Ready for training

Löpbandet nästa!
PUSS

OH HAPPY DAY!!

Jag springer just nu bara runt här hemma och nästan skrämmer livet ur min hund(hehe) när jag sjunger och dansar men jag är så glad och nu så ska jag berätta varför!! JAG Nathalie Berggren har klarat Matte B, jag får godkänt i kursen!!! Asså ni fattar inte hur glad jag är! Jag har mått så himl dåligt och oroat mig så himla mycket för hur jag ska klara det här och så har jag klarat det, nog för att det var mitt tredje omprov men asså ja ni förstår nog inte min lycka! Nej nu ska jag plugga vidare här blir så grymt peppad! Sen ikväll blir det löpbandet och sen duschen! :D
PS. Jag har också fått MVG på etikprovet i fredags, jag säger bara ooh happy day!!
PUSS

love this song..

Say those words, say those words like there's nothing left.
Close your eyes and you might begin that there is some way out.
Open up, open up your heart to me now.
Let it all come pouring out,
There's nothing I can't take

Sen födelsedagspresent :)

Ja jag träffade min äldsta morbror och hans tjej Sara igår när vi firade stefan så då hade dom med sig presenter till mig eftersom dem inte kunde komma då när jag firades. Blev jätte glad för presenten! Tack så jätte mycket! :)
Nu har man redan vin fixat till nästa gång det behövs :) Älskar dem fina glasen! :)

musiken som får mig att röra på arlset..

Medan jag är och firar min morbror så tänkte jag berätta om vilken låt som är min absoluta favorit att springa till.
När den här låten spelas ur mina högtalare medan jag springer så får jag genast världens största leende på läpparna och känslan är att så länge den låten spelar så skulle jag kunna springa flera tusen mil. Den peppar mig till tusen och refrängens första mening ja den får mig att satsa mitt allt!


Min låtlista när jag springer är följande:
1. florida - good feeling remix
2. kelly Clarkson - what doesn't kill you
3. Florida - Wild ones
4. Taio Cruz - hangover remix
5. the glam ft florida, trina & dwaine - party like a dj remix
6. Nause - made of remix
7. Pitbull ft. Ne-Yo % Nayer - give me evrything tonight remix
8. Sasha Lopez - All my people remix

Lördag!

Dags för löpbandet! Ja jag har varit vaken sen 9 men inte tagit mig upp ur sängen har setat här med datorn :) Nu ska jag ta ut hunden och kissa av honom sen ska jag ta mig en vända på löpbandet sen blir det duschen och fixa sig för vid 1 ska vi till min morbror som fyllt 30 :) Sen ikväll blir det hem och plugga antar jag.
PUSS

ny blogg för mig

Jag har skaffat en ny blogg där jag tänker skriva mina ibland milslånga texter om vad jag tänker på och känner mig just nu så ni ska slippa läsa om det här. För jag vill inte att den här bloggen ska handla om det utan den här handlar bara om mitt liv och vad som händer osv och självklart kommer jag fortfarande vara personlig och säga vad jag tycker men vissa texter som jag måste få skriva av mig förstår ni nog inte ens vad dem handlar om ibland, speciellt om ni inte känner mig så nu kommer ni slippa det, vi får se jag kanske knappt skriver i den bloggen. Den har lösenord så inte vem som helst kan läsa den hehe :) Inte för att den kommer bli så spännande men där vill jag endå kunna få bestämma vem som får tillgång att läsa om ni förstår :) Nu låter det som att jag skulle vara helt demprimerad och så är inte fallet men vissa saker känns bara för flummiga att dela med sig av haha.. :)
PUSS

löp dags!

