kommer snart i ett separat inlägg.
Efter 1,5 timme i skogen så stack vi hem och då Stod Jennie redan utanför och vänta, gick in och tvätta händerna och hämta plånboken sen stack jag med henne till stan. Hon skulle ha fest kläder, hon hittade ett jätte snyggt långt linne som hon var jätte fin i! Och jag köpte inget till mig utan en t-shirt till min lillebror på jacket jones :) Skit snygg var den och jag var bara tvungen att vara lite snäll ge den till honom. Så nu har jag kanske 350kr kvar. Hittade inget alls i stan till mig själv, känner mig för tjock för allt så jag vill inte ens prova. Lite tråkigt men jag får ju skylla mig själv att jag ser ut som jag gör. Aja, sen kom jag hem för kanske en timme sen och har nyss ätit lite kvällsmat! Vi åt potatis med fläskfilé och svampsås(trattkantareller). Nu ska jag nog glo på nån film sen ska jag duscha och sen blire sängen för min del :)
PUSS

Go morgon!

Vaknade kvart över 10 idag med, något måste vara fel på mig?! Varför sover jag inte längre när jag kan? Jag fattar ingenting, brukar kunna somna om hur enkelt som helst men det går inte! Aja, det är väl lika bra det :) Idag har jag inget inplanerat, känner dock att  jag börjar bli förkyld. Kanske var för att jag var ute och gick igår kväll när det var så kallt med Hanna. Frös som fan men det var det värt :) Nu ska jag ta och käka frukost sen ska jag nog plugga lite idag också:)
PUSS

Fixat mig :)

Har precis fixat mig och nu ska jag sticka och hämta usb minnet jag snacka om :) Lite bilder på mig idag:)
PUSS

Skönt att springa.

Var ute och sprang utan musik eftersom jag har glömt att ladda ipoden.. Men det gick jätte bra ändå :) Var skönt att springa idag, ast nu är jag helt slut men så ska det väl vara. Nu ska jag duscha och fixa mig och sen vet jag inte vad som händer idag, jo juste måste ju hämta usb minnet! Sen ska jag nog plugga lite och sen ikväll blir det nog nån film :) Kollade på I rymden finns inga känslor härom dagen, jag tycker den var bra, blev många skratt. Jag gillade den och tycker fler borde se den. Just det, mamma fixade mina naglar nyss också, skit snyggt blev det! svart med silvrigt zebra mönster, kommer bra bild senare:)
syns inge bra, men jag gillar det :)
PUSS

Lördag.

Var jätte skönt med sovmorgon! gick upp kvart över 10 ungefär. Sen har jag ätit frukost och så, nu ska jag strax ut och springa en vända. Sen ska jag duscha och fixa mig sen åka och hämta ett usb minne hos en kompis, ibland saknar man moppen. Inte kört nå hela sommaren :( Vart trasig hela tiden och det var alla möjliga jävla problem med den jag fattar nada! aja nu ska jag sätta lite fart här:) Hörs senare ;)
PUSS

Dags att sova.

Tänkte bara säga go natt och visa min nya sov t-shirt oroligt ful, Check! Men lite roliga iaf hahah, eller så har jag sämst humor bara när jag är trött:D
Det står korv för tröstätare? för er som inte ser :) Det är en t-shirt från lithells haha, fick den av pappa, skit skön att sova i iaf :)
PUSS

Hemma och det är helg!

Har vart hemma ett litet tag nu stack med mamma till affären direkt efter att jag kommit innanför dörren. Köpte gurka och dipp, nått gott måste jag ju få äta. Men inget godis eller cola, det får vara slut med det på ett tag nu, mitt mål är att klara en månad utan varken godis eller cola. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med mat, bli en pizza idag eftersom jag är sugen på en vesuvio. Åt ju kycklingsallad till lunch igår :D
PUSS

