Bloggtorka

Har ingen lust till att blogga alls just nu, har inte speciellt mycket att blogga om heller för den delen. Ni kanske undrar vad jag gör om dagarna? Jag jobbar med min pappa, försöker lära mig mer om foto(går sådär), myser med lilla Nico, åker runt lite hit och dit och gör olika små saker. Sen har jag ju varit sjuk men det har börjat ge sig lite nu, men inte min astma, hostar hela tiden och medicinen hjälper knappt, en perfekt beskrivning är verkligen att andas igenom ett sugrör för så känns det, och så kan ni tänka er att man anstränger sig på det också, bara att gå upp för en trappa blir jobbigt då. Är så trött på människor som säger men det är ju bara lite astma, innan ni säger så, läs på lite om vad det faktiskt är och sen kanske ni kan tänka ett steg till innan ni öppna käften nästa gång. Var bara tvungen att få det ur mig.. Nej nu ska jag ta och rasta lilla Nico här :) Älskar vädret just nu! Men har hört att det ska bli regn igen nu? Hoppas inte! :)
PUSS

lookin' like crap today

But here you have all sick and tired ;)
PUSS

Inte haft internet

Jag har varit sjuk hela helgen så det sista jag tänkt på är att blogga, jag har iaf varit i Västerås hela helgen, kom hem igår eftermiddag, har sovit hos mormor 2 nätter för att vänja Nico vid att vara där eftersom hon ska vara hundvakt nu när vi ska utomlands i en vecka. Det gick jätte bra han trivs där och han gillar mormor så det är ju jätte bra! :) Men kommer ändå sakna honom sjukt mycket den veckan, usch det kommer bli jobbigt!
Aja jag ska väl fortsätta vila här i soffan så man blir frisk någon gång, nu har jag varit sjuk sen i torsdags. I torsdags fick jag ont i halsen, fredag morgon kunde jag knappt prata jag hade jätte ont i halsen, hostade och täppt som fan, lördag, halsonda är borta men min hosta ger sig inte, jag hatar att ha astma, känns som att man inte kan andas och ni som inte har det förstår inte hur jobbigt det är att gå runt och kippa efter andan. Söndagen likadan som lördagen och och likaså idag, det ger sig liksom inte :( Men jag är ändå glad att jag blev sjuk nu och inte i Turkiet! :)
Och vet ni vad mer jag har gjort idag? Jag har svalt en tablett för första gången i mitt liv!! Har börjat med mina uppskjutningstabletter idag så jag slipper mens i Turkiet! Och jag svalde den, utan att krossa den eller svälja den med yoghurt, jag svalde den med en klunk vatten bara, och ni vet inte hur jävla rädd jag är för att sätta saker i halsen! :(  Men det gick bra jag kände inte ens den haha :) Tur att dem är små tabletterna! :)
PUSS

sjuk på midsommarafton :(

Midsommarafton idag då, och jag är sjuk. jätte kul verkligen! Länge sen jag kände mig såhär dålig, imorse kunde jag knappt prata är hes och det gör jätte ont i min hals, huvudet dunkar och jag känner mig små yr och orkeslös. Lite snuvig är jag också, plus den jävla hostan jag får jämt när jag blir sjuk. Det måste ha vart pappa som smitta mig, han har varit sjuk i några dagar men idag mår han bättre. Kände redan igår att imorgon kommer jag må piss för hade redan ont i halsen då. Men ska försöka vara glad ändå, vi ska fira lite här hemma, familjen + mormor och kanske morbror? Sen ikväll ska jag sova hos mormor, ska försöka vänja nico vid att vara där eftersom hon ska vara hundvakt åt honom när vi är i Turkiet och idag är det exakt 2veckor kvar tills vi åker dit :) Men jag vill iaf önska er en trevlig midsommar allihopa!
PUSS

jobba idag med!

Är med pappa och sommarjobbar idag igen, men idag ska vi inte till Stockholm iaf imorgon är vi i Västerås, det var 3 jobb att fixa imorgon så det tar nog hela dagen! Vi får se om jag orkar uppdatera något senare idag, blir alltid helt slut när jag är med och jobbar, jag får ju göra skitgörat, springa fram och tillbaks och upp och ner i trappor haha, ta det inte som gnäll nu för jag är glad att jag får jobba men försöker bara förklara varför jag blir trött haha! :D
PUSS

shoppat inför Turkiet.