Ja nu ska jag ta och byta om och ställa mig en vända på löpbandet igen sen blir det duschen och antingen fixa naglar eller plugga mer vi får se hur det blir med det :) Lutar mest åt det första ;)
PUSS

PLUGG

Sitter här och pluggar för fullt och är nu klar med medicin och omvårdnad ska börja plugga Etik! har prov på fredag och det här ämnet tycker jag är intressant och kommer därför satsa lite mer på det, förra provet gick dock inte så bra fick bara VG- så det var inge kul :( Men bättre än IG iaf :) Människosyn är det iaf vi läser om just nu, man har mycket gratis från att man nyss läst om olika perspektiv i psykologi för det återkommer i dem här människosynerna. Sen ska jag läsa en novell som vi måste läsa och om jag orkar börja svara på frågor! :)
Tidigare idag var jag och luncha med Amanda och Hennes mamma, trevligt och så gott med sallad! :D Började också morgonen med en lång promenad med nico vid 9 :) Mycket skön dag idag :)
PUSS

....

Blir så less på allt ibland, att det ska behöva vara på en sån jävla dagisnivå jämt.
Livet blir mycket jobbigare för er om det är så här ni kommer bete er.
Pinsamt att titta på ibland, allt ska vara så himla kul hela tiden när vissa i själva verket bara skrattar för att inte såra personen som gör sig till.
Men jag gör inte det och jag skiter i om jag då uppfattas som tråkig för jag är hellre mig själv än någon som bara ska ha bekräftelse hela tiden genom att alltid ta uppmärksamhet.
Finns så mycket jag vill ändra på i mitt liv men som inte går att ändra på förns skolan är slut och jag är fri.
Om jag fick välja skulle jag ta mitt pick och pack och dra nu och bara träffa nya människor.
Jag är så himla trött på allt skit snack hela tiden och alla fördomar om människor.
Nu säger jag inte att jag är perfekt, jag är långt ifrån det men jag har iaf kommit mycket längre än er.
Det känns som att jag är 50år och ni 10, sån stor skillnad är det.
Jag litar knappt på någon längre och kan inte vara mig själv.
Jag vill bara börja om och kunna umgås med dem människor som ger mig energi inte tar den.
Men jag lovar mig själv att så fort jag blivit klar med skola och allt,
ja då ska jag satsa på mig själv och inte hjälpa alla idioter i min närhet.
Jag får väldigt ofta höra att jag är för snäll mot folk, som hjälper dem fast dem inte ger mig något tillbaks ibland inte ens ett tack.
Jag har alltid tvärnekat det och tänkt att det är väl en självklarhet men nu har jag börjat tänka om.
Det kanske är dags för mig att sätta ner foten och göra som jag egentligen vill.
Jag vet inte vart jag vill komma med den här texten och tar ni åt er så ja, det kan inte jag påverka, då borde ni kanske tänka efter istället.. För det behöver inte vara mig ni gör såhär emot utan någon annan då jag tror det här är väldigt vanligt och jag vet att många känner likadant. Men jag kan liksom inte bara gå runt och acceptera det längre.
________________________________
Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
And I watch them fall every time
Another color turns to gray
And it's just to hard
To watch it all
Slowly fade away

I'm leaving today
'Cause I gotta do what's best for me
You'll be okay

I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand

At school..

Har rast, skit tråkigt vill bara hem till min lilla vovve, saknar honom jätte mycket idag! Men imorgon är vi ju lediga så det är skönt ;) Har ingen bra dag idag men ingen dålig heller, allt känns bara jobbigt. Men när jag kommer hem så blir det en vända på löpbandet ska försöka springa i minst 20min idag. Det går sakta framåt iaf :)
PUSS

Simmat med Hanna :)

Idag hade vi ju bara ett informationsmöte i skolan sen slutade vi, väldigt skönt! Då drog Hanna och jag och simmade i 45min :) Jätte skönt var det! Men nu är jag helt slut, blir alltid det när jag simmat, fattar inte. Plus att jag fick lov och gå hem från tåget höll på att frysa ihjäl mig, skit förbannad. Skulle behöva börja med plugga ikväll men känner verkligen ingen ork alls till det! Här kommer lite bilder från idag efter simningen! HAHA.. :)
Hanna hittade en rullstol där inne i omklädningsrumet och vi var dem enda där, ni kan ju ana hur dte slutade :D
haha ni får ju ursäkta mig, inge smink och blött hår, ingen vacker syn haha..
asgarv haha.. :D
Jag: nu köör vi, Hanna: AAAAH!! hahahah :D
Vi är ju proffs på att köra rullstolar nu ;)
Den här fina bilden får avsluta inlägget ;)
PUSS

