Valborg!

(mina ögon ser ledsna ut och det vill vi ju inte se, så håller för)
Förlåt för dålig uppdatering men den här morgonen började sämst och ja det tänker jag inte ta här helt enkelt, men ska iaf sova hos Hanna ikväll, det behöver jag för om det är någon som kan muntra upp mig så är det hon :) Vi ska väl bara mysa och gå och ta en titt på majbrasan kanske :) Vi får se, vi tar väl kvällen som den kommer helt enkelt, brukar bli bäst så :) Jag är tillbaka imorgon igen!
PUSS

Tisdsinställt

(Gammal bild)
Just nu går jag och Hanna på stan, var länge sen sist och sen är det kul att umgås när vi inte har setts på typ mer än en vecka, ni vet jag saknar ju min andra halva! Så det är vad vi gör just nu, men ville ju vara snäll och uppdatera er lite grann!
PUSS

Händelser från Turkiet!

Ja där nere va vi med om massa roliga saker och jag tänkte dela med mig av vissa nu haha.
När vi precis checkat in på hotellet och ska följa mannen som bär våra väskor till rummet så ser vi att det är hiss(vi fick på 4:e våningen) och jennie och jag åker inte hiss haha så Jennie säger till han som väntar we take the trapps, jag typ dog av garv och han fattade ingenting av vad hon sa så fick jag säga steps istället och då fattade han haha.
Sen när Jennie ska fråga priset och börja pruta(hon är grym på det) så säger hon what it cost och det var också så himla gulligt haha :D
Och sen fanns det en personal på hotellet som var lite speciell haha. Han försökte hela tiden ta kontakt med mig och stod och glodde när jag solade och så och sen en gång när jag kände att han stog och glodde så tittade jag dit lite surt men vet ni vad han gör då? Jo han sätter på låten I wanna make love right na na na och ställler sig och börjar kasta med spritflaskor och tror att han är as grym, nej usch vad pinsamt.
Sen var det en annan kille på basaren som slog till mig för att jag vägrade köpa badshortsen om han inte gick med på mitt pris så då vart jag fan lite rädd haha och sen sa han helt plötsligt något på sitt språk till mig och då stog hans son(typ 40bast) bakom och titta på mig från topp till tå och ja sa att jag inte förstår han bah: You make good wife! AHAHA men dem såg så seriösa ut så jag fick panik och fick min grejer och gick haha.
Sen var det en annan kille på basaren som hela tiden ville att jag skulle ta en drink med honom och vi var säkert där och handlade 5 gånger för hans affär var bra så jag fick hitta på 5olika anledningar till varför jag inte kunde ta en drink haha, och så säger han till Jennie I really like your friend but I don't know what she think about me och typ väntar på att jag ska säga att han är snygg eller nått fast han var skit ful haha, nej det var pinsamt haha. Det hände fler roliga saker men kommer inte ihåg allt just nu så.
PUSS

fredag 29/4 11

Go morgon. Jag vet jag lovade bilder igår, men jag hade så mycket annat att göra. Först var jag ju och luncha med Hanna och sen hem och packa upp allt och sen hjälpte jag min lillebror med en sak och så vidare. Och jag ä fortfarande trött eftersom jag inte somnade förns typ 10 igår kväll, hade ju tänkt att lägga mig vid 6 eftersom jag hade varit vaken i över ett dygn. Men en natt till så är jag back on track! Nu ska jag borsta tänderna och så sen lite senare blir det att gå iväg mot bussen!
PUSS

I'm home!

Just nu: trött och sliten och jag ser likblek ut på bilden också, kul.. :)
Ja halv 6 imorse så landade vi äntligen på Arlanda. Har inte sovit nå sen klockan 8 igår morse så ni får ursäkta om jag formulerar mig konstigt och om jag skulle skriva fel så är det för att jag har gjort nagelförlängning men den vart för lång så ska sätta mig och korta ner dem nu och sen ska jag möta upp Hanna och luncha, har ju saknat min pärla! Bilder kommer ikväll, lovar!
PUSS

Lördag

Hej ıgen!
Allt e toppen har ı Turkıet. Vı solar och badar och shoppar. Fast jag har brant mıg. Inte sa kul haha. Men ıntelıka allvarligt som förr! Ar valdıgt röd bara hehe.. Vara grannar stör oss varje kvall med sın aktıvıteter ı sovrummet vagg ı vagg. Men vı far oss ett skratt ıaf. Sen tycker jag att dagarna gar lıte för fort. vıll ınte hem. Fast det ska blı skönt att slıppa vıssa mannıskor har haha. Vı yhörs snart ıgen!