LUNCH

Sitter med Hanna och drygar, vi har lunchrast och jag hatar maten här säger jag bara, det var nån vidrig pastagratäng. Vill ha min mormors mat varje dag, då skulle jag vara nöjd! Ni skulle smaka min mormors mat, så underbart god. Nu blev jag hungrig bara för det. Våran lektion börjar iaf om 15 min och håller på tills 15.10. Hoppas vi får sluta tidigare, men antagligen inte eftersom vi har fått sluta tidigare jämt sen skolan började.
PUSS

Bussen snart

Ska skynda mig lite nu, typ äta upp mackan och borsta tänderna och sen gå iväg till bussen och åka till skolan! Så himla skönt med lite sovmorgon idag! :)
Me today :)
PUSS

:/

Kass uppdatering idag men är jätte trött och huvudvärken vägrar att gå över, kunde inte ens göra läxan dels på grund utav att jag är så trött och huvudvärk men inte nog med det, fattar fan inte frågorna?! Nej jag har helt klart gett upp för idag och nu när jag känner såhär så skulle ett glas cola sitta svin fint men nej, jag tänker fan inte dricka nån jävla cola! Väntar iaf på att mamma ska komma hem så vi kan åka till affären, behöver komma ut lite så kanske jag mår lite bättre iaf...
PUSS

look at my hair

Såhär känner jag mig just nu, helt slut och nere allt pågrund utav det fittiga jävla vädret och förlåt nu svär jag men fan asså. Skolan har egentligen inte vart jobbig idag men hela min morgon och och det här vädret har förstört hela dagen för mig, nej usch!
Nu ska jag plugga lite sen blire att bara glo på nån film och vila för jag är helt slut och har skit ont i huvudet! Känner mig så tråkig och negativ just nu. Men något positivt är ju att det går bar utan colan, är fortfarande inte sugen. Så det är väl bra antar jag :) Men som sagt nu ska jag plugga!
PUSS

Skit morgon

Sämsta morgonen på länge. Man vaknar och ser att det spöregnar ute, får som tur är skjuts till bussen. Men i bussen måste jag sitta bredvid en tant som stinker rök så man får svårt och andas + att hon ha regnkläderna kvar på så jag blir helt dyngsur på den sidan av mig som hon sitter på :@ Så nu är mitt hår krulligt och jag ska snart redovisa, toppen! Nej idag vill jag bara gå hem och krypa ner under täcket igen. Men nu ska jag gå igenom vad det är jag ska redovisa om igen.
PUSS

Skickat in svenska läxan!

Hanna åkte hem kvart över 5 ungefär sen dess har jag bara pluggat svenska och datorkunskap och är nu äntligen klar! Ska nu ta och hoppa in i duschen och sen ska jag laga nån kvällsmat. Imorgon är det skola som vanligt igen och därför ska jag lägga mig tid ikväll så jag orkar upp imorgon och kan koncentrera mig i skolan :) Så säger go natt nu^^
PUSS

Klara :)

Nu är jag och Hanna typ klara med faktan i fördjupningsuppsatsen, det fattas bara personliga åsikter. Det ska skrivas dit imorgon på håltimmen. Vi måste fråga läraren lite frågor bara. Vill ju inte göra fel liksom. Men nu ska jag börja arbeta med svenskan som ska vara inskickad imorgon senast men ska nog skicka in den idag. Om jag hinner.
PUSS

Pluggar med Hanna!

Sitter just nu och pluggar med Hanna, vi har precis vart ute och sprungit, det gick väl sådär haha, men Hanna var duktig för att vara första gången hon sprang. Och det kan ju bara bli bättre så.. Men nu gäller det bara att få henne att fortsätta springa med mig, jag hoppas hon vill det. Nästa gång jag ska springa är i helgen, hoppas hon följer med då ;)
PUSS

Ready to run

Sådär väntar bara på att Hanna ska komma nu så vi kan plugga nån timme, vi måste skriva ihop en uppsats typ. Sen ska vi ut och jogga :) Ska bli så skönt! Sen ställde jag mig nyss på vågen. Och jag har gått ner 2kg sen i söndags, kanske inte så jätte mycket men iaf! Det måste vara för att jag har slutat med colan, för före det har jag legat på samma vikt ett bra tag. Känns iaf bra och nu blir jag ännu mer motiverad att inte dricka cola liksom :D Nu ska jag gå och hämta ett glas vatten!
PUSS

