Ingen rubrik

Har så tråkigt att jag följer med mamma på bingo ikväll haha:) Men det är skönt det med att bara sitta där:) Imorgon praoar jag 7-16 men jag har tidsinställt ett inlägg åt er under dagen vid lunch :) Sen ska jag försöka hinna säga god morgon innan jag drar iväg också :) Annars hörs vi imorgon när jag slutat :)
PUSS

till affären!

Nu har jag fixat mig och ska till affären med mamma:) Ska ta ut mitt studiebidrag för när jag har det på kontot så handlar jag upp pengarna haha. Så bättre att ta ut dem och lägga dom i min lilla sparburk, jag är faktiskt förvånad jag har fortfarande 6500kr kvar, det brukar vara typ 2000kr kvar just nu, känner mig duktig :D
PUSS

God morgon

Är ju ledig idag, så skönt! Men sen praoar jag tis,ons,tors,fre innan jag är ledig lördag och söndag:) Sov ut idag och det behövdes verkligen! Nu känner jag mig normal igen haha, dom senaste 2dagarna har jag känt mig helt borta. Ska snart äta nån lunch. Och en sak, vet ni hur drygt det är att veta att mitt paket med kläder nu finns på posten här men jag kan inte hämta ut det förns jag får min avisering -.- Jag vill ha det NU! :D Aja, hoppas jag fån avisering idag och inte imorgon!
PUSS

midnight fantasy

I just love it! Min absoluta favorit  parfym, har redan haft den förut men använde slut den på mindre än ett halv år haha. Men den känns verkligen jag, jag har den rosa också men jag trivs inte i den även om jag tycker den doftar gott :) Iaf har vart med Jennie och Josefine i stan nu på eftermiddagen, så trevligt så. Vi satte oss och tog en fika också, tog en vaniljmunk och en cola:) Sitter och väntar på att solsidan ska börja efter det blir det film i sängen :) Kommer förmodligen somna inom 1min men då är det så, är helt slut haha.
PUSS

Ledig imorgon!

Ja, jag har vart hemma sen kvart över 12, bara vart så trött att jag inte orka blogga helt enkelt. Men jag har iaf bakat hemlagad pizza som nu är i ugnen. Ska bli asigt gott! Är så himla hungrig! :) Sen ikväll blir det film under täcket i min sköna varma säng. Sen imorgon är det sovmorgon!!! Den som ringer och väcker mig då kommer inte vara så omtyckt av mig haha.. Nej nu ska jag ta och kolla till pizzan!
PUSS

problem with breathing :/

Obeskrivligt trött är jag idag, trodde inte det var sant när klockan ringde 5.30 usch vill ju bara krypa ne under varma täcket igen jue. Sen är det skit drygt för jag andas jätte tungt och så piper det och mina inhalationer(medicin) hjälper inte så det känns lite som att jag inte får luft ååh :( Nej nu måste jag skynda mig och borsta tänderna och sen gå iväg!
PUSS

Duscha!

Ska ta och hoppa in i duschen nu sen blir det sängen! Går 7.00-12.00 imorgon så det är ganska kort, tur det, är jätte trött! Vi hörs imorgon!
PUSS

Hemma på timmar som det heter.

Ja nu är jag ledig till 16.00 som sagt innan jag börjar igen:) Ska på kalas här emellan också, vet inte om jag sagt det? Jag är så snurrig trött och hungrig just nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Men gud va kul det är att praktisera! Jag älskar det och allt man får se och lära sig, det är så kul och uppiggande att det ska bli kul att komma tillbaka till skolan och lära sig mer om allt man får se och vara med om! Sen får man ju börja hjälpa till lite mer nu också vilket är jätte skoj! Men nu ska jag gå och kolla med mamma när vi skulle till Stefan! :)
PUSS

Go morgon.

Ser ni hur trött jag är? haha :)
Just nu är jag lite avundsjuk på er som går i skolan och har helg haha. Jag är så trött, vill bara somna om igen! Men nej, det är dags för en ny lärorik dag. Ska skynda mig och äta frukost nu så kanske jag hinner vila 15min innan jag måste gå iväg till praktiken! Vi hörs väl idag när jag kommer hem emellan halv ett och 4. Fast jag ska på kalas där emellan också! Men ska nog hinna blogga :)
PUSS

Trött är bara förnamnet!

Jag är helt slut, känner mig helt koko i skallen, kroppen är inte van vid att arbeta om dagarna, annars sitter man ju bara stilla i skolbänken liksom. Ska lägga mig och sova nu, måste gå upp 6 imorgon, börjar jobba halv 8. Går ju delad tur imorgon så jag jobbar 7.30-12.30 och sen rast till 16 börjar jobba till 21.00 Kommer nog bli jobbigt men bra att få prova på ett sånt pass. Nu ska jag sluta babbla och sova! Sweet dreams!
PUSS

Hinner blogga snabbt! :D

Sådär, nu har jag kastat upp håret i en tofs och käkat lunch, ska gå iväg till praktiken om en halv timme :) Det gick bra på lindbo, lite tråkigt för många vågar inte komma fram, sen var nog inte så många intresserade av att gå omvårdnad heller tyvärr. Dom vet inte vad dem missar! haha :) Min snälla lärare skjutsade hem mig så det är därför jag hinner blogga och käka lunch :) Men nu ska jag gå och plocka undan efter mig i köket! Vi hörs kanske ikväll när jag slutat!
PUSS

Fredag.

Go morgon! Idag kommer uppdateringen vara sämst tyvärr, men jag är upptagen hela dagen. Min praktik börjar 14.00 Och nu före det så ska jag vara på lindboskolan(högstadiet jag gick på) och prata lite om omvårdnadslinjen, fast jag kommer kanske inte säga så mycket, är nog mest läraren som pratar :) Sen efter det så får jag stressa hem och käka nån smörgås eller något och sen springa iväg till praktiken :) Tvivlar på att jag hinner uppdatera vid lunch och ikväll kommer jag vara trött och lägga mig typ direkt eftersom jag börjar 7 imorgon igen. Men vi får se :)
PUSS

I miss the sound of your voice
And I miss the rush of your skin
And I miss the still of the silence
As you breathe out and I breathe in
If I could walk on water, If I could tell you what’s next
Make you believe, make you forget.

Nature

Jag var ju ute och fotade lite grann, blir aldrig nöjd med mina bilder och jag vet inte vad det beror på. Tycker bara inte att dem lika bra som alla andras :/ Menmen. Här kommer några av dem, som jag har hunnit redigera :)
Och sen frysande jag idag :)
PUSS

Kl: 14.54

Ja, sen jag skrev sist har jag fixat mig och vart med mamma till affären och så handla vi hem mat från kina restaurangen här i Hallsta. Skit gott var det, friterad kyckling och ris och soya, helt underbart gott! Sen köpte vi en varsin semla till efterrätt! Efter det gick jag ut och fota och har precis kommit in, vet inte om bilderna blev bra, har mest bara tränat att ställa in olika inställningar och så:) Vi får se om jag visar nån snart, måste ju redigera dem lite också. Så det ska jag göra nu och läsa vidare i tidningen jag köpte igår :)
PUSS

Njuta av sista dagen.

Ja, idag är sista lediga dagen för mig innan jag praktiserar hela helgen. Så jag ska njuta och ta det lugnt, funderar på att gå ut och fota kanske. Det är jätte fint väder idag! Så får det nog bli, men jag har så svårt för att inspireras, har liksom svårt att se dem fina ställena att fotografera, roligare att fota människor, men jag har ingen att öva på :/ Men ska nog ut en liten vända strax iaf :)
PUSS

Kvälls shoppat

Har precis klickat hem lite kläder en bh och en bikini dessutom! Så när jag får detta känner jag mig redo för Turkiet i april:D Det ska komma inom 2-4 arbetsdagar, vill ha dem nuu :P Ska forstätta titta på livet på BB, vill ju bli barnmorska! Snart ska jag starta någon film och sen blir det att läsa tidningen(SOLO) jag köpte idag eller v får se hur mycket jag orkar innan jag saknar haha :)
PUSS

Följde med till stan

Ja jag åt hos mormor sen följde jag med henne och stefan till stan :) Dem handla på ica maxi och jag har sett världens ofräschaste röv idag. Så himla vidrigt, nej fy. Sen åt vi mat på nått buffé ställe, skit gott var det. Min morbro bjöd oss snäll som han är, fick även min födelsedags present av honom i efterskott idag, fick 500, tack onkel konkel :D Sen köpte jag en tidning idag, så ska lägga mig och läsa den ikväll efter jag sett på någon film, har ni något tips? :) Just nu kollar jag iaf på vänner(ÄLSKAR Joey) och mumsar på lite kladdkaka. Har vart en jätte bra dag idag, förutom min jävla skit irriterande mensvärk :( Hatar det här, inget hjälper! Men vad ska man göra?
PUSS

Fixat mig.

