Mina tankar just nu.

Ja, just nu sitter jag bara här i soffan och glor, men jag sitter och funderar på massor, ska jag sluta blogga? En del av mig vill men annan del vill fortsätta. Varför har jag ingen speciell talang? Varför kan inte jag rita bra/sjunga/dansa eller ja, vad som helst! Det är fan bara 20dagar kvar till Turkiet nu, vågar jag flyga(måste ju tyvärr ändå, haha)? Undrar om jag ska plugga? Nej jag hinner inte idag, kanske ska börja packa, nej fan det är för tidigt men jag har så tråkigt. Fast jag har ju redan lagt fram någon oufit som jag ska ha med haha *pinsamt* Men jag längtar verkligen efter sol och värme! Va tråkigt väder det blev ute nu, molnigt jue, jag som hade tänkt ut och springa(men LÄS skillnaden på tänkt & göra). Nej jag ska nog hoppa in i duschen så jag kan börja med maten sen när pappa ringer! Tacos står det på listan ikväll!
PUSS

Torsdag 31/3 11

God morgon!
Idag är det torsdag och jag hatar dem dagarna, vi har bara 2lektioner men ändå känns dom evighetslånga för att vi har hål i mellan dem :/ Sen när jag kommer hem så blir det iaf plugg! Som det kommer bli hela helgen också. Men nu ska jag käka frukost!
PUSS

krångel..

Blogg.se har ju haft driftproblem och jag har inte kommit in här sen jag bloggade igår. Men nu funkar det :) Vet att jag behöver plugga men va gör man när man inte har ork eller lust alls? Snälla hjälp mig någon, blir så avundsjuk när man hör andra ah men nu ska jag plugga en timme sen ska jag ut och gå/sola/gå på stan osv. Helt ärligt så är jag så oinspirerad just nu så det finns inte och läxhögen bara växer och jag vågar inte ta tag i det och jag känner bara fyfan. Men ändå så känner jag mig ganska pigg för våren är ju här nu och jag blir liksom glad när det är ljust och fint ute, men problemet är liksom att jag har ju lust till att göra något eller plocka fram skolböckerna och vara duktig men jag kommer liksom inte till skott med det. Vill inte låta negativ på något sätt men jag har bara en dålig period just nu. Och jag hoppas det vänder snart, för jag går bara och är irriterad på mig själv för att jag inte orkar ta tag i saker. Vet inte äns om ni förstår eller hänger med i vad jag försöker säga men ah. Jag ska iaf försöka plugga nu, vi får väl se hur det går..
PUSS

I'll be going to school tomorrow.

Ny duschad :)
Ja, idag har jag mått perfekt, lite magsmärtor bara, så jag vet inte om det var något jag hade ätit som gjorde så att jag mådde så dåligt eller om jag bara var magsjuk helt enkelt. Men imorgon blir det iaf skola, jag hatar att gå hemma och veta att jag missar skolan, jag får panik av det, kan inte slappna av, ligger bara och tänker. Och visst, ibland har man dagar när man bara inte orkar skolan och har skit ont i huvudet, det har nog alla. Men även dem dagarna som man kan behöva vila upp sig ibland på så ligger jag bara med panik känslor för att jag missar undervisning. Mamma och pappa har ibland sagt du borde vara hemma en dag till för att vara säker och ni ska se hur arg jag blir då, och sån har jag varit sen jag börja skolan. Så nu längtar jag faktiskt till skolan imorgon, men tur att vi börjar med sovmorgon iaf :)
PUSS

magsjuk

Tänker inte blogga mer under tiden jag är sjuk men ville bara kika in här och säga varför jag inte uppdaterar, ska fortsätta ligga här i sängen och halvsova framför teven. Men vi hörs så fort jag mår bättre igen!
PUSS

Vad köpte jag igår? :)

Jo jag lyckades hålla i pengarna faktiskt, köpte bara en sak och det behövde jag faktiskt. Nya sommarskor! Kan ju inte åka till Turkiet i vinterskor.. Såhär ser dem ut iaf :)
Fina va? :)
PUSS

Måndag 28/3 11

Är hur trött som helst idag, då gick jag ändå och lade mig typ 20.45 igår. Tror nog det är för att jag har gått upp typ 8 varje dag och inte haft någon sovmorgon den här helgen. Men jag ska kämpa på ändå! Sen har jag en konstig känsla i magen, typ som om jag ska bli magsjuk, det var länge sen sist och jag hoppas jag slipper nu med, men usch, min mage är skit konstig :S Jag ska iaf gå och ta något att äta nu, får se hur det går.
PUSS

Hemma

Vi kom hem vid 3 faktiskt, har bara inte hunnit blogga, har packat upp och sånt tråk. Ska snart iväg till affären med mamma men först ska jag ringa Hanna :)
PUSS

Easy A

Ja nu har jag sett den här filmen och den var inte alls lika bra som jag trodde att den skulle vara men ändå gillar jag den? haha. Men den är helt klart sevärd för man får ju små skrattattacker ibland.
Den handlar iaf om Olive och ni vet ju att en lögn leder till en annan, precis så går det till i den här filmen. Det börjar med att hon hjälper en kille som vill förneka att han är bög så dem går på en fest och ja, där låtsas dem ha sex och han får genast respekt och hon bli kallad slampa. Men tillslut berättar den här killen för en annan kille om att Olive hjälpte honom mot pengar och nu vill den här killen också ha hjälp och så fortsätter det. Ja ni borde se filmen helt enkelt! Den får 3.5/5 :)
PUSS

Hem idag.

Ja idag åker vi hem igen. Men jag har haft ännu en underbar helg här på dalecarlia. Har ätit jätte god mat och badat och vilat upp mig nere på spa. Men vi har iaf ett mycket viktigt stopp kvar på vägen hem, Kupolen i Borlänge, shoppingdags!! HAHA, nejdå, ska försöka hålla i pengarna, men vi får väl se hur det går.. :)

Vi hörs när jag kommit hem i eftermiddag/kväll någon gång!

