Skön dag imorgon igen!

Ja imorgon har vi bara en lektion igen som i tisdags, vi har individuellt val(jag har matte B) klockan 8-9.30 sen slutar vi, så himla nice! Sen ska Hanna och jag ta en liten snabb tripp på stan :) Tidigare idag var Hanna och jag och solade, känns dock som att jag inte får någon färg alls medan hanna blir brun som en bajskorv, nej men ni fattar vad jag menar haha :)
Just nu sitter jag och snuttar på lite te, gillar egentligen inte te, tycker det är beskt. Men nu i Turkiet fick jag smaka äppelte och satan i gatan va gott det är! Älskar det. Ser lite på efterlyst samtidigt som jag slösurfar här på datorn. Väntar på att mamma ska sluta jobbet så att nico får hälsa/busa av sig och sen kan jag äntligen gå och lägga mig :)


PUSS

Onsdag...

God morgon! Ska strax cykla iväg till Hanna och ta halv 9 tåget till skolan, fast först ska jag borsta tänderna och rasta vovven! Slutar halv 3 idag, skönt! :)
PUSS

Övningskört!

Ja idag har jag varit ute och övningskört igen, börjar faktiskt gå ganska bra och jag är glad att jag gått så sakta fram så jag kan allt bra när jag ska ut i trafiken! Idag har jag fått lära mig start i backe och det var inte alls så svårt/obehagligt som jag trott det skulle vara. Sen har jag fått lära mig att placera bilen så man vet vart man har den när man ska parkera/köra på trånga ställen. Sen vart även lite vanlig körning med träning på att växla upp och koppla men det tycker jag börjar gå riktigt bra nu. Det känns helt okej, och rattandet också! Men sen har jag den bästa läraren också ;) Nu ska jag kojsa men först ska jag läsa lite, älskar att ligga och läsa något kapitel på kvällen, slappnar liksom av då. Men sen ibland så blir jag total fast istället och ligger och läser till 3 på natten när jag äntligen läst ut den och så ska man upp 6 haha :) Menmen, sån är jag :)
PUSS

Tisdag som den ska vara :)

Ja det här känns som en perfekt tisdag, har lååång sovmorgon och skolan börjar inte förns halv 3 som sagt. Såhär borde alla tisdagar vara :) Sov ut till klockan 10 och sen åt jag frukost och sen har jag gått ut och rastat nico och nyss fixat mig :) Här kommer lite bilder på mig och nico idag, tycker bilden blir mycket sötare när han är med, han liksom gör bilden min lilla plutt! :) Ni får ju ursäkta mina ansiktsuttryck på vissa bilder haha..
PUSS

Vart är världen på väg?

Läs min facebook status på bilden nedan!


stan :)

In till stan med mamma och storhalndla nudå, sen när jag kmr hem så blir det att göra sista sidorna i häftet och sen se på film har jag tänkt, flera lektioner är inställda imorgon så vi har bara en klockan halv 3 till 4. SKÖNT! :)
PUSS

frukost..

Idag kände jag för frukost så det är det jag gör nu, sitter och käkar limpa med ost haha. Bilden är tagen bara för eran skull så ni får se vad jag gör såhär på morgonen.... Idag är jag jätte trött och inte nog med det så börjar dagen med idrott, jippi! Nej men för att göra det hela ännu värre så har vi bytt idrottslärare, jag som gillade Lennart! Jaja, jag ser mitt Vg flyga iväg och istället säger jag bara välkommen Ig. Så känns det faktiskt. Men ska vara positiv ändå för vi har inte sista lektionen idag och läxan vi fick att göra under tiden har jag redan gjort så då får jag komma hem till vovven snabbare! :)
PUSS

Den här söndagen..