Vaknade 10 idag, har as ont i min stackars mage(önskar jag kunde säga lilla) Men vet ju varför så nu lär man ju ha ont nån vecka, usch :( Ska iaf hem till mormor och äta nu, orkar inte laga lunch själv. Stefan sitter och väntar på att jag ska bli klar så vi kan åka dit :) Vet inte om jag ska följa med dem till stan, vet inte ens vad dem ska göra där? haha, vi får väl se :)
PUSS

Hanna stack precis :)

Ja, Hanna har vart här nån timme nu, hon gick raka vägen hit när hon slutat(praoar också) Så vi har suttit här trötta och käkat lite kladdkaka och snackat lite om allt möjligt. Vi får så mycket att prata om när vi inte träffar varandra varje dag som man alltid gör i skolan, haha. Ni måste tro vi är knäppa men vi har ALLTID massor att berätta och snacka om haha, det tar aldrig slut. Nu är jag iaf så trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen, att titta på en film känns nästan för jobbigt, kommer förmodligen somna inom 5min då. Ska iaf ta en lång dusch och byta om till myskläder sen får vi se vad jag orkar.
Ser ni hur trött jag är haha?
PUSS

eighty-five days left..

LÄNGTAR!

Andra dagen avklarad.

Ja, idag slutade jag ju 12, ganska skönt för jag är lite trött. Det är jobbigt att jobba till 21.30 och sedan börja 7 dagen efter, nu förstår jag att mamma är trött ibland :) Men nu är jag iaf ledig i 2dagar! Det ska bli skönt, fast jag vill ändå dit imorgon igen, tycker det är så himla kul! Men nog om det:)
Sitter iaf och väntar på att Hanna ska komma hit när hon slutar vid 4. Ska nog lägga mig och vila en stund under tiden, kan knappt hålla ögonen öppna haha. Så hörs vi lite senare!
PUSS

Dags igen då :)


Trött som bara den men det funkar haha:) Ska gå upp och käka frulle nu sen vid halv 7 ska jag gå till praktiken :) Slutar som sagt 12 idag så vi hörs när jag kommit hem, om jag inte somnar haha, är helt slut. Men jag är iaf ledig onsdag och torsdag så det är skönt fast sen ska jag praktisera hela helgen. Men mer om det sen!
PUSS

Intressant första dag!

Ja det har vart en väldigt intressant första dag! Jag gillar stället och mina handledare. Jag har fått göra mer än jag trodde men det är bara kul! Så jag tror det här kommer bli 4 roliga och lärofulla veckor :) Imorgon börjar jag 7 och slutar 12, en ganska kort dag :) Så vi får se om jag hinner skriva innan jag drar hemifrån? Annars skriver jag när jag kommit hem :)
PUSS

Äntligen!

Ja äntligen! idag börjar man praktiken :D Jag har faktiskt längtat, och än är jag inte nervös så det är ju bra, men det är ju förmodligen för att jag redan träffat dem en gång, annars hade jag nog känt mig sjuk idag haha :) Ska ta och ringa Hanna nu och se om hon är nervös, har en känsla av att hon är det haha :) Sen ska jag fixa lunch sen åker jag till praktiken.
PUSS

Solsidan :)

Lika kul som vanligt :D Mamma och jag satt här och garvade ihjäl oss haha :D Ska strax lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar, imorgon måste jag vara utvilad! Så vi hörs imorgon när jag duschat och fixat mig :) Ha det så trevligt i den tråkiga skolbänken ni andra, haha :P
PUSS

Vilken seg dag.

Har inte gjort något, förutom fixat mig och lagat mat, annars har jag bara suttit vid datorn sen jag blogga sist, eller juste jag och hanna snackade i telefon i typ 1.5 timme haha:) Men mer än så har jag inte gjort:) Känner för att göra något men vet inte vad och samtidigt känner jag mig bara trött, lite halv jobbig känsla haha :) Nä nu ska jag ta och göra något, har fått ont i huvudet av att bara sitta här vid datan.
PUSS

Söndag :)

Ja, sista lediga dagen nu innan jag börjar jobba i 4 veckor! Det ska bli så himla kul, att få vara med om det man sitter och läser och lär sig om i skolbänken. Jag är så taggad som jag kan bli! Sen känns det bra med handledarna och så, det är ju viktigt men dem verkade jätte snälla:) Så det borde inte bli några problem för allt jag vill är att lära mig så mycket som möjligt under dem här 4veckorna. Så jag längtar lite tills imorgon, jobbar kväll då:)
Iaf jag vaknade 9 idag, kunde inte sova längre. Sen har jag suttit här i soffan och tittat på nyhetsmorgon:) Just nu pratar dem lite om Ängla gård och om respekt när man kritiserar osv. Intressant faktiskt :) Men nu ska jag käka lite frukost!
PUSS

Tack inlägg!

Blir ett litet tack inlägg här, vill först börja med att säga Tack till underbara snälla Therese! Efter 3.5timmars matteprat så förstår jag nu hela kapitlet som vi ska ha prov på efter praktiken, och det känns underbart skönt, tror jag kommer klara mig nu faktiskt :) Kanske till och med ett vg? vi får se!
Sen vill jag också säga tack till kommentarerna om våran omgjorda källarhall, kul å höra att ni tyckte det blev bra :) Nu ska jag läsa lite bloggar tills det börjar någon film klockan halv 10, sweethearts tror jag den hette. Julia Roberts är ju med i den och alla filmer jag sett med henne hittills har varit bra så :)
PUSS

Nya källarhallen!

Tänkte nu visa lite bilder på våran ny omgjorda källarhall för er som är intresserade :) Först var ju allt trä i furufärg :S Nu har vi målat det vitt och fräscht!
Påväg ner, ni ska bara veta vilken skillnad det är! Ni ser det lilla fönstret där ner, vi ska fixa nån gardin dit men vi har inte hittat någon som passar än haha :D
Hallen, Ni ser skåpdörren där på sidan som är nån konstig färg, den ska bytas till vit :)
En av väggarna :)
Jag tycker iaf att det vart mycket bättre! :)
PUSS

Shopping från igår :)

Ja här har ni dagens sköna outfit, jag köpte dem nya leggingsen igår på gina för 99:- och Tunikan för 129:- Köpte ju svarta stuprörsjeans men jag antar att jag inte behöver visa dem, vem har inte sett svarta jeans? Dem kommer iaf från Vero Moda kosta 250:-
Sen köpte jag det här också :) puder och mascara från H&M kosta 50:- styck, fungerar utmärkt trots att det är "billigt" smink. Sen är det concealer och ögonbrynsfärg från Viva la diva, fungerar också helt okej för att vara så billigt, kostar 75:- styck. Ja det var väl det! :)
PUSS

Lördag!

Idag kommer bli sista pluggdagen på 4veckor och herregud vad skönt det känns! Efter jag käkat lunch snart så ska jag skriva slutet på svenska uppsatsen och skicka in den sen vid 4 ska jag ju som sagt till Therese och räkna matte :) Vi har nyss satt upp ramarna som jag överraskade mamma med igår här i våran nya hall i källaren :) Det fattas fortfarande en gardin till det lila mini fönstret sen ska väl kanske nått annat upp nått någonstans men det får vi se sen. Ska iaf ta och fota det nu så ska jag visa er bilder sen i eftermiddag!
PUSS

I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why

Slow it down
Make it stop--
Or else my heart is going to pop
'Cause it's too much
Yeah, it's a lot
To be something I'm not

I'm a fool
Out of love
'Cause I just can't get enough

I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why

I am just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down I know
I've got to let it go
And just enjoy the show 

The sun is hot
In the sky
Just like a giant spotlight
The people follow the signs
And synchronize in time
It's a joke
Nobody knows
They've got a ticket to that show
Yeah

I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I dont know where to go, can't do it alone I've tried
And I don't know why

I am just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down I know
I've got to let it go
And just enjoy the show oh oh oh 

Just enjoy the show oh oh oh

I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I dont know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why

I am just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down I know
I've got to let it go
And just enjoy the show oh oh oh 

Dax för snacks!