PUSS

Smycken som betyder något

Alla har vi nog smycken som betyder något extra för en och har jag tagit fram några, har ännu mer men orka inte hämta fram dem. Så tänkte berätta lite om varje smycke för er :)
Så vi börjar med första halsbandet från vänster. Det halsbandet fick jag nu i Julas av min bästa vän, jag hade velat ha det länge och det visste Hanna så snäll som hon är fick jag det i julklapp av henne och jag hade inte kunnat bli gladare! Älskar det :)
Nästa Halsband fick jag av min mormor för något år sen när jag fyllde år, färgen på den lilla stenen i hjärtat är min månadssten eller vad det heter. Och jag älskade det från första gången jag såg det, Jag gillar sådana här lite diskretare smycken och det här kan man ha till allt och tro mig i perioder har jag det på mig varje dag.
Det tredje guldhalsbandet fick jag som konfirmations present av mina föräldrar, jag fick välja ut det själv eftersom jag inte ville ha något kors. Det var liksom kärlek vid första ögonblicket, det här halsbandet använder jag bara ibland, är så rädd om det hehe. Men det är nog ett av de finaste halsbanden jag äger.
Det 4:e halsbandet använder jag aldrig nu, jag använde det mycket i 6:an när jag fick det, men jag tycker inte det passar till så mycket men ändå så betyder det mycket för mig eftersom jag fick det av min farfar, den personen jag saknar mest av allt och också den personen som var en av dem mest betydelsefulla människorna i mitt liv. Jag antar att himlen behövde ännu en ängel.
Sen har vi armbandet, det köpte min mormor till mig i Spanien, jag hade inga pengar med mig den dagen och det fanns bara ett armband kvar och jag ville ha det så mycket och mormor såg det på mig, så köpte hon det till mig :)
Sen har vi första örhängena till vänster, använder dem aldrig längre men jag kan aldrig lägga undan dem för jag fick dem av min lillebror någon gång när vi var små, han hade valt ut dem själv och gav mig dem som en överraskning. Tycker det är så gulligt hihi :)
Sen har vi dem fina paljettörhängena. Dem fick jag av en tjej som heter Joumana. Hon är make up artist och sminkade mig ett antal gånger när hon bodde här för några år sen och hon hade massor av fina örhängen som hon samlat på sig och jag älskade dem allihopa. Det var så jag fick min idé att samla på örhängen, har ganska många faktiskt. Dem här och många fler fick jag av henne en gång, hon sade att hon använde dem ändå inte så jag kunde ta dem, och jag kan nog inte beskriva hur glad jag blev haha, för dem andra örghängena var minst lika fina och då älskade jag lite större örhängen så alla dem paren användes flitigt i 2år :)
Ja, det var bara lite om smycken som betyder något för mig :) Har ni något speciellt som betyder extra mycket för er? Berätta gärna!
PUSS

favorit parfymer!

Ja här har ni då mina favorit parfymer i ordning! Fast det var svårt för jag älskar egentligen alla lika mycket haha.
Från vänster:
1. Midnight fantasy från Britney Spears. Har redan använt sluta på stora flaskan en gång haha, men den här parfymen är verkligen mig, eller fan, det är ju alla dem här hehe. Men jag vet inte, den här är bara stora favoriten helt enkelt!
2. Jag fullkomligt älskar den här sommardoften från Escada, Pacific paradise heter den. Men den såldes ju bara i en sommar så hittar den ingenstans, skulle vilja ha en till för min har varit slut i över 1.5 år. Jag tror det här var sommardoften för 2 eller 3 somrar sen. Om den kommer in någonstans igen så är jag nog den första att köpa den för den luktar gudomligt!
3. Årets sommardoft från Escada, Taj sunset. Har inte hunnit använda den än men imorgon invigs nog den :) Men kan säga att det är nog sommarens parfym för i år!
4. Marin grove också från Escada. Den fick jag av min faster med familj som tack för att jag alltid ställer upp och tar hand om Nero när det behövs. Väldigt snällt tycker jag, och den luktar så himla fräscht! Flitgit använd är den också, har bara halva kavr nu :( haha :)
5. Sunset heat från Escada, är inte säker på om det är förra sommarens sommardoft eller förr förra. Men det är struntsamma, gott luktar den och jag har bara halva kvar av den med, den luktar väldigt fruktigt och jag älskar det :D Så det var svårt att sätta en ordning för alla luktar så otroligt gott!
PUSS

Life as we know it

Den här filmen var jätte bra, satt och log igenom hela filmen. Sen för att inte tala om att det är 2 super duktiga skådespelare som höjer filmen till ännu bättre nivå, älskar filmen. Jag tycker alla borde se den och rekommenderar den starkt! Den handlar om Messer och Holly som är gudfadrar till lilla Sophie. En dag dör Sophie´s föräldrar(Mamman är Hollys bästa vän och pappan är Messers bästa vän) och dem har utsett Holly och Messer att ta hand om Sophie om dem skulle dö. Problemet är att Holly och Messer nästan hatar varandra och nu ska dem bo i samma hus, och tillsammans ta hand om lilla Sophie. Ja, ni borde verkligen se den! Och sen är ju Josh Duhamel typ snyggaste killen på planeten hehe.
PUSS

<3

I feel these 4 walls closing in
My face up against the glass
I'm looking out... hmm
Is this my life I'm wondering
It happened so fast
How do I turn this thing around
Is this the bed I chose to make
Its greener pastures I'm thinking about hmm
Wide open spaces far away
All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared
[Chorus:]
Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
Run with the wild horses, run with the wild horses!
Oh yeah yea
I see the girl I wanna be
Riding bare back, care free along the shore
If only that someone was me
Jumping head first headlong without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free
All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared
Hoohhh woah woah
[Chorus:]
Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
I wanna run with the wild horses, run with the wild horses!
Oh yeah yea
I wanna run too.
Hohhh woah oh woah oh
Breaklessly abandoning my self before you
I wanna open up my heart tell him how I feel
[Chorus:]
Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
I wanna run with the wild horses, run with the wild horses! [X2]
Hooaah woah oh woah
Yeah
I wanna run with the wild horses

