Lördag

Idag har jag äntligen fått sova ut så just nu känner jag mig typ frisk igen! Det har varit lite mycket på sistone, känner mig så grymt stressad hela tiden, vaknar av hjärtklappning och får typ panik, men det går över ganska fort. Det är så mycket jag vill göra men som jag knappt hinner för jag jobbar 6 av 7 dagar i veckan och vissa veckor alla dagar. Det känns som om jag inte räcker till, jag vill bara klyva mig i två. Det är som att vad man än gör så är det aldrig tillräckligt bra och mitt i allt så ska jag hinna med mig själv också. Jag vet inte, det blir bara lite mycket helt enkelt. 
 
Nu ska jag iaf ta och fixa något att äta innan det sen är dags att ta sig in mot stan och jobba och efter det ska jag ner till cityfestivalen och möta upp mina vänner! Sen blir det nattbussen hem inatt antar jag :) Och så jobb imorgon igen, tur att det är en kvällstur :)
 
PUSS

Fest ikväll

Ikväll blir det in till stan för fest, var ett tag sen så det ska väl bli kul men jag är väldigt trött och skulle egentligen bara behöva ta det lugnt och sova. Men lite kul i livet måste man ju ha också, tur att jag jobbar kväll imorgon! :) Men den som väcker mig på söndag när jag äntligen får sova ut kommer jag slå ihjäl(okej, kanske inte så troligt, kan inte slåss) haha. Men ni förstår vad jag vill komma fram till hoppas jag. Nej usch nu babblar jag bara.. Ska ta och sätta fart innan det är dags att möta upp hanna innan det bär av in mot stan!

PUSS

love

Vet inte vad det är för fel på blogg.se just nu men det går inte att lägga upp klipp från youtube just nu så ja länkar istället till några av dem typ finaste låtarna jag vet. Kan lyssna om och om igen, speciellt den första! Och när jag typ känner mig sjuk så ja då lyssnar jag på sån här musik haha..
 
http://www.youtube.com/watch?v=OqnuZLhR2vM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=jVbkz_3lO3c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mtM_cc4SPJI&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=GhDcgmMeM70&feature=related
__________________________________________________________________
 
Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I come from
It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I belong

jobbig dag

 
Idag är inte min dag. Mår inte bra alls, känner mig helt slut i både huvud och kropp och mitt huvud känns som om det ska sprängas. Det var jobbigt att ens orka sitta upp idag på jobbet, och snart ska jag tillbaka. Har delad tur idag så har jobbat 6.45-11 och nu ska jag sova här emellan sen går jag 15-20 ikväll. Det är bara att kämpa! Längtar tills på tisdag, då är jag äntligen ledig! :) Men annars är det jätte kul att jobba så missförstå mig inte, för jag trivs verkligen där jag är och jobbar :) Nej nu ska jag sova innan det är dags att dra iväg igen!
 
PUSS

Varit hos frisören

Jaa jag har klippt av lite grann, så nu är det lite kortare men mycket fräschare! Helt lent att dra fingrarna igenom, älskar känslan! Sen färgade vi bort utväxten så färgen är det inte så stor skillnad på, lite brunare kanske, det hade ju blekts lite i Rhodos :)

you

I just needed you to wake me up, now a days I don't think that much about my past, instead I'm having dreams for my future and I never felt better.

Mer bilder från Rhodos


Måndag

Har jobbat idag, 6.45-11 Inte så långt pass vilket var skönt idag. Har iaf tagit en dusch och fixat i ordning mig så nu känns det lite bättre. Nu ska jag sticka iväg till banken, och jag har fått lön idag, roligt värre! Sen får jag lön på onsdag också, den lönen är ännu bättre, känns bra :) Nej banken nu, eller först måste jag ringa frisören och boka tid sen blir det banken och efter det hem till Hanna en stund :) 

PUSS

5år idag..