Söndag mobilblogg

Har sovit hos mormor inatt får passa på att träffa min älskade lilla mommo när jag kan! Idag har jag inte gjort mycket, kollat in Stefans nya lägenhet som nu är inredd och så, jätte fint blir det! Sen hem och övningsköra, har gjort handbroms någonting alltså sladdat så att bilen snurrar runt flera varv det skulle tydligen vara bra att känna på hur det känns inför halkan och sånt! Vill aldrig mer göra om det dock! :) sen åkte jag med mamma till Katja som fyllde 25 idag, Grattis! :) sen hem och käka kycklingsallad och sen sprang jag på bandet idag igen i 15min idag orkade jag springa 10min utan att stanna så det går ju redan bättre, men hade fixat ny musik tills idag det bidrog nog lite :D sen kollade jag på spårlöst, tjurar lika mycket varje gång haha! :) nu ska jag sova, skola imorgon har bara informationsmöte och det håller Max på i en timme sedan slutar jag! Så vi börjar alltså 10 och har sovmorgon, underbart på en måndag!! :)

Puss


Löpning

(SVETTIG!)
Ja jag har nyss invigt löpbandet vi köpte för någon vecka sen! Det blev bara 15min för jag är fortfarande lite förkyld och jag vet man ska inte träna då men jag kunde inte hålla mig! Jag tänker vara helt öppen och dela med mig av hur dålig kondition jag verkligen har just nu, jag okade springa 7min utan att stanna och då har jag sprungit inte joggat. Förut sprang jag i 20min utan problem för det var så lång tid den vändan jag alltid tog var. Så mitt mål är nu att kunna springa i 10min utan att stanna sen 15 och så vidare! Men jag kommer få springa i intervaller i början som jag gjode idag, jag sprang 7min sen gick jag en och så sprang jag 3 och gick en och sprang 3 sen orkade jag inte mera! Men jag är nöjd attt jag ens klarade 15min, det var mer än jag trodde! :) Nu ska jag in i duschen :)
PUSS

RYSNINGAR!

Christina Aguilera - bound to you
you havent seen the last of me - Cher
Christina Aguilera - hurt
Sheryl Crow - if it makes you happy
Cyndi Lauper - True colors
Eva Cassidy - fields of gold
Taylor Swift ft The Civil Wars - safe & sound

Är det såhär att bli "vuxen"?

Från att gå från att aldrig få brev så börjar man få brev där det står att man enligt plikt måste göra det här osv osv. Haha ja det känns ganska konstigt hur mycket man kan göra fast man bara blivit 1 år äldre! Men kul är det :) Sen är jag extra glad idag för jag har fått reda på mitt slutbeyg i psykologi A, MVG!! :D Det har jag faktiskt kämpat för så är jätte glad! :D
PUSS

kläder!

Ja såklart var det kläder mina paket innehöll, 2bikinis och 2 t-shirts rättare sagt!
båda bikinisarna kommer från Ellos :) tillsammans gick dem på 500kr :) så cirka 250kr styck, billigt! :)
Det var ett tag sen jag beställde dem här och nu har dem kommit! Har beställt 2 likadana 1 till Hanna också såklart :D Ofta inte lite gulligt, kul att ha och titta tillbaka på när man är gammal också! :D
PUSS

Paket..

Ska jag säga som storbloggarna att det är julafton varje dag för mig nu eller? :) Haha nejdå skämt åsido! Har dock fått hem 3paket idag, lite saker jag beställt :) Hinner inte visa nu dock vad som är i men kika lite senare så hinner jag ladda upp dem :)

I'm gonna try to ignore it because I had a good start.