Det här köpte jag på stan idag, lite inför Turkiet! Hittade ju lite på rean faktiskt, kul! Annars brukar det vara så att det som är snyggt enligt mig på rean har jag redan så haha :) Sen har man alltid lika trevligt när man går med bästa vännen, du är bäst gumman och jag hoppas du vet det ♥
Body splash som luktar as gott, så man luktar fräscht där borta i värmen! 19:50kr st på H&M
Bh och trosa på gina, trosa 59kr, bh 39kr på rean!
Bikini 129kr delen
linne 199kr på Gina tricot!
klänning på H&M 75kr på rean!
PUSS

stan idag

Jaa idag blir det stan, tar 11bussen in. Jag åker självklart med bästa vännen min! Behöver hitta en ny bikini tills vi åker utomlands den 8:e Juli, bara 16dagar kvar nu hihi :) Även om jag absolut inte vill flyga och skulle klara mig bra utan en utomlands resa så ska det ändå bli skönt att ligga på playan. Hanna ska ju också till Turkiet veckan efter oss så hon har säkert också nå sista saker att fixa tills dess :) Och igår var jag på hum och fixa uppskjutningspiller, har haft mens så många gånger utomlands nu och jag tänker inte ha det så jobbigt igen, inte nog med att jag lider fan när jag har mens pga smärta men sen i den värmen också, nej det är inte kul! Men nu måste jag skynda mig innan jag ska gå iväg till bussen!
PUSS

:)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


God morgon :)

Sitter just nu i bilen med pappa påväg mot Stockholm. Ska få sommarjobba med honom snäll som han är! Så det var bara att kliva upp 5 imorse och nu en timme senare är vi redan i kvicksund :) Luckbyte som gäller idag, kul! :D jag tror inte ni bet det här men jag älskar att vara med pappa och jobba! På något konstigt sätt så tycker jag faktiskt att det kul att göra det jag gör trots att det väl egentligen är ett "killjobb" haha :) Aka hörs senare! :)

Good news..

Vi har bokat en sista minuten till Turkiet, har ju nyss kommit hem där ifrån men det ska bli härligt att åka tillbaka, det blir 3:e gången i Turkiet för mig, fast nu ska vi inte till Alanya där vi varit förut, utan vi ska till Sarigerme! Den västra delen av Turkiet, ska inte vara lika sönder turistat tydligen, skönt! :) Hotellet är jätte fint och det är all inclusive! Den här resan ska jag inte shoppat utan bara sola, bada, fota OCH njuta! :) Åker med familjen den här gången om någon undrar :) Fast är lite skeptisk till att flyga, var inte så kul när vi flög hem från Turkiet senast, hamnade i jet strömmarna och det skakade som fan och jag fick panik, nej usch! Men det ska gå bra, dör jag så går det fort iaf! Det jobbigaste kommer bli att vara utan min lilla vovve i en vecka, fyfan vilken ångest jag kommer ha när vi måste lämna av honom! :( Funderade ju först på att stanna hemma för Nicos skull och för att slippa flyga, asså ni anar inte hur rädd jag är, när jag går på planet så blir jag yr, torr i munnen, svårt att känna att jag får luft och det känns som att snart svimmar jag, tycker inte om det alls! Men det är värt det när man får ligga på playan i en vecka och leva livet! Här kommer bilder på hotellet :)
PUSS

Vädret suger

Ja det var ju inte så här jag hade tänkt mig att sommarlovet skulle börja. Det regnar idag och det ska det göra i flera dagar framåt också. Blir ju nästan lite deprimerad. Men en sak har jag upptäckt och det är att min lilla plutt inte gillar regn haha, så fort som han kissar och bajsar nu har jag aldrig varit med om och när han är klar kommer han och sätter sig vid mina fötter och tittar på mig typ "lyft upp mig och gå in med mig" haha, så himla söt! Just nu sover han här i soffan bredvid mig och jag bara diggar alla hans olika sovställningar!
såhär ser dagens sovställning ut haha..
PUSS

Varför jag inte bloggat?