Har jag inte gjort så speciellt mycke. Vaknade vid 11 och gick upp och käka frulle och titta igenom lite bloggar. Sen lagade jag lunch åt pappa och Kevin sen stack jag iväg och sola med Hanna, låg 25min och helvete vad varmt det blev, trodde jag skulle dö ett tag haha. Men det är ändå så skönt att bara ligga där och koppla av :) Nu syns det iaf lite att jag fått färg. Hanna den lilla busen blir jätte brun efter en gång i solariet men det gäller att ha dem rätta pigmenten och det vet nog dem flesta att mina inte är dem bästa haha.. Bränner mig så fort jag åker utomlands trots att jag smörjer mig med 40+ i solskyddsfaktor :( Har ju bränt mig riktigt illa en gång så jag är försiktig nu för tiden då doktorn sa att jag har ökat min cancer chans med 50% :(
Sen har jag pluggat hela eftermiddagen, nu har jag bara 2sidor kvar i häftet sen är det klart och jag ska fortsätta med det imorgon för nu har jag skallebank. Funderar på att cykla iväg till affären och köpa något onyttigt haha... Men imorgon tänkte jag att jag ska sluta med cola och godis ett tag igen, så nu när jag sagt det här på bloggen så ska jag försöka att inte bryta det första veckan, det vore ju pinsamt! Men det är imorgon det :)
PUSS

Shoppingen från igår!

149kr tror jag, från H&M
79kr från H&M
129kr på BikBok
199kr från H&M
99kr från H&M
300kr från monki
PUSS

Igår.. :)

Ja igår var en toppen dag, ett minne för livet! Efter skolan gick Hanna och jag på stan, och vi bara snacka och shoppa om vartannat och ja, jag kan bara säga att jag älskar min bästa vän, den ändå som förstår allt med mig. Inte ens min mamma förstår på det sättet hon gör!


Sen på kvällen gick vi iaf på bio, vi såg filmen jag saknar dig. Och ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga förutom det faktum att jag och nästan alla andra inne på bion grät sig igenom hela filmen men ändå så var den jätte bra! Definitivt en film värd att se tycker jag! Till och med pojkvänner där inne grät till filmen :) Men det var en fin film om man kan säga så? :) Hanna och jag gillade den iaf! :D Sen imorgon ska vi nog iväg och sola lite grann igen :)


Idag iaf så ska jag plugga, har redan typ fyra saker att fixa så det är bara att sätta igång :) Sen kommer mamma hem vid 4 så ska vi plugga tsm, för hon läser också en kurs just nu samtidigt som hon jobbar, och hon har en uppgift om abc- nivåer av utvecklingsstörning och det har jag ju precis läst om innan sommarlovet så det blir ju kul att diskutera om :)


Tidigare idag har jag klippt gräset och nyss käkade jag en kycklingsallad! Nu ska jag ta en dusch och sen är det bara att sätta igång med plugget! :) Ikväll kanske jag lagar någon god middag, vi får se hur jag känner sen :) Bilder på vad jag köpte igår kommer upp lite senare!


PUSS

Bästis dagen :)

Idag är dagen jag har längtat till hela veckan, dels för att det är äntlige fredag och sen för att hela dagen så ska jag och Hanna bara göra det vi tycker kul som jag berättade om igår :) Yey! :D Nu har jag iaf ätit frukost och ska snart få skjuts hem till Hanna och sen blir det halv 8 tåget till skolan :)
PUSS

(:

I'm captivated by you, baby, like a firework show

True talent

är vad jag glor på just nu. Förstår inte att det kan vara så jobbigt att höra en låt efter så många år. Jag kan bara inte höra håll mitt hjärta som var första låten ikväll, tårarna kommer på en gång och det känns som att jag ska bryta ihop. Jag saknar min farfar så hemskt mycket att det gör ont. Nästan varje dag så tänker man på honom när man hör eller ser något som man kan koppla till alla minnen med honom. Han var verkligen världens bästa farfar! Ställde alltid upp och gjorde allt för oss barnbarn men tyvärr drabbar den där jävla cancern ibland dem som minst förtjänar det. Cancer borde drabba dem idioter som mördar och våldtar folk, för dem är inte värda mer än det enligt mig. Efter true talent blir det att stupa i sängen är helt slut! Men imorgon ska jag och bästis ha en "vi" dag när vi gör det vi vill, provar dem fulaste kläderna vi kan hitta, bara pratar om allt mellan himmel och jord och sen avslutar vi kvällen med mat och bio! Det är så skönt när vi får gå bara vi 2 utan någon annan som stör, då älskar jag livet när det bara är jag och min bästa vän som jag litar på till 10000000% Så jag ser fram emot imorgon :) Men nu är reklamen slut!
PUSS

Torsdag 25/8 11

Idag kommer nog bli en bra dag för jag vet många som kommer vara glada nu när dem äntligen får sin lön efter sommarjobbet. Känns lite roligare att gå till skolan en sån här dag när många är glada :) Nu ska jag iaf packa väskan och sen blir det 7 bussen till skolan, hoppas att den här bussen inte är lika full som 8 bussen var i tisdags då fick säkert 20pers minst stå upp i gången hela vägen och så ska det fan inte behöva vara! Aja vi hörs senare!
PUSS

Hemma!