Ska gå och fixa dip nu och skära upp lite gurka till det sen blir det typ let's dance, fast det står bara på i bakgrunden haha, sitter mer och glor på datan, men kul att titta på vissa iaf, garvar lika mycket varje gång Bagge ska dansa, ser så grymt roligt ut haha, sämst humor..
Har ju inte berättat om dagen så ska göra det kort nu:) Hade först engelska prov, kunde allt så jag antar att det gick bra. Sen var det matte, hm.. Snackade nog mest bort lektionen, men imorgon ska jag ju träffa Therese så ska hon hjälpa mig:) Sen var det Social omsorg, asså vi har verkligen världens bästa lärare! Jag bara Älskar Lena! Vi kollade iaf på film om ett gammalt par där gubben har alzheimers(stavning?) och den var så fin men det blev gråtkalas i klassrummet, hälften av klassen satt och tjura(jag en av dem såklart) Men det var så hemskt :( Men filmen var iaf så otroligt fin, bara sorglig!
Sen gick Hanna och jag på stan och vi garvar arslet av oss så nu är jag helt slut haha. Men de värsta idag var nog Hannas dans inne i provrummet på vila, så himla sjukt kul, jag fick knappt luft så mycket som jag garvade haha, jag är så glad för att Hanna är min bästa vän och ingen annans för då hade jag nog vart avundsjuk haha<3 Nä nu ska jag göra dipp!
PUSS

Stillat begäret!

Ja, idag har jag fått stilla mitt shoppingbegär lite, men jag har inte shoppat på skit länge, om man bortser från H&M beställningen (A) Så det var skönt att bara gå runt och prova lite kläder. Jag har köpt smink, ett par jeans, ett par leggings, nagellack, en topp, framkallat foton och så blev det ett happy meal på donken som kvällsmat :) Nu ska jag stoppa in fotona i ramarna så jag kan överaska mamma med dem när hon kommer hem från jobbet, för just nu är jag ensam hemma, pappa och lillebror ska ha en liten far och son kväll och gå och se på hockey. Så skönt att få vara ensam några timmar, har köpt lite dipp och chips som jag ska göra i ordning till let's dance. Så kommer min kväll se ut, ni får bild på vad jag köpt imorgon!
PUSS

Fredag:)

God morgon allihopa!
Idag så är det skola, börjar 10 så det blir 9bussen idag, alltså haft lite sovmorgon, lade mig ju så tidigt imore så sen kvart i 5 imorse har jag typ vart klarvaken, usch så drygt. Skönt att det snart är helg! Efter skolan ska Hanna och jag gå på stan ett tag, jag måste ju som sagt ha smink:)
Nu ska jag ta och gå och borsta tänderna sen blir det att börja gå iväg mot bussen:) Har engelska prov nu på morgonen och jag har tror jag kan det, men grammatik är så himla tråkigt, fast kanske nödvändigt ibland för att fräscha upp minnet lite :) Nej nu ska jag sluta babbla, vi hörs ikväll när jag kommer hem!
PUSS

Sovdags.

Nu är det sovdags för mig, skönt med fredag imorgon! Helgen är nära, fattar ni hur skönt det ska bli att inte ha några läxor på 4veckor, ingen skola, på 4veckor! Så himla underbart!
Men nu på lördag så ska jag faktiskt räkna matte, min jätte snälla super smarta kompis Therese ska hjälpa mig, hon har hjälpt mig med matten i flera år, tycker helt klart att hon borde bli lärare men hon ska väl typ bli veterinär eller läkare nått sånt. Har iaf grym tur att hon är så snäll att hon tar sig tid att hjälpa mig på en lördag :D Så det känns väldigt skönt att det här med matten kommer lösa sig :D
Men nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig, är jätte trött lär somna på 5minuter, är inne i en sån period just nu, jag är helt slut och somnar på 5min, annars kan jag aldrig somna hur trött jag än är så ligger jag i minst 2timmar och bara funderar, så himla drygt! Aja, nu stängs snart mina ögon helt! good night everyone!
PUSS

pust!..

Nu har jag vart på min avdelning jag ska praoa på och hämtat schema och träffat mina handledare, tror det här kan bli väldigt bra, det känns så iaf:) Mina handledare verkade supersnälla så det ska nog gå bra. Och tanterna och farbröderna såg så söta ut:) Nu längtar jag tills det blir måndag så jag får börja, hihi. Ska bli kul :)
Nyss har jag iaf skickat över lite förklaringar på det vi ska ha på engelska provet imorgon till Hanna och nu väntar jag på att maten ska bli klar, hungrar ihjäl mig! haha.. Ska nog plöja igenom min mail nu, har inte öppnat den på nån vecka så det lär ju ligga lite att rensa och så där:)
PUSS

Längtar!

Just nu sitter jag här och längtar och drömmer mig bort till värmen, det måste bli april snart, då är det äntligen dags, för shorts och bikinis och söta linnen igen, iaf för en vecka :D Turkiet resan känns så grymt långt bort just nu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
PUSS

Bussen strax

Ska snart gå till bussen, skulle egentligen kunna ta halv 9tåget men orkar inte gå till tågstationen och så måste jag ju åka ensam då. Så det får bli 8bussen. Vi får se om jag hinner uppdatera något under dagen, annars hörs vi igen när jag kommit hem :)
PUSS

Pluggat lite.

Har nyss suttit och gått igenom engelskan och svenskan en snabbis, behövdes. Tror jag kan engelskan, just nu håller vi på med grammatik och det är ju det mest tråkiga och svåra, för när man skriver eller tala engelska så sitter man ju inte och tänker ska det var talk eller talked tillexempel, det kommer ju automatiskt, iaf för mig. Och det där var ett dåligt exempel, men ni förstår ju vad jag menar :) Aja, nu ska jag ta bort sminket och krypa ner i sängen, helt sjukt men jag är trött igen, måste vara någon period jag är inne i.. Go natt :)
PUSS

seeeg

Vet inte varför jag är så seg på att blogga nuförtiden? Kanske för att jag känt mig helt slut varje dag sen skolan började. Fast idag har jag varit pigg eftersom det inte var någon jobbig lektion och en lite för lång sovmorgon. Men det känns som att det verkligen behövdes, men nu ska jag börja lägga mig tidigt igen för då mår och presterar jag som bäst. Väntar just nu på att det ska bli mat, mamma håller på och lagar något som luktar gudomligt gott! Hoppas det är det också, fast det brukar det vara :)
PUSS

sådär då :)

Ja nu har jag fixat mig, har nyss käkat frukost och läst lite bloggar. Åker in till skolan idag för en lektion, matte. Och sen har vi mentorstid sen slutar vi, det känns väldigt onödigt men så är det. Behöver handla smink, typ allt är slut nu, får lite lätt panik haha. Mascaran är slut, pudret är slut, concealern är slut, den man fyller i ögonbrynen med är typ slut, gaah! Men jag har ju ett presentkort på make up store så ska ta och använda det :)
PUSS

God morgon!

Bild från i helgen :)
Vaknade nu, hade tänt gå upp 10 egentligen men kunde inte sova längre, jag lade mig vid 8igår och somna direkt, helt slut var jag, sen vakna jag nu, kan inte sova mer. Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen så hörs vi igen när jag fixat mig och så :)
PUSS

trött!

Trött, har pluggat, ska in i duschen nu sen sova, har sovmorgon till 1 imorgon, så det blir 12bussen till skolan :) Orkar inte skriva mer är helt slut.
PUSS

Hemma hos Hanna:)

Vet ni hur utvilad jag känner mig just nu? Jag somnade halv 9 igår så nu när jag vakna 5.20 så var jag pigg, så skönt! Iaf, sitter hemma hos Hanna nu, pappa har precis skjutsat hit mig. Blir halv 8tåget till skolan idag, usch hatar det. Det är en lång skoldag så vi hörs när jag kommit hem ikväll :)
PUSS

Vinnarna

Det var ju bara 3 som deltog i tävlingen, är lite dålig på att få folk att veta att jag har en tävling haha, men men. Det var 3 som deltog iaf och jag har ju 3invites!
Så vinnarna är:
Linnea - wahogirl.blogg.se
Sara - zaragirl.blogg.se
Linnea - lillislinne.blogg.se
Så kommentera det här inlägget med eran mail så jag kan skicka en invite till er, och det räcker inte att fylla i mailen vid namn och det utan det måste finnas med i kommentaren! Grattis!
PUSS

Trött!

Nu blire duschen, har pluggat sen jag bloggade sist, hade en matpaus på en halvtimme, fick min efterlängtade kycklingsallad! Sen dess har jag bara pluggat! Men nu har jag fått ont i huvudet plus att jag är grymt trött så ska ta en snabb dusch sen blire sängen, fast ska nog läsa igenom snabbt en gång till först bara :) Men satsar på att sova innan 9 så är jag kanske lite pigg imorgon? :)
PUSS

Jobbig vecka!