Jo det är så att på lördag kvällen/natten till söndag så blev min lilla Nico Sjuk så vi vart tvungna att åka akut in till djursjukhuset då han svimmade av. Jag har nog aldrig varit så rädd, eller jo en gång förut. Men det kändes verkligen som att nu dör han, och man kan inte göra någonting, nej fyfan, hemskt är vad det är, han är ju min lilla bebis liksom! Men nu mår han bättre igen och är sig själv, alltså busig nästan hela tiden haha.
(inte kul att se honom så :'(  )
I alla fall, idag har jag varit på stan med Hanna och igår var jag där med mamma haha :) så ja jag hittade lite men nu är mina pengar slut och jag har inget sommarjobb så jag får inte pengar igen förns i september, rolig sommar.. Aja ska visa det jag köpte nu tänkte jag! :)
Från Gina, 149kr!
LOVE this bra! Lite dyrare dock men helt klart värd pengarna! 249kr på Lindex :)
Cubus hade 30% på alla kläder idag så var tvungen att slå till, jätte skön "pösig" t-shirt! Ordinarie pris, 149kr!
PUSS

Jennies Student!

Här kommer lite bilder från igår när min fina kusin Jennie tog studenten, så himla duktig! <3 Det vart 90 bra bilder sammanlagt men alla lägger jag inte upp här haha, men några ska ni få se ;)
Dans till utvald låt med klassen på en stor balkong! Så fina! :)
"utspringet" letandes efter släkten :)
dotter och far!
Stolta föräldrar och en grym dotter! :)
Och så hela familjen Kjäll! :)
Så himla fin och glad tjej! Med väldigt mycket grejer hängande runt halsen haha :)
Jag och Jennie! :)
Flak åk!
Hemkommen i en "finare" bil, det är man värd på studenten! :D
Visst är hon fin? Det riktigt strålar om henne! Älskar klänningen! :D
Jennie och hennes Pojkvän Tobbe, så fina tsm! :)
Close up, Älskar den här bilden, båda ler och ser så lyckliga ut ihop! Man ser liksom kärleken dem emellan! <3
Puss puss, hihi ;)
Sedan började present öppningen!
Armbandet hon fick av mig :)
Sen blev det mat och tårta!
PUSS

sliten idag.

Ja igår kväll/natt var inge rolig, Nico mår inge bra så det var bara att åka in till djursjukhuset i ilfart, mamma har nog aldrig kört så fort förut. Så där fick han dropp och röntgades och sånt. Och jag tjurar, men ni förstår inte paniken när man ser sin lilla valp säcka ihop, och när dem tar med honom in i ett annat rum och man hör hur han skriker sina hjärtskärande skrik, nej fyfan, hemskt var det! :( Men nu mår han lite bättre men är fortfarande lite "låg". Tur att det är sommarlov nu så man kan ägna all sin tid åt min lilla plutt! Men därför ha jag inte bloggat, vaknade vid 1 idag typ, sen har jag städat rummet och duschat. Nu ska jag fixa håret, tror jag ska låta det hårtorka idag!
PUSS

Kissie använde min bild!

Jag skickade igår in en bild som jag tog när jag var och såg årets Cabare i Hallstahammar #Magic of Rock". Dem gjorde ju dansen skjorta, kavaj och röda byxor. Så då tänkte jag att jag skickar in till kissie och visar och nu har hon använt bilden i ett inlägg! Lite kul tycker jag, trodde aldrig att hon skulle använda den haha :)
printscreenat från hennes blogg, det är den bilden jag skickade in :)
här är bilden i min mobil som jag tog, bevis haha :) Nej men lite kul att hon använde den tycker jag! :) För övrigt så kan jag säga att årets cabare var jätte bra, mycket bättre än den min klass gjorde haha :)
PUSS

fläskläpp?

Hemma från Jennies student nu, jätte fin var hon och jag vill också nu. Men det är 2år kvar.. Kommer bilder senare när jag hunnit redigera dem. Men det jag tänkte visa var det här:
Ser ni min överläpp? Helt svullet, kom på typ en minut. Sticker i hela läppen, har förmodligen käkat något jag inte tål men det jag åt där har jag ju ätit förut men aldrig reagerat såhär? fattar ingenting, snyggt med fläskläpp iaf ;) eller inte. Nej nu ska jag krama om Nico som jag inte sett sen imorse saknar honom så!
PUSS

Lördag 11/6 11

Idag är en speciell dag, för idag tar min kusin Jennie studenten! Hon är så duktig, trots att det var lite motigt ett tag så klara du det, som jag alltid sagt och vetat att du kan! Du är så duktig! Jag önskar dig en toppen dag och njut nu! :) Ska ju självklart dit och fira henne så kameran hakar på och jag hoppas att jag får visa något kort här på bloggen sen för jag vet att hon kommer vara så fin! Men det blir dålig uppdatering som ni nog förstår! :)
PUSS

Det jag köpte igår!