PUSS

I Alanya

Hejsan!

Nu e jag i Alanya och allt e bra. Idag har vı shoppat och varit vıd ett Hamam bad. Det var verklıgen super bra. E nu len som en baby rumpa. Det har regnat ıdag men ımorgon kommer solen sa dem som bor i Alanya. Ni kanske ser att jag skrıver konstıgt men vıssa bokstaver fınna ınte. Men nı fattar!

PUSS

20.45

Ja om allt går som planerat utan förseningar så ska planet jag sitter i lyfta nu. Och jag vill bara säga som jag brukar, jag älskar mina nära och kära, ni betyder allt för mig! Man vet ju aldrig vad som kan hända haha, skämt åsido, ni andra får ha ett trevligt lov(ni som har det) och en trevlig påsk! Så hörs vi igen på torsdag nästa vecka! Men vem vet, kanske kliar det för mycket i fingrarna så jag uppsöker ett internetcafé hihi :) Ni får väl kika in utifall att!
PUSS

Taggad som fan!

Ja fyfan va jag är taggad men också sjukt nervös! Jag är inte alls nervös för att vara i Turkiet utan för att flyga, men jag försöker intala mig själv att skulle  det hända något så kan jag ändå inte påverka det så det är bättre att bara skratta och ha kul, för det är ju vad jag vill ha om det skulle vara mina sista timmar i livet, haha.. Jag är så knäpp! Men om en halv timme ska vi börja åka mot Arlanda!
PUSS

leopard nails

Har precis fixat naglarna, blev leopard mönster, går så snabbt och enkelt! Sitter iaf och väntar på att Jennie ska komma nu, vi ska till affären och köpa tuggummi och tidning till planet :) Nu är det nära och ni skulle nog inte vilja ha den känslan jag har i magen just nu, illamående haha. Alltid såhär när jag ska flyga.. Men det kommer nog gå skit bra :) Har ju trevligt sällskap så!
PUSS

Rese outfit.

HAHA, sämst bild men tog dem fort och orka inte ställa in skärpan och ville inte ha blixt på heller :) Men ni ser ju iaf, marinblå tunika och leggings sen blir det en svart lång kofta till det :)
Close up! En glad Nathalie :)
PUSS

Hannas och min humor!

vet inte om ni fattar haha men iaf :D
PUSS

Nu har dagen kommit!

Ja nu har dagen jag längtat efter äntligen kommit, jag är på mitt bästa humör, har nyss tagit en dusch och haft ansiktsmask och rakat mig och ätit en god frukost! Nu sitter jag här med massa bra musik och bloggar och strax ska jag börja fixa iordning mig, blir sköna mjuka kläder nu när man ska sitta i ett flygplan i 4timmar, leggings och tunika, visar nog senare när jag fixat mig! Men så länge..
PUSS

Packar för fullt!

Här är min packningslista till Turkiet imorgon. Det som är understryket har jag packat ner och det andra är sånt jag lägger ner imorgon och som jag inte hunnit än! Men jag tänkte bara fråga er om ni tycker att jag glömt något som jag borde packa ner? känns alltid som att jag glömt något. Fast det mesta går ju att köpa där nere. Väskan känns så tom också, vill fylla den med shopping nuuu! :D
PUSS

Känner mig duktig!