Hemma

Sådär, nu har jag tagit mig hem från skolan iaf :) Har precis packat ihop mina grejer och vi ska väl typ snart åka. Kevin ska bara komma hem från praktiken :) Har tidsinställt några inlägg varje dag under helgen nu, men ska försöka låna datan där borta också :)
PUSS

Torsdag 24/3 11

Go morgon, igår hade jag fullt upp här hemma så därför blev uppdateringen som det blev. I alla fall, igår så pluggade jag i nästan 2timmar, tvättade upp allt som fanns här hemma och sorterade bort all ren tvätt i tvättstugan(ett berg av bara svarta strumpor i olika modeller, skit drygt) Sen lagade jag och potatis och fläskkotlett igår, så då var jag faktiskt lite duktig tycker jag :) Idag är det skola, slutar 14.20 och idag åker vi till Borlänge och sover där på hotell, resten av helgen tillbringas på Dalecarlia i Tällberg, spa hotell ni vet? :) Men nu ska jag käka frukost!
PUSS

Klar

Ja nu är jag klar med det jag kunde haha, kändes skit bra och började, första uppgiften klar, så bockade av den från listan, sen kom nästa, nästan helt klar men har en hel lektion imorgon så då blir jag klar där, så ja jag är ju klar med svenskan också. Sen engelska bokpratet har jag gått igenom och på måndag ska jag skriva ner lite stöd ord på lektonen, har inte själva bokpratet förns på fredagen så:) Sen var det bokuppgiften, där blev det tvärstopp, fattar nada, kommer liksom inte igång. Känner mig osäker på vad det faktiskt är jag ska göra men det frågar jag på måndag sen bli jag nog klar då, man behöver ju inte sitta kvar i skolan på dem lektionerna men om jag gör det så blir jag nog klar, eftersom det typ inte kommer vara någon där och då har läraren tid att hjälpa mig när jag hakar upp mig på något. Så ja nu är jag klar med det jag skulle för idag. Funderar om jag ska börja på ergonomihäftet för annars så kommer jag få sitta hela nästa helgen med det för det kommer ta lite tid. Vi får se hur jag gör, ska iaf ta en liten paus nu och ringa min lilla gumma :)
PUSS

Växlat pengar

Nu är jag hemma igen och ska strax börja plugga. Ville bara säga att nu är det fan nära på riktigt hihi :D Börjar få panik för att flyga igen men ändå så kan jag inte längta mer efter sol och en underbar vecka med min bästa kusin! Men nu är iaf pengarna fixade, jag gjorde så att jag har lite Euro men mest lira, eftersom vissa säljer nästan inte om man inte betalar med euro. Det berättade hon på forex så nu har jag lite av båda :D
PUSS

Onsdag 23/3 11

Idag ska jag in till stan snabbt för att växla pengar till Turkiet. Sen blir det raka vägen hem för här ligger böckerna utspridda och väntar på mig. Det som måste bli klart idag även om jag då får sitta hela natten är:
  • Svenska uppgifter
  • frågor i social omsorg
  • soms bok uppgift
  • Förbereda engelska bokprat
  • eftersom vi ska redovisa en farsot och medicinsk upptäckt så måste jag om dem till stödord istället för en uppsats som jag faktiskt har skrivit..
Ja det var det, men nu ska jag käka frukost innan stan!
PUSS

Tisdag 22/3 11

Lika trött idag med, vet inte hur jag ska klara av dagen. Kan hända att jag inte skriver mer idag, har massor att göra. Vi får se helt enkelt!
PUSS

DÖD!

Jag  är så trött, helt slut. Känner för att bara lägga mig ner och dö, det blir bara mer och mer plugg och jag känner bara panik. Men något positivt idag är iaf att jag köpte en topp som jag ville ha haha. Ska visa den imorgon, orkar inte idag, nu ska jag bara krypa ner under täcket och starta en film sen blir det kvällsmat och efter det ska jag se 112 polis eller vad det heter och sen En unge i minuten efter det, om jag äns håller mig vaken så länge, ska försöka. Bloggar inget mer idag, är alldeles för trött, och ja jag vet, jag har massa plugg att göra, men om jag ska göra något nu när jag mår såhär blir det ändå bara halvdant. Bättre att vila ut idag och köra fullt ut resten av veckan.
PUSS

Måndag 21/3 11

Go morgon. Idag är jag jätte trött, har inte sovit bra alls inatt. Skulle vilja krypa ner under det varma täcket igen men nej, nu är det skoldags. Tur att vi har Studiedag på onsdag :) Fast vi har skit mycket plugg nu, jätte drygt! Måste skriva ihop en lista för annars glömmer jag något. Men nu ska jag käka frullle innan det är dags för bussen klockan 7!
PUSS

Tidsinställt sen långt tillbaka!

Nu är det precis 30dagar kvar tills planet mot Turkiet lyfter och jag längtar något så oerhört! Ska bli så kul, bara jag och kusinen. Sola och bada all day long. Så Jävla underbart! Nu måste tiden gå fort, för jag kan knappt vänta längre! Har ju vart i Turkiet förut men det ska bli kul att se om det förändrats mycket osv. Från och med idag blir det ett papper med rutor på 30 som jag ska kryssa av en och en varje dag haha!
PUSS

Solsidan :)

Ja, idag har jag inte gjort mycket. Vaknade 10 och då gick jag upp käka frulle och läste vidare i min bok. Har inte många sidor kvar nu. Sen vid 14.00 någon gång kom jag väl in i duschen och efter det satte jag mig och skrev ihop vad jag ska säga imorgon på redovisningen, hoppas man inte glömmer något bara. Jag ska prata om sinnesorganen och huden/känseln. Men det ska nog gå bra. Ikväll blir det solsidan och sen ska jag se på förtrollad tills jag somnar, har sett den förr och den är vält okej fast den är lite fjantig men Patrik Dempsey är ju så snygg haha :) Imorgon är det ny vecka och massor att göra! Men det viktigaste av allt imorgon är det prick en månad kvar till Turkiet!! :D
PUSS

Snälla föräldrar!