Linne/klänning? vet inte riktigt vad det är haha :) 169kr på New Yorker.
75kr på Rut m.fl.
Bh, H&M 129kr.
Svart linne 99kr på Rut m.fl.
Present till en person som har en viktig dag på lördag! ;)
PUSS

Torsdag 9/6 11

Ja idag är det skolavslutning sen är det Äntligen sommarlov! Som jag har längtat, så mycket som jag pluggat det här året. Så ja, vi börjar halv 9 och samlas med klassen sen ska vi nog till scenen 9 och typ lyssna på rektor och sånt och sen är det sommarlov! Fast ikväll ska våran klass umgås lite på kvällen, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, återstår att se :)
PUSS

just nu..

Har precis käka middag, jag gjorde lövbiff med färskpotatis och bea-sås :) As gott om ni frågar mig och pappa :D Nu ska jag skynda in i duschen sen måla naglarna och sen vill jag hinna glo på någon film innan lägg dags men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte hinna det. Sen måste jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon i skolan också och stryka det :) ja jag har lite att göra så har ej tid med det här nu!
PUSS

shopping..

Hittade en hel del, uppdaterar så fort jag har tid med bilder, blir nog imorgon förmodligen för då börjar.. SOMMARLOVET!
PUSS

Onsdag 8/6 11

God morgon, eller ja, jag har ju varit vaken sen 6 ungefär på min lediga dag haha. Lilla Nico väcker mig, ut bajsa och kissa av honom in ge honom frukost, lägga sig i soffan, försöka somna om men det går inte så jag ligger och glor till 8, går upp fixar mig, har nu suttit vid datorn en halv timme och ska strax gå iväg mot bussen till stan, ska försöka hitta nå mer sommarkläder, har ett par shorts liksom? Hanna är snäll och följer med mig också :) Ja, vi hörs väl senare!
PUSS

funderar..

På om jag ska ta mig ut på en kort springvända? Behöver komma igång igen. Mår ju inte bra själv av att se ut som man gör. Man får ju börja försiktigt och korta vändor annars blir man bara besviken. Så jag ska nog ta en vända med intervaller nu tror jag så sover jag gott inatt, skola imorgon jue. Så får det bli!
PUSS

Nationaldagen..

Ja idag är det nationaldagen, inget jag firar men det är skönt med ledighet! Är ju jätte dålig på att blogga nu, men det är för att fixa allt det sista i skolan. Sitter och pluggar nu men var tvungen att ta en paus för att käka lite vattenmelon! Så gott! Men ska berätta lite snabbt om igår, vet ni vad jag gjorde då? jo jag övnings körde med manuell bil för första gången, har ju bara kört automat tidigare. Och jag kan säga att köra bil är inte min grej, så jävla kass på det haha, livrädd är jag också. Fick motorstopp dem första 2gångerna men på 3:e försöket gick det, men jag är så rädd när bilen börjar rulla att jag trycker in bromsen direkt och då blir det ju såklart motorstopp, och fast jag inte ens kör i 20 så känns det som att det går jätte fort när man kör manuell haha. Vill inte köra mer :( haha, men jag antar att man måste, annars kan man ju inte bli bättre haha. här bjussar jag på en liten bild på mig och "min" övningskörningbil som pappa nyligen köpt!
Solen rätt i ögonen så mitt ansiktsuttryck var inte så fint haha.
Och idag sitter jag och pluggar, imorgon ska man redovisa om Kol och lunginflammation och lunginflammation har jag gjort och ska börja med Kol nu. Så dags att sätta igång igen nu, men först en bild på mig idag, kör på slappa kläder idag när det är så fint väder, jeansshorts och transparent vitt linne!
PUSS

Länge sen nu..

Ja nu var det ett tag sen jag lade upp några låtar som jag typ lyssnar sönder just nu. Jag älskar musik men jag lyssnar ofta sönder låtarna när dem är nya sen kan det gå några månader och så har jag typ "saknat" den. Så lyssnar jag på den igen och vissa låtar släpper jag aldrig hehe :D Men just nu är detta vad som går runt på min spotify lista!
.
Rihanna - California king bed
Beautiful People - Chris brown & Benny Benassi
Chris Brown - Yeah
What are Words - Chris Medina (LOVE THIS SONG!!)
Adele - Rolling in the deep
PUSS

RSS 2.0