Ja faktiskt, jag brukar inte känna mig duktig men nu känns det fan bra! Jag har gjort klart, svenska, träningsdagbok och ett hemprov på 2dagar! Nu kan jag sticka väg en vecka i solen utan ångest och bara njuta med bästa kusinen! Och gissa vad jag ska göra nu när jag är klar med plugget?! PACKA! :D
PUSS

Tisdag 19/4 11

RESFEBER!!!! Shit asså, kan inte sova på natten och jag har massor att göra idag och jag åker ju liksom imorgon, har inte ens börjat packa, måste till mormor också hon ville träffa mig och sen måste jag göra klart hemprovet idag även om jag får sitta hela natten! Iaf nu ska jag ta och hoppa in i duschen så jag är klar när mamma kommer och hämtar mig!
PUSS

Oj då..

Jag skrev ett inlägg tidigare men jag måste ha glömt att trycka på publicera haha, vet ni hur många gånger det har hänt? :P Iaf sen jag senast skrev så har jag lagat lunch och gjort klart svenskan och sen kom Jennie och då följde jag med henne till stan, hon köpte en kameraväska och sen gick vi igenom ikea och tog en mjukglass på vägen ut :) Sen åkte vi hem och jag gjorde klart ännu ett arbete, träningsdagboken, den blev 6sidor :) Så nu funderar jag på om jag ska få slappna av och se ett avsnitt av världens bästa hotell, har missat dem 3 senaste. Eller om jag ska fortsätta plugga och påbörja arbetet med hemprovet. Jag vet att det är skönast för mig imorgon om jag börjar med det idag så har jag lättare att komma igång imorgon men jag känner att jag pluggat tillräckligt idag ändå haha. vi får se hur jag gör, något jag iaf ska gör ikväll är att se en unge i minuten!
PUSS

SOOL :D

Sådär, nu har jag gjort mig i ordning för dagen och kan äntligen gå ut och sätta mig på altan i solen utan att skrämma ihjäl förbi gående :) Fast har dock inte käkat frukost än haha, får väl göra någon lunch istället. Sen blir det stan med jennie vid halv 2 någon, det blir bara en snabbis till Erikslund :) Sen hem och plugga igen, kan vara skönt med en paus ibland :)
PUSS

Måndag 18/4 11

Asså shit, jag dör, nu är det ju fan bara 2dagar kvar?! 2 DAGAR?? Fattar inte hur fort tiden går :o  Idag ska jag iaf plugga, plugga och åter igen plugga, det värsta är att vädret är superfint och jag känner verkligen inte för att sitta här inne och plugga, så vi får väl se hur det går. Kanske sätter mig på altan och pluggar? Men först, frukost!
PUSS

Pluggdags!

Ja, josse åkte hem vid 6 ungefär och sedan var vi och släppte av puma hemma hos sig och sen till affären och handla, så nu sitter jag här med ett glas hallon soda och en marabou mint chokladkaka redo för plugget! Så det är så min kväll kommer se ut! Bli inte för avundsjuka.. haha :) här kommer en bild på underbara lilla Puma.
PUSS

I'm in love!

Så jävla bra serum! Det är Josses och hon lät mig testa det och herregud mitt hår typ glider genom fingrarna nu och jag har egentligen torrt och skadat hår och min toppar är katastrof men när man drog i det här i längderna s är det som nytt igen, måste ha den här!! Älskar den, får full pott! Vi ska iaf förmodligen ut och fota mer idag, men ikväll så måste jag plugga!
PUSS

Söndag 17/4 11

Go morgon bloggen, passar på att blogga nu medan josse fortfarande sover så jag slipper vara osocial mot henne. Idag har jag ingen aning om vad som händer förutom att jag måste sätta igång med plugget så jag är klar innan Turkiet sen måste jag börja packa också, men det kan jag börja med imorgon! Men jag har lite att göra.. Har sovit konstigt så ska gå upp och be mamma smörja in mig med sån där zon typ eller vad det heter :)
PUSS

Fotat med josse!