Där sprack mitt hålla mig ifrån cola, haha.. Asså den här veckan är grymt jobbig, massor att göra! Får väl sluta med cola nästa vecka. Imorgon är det stort prov i vård som jag skrivit om! Ska sätta igång med det efter jag bloggat. MÅSTE få godkänt på det här!! Sen på onsdag måste jag förbereda inför bokdiskussion och recension och ta ut citat ur en bok jag läst. Sen på torsdag måste jag plugga till engelska provet tills på fredag. Så ja, jag har lite att göra. Imorgon måste jag göra individuella val till 2:an och 3:an också. Sen på torsdag måste jag till min praktikplats och få scheman och träffa handledare osv. Usch hemska vecka det här! Sen skulle jag kunna döda någon för en kycklingsallad just nu, har inte ätit på hela dagen och sen på idrotten idag så har jag sprungit arslet av mig. Så just nu är jag helt slut. Men idrott är faktiskt kul nuförtiden, tänk att för hatade jag det och nu gillar jag det, hm..
Jag  vet att jag inte dragit vinnare i tävlingen om invites till bloggsvar, men det kommer förhoppningsvis ikväll! Vi hörs när jag duschat, fixat mat och käkat, och pluggat minst en timme!
PUSS

Måndag!

Ny vecka nudå, är väl skönt, för det är sista skolveckan för sen har jag ju praktik i 4veckor, ska bli skönt :) Men har 2prov den här veckan dock. Men jag ska klara det! Sen ska jag nog försöka sluta med cola från och med nu, det är fan inte bra. Så nu är det ny vecka så får vi se hur länge jag klarar det :) Aja ska käka frukost nu innan bussen!
PUSS

Usch för plugg.

Men nu har jag iaf läst sidorna i soms som man skulle läsa tills imorgon, svarat på frågorna i vård, pluggat till vårdprovet, och gjort 2tal i matten för mer kan jag inte men Matina ska hjälpa mig så jag hoppas jag förstår bara! För när min mattelärare ska förklara så är det tyvärr så att jag fattar inte, vet inte om det beror på mig eller honom, kankse både och? För han förklarar alltid på samma sätt och det förstår inte jag, han ska väl kunna flera förklaringssätt eller är jag helt ute och cyklar? Han är ju lärare liksom, men nej, tydligen inte. Nu ska jag iaf ta en dusch sen blir det nån film i sängen:)
PUSS

Söndag!

Om ni undrar över uppdateringen så har jag inte haft tillgång till internet, efter sista inlägget igår så pluggade jag i ca 2,5timme. Men har mycket kvar, det jag gjorde igår var läste igenom för provet i vård och höll på med den där jävla träningsdagboken. Blir så less på den, tränar ju inte alls så vad ska jag fylla i? idrott en gång i veckan?.. Nu ska jag iaf sätta mig med matten och jag ska fan i mig bli klar, sen ska jag plugga mera till vården! Jag sov hos mormor inatt, det var därför jag inte haft tillgång till internet, hon ska ju flytta så hon har sagt upp sitt internet nu. Sen hann jag inte blogga och berätta det igår innan jag stack dit :) Vi såg iaf på olika filmer och åt chips och dipp! Myyyys!
Men nu, plugg!
PUSS

Redo för plugg!

Mitt Nya linne som jag beställde hem från H&M. Gillar dragkedjan :) Men nu ha jag iaf fixat mig, käkat lunch och snabbstädat rummet, kom inte fram, det låg kläder precis överallt haha! Men inte längre :D Men nu ska jag iaf börja plugga lite grann! Vi hörs senare! ^^
PUSS

Lördag!

Plugg är det som gäller den här helgen. Har lite att göra, träningsdagbok, matte(någon som kan hjälpa mig?:( ) och sen plugga till vård-provet. Ganska mycket att kunna där och jag kan typ inget hehe.. Så det är dags att öppna böckerna och börja! Men först måste jag fixa mig och käka nått!
PUSS

Hurra!

Bloggen fyller ett år idag, bloggade ju på en annan sida förut i kanske ett år ungefär. Så nu har jag bloggat i 2år ungefär och som det känns just nu så kan det bli några år till! Tycker det är jätte kul ^^
PUSS

plankstek.

Ja, har kommit hem för en liten stund sen, vi har vart ute och käkat plankstek. Jag hade vart sugen på kycklingsallad hela dagen haha, men plankstek är det inge fel på heller haha, gott det med :) Nu ska jag glo på tv och klicka runt på lite bloggar, vi hörs imorgon!
PUSS

Kläderna!

Det här är det jag har beställt :) Älskar Kavajen, shortsen och linnet! Den vita i mitten är stickad och är skit skön fast den är inte så snygg på mig med mina valkar haha, men jag tänker behålla den ändå, sen dem andra 2 topparna i svart och mitt är typ magtröjor haha, trodde dem var lite längre haha men nej.. Men har kvar dem ändå, orkar inte skicka tillbaka :) Men jag är nöjd ändå!
Vill bara påminna om min tävling som är igång, KLICKA HÄR för att komma till det inlägget!
PUSS

Paket..

Har precis kommit hem och vart och hämtat ut paket :) Visar om ett tag!
PUSS

Fredag!

Ja fredag idag då, nu går veckorna sådär fort igen, fattar ingenting haha. Aja, kort skoldag idag, börjar 10 slutar 12.20 :) Skönt! Nu ska jag käka frukost sen ska jag gå iväg till bussen! Vi hörs när jag kommit hem från skolan!
PUSS

Går och lägger mig!

Ja nu är det dags för sängen för mig, har sovmorgon imorgon som vanligt, börjar 10 så blir 9bussen till skolan :) Men tänkte bara påminna er om tävlingen som är igång ända tills på söndag kväll! Var med och tävla HÄR! Go natt!
PUSS

Tennis

Ja efter vi vart hos Anki så lämna vi först kartonger till mormor sen följde vi med Kevin och tittade på när han spelade Tennis, var kul dem första 10minuterna men sen tröttna jag, haha. Fast jag blir ändå sugen själv på att spela när jag tittar på, men min erfarenhet av tennis är att tränaren skrattar och hånar mig och säger att jag behöver inte va med för jag kan ändå inte, hallå liksom?! Jag trodde jag var där för att lära mig men nej, tydligen inte.. Ska strax käka kvällsmat sen blire duschen sen sängen!
PUSS

Till Anki

Kom hem med halv 2 bussen idag, har bara suttit här i soffan med datan, just det ringde till praktiken också så nu är det fixat. Nu ska jag med Mamma till Anki, busa lite med pumis! :D Borde plugga men jag orkar inte :( Vi hörs senare! Glöm inte tävlingen!
PUSS

TÄVLING!!

Ja, nu har jag tänkt hålla den första tävlingen här på min blogg, kul va?! Det är nämligen så att jag har 3 invites på bloggsvar, så dem hade jag tänkt att lotta ut! Bloggsvar är den där rutan på högra sidan på min blogg där ens läsare kan ställa frågor till dig som bloggar. Så 3 personer har alltså chansen att vinna nu! Jag har märkt att det är väldigt  eftertraktat så jag hoppas ni blir glada! OBS tävlingen är bara för folk som har en blogg!
Tävlingsregler:
1. Skriv på eran blogg att ni är med och tävlar om en invite till bloggsvar hos mig(länka mig)
2. Sedan kommenterar ni det här inlägget att ni är med och länken till inlägget på eran blogg. Klart!
3. Glöm inte att skriva med eran mail!
Lycka till allesammans, jag avslutar tävlingen på Söndag så då får ni kika in här igen och se om ni har vunnit! Kommer skriva ut vinnarna här då!
PUSS

Torsdag.

Har nyss ringt min praktikplats jag ska praoa hos i 4veckor. Men hon jag ska ha var inte där hon jobbade kväll så jag ska ringa igen i eftermiddag. Mamma vet iaf vem det är jag ska gå med så det känns bra hihi :D Jaja.. Nu på morgonen har jag tid på sjukhuset, ska röntga huvudet, men mer än så tänker jag inte berätta, det är privat. Sen ska jag direkt till skolan efter det. Fick vårat nya schema för den här terminen igår och fan va bra det är, sovmorgon 4/5 dagar :D Det kan jag behöva :)
Under dagen så kommer det komma upp en tävling här på bloggen, så kika in vid lunch och var med och tävla, tror det är många som vill ha det här, iaf vad jag har förstått ;)
PUSS

Bloggsvar!

