Söndag 31/7 11

Ja nu är ju söndagen snart över men tänkte ändå berätta lite snabbt om dagen. Vaknade kring 11 fixade mig klippte gräset, lyssna på musik och bara slappade på gräsmattan med Nico, hjälpte till att fixa mat, grillade kött, jätte gott! Sen nu på kvällen ut och cykla med Jennie i en timme ungefär och sen hem och tog en promenad med vovven i en halv timme ungefär. Ja det var min dag det. Imorgon blir det frisören och slinga lite till och sen blir det stan med bästa vännen som jag saknat ihjäl mig efter! Så ja vi lär väl höras imorgon eftermiddag!
Bjuder på en bild från i lördags innan jag och familjen stack in till stan och käka! Ni ser ju håret lite bättre också! :)
Är ju ganska ljus nu! :)
PUSS

Love!

Det är sjukt hur en sån här liten plutt kan hålla hela mitt hjärta emellan sina små tassar!
PUSS

Lördag!

Känner mig lite konstig idag har ont i huvudet, känner mig svag i kroppen men jag hoppas det går över under dagen. Kanske borde dricka mer vatten, dricker inte ens ett glas i veckan haha. Aja nu ska jag ta ut vovven på en promenad, om han orkar. Han gillar inte att gå på dagarna när det blir så varmt för honom, men på kvällarna så är det full rulle på honom, min lilla gulleplutt! Ni vet inte hur glad jag är att han blev min, känns som att jag har vunnit högsta vinst på lotto och att varje morgon bli väckt av en gosig hund som vill sova på min mage nån timme, det är UNDERBART! Han är mitt allt den lilla plutten!
PUSS

Instagram

Ja nu har jag också laddat ner appen instagram och heter där nattahh så där lägger jag upp bilder lite då och då så ni som har iPhone får ju gärna följa! :) Så med bilden ovan som är redigerad i instagram säger jag god natt!
PUSS

Resultatet!

Ja på första bilden har jag min naturliga bruna färg plus ljusa slingor och sen kommer dem här 2mitt bilderna, så blev det nu när jag färga hemma, jag köpte färgen gyllen blont och fick orange/rött? Och om ni tänker er in i min situation, jag hatar allt med min kropp utom mitt hår och så blir det orange/rött, min värsta mardröm eftersom jag inte passar alls i det!! Så med gråten i rösten ringde jag min frisör som var snäll och tog emot mig 9 imorse och fixade mitt hår så nu ser det ut som på sista bilden. MYCKET bättre! Det är värt att lägga några hundralappar extra på att gå till frissan och få det ordentligt gjort, I promise! Men ska nog slinga iaf en gång till för jag vill bli ännu ljusare. Så här ser färgen ut som jag vill ha för er som glömt eller inte vet(kolla bilden nedan)
På god väg nu iaf!
PUSS

Happy!

Ja jag må ha världens bästa frisör jag, fattar inte hur men nu är mitt hår nästan blont, längderna behöver fortfarande mer slingor, behövs nog göras samma sak en gång till men gud nu kan jag iaf gå utanför dörren igen!
Såhär blev mitt hår igår när jag färgade gyllenblont, det blev alltså orange/röd brunt?!
Såhär ser det ut nu! Mycket bättre, man ska gå till frisör men ändå kastade jag i den där jävla färgen hemma, jag om någon borde ha lärt mig från mina misstag, men nu får ni varna mig nästa gång jag får för mig en sån idé igen! Men som sagt det är inte så blont som jag vill så samma sak måste göras minst en gång till men nu får det vila lite först bara. Kommer tydligare bilder senare så ska ni få se!
PUSS

döö:(

Ja just nu vill jag bara gå och dö helt seriöst, mitt hår är orange rött i benan och mörk rödbrunt i längderna, inte ens en gnutta i närheten utav guld blont som jag färgade, jag går inte utanför dörren förns imorgon bitti då jag har bokat tid hos frisören! Kände nästan på mig att det skulle gå åt helvete :( Fyfan kom och döda mig någon!! :'(

Nervös..