Why is it always like that, that when you are ready to start over again, forget and move forward, one little thing happens and it knocks you down to the bottom again wich leads to another slip that you really didn't want.

Pluggdags!

Sitter just nu och gosar med min lilla vovve här och inser att det är dags att börja plugga nu, har prov imorgon i sårvård och i psykologi på onsdag för betygshöjning alltså frågor på mvg nivå. Jag hoppas att det kommer gå bra, känner mig lite mer motiverad nu iaf när jag fick reda på att jag fick MVG på mitt demensboende som jag gjorde, den uppgiften satsade jag verkligen allt på för det var en roligt uppgift så är super nöjd med betyget.
Har ju på sistone haft det tufft i skolan och inte känt ork till något alls men ska försöka börja om nu så att den här terminen inte ska bli lika jobbig även fast lärarna säger redan nu att det är en tuff termin vi har framför oss. Ska satsa på att bara hinna och orka med all uppgifter och prov och sen satsa på högre betyg i dem kurser jag gillar och ta det lugnare i andra :)
Har även satt upp lite mål för mig nu och det är väldigt enkla mål men jag har lärt mig nu att jag bryter det ändå bara om jag börjar för svårt! Så dem här målen är ju rimliga och jag kommer med lite vilja att klara dem! :)
  • Bli frisk - haha min förkylning vägrar släppa.
  • Komma igång med löpningen minst 15min 3ggr i veckan!
  • Unna mig gott på helger bara.
  • Ta långa promenader med hunden oftare igen.
  • Plugga lite varje dag helst en timme, det hinner man!
  • Hjälpa till mer hemma när jag har tid över.
PUSS

Starting tomorrow..


Löpband!

Igår var pappa och jag och hämtade hem ett löpband och jag är gladare än gladast! Nu måste jag bara se till att bli frisk så jag kan få börja använda det! Min astma hosta vägrar släppa och så förkylningen den är borta på dagarna typ men inte kvällar mornar och nätter som alltid i slutfasen, skit drygt! Har 2 prov kommande vecka plus att ny kurser startar så det kommer nog bli en tuff vecka men vi får se hur det blir med bloggningen men så ni vet liksom :)
På något sätt ser det litet ut på bilden tycker jag men jag kan säga att det är lika stort som banden på ett gym, min sing är 120 och den är typ lika bred, inget litet band alltså. Men bra verkar det :D
PUSS

Bästa vän!