Ja, igår kväll när mamma och pappa kom hem så hade dem köpt med sig lite små saker till oss och jag blev överlycklig för jag fick Escadas sommardoft, älskar deras parfymer! Samlar typ på sommardofterna, så nu har jag 3 st. Och årets doft luktar så fräsht och ja, det är precis min typ av doft! Ska fixa ett inlägg någon dag med mina favoritdofter i ordning, om det är intressant? :) Nu ska jag iaf städa mitt rum lite(LÄS: plocka undan kläder) Och sen ska jag duscha och efter det blir det plugg, har inte kunnat bocka av allt på min lista än och det har tillkommit saker till den också så det är dags att sätta igång!
PUSS

Bilder från dagen!

Världens finaste hund :)
PUSS

Vad gör jag?

Ja, ni kanske undrar vad jag gör en sån fin lördag som denna? Inte mycket kan jag säga. Sov ju över hos Jennie inatt så vaknade där imorse runt 8 ungefär. Vi steg upp käkade frukost och gjorde iordning oss. Sen åkte vi hem till mig och hämtade kameran sen gick vi runt skantzsjön och meningen var att jag skulle passa på att fota men batteriet dog på min kamera för jag är så smart och glömmer att ladda den jämt(fast laddar det nu hehe). Men några bilder hann jag ta och jag ska visa dem strax!
Iaf vid typ 10.10 så var jag och Jennie på väg in till stan, vi hade inget att göra så vi gick runt lite i affärer, kolla på barnvagnar på barnens hus bland annat, så mycket fanns det att göra haha. Nä men det var trevligt! Iaf sen tog vi en glass på donken och sen stack vi hem.
Och ja vad har jag gjort här hemma, ingenting förutom att jag sitter här för mig själv och sjunger för fullt. Så skönt när ingen är hemma och man bara kan sjunga på så man inte stör någon när man(eeh, testar sina gränser eller vad man kan säga haha..)
Sitter just nu och funderar på om man skulle vara en såndär gullig dotter som städar hela huset så föräldrarna blir glada när dem kommer hem? Orkar jag de? har jag ens lust?, Kanske ska fixa naglarna istället? Eller sätta på någon film kanske? Ja så går mina tankar just nu. Kan inte bestämma mig för vad jag ska göra. Det återstår att se helt enkelt! Men bilder kommer upp snart iaf i ett separat inlägg :)
PUSS

Hos Jennie

Sitter just nu här hemma hos Jennie och väntar på att hon ska komma ut ur duschen. Vi har käkat pizza och nu myser vi med lite chips och dipp här :) Vi har kollat på 101 sätt att åka ur en gameshow, alltid lika kul! Aja, nu har jag inte tid med det här längre, men vi hörs imorgon!

PUSS

E-tuna.

Nu ska jag strax åka med Jennie till Eskilstuna, vi ska väl gå en snabbis på tuna park också tror jag. Sen ska jag sova där inatt så uppdateringen kommer inte vara bra men jag ska försöka sno datan någon gång och kika in här hehe :) Så det var väl det!
PUSS

I am number 4

Den här filmen vill jag verkligen se! Den verkar grymt bra men vet inte om det är värt att lägga mina pengar på att gå på bio, men jag vill verkligen se den :/
PUSS

Fredag 18/3 11

Jaha. Man vaknar upp och ser att det är vitt ute och snön bara öser ner. Sen är det här en värdelös skoldag också, vi ska åka in till skolan i stan för att ha en lektion, vi ska ha engelska i 1h. Och det vi håller på med just nu är att skriva en filmrecension, som man lika gärna kan skriva hemma, men nej. Vi ska åka till skolan bara för att, åh det här ingen bra morgon, men vi få se det positivt, jag har ju bara en lektion idag, bättre det än att gå till 15 idag :) Nu ska jag ta och käka lite frukost senare blir det att gå iväg mot bussen.
Todays outfit :)
PUSS

Är man grym eller är man grym? haha..

Det börjar ta sig ganska rejält för mig, har börjat upptäckt att matlagning är kul och att det är inte svårt om man har ett bra recept. Glada föräldrar, CHECK! Idag gjorde jag Enchiladas, så himla gott! Tänkte dela med mig av receptet som än en gång kommer från Lindas blogg!
Jag ändrade dock lite grann, tog vanlig tacokryddblandning istället för Enchiladas krydda men det blir ungefär samma smak, men min familj älskar tacos hehe :) Sen Köpte jag salsa till också, för det står inte med på receptet och man brukar ha det i enchiladas så jag lade bara till det i smeten helt enkelt! Sen har man creme fraiche till och en sallad, som man tar det man själv gillar. Jätte enkelt och det går fort! Så verkligen ett supertips, speciellt om det börjar bli lite tjatigt med tacos jämt :) Nu ska jag duscha sen blir det läsa min bok i sängen tills jag somnar :)
PUSS

Torsdag 17/3 11

Sorry för igår men hade inte tid för bloggen alls. Blev inte klar med alla frågor heller, har typ svarat på 12 av 17 så ska fixa dem sista idag! Nu har jag precis käkat frukost och ska strax gå och borsta tänderna. Slutar 14.20 idag, sköönt :D Så vi hörs i eftermiddag när jag är klar med läxan! Och om det är fint väder fortfarande ska jag dra mig ut på en promenad eller joggingtur :)
PUSS

Onsdag 16/3 11

Har sovit ut idag, gick upp 9, så himla skönt med sovmorgon. Nu sitter jag och funderar på om jag ska fixa något att äta snabbt innan jag ska gå iväg till bussen, men jag hinner nog inte det. Slutar 14.40 idag men när jag kommer hem så blir det plugg som gäller. Så vi hörs när jag är klar med det.
Och om ni undra varför jag inte uppdaterade mer igår så var det så att Jennie smsa och fråga om jag ville med ut och gå så jag följde med henne också, så igår rörde jag fan på den här kroppen för ovanligehetens skull. Sen när jag kom blev det duschen och sen sova :) Aja nu har jag lite bråttom här hehe.
PUSS

Kunde inte stå emot!