Jag har nu fått en invite till bloggsvar, så nu har jag också det. Och det betyder att nu kan ni fråga precis vad ni vill där! Den är på högra sidan här på bloggen och ser ut så här för er som inte fattar vad jag menar:
Så det är bara att börja fråga, ni kanske undrar något om mina naglar och alla mönster jag brukar hålla på med? Vad vet jag, kanske om det finns någon bra film eller bok jag kan tipsa om, för jag läser mycket böcker och ser mycket på film. Ja vad som helt kan ni fråga så svarar jag!
PUSS

Helt slut.

Ja det här är inte bra, skolan har precis börjat och jag känner mig redan skoltrött. Förstår verkligen inte, jag som kände mig så utvilad och redo på lovet men nu känner jag bara hur jag inte orkar, ligger ännu längre efter i matten nu för jag fattar inte och våran lärare går det inte att prata med. Sen är det prov snart och det kan jag inte heller och så är det prov i engelska nästa vecka sen måste jag ringa min praktikplats imorgon också asså ååh. Jag orkar bara inte. Usch, blir sängen tidigt ikväll, imorgon bitti har jag ju tid på sjukhuset..
PUSS

Onsdag!

Idag känner jag mig mycket bättre, lite lätt ont i halsen fortfarande men det kan jag ta! Ska om ett tag knalla iväg mot bussen och åka till skolan. Har typ soms, matte och mentorstid sen slutar jag och då ska jag ju möta upp Jennie som sagt. Så det blir en kort skoldag idag :) Ska lämna in min ansökan om ledighet också:) Men vi hörs när jag kommer hem från stan ikväll!
PUSS

Imorgon..

Ja imorgon blir det skola, men har sovmorgon till 12, ingen data sa Hanna så det är skönt som fan! Sen har vi typ matte och mentorstid sen kommer förmodligen Jennie och hämtar mig, ska följa med henne, hon ska fixa pass :) Sen blir det en liten vända nere på stan :) Piggnade till lite efter duschen, men den där ansiktsmasken var det konstigaste jag vart med om, det bokstavligt drog ut det vita ur finnarna, haha, har fan aldrig sett något liknande?! :O Men det är väl bra antar jag haha. Nu ska jag föna håret sen ska jag lägga mig i sängen framför någon film och somna :)
PUSS

Shoppat!

Nu mår jag genast lite bättre när jag beställt kläder *hihi*, nejdå, eller jo haha. Men är väl små hängig fortfarande, men det blir skola imorgon. Allt fanns i lager så det ska komma nästa vecka :D Lite sommar kläder, ni får se då hur det ser ut men jag kan berätta vad det är jag har beställt. En kavaj(finally found one I love), topp,linne,trekvarts tröja, shorts,topp. Det gick på 900kr, men nu ska jag spara resten till Turkiet och sommaren. Har ju 6600kr kvar:) Nu ska jag snart hoppa in i duschen, ska sätta på en ansiktsmask så man kanske ser ännu lite piggare ut, kan ju behövas, ser ut som ett lik just nu!
PUSS


Febern är borta!

Mår lite bättre för nu är febern borta. Halsen är som den är, men jag kan iaf svälja nu utan att det gör allt för ont. det känns mer som om någon sitter och river i min hals hela tiden :/ Hoppas verkligen att det här är borta tills imorgon! Huvudvärken är dock inte borta men jag är van vid att ha ont i huvudet så det blir nog skola imorgon:)
PUSS

sick.

Stannade hemma från skolan idag, har ont i halsen lite feber och nu också ont i huvudet. Så jag har sovit sämst inatt, om jag ens har lyckats somna? Känns mest som att jag slumrat någon gång bara.. Ska bara ligga här i soffan och vila så jag kanske mår bättre mot kvällen.
PUSS

Snart till kusinerna.

Ja, nu har vi käkat kvällsmat och ska snart åka till kusinerna. Väntar bara på att pappa ska duscha så vi är klara så vi kan åka dit någon gång, vill bara hem och lägga mig i sängen haha. Tänkte att jag skulle bli lite piggare när jag käkat men nej, är fortfarande dö trött haha.
Sen bad en person jag känner mig att lägga ut en länk här, så här har ni den: http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index?ref=4d247dff13f8a288556904 Hoppas det är till hjälp:)
PUSS

Tuff dag..

Nu är man äntligen hemma! Vart en jobbig skoldag idag det är säkert dels för att det är första dagen efter lovet men sen är måndagar den jobbigaste dagen i veckan för vi har så långa lektioner. Så ja, nu är jag helt slut och har jätte ont i skallen, hungrig som fan är jag också! Men mamma gör mat just nu, sen ska vi bara käka och sen blir det att åka hem till Kusinerna, Jennie fyller ju år idag, Grattis Gumman! ♥ Sen blir det raka vägen ner i sängen!
Just det, mitt skal har kommit idag!
Snyggare än det helsvarta skalet jag hade iaf  :D Vill ha fler skal men måste hitta något som jag vill ha!
PUSS

Wedding Daze

Ja vad ska jag säga om den här filmen, hmm. Konstig är det första ordet jag får upp i min skalle. Den var väldigt annorlunda, inget i min smak. Den blev alltså ingen favorit för mig. Det som ska vara roligt i filmen det är liksom inte min humor eller vad man nu ska säga. Om jag har slösat tid på att se den, ja. Så känns det faktiskt, nej jag gillar den inte. Får 1/5 av mig.
PUSS

Måndag....

Usch, kände mig sjuk när väckarklockan ringde halv 6 haha. Men nej, jag är frisk just nu tyvärr haha. Känns extra trögt när vissa har lov en eller 2dagar till. Men det är väl bara att acceptera det och börja skolan, har ju massor att göra nu. Men något positivt är ju att nu är det bara 100dagar kvar till Turkiet haha:D Har iaf tidsinställt ett inlägg vid lunch, så kika in igen då!
PUSS

Naglar..

Ja dem ska jag snygga till lite snabbt nu, sen på praktiken får man ju inte ha nagellack och långa och jag som hatar att ha korta omålade naglar så himla ofräscht! Trivs inte alls i det. Men ska man jobba inom vården så är det väl så här. Kommer bild imorgon i ett tidsinställt inlägg för när jag fixat naglarna ska jag se på film. Är filmen bra så kommer det filmtips på den någon dag snart!
Har iaf fixat allt för skolan imorgon, lagt fram kläder jag ska ha på mig, packat väskan och så. Sen måste jag in på fritidsresor imorgon och lämna in mitt intyg om att jag får åka utomlands utan målsman :) Så det får jag inte glömma, har en känsla av att jag kommer göra det ändå..
PUSS

Samlat mig lite..

Sen jag blogga senast har jag bara sprungit runt här hemma, är super nervös haha, kollat på dem mest misslyckade landningarna haha, inte bra för mig haha. Men iaf hittade en video på det planet vi ska flyga när det lyfter, jag har ju flugit med det här planet förut, till Rhodos i somras, det var exakt samma modell boeing 757.
Vill inte flyga haha, men det är ju lätt värt det när man väl kommit fram! Och som sagt, dör jag så dör jag, det lär ju gå snabbt hehe..
PUSS

Nu ska jag berätta!

Ja, nu kan jag äntligen berätta vad det är jag och Jennie har hållt på med! Det är såhär att vi har bokat en utomlands resa till Turkiet den 20:e april! Bara vi 2! Jennie är ju 19 år då men jag är ju bara 17 så nu måste jag bara skicka ine ett intyg sen är allt helt klart! :D Asså ni har ingen aning om hur nervös men ändå supertaggad jag är! Helt sjukt, bara jag och min bästa kusin utomlands själva! Fyfan va gött! :D LÄNGTAR! Nu skiter jag faktiskt i att jag är rädd för att flyga, dör jag så dör jag. Det är den inställningen jag får ha haha. Ja men nu vet ni iaf!
Här är lite bilder:
Poolen!
hotellrummen!
Någonstans på hotellet, lobbyn tror jag!
The beach :D
PS. Det är bara 101dagar kvar hahahaha.. :)
PUSS

Nu är det nära!!

Ja, herregud det verkar som att det kommer bli som jag och Jennie planerat, om det blir fixat idag så ska ni fp veta ikväll vad det är vi håller på med! Jag är så taggad att jag skulle kunna springa tusen mil känns det som! ÅÅH, väntar på att pappa ska käka klart för han måste ringa ett samtal först innan vi kan fixa resten! Uppdaterar senare när jag vet!
PUSS

Sunday!

Ja, så var det sista dagen på jullovet. Kommer vara skit trött imorgon till skolan eftersom jag inte kommer kunna somna förns typ 12 tidigast inatt. Jag har liksom en blandad känsla inför skolan, jag känner att jag vill komma in i dem vanliga rutinerna igen men jag orkar inte börja med allt plugg och prov igen, fast som tur är så har vi praktik 4veckor snart, vi börjar vecka 4. Nu ska jag käka frulle, idag ska jag göra något med mina naglar vet inte vad bara!
PUSS

Fan!