Kära vän, jag känner att jag måste få skriva av mig lite grann.
Jag har skrivit om dig många gånger men det kan liksom aldrig bli för många gånger.
För du förtjänar att få höra vilken underbar människa du är!
Varje gång jag pratar med dig så får du mig att skratta även om allt känns skit.
Så fort jag har behövt dig har du varit där.
Om du bara visste hur mycket du betyder för mig.
Jag kommer nog aldrig kunna förklara det.
Det finns inte ord att beskriva dig med, men du är vännen alla borde ha.
Och jag är så lycklig att du blev min bästa vän, det kommer alltid vara vi.
Hanna & Nathalie / Nathalie & Hanna så är det bara.
Vi kan se varandra i ögonen utan att säga något och tänka samma sak.
Tillsammans med dig så känns det som att jag kan klara allt.
Dagarna/åren innan jag träffade dig var det som om jag vandrade omkring i mörker.
Jag letade efter någon som kunde gör mig hel och sen bam!
Så var du bara där och allt blev så klart för mig.
Jag hade hittat min andra halva.
Jag började leva igen, ta chanser, prova nya saker igen.
Jag hade varit så nertryckt före, mått så himla dåligt av många anledningar.
Men när du och jag blev vänner så visste jag att allt skulle lösa sig.
Alla mina bekymmer bara försvann.
Jag hade hittat någon jag kunde lita på för första gången.
Jag har berättat saker för dig som ingen annan i hela världen någonsin kommer få veta.
Jag har alltid varit en "tänkare" jag analyserar allt ibland är det bra ibland inte.
Men dig behövde jag inte ens fundera på för det var som om det redan var bestämt.
Du är den finaste människan jag någonsin mött och alla jag möter i framtiden kommer få det svårt för jag kommer alltid jämföra dem med dig!
Och det är svårt att komma upp i din nivå.
Jag vet att du ibland tycker att du inte ställt upp för mig tillräckligt men det är för att du är precis som jag.
Rädd att man inte duger eller gjort sitt bästa.
Och jag vet att du kan tycka det är jobbigt att visa känslor men du gör egentligen det hela tiden.
Du ser inte vad jag ser bara.
Jag har alltid ställt upp för dig jag skulle göra vad som helst för dig och det vet du!
Precis som jag vet att du skulle göra samma sak för mig.
Alla promenader, när vi pratat om allt mellan himmel och jord.
Vi har ringt varandra med gråten i halsen och sprungit till varann så fort vi kan och bara gått omkring ibland i timmar och varit tysta, sagt några ord hållt om varandra funnits där att luta sig mot och berätta att allt löser sig alltid.
Du har varit ledsen, jag har varit ledsen och då har vi alltid funnits där för varandra!
Vi har vait vänner i 5år nu och aldrig haft ett bråk.
Det måste ju säga något?
Jag älskar dig Hanna, min fina bästa käraste vän! <3
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

And I'll see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

Just nu..

Helt normalt.. Min fina vän som sitter där med ett stort plåster på hakan och spottar som en 2åring! Jag menar så här ser ut/beter sig väl alla i vår ålder? :)
PUSS

Hos Matina

Har haft en jätte trevlig kväll här hos Matina blandat med plugg och tjejsnack! Matten känns ganska bra nu, tack vare Matina men bara för att jag säger det så går det säkert skit på provet imorgon haha.. :) religionsprovet imorgon kommer däremot gå åt helvete haha fattar absolut ingenting så det känns piss! Aja kan inte mer än att göra mitt bästa! Go natt!


...


Smoothie

En väldigt trött Nathalie med sin smoothie jag nyss gjort. Första dagen i skolan och jag är helt slut eftersom jag inte ställt om dygnet ordentligt än! Ska börja plugga nu iaf och sen ikväll blir lång promenad med vovven och sen däcka i sängen vid 10 :) Har bestämt mig för att försöka förbättra mig nu med kost och motion, jag ska försöka iaf, vill gå ner minst 5-8kg! För jag mår mycket bättre då.
PUSS

I am broken, but only for the moment

Feeling broken
Barely holding on
But there’s just something so strong
Somewhere inside me
And I am down but I’ll get up again
Don’t count me out just yet

I’ve been brought down to my knees
And I’ve been pushed way past the point of breaking
But I can take it
I’ll be back
Back on my feet
This is far from over
You haven’t seen the last of me


Tagga tagga tagga!! :D

Lite smått spontant så bestämde sig Hanna och jag för att boka en resa ikväll, vi har tänkt på det länge och sagt att i sommar ska vi dra och nu är det bestämt! Hotellet ligger 1 minut ifrån baren grabbarna grus! Kan vi säga mer än att det kommer bli grymt?! :D Fyfan va kul, bara Hanna och jag! Hur det slutar får vi se haha :) What will happen in Rhodos will also stay in Rhodos ;) Vi drar om 155dagar ;D
PUSS

Om igår kväll :)

Igår var en jätte rolig kväll. En helt ny upplevelse men alla var snälla och glada och vi har dansat nästan hela natten så nu har jag träningsvärk i benen idag haha.. :D Kommer definitivt göras om, kommer bli ännu roligare när vi är fler som jg känner som fyllt 18 just nu är det typ bara vi 3 som gick ut igår :) Men fan va dyrt det är en jävla drink kostar 97kr. Tur att vi blev bjudna också! :) Vill nog inte ens kolla vimmelbilderna på pluto hoppas man inte är med, vet att dem tog en bild på oss men ingen va jag vet när vi är på dansgolvet haha :)
PUSS

Pluto ikväll :)

Ikväll provar jag på krogen med Felicia, fan va kul! Tagga Tagga! :D Hoppas ni har en fin fredagskväll!
PUSS

Jag hatar mig själv för detta.