Nej, vädret var så perfekt och jag kände för att röra på mig så jag gjorde så att jag skrev först klart min engelska filmrecension och sen bytte jag om till träningskläder och stack ut, och det var så skönt. Gick oväntat bra med tanke på att idag var första gången jag börja springa igen sen oktober förra året. Visste från början att jag kan inte springa hela vändan direkt så det fick bli intervaller, jag sprang cirka 5min och gick 1 minut. Och min vanliga lilla vända gick inte att springa heller, det var bara isbana där inne i skogen så det fick bli stora vändan. Den är 5km och den andra är 3km. Jag brukar bara gå stora vändan och det tar typ 45-50min men idag sprang jag den i intervaller på 30min så jag är nöjd. Nu ska jag snart in i duschen sen blire att fortsätta pluggandet!
PUSS

Slutade tidigt idag

Ja, idag slutade vi ju 13.10, borde vara så varje dag, man får mer energi då att orka göra något är man kommer hem, tillexempel motionera eller sätta sig med lite plugg i lugn och ro. Vilket är det jag ska göra nu, har ju min lilla lista som jag längtar efter att få börja bocka av. Men ändå känner jag att jag vill ut och springa/gå. Och just nu är det perfekt väder och solen skiner. Men fan, plugget går först, annars orkar jag inte sen och så blir det inte gjort i tid. Så dags att sätta igång!
PUSS

Update: walk in closet.

Tänkte bara visa en liten uppdatering av min walk in closet, det var nämligen dit hyllorna skulle som jag köpte. Så såhär ser det ut nu! :)
Mina 3 garderober :) Fulla är dem också nu hehe, dags att rensa igen snart..
Mina första 2 skohyllor uppe, blev precis fulla så jag måste köpa en till hehe.
Just gotta love shoes! They always fit..
Close up..
Ja det var det :)
PUSS

Tisdag 15/3 11

Idag är jag jätte trött, men tur att vi har ganska kort dag idag med, fast jag har ju ändå plugg att göra hemma så det blir ingen vila. Ska kanske kolla idag om isen har försvunnit nu här vid mig där jag brukar springa, hoppas det så man kan försöka komma igång igen. Nä nu ska jag käka frukost(lasagne från igår haha) Sen blir det att röra sig mot bussen!
PUSS

Pluggat klart för idag

Har lite i plugg väg att göra just nu, detta är vad jag vill få klart denna vecka:
  • Ligga i fas med matten för en gångs skull.
  • Läsa ut boken en blomma i öknen(tror jag den hette) som jag lånade idag.
  • Skriva klart engelska filmrecensionen
  • bli klar med en fördjupning i en medicinsk upptäckt
  • Bli klar med ett häfte om en massa facktermer.
Så ja, jag har ju minst sagt lite att göra, Sen dyker det nog säkerligen upp något mer som ska vara klart under veckan. Konstigt att igår hade man en fri känsla, det fanns inget att göra och sen är det måndag och listan bara växer.. Men det var bara att sätta igång och det gjorde jag så nu är jag klar med det där med farsoter.
Ikväll blire att se på en unge i minuten och nu strax ska jag och pappa gå och fixa en sak, ni får bildresultat imorgon!
PUSS

Hur tidsinställer man?

Vet att vissa fortfarande undrar hur man tidsinställer ett inlägg och tänkte därför visa det, jag tror jag visade det förut när det "kom" till blogg.se men hittar inte det inlägget. Men som ni ser på bilden ovan har jag gjort en print screen på hur det ser ut när man skriver ett inlägg och förklarat hur ni gör i texten på bilden! Så jag hoppas det var till någon hjälp!
PUSS

Pluggar!

Skriver mer när jag är klar, kan ta ett tag eftersom det är svårt hehe, för er som undrar håller jag på med vad en farsot är och sen ska man fördjupa sig i en och det var lite jobbigt för vi har ingen lärare att be om hjälp heller. Så ja, nu sitter jag här hemma och kämpar på. Men vi hörs när jag är klar, skolan är ju alltid prio 1!  :)
PUSS

Pink tips.

Hatar kvalitén på bilderna på blogg.se bilderna blir jätte dåliga. Aja, här ser ni iaf hur mina naglar ser ut just nu! Den rosa färgen är mer neon rosa, ni vet depends skrik rosa färg, den är mycket starkare än vad bilden visar. Men det är iaf snyggt och enkelt och det går fort också :)
PUSS

Måndag 14/3 11

Jaha, så var det ny vecka igen då?! Tiden går verkligen fort just nu, om jag har rätt så har jag för mig att det är vecka 11 nu? Då är det alltså nästa vecka som jag och familjen ska åka på spa igen! Gud så skönt det ska bli, god mat och bara vara nere på spa! Längtar, behöver det nuu :) Men idag är det skola som vanligt, fast vi ska få sluta tidigare idag, men vi skulle få någon uppgift att göra? Hoppas den inte är alltför svår eftersom det inte finns någon lärare att fråga :/ Har tidsinställt ett inlägg runt lunch!
PUSS

Who's the best?