Tiden går så fort, 5år, det är helt sjukt. Finns så mycket jag skulle vilja berätta, så mycket att säga. Men det kommer jag aldrig få göra, även om jag inte längre tänker på dig varje dag så är du endå ofta där i tanken. Om bara du var här nu, jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka dig. Om så bara för några minuter. Att kunna få visa dig mitt körkort, mina betyg, berätta om mitt jobb, för jag vet att du skulle vara stolt! Jag hade en sorts trygghet hos dig som jag inte känt på många andra ställen. Spelade ingen roll, vad som hänt, vad jag hade gjort, du var alltid på min sida. Att kunna veta att det var så, skulle jag göra vad som helst för att få känna igen. Det är inte utan tårar nedrullandes från min kind som jag skriver detta. Men jag tänker inte längre på hur mycket jag hatar sjukdomar och hur dem kan bryta ner en människa. För jag ler genom tårarna, för jag tänker på alla fina minnen, för dem kan ingen någonsin ta ifrån mig. Och på det sättet finns du alltid kvar hos mig. Och farfar, jag kommer alltid älska dig.

Min helg!

Ja där var 2 bilder från min helg i Orsa! Har verkligen haft det jätte trevligt och jag är så glad att jag fick följa med och att jag hittat en sån fin kille! Älskar mitt liv just nu! :) 

Detta + en film får bli min kväll..

Borde väl egentligen inte äta det där men skyller på att det är den där veckan i månaden och mitt humör är allmänt cp och jag är sugen på allt som är onyttigt och att jag känner mig sjuk. Tack och hej..

Åker bort :)

 Ja jag har tillslut lyckats få ledigt den här midsommarhelgen tack vare snälla arbetskolegor! Skulle ju egentligen ha jobbat men nu får jag istället chansen att följa med min pojkvän till hans syster och familj som är i Dalarna och campar! Ska bli jätte kul :) Så just nu är jag jätte glad :) Vi hörs när jag kommer hem! 
 
PUSS

Lite bilder

Här kommer några första bilder från Rhodos och det första får bli ett inlägg med hur jag och hanna har sett ut  :) så får ni se lite outfits för er som tycker det är kul! Sen kommer resten av bilderna som är lite mer oseriösa haha.. :)
 

I'm home!

Jag är hemma och jag lever! Flygresan både dit och hem gick jätte bra så det har varit otroligt skönt! Annars har jag haft en underbar vecka borta på Rhodos med min bästa vän. Så mycket nya minnen och så många roliga händelser, som jag dock inte tänker nämna här haha..

Jag har tagit över 600bilder tror jag så bilder kommer! vet inte om jag ska dela upp dem i flera olika inlägg eller göra ett enda långt, vi får se om jag orkar! Ska fixa det så fort som möjligt iaf! Kom ju hem imorse vid typ halv 6, somnade direkt i min sköna säng med min lilla vovve bredvid mig!

Idag börjar mitt sommarjobb! Så från och med idag och 8veckor framåt kommer jag ha ganska mycket! Vi får se hur det blir med att blogga haha.. När jag inte jobbar har jag andra saker som känns roligare men någon gång ska jag nog orka skriva! :)

PUSS

RHODOS BABY!

Usch vad nervös jag är, har knappt sovit, känner mig illamående men ändå så längtar jag ihjäl mig tills halv 12 inatt när jag får kliva ur planet och in i värmen. Har en helt underbar vecka framför mig med min bästa vän, kan inte bli så mycket bättre! Har packat allt nu och snart kommer Hanna och hennes mamma och hämtar upp mig och sen bär det av mot Arlanda! Nu ska jag gå och gosa med min vovve lite som jag typ kommer sakna sönder! Och som vanligt, om jag dör nu när jag ska flyga(ni vet att jag är livrädd) så älskar jag er alla! Annars hörs vi nog snart igen om jag hittar någon data att låna där nere!
PUSS