Det här var min kropp innan jag började gymnasiet och jag inte låta bli att undra vad jag har gjort mot mig själv. Jag gnällde då att jag var fet men det där lilla på magen där tar jag när som helst jämfört med hur jag ser ut nu, tänker inte ta bild och visa dagsläget det vore för hemskt. Men iaf där är jag kanske 5-8kg lättare och det syns enorm skillnad och jag vet vad dem kilona kommer ifrån, jag har bara mig själv att skylla. Det är därför jag önskat mig ett löpband i 18års present. Vi får se om jag får det eller inte, vet att pappa sitter och letar efter ett som duger men han är så kräsen åh.. Jag vill verkligen göra en förändring för jag hatar mig själv just nu och så länge jag gör det så kommer jag inte må bra. Jag ska göra mitt bästa nu, jag lovar. Men det känns som att jag inte kan satsa helhjärtat innan jag fått ett löpband så jag kommer igång med träningen också. Vi får se hur allt blir, jag måste gå ner minst 5kg, det vet jag.
PUSS

Fredag 6/1 2012

Idag ska jag plugga har jag tänkt, har en uppgift som ska in nästan direkt när skolan börjar och den ska jag göra, många är klara med den och jag har inte ens börjat haha.. Sen ikväll får vi se vad som händer :)
PUSS

Hannas presenter till mig!

Nu är Hanna här och firar mig och jag har nyss öppnat mina presenter! Jag är jätte nöjd och glad, kunde inte ha fått något finare!.... :P haha nejdå, det är ju våran humor och det här är varför jag älskar henne! <3
Detta är vad jag fick! haha.. Plus en jätte fin konfetti bomb när jag öppna dörren! :)
Den är självlysande och vibrerar! haha sjuka vän!
Oooooh! haha.. Nejdå, men kul är det. Måste bara hitta någonstans att gömma den så jag slipper se den!
Hanna provar varan och ser jävligt nöjd ut, dock i fel hål kanske haha.. :D
Har ju inte visat er vad Hanna fick i julklapp av mig i år men passar på att visa det nu! Hannas ansiktsutttryck när hon fattar vad som döljer sig i paketet haha :D
Denna fick Hanna i julklapp av mig i år, antar att det är därför hon hämnas tillbaka nu haha, så nu är jag också med i klubben att ha en "kompis" i lådan! Tack Hanna för allt älskar dig!
PS. Hanna, Grattis på namnsdagen! <3
PUSS

Min 18års dag!

Ja det känns grymt skönt att fylla 18år det måste jag säga, och nu är jag verkligen 18år, föddes ju 11.16 den här dagen för 18år sen :) Nu ska jag gå upp och garnera smörgåstårtan och göra daimtårtan!

PS. Måste säga att jag har världens gulligaste kompisar som ringer mig 23.59 inatt och väntar till klockslaget blir 0.00 och börjar sjunga hihi, tack för det! Blev jätte glad! :D

PUSS

1 timme kvar!

Tills denna tjej blir 18år hihihihihi, seriöst kan inte vänta! :D

Imorgon! :D

Ja imorgon är det inte vilken dag som helst hihi :D Nej för imorgon så blir jag 18år! Fan så jag har längtat! Så mycket kul man får göra och ja det känns bara så himla skönt! :D

Idag har jag iaf varit ute och övningskört och det börjar gå ganska bra nu faktiskt! Körde från sura till Hallsta till västerås tillbaka till Sura! Första gången jag körde över 100km/h vilket var läskigt första kilometern men sen var det bara kul! :D  Tränade lite högerregel i husområde i västerås där det var korsningar precis hela tiden! Jätte jobbigt men väldigt lärorikt!