Jag är fan inte så kass på matlagning ändå, har gjort potatisgratäng med helstekt fläskfilé i ugn. Det här var andra gången och jag klarade det igen så alltså är min slutsats nu, jag kan laga mat, om jag känner för det. Det blev iaf jätte gott, min lillebror och hans kompis tog till och med om :) Men nu är jag proppmätt och ska lägga mig och vila en stund hehe. Medan mamma bakar jordgubbspaj till efterrätt! This is the perfect sunday for me!
PUSS

Ändrat lite grann

Nu har jag ändrat lite i bloggen igen, var inte alls nöjd med det som var, det var ju alldeles för brett men hade inte tid att sitta och pilla med det förut. Men nu har jag gjort det och jag tycker det blev lite bättre iaf :) Nu ska jag fixa nå käk, spyr av hunger snart!
PUSS

Söndag 13/3 11

God morgon!
Igår Så pratade jag och Jennie lite i telefon innan melodifestivalen började, vi pratade om när vi skulle betala resan att det borde komma ett mail snart, typ nu är det dags att betala in sista delen av resan. Men det har det inte gjort och det gör det tydligen inte heller haha, man ska ju hålla koll på datumet själv, och jag hade ställt in en påminnelse, MEN det var i min gamla mobil!! Så ja efter vi pratat igår kväll så gick jag och kollade på lappen vi skrev ut när vi bokade resan, och där stod det ju att resan skulle vara betalad senast den 9:e mars!! HAHAHA, så typiskt oss att bara ha koll på datumet vi åker, inte betalar :P Men iaf så loggade Jennie in på hennes mail och så fick hon helt plötsligt ett mail att resan är nu betald. Då var det pappa som gick och betalde den här uppe och sen Kom Jennie med hälften av pengarna så nu är allt betalt och vi är mer än redo att åka :D Sen är min kusin så snäll så hon skjutsa mig till pizzan, jag var svin hungrig och ville ha en kycklingsallad. Så det fick jag :) Nu är det bara 38 dagar kvar!! Och jag längtar efter sol och värme nu så jag hoppas tiden går fort! Men nu ska jag käka frukost!
PUSS

dagens outfit!

Vit skjorta med mitt nya midjeskärp! Kostade bara 49kr på Cubus, har letat efter ett länge som jag gillat och den här var perfekt :) Till min vita skjorta har jag svarta jeans :)
Och så dagens face look!
PUSS

Lördag 12/3

Dagarna går väldigt fort just nu, idag är det mindre än 40dagar kvar till jag och kusinen drar till Turkiet, jag längtar så! Idag har jag iaf tänkt få med mig mamma in till stan till ikea, behöver hyllor därifrån! Ni får se sen vad jag ska ha dem till :) Någon som kan gissa?  Har inte sovit bra alls inatt, har haft det tufft att andas, har vart jätte trång i luftrören så det känns som om man kvävs. Dagens outfit kommer upp strax!
PUSS

Bra dag:)

Efter skolan slutat så drog jag, Hanna & Matina ner på stan. Jag hade inga pengar på mig och tur var väl det, såg massor jag vill ha haha. Men Hanna hittade jätte fina grejer! Hade jätte kul med dem på stan idag iaf, tack tjejer! :) Nu ska jag gå och kojsa, är helt slut! Tittade iaf på 101 sätt att åka ur en gameshow ikväll igen, love that show, jag skulle vilja vara med, det skulle vara sjukt kul! :D Men jag skulle nog också skita på mig som Jockieboi eller vad fan han nu heter.. Sen vill jag också ägna en tanke åt alla drabbade i Japan, det är så hemskt! Men nu ska jag sova.
PUSS

Hanna min lilla skojjare :)

Här kommer några fina väl tänkta meningar från Hanna idag:
Jag vill också vara cp så jag får sluta halv 1!!
Vill du att dem där generation love ska vinna på lördag?
HAHHAHAA, Hon är så smart min lilla pärla:) Hon blir såhär när hon är trött. Men vi har iaf bara en lektion kvar nu 13-15. Sen så är det helg :) Hanna och jag ska gå på stan också, vi ska köpa varsin sjal :)
PUSS

Tusen gånger starkare!

Ja nu har jag sett den här filmen och den var väl okej, men inte så speciellt bra, trodde den skulle vara mycket bättre. Så lite besviken är jag. Men kan tänka mig  att för typ 2år sen hade jag tyckt att den var bra. Men filmen passar säkert högstadiet eller mellanstadiet kanske för jag tycker den känns väldigt barnslig. Skulle nog inte rekommendera den. Den får ett 1/5
PUSS

Favorit bloggar!

Tänkte räkna upp mina 5 favorit bloggar och så kanske ni hittar en ny blogg för er som ni gillar, fast ni har säkert sett dem förr, men dessa följer jag dagligen! :)
1. Kenza - Okej, jag vet. Alla vet vem hon är men älskar hennes stil och hon verkar vara en sån härlig människa och man kan inte annat än inspireras när man går in på hennes blogg. En mycket vacker kvinna som jag tror kommer gå väldigt långt! :)
2. Tyras.se - Älskar den här tjejen också, hennes blogg, hennes klädstil, sen att hon verkar fortfarande vara en jordnära människa trots att hon är känd. Men ni vet nog redan vem hon är också:)
3. Michaela D - Älskar hennes fototips, och man inspireras alltid till att fota när man vart där, sen är hon ju grymt duktig också. Eget företag har hon också och hon är 17år om jag kommer ihåg rätt, toppen blogg är det iaf :)
4. Kan dee drawings - Hennes blogg gillas starkt, kläderna, hennes fina teckningar ja allt!
5. Amanda Rosende - En blogg som handlar om typ allt som jag är intresserad av, smink, kläder och foto. Också en tjej som jag tror kommer kunna gå långt i framtiden.
Hoppas ni kanske fick en ny blogg att följa!
PUSS

I want, I need, I love it!