Ser nu att jag skrev ett inlägg som jag glömde publicera, ååh. Aja, Jennie kom hit vid 6 ikväll och vi har letat och letat och hittat det vi ville! haha, ja tänker ni vad fan äre vi håller på med? Men förhoppningsvis så får ni reda på det inom en snar framtid! Åhh är så taggad! Men nu ska jag lägga mig i sängen och mysa framför någon film. Vi hörs imorgon!
PUSS

Paus i pluggandet.

Ja, jag vart tvungen att fixa något att käka, är skit hungrig, har inte ätit nån lunch för vi käkade så sen frukost. Så nu lagar jag pasta till mig och pappa. Sen ska jag fortsätta med pluggandet igen, är nästan klar, har gjort allt jag kan i matten och har typ 2sidor kvar i häftet om livsviktiga funktioner att gå igenom. Så snart är jag klar och ska börja med träningsdagboken. Tycker det är lite svårt att föra en träningsdagbok när man aldrig tränar haha, så jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det där, kan ju inte ljuga liksom. Vi får se..
PUSS

plugga.

Ja, hade tänkt sätta mig och plugga lite nu, har inget bättre för mig. Sen behövs det ju också, väntar på att Jennie kanske skickar ett sms, för vi ska eventuellt träffas idag och prata lite om en grej, som för tillfället är lite hemligt hihi, men ni kommer få veta mer sen om det blir aktuellt :D Men nu ska jag sätta igång här!
PUSS

För ett år sen.

Jag tänkte bara visa en bild från Januari 2010 och ett från Januari 2011. Kul att se om man förändrats!
I början av januari 2010.
Ja och nu från 2011. Vet inte om det är så stor skillnad? Tycker kanske att jag ser lite yngre ut på första bilden och smalare ut haha.. Men annars så är det nog inte sån skillnad eller vad tycker ni? :)

Saturday..

Jag ska fösöka ägna dagen åt plugg, det är vad jag borde göra iaf! Detta måste göras:
  • räkna matte, är på 4059 ska vara på 4078, låg inte lika långt efter som jag hade för mig :)
  • Börja gå igenom livsviktiga funktioner, kan för tillfället inget, har glömt allt! Men det handlar typ om puls,blodtryck,feber och så är det massa olika sorters schema papper man ska veta hur man fyller i..
  • Ta mig en titt på träningsdagboken som man ska ha fyllt i varje dag sen vi fick den i oktober, har inte ens börjat än hahah..
Så jag har lite att göra idag, skulle även behöva titta igenom pappren om individuella val som vi snart ska välja.
Får kanske ta lite idag och lite imorgon!
PUSS

Nu är Puma hemma igen

Ja Anki var här och hämtade honom vid sju ikväll, efter det cyklade jag och Kevin till affären, han ville ha pizza jag ville ha dipp & chips haha. Sen har jag suttit här i soffan och glott på let's dance. Just det, fick som tack för att ha tagit hand om puma ett pack med olika läppglans från Smashbox! Me like hehe :D
Nu ska jag snart sova är lite trött efter att ha vart vaken sen halv 7 och ha jobbat!
PUSS

I really am sorry!

Känns så tråkigt att veta att folk kikar in här och jag har inte haft tid att uppdatera! Imorse så vet jag inte vad som hände, mitt alarm på min Iphone gick aldrig igång, så pappa väcker mig halv 7 och vi ska åka 7, paaaanik! Som tur var hade jag somnat med smink så jag pudrade bara ansiktet och la på lite extra mascara! Sprang ut med Puma som aldrig kissar klart haha, nä men vi kom iväg 7 iaf:)
Idag har jag fan hjälpt till, lastat in ett helt kök uppför trappor och lastat ut alla gamla luckor och bänkskivor och grejer. Hamrat fast alla gångjärn på luckorna skruvat fast nå metall fästen på alla jävla lådor, jag och skruvmejsel = Kaos haha, men det tar vi nån annan gång.. Världens sötaste ungar var det där, dom bah: mamma sa att du är en gubbe till pappa hahaahha, ni skulle ha sett pappas min han bah whaat? typ haha, så klockrent! Ursöta var dem iaf!
Sitter här och myser med pumis! Ska strax ta ut honom på en promenad igen:)
PUSS

Presenter!

Jag har ju inte så stor släkt så det blir inte så mycket presenter. Men jag är glad ändå, det är ju tanken som räknas!
Det här fick jag av mormor, älskar påslakansetet! Färgen passar perfekt till mitt rum och jag älskar den här sortens mönster! Sen jätte söta underkläder, har länge velat ha en sån här modell på Bh:n men har aldrig köpt det, så det ska bli kul att prova!
Av min faster och dem fick jag pengar som jag ville :) Ja det är dem som har vart här och firat mig idag:) Sa ju det, inte så stor släkt. Har ju en morbror till men han bor ju i Nyköping tror jag? så det är ju en bit härifrån. Nu ska jag ta ut Puma på kvällspromenaden sen blire sängen, ska med pappa imorgon och jobba, och den här gången hoppas jag på att jag slipper blöda näsblod hela natten!
PUSS

Torsdag!

Idag så vakna jag lite före 10 nångång och blev tvungen att kliva upp för då kom Puma. Så det är väl vad jag har gjort idag, busat med puma sminkade mig och åt lunch sen skulle jag fixa håret hann göra en lock då ville Puma ut, han höll på med kopplet och pep så det var bara att gå ut i detta snöstormsoväder med en lock i håret haha.. Sen när vi kom in igen så locka jag hela håret och det vart skit fult, inte alls som jag tänkt mig nej fyfan.. Så jag tvättade håret och fönade det så nu är det helt platt som vanligt. Får allvarlig damp på mitt hår, jag hatar det usch. I alla fall, vid 3 så kommer släkten hit för att fira mig :) Ska gå och kolla nu om allt fika och sånt är klart!
PUSS

Torsdag!

Idag så vakna jag lite före 10 nångång och blev tvungen att kliva upp för då kom Puma. Så det är väl vad jag har gjort idag, busat med puma sminkade mig och åt lunch sen skulle jag fixa håret hann göra en lock då ville Puma ut, han höll på med kopplet och pep så det var bara att gå ut i detta snöstormsoväder med en lock i håret haha.. Sen när vi kom in igen så locka jag hela håret och det vart skit fult, inte alls som jag tänkt mig nej fyfan.. Så jag tvättade håret och fönade det så nu är det helt platt som vanligt. Får allvarlig damp på mitt hår, jag hatar det usch. I alla fall, vid 3 så kommer släkten hit för att fira mig :) Ska gå och kolla nu om allt fika och sånt är klart!
PUSS

Gifts from Hanna

Min kompis är ju lite lätt störd som ni vet sen tidigare haha men jag älskar henne ändå haha :) Hon fixar dem absolut snyggaste inslagningarna och hon lyckas alltid hitta dem finaste mönstren! (om någon inte fattar att jag skämtar så vill jag bara förtydliga att Hanna är inte störd haha)
Jag fick ansiktsmasker(me love) och 150kr så jag kan köpa ett läppstift som jag vill ha på make up store :) Är det bara jag som tycker att man låter som en tant när man säger att man ska köpa läppstift? haha..
Hanna bjöd mig på kladdkaka och toffifee och cola. Så vi fikade lite grann och titta på vår och sommarkläder, längtar tills man kan använda sånt igen!
Och så en bild på mig idag :) Nu blire film!
PUSS

Sämst uppdatering på sistone.

Ja jag vet inte riktigt hur det kan ha blivit så det är bara det att jag har gjort något i princip hela tiden så har glömt bort att blogga när jag väl haft lite tid. Men när jullovet är slut och man börjat komma in i rutiner igen så borde det bli bättre igen. Var iaf hos Hanna några timmar idag, från typ halv 2 till 4 nån gång :) Fick presenter fast jag bett henne att inte köpa haha. Kommer bilder snart i ett separat inlägg på det jag fick :)
Sen har jag kommit på en till sak, det är ju röd dag imorgon så jag lär inte få mitt iphone skal förns på fredag! Så segt, det är bara för att det är jag som ska ha det som tar extra lång tid haha. Alltid så när jag beställer något känns det som. Aja, ska ladda in bilderna från min Iphone nu så kommer det strax efter det så ska jag se nån film och sen sova. Ska firas imorgon och vara hundvakt åt Puma :) Så då kommer inte heller uppdateringen vara den bästa men ni får vänta tills på måndag, då ska det väl börja bli normalt igen :)
PUSS

Frukost..