Ja mamma och jag har nyss kommit hem vi har varit och storhandlat och jag köpte.. Hårfärg! Jag ville ju inte färga mitt hår något mer och isåfall toning men nu blir det som det blir, nu ska jag ju ändå bli ljus det går ju liksom att färga tbx till min bruna färg det är svårare att färga från svart till brunt, trust me I´ve learned from my mistakes! Men nu ska jag gå och byta tröja sen åker färgen i!
PUSS

Måndag 25/7 11

Ny vecka nu då och mindre än en månad kvar tills sommarlovet är slut! Men det är ganska skönt ändå, är trött på sommarlovet nu, jag hatar att inte ha några rutiner, man gör ingenting, sover bort halva dagen sitter uppe på nätterna och orkar därför ingenting på dagarna. Men efter en månad i skolan så vill man ju bara ha lov igen. Och alla säger ju att 2:an är tuffaste året men jag försöker att inte tänka så, för jag kanske inte tycker det. Fast jag tyckte det här året var väldigt jobbigt för det var en sån stor omställning och sista två månaderna innan sommarlovet hade jag typ gett upp, ville bara hoppa av. Pluggade inte till proven, slarvade med uppgifter som jag borde lagt mer tid på men jag var helt slut så sommarlovet är väl behövligt men lite för långt bara, skulle hellre ta bort 2 veckor och sprida ut dem någon annanstans under terminen, man behöver ledigheten mer då! Men nu ska jag sluta prata om skola för än är det fortfarande lov! Nu ska jag fixa mina naglar sen får det bli film eftersom Hanna inte kunde träffas :(
PUSS

Sitter vid min gamla dator..

Ja och jag hittar massa bilder från dem senaste åren och har fått mig ett par riktiga garv, vissa saker kommer jag inte dela med mig av här då dem är för personliga och ja nej, vi slutar där. Men lite bilder tänkte jag bjuda på, sånt är ju alltid kul!

orientering i 9:an fick Mvg eftersom vi följde efter några som fattade hur man läser en karta haha typiskt mig och Hanna hahaha :)

Ego cam bilder i massor..

Kommer ihåg det här, det här är ända bilden som ser någorlunda normal ut i jämförelse mot dem andra HAHA


Jag och josse!

Min fina vän på power meet <3

...

haha..

Ja det var dem bilderna jag hann ladda upp för den här gången, men jag ska visa ännu fler någon annan gång!

PUSS


Lördag 24/7 11

Sov ju hos Matina inatt, först gick vi igenom stan snabbt men det är inge kul när man ser massa saker man vill ha men inte kan köpa något :( Men det är tur att sällskapet är trevligt! Vi gick iaf till Kalle på spången och jag tog en fika och hon käka lite. Sen stack vi hem till henne och så blev det filmkväll för hela slanten. Myyysigt! Sen idag så har jag bara varit allmänt seg och ja mycket har inte hänt. Men vi var ute och gick med Nico och hans syster Bella så fick dom busa så jag vet någon som kommer sova gott ikväll haha :) Sen vart han så skitig så blev tvungen att duscha honom också så nu är han ren och fin och luktar gott igen :)
<BR>
Nu blir det filmkväll för min del, vet dock inte vad jag ska se på? :) hm.. Men något ska jag nog komma på :) Har sett flera filmer på sistone som jag ska skriva ut lite vad jag tycker om så det kommer snart! :)
PUSS

Väntar på mat!

Ja nu har jag duschat och fixat mig och allt sånt där, känner mig som en ny människa! Ja just nu väntar jag på att mamma ska komma hem med kina mat! Sen bär det av in till stan för att möta upp Matina som sagt! Men ska försöka måla naglarna snabbt nu bara och gosa med Nico, jobbigt att vara ifrån honom ett dygn min lilla plutt!
PUSS

Sova hos Matina inatt :)

Ja idag lär det inte heller bli mycket uppdatering ska in till stan vid halv 3 och möta upp Matina och sen sover jag hos henne inatt. Precis vad jag behöver känns det som :) Men nu måste jag skynda lite, sitter ofräsch i pyjamas och måste ta mig in i duschen fixa mig plus käka någon lunch också. Better hurry up then!
PUSS

Dagens funderingar!