PUSS

Mean girls 2

Det är som vanligt tycker jag, 1:an är alltid bäst. Den är helt okej men den kommer liksom inte upp i 1:ans nivå. Men gillar ni första filmen så borde ni se den här också:) För den var bra, man skrattar lite då och då, sen är det en skit snygg kille i filmen också haha:) Nej men den är helt klart se värd, typisk film att se när ni har en mysig liten tjejkväll!
PUSS

Torsdag 10/3 11

Torsdag nu då:) Idag är det skola som vanligt, efter skolan ska jag hem till Madde igen, vi ska sätta ihop ett powerpoint sen sover jag hos mormor ikväll, slipper jag sitta och åka hem till Hallsta, men mormor har ju inget internet än så därför kommer jag inte kunna uppdatera på kvällen, jag ha tidsinställt ett inlägg runt lunch, får se om jag hinner tidsinställa något mer:)
PUSS

När jag är hungrig..

(såhär känner jag mig just nu)
Så blir jag elak om jag inte får mat, vet det själv men kan liksom inte rå för det, blir så himla sur så fort någon ens pratar med mig, sen när jag käkat så är jag glad igen. Haha. Så nu kan ni tänka er att här hemma sitter jag skit hungrig och mamma går runt skit hungrig och kommer inte på något vi ska äta, för det jag vill ha vill hon inte ha, det hon vill ha vill jag inte ha.. Kan ju inte bli annat än tjafs då, haha.. Men förlåt mamma, du vet ju att jag inte menar det egentligen hehe :) Kanske ett ointressant inlägg men nu har ni fått lära er något nytt om mig som ni antagligen inte visste :)
PUSS

You again

Såg den här filmen i helgen och jag måste säga att jag är lite besviken, när man läser om den och ser trailern så verkar den väldigt bra, man skrattar och vill se den. Men när man väl börjat titta så känns den bara dryg enligt mig, man vet vad som kommer hända, men visst man bjuds väl på ett skratt då och då men inte mer än så. Det är ingen film som är så bra att jag skulle kunna tänka mig att se den frivilligt igen. Men jag vet inte, det här brukar vara min smak av filmer men ändå gillar jag den typ inte så det var lite synd. Men visst, ni kanske borde se den själva för att avgöra :)
PUSS

Onsdag 9/3 11

God morgon allihopa!
Idag känner jag mig riktigt utvilad och pigg! :) Vi har ju sovmorgon, börjar 11.50 idag och slutar 14.40, gotta love wednesdays! Jag gick upp vid 9 iaf och jag har nu fixat mig och käkat frulle:) Det är ungefär 45min kvar tills det är dags att ge sig av mot bussen så ska sitta här ett tag till och titta runt på lite bloggar :)
PUSS

my heart is refusing me

ÄLSKAR låten och har gjort det sen första gången den spelades. Idag slutade vi typ 1 istället för typ 4. Några hade omprov så dem som inte hade det fick gå, så skönt! Kom hem, stack med mamma till affären, kände mig inte sugen på någon semla trots att det är semeldagen så det blev en euroshopper chokladkaka istället haha. Kom hem käkade lite sen kom Hanna hit en snabbis och när hon stack så läste jag lite bloggar sen har jag pluggat lite grann. Vi skulle läsa ett kapitel och leta efter någon artikel om ämnet så det har jag fixat :) Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra nu, är helt slut, känner mig inte helt kry än, har fortfarande den där jobbiga känslan i kroppen. Ska nog bara vila.
PUSS

Bensträckare.

Ja just nu har vi en en liten bensträckare här mitt i lektionen, skönt det, fast jag stäcker inte på benen haha, jag sitter kvar här vid datorn och uppdaterar er:) Vi har medicinsk grundkurs just nu. Intressant faktiskt men kan tänka mig att det kommer bli väldigt mycket ibland. Men man får väl kämpa på:)
PUSS

Tisdag

Hejhej, är typ inne i en liten blogg svacka just nu men jag har typ inget att blogga om och massor att göra så det går inte riktigt ihop. Men jag ska försöka uppdatera minst en gång per dag men ibland kan det nog bli mindre, men det här är bara just nu när jag inte har så mycket tid för bloggen!
PUSS

sick.

Har känt det på mig varje morgon nu sen sportlovet, vaknat med halsont och sån där konstig trötthet, känt mig helt matt i kroppen. Bara väntat på att det ska slå till, och nu, sitter jag här med halsont och känner mig helt slut som man gör när man är sjuk, plus en sju jävla huvudvärk som började igår eftermiddag. Så ska vila hela dagen och hoppas på att jag mår bättre så fort som möjligt.
PUSS

FRÄSCHT!

Har fixat mina naglar nu, känner mig fräsch igen och jag älskar den här rosa färgen, helt underbar!
PUSS

Ute och gått!

Ja, jag fick med mig Hanna ut i det fina vädret. Vi promenerade runt skantzsjön, synd att det är så himla halt ute, det blir så jobbigt att gå då, håller ju på att ramla omkull hela tiden, folk måste ju garva när dem ser mig halka fram överallt.. :) Har nyss lagt lunch som pappa och jag ätit så nu ska jag börja plugga lite grann, vi får se om jag hittar något, satt och leta härom dagen på internet men hittade ingenting av det jag sökte så vi får se hur det går idag!
PUSS

Söndag!

Ja, idag är det söndag, jag ska plugga lite och se på någon film och så ska jag och Hanna ut och gå tror jag, för det blev ju inget igår :) Har iaf fixat mig nu och ska gå och ringa Hanna:) Så ja, vi hörs väl lite senare helt enkelt!
PUSS

Tidsinställt!