God morgon

Vaknade 11 ungefär, ska käka frukost nu och sen fixa mig lite snabbt sen kommer Hanna för vi ska plugga och ut och springa, nu har vi skjutit upp det i flera dagar men idag ska vi fan springa, iaf jag för jag kan inte vara så jävla lat längre, måste komma igång med springandet igen! Har fortfarande inte druckit cola sen i måndags fst det finns i kylen! Tycker jag är jätte duktig haha :D Men det är fan svårt är skiiiit sugen! Men tänker inte dricka! Nu ska jag ringa Hanna :)
PUSS

tittar på DH

Har vart ute och gått hela kvällen med Hanna, prata lite skit och lite love problems hhahah. Nä men det var kul iaf :) Fast det var kallt som fan, men ändå skönt :) Aja ska fortsätta kolla på desperate housewifes och sen programmet som jag älskar, Cougar town! Sen blire sängen och imorgon ska jag sova länge för vi har inge lektioner det är inställt så vi är alltså lediga :D UNDERBART!!
PUSS

Snart estet

Väntar just nu på att esteten ska börja. Skulle gärna hoppa över det, inget ämne jag gillar om man säger så. Typ värre än idrott för det är så jävla fjantigt och tråkigt! Fattar inte att det är ett kärnämne?! Sen idag ska Hanna och jag ut och springa! :) Fast Hanna den lilla latmasken tror att hon kommer slippa, men nej det ska hon inte. Vi hörs senare ;)
PUSS

Home

Är hemma nudå, är skit hungrig skulle kunna dö. Åt en äcklig banan(hatar banan) för att försöka lätta hungern lite eftersom mamma gör mat just nu. Inte för att jag tror den maten kommer göra mig mätt hehe. Något med fisk och det är inte nån favorit kan jag säga men man vet ju inte. Det kan faktiskt var gott men det är tveksamt. Sen är det ju kanelbullens dag idag men inte fan har man fått nån bulle! haha, nädå. Gillar inte ens bullar. Bara ibland och i så fall köpta bullar. Idag har jag slutat dricka cola också för 100gången. Men än så länge känns det bra är inte sugen iaf :)
Sen skulle Hanna och jag börja springa idag också, men vi tar det imorgon istället, för vi var helt slut efter gympan idag och sen har vi läxor att göra också. Hoppas vi hinner imorgon bara för mycket ska vara klart den här veckan. Vi får se.. Nu ska jag plugga :)
PUSS

Sitter i skolan

Har lektion, men ingen lärare, tror ni det går att arbeta då eller? Nej. Menmen, jag har arbetat lite och är typ klar med det som ska vara klart imorgon, har en fråga mamma måste hjälpa mig med bara. Idag efter skolan så fökljer jag med Hanna hem för vi ska plugga och sen ut och springa! :D Men nu har vi snart lunch, är jätte hungrig!
PUSS

Snart sov dags.

Är jätte trött men tänkte vara snäll och blogga ett sista litet inlägg:) Det var jätte kul att hälsa på i stallet igen har saknat pollarna :D Fick klappa och pussa på Charlie också min favorit! Sara var jätte duktig tycker jag även om hon själv kanske inte tycker det. Jag tycker hon red Sune jätte fint och hade kontroll över honom för han var väldigt pigg idag och det är jätte bra gjort eftersom hon inte har ridit så jätte länge. Så det var kul att se på :) Men nu ska jag sova för jag är skit trött!
PUSS

Stallet snart :)

Snart stallet då, orkar inte byta om till ridkläder men har tagit på mig kläder jag typ aldrig använder annars. Typ som den här blusen, köpte den förra året på gina för 250kr har aldrig haft den på mig. Jag tycker den är jätte fin men det känns inte som mig riktigt. Så nu ska jag använda den för första gången till stallet :D
PUSS