Jag sitter och funderar på om jag har tröttnat på att blogga, eller växer man ifrån det. Fast nej det är nog inte så men just nu är jag inne i en period där det känns som åh just det jag måste blogga, fast egentligen har jag ingen lust och ork till det. Blogga ska ju vara något kul, men för mig så är det just nu en plåga att försöka komma på vad jag ska skriva, det känns som att jag bara trycker på lite tangenter och det står samma sak varje dag, vet inte riktigt vad jag vill blogga om heller. Ska ta mig en funderare så är jag tbx imorgon igen!
PUSS

Mobilblogg

Imorgon är det inget sommarjobb för mig, skönt det, men jag har ändå en liten lista på saker som måste bli gjorda imorgon! - plocka undan alla kläder som ligger precis överallt i mitt rum, ser ut som om någon har släppt en klädbomb! Sjukt hur mycket kläder man har men ändå känns det jämt som att man inte har något att ta på sig :S haha - fixa tvätt - se filmen just go with it Det var väl det hihi! :) PUSS

Saknar min vän.

Ja jag saknar min Hanna nå grymt mycket just nu, vi har knappt träffats det här sommarlovet. Och just nu är hon i Turkiet så det är i princip omöjligt att träffa henne nu. Annars träffas man ju varje dag i skolan och sen på sommarlovet så reser man bort, jobbar, eller är sjuk som jag var i början och så hinner man knappt ses. Inte kul :( Men när hon kommer hem så ska jag tvinga mig på henne haha!
Saknar dig bästis!
PUSS

Sommarjobb

Ja idag är det sommarjobb med pappa igen, sitter just nu i bilen på väg mot Stockholm igen. Lite reck att fixa idag så inga helkök, skönt! Fast vi ska dock till 2 ställen, men jag gissar på att vi är hemma vid lunch igen! :) PUSS

Nagelfix

Ja snart kommer Amanda hit så ska jag fixa hennes naglar igen :) Kul! Sen efter det blir det att fixa käk och sen gå ut och gå med Nico och förmodligen möta mamma, vet dock inte när hon slutar eftersom hon kanske var tvungen att jobba över. Ut på kvällsprommis med honom måste jag iaf! Han sover så mycket bättre på natten då och istället för att vakna 5 så vaknar han 7-8 någon gång :)
Men tänkte bjuda på en låt som jag tycker är jätte fin, gillar den jätte mycket!
PUSS

Fixa mina naglar.

Ja när jag jobbade med pappa igår så gick flera av min naglar av, dem som äntligen blivit lite längre efter att dem vart så förstörda av nagelförlängningen jag gjorde i Turkiet för typ 2månader sen. Men nu är den korta igen och nagellacket har börjat försvinna. Så ska fixa något litet snabbt och sen ikväll ska jag laga mat för pappa fyller år idag! Grattis pappa! :)
PUSS

Tisdag?

Ja jag tror det är tisdag idag va? inte helt säker haha, men jo det måste det va. Har precis fixat mig och ska snart in till stan med mamma och nu har jag fått min mens efter att ha skjutit upp den i över 2veckor och jag kan säga så här, AJJJJ. Fan va ont jag har, och så dåligt som jag mådde under tiden jag käkade tabletterna nej fyfan har nog hellre mens nästa gång. Hoppas ni antecknar haha... Nej men nu ska jag rasta av Nico innan vi sticker!
PUSS