Jaa, idag har jag och josse varit ute och fotat i cirka 4timmar, jag fick testa hennes objektiv som man kan zooma mycket mer med och fyfan, jag är kär! Nu har jag verkligen fått tillbaka fotolusten! Ska köpa ett liknande objektiv och sen blir det ut och fota för mig! Sen har hon lärt mig lite mer och visat typ vad man kan fota och hur man ska tänka osv :) Så nu kan jag liksom se saker själv typ det där trädet var coolt osv haha :) Vi sitter just nu och lyssnar på musik och redigerar bilder! Här kommer några bilder på oss mitt inne i fotandet!
Dem andra bilderna kommer kanske imorgon, fotade över 300bilder idag så har lite att visa, men först redigera!
Har iaf fixat josses naglar för ett tag sen, leopard mönster ni vet som jag brukar ha :) Nu ska vi snart se nån film och mysa med lite gurka och dipp :)
PUSS

Lördag 16/4 11

Blev väckt halv 12 av att mamma kommer ner och sätter ner Puma i mitt knä, mysigt! Så nu är vi hundvakt åt han tills matte slutar jobba :) Josse och jag ska strax käka frukost sen hade vi tänkt gå ut och fota :) Ja det är väl vad vi planerat än så länge!
PUSS

Fredag 15/4 11

Ja ni, idag är det bara 5dagar kvar till Turkiet! Usch så äckligt fort tiden går! Iaf idag ska josse som sagt följa mig till skolan. Sen blir det väl typ stan efter det ett tag. Ja så ni kommer få klara er utan mig idag, men ikväll kanske de kommer några bilder? Vi får väl se :)
PUSS

Jossan är här

Nu är josse här och det är full rulle, massor att prata om så bloggen får dess värre lida så länge. Imorgon ska hon följa med till skolan sen blir det stan på eftermiddagen. Nu måste jag sluta!
PUSS

Torsdag 14/4 11

Idag ska jag förmodligen gå med Josse på stan efter skolan, vi har inte riktigt bestämt än. Annars blir det väl att åka hem :) Sen måste jag plugga till matteprovet imorgon också! Och börja med min träningsdagbok! Så ja jag har lite plugg framför mig, inte så kul när josse är här men jag är illa tvungen! Men nu ska jag gå och käka frukost sen blir det bussen till stan.
PUSS

sämst..

Ja jag är sämst på att uppdatera just nu men fan, jag vet inte ens själv, varför. Känner mig trött på den här bloggen, vill göra en ny, fast det har jag velat länge, men orkar liksom inte börja. Är det något speciellt ni skulle vilja att jag skrev om isåfall? För jag kan tänka mig att det inte är så kul att bara läsa om min tråkiga vardag? Åkte iaf till ica typ 10min innan det stängde ikväll, alla var sugna på choklad så jag tog moppen och köpte :) Ska strax lägga mig, skola imorgon jue! Sen ska jag träffa Josse också, som jag längtat! <3 Och just det, jag köpte en ny bikini till turkiet idag, så här ser den ut!
Love it, såg den på tyras.se först och var bara tvungen att ha den! :)
PUSS

Onsdag 13/4 11

Holy shit, it's only 7 days left!! Vet ni hur glad jag vart när jag kom det när jag skulle skriva rubriken nyss??! :D Men känner också en liten stress haha, men det är det att man måste ju flyga för att komma utomlands och jag hatar det verkligen! Nu har det skakat och hållit på så många gånger så det är inte konstigt att man blir rädd! Men det ska nog gå bra, folk åker flygplan hela tiden så varför skulle just mitt krascha, eller hur? :)
Något jag hatar med den här datorn(macbook) är att jämt när jag skriver lite längre texter så går det inte att göra blank rader här på bloggen, så när jag trycker på publicera och så kollar jag hur inlägget ser ut då är allt ihop tryckt och jag själv tycker det blir jobbigt att läsa då så jag kan ju förstå om ni också tycker det. Men vet inte hur man fixar det? någon som vet hur man fixar det? :)
Nu ska jag käka frukost och sen gå iväg till bussen!
PUSS

slow motion.