Eftersom våran omvårdnadslärare är sjukskriven stackarn så har vi fått uppgifter som vi ska göra på hennes lektioner själva fast med en annan lärare som är där och idag så hade vi ingen sista lektion så nu blir det att sätta sig och börja med uppgifterna, ska iaf sitta med dem i en timme så får vi se hur långt jag kommer :) Sen ikväll blir det kanske övningskörning. Blir det inte det så ska jag ta mig ut och springa. Sen ikväll vill jag se på true talent igen men jag kanske är ute och övninskör då, vet inte än. Sen har jag ju en hund att ta hand om också. Så jag har lite att göra! Plus fixa middag också..

PUSS

Onsdag.

Ja idag börjar skolan på riktigt igen med alla vanliga lektioner och så, känns ju gaska segt men ändå så känner jag mig redo för det. Nej n u har jag lite bråttom ska ta och borsta tänderna och cykla iväg till tåget snart! Vi hörs när jag är hemma igen.
PUSS

sparks fly

Drop everything now
Meet me in the pouring rain
Kiss me on the sidewalk
Take away the pain
'cause I see sparks fly whenever you smile


PUSS

True Talent

Gud så berörd jag blir sitter här i tårar sen första rösten och jag gillar alla hittills! Programmet är mycket bättre än idol och jag kommer följa det! Ni borde ta er en titt om ni inte redan gjort det :)

Tidigare idag var hanna och jag och solade lite, skönt! Men dock hamnade lite av mitt hår kvar så nu har jag fula märken men dem var inte så jätte tydliga och dem försvinner ju snabbt :)


Sen har jag lagat mat idag, tacos! :D Och städat båda våra bilar invändigt, eller vi har ju 3st men jag städade pappas jobb-bil, och våran stora BMW X5:an inte den lilla caben z4:an. Pappas jobb-bil städade jag i höstas och den är redan dubbelt så skitig igen haha, men det blir ju så med oljiga och smutsiga händer och kaffespill lite här och var.. Sen i helgen så blir det att klippa gräset och sen är jag värd lite pengar, 1500kr rättare sagt :)


PUSS

Skolstart..

Tror ni att jag är trött eller? haha.. Men som tur har jag ju min lilla vovve som gosar med mig och gör mig sådär glad och allt känns bra, som att jag kan klara allt. Tänk så mycket ett husdjur kan göra? Bara veta att han finns alltid där och vill alltid gosa. Jag ÄLSKAR min hund, det bästa som har hänt! <3
PUSS

Låtar jag spelar sönder just nu..

Jag älskar musik men det vet ni nog redan och när jag är hemma så är det aldrig tyst för jag sjunger typ hela tiden så fort jag inte pratar med någon, fråga familj och vänner så får ni se haha. Jag är ju också en allätare, lyssnar i princip på allt, ja förutom skrik musik då, det klarar jag bara inte av att lyssna på. Och jag kan gå från att en vecka bara lyssna på tempo musik till balader veckan därpå och sedan rock nästa, ja ni fattar. Just nu har jag fastnat för Tyler Ward och Julia Sheer, dem gör ju olika covers och jag älskar varenda än av dem, många gör dem bättre än orginalen om ni frågar mig. Tillexempel Justin Biebers låt Baby, Tyler gör den tusen gånger bättre och får liksom in känslan i låten. Så vill dela med mig av några av min favoriter! Förmodligen så har flera av er hört dem förut men jag vill inte att någon av min läsare ska missa den här killen och tjejen! :)











PUSS

Söndag 21/8 11

Söndag idag då, imorgon börjar skolan igen och helt plötsligt känner jag mig inte utvilad och redo längre som jag gjorde när halva sommarlovet hade gått. Tycker det är lite för långt faktiskt, är tröttare när jag kommer tillbaka efter ett sånt här långt lov, skulle hellre ha flera kortare lov typ en månad på sommaren och sen lite utspridda veckor :) Men det kanske bara är jag? :) Aja, idag ska jag iväg med mamma och hennes kompis och sen ikväll blir det kanske att övningsköra.. Not something I feel like doing but it is necessary. Nu ska jag se om jag hinner fixa naglarna innan vi ska iväg :)
PUSS

dagen..