Nageldseigner

Ja jag samlar mina senaste nageldesigner i ett inlägg istället för att göra flera inlägg med en bild i taget. Jag älskar ju att hålla på med naglar så självklart har jag tagit kort på mina senaste designer men har helt enkelt bara inte haft tid att lägga upp dem. Men nu kommer dem, vissa är man nöjdare med än andra men man måste ju prova för att veta och det jag inte tycker blev så fint kanske någon annan gillar eftersom vi alla har olika smak. Så ja ni får gärna säga vad ni tycker! :)
detta är dock inte mina naglar utan en kompis men det är jag som har gjort designen, lite gulligt och försiktigt sådär :)
Jätte dålig bild och designen hade börjat försvinna men ni ser ju ändå :)
den här designen hade jag nu när jag åkte till Turkiet!
Dålig bild hehe men den här designen gjorde jag idag, vi har köpt hem lite nya nagelgrejer så var ju tvungen att prova hehe :D Sen har jag gjort någon mer som jag dock inte fick med på kort tyvärr, men jag ska bli bättre på att visa upp dem igen! Om ni vill se fler nageldesigner jag gjort så kan ni ju kolla i min kategori naglar!
PUSS

Nya badrummet!

Så himla skönt badkar, släcker lamporna och tänder den blåa lampan i badkaret och startar bubblet och njuter!
Ni ser ju att bastun inte är klar så den får ni se sen!
PUSS

God morgon!

Idag ska jag med pappa och sommarjobba, vi ska göra ett luck byte tror jag :) Kommer bli dyng sur när jag ska springa ut till bilen hela tiden med alla gamla köksluckor och bänksskivor men vad gör det när lönen kommer :D Sen i eftermiddag ska jag klippa mig :( Men det måste göras, har inte blivit gjort på 8månader för att jag hatar att klippa mitt hår, får ångest. Men sen har det inte varit så slitet heller då jag har låtit det vila från färg och inte lika mycket värmeverktyg. Men nu har jag varit utomlands 2 gånger på mindre än 3månader och det känns i håret, det har blivit lite risigt. Ska iaf toppa mig bara. Men det värsta är att det behövs ta minst 3cm, ååh :( Känns som hur mycket som helst :( Aja, nu har jag inte tid med det här mer, vi hörs senare!
PUSS

Sarigerme

På väg till Turkiet
En livrädd Nathalie..
den delen av hotellet vi bodde på, hotellet var jättestort!
En av alla pooler, såg inte ens alla pooler för det var så många haha :)
En annan :)
Stranden :)
Och en dag när vi vart och badat på stranden så var det jätte stora vågor, man kunde liksom inte stå stilla utan man följde med, och sen flera timmar senare när vi kommer tillbaka till rummet och Kevin ska ta av sig badshortsen så ramlar den här fisken ut, HAHAHAHHA. Bland det roligaste jag sett!
Naturskyddad strand för sködpaddornas skull, men såg dock aldrig någon.
Scenen med olika uppträdanden varje kväll :)
Sola, sola, sola!
ja folk frågar mig är du brun nudå? och nja, jag blir inte så brun, dåliga pigment tyvärr. Men såhär ser jag ut just nu, liiite brun iaf men ingeting om man jämför mot andra i familjen haha :)
Mamma och jag åkte till Marmaris en dag för att shoppa eftersom dte inte finns nå att shoppa i Sarigerme.
Bowlade lite sista kvällen och utklassade lillebror haha :)
Blev avmålad så idag var vi till Ikea och köpte ram och nu måste vi bara hitta något ställe att sätta upp den på :)
Ja det var väl lite bilder från våran resa till Sarigerme, och om ni undrar varför det bara är bilder på mig så är det i respekt mot min familj!
PUSS

Mobilblogg

Ja jag har hunnit ladda upp lite bilder dock inte här utan på facebook så ni som är vän med mig kan ju se bilderna redan nu men ni andra får lov att vänta tills imorgon, jag har massa bilder att visa som tagits dem 3 senaste månaderna bara det att jag inte hunnit dela med mig av dem, så inom dem närmsta dagarna kan ni vänta er bilder på mina senaste nageldesigner, nya badrummet, Turkiet, grejer som jag fotat och lite annat smått och gott! Som en kompensering för all dålig uppdatering här på bloggen! PUSS

Back home!