Nu ska jag käka min frukost sen kommer Jennie och hämtar mig ock skjutsar mig till Hanna! Vi hörs igen när jag kommit hem så ska jag visa vad jag fått :D
PUSS

Sådär!

Nu har minuterna passerat min födelsetid och jag är 17år :D Känns väl skönt, har ju fått bästa födelsedagspresenten också, min iphone 4 :D Vet ni hur mycket jag älskar den haha? Typ mest av allt hihi, nejdå, fast nästan!
Ska ju träffa Hanna idag, men idag går allt så extremt långsamt för mig, har inte ens börjat fixa mig än, fast det tar väl typ en halv timme bara men ändå haha. Sen ska jag ut i snöovädret och gå till Hanna, usch det känns inte lockande jävla skit väder! Menmen:)
PUSS

Snart min födesledag!

Ja snart så, om nån minut är det min födelsedag! Jag föddes klockan 11.16 på förmiddagen den 5:e januari 1994 om det är någon som undrar hihi:) Så snart så är jag 17år, ingen speciellt rolig ålder att fylla. Men det känns som sista året man fortfarande kan vara fjantig haha. Kanske bara är jag som tänker så?..
Nu under kvällen så har jag iaf beställt ett nytt skal till min Iphone 4. Det ska vara snabb leverans typ en dag, men eftersom jag beställde så sent på kvällen så får jag nog inte mitt imorgon utan på torsdag istället :) det är zebra svart vitt och jag vet inte om det är lite glittrigt eller inte, skit samma. Bara det är Zebrigt tycker det är mycket snyggare än leopardigt! Nä nu ska jag sova, har ställt klockan på 9 imorgon, ska träffa Hanna vid 12 för att fira mig lite :) Men vi hörs imorgon, på min dag!
PUSS

WIIIIEE!!!

Ni kan aldrig fattar hur oerhört glad jag är just nu, har fått en Iphone 4 i födelsedagspresent!! Fyller ju imorgon men jag fick presenten idag för annars skulle jag ha fått vänta till imorgon kväll. Så nu har v nyss vart inne i stan och fått igång abonnemanget så nu har jag nytt nummer så alla vet, ni får höra av er till mig. Ni som har mig på facebook kan skriva ert nummer i ett privatmeddelande till mig så får ni mitt! I'M SO HAPPY!! :D
PUSS

Håller på och fotar!

Det är lite krångligt i början men det tar sig allt eftersom, men jag tror jag är alldeles för osäker på mig själv ibland. Jag tänker alltid innan jag lägger ut en bild, dom som läser kanske tycker jag är skit dålig? Kan jag verkligen lägga ut dem här? Tror jag måste sluta med det, det är ju trots allt min blogg och om ni läser den så måste ni ju gilla mig och mitt sätt antar jag? :)
Kanske kommer bilder sen, har satt upp en liten mini-studio för att öva på ljussättning, färgbakgrund osv.. Ska iaf fortsätta med det nu!
PUSS

Tisdag då.

Ja, jag skulle ju ha följt med pappa idag, men så blev det inte. Har blödigt näsblod som fan inatt. Jag har haft problem med näsblod sen jag var liten så jag är van och vet att dagen efter är det bäst för mig att bara ta det lugnt. Iaf trodde först att att det skulle bli akuten för att få det att sluta, för ibland har jag inte slutat och har då fått åka in till akuten, en gång etsade(bränner) jag och en gång fick jag en tuss med blått medel som måste vart typ en halv meter lång upptryckt i näsan, jag lovar dem var uppe och pillade i min hjärna kändes det som! När dem tog ut tussen fattade jag inte ens hur det fått in den? haha.
Sov till 11 idag, sen låg jag framför teven och åt frukost för typ en timme sen haha. Har suttit och läst olika foto bloggar som jag följer och försöker lära mig mer om hur man fotar och om inställningar, objektiv, ljussättning, bländare, slutartid, ISO osv. Det är så grymt mycket mer än man tror. Jag börjar förstå lite grann nu och det kommer ta tid det har jag fattat nu! Vill bara ut och fota nu men det bara snöar och snöar. Sen om ett tag när jag känner mig redo så vill jag även ha någon som kan ställa upp som modell bara så att jag får öva på allt som jag nu har förstått spelar väldigt stor roll. Men först och främst av allt så vill jag ha mera kamerautrustning! Just nu har ja ju bara min kamera Nikon D3000 plus ett 18-55mm objektiv. Det jag vill ha mest av allt är en reflexskärm, fjärrutlösare, batterigrepp, och ett nytt objektiv, och att köpa nytt objektiv det är en djungel för mig! Sen kostar ju allt ganska mycket också.. Men man får väl ta lite i taget :) Men jag vill verkligen gå in mera för fotograferande, det är så himla kul. En perfekt hobby!
PUSS

Blev Tuna park!

Ja det blev tuna park i Eskilstuna idag, det är så skönt att gå där för alla affärer ligger på samma ställe. Vi åt även en lunch där och sen helt plötsligt kommer min bästa vän och går förbi, blev lite chockad haha. Hittade iaf 2saker som jag verkligen ville ha, men jag var duktig och skippade dem även om jag ångrar mig nu enormt mycket nu haha. Men jag provade inte ens för då skulle det ha slutat med att jag köpt det om det suttit bra. Fast jag är ändå stolt över mig själv att jag inte handla något, det bevisar lite för mig själv att jag faktiskt kan spara, för egentligen så har jag ju pengar så jag hade kunnat shoppa men nej, någon gång måste jag väl lära mig att spara, och det försöker jag nu och än så länge går det ju bra!
Fast.. När mamma och jag var på lidl idag och skulle köpa dricka så gick vi ett varv runt allt skit som brukar ligga där och då hitta vi sånna här mjuka strumpor 2-pack för 25kr! Man betalar ju typ 70kr för ett par i stan? så jag köpte 2st 2-pack ett par med rosa och vit och ett par med svart och grå, och dem köpte jag för mynt som jag hittade i fickan haha. Fast jag gav mamma 2par hon fick vita och grå :)
Här är mina svart och rosa :) Älskar såna här strumpor så varma och sköna! Nu ska jag duscha, imorgon blir en lång dag, ska med pappa och jobba, vi ska ända till hälleforsnäs(UPDATE skrev fel, menade Hällefors!), 18mil är det dit säger pappa. Har ändå inget att göra och jag måste börja gå upp i vettig tid igen annars blir det jobbigt på måndag så imorgon åker vi hemifrån 7! Så efter duschen så blir det sängen!
PUSS

Måndag!

Om en vecka så sitter jag i skolan just nu, usch. Haha, men jag känner mig ändå utvilad, bara det att jag vet att vi börjar med prov nästan direkt och jag kan inget av det man ska kunna, opsi.. Men får plugga på lovet nu. En dag den här veckan måste vara en plugg dag även om jag inte vill det, på onsdag fyller jag ju år, på torsdag firas jag plus att jag är hundvakt åt Puma. Hm, får väl bli imorgon typ..
Idag ska jag iaf åka in till stan med mina kusiner, eller jag vet inte om vi skulle till Västerås eller Eskilstuna? Vi får väl se, jag har 5900kr kvar av mina 7000kr jag fick i julklapp och det är bra för att vara mig hihi. Sen har an ju fått studiebidraget nu också så jag har alltså 6900kr. Jag ska ta ut mina tusen kronor från kontot tror jag och lägga dem i spara högen för det försöker jag lära mig just nu, att spara alltså :) Tycker faktiskt att det går bra än så länge iaf! Men får iaf inte handla för mer än studiebidraget idag, vill inte ens handla upp det haha. Men vi får se hur det går med det!
PUSS

Nyårs bilder!

Här kommer några av bilderna från nyår, alla går inte att visa haha..
När jag kom till Hanna så möttes jag av den här lappen på ytterdörrshandtaget, ja bilden talar väl för sig själv haha.
The two best friends!
Mina lösnaglar.
Hanna lagade mat, jag tittade på och lärde mig, sen nu under kvällen gjorde jag det själv till familjen!
Jag blev törstig och fick låna Hannas "host" fina kapsyl öppnare som hon fått av en jätte rolig kompis alltså mig haha
Vi åt den jätte goda maten! Tror hanna har valt fel linje, hon borde bli kock!
Sen gick vi ut och gick med söta Fanny!
Min outfit. Den här bilden får avsluta eftersom jag inte fick ett enda kort på fyrverkerierna. Efter vi gått med Fanny så såg vi på filmen crossroads som slutade precis till 12slaget och då gick vi upp och ställde oss på Hannas tak så vi kunde se alla fina raketer! En toppen kväll var det, vi har alltid lika kul!
PUSS

I did it!