Det är så sjukt det där, att när man sitter i skolan så känns en minut som en evighet men när man väl kommit hem, ja då går en timme på en halv sekund om ni fattar vad jag menar?! Så värdelöst. Har inte gjort något vettigt sen jag kom hem men det har varit så skönt och jag skäms inte att säga det för jag har pluggat i så många dagar nu. Skulle väl egentligen behövt plugga idag med, men vafan, mitt liv går inte ut på att plugga, jag måste få lite lugn också, men nu är resten av veckan rolig så det känns lite lättare än den här dagen har varit.
Tänkte bara visa en kommentar här, en sån som får mig att le, att känna kärlek, att känna glädje för att jag har folk omkring mig som betyder så himla mycket!
Det värmer i hjärtat när man får en sån fin kommentar och Jennie, jag älskar dig gumman! <3
Så som ni ser, imorgon ska ja träffa min kusin Jennie efter skolan och gå på stan och fixa det sista inför Turkiet :)
På torsdag så har min kompis från Skellefteå kommit hit till Hallsta så då ska hon möta upp mig på stan efter skolan :) Sen kanske hon sover hos mig och följer med till skolan på fredag, det är inget helt bestämt än, vi får se hur de blir men det ska bli så kul att träffa en av mina bästa vänner! Sen i helgen så ska jag fixa sista plugget och börja prova kläder att packa till Turkiet :) Ja resten av veckan blir rolig, men min lilla gumma Hanna ligger fortfarande sjuk hemma, så fortsätt krya på dig <3 Nu ska jag se klart på filmen jag börjat på, sen blir det sängen, har ju sovmorgon till 12 imorgon, härligt!
PUSS

Tisdag 12/4 11

Trött som jag är sitter jag ändå här och försöker pressa fram ett leende på bild, allt för er skull!
Tisdag idag då, Hanna är sjuk stackarn, krya på dig gumman! <3 Idag ska jag iaf gå och lämna in ergonomin sen ska jag skriva det där provet om cellen. Ja det var väl det det viktigaste för den här dagen :) Nu ska jag gå och käka lite frulle innan det är dags att gå till bussen!
PUSS

Maddi Jane

Jag är helt stum, började för några månader sen när jag såg att lite större och mindre bloggar för den delen också skrev om henne och sen dess har jag följt henne lite. Den här tjejen är 11år, hör ni??! 11ÅR!! Och sjunger så otroligt bra, jag fattar inte. Men sjukt begåvad är hon i alla fall och jag hoppas hon slår igenom stort, det borde hon göra. Önskar henne verkligen all lycka till i framtiden för den här tjejen kan sjunga! Här kommer lite videos där hon gör covers:)
Impossible by maddi Jane
Breakeven by Maddi Jane
Just the way you are by Maddi Jane
Det här var bara 3klipp, sök annars på hennes namn på youtube så hittar ni ännu mer underbar musik med henne!
PUSS

Plugget gick bra :)

Ja, jag fixade svar på frågorna om hjärtat och blodkärlen, väldigt intressant tycker jag! Sen skrev jag ihop det man bör kunna till provet om cellen imorgon, jag skrev utan bok, det jag liksom kan i huvudet och sen kollade jag av så det var rätt och det var det så det känns helt okej inför provet imorgon. Sen har jag gjort en god gärning och skickat det till 2 vänner så dem också fick ta del av sammanfattningen och hoppas det går bra för dem :) Nu kollar jag på 112 polis och sen blir det en unge i minuten, känns skönt att kunna unna sig att se på tv och veta att allt är klart:) Kommer upp ett till inlägg om ett tag också!
PUSS

Mat, plugg, dusch, tv, sova.

Ja så ser planeringen ut för resten av dagen. Ska inte slösa min tid här då jag måste plugga till ett mini prov imorgon och svara på frågor som jag inte hann klart med på lektionen. Sen ska jag läsa igenom träningsdagboken och se efter slarvfel. Kommer väl ta någon timme det här men jag är redo, var nyss på ica och köpte sallad, älskar att välja själv vad man vill ha :) Så nu är jag mätt och redo för böckerna!
PUSS

Måndag 11/4 11

God morgon, lite små trött idag, satt ju och åkte till Stockholm igår kväll i onödan, tittade på ett löpband men det såg inte så bra ut så vi kom hem utan ett. ååh :( Jag som verkligen ville ha ett löpband, men vi får leta vidare :) Nu ska jag ta och bortsa tänder innan pappa skjutsar mig till bussen!
PUSS

Duschat!