Ja så var man hemma i Sverige igen då och jag har aldrig längtat hem från en semester när man är utomlands(för jag älskar att vara utomlands, gillar inte sättet man tar sig dit på dock haha..) Men den här veckan har varit jobbig, jag ville bara hem varje dag, jag har räknat ner dagarna och timmarna, att vara utan min lilla Nico, det var för jobbigt. Vi släppte ju av honom hos mormor i Västerås och när vi var i Enköping så satt jag fortfarande och böla i bilen. Men det var jobbigt när vi skulle lämna honom och han förstod det och börja pipa och skaka. Jag vet att han har haft det jätte bra hos mormor, men det är ju min lilla valp och första tiden är ju viktig och det kanske låter sjukt men jag har legat på solstolen och varit "avundsjuk" att mormor kan gosa med Nico när hon vill och inte jag haha. Men nu ligger han här intill mitt ben och sover sötnosen, stor har han blivit på en vecka också!
Men Turkiet annars var bra, lite för varmt nästan dock, det är ett av dem varmaste länderna i världen just nu läste jag. Och jag bränner ju mig så lätt så första dagen även fast jag smörjt in mig i hög solskyddsfaktor så var jag bränd och det blev mycket skugga resten av veckan. Men jag lever hellre längre än att bli super brun, det har jag lärt mig nu. Fast jag kan typ inte bli brun heller. Knappt någon skillnad känns det som. Det kommer bilder så fort jag hinner ladda in dem, blir nog inte idag dock, landade ju 3 inatt och då har man nästan varit vaken i ett dygn innan man kom hem vid 6 imorse och kunde lägga sig och sova, så lite seg är man idag. Men har laddat upp med lite chips och dipp inför ikväll med någon film.
Eftersom ni vet hur flygrädd jag är så kan jag ju berätta lite snabbt om flygningen dit och hem. Dit gick det ganska bra, var lite blåsigt vilket är tillräckligt för att göra mig rädd men ja egentligen så var det en bra flygning. Men hem, ja jag vet inte vad jag har gjort för dumt här i livet för att alltid bli straffad med det jag hatar mest, att flyga i oväder. Det är mycket oväder över Europa just nu och och över polen var det åskoväder(vi flög ju nattplan som var ner släckt och helt plötsligt vart det klar ljust där inne, har aldrig sett blixtrar så nära och tydligt förut!) så då tändes ju bälteslampan för det skakade och höll på och när dem tänder bälteslampan så är det farligt för mig(jag blir knäpp i skallen när jag är rädd) så jag fick ju panik och fick inge luft. Men då fick jag komma in där framme i cockpit(andra gången haha), så fick piloterna lugna ner mig och förklara och svara på mina frågor haha. Men sen sa piloten såhär: Tror du att jag skulle ha ett jobb där jag riskerar mitt liv när jag har en 10årig dotter hemma som väntar på mig? Och då släppte det för mig. Dem är duktiga piloterna och flygvärdinnorna, vill verkligen ge beröm till Tuifly(fritidsresor)! Men nu tänker jag inte flyga på ett tag.
Nu ska jag ta och äta något, är jätte hungrig!
PUSS

Nu lyfter planet(tidsinställt)

Ja precis just nu så ska vårt flyg lyfta om allt går som det ska! Usch jag är så jävla rädd, det känns verkligen som att den här gången kommer något hända och vi kommer dö :( Jag känner bara massa panik inom mig. Det kanske känns ännu värre just för att jag vill hem till Nico igen? Vet inte :( Men om jag skulle dö så säger jag som vanligt att jag älskar er, ni vet vilka ni är! <3
PUSS

Turkiet idag!