Just nu

Gör jag absolut ingenting. Bara sitter här och slöar mig läser bloggar och lyssnar på musik. Började plugga på svenskan men fattade nada så lade bort boken igen, Inte bra eftersom den ska vara inne på torsdag och det är lite uppgifter man ska göra. Menmen, orkar bara inte helt enkelt. Väntar på att klockan ska bli kvart i 6 för då ska jag till stallet. En timme kvar, ska skriva ut min engelska bok recension jag har skrivit så jag kan lämna in den imorgon :)
PUSS

:)

Var inne i stan, medan pappa var och titta på något jobb så gick Kevin och jag i affärer på Hälla, köpte bara ett puder. Vet att jag ska sluta med det men just nu klarar jag min inte utan det, är inte redo haha.. Sen åkte vi och köpte sadel och stång till cykeln, sen kommer vi hem och så passar inte skiten fast det var samma mått som vi mätt. Så nu kan jag fortfarande inte cykla, jag som hade tänkt cykla ut till stallet ikväll men får väl gå ut dit. Fast jag hatar att gå själv när det är mörkt ute :S
I alla fall, har precis ätit och före det så klippte jag gräset. Nu ska jag väl typ kolla vad det är man ska göra i svenskan och om jag orkar så ska jag väl göra skiten också.
PUSS

Go morgon!

Idag har jag vaknat pigg 9.20 Helt lagom tid :) Jag ska precis börja fixa mig sen ska jag med pappa och Kevin in till stan för att köpa en ny sadeljävel. aja. Har lite bråttom nu :)
PUSS

Puuh!

Blev lite dålig uppdatering ändå idag hehe. If skrev min engelska bokrecension och fixade mig. Vid halv 4 tror jag så gick(någon har ju snott sadeln på min cykel) jag med min lillebror till Ica för att hjälpa honom hitta den ben & jerry glassen jag köpte senast eftersom han inte vet hur den ser ut och jag vet inte vad den heter haha.
Sen när jag kom hem så dammsög jag hela huset tog väl en halv timme. Sen bestämde jag mig för att gå ut och kratta tomten har väl tagit 1.5 timme. Sen i morgon ska jag klippa gräset :) Så tycker faktiskt att jag har vart lite duktig idag iaf! Men jag har fått så mycket på sistone så jag känner att jag vill ge lite tillbaka eftersom jag vet att mamma och pappa inte har tid med sånt :) Nu ska vi snart äta kvällsmat sen blir det nog någon film och lite popcorn :)
Det enda jag har planerat tills i morgon är att åka till stallet och kolla på Hannas lillasyster Sara när hon ska rida, saknar faktiskt ridningen och hästarna jätte mycket så ska bli kul att åka ut dit :) Hoppas Hanna följer med också så jag slipper sitta själv på läktaren och frysa haha :)
PUSS

Time to wake up :)

Mamma ringde mig 12 och sa att det var dags att vakna, blev först lite irriterad, herrgud vilket morgonhumör jag kan ha alltså. Men sen så kom jag på att det var lika bra det. Måste ju plugga idag. Ska snart sätta igång. Börjar nog med engelska bokrecensionen. Sen svenskan. Om jag orkar och hinner kanske jag ska ut och fota lite idag också! Men vi får se hur det blir, uppdaterar sen och berättar :)
PUSS

PANIK!

Hade helt totalt glömt bort att senast idag skulle en uppgift skickas in till min lärare och fast jag och Hanna snackade om den under dagen så glömde jag bort det ändå!! Så när hon smsa mig för en halv timme sen och fråga vad man skulle skriva fick jag lite smått panik. Sen kommer jag inte in på min skolmail heller! Great! :( Aja har iaf skickat in den nu från min privata och hoppas på att det är okej för den här gången :) Men nu är jag döö trött och ska sova!
Ingen smsar eller ringer mig före 11 imorgon. Jag ska sova ut och tänker inte svara :D
PUSS

4 olika mascaror!