Ja jag tänkte bara visa vad jag köpt nu på sportlovet, inte så mycket faktiskt, bara 2 grejer! Fast de gick på 829kr sammanlagt haha:) Here it comes!
Från Gina, 129kr :)
Converse, 700kr på stadium :)
PUSS

Sådär :)

Nu har jag duschat och fixat i ordning mig så nu är jag redo att möta dagen! Ska ringa och fråga Hanna om hon vill ut och gå med mig, hoppas att hon har lust :) Det är så fint väder idag! Sen ikväll blir det film och melodifestivalen:) Imorgon ska jag hinna med lite plugg har jag tänkt! Men nu, leta efter telefonen ;)
PUSS

God morgon

Vaknade 10 idag, kände att jag behövde sova ut, har ju gått upp typ 8 varje dag på sportlovet, fast det är ju sovmorgon det också:) Sen har jag tittat på ett program på tv4 fakta. Självmord på recept tror jag de hette och det var så hemskt. När vissa barn och ungdomar får anti depressiva mediciner och man ser hur dem förändras som människor och doktorerna säger att det beror inte på medicinen(paxil hette den). Det slutar för många med självmord eller självmordsförsök. Och jag satt i tårar, tycker bara att det är så hemskt att så många mår dåligt och dem får bara en medicin och sen ska det blir bättre, jag tror inte att det funkar så, det krävs så mycket mer. Som en tjej sa i programmet, det handlar om att först fråga sig själv varför man mår som man gör och sen börja arbeta med problemet, man kanske måste ändra sin livsstil eller sitt tankesätt, för jag tror iaf inte att medicin hjälper i långa längden. Men nu ska jag inte babbla om det här, men jag kan inte låta bli att reflektera över det.
Det jag egentligen tänkte göra i det här morgon inlägget var att visa 3 bilder från när jag var liten som jag hittade härom veckan, knappt så jag känner igen mig själv på bilderna där jag har blont(gult, haha) hår. Så här kommer dem. Men jag måste fråga, är det bara jag som tycker det är kul att se på gamla bilder? Jag älskar det!
Jag och min söta granne Isabell :)
På bilden: Elin, Kevin, Moa, jag och Isabell! Jag har känt dem söta underbara tjejerna sen dem var små bebisar och alla som känner mig vet att jag älskar barn och bebisar, så jag har haft många roliga år med mina grannar:)
En ännu äldre bild haha, tur att man var söt när man var liten iaf :)
PUSS

Förlåt!

Men jag har verkligen mått bra den här veckan, utan att ägna en ända tanke på bloggen. Jag har bara gjot precis det jag vill och det har vart så grymt skönt och kul! Men ska självklart berätta lite snabbt om veckan nu!
Måndag: Jag bloggade ju lite då, bakade brownies och sen på eftermiddagen så bestämde jag mig för att åka till mormor. Så jag tog 19.00 bussen in till stan och kommer in ungefär halv 8, har aldrig åkt buss så snabbt förut, jag lovar att han körde i 150 på E18. Iaf, märker då att bussarna slutar gå vid sju, visste inte att det gick nattbussar varje halvtimme uppe i stan så jag börja gå hela vägen till Gidde. Så länge jag gick i centrum så var det okej, folk typ överallt men sen när man kom in på gidde så var det helt öde, blev skit skraj och sprang nästan sista biten till mormor(hatar att gå ensam när det är mörkt ute). Sen har jag sovit där sen dess.
Tisdag: Vaknar upp hos mormor, älskar livet för min mormor är bäst, fixar allt åt mig, lagar mat osv. Tar bussen till Madde, vi skulle plugga men det vart mest snack haha, men det blir så när man umgås med underbara människor. Men lite plugg blev det. Sen åkte jag hem till mormor igen och vi gick och handla lite gott till kvällen och så.
Onsdag: Ska träffa Sofia på stan som jag inte sett på evigheter, så mormor lagar lunch till mig sen tar jag bussen ner på stan och träffar henne, vi gick lite på stan sen satte vi oss på ett fik i typ 2timmar och bara snackade. finns ju så mycket och berätta när man inte sett varandra på typ 1år :O Men det är synd att vi knappt hinner ses för Sofia är en jätte snäll och rolig tjej som jag inte vill förlora! Sen åkte jag hem till mormor och vi åt kvällsmat och satt vid teven resten av kvällen med lite gott haha:)
Torsdag: Mormor lagar åter igen lunch som är underbart god, jag får alltid bestämma vad jag vill ha så tillagar hon det, så man går alltid mätt när man åker därifrån :) Iaf tar bussen ner på stan och träffar Hanna, vi shoppar lite grann, jag köper vita converse och en korallfärgad tischa på Gina tricot, hittar även ett flätat skärp på Cubus. Hanna köpte vårjacka och lite annat:) Just det, Hanna köpte en väska också och inne på väskaffären får hanna mig att garva så mycket att tårarna börjar rinna hahaha, älskar dig gumman! <3 Sen tog jag bussen hem till mormor igen och vi gick till Ica ettan, och vi provade att gena bland alla hus och det skulle vi inte ha gjort, det vara bara slask överallt och jag höll på att skita ner min skor redan första dagen haha, så typiskt mig. Gick en längre väg hem men den var iaf ren. Vi äter god kvällsmat och ser på tv på kvällen med ost och kex!
Fredag: Vaknar och fixar mig och packar ihop mina grejer för idag ska jag hem :) Familjen saknar mig och vill att jag ska komma hem, gulligt haha :) Iaf åker ner på stan först och går där med min kusin Jennie, lyckas hålla mig från att köpa något men vi tog en fika och snackade lite om Turkiet, det är bara 47dagar kvar nu jue :O Jennie hittade iaf kläder som satt skit snyggt på henne, min fina kusin! <3 Sen åkte jag med Jennie hem till Hallsta igen och nu sitter jag och väntar på kvällsmat, blir kycklingsallad! :D Ikväll blir det att se på 101 sätt att åka ur en game show tror jag det hette :)
Blev ett långt inlägg hehe, men det var min vecka hittills! Älskar det här lovet, har bara gjort precis det jag vill och bara umgåtts med härliga människor, bästa lovet på länge det här:) Just det, något mer jag har gjort varje dag är att bada badkar haha, har saknat det så mycket och i mormors nya lägenhet finns det ett badkar så jag har passat på! :D
PUSS

RSS 2.0