Ja först idag så gick vi som sagt 5km och sen ikäll tog ja mig ut och sprang en 3km vända så känner mig ganska nöjd med dagen. Skulle ha fixat naglarna men hann inte och sen skulle jag ju ha träffat Amanda också men det blev inte heller av. Imorgon ska jag iaf rota igenom alla skolsaker och förbereda allt sånt. Sen ska jag fixa mina naglar och kanske ta en löparvända igen.  Sist hade jag träningsvärk som fan dagen efter haha. Nej nu är det dags för mig att krypa ner under täcket och drömma mig bort, fast jag gillar ändå inte att somna ensam, för då ligger jag bara och tänker, en massa jobbiga tankar som aldrig tar slut och ibland kan jag komma på mig att klockan är 3 och jag ligger fortfarande och funderar och då kmr paniken att nu måste jag somna ska ju upp snart och woila så har vi en sömnlös natt. Så här är det ganska ofta för mig, jag önskar att jag bara kunde lägga huvudet på kudden och somna som många andra men sån har jag aldrig varit, mamma säger att jag har lltid varit en tänkare och det har jag nog, sen är det nog lite på gott och ont, för jag tänker ibland på saker som jag bara borde skita i och lägga min energi på något annat men det går liksom inte. Vet inte om ni hänger med om vad jag snackar om eller om ni ens läst ner hit men nu vet ni iaf något nytt om mig.
PUSS

Herregud!..

(Nico & Bella)

Ja nu har man en trött vovve kan jag säga! Efter 3timmar med sin syster så gissar jag på att dem kommer sova skönt inatt! Vi ska ju vara hundvakt åt Bella om 2 helger så då blir det 2 hundar här hemma, myyys! :D Kul att dem går ihop så bra också. Men idag tog vi iaf först en promenad på 5km med dem sen har dem busat här hemma i 2 timmar medan vi fikade lite :)

PUSS

Lördag!

Idag så står prommis med nico och bella med ägare på schemat och sen vidare till näs för att ta en promenad som jag typ inte träffat på hela sommaren, har bara hunnit fixa naglarna någon gång tror jag? :) Och nu är ju sommarlovet slut också, i övermorgon är det bara plugg som gäller igen, men skönt med rutiner ska det bli! :)
PUSS

Grattis lillebror!

Idag fyller min kära lillebror år så vill bara säga Grattis Älskade lillebror! 15 år nu, tiden går fort, för fort ibland. Men så är väl livet antar jag :)
PUSS

svar! :)

Eftersom Mia inte har angett någon blogg som jag kan gå in och svara henne på så tänkte jag att jag svarar här i ett inlägg. Hon frågar vilken färg jag använde på den här bilden -->  och svaret är att det är min naturliga färg, förutom de sista i topparna som är lite slingat. Jag vet ju inte vilken färg du har men om du har blont så tror jag att vilken ljus brun färg som helst blir ungefär som min på bilden och är det färgen som är i topparna som du vill ha så är det gyllenblont som gäller :) Men det jag rekomenderar är att gå till frisör och ta med bild på färgen du vill ha i håret så brukar det fixa sig. Det är värt den där extra hundralappen när du får det som du vill! ;)
PUSS

Torsdag!

Just nu är josse här från Skellefteå och därför är tyvärr uppdateringen låg men vänner går före bloggen när man bara ser dem några dagar om året! Igår var iaf i Stockholm på grönan! Hade jätte kul :) Men kan berätta mer sen när josse åkt hem igen så jag kan vara social med henne!
Idag ska vi iaf åka iväg och fota, men först ska vi fixa en kycklingsallad! Ha en toppen dag läsare, även ni anonyma fegisar ;)
PUSS

This is how it's meant to be!

Puuuuuss!
Nicos favorit sätt att ligga på i min famn haha, lägger sig alltid där. Men jag klagar inte, myyys!

PUSS

Yeeey!