Nu känns det kul att övningsköra, förut hatade jag det! Får knappt motorstopp heller som jag fick förut, fast jag har aldrig fått så många motorstopp. :) Men nu på kvällen när vi kom tillbaka till Sura så var det svin halt så jag fick ställ på bilen utan att jag riktigt fattade det först haha.. Har ju aldrig fått det förr ju! Haha och jag börja bromsa medan han drog i ratten och skrek släpp bromsen hahahah... Läskigt men nu i efterhand när jag tänker på det så skrattar jag. :) Det gick ju bra i alla fall så :)

Nu ikväll ska mamma och jag göra smörgåstårta och sånt och förbereda tills imorgon för då kommer släkt hit och firar :) Imorgon ska jag göra daimtårta men det är ju superenkelt och går fort så :) Ja jag hoppas ni har en trevlig kväll alla läsare ;)

PUSS

Mobilblogg

HJÄLP! Jag har helt vänt på dygnet. Ligger klarvaken och kan inte somna! Skolan börjar om mindre än en vecka jag har massor att göra och kan inte sova halva dagarna! Måste vända tillbaka dygnet nu!


we<3it


Dumlemuffins

Har nyss bakat Dumlemuffins som blev jätte smarriga! Ska äta några sånna och fortsätta glo på andra avenyn säsong 1 som jag laddat ner :) är på avsnitt 13 och har 90 kvar att se hihi :D om det är någon serie jag älskar så är det den! :)


Gör en sån här, har tråkigt!

Gjorde du något du aldrig har gjort förrut? - Ja, åkt utomlands utan äldre tex :)

Höll du några av dina nyårslöften? - Hade väl inga direkt då jag aldrig håller dem haha :)

Blev någon av dina vänner föräldrar i år? - Haha nej lite för tidigt för det fast min kusin fick barn, världens sötaste unge!


Dog någon som stod dig nära? -
Nej, tack för det!

Lämnade någon dig som stod dig nära? - Nej 

Vilka länder besökte du?
- Turkiet 2 ggr :)

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha 2012? - ja, min kropp i början av året, ge tillbaka den!

Vilket datum kommer du alltid att minnas? - 20/4, och nyårsafton :)

Vad var din största framgång 2011? - Haha, har nog ingen speciell framgång i år tyvärr :(

Har du varit jättesjuk eller skadat dig? - Nej det var väl en gång som jag svimmade av och fick åka till akuten annars har jag klarat mig bra! :)

Vad spenderade du mest pengar på? -
Kläder och nöjen!

Har du varit på begravning i år? - nej, väldigt glad att inte behöva det!

Varit på bröllop? - nej

Har du färgat ditt hår? - ja från ljusbrunt som blev rött/brunt/orange(skulle bli blondt) gick till frisör och slingade ner det så det blev blondt till min naturliga mellan bruna färg jag har nu :)

Har du tatuerat eller piercat dig detta året? - Nej men har tänkt tatuera mig i år men mer om det senare!

Gjorde något dig riktigt glad? - Det är nog massa saker som jag inte kommer på just nu! Min hund!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011? - I wanna make love right na na na hahahahha, Jennie du fattar vad jag menar haha :)

Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år? - Det var nog samma ungefär!

Blev du kär i år? -
haha kär och kär men en liten crush kanske men han vet inget, patetisk som jag är :)

Favoritprogram på tv? - Har inte följt något program på tv i år, knappt tittat på tv!

Bästa boken du läst i år? - Oj svårt, har läst så många böcker!

Största musikaliska upptäkten? - Adele, har inte lyssnat så mycket på henne förr.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Ja, det finns det alltid!

Hur skulle du förklara din stil detta år? - jeans och någon blus typ!

Vad fick dig att må bra? - Hanna, Matina, mamma och Jennie!