Ja, nu har vi packat allt det sista och fixat ihop Nicos grejer som ska med till mormor, usch va jag kommer sakna honom, han är konstig nu för han märker att något är på gång, han vill inte busa eller gosa, han är typ sur. Och det gör ont i hjärtat på mig. Men ska försöka att inte gråta när vi lämnar av honom, men gråter nästan nu när jag skriver den här texten haha :(
Som ni förstår så blir det ännu sämre uppdatering nu i en veck, men ska väl försöka låna en dator någon gång :) Annars hörs vi igen om en vecka!
PUSS

Mobilblogg

Jag önskar att man kunde spela in lukter på video, för då skulle jag spela in denna hemska lukt som plötsligt uppstår i mitt rum varje kväll! Min hunds pruttar ger ifrån sig bland äckligaste lukterna jag någonsin känt! Och det är inte bara en prutt han släpper ifrån sig, det är Ett helt jävla marathon!! Kan inte ens beskriva lukten, nä gasmask kanske måste inskaffas haha eller så får jag fortsätta ligga här under täcket och kippa efter luft haha.. Go natt! Puss

Torsdag 7/7 11

Ja, jag trodde ju jag var magsjuk men jag vette fan vad jag var, för redan igår mådde jag bättre men en sak säger jag bara, jag ska aldrig mer käka dem här tabletterna, för mamma läste på biverkningarna av dem här tabletterna och jag har fått flera av dem, ökad acne, illamående + buksmärta, huvudvärk. Först fattade jag ingenting varför jag hela tiden kände mig konstig, olika symtom varje dag, men nu förstår jag. Sen står det att man bör inte äta tabletterna i mer än 14dagar men doktorn sa ju att jag skulle äta båda paketen alltså 20 dagar? Jag hoppas bara att jag kan få må någorlunda bra i turkiet och inte behöva söka upp någon hjälp där för i tisdagsnatt var det inte långt ifrån att åka till sjukhuset för smärtorna jag hade i magen, fyfan det var bland dem värsta smärtorna jag känt!
Idag mår jag fortfarande okej, och idag ska jag packa eftersom vi åker ju imorgon :) Men sen hade jag tvättat min nya klänning från H&M --> och ni ser ju att det är vita ränder, dem var typ rosabruna när jag tog ut klänningen nyss :( Så jag kastade in den igen med vanish så får vi se om det blir någon skillnad annars är det bara att kasta, ser ju förjävligt ut. Men det är synd för jag gillade klänningen, den var skön och den ända jag har som jag kan tänka mig att använda. Nu är tvättmaskinen klar ska gå och kolla hur det blev! Sen fixa iordning mig och börja packa!
PUSS

Not again..

Ja jag tror jag är sjuk igen, magsjuk. Jag orkar inte! Ska ju liksom utomlands på fredag!! Jag måste ha världens sämsta immunförsvar annars vet jag inte vad det är som är fel. Nej nu ska jag fortsätta halvsova på soffan. Hoppas ni har ett bättre sommarlov än mig!
PUSS

resultatet :)

PUSS

Slingar håret!

Ja det är vad jag gör just nu, ska skölja ur det 21.40 ungefär :) Då ska jag inviga det nya badrummet med våran nya bubbelpool! :) Ska bli så skönt, ni ska få bilder om någon dag har ju inte haft tid att visa och bastun är ju inte klar än, men allt annat i badrummet är klart! :) Vet inte om jag ska visa bilder när  bastun inte är klar än, hm.. Vi får se hur jag gör! :)
PUSS

Lördag 2/7 11

Idag har jag vart inne i stan och storhandlat med mamma, sen hem och fixade allt, packa upp kött osv. Och sen lade jag ner lite grejer i väskan och sen ikväll ska jag sova över hos Matina, hon ska vara barnvakt åt Elly, hennes dundersöta brorsdotter! Ni ska se henne, hon ser ut som dem söta bebisarna på teve reklamerna! :D Ska bli jätte kul för alla som känner mig vet att jag älskar barn, lite därför jag ska bli barnmorska :) Så ska snart börja bege mig mot stan och möta upp Matina! Sen hörs vi nog igen imorgon när jag kommit hem!  :)
PUSS

Fredag

Har väl inget speciellt att säga just nu, idag har jag typ inte gjort någonting. Så skönt att badrummet där nere snart är klart! Då ska ni få se bilder, jätte fint blir det tycker jag :) Och idag är det ju bara en vecka kvar till Turkiet, nästa fredag vid den här tiden sitter jag på planet :) Aja här har ni en bild på lilla mig idag!
PUSS

RSS 2.0