Idag kom SOLO hem i brevlådan, pappa och mamma var snälla och betalade en 5nummers prenumenation åt mig så nu har jag något att bli glad över när man kommer hem trött från skolan och hösten har dragit igång. Älskar ju att läsa, både böcker som tidningar! Ska lägga mig och kika igenom senaste numret nu innan det blir middag och sen ikväll ska jag iväg med mamma och hennes vän på bilbingo :) Hoppas vinna lite pengar eftersom jag förmodligen ska till ullared i höst :)
PUSS

Teve!

Sitter här och tittar på tv, inte ofta man tittar på tv längre, oftast en film på datorn eller så sitter man bara på internet. Men just nu är det något jag älskar på tv, snålvatten och jäkelskap! Det är precis min humor, älskar't :D
Tidigare så lagade jag kvällsmaten för idag, blev ytterfilé och potatis med grönsaker och bea-sås :)

PUSS

Bilder från valpträffen igår!

Chica, valparnas mamma som nico är väldigt lik :)
Måste bara kommentera den här bilden, min hund är ju den svarta, ser ni hur liten han är jämfört med hans syskon, han har alltid varit minst fast han kom ut först och alltså är äldst. Så himla kul, för mig får han gärna stanna så här liten och pluttig :D

PUSS

Omelett

Har precis avnjutit en god omelett! Funderar på vad jag ska göra nu, ska nog bara ha en slappar söndag och inte göra mycket alls. Ska fixa lite tvätt, duscha och raka benen lägga in en hårinpacking, ta promenader med nico och se på film :) låter bra tycker jag!
PUSS

Yes!

Idag gick det så mycket bättre att springa så då blir jag ju iaf lite mer peppad! Sammanlagt så har jag sprungit cirka 2km och gått 1km, alltså har jag sprungit mer än vad jag gått vilket var mitt mål för idag :) Nu ska jag ta och glo lite på teven sen blir det kvälls promenad med voven när mamma kommer hem från jobbet!
PUSS

Bilder kmr ikväll!

Ja ikväll kommer bilder på valparna som jag tog, ska se om det blev någon bra haha :) Tog dock inte med mig systemkameran så det blev Iphone bilder, men dem blir ju ändå ganska okej :) Nu tänkte jag snöra på mig löparskorna och ta mig en vända! Vet inte om jag ska gå raskt eller springa, vi får se hur det känns sen :)
Men kan berätta snabbt om dagen först! Vi var ju på valptäffen som gick jätte bra, alla valpar gick ihop vilket dem inte gjorde förut. Så det var alldeles underbart att se dem busa runt! Sen efter det stack jag hem och hämta plånboken sen stack jag och träffa Hanna och vi cyklade och satte oss på en uteservering och käkade sen cyklade vi och köpte en glass och satte oss på samhället och prata om allt mellan himmel och jord sådär som bara vi kan göra. Jag har sagt det många gånger men säger det igen, att få ha en bästa vän som man kan berätta allt för är få förunnat och jag är så glad att jag har Hanna, min bästa vän! Men nu, ut och röra på fläsket!!
PUSS

Lördag :)

Uppe tidigt idag för att vara mig, färdigfixad är jag också! :D Försöker vända tillbaka dygnet men det är skitsvårt haha, vill gärna sova till 12. Men ska försöka lägga mig tidigare än 1-2 också :) Iaf, idag ska vi åka med Nico till uppfödaren för det är valpträff där idag. Så det ska bli kul och se hur dem andra valparna har ändrats och om dem går ihop så ska det bli kul att se glädjen när dem får träffas och busa av sig :) Sen efter det ska jag  träffa bästa vännen min! Perfekt lördag :)

PUSS

love this song :)



PUSS

...

There are so many things that I wanna do
chanches I wanna take
But something important is missing
courage
How do I get courage
Belive in myself?
Not gonna happen in this case
If you just could give me one little hint
Because then I would take the chance and I would know what to do
Oups
I forgot something
I'm getting ahead of myself
Because you can not give me any hints
Because you don't even know I'm having these thoughts
And you don't know that I often think and dream about you
But it is all up to me
and I will never get that courage.
So I guess, you will have to stay in my dreams then
but they are sweet dreams

Nagelmönster senaste 2 veckorna :)

Ja jag har inte hunnit visa hur mina naglar har sett ut dem senaste 2 veckorna men tänkte visa er nu :)
Väldigt enkelt men ändå lite sött :)
Såhär såg naglarna ut när jag var i Göteborg :)
Såhär ser dem ut just nu :)
PUSS