OBS: no make up :D
Sådär, nu har jag duschat och precis när jag kom ut ur duschen kom mamma hem så hjälpte henne lite med att städa BMW:n jag dammsög och torka rent fönstren. Nu har jag tänkt föna håret och sen när mamma kommer in ska jag göra klart skolarbetet, måste ju som sagt intervjua henne först :)
PUSS

Klar, för så länge!

På en halv timme har jag skrivit ihop ett än så länge 4sidor arbete, är faktiskt nöjd! Kan inte göra klart det helt före mamma kommer hem för jag måste intervjua henne och sedan analysera hennes svar, men det tar väl ytterligare en halv timme ungefär sen är jag klar! Så nu ska jag ta en välförtjänt lång dusch! Så hörs vi senare, ska nog fixa en lunch också. Fast nu kom jag på, att jag kan ju i och för sig städa bilen invändigt åt mamma så slipper hon efter en hel arbetsdag, sen blir det duschen och fixa lunch!. Ja så får det bli!
UPDATE 5 MINUTER SENARE: Jag kommer ut och tänker sätt igång och så kommer jag på att mamma har ju fan tagit bilen till jobbet. Får väl laga lunch istället.
PUSS

Söndag 10/4 11

Idag är det tänkt att jag ska plugga, får se hur det går med det. Men ska börja iaf, fast jag skulle ju behöva bli klar om jag inte vill ta med plugg till Turkiet. Orkar inte, menmen. Sitter iaf och käkar ostbågar och after eight till frukost inte bra. Men orkar inte gå upp ur sängen, har legat vaken här sen 9 så det börjar nog bli dags att göra något. Men ska väl gå upp och ta på mig nå myskläder sen börja plugga helt enkelt.
PUSS

Lördag 9/4 11

Idag är en bra dag, känner det på mig! Mår mycket bättre känner lust att gå ut och ja, allt känns bra helt enkelt även fast jag nyss blev dränkt i vatten när jag precis stått och sminkat mig och lockat håret så är jag ändå glad! :D Ska ju till min morbror idag som sagt, har aldrig sett lägenheten där han bor nu, har nog inte ens vart i Nyköping tror jag? Men det ska bli kul, jag och mamma ska ta oss dit själva, vi får väl se hur det går :) Så vi kommer inte höras mer innan jag kommer hem därifrån. Men jag tänkte visa bilder på dagens Nathalie :)
there you have me :)
PUSS

Mysig fredag :)

Ja, först var jag ju på sjukhuset på förmiddagen missade engelskan sen till skolan och hade matte och Social omsorg och redovisade filmen och så. Sen ner på stan med Amanda & Linnea fynda en tröja på rean inne på gina kostade bara 50spänn och så käkade vi en jätte fräsch sallad på cornetto bar heter det om jag kommer ihåg rätt? :P Sen gick vi till Bion, vi såg I am number 4 :) Helt okej film fast den var väl lite väl overklig men mysig historia:)
Just det, vet ni vad jag mer fick göra idag? Hålla i en bebis!! Matina såg oss på stan så hon kom med världens sötaste unge som hon är faster till(LYX!!), tycker hon borde vara sån där bebis modell! Iaf så jag fick hålla i henne och mysa lite med henne, helt underbart! Dem luktar så gott! ÄLSKAR bebisar :D
Men nu är jag helt slut och ska ta och krypa ner under täcket, imorgon ska jag till min morbror i någonstans en bit bort haha, kommer inte ihåg vad stället heter.. Sen hem och plugga!
PUSS

Fredag 8/4 11

Idag har jag som sagt tid på sjukhuset, ska till ortopeden. Varför? undrar ni nog, men det är privat :) Tänker inte berätta allt för jag vet ju inte vilka ni alla som läser är :) Det är ändå inget intressant. Sen skynda tillbaka till skolan, ska redovisa filmen idag som Matina och jag klippte ihop tidigare i veckan :) Ja sen är det hem och plugga!
PUSS

Girl stuff is what I need, I think?

Ja jag har tagit en lång dusch, haft en ansiktsmask målat naglarna och tånaglarna smörjt in mig osv. Känns skönt, men är dock jätte trött så det blir en tidig kväll för mig idag. Det behövs, allt känns lite bättre nu iaf så jag hoppas jag vaknar upp med nya krafter imorgon. Så ja, vi hörs imorgon! Har tid på sjukhuset men berättar mer om det imorgon :)
PUSS

jobbigt.