Sommarlov

Ja idag var det skolavslutning, känns skönt att det nu bara är ett år kvar! Mitt sista sommarlov är det, och jag ska jobba hela lovet.. haha. Men men det kommer vara kul att tjäna pengar iaf :) Hatar seriöst att ha klänning iaf, tycker det är jätte jobbigt men jag pinade mig själv idag. Fast jag har köpt 2 nya klänningar idag, får se om dem bara kommer användas i Rhodos haha, nejdå ska försöka använda dem här hemma också. För jag älskar ju klänningar egentligen, dock inte på min egen kropp bara :) Nej nu ska jag gå och käka sen blir det in mot stan och träffa klassen och sedan hem till Jocke! Fråga mig inte hur jag ska orka eftersom jag knappt sovit på ett dygn..
PUSS

Onsdag :)

Idag blir det stan med några tjejkompisar, ska väl gå och kolla i lite affärer och så :) Är så glad att jag har körkort, livet har blivit så mycket friare och roligare, fortfarande en underbar känsla varje gång jag öppnar plånboken och ser kortet ligga där! :) Nu ska jag borsta tänderna och sen åka iväg och hämta hanna! innan jag ska köra in till stan och hämta Matina, Malin och lilla Elly :)
PUSS

Lagar mat, trååkigt

image description
Lagar mat, så tråkigt men är hungrig haha :)
PUSS

Nya tag idag

Idag är jag ledig, gud så skönt säger jag bara! Har det inte varit skola så har det varit jobb. Så idag ska jag försöka att bara ta det lugnt och göra det jag vill göra! Men innan jag kan göra det så ska jag städa hela huset, damma och dammsuga och lite sånt tråk. Men vill ju inte att pappa och mamma ska komma hem till ett smutsigt hus haha.. Sen ikväll drar jag hem till jocke :) Känns som sommarlov redan typ eftersom vi är lediga imorgon med och sen på torsdag är det bara skolavslutning. Då ska Hanna och jag gå på stan och fixa det sista inför Rhodos och växla pengar och sånt! Snart så.. :D Längtar efter värmen och havet!
PUSS

sick and tired of being sick and tired

Even though I am the happiest I've ever been I still have this annoying feeling inside, I'm disapointed at you guys who I believed would never do this to me, it doesn't matter what I do or say because it will never be good enough for you, I realized that now.

-Tänker du som jag B1? -självklart B2!

<3

Lördag

Idag är det jobb som gäller, ska bli kul! Nu har jag ju fått vila någon dag så nu är jag redo att jobba igen, vart lite mycket där ett tag med jobb och dem sista uppgifterna i skolan och hinna träffa alla människor man vill träffa. Men nu har jag bara en lektion kvar i skolan och det är idrott på måndag, min sista idrottslektion i mitt liv, fyfan så härligt!

Igår iaf var jag hemma hos Jockes syster och åt mat och såg film, hade jätte kul! :) Nico fick träffa en katt för första gången och ni kan ju gissa vem som bestämde av dem, inte var det Nico iaf haha. Riktigt fjant min lilla bebis!

Vad har jag mer gjort sen jag skrev sist? Just det har shoppat, ååh finns så mycket fint! Skulle handla ihjäl mig om jag hade mer pengar. Sen har det fortsatt gå neråt på vågen, typ överlycklig tjej! Vågar inte mäta måtten runt dock för jag ser ingen skillnad på kroppen så :/

Och snart är det dags för Rhodos, är så grymt rädd redan nu för att flyga, mådde helt seriöst illa när jag skjutsade mamma, pappa, christer & maria till Arlanda. Så himla skön känsla att få köra därifrån igen haha. Men jag vill utomlands, älskar det så vad gör man, hellre flyg än båt så :)

Nej nu ska jag rasta hunden och lite sånt innan jag ska skjutsa han till Hanna som är snäll och ställer upp som hundvakt så jag kan jobba, älskar dig fina vän! <3

PUSS

RSS 2.0