Onsdag 10/8 11

Usch vilket tråkigt väder det är ute, börjar bli kallt igen. Höst är det sista jag känner för och det är mindre än 2veckor kvar till skolan igen så måste börja vända tillbaka dygnet. Aja, idag ska jag iaf följa med mamma till mormor och jag tror jag sover över där, ja så får det bli :) Men jag tror hon har internet nu om jag inte kommer ihåg fel så vi hörs senare ikväll! Har tidsinstället ett inlägg som kommer upp sen också :)
PUSS

Tisdag 9/8 11

just nu.. slappar i soffan och funderar på om jag ska fixa mina naglar :)
PUSS

Måndag 8/8 11

Hej bloggen!
Vi kom från Göteborg igår kväll och sen stack vi in till stan och hämta Nico så sen hann jag helt enkelt inte med att skriva för väl hemma var det bara att packa upp, rasta voven äta mat osv.. Men tänkte berätta lite snabbt om helgen nu iaf :)
På fredagen när vi kom fram vid typ 5 tror jag? så checkade vi in på hotellet som låg på en båt som sagt, jätte mysigt förutom att golvet luta ganska mycket så det kändes som att man var full och typ vingla fram haha.. Sen stack vi iaf ut och åt på restaurang, jätte gott var det! Sen tbx till hotellet och sova, var as seg av att sitta i bil i typ 4 timmar.
Sen på Lördagen så var det Liseberg som gällde. Typ bara jag som åker karuseller i våran familj, inte så kul att åka själv men vad gör man? Hellre det än att inte åka alls, så åkte typ allt som inte var barnkaruseller. Jag åkte nya frittfall, atmosphere. Det var hemskt kan jag säga, rädd var jag. När man åkt halva vägen upp så kändes det liksom som är vi inte framme nu för då var det jävligt högt. Såg fan hela jävla Göteborg :S Sen hade jag fem killar brevdid mig, samma ålder som jag och när vi var nere på marken och spände fast oss så höll dem på och sa typ "men vafan det här är ingenting" och när vi hade kommit upp typ 30m så skrek dem haha, satt och skratta för mig själv inombords. Jag skulle ha viljat se min egen min, jag mådde så himla illa och fatta inte varför jag gör det här mot mig själv, riskerar mitt liv haha. Och när jag är rädd så blir jag sur och lite elak och dem där killarna satt ju och skrek och sa "vi är så döda" och jag hade bara lust att smälla till dem så dem höll käften och då så frågar helt plötsligt killen brevdvid mig om jag var rädd? och skratta lite(han själv såg livrädd ut) och jag bara titta på honom och han börja asgarva och precis när jag kom på hur jag måste se ut livrädd som jag var och var på väg att börja garva så släppte det och vi for ner i skrik. haha. Sjuk upplevelse! Skulle aldrig göra om det ensam men med en kompis skulle jag göra det :) Sen lurade jag upp min mamma i Balder också haha, fyfan jag har aldrig sett henne så rädd. Och så fick jag med mig pappa och Kevin i flumride haha. Pappa satt längst fram och han vart dyngsur haha. Och Kevin hade damp på mig för att jag lurat med honom för han tycker inte om när det går fort ner i backarna haha.. Jadu en rolig dag var det :)
Söndagen så gick vi i nordstan och shoppa lite, jag köpte nys svarta jeans och leggings och trosor. Intressant nja.. haha :)
Men nu ska jag skynda mig lite, ska med ett bussen till stan och träffa Sofia!
PUSS

Göteborg idag!

Ja idag bär det ju som sagt av till Göteborg! När mamma kommer hem från jobbet så drar vi, en lång bilresa framför oss har vi, men med musik i ören så ska det nog funka! :) Kommer inte uppdatera under helgen så vi hörs på söndag igen när jag kommit hem!
Nu ska jag göra iordning Nico's grejer, stackars lilla plutten måste lämnas iväg igen, eller det är nog mig själv jag tycker synd om som inte kmr få se honom förns på söndag igen. Men skönt att det bara är en helg den här gången för en vecka var hemskt!
PUSS

Torsdag 4/8 11

Sitter och längtar tills imorgon, då åker vi till Göteborg och det ska bli skönt att komma bort från Hallsta även om det verkar som att det ska vara skit väder där nere. Vi ska iaf till Liseberg på lördagen och sen kolla stan på söndagen innan vi drar hemåt igen. Imorgon så kommer vi fram dit på kvällen så det blir väl bara att gå och käka på någon mysig restaurang :) Hotellet vi ska bo(minns inte namnet) ligger förövrigt på en båt haha. Ska bli kul och se, men det verkar mysigt och ligger nära till allt så :)
Nu ska jag snart cykla iväg och ta in posten hos en person men först ska jag kissa av vovven!
PUSS

Ut och springa?