Vet inte vad det är med mig just nu, mitt humör går väldigt upp och ner eller hur man nu ska säga. Helt plötsligt känner jag hur tårarna tränger på när jag sitter där på bussen hem när jag nyss suttit och asgarvat i skolan, vet inte om det är för att det är den där veckan i månaden eller vad det beror på men det är väldigt drygt, sen har det varit så mycket med allt på sistone så nu håller väl bägaren på att rinna över helt enkelt, jag vill orka och vara stark men det gå ju till en gräns när allt brakar samman, känns som att det är det jag kommer göra när som helst, det är skit jobbigt, vet inte hur jag ska förklara riktigt. För jag mår ju bra det är inget fel så, det har helt enkelt bara blivit för mycket och det har ni nog märkt här på bloggen, min uppdatering har varit helt åt helvete men jag har inte orkat. Men hoppas att det kanske lugnar sig lite nu så ska nog allt bli som vanligt igen.
PUSS

Torsdag 7/4 11

God morgon! Hände ganska mycket igår men allt är bra nu, fick dock en lång natt full av tankar så jag har knappt sovit men allt känns iaf jätte bra nu! Sitter iaf och läser lite bloggar, ska snart gå och borsta tänderna sen blir det att gå iväg mot bussen. Men vi hörs när jag kommer hem!
PUSS

City gross

Jadu, vad ska man säga? Hann inte se så mycket men det verkar jätte bra, men det var sjukt mycket folk så det blev bara jobbigt att vara där, men vi köade i över 45min jag och Hanna för att få våra chokladkakor för 10kr/st! Sen kosta 300g chips påsar också 10kr styck och ja herregud haha:) Men hörde att dem hade fått stänga ett tag för det var för mycket folk och det var slut på korgar också när vi var där. Här kommer några bilder :)
Ni ser ju kassa kön, den fortsätter en bra bit till plus att vi var en bra bit från kassan fortfarande.
Jag och Hanna, nöjda och glada när vi fått..
Våra chokladkakor och chips och sen cola såklart! haha..
PUSS

Onsdag 6/4 11

Fastnar inte på bild idag haha, så väljer en gammal bild på jag och bästa vännen!
Hade iaf sovmorgon som vanligt idag, gick upp 10 :) Så skönt att sova, behövdes verkligen! Ska snart gå iväg till bussen, har bara en lektion idag, matte och sen mentorstid sen slutar vi :) Mamma ska komma och hämta mig och Hanna också tror jag sen ska vi kika på city gross som öppnar i västerås idag :) Sen hem och plugga, plugga, plugga. Måste ju gör klart saker i förväg eftersom jag missar några dagar i skolan eftersom jag ju åker till Turkiet om 2veckor :) Tiden har gått så jävla fort, fattar inte alltså?! Men det ska bli skönt, behöver det just nu :) Så vi hörs när jag pluggat färdigt, blir nog inte ens klar idag.
PUSS

YES!!!

Klarade provet idag utan att ha pluggat något alls, haha, men sen var provet mycket lättare än vad jag hade trott att det skulle vara! Så himla skönt! :D Funderar på om jag ska ta det lugnt och vila idag, det känns som att det behövs för det finns inget brådskande just nu att fixa, bokuppgiften ska ju vara klar imorgon men den är jag redan klar med, ska bara läsa igenom den. Men sen? ska jag få lägga mig och vila och bara sätta på en film? Ja det låter bra tycker jag :)
PUSS

Tisdag 5/4 11

Go morgon, är helt slut, fast jag har sovit bra inatt, somna typ 9 och sov till halv 7 är ändå helt slut, usch. Är orolig över provet idag också eftersom jag typ inte kan någonting. Men som sagt jag ska göra mitt bästa. Nu ska jag käka frukost!
PUSS

Fryser..

Men nu sitter jag här med en kopp varm choklad och ser på en unge i minuten! Sen blir det sängen :)
PUSS

Vilken dag..