Mascara 1. Den senaste jag har köpt, jag gillar den jätte mycket men vill bara säga att borsten är väldigt stor! För mig funkar den jätte bra för jag har ju långa ögonfransar, men kan tänka mig att en person med korta ögonfransar inte skulle gilla den. Så Därför få den 4/5, skulle ha fått en 5 om jag tror den hade funkat för alla. Jag vet inte vad den kostar riktigt köpte den på nedsatt pris. Men gissar på runt 150kr, men det är den värd för oss med långa ögonfransar
Mascara 2. En helt vanlig mascara med en ganska stor borste men inte jätte stor. Funkar nog för dom flesta och funkade jätte bra för mig, tycker dock att den torkar väldigt fort fast det finns kvar och blir lätt klumpar. Men den är ändå helt okej ;) Kostar 139kr, normalt pris på en mascara tycker jag. Får 3/5
Mascara 3. Den köpte jag på planet i somras kostade endast 60kr! Tänkte först, aha den är billig och borsten har lite konstig form, hmm den här är nog inte så bra men vi testar ändå. Det tar jag tillbaka! Den var jätte bra, har räckt hur länge som helst, borsten är jätte bra, den är lätt att använda och bara helt fantastisk! Ett enda problem, jag hittar den inte i nån affär så jag vet inte vart man kan köpa den? Men den får iaf full pott! 5/5!
Mascara 4. Gillade inte den alls, Torkar också ut väldigt snabbt, borsten sög totalt. Den var också trög att få bort med tvål och vatten. Det blir inte heller de volym dom påstår och sen kostar den runt omkring 170kr. Nej den gillade jag inte, men jag har alltid gillat dom andra max factor mascarorna så den här var en besvikelse! Därför 1/5
PUSS

Vad vare i paketet? :D

Jo min fina tröja från Melba.se så klart! Älskar den. Den dock inte alls lika lång som den var på tjejen på bilden men jag gillar den grymt mycket ändå! ;)
Kommer snart upp ett inlägg om lite olika mascaror jag haft på sistone, tänkte bara tipsa och berätta vad jag tyckte om dem :)
PUSS

Home finally!

Tänkte visa dagens min nya klänning nu som jag köpte igår.Det blir en som en liten dagens outfit på samma gång! ;)
Helt vanlig grå stickad klänning :) 199kr kostar den på Gina tricot.
Har också fått hem ett paket idag, undrar vad det kan vara va? Ni får se lite senare ;)

Mitt i lektionen

Har en 5minuter bensträckare på lektionen, v har precis kollat på en film om ett gammalt syskonpar som var kring hundra år gamla, så himla gulliga. Men filmen får mig också att tänka efter lite. Dom bodde i ett hus helt själva utan el och en sån där gammal spis man eldar i och ändå var dom så nöjda. Tyckte det var så gulligt. Det är cirka en timme kvar på lektionen kvar nu sen slutar vi äntligen och då är det fredag och helg!! :D Ikväll blire film och chips och dipp! Plugget får börja imorgon!
PUSS

Snart helg!

Sitter här med Hanna, vi har lunch rast och jag håller på att hungra ihjäl mig men maten är inte god så. Vi har en lektion kvar för dagen, Vård och omsorg den är jätte lång. Men som sagt, hoppas på att få sluta tidigare!
Fick tillbaka engelska uppsatsen idag och fick mvg igen känns bra :D Älskar engelska nu när man fått en bättre lärare! Och ligger till och med före i matten, så inget matte räknande i helgen, wiiho! Men ska skriva min engelska bok recension klart och sen har vi svenska läxa också tils på torsdag och data grej som jag ska göra klart! Så det blir en plugg helg anyway! Men nu orkar jag inte skriva mer :D
PUSS

Fredag:)

Go morgon! Hinner blogga lite snabbt för jag ska strax gå iväg till bussen men iaf. Vi slutar typ 15.10 idag men vi brukar få sluta lite tidigare så vi hinner med kvart över 3 tåget hem. Vi får se om läraren är så snäll idag med, hoppas det! :) Men aah, vi hörs senare under dagen!
PUSS

RSS 2.0