Jag vet att jag borde börja nu, eller egentligen när sommarlovet började men jag har verkligen ingen lust till det, jag behöver någon som puschar på mig hela tiden, helst springer med mig för att jag inte ska lata mig och hoppa över det. Men när skolan börjar så har vi ju snart coopertest igen och jag vill verkligen klara det och just nu så har jag inte en chans att klara det och det är väl om ungefär 1/1.5 månad så jag lär ju börja springa minst 3 dagar i veckan nu, och inte bara för idrottsbetygets skull utan för min egen också då jag själv vet att jag mår mycket bättre när jag springer. Men vart hittar jag lusten? Men just nu tnker jag såhär, om jag ger mig ut på min lilla 3km runda och gör det bästa jag kan så har jag ju iaf börjat och då borde jag ju få unna mig en kycklingsallad? :) För jag fattar själv att när man inte sprungit på några månader så går det inte lätt i början när man ska komma igång igen, nej det är skit jobbigt rent utsagt. Men jag måste. Så nu får det bli så, ut och springa(får bli intervaller) och sen fixa mig en kycklingsallad! Då har jag väl förtjänat den? Sen ikväll blir det kvällspromenad och möta mamma med Nico när hon slutar jobbet :) Det är väl också en bra sak, jag har börjat gå minst 40min varje kväll med hunden, det gjorde jag ju aldrig förr :)
PUSS

solat :)

Har nyss legat ute i solen någon timme och stekt men det blev för varmt, får väl vara blek då haha.. Ska iaf fixa iordning mig nu för lillebror vill att jag ska följa med honom till affären. Lite Motion skadar ju inte :)
PUSS

Lite naturbilder jag fotat under sommaren!

Körsbärsblommor <3
_________________________________________________________
Hittade nyvattnade växter på hotellet i Sarigerme!
_________________________________________________________
Havet och bergen i Sarigerme!
_________________________________________________________
Hoppas ni gillade det! :) Ni är ju så dåliga på att kommentera, sen kan jag förstå om vissa inte tycker sånt här är intressant men jag hoppas någon av er delar fotointresstet som hobby med mig! :)
PUSS

kul..

Jätte kul att jag reagerar på jävla myggbett, har så ont i vänstervad att jag kan knappt kan gå på benet känns det som och det liksom bultar i hela vaden och sen är jag röd och det är varmare vid bettet, typisk allergisk reaktion. Hatar verkligen insekter av alla slag! Men ska försöka somna nu trots att det nu svider f*n när mamma lagt på spritomslag.
PUSS

naglar..

Så ser mina naglar ut just nu förutom att det nu har börjat släppa då jag har haft det i några dagar. Ska ta en promenad med vovven nu sen fixa mina naglar snabbt, kanske bara tar ett vanligt fräscht lack den här gången!
PUSS

skillnad :)

Slingade ju som sagt underhåret lite till igår eftersom det var mycket mörkare än överhåret, för att jämna till det lite så nu är jag jätte nöjd! Här kommer bilder så ni ser skillnad!
Bilden jag tog igår innan jag slingade underhåret.
Och den här bilden är från idag, mycket ljuasre! Sen ser det mörkare ut med webcamera bilder än vad det är.
PUSS

Måndag 1/8 11

Go morgon bloggen!
Idag ska jag till frisören och slinga lite till och efter det så bär det av hem till Hanna så tar vi första tåg/buss som går in till stan! Men ska försöka spara mina pengar dock eftersom nästa helg ska vi till Göteborg och gå på Liseberg och shoppa lite grann där nere! Sen kommer jag behöva pengarna när skolan börjar och sen kanske jag och josse ska till Gröna lund sista veckan på sommarlovet, vet inte om det är helt bestämt än? :) Men förmodligen så blir det så :) Så ja jag ska försöka hålla i pengarna!
PUSS

RSS 2.0