Vem saknade du? - Farfar, det gör fortfarande ont. Skulle göra vad som helst bara jag fick honom tillbaka!

De bästa människorna du träffade? - Som jag lärde känna bättre, Matina helt klart! <3

Årets bästa? Sommaren! och att jag fick min hund Nico såklart!



When sleepless at night, thoughts are born.

På natten när alla andra sover så börjar min hjärna tänka.
Då när ingen stör så reflekterar jag över allt och inget.
Jag funderar på vem jag egenligen kan lita på och vem inte.
Varför det har blivit som det blivit.
Hur jag kan tillåta det när det är jag som mår dåligt av det.
Har allt alltid bara varit lögn.
Är jag bara ett andrahandsval för det fanns inget bättre vid tillfället du valde.
Ångrar du allt och skulle du ändra något om det gick.
Tiden kommer gå och allt kommer förändras men det gäller bara allt och inte alla.
Med allt menar jag föremål och liknande och med alla människor.
Visst kan det gå i perioder beroende på hur man mår att man beter sig på olika sätt.
Men i grunden så är man samma person man alltid varit.
Det går liksom inte att ändra.
Det kommer alltid vara så för någon kommer alltid minnas hur du var förr.
Så varför ljuga när du ska kunna stå för det senare.
För man kan inte säga jag var en annan person då.
Du kan aldrig skylla ifrån dig hur mycket allt än ändras.

I do not believe in changes, so don't act like you're different now 
cause we both know that's not true.

DETTA ÄR INTE RIKTAT MOT NÅGON SPECIELL MÄNNISKA ALLS!
Bara min tankar formulerade i ord för att få skriva av mig lite.

PUSS

En bild säger mer än 1000 ord

Den här bilden beskriver mig så mycket som det bara går. Jag skulle aldrig ha kunnat skriva texten bättre själv!

Sjuk :(

Idag blir det nog att ligga i soffan hela dagen, mår jätte dåligt och har knappt sovit inatt. Näsan är helt täppt halsen svider huvudet dunkar och jag fryser så jag skakar :( hoppas jag blir frisk till min födelsedag bara, 3dagar kvar bara nu! :)

PUSS


Mysig pratstund!

Sitter här och pratar med Matina om allt igår! Älskar din fina internetkabel som är snurrad runt datorn hihi :D
Men nu ska jag se klart på filmen och sen stupa i sängen!
PUSS

Nytt år!

Ja till och börja med så vill jag bara säga hoppas ni hade ett trevligt firande igår och att allt gick bra! Själv hade jag en jätte trevlig kväll! Så tack alla ni som gjorde den. Vi var iaf hemma hos Linnea och förade Sen drog vi ner på stan till 12-slaget, där nere var det helt galet! Raketer smällde typ en halvmeter ifrån oss, har det till och med på video haha! Men det verka vara rätt lugnt i Västerås ändå!
Sen vidare till en annan fest någonstans, minns ej vart haha. När vi kom dit började jag dock bli väldigt trött och seg, inte så konstigt med tanke på vad som hände tidigare under kvällen men det tar vi inte här haha.. :) Men jag ångrar inget för jag hade jätte kul och så farligt var det inte heller, lite minnesluckor idag bara.
Sen har jag även blivit sjuk, har jätte ont i min hals och så är jag grymt förkyld, plus det onda i huvudet som vanligt när man druckit. Men det går över och jag är glad ändå! Nu har jag iaf tänkt lägga mig i sängen och se någon film! Men först här kommer lite bilder från igår, tog inte så många dock!
PUSS

iPad

Ja jag hann inte blogga om det igår men iaf, igår kom pappa hem med en iPad! Rolig liten sak det där :) Mkt skönare att sitta med den istället för datorn i soffan :)
PUSS

Gott nytt år

Tänkte ba säga got nytt år, bilder kommer imorgon! Pudddddd på allaa bllgcläsare!


RSS 2.0