Ja jag är helt slut, men vill verkligen se en unge i minuten så ska försöka hålla mig vaken, kom hem 18.15 idag, vi satt i skolan 2timmar efter vi slutat Matina och jag och klippte ihop filmen som är våran redovisning på fredag :) Men nu är den klar så nu är en sak borta från mina axlar! Men imorgon är det ju prov på facktermer och frågor och jag är så smart som börjar plugga en dag före och inte ens det orkar jag för jag är helt slut. har läst igenom allt en gång men fyfan, det är inte mycket som sitter men börjar jag rå plugga nu så kan jag ingenting när jag vaknar imorgon(har gjort det misstaget förut) och då gör jag hellre mitt bästa med det jag kan! Men något positivt med den här dagen är att det är bara 16dagar kvar till Turkiet, längtar verkligen extra mycket en sån här dag. Och så är det tur att Matina är så duktig annars skulle vi inte blivit klara med filmen idag:) det var 2positiva saker :D Nu ska jag duscha innan 112 poliser börjar!
PUSS

Måndag 4:e april 2011

God morgon! Är jätte trött, har inte sovit bra alls, har knappt sovit, legat vaken och funderat lite grann, men somna kanske vid halv 3 någon gång:) Iaf, jobbigaste skoldagen idag också, hatar måndagar. Men något positivt är att vi slipper idrott idag, för vi ska se någon teater, hade inte orkat idrott idag, är för trött. Och efter skolan ska jag och Matina klippa ihop en film som vi och 2 till ska redovisa på fredag. Sen stressa hem och plugga till provet i vård imorgon, jag är så smart som börjar dagen före, verkligen..
PUSS

...

Så många tankar, så svårt att få ner det i ord.
PUSS

Lite mer ni inte vet om mig..

Jag brukar ju dela med lite i taget ibland om saker ni inte vet om mig:) Nu tänkte jag visa lite musik som förmodligen vissa inte tror jag gillar. Men saken är den att ingen musik idag kan slå musiken från när mina föräldrar var unga, jag fullkomligt älskar dem låtarna! Så underbart fina texter och det är svårt att hitta sångare som lyckas få fram känslan i låten med sin röst sådär bra idag :) Så här kommer ett par låtar, ni borde ta till er!
En favorit, så otroligt fin!
Def Leppard - Love bites
Whitesnake - Is this love
Bryan Adams - Heaven
PUSS

Klar

Jag jag är klar med plugget för idag, träningsdagboken är jag dock inte klar med men jag behöver gå till ett bibliotek och leta efter någon bra bok. Och analysen man ska göra kan jag ju inte göra förns jag gjort sista coopertestet. Så det är bara att vänta och fortsätta fylla i hur ofta jag tränar(vilket är sällan haha).. Så nu ska jag snart steka en omelett till mig som kvällsmat sen blir det någon film resten av kvällen.
PUSS

Plugg.

Ja, hela morgonen har jag pluggat med lillebror och än är vi inte riktigt klara, har några frågor kvar men hans koncentration är borta så vi får fortsätta imorgon. Men nu ska jag börja med min egna plugg lista. Det här ska bli klart idag:
  • skriftlig bokuppgift, halvt klar, svåra biten kvar..
  • räkna ikapp alla jävla tal i matten.
  • rita en cell plus en massa frågor.
  • Helst göra klart faktadelen på träningsdagboken.
Imorgon så ska jag sitta med ergonomihäftet hela dagen så det ovan måste bli klart idag, rolig lördag? NEJ!!
PUSS

April, april din dumma sill..

Ja, självklart var det ett skämt från min sida om att lägga ner bloggen, även om jag slutade blogga skulle jag ju ha kvar den att titta tillbaka på :) Nu ska jag krypa ner i min säng för jag håller på att frysa ihjäl, ska ligga där och se på tv resten av kvällen, kul kväll? Njae.. men vad gör man.
PUSS

Fredag 1/4 11

Hinner bara kika in och säga godmorgon & visa dagens outfit och berätta att jag kanske lägger ner bloggen idag, ni får kika in senare och se om den är kvar eller ej.
PUSS

RSS 2.0