Ja, jag klarade det och det smakade underbart gott om jag får säga det själv! Alla andra blev nöjda också och tyckte det var gott så jag antar att jag lyckades, hihi. Är faktiskt lite förvånad själv att det ändå gick så bra första gången jag helt själv gör helstekt fläskfilé i ugn och potatisgratäng! Det var Hanna som lärde mig, tack gumman!
Nu kommer bilderna från nyår snart i ett separat inlägg och efter det ska jag kolla på filmen, national security!
PUSS

YEESSSS!

Vet ni vad? Jag har hittat min kameraladdare!! Den låg under all rentvätt på bänken i tvättstugan, jag laddade batteriet där inne förut för jag hade inget ledigt uttag i mitt rum sen glömde jag ta ur själva laddaren och nu är jag skulle sortera alla strumpor som låg där så var den där, blev öööööverlycklig! Så senare ikväll kommer lite bilder från nyår, tog inte så många heller, men nån bild ska ni få!
Nu ska jag laga mat, ska prova göra helstekt fläskfilé och potatisgratäng för första gången i mitt liv, ni kan väl önska mig lycka till för det behövs!
PUSS

Nyårslöften!

Har ni några nyårslöften? Jag tror aldrig jag har haft något på riktigt för jag skulle förmodligen inte kunna hålla dem. Men i år ska jag nog försöka ändå!

1. Mitt första nyårslöfte är att jag ska inte få ett enda IG som betyg, för det är inte lika lätt att få MVG på gymnasiet som i högstadiet, det kan jag säga. Kämpar ju lite med matten, håller mig hela tiden på ett G precis sen är jag lite osäker på idrotten.
2. Jag får inte gå över min vikt som jag har nu, vill ju helst gå ner 10kg så skulle jag nog vara nöjd. Men det får vi se om jag kommer lyckas med, bättre att bara bestämma att inte gå över den här vikten som skolsköterskan sagt är okej för min kropp.
3. Jag ska försöka vara lite mer social, jag blir lätt tyst när jag sitter bland en grupp människor och då tror dem ofta att jag är sur men jag gillar bara inte att ta så mycket plats, lyssnar hellre :) Men ska väl bättra mig lite!
Ja det var väl mina löften, hoppas jag håller dem, inget av dem är ju jätte svåra, som dom som har löften att sluta röka osv, men för mig så är dem väl lite smått jobbiga.
PUSS

Fixat mig.

Så, då är man redo för en ny dag! Känner mig väldigt vacker idag, håller ni inte med? hahah.. När man har tråkigt så öppnar man bara Photo Booth här på macen så har man genast kul igen haha. Finns massa olika effekter man kan prova :) Älskar min macbook!
haha, twin! fyfan va hemskt att ha någon som ser exakt likadan ut! Jag skulle tycka det var as drygt.
PUSS

Söndag!

Snart min födelsedag ju, fyller som sagt den 5:e :) Önskar mig pengar om min släkt undrar, vet ju att några av dem läser bloggen! :) Av mamma och pappa vet jag egentligen inte vad jag ska önska mig? Jag har typ redan allt jag vill ha, men det finns väl alltid olika saker man kan önska sig fast man egentligen inte behöver dem. Önskar mig iaf ett löpband, iphone 4, Kamera objektiv eller andra kamera tillbehör! Det är väl det.
Har tappat bort min kameraladdare också så nu får jag inte in bilderna från nyår på datan för kameran är död :/ Har rensat igenom varenda låda i mitt rum och den är ingenstans. Tänkte även visa mina naglar för tillfället(ändrade dom igår) men det går ju inte heller. Jag vet inte om jag tog med den till Stockholm och sen glömt den där :/ Har ingen aning faktiskt. Nä nu måste jag börja fixa mig!
PUSS

Årsresumé 2010

JANUARI:
Startade bloggen den 15januari, bloggade tidigare på ett annat ställe i nått år.
Var mörkhårig fortfarande, hade precis börjat slinga det steg för steg för att få tillbaka min egna hårfärg som jag idag har.
Shoppade mycket, inte så konstigt hade ju fått julklappspengar!
FEBRUARI:
Jag shoppade ännu mer!
Pluggade en del också, gällde ju slutbetygen!
Var i stallet med grannen!
Fotade lite också, --> 
MARS:
Skottade mycket snö förra vintern.
Shoppade ännu mer, herregud!
Tittade på andra avenyn, som jag saknar nå enormt!
Fotade Nero, mina kusiners hund.
Var på spahotel i dalarna som vi brukar!
Visade upp flera enkla outfits :)
OCH, vi dissekerade koögon!! --> 
APRIL:
MYCKET PLUGG!
Hittade klänningar till både supén och skolavslutningen.
Fotade nero och Jennie!
Färgade Hannas hår :)
Fick veta att jag var preliminärt intagen på mitt förstahandsval till gymnasiet!!! Blev ju inte den linjen tillslut men det var en skön känsla ;)
Firade majbrasan med Hanna! --> 
MAJ:
Klippte gräsmattan
Var och blev fotad med mamma på the studio :)
Fotade blommor.
Var i stallet.
Beställde hem kläder.
Visade upp vårat hus.
Höll på med naglar ^^
JUNI:
Slutade 9:an och gick ut med 6MVG:n mitt mål var 5st!
Packade och drog till Spanien med mormor!
Visade upp all shopping från Spanien!
Blev lite brun --> 
Övnings körde också för första gången i mitt liv!
JULI:
Sommar jobbade med pappa!
Var på power meet med Hanna!
Stack till Rhodos med familjen :)
Såg filmen the last song, looove it!
AUGUSTI:
Shoppade en del igen, eller ganska mycket..
Beställde min 88 ögonskuggspalett.
Köpte blondinbellas bok, jätte bra är den!
Bakade lite.
Åkte till Stockholm med Josse, vi gick till Grönan och vi åkte frittfall! 
Började GYMNASIET! :D
SEPTEMBER:
Bytte linje till omvårdnad istället och nu trivs jag!
Fick en Ipod!
Annars en ganska händelselös månad.
OKTOBER:
Plockade svamp med mamma.
Såg EMD live. --> 
Startade kategorin naglar!
NOVEMBER:
Plugget flöt på började bli lite jobbigt
Var på Ullared för första gången, en upplevelse kan jag säga!
Hade besöksrekord på bloggen!
Hanna och jag kom till skolan i exakt samma kläder, pinsamt!
DECEMBER:
Möblerade om mitt rum :)
Åkte med familjen till Stockholm! --> 
Hade massage kväll med Hanna och Amanda!
Provade på mittbena.
Fick jullov.
Gick på bio med Hanna, dem bjöd med mig på änglagård, jätte bra film!
Firade nyår med Hanna och vi hade jätte kul :)
Det var mitt 2010, ett av dem bästa åren på länge! :)
PUSS

Äntligen!

Vet inte vad det har vart för krångel med blogg.se på senaste tiden, det går inte att ladda upp bilder ibland, idag har jag inte kunnat logga in på hela dagen förns nu?! Aja, nu kom jag in och ska berätta lite snabbt om dagen! Åkte hem från Hanna vid 13.00 tror jag. Åt lunch nån gång vid 2 kanske. Sen har jag försökt komma in på bloggen men det har ju som sagt inte gått, sen nu på kvällen var mamma och jag på affären och handlade. Jag köpte 2 chokladkakor som jag ville ha till fångarna på fortet som jag ser på just nu. Sen har vi ätit räkmacka till kvällsmat, överraskade pappa när han kom ut i duschen så han blev glad :) Sen har jag bara sett på fångarna på fortet sen 8. Bloggar mer när programmet är slut!
PUSS

Vaken

Jag vaknade vid 10 lite tidigt för mig med tanke på att vi somna vid 3. Men det funkar :) Vet inte vad jag ska göra idag, måste ta en lång dusch och sätta på ansiktsmasken för det orkade jag aldrig inatt haha. Men min morgon började bra med näsblod ;) haha.
PUSS

MUSIC!

Lovade ju er att visa lite musik som jag älskar från förr, så här kommer det. Vissa lär väl få en chock men dom som känner mig vet ju vad jag lyssnar på. Jag är en allätare, lyssnar på allt utom sån där "skrik" musik och opera.
Cheri cheri lady - Modern talking
Love is - Alannah Miles
Runaway - Bon jovi
Carrie - Europe
Tell it to my heart - Taylor Dayne
Sharp dressed man - zz top
Dem får räcka för den här gången, kan visa mer sen om ni vill det? Och det är okej att skratta haha, fast jag bryr mig ärligt talat inte, I LOVE THIS MUSIC!
PUSS

RSS 2.0